söndag 21 december 2014

Massor att läsa för den nyfikne

Tänk vad tiden går snabbt när man har kul, va? Sedan jag slutade skriva noveller för Jorunns sagor har det hänt en massa saker. Länge hade jag dåligt samvete över att svika trogna läsare, men jag har till slut insett att det inte finns utrymme i mitt liv för att driva en novellblogg. Det är inget fel på innehållet i sig, tycker åtminstone inte jag. Det tycker inte du heller, av besökssiffrorna att döma. Du fortsätter komma hit och läsa gång på gång. Det uppskattar jag och du får gärna fortsätta. Gräv gärna ned dig i det arkiv av smutsiga tankar som denna blogg utgör. Själv kommer jag fortsätta fördjupa mig i det som stjäl absoluta merparten av min uppmärksamhet numera: familjen, jobbet och böckerna!

Kanske ses vi i framtiden, här eller någon annanstans. Gör bara det hemliga Jorunn-tecknet så känner jag igen dig direkt.

Okej?

Bra!

/B.

Tjo på dig kära läsare!

Nu har det snart gått ett helt år och det börjar väl bli dags att förnya sig lite, tycker du inte? Det tycker iallafall jag så nu blir det så. Det gångna året var inte mitt bästa, så jag hoppas att ditt var så mycket bättre. Du är trots allt lite mystisk: Smyger in och läser vad jag skrivit och har jag sedan riktig tur så lämnar du ibland ett litet fotspår efter dig. Fortsätt gärna med det, att lämna spår alltså, för det är det bästa jag vet. Att få läsa några rader om vad du tycker om, eller för den delen absolut inte alls tycker om. Förhoppningsvis har de där fotspåren utvecklat mig på något sätt, eller så kanske jag är envis som en get och kan inte ta åt mig av någon kritik överhuvudtaget. På tal om getter så står förresten julbocken för dörren, ivrig att få sprida lite glädje i stugorna. Därför vill jag passa på att säga god jul till dig. Det har du förtjänat tycker jag! Extra mycket om du är en av de få som följt mig och Jorunns sagor sedan begynnelsen för några år sedan. Tänk så mycket lättare allt var i början, ja och tänk så lätt det är att glömma bort det jobbiga efter ett tag. Det är nog lika bra det. Hade man kommit ihåg varenda motgång i livet så hade man inte haft tid över för att glädjas åt allt det bra som händer. Jag hoppas att det är en massa bra grejer som händer dig kära läsare, precis som jag hoppas bli indragen i en massa positiva grejer framöver. 

Det gångna året har jag legat på latsidan och inte skrivit så mycket. Ja jag vet att det är orättvist mot dig, men ibland kommer livet i vägen för det absolut viktigaste. Ja, noveller alltså. :D Misströsta icke! Lämna ett fotspår med en liten vink om vad du allra helst läser om, eller skicka en halv roman i mejlform om det passar dig bättre, så ska vi nog tillsammans kunna se till att alla lystmäten blir fyllda till brädden. Det är ju när bägaren är nära att rinna över som Jorunns sagor mår som bäst!

God Jul!

/B.

7 kommentarer:

 1. Hej! Det är jättebra noveller på den här sidan. Kul när personerna blir lite levande och det inte bara är sex.I alla fall så tycker jag det är bäst när det är lite försiktiga novller och med "fel för varandra". Du har verkligt bra skrivstil!

  SvaraRadera
 2. Tackar! Det kan komma att bli en del nya noveller av ganska varierande slag framöver. Har du mer konkreta önskemål så är det bara att önska på. :)

  SvaraRadera
 3. Jag längtar verkligen efter nya noveller! Konkreta önskemål? De som handlar om analsex tycker jag särskilt mycket om.

  SvaraRadera
 4. Helst inte analsex tycker jag i så fall. Dom som har lite utflippad handling är dom bästa. Hellre att händelsen det handlar om är lite bisarr än att sexet är det. Jag tycker det finns många bra av olika sorter här. Mycket bättre kvalite i genomsnitt än tex sexnoveller.se

  SvaraRadera
 5. Är den nerlagd nu? Trist i sånt fall.

  SvaraRadera
 6. Nerlagd eller inte så finns massa bra noveller om man bläddrar lite. Tack till den som skrivit Nån som vet andra som vet andra sidor med bra skrivna noveller på så kan ni väl tipsa? Helst med mer story och lite seriösa författare. Det här verkar vara den bästa jag hittat än så länge.

  SvaraRadera
 7. Rekommenderar för orgasm!
  Kamagra www.intimleksaker.com
  Sexleksaker www.intimleksaker.com
  Sex Toys www.sextoyonlinestore.com
  Kamagra www.kamagra.dk

  http://intimleksaker.com
  http://intimleksaker.se
  http://sextoyonlinestore.com
  https://kamagra.dk

  SvaraRadera