måndag 23 december 2013

Ett trefaldigt leve!

Jag vill att du kommer ihåg detta första stycke när du fortsätter läsa, för att förstå vidden av den händelse jag har tänkt avslöja här. Ett par passande ord som verkligen beskriver Elin är "duktig" och "moralisk". Det är typiskt Elin att göra det som förväntas av henne och hon undviker inte att vara obekväm för att stå upp för det hon tycker är rätt. En aktningsvärd egenskap om man frågar mig. Desto mer ironiskt just därför, kan man tycka, att hennes egna förväntningar på sig själv verkar vara de mest krävande av alla. Men det finns olika sorters personligheter bland båda könen och Elin är den sorten som inte tar illa vid sig när hon uttryckligen blir kallad duktig, vilket hon också blir, lite beroende på vem som säger det förstås. Hon lider trots allt inte av en så djupgående undfallenhet att hon känner sig tvungen att vara precis alla till lags. Jag vill också passa på att nämna att det inte huvudsakligen är därför jag tycker om henne. Hon har en massa andra bra egenskaper och kvaliteter som jag skulle kunna göra en lång - och för den som saknar mina känslor, tröttsam - lista av. Det vore alltså inte så intressant i det här sammanhanget, varken för mig eller dig. Som bakgrund till den händelse jag tänkt berätta om är det duktigheten och hennes i vanliga fall så starka moraliska ståndaktighet hennes mest relevanta egenskaper. Att hon dessutom är varmhjärtad och intelligent är såklart viktigt i andra sammanhang, men inte så mycket för mina syften här och nu. Elins bedårande oskuldsfullhet, i vissa avseenden, och hur vacker hon är tangerar förstås relevans för min anekdot, men bekräftas snarare av den än tvärtom. För vacker är hon, min Elin, och försiktigheten i hennes sätt är ett av de personlighetsdrag som först gav mig idén att utsätta henne för en lite ovanlig situation nu för ett tag sedan, några dagar efter att hon fyllt år. Det gick till som följer:



Elin fyllde 23 år för bara några veckor sedan och på hennes födelsedag väckte jag henne på morgonen med en försiktig kyss på axeln. Hon ryckte till av mina läppars beröring men öppnade inte ögonen. Därför fick hon en till kyss och jag tryckte den mot pannan på henne efter att med fingrarna ha dragit undan det mörka håret från hennes ansikte. Fortfarande efter det blundade hon, men andningen var inte längre lika tung och jag förstod att hon bara låtsades fortsätta sova, förmodligen i förhoppning om att få ännu en kyss. Det var ju hennes födelsedag så jag spelade med och låtsades fortsätta försöka väcka henne med mina läppar som enda medel. Nästa kyss placerade jag således försiktigt mot ena ögonlocket. När jag lutade mig tillbaka tittade hon redan på mig med ett tindrande leende under förväntansfulla ögon. Hon är stört omöjlig att motstå ibland och jag fick stark lust att omedelbart avbryta födelsedagsfirandet och istället krypa in under täcket för att hålla om Elin och testa var på hennes kropp mina kyssar skulle ge det största leendet. Det krävdes ett visst mått av viljestyrka för att låta bli men jag lyckades komma till sans när jag kom ihåg vad jag hade i handen bakom ryggen. "Det är inget speciellt med den här dagen va?" frågade jag retsamt men kunde själv inte låta bli att le när Elins ansikte drogs ihop i en surmulen grimas. "Jag bara skojar!" ropade jag rakt ut. "Det hoppas jag!" svarade hon tjurigt men tinade lika snabbt när jag räckte fram handen som jag dolt bakom ryggen. Allt det sura försvann genast och ersattes av ett strålande leende när hon såg den lilla buketten av blommor som jag plockat själv. Små blå och gula blommor bestod den av, som växer på en äng några hundra meter ifrån oss . En oansenlig bukett förstås men jag hade åtminstone komponerat den själv och dessutom gått upp tidigt i gryningen så att den skulle vara helt färsk när jag överlämnade den till min Elin.



Hon sniffade med näsan tryckt mot mitten av buketten och såg ut att njuta av kronbladens alla vårlika dofter. De två presenterna hade jag gömt i lådan i mitt nattduksbord kvällen innan och jag rundade sängen för att plocka fram dem samtidigt som jag besjöng Elins alldeles egna dag. Morgonen fortlöpte på det viset med presentöppning, lyckliga leenden, kramar och flera kyssar. Frukosten däremot sköt vi fram en stund, för att istället värma varandra med både kramar, kyssar och ömhetsbetygelser av mer... osedlig karaktär. Detta var alltså början på Elins födelsedag och hon hade än så länge fått två av tre presenter, med blommorna inräknade tre av fyra. Den sista presenten nämnde jag bara förekomsten av och förklarade att den skulle komma senare. Den här sista presenten var nämligen speciell, mycket speciell skulle jag vilja gå så långt som att påstå. Jag var dessutom inte helt säker på hur Elin skulle reagera på den och hade därför bestämt mig för att vänta med överlämnandet av den till ett par dagar senare. Om hon inte tyckte om den ville jag inte att den skulle sätta sordi på födelsedagen och bli det bestående minnet i efterhand. Alltså fick den vänta.



På fredagen när Elins föreläsning var slut hade jag planerat alltihop och väntade otåligt på att hon skulle komma hem. Presenten krävde både ett visst mått av koordination och inköp av några attiraljer men allt var färdigt. Det enda som saknades var Elin själv. För säkerhets skull ringde jag henne cirka tio minuter innan hon borde komma in genom dörren och kontrollerade, i förtäckta ordalag, att hon verkligen var ensam och att hon inte hade bjudit hem någon kompis. Som en förebyggande åtgärd hade jag insisterat på att vi skulle umgås bara med varandra just denna fredagskväll och den planen verkade hon alltså stå fast vid. Förberedelserna för att ge bort den sista presenten hade jag smitt i lönndom och allt verkade faktiskt gå som det skulle. Det enda som oroade mig, och det var en oro som verkligen gnagde mig, bestod i vetskapen om att det här trots allt kunde bli helt fel. Vi hade pratat om saken ett fåtal gånger och då hade jag sett i Elins ögon att det var en tanke som hon inte riktigt kunde värja sig emot, trots att det så fundamentalt går emot hennes vanliga sätt och beteende. Dessutom hade dessa samtal uteslutande förts när vi legat svettiga och varma i sängen efter ovanligt passionerade kroppsövningar. Alla vet förmodligen att man i de lägena ibland kan säga saker som man inte är beredd att stå för i mer nyktra sammanhang. Men Elin var på väg och presenten var framdukad, fällan riggad. Jag stod ensam i köket när jag hörde ytterdörren öppnas. Jag gick ut i hallen för att möta Elin och hon hälsade glatt och log mot mig när jag gick fram för att kyssa henne. Som en äkta gentleman hjälpte jag henne att få av sig jackan och sen tittade jag roat på när hon sparkade av sig skorna lika obrytt som vanligt. "Följ med mig ut i köket" viskade jag i Elins öra när hon hängt upp väskan på sin krok och när jag förde henne framför mig syntes det i hennes rörelser att hon redan förstod att något var på gång.



Väl ute i köket vände jag Elin om och tittade henne allvarligt i ögonen. "Minns du att jag hade en present till?" frågade jag. Elin nickade försiktigt och det syntes att hon var nervös. Hon förstod att det inte var en vanlig present men visste förstås inte vad det var. "Du ska få den nu alldeles strax" fortsatte jag och förlorade mig samtidigt en smula i hennes uppsyn och vackra ögon. "Låt mig dricka lite vatten först" insisterade hon och var redan inne i köksluckan efter ett glas innan jag hann reagera. Hon har såklart inte för vana att fråga mig om lov för dylika saker, lika lite som jag frågar henne om lov om jag blir törstig. "Gick det bra i skolan idag?" Elin blev allvarlig och svarade något om att föreläsningen varit svår men att hon gjort så noggranna anteckningar hon förmått. "Bra. Nu vill jag att du är duktig lite till" fortsatte jag och plockade fram sjalen som jag gömt i bakfickan. Elin stirrade oförstående på den och sedan upp på mig. "Vänd dig om" instruerade jag och hon gjorde som jag ville utan att protestera, fullständigt omedveten om att detta var första steget mot hennes moraliska förfall. Jag knöt ihop sjalen bakom huvudet på henne, precis under knuten av tjockt korpsvart hår. Jag vände på Elin och viftade lite med handen framför ansiktet på henne. Hon reagerade inte. "Vad är det som ska hända?" frågade hon nyfiket och jag kunde inte hålla tillbaka en liten fnysning till skratt. Att svara ärligt på den frågan var inte ett realistiskt alternativ och Elin hade förmodligen inte trott på mig heller. "Det märker du snart. Men du är inte färdig riktigt än." Det var ren tur att hon tagit på sig en blus just den här dagen men innan jag knäppte upp översta knappen tryckte jag min mun mot Elins och kysste henne. Hon slappnade av och de resterande sex knapparna gick lätt upp. Hon gjorde heller inget motstånd när jag förde blusen över axlarna och armarna och till slut fick av den. Jag lade den på köksbordet och sjönk ned - full av kärlek och stark åtrå - på knä framför denna osannolikt vackra kvinna som jag på något vis lyckats göra till min. Jag kysste alltså min Elins mage och hörde nästan omedelbart ovanför mig hur hon flämtade till, ett ljud som fyllde hela mitt bröst med värme - såsom det alltid gör.



Mina läppar påbörjade därefter en liten resa av kyssar från magen och ned till jeansen, som jag knäppte upp utan att bry mig om hennes reaktion. Men Elin protesterade inte och jag drog ned gylfen så att framsidan på byxorna öppnades i två lösa flikar. När jag dragit jeansen över rumpan, ned över låren och kom ned till vaderna lyfte hon till och med hjälpsamt på ena foten och sedan den andra, som för att underlätta mina ansträngningar i avklädnaden. Jag kunde inte låta bli att le åt Elins villighet eftersom jag ju visste vad som väntade henne. Hon själv hade såklart ingen aning. Byxorna var av och hon stod framför mig i bara underkläder, svarta trosor i spets med en matchande bh som accentuerade de ljuvliga brösten. Elin var så sexig i dessa sista plagg att jag beslöt mig för att låta henne ha dem kvar på sig. När jag reste mig lät jag handen smeka hela vägen från vaden och upp längs insidan av ena låret, men lyckades motstå frestelsen i att röra vid trosorna trots att värmen från deras mitt fick det att värka i min bröstkorg och mellan mina ben. "Följd med mig" viskade jag med munnen placerad tätt intill Elins öra. Hon höll ut handen och jag tog den för att lede henne ut från köket. Vi kom ut i hallen och tog av åt vänster, gick ytterligare några steg och kom slutligen fram till sovrumsdörren. Detta var på sätt och vis sanningens ögonblick, men ändå inte. Jag kontrollerade sjalen över Elins ögon och konstaterade att hon fortfarande inte såg något. Hon sade ingenting. Sedan öppnade jag dörren och vi gick över tröskeln. Jag märkte hur varmt det blivit inne i sovrummet och det måste Elin också ha gjort, trots att hon inte sade något om det. Det räckte med en svepande blick genom rummet för att konstatera att planeringen varit lyckad. Allt var som det skulle. Inget hade klickat och jag försökte andas ut men kunde inte. Om hon bara anat att jag var lika nervös.



De ögonblick det tog mig att samla mig räckte för att Elin skulle börja sniffa framför sig, berövad alla synintryck som hon var. Hon märkte uppenbarligen att något inte var som vanligt men hon kunde ju samtidigt inte veta vidden av det hela, av min kärleks bedrägliga val av present. För att få henne på andra tankar ställde jag mig bakom henne och smekte hennes magen och upp över brösten. "Vad är det som ska hända?" frågade hon med lika delar nyfikenhet som upphetsning. "Shh..." viskade jag tillbaka. Hon flämtade till när mina händer kramade runt de mjuka brösten och när jag kysste henne på halsen kände jag Elins överarmar knottra sig av gåshud. Vänta du bara, tänkte jag för mig själv och lät händerna smeka från axlarna, ned längs ryggraden och över den runda stjärten. Jag släppte taget om Elin och knäppte istället upp mitt bälte. Med en hand drog jag i spännet och fick ut läderremmen ur byxornas hällor, så att jag det hängde fritt i luften. Jag trädde in den lösa änden i spännet och drog åt så att öglan minskade i storlek. När den var lagom stor drog jag Elins händer bakom hennes rygg och trädde bältet runt handlederna. Jag drog åt och hon var fast, med en lång bred rem hängandes från händerna mot golvet, inte helt olikt en svans. Med skrevet tryckt mot Elins händer smekte jag demonstrativt hennes mage bakifrån och vinkade välkomnande mot andra sidan rummet. Mina händer rörde sig från magen och upp över revbenen, jag kramade det ena bröstet och höjde andra handen för att hålla Elin om hakan, lyfte den sedan uppåt så att jag kom åt för att kyssa hennes hals än en gång. Hon flämtade återigen och andades tungt innesluten i skydd av sitt mörker. Mina händer möttes vid brösten och jag kramade dem hårdare, tryckte mig mot de sköna små händerna som hängde fastbundna i höjd med mitt bultande skrev och i den ställningen inväntade jag nervöst chocken.



Den kom, som förväntat, när de svarta trosorna drogs ned samtidigt som mina händer var upptagna med de ljuvliga brösten. Men inte helt omedelbart. Det tog Elin nästan en hel sekund innan hennes febriga hjärna räknade ut att antalet händer inte längre stämde, men när hon slutligen kom till den insikten drog hon djupt efter andan och tycktes oförmögen att andas ut igen. Min nervositet försvann och ersattes av ett leende, så stort att det snart började värka i kinderna. Med trosorna helt av utväxlade jag och de okända händernas ägare ett par blickar och bytte sedan plats. Han ställde sig bakom Elin och höll henne fast genom att helt sonika dra nedåt i bältet så att hennes bröst spändes ut mot mig. Sjalen satt fortfarande på sin plats så Elin visste inte vem som gjorde vad med henne. Men det var jag och ingen annan som stack vänsterhanden bakom hennes rygg och knäppte upp bh:n. Eftersom hon var bakbunden fick jag inte av den, vilket genast irriterade mig. En felräkning från min sida. Istället för att klippa - med vad? - eller dra sönder den kom jag på att det brukar gå att förlänga axelremmarna en hel del och, mycket riktigt, efter att ha dragit ut dem ordentligt kunde jag trä hela det döljande plagget över huvudet på Elin så att bh:n hängde mellan överarmarna bakom hennes rygg. Bröstvårtorna framför mig reste sig nästan som på kommando när de fick smaka friheten och medan de styvnade inför mina ögon kysste jag den ena. Strax tryckte jag försiktigt tungan mot den andra, medan skärpet drogs längre nedåt så att bröstet tvingades mot min mun. Elin andades häftigt men sade fortfarande inget alls. Jag antar att hon hade fullt upp med att ta in hela vidden av vad som faktiskt hände med henne.



Med en hand på min vackra Elins lena mage smekte jag nedåt och upptäckte hyn bli mjukare och lenare för varje centimeter jag rörde mig, en upptäckt som jag gjort så många gånger förut men aldrig tröttnar på. Ganska hänsynslöst, det får jag erkänna, körde jag in foten mellan Elins vader och tvingade isär hennes ben så att jag kom åt att smeka längs insidan av låren och upp mot de varma blygdläpparna. Detta fick hennes andhämtning att bli häftig och hon skruvade på sig där hon stod helt naken framför mig, framför oss. Med fingrarna tryckta mot blygdläpparna - de var redan mer än fuktiga! - började jag massera Elin mjukt mot klitoris i små cirklande rörelser samtidigt som mina läppar smakade brösten. Jag sjönk ned på knä och kysste henne några centimeter över klitoris, sedan rakt på. Det var så här det var planerat och bestämt. Mina händer och min mun hade företräde, rätten att vara först med allt. Min kumpan tittade på och andades tungt i sin avund. Jag tittade ner och såg Elins knän darra och när jag höjde blicken en aning insåg jag vad det berodde på. En stor hand täckte hennes ena skinka och fingrarna på denna hand - inte min hand, som du säkert förstår - borrade sig mjukt in i den lena huden. Trots ett styng av svartsjuka som fyllde större delen av min bröstkorg tittade jag åt vänster och nickade, samtidigt som jag signalerade åt denna andre beundrare - den tredje i all ärlighet - att det var dags att placera Elin på sängen. Min första kumpan tryckte sig framåt mot rumpan och tvingade på så sätt Elin rakt mot min hand så att smekningarna mot klitoris tilltog i styrka. Hon hade svårt för att andas ordentligt och flämtade varmt och fuktigt upp i mitt ansikite. Min Elin njöt av behandlingen och jag njöt av hennes njutning, av att få visa upp hennes oslagbara kropp, av att låta den beröras och smekas av andra, på mina villkor. Mina villkor eller också inget alls. Vi vände tillsammans på Elin och satte henne på sängen. Väl på plats tvingade jag isär benen, som hon av blyghet eller pliktkänsla fört ihop. Jag sade ju det, att hon är en moralisk person, mån om att göra rätt (nästan) alltid. Men så skönt det samtidigt kan vara att göra fel någon gång då och då! Ett par gester räckte för att mina två kumpaner skulle hålla Elin fast medan jag rundade sängen och fick tag på bältet hon hade om handlederna bakifrån.



Jag höll skärpet i ett fast grepp med en hand och smekte Elins kinder och läppar med den andra, medan två andra händer girigt smekte hennes bröst och mage. Först nu dök ytterligare två händer upp och smekte insidan av hennes lår. Detta blev nästan för mycket för Elin. Det var ju först nu hon insåg att vi inte var två, utan tre som smekte hennes nakna kropp. Fortfarande med det fasta greppet om bältet började jag dra i sjalen, som hela tiden agerat ögonbindel. Jag drog den långsamt bakåt och lät den till slut falla ned på sängen. Elin blinkade förvirrat av det plötsliga ljuset, vände och vred på huvudet och fick syn på mig bakom sig. Blicken som mötte mig såg nästan förtvivlad ut och jag blev genast orolig, tills hela ansiktet förbyttes till en grimas av njutning. Elin drog efter andan när en av kumpanerna smekte mellan blygdläpparna och upp mot klitoris. Med handen placerad i Elins bakhuvud tvingade jag hennes huvud framåt så att hon måste titta på de som smekte henne och jag undrar fortfarande vad som rörde sig i hennes tankar när hon såg dem, nakna sånär som på varsin svart mask för ansiktet. Bara ögonen och munnarna syntes, så att hon inte skulle känna igen dem. Jag följde hennes upphetsade blick och såg den fastna mellan benen på mina kumpaner, märkte hur hon hade svårt för att lämna den förstes stånd innan blicken fastnade igen, stirrandes på den andres. Elin förstod såklart att de blivit hårda på grund av henne och inget annat och jag tror att hon njöt av att veta det. Helt säkert är att hon njöt när en av dem dök in med ansiktet mellan hennes ben och kysste de svullna blygdläpparna. Hon kunde inte hålla tillbaka längre utan stönade rakt ut av njutning. Jag tittade låtsat anklagande på henne - en känsla som var lätt att förmedla när svartsjukan gnagde i mig - och skakade på huvudet åt hennes villighet att utsättas för allt detta. Försöken att på något vis avsvära sig skulden för det som hände avslöjades av Elins vilt flackande ögon.



Det var hög tid att lägga Elin ned men jag bestämde mig plötsligt för att det var bättre att ha henne på mage än på rygg. Med två tag om axlarna vred jag runt henne och Elin följde osäkert med i rörelserna, samtidigt som fyra händer greppade hennes ben och svängde runt dem. Så låg hon som jag ville, platt på mage med händerna bakom ryggen, alltjämt fastspända i bältets fängslande ögla. Jag hoppade ned från sängen och kom runt på andra sidan där Elins ben stack ut en bit från sängkanten. En av mina kumpaner bytte plats med mig och började ogenerat smeka sig framför Elins ansikte när jag drog henne bakåt, ifrån den lika anonyma som hårda kuken, så att hon böjdes på mitten med höfterna och låren tryckta mot sängen och dess kant. Med båda händer särade jag på de små benen framför mig innan jag knäppte upp mina byxor och med sedvanlig svårighet plockade fram mitt eget stånd. Det syntes tydligt hur fångad Elin var av kuken framför sig som blev runkad till åsynen av henne och ett hårdare styng av svartsjuka kom plötsligt över mig. Visst fick hon titta där - jag förväntade mig inget annat - men jag skulle nog se till att hennes tankar fokuserade på något helt annat. Med handen om min kuk, långsamt smekande, kröp jag in mellan de särade benen och tryckte den mot denna - himmelska! - skåra av njutning som väntade. Elin vände huvudet och stirrade med halvöppen mun på mig, ögonen var glasartade av kåthet. Öppningen mellan blygdläpparna bjöd på minimalt motstånd innan Elin släppte in mig i sin kropp och jag började nästan omedelbart knulla henne med hårda stötar bakifrån. Detta fick henne att stöna och ge ifrån sig lustfyllda ljud samtidigt som hennes kropp gungade fram och tillbaka över sängen. Vid det laget stod båda mina kumpaner på andra sidan av sängen och runkade till skådespelet där denna lilla tjej blev knullad bakifrån, hjälplös med händerna bakbundna. Elin vände huvudet ansiktet framåt och stirrade upphetsat på kukarna framför sig. Hon gav ifrån sig fler ofrivilliga stön och allsköns andra ljud av upphetsning och ohämmad njutning.



När jag stod där på knä mellan Elins ben och knullade henne bakifrån med händerna om hennes mjuka höfter såg jag en av mina kumpaner krypa upp i sängen och greppa tag i bältet så att de små hjälplösa händerna tvingades upp i luften. Han sköt fram hela skrevet och placerade sin kuk i den enda handen, men, Elin tycktes inte våga göra något med den. Någon moral fanns det alltså kvar i hennes villiga kropp. Hon tittade bakåt och det var upp till mig att se till att min kumpan inte gick oavlönad från sin uppgift. "Runka honom!" beordrade jag och Elin började tveksamt smeka ståndet i sin hand, nu med blicken fäst på kuken framför sig som runkades av den andre kumpanen, till åsynen av hennes kropp och de snuskiga saker hon blev utsatt för. Det blev snabbt uppenbart att Elin inte kunde röra händerna särskilt mycket men att döma av ljuden från min upphetsade kumpan var det ändå mer än tillräckligt för att skänka honom njutning. Han stönade och flämtade om vartannat när Elins fingrar smekte förhuden fram och tillbaka. Från min plats mellan hennes särade ben såg jag både ollonet och Elins fingrar bli glittriga när det långsamt rann ur toppen på den hårda kuken. Jag hade inte varit riktigt beredd på den svartsjuka som kom över mig och jag hanterade den - kanske själviskt - genom att stöta hårdare in i Elins trånga fitta. När hon av gungningarna fick ännu svårare att smeka kuken i sin hand kändes det därför på något sätt bättre och jag fortsatte stöta hårt bakifrån och in i henne medan mina två kumpaner på olika sätt också njöt av min Elin. De fick ögonkontakt med varandra ungefär då och lyckades genom ordlös kommunikation och avundsjuka blickar till slut komma överens om att byta plats med varandra. Jag är än idag tacksam över min idé med de svarta maskerna vilka, trots allt, hindrade min svartsjuka från att slå ut i full blom. Som det nu var kunde jag låtsas att inte ens jag visste vilka de var, att de var inhyrda enkom som leksaker för min Elins njutnings skull.



Efter att en stund ha tittat på när Elin smekte denna andra anonyma kuk fick jag nog och bestämde mig för att det var dags att vända henne om. Jag drog mig ur den våta och trånga fittan och svängde helt sonika runt Elin genom att vrida runt benen. Hon hamnade flämtandes på rygg med händerna under sig, rumpan placerad vid sängkanten så att jag kunde lyfta upp benen och lägga dem på min rygg medan jag sjönk ned för att smaka den öppning som jag stött så hårt in i och svartsjukt stulit njutning av. Mina två kumpaner var nu båda uppflugna på sängen och stod på knä på varsin sida av min Elin. Deras händer for över hennes kropp i hetsiga smekningar. Brösten och magen, såväl som läpparna och hennes hals antastades samtidigt av alla dessa händer. Min tunga letade under tiden längs de heta blygdläpparna och jag tryckte än här, än där med tungspetsen för att hitta nya platser att provsmaka och njuta av. Jag tryckte med tungan mot den trånga öppningen och utmanade den innan jag slickade mig uppåt och lät spetsen virvla mjukt runt klitoris så att Elins rygg kröktes i en båge av njutning. Ljuden från hennes läppar hetsade mig att slicka på allt skönare sätt. Den sexiga magen agerade under tiden förgrund till det snuskiga skådespel som iscensattes av mina kumpaner, när de gick allt längre och tryckte sina kukar mot de styva bröstvårtorna. De smetade ut sitt genomskinliga kladd över de mjuka brösten och svartsjukan bubblade inuti mig, fick mig att vilja tvinga Elin till ett erkännande av sin förkastliga villighet. Min tunga for över klitoris, smakade de inre små läpparna och öppningen för att fortsätta upp till klitoris igen och från Elin mun kom allt konstigare små ljud av ohämmad njutning när vi alla tre smekte henne på olika sätt. Erkännandet var ett faktum, men det fick inte mitt inre att svalna. Jag blundade och fokuserade på smaken mot min tunga och njöt medan skäggstubben ljudligt skrapade mot de lena insidorna av Elins stackars lår.



När jag öppnade ögonen såg jag en av kumpanernas kuk farligt nära min Elins läppar och jag stannade genast upp för att ge honom en skarp blick. Detta var inte i led med vår överenskommelse. Han flinade skuldmedvetet och flyttade ståndet mot ett bröst. Han hade sett mig blunda, antar jag, och tog väl därför en chansning, som misslyckades. Jag vet inte om Elin upptäckte denna vår lilla konflikt, men när jag började slicka henne på nytt tycktes hon njuta ännu mer och det tog faktiskt inte lång tid förrän hennes rörelser antydde att hon var riktigt nära. Av just den anledningen lät jag tungspetsen leka runt klitoris mer och slickade bara med korta intervaller de svullna läpparna och öppningen. Den senare bestämde jag mig dessutom för att smeka med tummen istället och med fingertoppen tryckt mot det trånga hålet lät jag tungan virvla runt klitoris tills hon gnydde och vred sig av och an. Hon tittade ned på mig mellan sina särade ben. Det fanns något av en sorts tacksamhet i blicken, som nästan helt doldes av njutningen. Elin klarade inte mer och ljuden från hennes mun blev till okontrollerade stön som ekade genom rummet samtidigt som ryggen kröktes i en djup båge, så att brösten trycktes mot de hårda och kladdiga kukarna som de maskklädda medhjälparna girigt smekte mot henne. Runt tummen kände jag plötsligt kramper klämma åt och släppa, bara för att klämma åt flera gånger till. Min tungspets tvingade Elin till denna fullständiga njutning och orgasmen verkade ta henne helt i besittning. Åsynen av allt detta blev för mycket också för ena kumpanen som med hårda smekningar av sitt stånd sprutade över bröstet innan han vred åt sidan så att ytterligare två strålar fläckade Elins revben och övre delen av magen. Jag tittade upp och såg hur Elin återigen tittade nedåt, dels på mig och dels på kuken som bevisat sin åtrå till henne genom fläcka hennes kropp. Elins ögon blev närapå helt vita när pupillerna försvann upp under ögonlocken. I nästa ögonblick sprutade min andra kumpan över det andra bröstet i en stråle, så kraftig att den studsade upp mot halsen där den lade sig som ett snuskigt pärlhalsband av sina ägares fullständiga njutnings utgjutelse. Han flåsade av tillfredsställelse medan Elin låg och andades tungt när orgasmen långsamt klingade av. Jag slutade långsamt slicka henne och kysste istället de fortsatt svullna läpparna med mjuka och försiktiga läppar.



Presenten var nu helt och hållet utdelad och verkade faktiskt ha varit mycket lyckad. Den enda som inte var helt nöjd var jag själv - då räknar jag inte ens in anfallen av svartsjuka - men jag hade planer på att ta igen dessa mina utgifter med råge, så snart jag skickat hem mina två vänner. Vi fick upp Elin i sittande ställning och efter att ha kysst hennes mun och smakat hennes underbara tunga beordrade jag henne att ställa sig på knä på sängen med händerna och ryggen mot sänggaveln. Jag ställde mig på andra sidan och fick tag i bältet, som jag med viss svårighet lyckades forma till en stor knut runt en av metallstängerna, så att hon satt fast. Där stod hon kvar med kletet rinnande från halsen, brösten och magen när jag och kumpanerna lämnade rummet. Vi stängde dörren bakom oss och gick ut till vardagsrummet där deras kläder väntade, gömda bakom soffan så att Elin inte skulle ha en chans att avslöja deras identiteter. De klädde på sig under tystnad men viskade tacksamt för att de fått vara med och ge Elin den minst sagt speciella födelsedagspresenten. Själv tittade jag bort under tiden de bytte om för att inte vara helt säker på vem som gjort vad. Maskerna lämnade de kvar på rumsbordet innan vi gick ut till hallen. Jag gömde dem i en låda så att jag kunde plocka fram dem en annan gång för att påminna Elin om den här dagen. De flinade lite åt allt som hänt, tog på sig resten av sina kläder och lämnade mig sedan ensam med min nedkladdade älskling. Efter att ha låst dörren efter dem vände jag snabbt och gick tillbaka till sovrummet. Det fanns mycket att prata om men innan dess fanns det något jag måste göra, något som inte kunde skjutas upp längre än absolut nödvändigt. Trots svartsjukan som härjat mitt hjärta och bröstkorg var kåtheten den mest framträdande känslan i mig. Jag gick snabbt in och hittade Elin där jag hade lämnat, fortfarande bunden vid sänggaveln. Jag har fortfarande inte berättat för henne vilka av mina kompisar de två kumpanerna i masker var.

11 kommentarer:

  1. Hon lyda mitt råd och gifta sej med denna dära....
    Bra novell!

    SvaraRadera
    Svar
    1. gifta sej vet jag inte egentligen men intressant att ha som pojkvän ett tag :P Jättebra novell i alla fall. Finns många bra på den här bloggen. Mysig julläsning.

      Radera
    2. Hahaha, jag tackar ödmjukast för dessa fina komplimanger å mitt alter-egos vägnar! ;)

      /B.

      Radera
  2. Gott nytt år herr B!
    Kommer du bjuda oss på fler sagor nu i år?
    // Denke

    SvaraRadera
    Svar
    1. God fortsättning Denke! Hur många fler sagor det blir har jag ingen aning om. Minst en till åtminstone för den är redan påbörjad. Jag kan ju inte svika lojala besökare, som du, hur som helst. ;) Gillades den här senaste berättelsen, tro?

      Radera
  3. Jag får ett konstigt litet kåtspel när han säger att hon ska runka den andra killen :O. Är det bara jag eller? :D Hög nivå på novellen. Bra skrivet sexigt och spännande.
    -Vilsen

    SvaraRadera
  4. Nån som vet om man kan se vilka fler som samma författare skrivit? Jag hittar "sökorden" längst upp men där kommer man till andra med samma ämne men går inte att att se vem som skrivit.
    -Vilsen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Vilsen. Du hittar inget om fler författare av det enkla skälet att jag är den ende som skriver här. Det är bara det att jag testar olika sätt att skriva, så stilen kan skilja lite från en berättelse till en annan. Hursomhare, riktigt kul att du gillar novellerna så mycket! :)

      Radera
  5. Den är va mycke bra tycker jag. Bra skriven också.

    SvaraRadera
  6. Bra sak att använda sin skrivtalang till :P Tänk om alla skrev så här... Det är fantasifullt och spännande tycker jag (och porrigt!). Men det skulle faktiskt va intressant att få veta vad som händer sen även om man kan gissa ungefär ;)

    Snömos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om alla skrev om sex skulle ingen hitta hit till Jorunns. ;) Det är inte omöjligt att det blir en fortsättning på den här också. Risken är ju tyvärr att andra delen blir sämre och då tycker jag det är bättre att låta bli. Tack för intresset Snömos! :)

      Radera