onsdag 7 september 2011

Kapitel 50: Smutsiga erbjudanden

Under tiden de tittade på filmen kröp Nellie allt närmare Johannes. Trots att hans kompis Aron var där med dem ville hon känna hans kropp mot sin och den trygghet han erbjöd när någon scen blev på gränsen till för skrämmande för henne. Till slut satt hon alldeles intill honom med kinden lutad mot hans överarm. Hade hon varit längre så hade hon lutat den mot hans axel men Johannes var så lång att hon helt enkelt inte nådde högre. Det gjorde ingenting. Nellie tyckte om att han var så mycket större. Det var delvis däri tryggheten låg. Under långsammare scener där det inte hände så mycket tittade hon snett uppåt och betraktade Johannes ansikte som var helt fokuserat på skärmen utan att lägga märke till henne. Någon gång tittade hon bort mot Aron också där han satt i fåtöljen och följde händelserna i filmen utan att lägga märke till någon av dem. Hon gillade Aron. Det var Johannes bästa kompis. Inte bästa kompis i vanlig bemärkelse. Snarare var det den av hans kompisar som Nellie tyckte bäst om. Han kom över till Johannes lägenhet ganska ofta och när Nellie var där brukade de ha roligt alla tre. Filmen fortsatte och mysteriet om vem som kunde vara seriemördaren var så uppenbart att alla tre redan visste svaret. Det var mer en fråga om att få se ett spektakulärt slut vid det här laget och de väntade alla förväntansfullt på hur filmmakarna skulle presentera det för dem där de satt. Det visade sig snart att filmen var precis lika uppenbar som de hade trott. Pappan var mördaren och dottern var nära att stryka med hon också innan den osannolika hjälten kom in i bilden och räddade situationen. Självklart låg inte pappan kvar på den plats där han dött när slutscenen tonade ut i svart. En öppning för en uppföljare såklart. Snart började de vita eftertexterna rulla över den svarta bakgrunden och filmen var slut.





Johannes började otåligt röra på sig där han satt och Nellie måste lyfta huvudet från hans arm till slut. När hon lutade sig tillbaka mot ryggstödet i soffan lyfte Johannes armarna uppåt och sträckte på sig tills ansträngda ljud smet över hans läppar. När han släppte ned sina armar tittade han först på Nellie och sedan mot Aron som satt och trummade med fingrarna på armstödet till fåtöljen. "Vad tyckte ni då?" frågade han avmätt. Aron slutade trumma och tänkte efter innan han svarade. "Rätt förutsägbar egentligen men den var väl ok..." löd omdömet. Johannes vände sig mot Nellie. "Helt ok. Inte den bästa jag sett kanske" hördes hennes svar. Johannes nickade. "Nej, jag ska nog sluta ta emot filmtips från mina arbetskamrater i fortsättningen." Nellie tittade upp på honom och tyckte sig se besvikelse i hans ögon. "Så dålig var den inte" började hon ursäktande innan hon upptäckte att besvikelsen i hans ansikte försvunnit och ersatts av ett skratt. Johannes förstod väl själv att det inte var hans fel att filmen varit dålig. Hon behövde inte försäkra honom om den saken. Istället kände hon sig fånig som försökt. "Jag tror det var ditt fel att den inte var bra Nellie" svarade Johannes och gav henne en anklagande blick. Nellie förstod ingenting och försökte komma på vad hon skulle svara på en sådan kommentar. "Men.." fick hon ur sig innan både Johannes och Aron började skratta högljutt. Hon bestämde sig för att slå till honom på armen istället för att säga något mer som han kunde använda mot henne. Sedan valde hon att se tjurig ut trots att hon egentligen inte var arg på honom. Inte på Aron heller egentligen, trots att han precis skrattat åt henne. Johannes sträckte en hand mot Nellie och tryckte pekfingret i sidan av hennes mage. När hon stack ut tungan mot honom som svar skrattade Johannes så högljutt och bullrigt att soffan vibrerade mot hennes rygg. "Du är knäpp" påpekade hon sakligt för honom och fick ännu mer skratt till svar.



"Jag måste nog ta och slå en drill" sade plötsligt Aron och började resa sig från sin plats. Johannes tittade mot honom. "Behöver du hjälp?" frågade han och log insmickrande. "Ta dig nånstans!" replikerade Aron kvickt och började gå mot badrummet ackompanjerad av Johannes retfulla fnissande. När han var ute ur vardagsrummet vände sig Johannes och Nellie mot varandra. De hade hållit händerna ifrån varandra under hela filmen för Arons skull och kunde knappt bärga sig längre. Johannes lade sin hand på sidan av Nellies mage och tittade henne djupt i ögonen. "Det är du som är knäpp!" sade han tyst och såg hur Nellies mun sken upp i ett litet leende. "Det är ok. Det får man vara" svarade hon lika tyst som han anklagat henne och även Johannes sken upp i ett leende. Han drog henne mot sig med handen och när deras ansikten närmade sig varandra lämnade de båda motvilligt den andres blick för att blunda och mötas med läpparna istället. Med mjukt tryck slog de ihop och känslan av Nellies läppar mot sina egna fick Johannes inre att vrida sig av kärlek till henne. Den underbara doften av hennes hår fyllde hans näsa och lungor när kyssen blev intensivare och deras tungspetsar började undersöka den andres i långsamma cirklar. Nellie suckade inombords och önskade att Aron snart ville gå hem. Hon tyckte visserligen om honom men samtidigt stod hans besök i vägen för det hon helst ville. Johannes skäggstubb rev mot hennes läppar men hon älskade hur det kändes. Hon ville bara ha mer av den där fjäderlätta smärtan mot sina läppar eftersom den åtföljdes av så många andra underbara känslor och intryck från Johannes. Hennes Johannes.



Snart kände hon hur hans grepp om hennes mage hårdnade och hur Johannes målmedvetet flyttade på henne så att hon hamnade grensle över hans lår i soffan. Deras läppar särades och Nellie tittade menande ut mot korridoren där badrummet låg. Johannes svarade inte men i hans ögon kunde hon se att han inte brydde sig det minsta. Det enda han var intresserad av var henne och hennes läppar. Han lade båda händer på varsin sida av Nellies mage och smekte uppåt mot revbenen, ut över hennes rygg och längs de små skuldrorna. Med underarmarna tryckta mot ryggen kände hon hur han drog henne mot sig och snart möttes deras läppar på nytt. Nellies bröst mötte också Johannes bröstkorg och den mjuka känslan av dem fick honom att sucka längtansfullt rakt in i hennes öppna mun. Han släppte taget om hennes rygg och lutade Nellie bakåt så att han kunde titta på henne. Hon såg hur hans ögon följde hennes kropp uppifrån och ned för att därefter återvända och fastna vid brösten. Den ena av hans händer släppte helt från hennes rygg för smeka sig längs bröstkorgen till framsidan av Nellies kropp där den försiktigt nuddade vid undersidan av det ena bröstet i en lång rörelse som fick henne att tyst flämta till av upphetsning. Det lilla ljudet fick Johannes att höja sin blick och istället titta rakt in i hennes ögon. Nellie kunde se i hans blick vad han ville göra med henne. Hur han ville ta på henne. Om bara inte Aron varit där.



Han kunde inte hålla sig längre utan kramade Nellies bröst utanpå den tjocka och kritvita sweatshirten hon hade på sig. Hon blev nervös av hans oförsiktighet och bestämde sig för att blunda. Om Aron kom ut och såg vad de gjorde ville hon inte behöva möta hans blick. Åtminstone inte under tiden Johannes tog på henne. Kanske efteråt. Med ögonen slutna koncentrerade hon sig på känslan av den stora handen som smekte hennes kropp. På hur den intresserat testade motstånd och mjukhet som hans egen kropp saknade. Plötsligt stannade handen upp i sin rörelse och Nellie tänkte precis öppna ögonen när den började krama hennes andra bröst istället. Vad hon inte märkte var att Aron stod i öppningen till korridoren och tittade på dem. Johannes däremot hade upptäckt honom. Det var därför han stannat upp helt kort, men när han sett hur Aron tittade på hans Nellie fortsatte han smeka henne som en liten uppvisning för sin kompis. Han demonstrerade hennes kropp för honom genom att smeka den och visa hur hon reagerade på rörelserna. Efter en kort stund signalerade han åt Aron med ögonen att komma närmare, men tyst. Aron följde villigt hans signaler och smög sig fram så att han snart stod nära dem och nyfiket stirrade på Nellies bröst som blev kramade och smekta av Johannes. "Öppna ögonen Nellie" viskade Johannes tyst och hon gjorde efter viss tvekan som han ville.



När Nellie såg Aron stå bredvid dem och titta på henne ryckte hon till genom hela kroppen av förvåning. Hon visste inte vad hon skulle säga. Johannes hade lurat henne men ändå var hon inte arg på honom. På något sätt var det snarare upphetsande att Aron sett allting. Känslan av den opassande upphetsningen fick Nellie att rodna. Hon ville gärna men kunde inte göra något åt den varma känslan som spred sig över hennes hals och kinder. Hon fick inte fram ett enda ord. Vad kunde hon säga? Istället var det Johannes som sade något. "Vill du känna Aron?" hördes de osannolika orden från hans mun och Nellie kunde knappt tro sina öron. Vad menade han egentligen med det? Aron nickade och Johannes tog bort sin hand från Nellies bröst. Aron tittade i hennes ögon som för att fråga om det var ok men Nellie skämdes så mycket att hon bara slog ned blicken. Hon kunde inte förmå sig själv att titta på honom när Johannes fråga fick henne att känna som hon gjorde. Istället nickade hon. En försiktig liten rörelse med huvudet som knappt var märkbar. Ändå hoppades hon att Aron skulle uppfatta den och förstå att det var ok om han tog på henne. Om det var ok för Johannes så fick han gärna ta på henne. Även om den nedslagna blicken hindrade henne från att se Arons ögon så var den desto mindre effektiv om hon inte ville se vem som tog på hennes kropp. Det var Arons hand som rörde sig mot henne och snart såg hon lika väl som hon kände hur hans hand kramade hennes bröst.



Nellie samlade sig och lyfte blicken tillräckligt mycket för att titta på sin Johannes. I hans ögon såg hon åtrå och upphetsning. När sedan Arons hand flyttades från det ena bröstet till det andra för att undersöka om dess mjukhet motsvarade det förstas kunde hon se hur Johannes formade ord med läpparna utan att släppa ut ljuden. Hon såg precis vad han sade till henne. Vad han kallade henne. Hon kände sig precis som orden han använde om henne utan att uttala dem. Av någon anledning kändes det underbart att vara de där orden. Smutsigt. Sådant hon fått lära sig att man inte skulle vara eller tillåta någon säga åt en. "Känn på hennes läppar också" hörde hon plötsligt Johannes röst. Strax därefter lyfte Aron sin hand och ett par fingrar trycktes mot Nellies underläpp. Han testade dem. Kände hur mjuka de var och Nellie förstod att han fantiserade om hur de skulle kännas om de användes på helt andra sätt. Eller var det hon som fantiserade så? Hon var inte säker. Det enda hon visste var att Johannes sätt att bjuda ut hennes kropp på det sättet var fruktansvärt upphetsande. Det bultade redan mellan hennes ben där de vilade, särade, över Johannes. Fingrarna mot hennes underläpp rörde sig och testade istället överläppen. Försiktigt tryckte Aron in fingertopparna så att de blev fuktiga av saliv inuti Nellies mun. Hon kände hur händerna darrade av spänning så fort hon lyfte dem den minsta bit. "Ta av dig tröjan nu" fortsatte Johannes och Nellie stirrade förskräckt i hans ögon. Hon tvekade. "Gör det!" löd nästa mening och Nellie lyfte sina nervösa händer för att gå hans önskan till mötes.



Hon tog tag om linningen och började lyfta tröjan uppåt. Linnet där under följde med en bit och hennes mage blottades för dem båda när hon fortsatte rörelsen så att hennes bröst snart syntes mer än den tjocka tröjan tillåtit. Snart var den av huvudet och Nellie drog ut armarna ur den så att hon kunde slänga tröjan på soffan där hon nyss suttit själv och helt oskyldigt tittat på en halvdålig film. Hon vågade slutligen titta på Aron där han stod och hon såg i hans ögon hur han längtade efter hennes kropp. Hur hon fick honom att tänka fula saker. Fula saker som han ville göra med henne. När skulle Johannes sätta stopp egentligen? Hon litade på att han skulle avsluta leken när det blev för mycket. När nu det var. "Du kan lika gärna ta av linnet också Nellie" hörde hon hans röst men hon trodde knappt på orden. Hon vände blicken mot Johannes och såg förvirrad men kåt ut vilket fick hans läppar att glida upp i ett snett leende. "Ska jag hjälpa dig?" frågade han, men innan Nellie hann svara tog han tag i linnets underdel och drog det uppåt över brösten så att bara bh:n dolde dem för Arons intresserade blickar. Johannes vände sig mot Aron han också. "Testa att känna på hennes tunga också. Den är ännu skönare än läpparna" uppmanade han sin vän och Aron var inte sen att prova så fort linnet var borta och låg slängt på golvet framför soffan. Nellie kände fingrarna i sin mun och hur de tryckte mot hennes våta tunga. Hon kunde inte förstå hur hon kunde tillåta Johannes att erbjuda sin vän sådana saker. Ändå kunde hon inte låta bli att slicka på fingrarna i sin mun när hon kände Johannes händer krama hennes bröst.



Nellie blundade när hon slickade Arons instuckna fingrar och njöt av hur Johannes smekte henne när han plötsligt slutade och förde vänsterhanden runt hennes bröstkorg och över ryggen. Den stannade mellan skulderbladen, bh-bandet spändes åt en aning för ett kort ögonblick och därefter kunde hon tydligt känna hur bh:n slaknade. Handen på ryggen försvann och strax därefter kände hon på båda axlar hur Johannes greppade axelbanden och drog ned dem över hennes överarmar så att kuporna som varit hennes brösts sista skydd till slut försvann. Aron kunde se rakt på hennes nakna bröst och han skyggade inte för en sekund med sin blick för den sköna utsikten. Nellie såg hur han tittade på henne och slog blygt ned blicken för att slippa se hans ögon. Istället tittade hon rakt mellan hans ben och såg där hur det i skrevet vuxit något som avtecknade sig som en utbuktning över jeanstyget. Han var hård. Synen av hennes nakna bröst hade gjort honom hård. Johannes drog henne mot sig och snart kände hon mot sitt underliv hur hård även han var. Den tjocka utbuktningen under henne tryckte mot underlivet och ut över undersidan av hennes ena lår. Upptäckten fick henne att tappa kontrollen för ett ögonblick och hon släppte ut ett upphetsat gnyende runt Arons fingrar som fortfarande lekte med hennes tunga. När hon andades genom munnen kände hon en konstig smak. Det var inte Arons fingrar utan snarare som om hennes inre smakade lätt av metall eller rost när luften kämpade för att ta sig fram. Hennes underliv bultade hårt så upphetsad hon var när Johannes lutade sig fram och slickade på hennes små bröstvårtor som snabbt styvnade under den sträva tungans fuktiga rörelser.



"Upp med dig Nellie" hörde hon Johannes upphetsade röst och hon reste sig omedelbart för att följa hans befallning. När hon stod framför honom reste han sig själv. Han lade en tung hand på hennes ena axel och Nellie insåg att han ville ha henne på knä framför dem båda. Hon sjönk långsamt nedåt för att kontrollera att hon förstått honom rätt och när han inte hindrade henne gled hon ned på sina knän framför dem och tittade förväntansfullt uppåt. Johannes tog tag i hennes arm och fick upp den så att han kunde hålla hennes lilla hand i sin. Han nickade åt Aron som gjorde likadant med hennes andra arm och hand. Sedan förde Johannes sin hand med Nellies i den mot sitt skrev och placerade den över den hårda utbuktningen så att Nellie mot sin handflata och fingrarnas insida tydligt kunde känna hur hård han var. Aron gjorde likadant och snart kände hon hans utbuktning mot den andra handen. Känslan av deras hårda innestängda kukar mot sina händer fick Nellies andning att bli ryckig och ojämn. Hon visste att det var på grund av henne som de blivit så. Att det var hennes kropp som var orsaken till kåtheten som syntes i bådas ögon. Hon tänkte på de där orden som Johannes format utan att uttala och kände hur väl de stämde in på henne. Hon var precis det han kallat henne och det kändes långt bättre än vad som måste vara meningen. Att vara sådan och dessutom tycka om det måste vara ännu värre.



Johannes öppnade sitt bälte och knäppte sedan upp gylfen efter att ha fått upp knappen som stängde hans kuk inne. När byxorna var öppnade drog han ned dem och fick till slut av sig dem. Han sparkade dem nonchalant åt sidan och tittade uppmanande på Nellie där hon satt på knä framför honom. Utbuktningen innanför hans underkläder målade en tydlig kontur över det tunna tyget och när hon kände på den hårda kuken kunde hon förnimma varje detalj i dess utformning. En tjock blodåder som löpte från dess rot och nästan hela vägen upp till ollonet smekte hennes handflata när hon tog på kuken. Mindre vener kittlade hennes fingertoppar längs med den hårda kukens sidor. Samtidigt hörde hon hur Arons byxor föll ned och hon sökte bekräftelse i Johannes ögon innan hon tog på hans kompis kuk genom ett lika tunt tyg som täckte hans egen. Arons kuk var också hård och hon kunde känna liknande blodådror löpa över den och smeka hennes andra hand. Hela situationen fick hennes fitta att bulta intensivt och hon förstod hur fuktig hon redan måste blivit. När hon fortsatte smeka kukarna såg hon snart hur mörka fläckar uppstod och långsamt växte där toppen på deras respektive kön tog slut. Nellie förstod vad det var och önskade saker hon knappt kunde erkänna för sig själv. Istället för att låta henne tänka och önska sig snuskiga saker drog Johannes ned sina boxers och Aron gjorde samma rörelse ögonblicket därefter så att Nellie kunde se hur könen slog upp och svajade framför henne med glänsande och kletiga ollon.



"Jag tror det är lika bra att vi går in i sovrummet nu" hördes Johannes röst och Nellie fick slita ögonen från deras styva kukar. "Ta med ditt skärp" lade han till och riktade orden mot Aron som ivrigt nickade till svar. Nellie blev nervös. Vad skulle de göra med henne? Hon litade på Johannes men hade å andra sidan trott att han skulle avsluta leken långt innan de kommit så långt som de redan gjort. Ändå gjorde hon inget motstånd utan lät sig bli hjälpt upp på fötter och föst framåt mot sovrummet där hon förstod att allting skulle bli värre. Mycket värre. Aron följde dem hack i häl där de gick och när de kom in i rummet puttade Johannes till henne så att hon föll framlänges över sängen. Hon försökte vända sig men Johannes höll henne nere mot täcket så att hon inte kunde röra sig. Hon kunde bara vrida huvudet bakåt och där såg hon hur Johannes visade Aron vad han hade tänkt sig. Aron slog upp ett stort leende av lystnad och Nellie förstod att det sista de tänkta göra var att sluta. Handen på hennes rygg släppte sitt tryck och Nellie vred runt så att hon hamnade på rygg. Snabbt fick Johannes tag om hennes ena hand och Aron den andra och de drog isär dem så att hon snart satt på rumpan med armarna rakt ut åt varje sida. "På knä Nellie. Framför sängen!" löd Johannes order och Nellie hoppade ned på golvet framför dem. Hon hade inget val. De höll henne i båda händerna så att hon måste göra som de ville. De tog sina skärp och drog änden genom metallöglan så att de fick varsin snara som de fäste runt hennes handleder. Nellie försökte dra händerna åt sig men de höll henne för hårt fast. Hon kom ingenstans. Därefter drog de åt varsitt håll och fäste sedan sina respektive bälten vid sängens fot- och huvudgavel. De testade på varsin sida så att knutarna höll och när de drog i lädret så att det knarrade blev knutarna bara hårdare. De var nöjda.



Där satt hon nu på knä framför sängen med nakna bröst och armarna utsträckta åt sidorna så att hon knappt kunde röra sig alls. Som ett skändligt kors väntandes på de kåta vännernas nästa snuskiga infall. De ställde sig framför henne och Nellie kunde se hur den glatta vätskan från deras kukar runnit längs med skaften och hur det från Johannes kuk hängde en smal sträng av genomskinlig försats som slarvigt imiterade hans övriga kropps rörelser. Han gick fram till henne och tog ett grepp om hennes hår, riktade hennes ansikte uppåt och lät kladdet smutsa ned hennes haka innan han gick ned på huk för att gnida ut mer kladd över hennes ena bröst och på den hårda vårtan i dess mitt. Han tryckte den lika hårda kuken mot hennes mjuka bröst och lät den glida över Nellie i sin egen upphetsnings safter så att hela bröstet snart glänste. Hon stod där på knä och tog emot den smutsiga behandlingen och kände sig både sexig och fult behandlad. När hon vände blicken mot Aron såg hon hur han runkade sin kuk till åsynen av hennes besudlade kropp som glänsande väntade även på hans nästa handling. Johannes ställde sig vid sidan om henne och lät Aron komma fram. Han fortsatte runka framför Nellies ansikte och hon kunde inte låta bli att upphetsat se på hur hennes kropp fick honom att reagera. Hon studerade upphetsat det svullna ollonet som försvann mellan hans fingrar för att stirra på henne så fort det kom ut igen. Han tryckte sitt kladdiga kön mot Nellies kind och smetade ut kladd över henne så att ansiktet började glittra på samma sätt som det bröst Johannes nyss smutsat ned. Han höll henne fortfarande i håret så att hon inte skulle kunna vända huvudet åt sidan ens om hon velat.



Med Arons kuk fortfarande tryckt mot sin kind vände Johannes på henne så att Nellie såg hur även han stod och runkade till åsynen av hennes halvnakna kropp. Hon stirrade upphetsat på kuken som smektes inför henne och slickade sig omedvetet om läpparna som för att förbereda sig på att suga den. Johannes såg precis vad hon gjorde och lät greppet om hennes hår hårdna. Med sin andra hand förde han sitt ollon mot henne och tryckte det mot läpparna tills Nellie måste öppna dem och låta den hårda toppen tränga in. Smaken av kön och försats fyllde hennes mun och Nellie började suga. Med läpparna tätt slutna kring Johannes kuk tog hon den djupt i sig samtidigt som hon i ögonvrån såg hur Aron stirrade på henne och smekte sig själv till det snuskiga skådespelet. Hon kände sig smutsig. Utnyttjad på det mest underbara sätt. Hon var inget annat än ett objekt för deras lustar och otyglade kåthet. En levande knulldocka som de lekte med som de själva ville. Nellie måste erkänna för sig själv att hon älskade känslan det gav henne, hur ful den än var. Hur otillåtet och fel hon än visste att det var att känna så. Hennes egen andning avslöjade obönhörligt vad hon egentligen kände. Känslan mellan benen ljög inte för henne. Hon var kåt. Fruktansvärt kåt. Johannes hårda kuk i hennes snuskiga mun fick ta emot hennes upphetsning när hon slickade och sög den så duktigt hon kunde utan att ens få använda sina händer. Hon hade inget val men ville heller inte att något skulle vara annorlunda. Därför blev hon förvånad när Johannes tog till orda igen. "Släpp loss henne på din sida Aron" sade han och Nellie såg i samma ögonvrå som nyss hur Aron släppte taget om sin kuk och började knyta upp skärpet från fotänden av sängen.



Nellie tittade frågande upp på Johannes och såg hur han stirrade på henne med kåta ögon som gjorde onämnbara saker med hennes lilla kropp. Hon ville fråga vad han tänkte göra med henne härnäst men vågade inte av rädsla för vad svaret kunde tänkas bli. Det var bättre att bara göra som han ville och se vart det ledde. Hon kunde ju säga stopp närsomhelst. Eller? Hon måste lita på honom! Vad hade hon för val? "Lägg dig på sängen nu" fortsatte Johannes när han fått upp skärpet på sin sida av Nellies halvnakna kropp. Hon reste sig, satte sig på sängen och lutade sig sedan bakåt tills hon låg på rygg över täcket. "Andra hållet!" beordrade Johannes och Nellie snurrade lydigt runt så att hon låg med huvudet mot den sängkant där hon nyss stått på knä och tagit emot deras smutsiga handlingar. Med blickar och små nickningar som enda kommunikation band Johannes och Aron fast henne på nytt vid varsin sängstolpe. När de var färdiga och Nellie än en gång inte kom någonstans steg Johannes upp i sängen. Han satte sig grensle över Nellies mage och tittade henne i ögonen. Han såg hennes upphetsning och log åt henne när han formade ett nytt ord med läpparna utan att uttala det. Nellie förstod precis vilket ord det var och nickade skamset sitt medgivande. Han hade ju rätt. Hur kunde hon vara något annat om hon tillät dem göra så där med henne. Johannes höjde sin blick och tittade istället mot Aron. Han stod bredvid sängen och smekte sig själv där han tittade på Nellie och hennes nakna glittrande bröst. När hans blick gled upp mot hennes ansikte och han såg spåren av sin egen kåthet på hennes kind ryckte hans kuk till och hans smekningar blev intensivare. Nellie fick anstränga nacken för att kunna se honom men hon tyckte om vad hon såg. Att han var tänd på henne och blev hård av att titta på hennes kropp fick henne att känna sig sexig.



Snart kunde hon inte koncentrera sig på Aron längre för Johannes varma händer slöt sig kring hennes bröst och han tryckte ihop dem framför sig där han satt tungt på henne. Nellie tittade mot honom och såg hur åtrån till henne brann i hans ögon. När hon sänkte blicken såg hon också hur hård hon gjort honom. Hans hårda kuk läckte genomskinlig vätska från toppen där den ryckte uppåt och slog ned mot hennes mage om vartannat. Johannes rörde sig framåt mot Nellies bröstkorg och placerade sin kuk mellan hennes bröst. Han tryckte ihop dem runt den och mjukheten fick honom att flämta till av upphetsning och njutning när kuken försvann mellan dem. Med händerna på bröstens utsidor förde han kuken framåt och sedan tillbaka igen så att saliv och försats smetades ut över dem. Den hårda kuken gled lätt mellan hennes behag och Nellie älskade hur hård den kändes mot hennes kropp. Hur den smutsade ned henne på ett så skönt sätt. Med tummarna som verktyg rörde Johannes vid hennes bröstvårtor och deras styvnande var beviset han sökte på hur Nellie upplevde situationen. Hon hade inte sagt ett ljud på länge men reaktionen insinuerade mer än väl vad hon kände inför det han och Aron gjorde mot henne. Han började knulla hennes mjuka bröst och stirrade in i hennes vackra ögon under tiden. De talade med varandra genom blickar och korta blinkningar och förstod precis vad den andre kände. När Nellie dessutom hörde Johannes tysta stönanden förstod hon hur skön hennes kropp måste vara för honom. Hon ville vara skön för honom. Medan han använde hennes bröst för sin njutning vände hon blicken åt sidan och fick se hur Aron fortfarande runkade till åsynen av henne där hon låg och blev knullad mellan brösten. Hans blick var vild. Smekningarna hårda men långsamma. Nellie kunde knappt slita blicken ifrån hans kuk där hon låg.



När hon tittade tillbaka på Johannes vars kuk gled fram och tillbaka mellan hennes kladdiga bröst såg hon en fråga i hans ögon. Nellie förstod inte vad han undrade utan fick en förvirrad blick i sina egna. Han slängde en snabb blick mot Aron och tittade sedan snabbt tillbaka på henne igen. Nellie förstod vad han menade men tvekade med sitt svar. Till slut bestämde hon sig och nickade. Omedelbart därefter följde frågan från Johannes läppar. "Du kanske borde testa hennes läppar igen?" riktade han orden till Aron vars kuk häftigt ryckte till vid insikten om vad han erbjöds av sin vän. Han sökte Nellies blick för att vara säker på att hon inte misstyckte men hon slog försiktigt undan den i ett försök att, utan att verka avfärdande, undkomma ansvaret för det som skulle ske. Han fick göra så men hon kunde inte säga det. Johannes fick bestämma. När hon öppnade ögonen på nytt och tittade åt sidan var inte Aron kvar längre. Hon vred huvudet uppåt och fick istället syn på honom precis bakom sig. Han runkade sin kuk strax bakom hennes ansikte och den hårda kuken var alldeles nära henne. Nellie slöt sina ögon på nytt och öppnade sina läppar för honom. En välkomnande gest som Aron inte var sen att utnyttja. Han lutade sig fram och tryckte sitt kladdiga ollon mot hennes mun så att den gled in i henne och Nellie började genast suga på den och slicka den ren från de safter som var konsekvensen av hennes halvnakna kropp och skamliga beteende. Aron stönade högt av hennes tungrörelser. När hon började suga hårdare på hans kuk flämtade han häftigt av njutning. Aron tittade på Johannes. "De är ännu bättre så här" utbrast han mellan ojämna andetag och Johannes nickade sitt medhåll. "Titta på hennes bröst då. Dom är precis lika sköna som de ser ut" sade han ogenerat och utan att bry sig om vad Nellie tyckte om hans omdöme. Aron var tvungen att släppa ut ett stön innan han kunde förmå sig själv att svara. "Hon är verkligen sexig" viskade han drömskt medan Nellie sög och slickade på hans kuk.



Det tog inte lång tid förrän Aron var tvungen att dra sig ur Nellies mun. Hennes sköna rörelser med läpparna och tungan började bli för mycket för honom och han var rädd att inte stå ut mycket längre, men så fort hans hårda kuk lämnade hennes mun hörde han hur Nellie närmast gnällde i avsaknad av hans kön. Med sådana lockelser kunde han inte hålla tillbaka. Han måste trycka sig in i henne på nytt. Nellie tog villigt emot den hårda kuken i sin öppna mun och sög den ivrigt där hon låg fastbunden med armarna utsträckta åt båda sidor. Hennes bröst blev knullade av Johannes och själv sög hon på en andra kuk. Johannes kompis kuk. Situationen kändes overklig och hon blev yr av den upphetsning hon själv inte kunde få fullt utlopp för eftersom hennes händer var bundna. Hennes underliv bultade desperat i längtan efter att bli uppfyllt av en hård kuk men de förvägrade henne den njutningen i strävandet efter sin egen. Hon fick ta rollen som levande knulldocka vars enda syfte var att tillfredsställa deras lustar och åtrå till hennes kropp. En smutsig roll men hon älskade den mer än hon kunde anat. Hon hade ingen aning om att hon kunde vara sådan. Det var så olikt henne att hon skämdes när hon under små flyktiga ögonblick plötsligt blev självmedveten om sitt beteende. Samtidigt satt hon ju fast. Hon drog armarna åt sig för att testa sin hjälplöshet. Hon satt verkligen fast. Inte mer än ett par centimeter kunde hon röra sina armar. Hon gav upp och fortsatte istället suga Arons kuk och få sina mjuka bröst knullade av sin Johannes.



Arons andhämtning hade blivit häftig och han ville dra sig ur Nellies mun på nytt men hon sög honom hårt när han försökte. Det blev för mycket och när han väl lämnat hennes sköna läppar och tunga gick njutningen över gränsen för vad han klarade av. Han greppade snabbt sin kuk och runkade den över Nellies ansikte. Droppar av hennes egen saliv föll ned på henne och smutsade ned ansiktet ytterligare. Hon såg hur kuken började konvulsera och rycka i Arons hand. Ett högt stön hördes och hon såg sedan på nära håll hur den hårda kuken sköt ut en lång stråle av vit sperma som landade på hennes hals och haka. Aron fortsatte smeka sig själv och snart sköt en ny sträng av tjock sperma ut och lade sig snett på tvären över den första strålens utsträckta linje. Den tjocka vätskan var varm mot Nellies hud och hon njöt av att veta att det var hon som skänkt Aron sådan njutning att han inte längre kunnat hålla tillbaka sin orgasm. Efter den andra strålen saktade han ned sina smekningar och drog långsamt förhuden fram och tillbaka så att resterna av sperman droppade i halvt genomskinliga droppar på Nellies haka och läppar. Hon vände blicken mot Johannes och såg vild upphetsning i hans ögon. Hon bestämde sig för att provocera honom ytterligare och slickade sig långsamt om läpparna så att hon fick en del av Arons sperma i sin mun. Det resulterade i att Johannes tryckte hennes bröst hårdare runt sin kuk. Han stötte hårt mellan dem och stönade tungt.



"Släpp loss henne!" nästan skrek han åt Aron som snabbt gjorde vad Johannes bad om. När hon var lossad från sina händers fängelse tittade han strängt på Nellie. "Sätt dig på knä framför sängen. Nu!" Nellie tvekade inte för ett ögonblick. Hon nästan kastade sig ned från sängen och föll omedelbart ned på knä. Johannes var redan nere på golvet och stod framför henne med den hårda kuken i sin hand. "Aron, håll henne fast från andra sidan med skärpen!" fortsatte han upphetsat och Aron skyndade sig runt sängen. Han tog tag i båda bältena och drog dem bakåt så att Nellies armar tvingades bak och ut över sängen. Hon satt hjälplös på knä framför Johannes och kunde inte värja sig mot vad han än kunde tänkas få för sig. Ville inte värja sig. Allt hon ville var att ge honom njutning och se den i hans ansikte. Hon kände hur Arons sperma rann nedåt från halsen och ut över brösten som redan var kletiga av Johannes kuk. De små bröstvårtorna pekade trotsigt uppåt och vitaktig sperma närmade sig dem i långsam takt. Johannes stirrade på Nellie där hon satt och närmade sig henne ytterligare. Han tog tag om hennes huvud med båda händer och tryckte in sin hårda kuk i hennes väntande villiga mun. Hennes tunga slickade ivrigt på hans kladdiga kuk och hon slöt läpparna hårt om skaftet när Johannes knullade hennes mun. "Titta på mig!" beordrade han henne och Nellie lyfte blicken för att möta Johannes. Han klarade inte mer. Kontakten med Nellies kåta blick förde honom långt över gränsen och han drog snabbt ut sin hårda kuk ur hennes mun. Aron förstod vad som höll på att hända och drog åt hårdare i läderbältena så att Nellies kropp tvingades bakåt. Hon stod på knä som ett altare för Johannes att täcka med sin njutnings offergåva. Han runkade sig och strax sprängdes den sista gränsen som fick honom att stöna djupt och desperat av njutning. En tjock stråle av sperma lämnade honom och lade sig som ett långt, varmt och ojämnt streck över Nellies framskjutna bröst. Njutningen spred sig i hans kropp och orgasmen drev fram genom honom som en vild storm. Han drog tillbaka förhuden och blottade sitt ollon för henne. I nästa ögonblick kom en ny stråle av tjock sperma som landade likt ett mjukt men varmt piskrapp över hennes snuskiga kropp och började omedelbart därefter rinna nedåt och lämna smutsiga spår över hennes mage. Nellie darrade genom kroppen där hon satt på sina knän. Njutningen i Johannes ansikte var fullständig. Hans tillfredsställelse total. När hans kuk slutade spruta och det istället började droppa tjock vätska från den ned på Nellies ljusblå jeans släppte Aron efter och hon kunde luta sig en aning framåt så att hon såg hur dropparna skapat mörka fläckar på byxorna. När hon satt på det sättet rann mer sperma ned från ett av brösten i en lång sträng som till slut gick av och efterlämnade ett avlångt mörknande spår intill den plats där dropparna landat och skapat runda förmörkningar i jeanstyget. Hon tittade upp på Johannes och såg tillfredsställelsen i hans ögon. Han var nöjd med henne. Han var nöjd med den njutning hon skänkt honom. Även Nellie var nöjd trots den kåthet som fortfarande inte släppt henne.



"Du kanske vill tvätta av dig lite sötnos?" frågade Johannes när Aron släppte skärpen helt och satte sig på sängen med ett leende på sina läppar. Nellie tittade ned på sin snuskiga kropp och såg hur kladdig hon var. Sedan lyfte hon blicken mot Johannes och nickade. "Sträck fram händerna så ska jag hjälpa dig." Hon gjorde som han sade och Johannes lossade försiktigt på läderbältena som fängslat hennes handleder. Han slängde dem på sängen och sträckte fram en hand till hjälp för Nellie att ta sig upp på fötter från sin ställning på knä framför honom. Hon tog emot den stora handen och reste sig. "Vi går in i vardagsrummet så länge. Är det ok?" "Jadå" svarade Nellie innan hon lämnade rummet och på ostadiga ben gick mot badrummet. Hon kunde knappt tro att det som hänt var sant. Att hon gått med på en sådan sak. Ingen hade ens frågat henne om det var ok. Hon undrade om det märkts hur mycket hon tyckt om det. När hon kom in i badrummet tittade hon sig i den stora spegeln och insåg hur kladdig hon faktiskt var. Vitaktig sperma hade runnit från hennes haka och hals ned över brösten och sedan vidare i smutsiga linjer över magen. Hon kände med ett finger på kletet och målade en abstrakt figur genom det så att sperman samlades runt hennes fingertopp. Hon lyfte handen och luktade på fingret. Det luktade sperma. Ungefär som hon förväntat sig. Så fick hon plötsligt en konstig idé och förde fingret mot sin mun. Hon slickade av fingertoppen och kände smaken av sperma i sin mun. Synen i spegeln av henne själv och hur hon sög bort killarnas sperma från sitt finger fick henne att skämmas. Ändå gjorde hon likadant en gång till. Det var märkligt upphetsande att göra på det sättet. Så fel. Nellie öppnade knappen på sina jeans och stack ned en hand innanför trosorna. Hon följde könshåret nedåt och nådde snart fram till sina blygdläppar. Hon insåg att trosorna var våta av hennes upphetsning och gnydde ofrivilligt till av kåthet när hon nuddade vid platsen där hennes klitoris var placerad. Med andra handen smetade hon ut sperma över sitt ena bröst så att det fick en jämn och glittrig yta. Nellie rös genom hela kroppen och drog upp handen från byxorna. Hon skulle ta på sig själv senare och tänka på det som hänt. Först måste hon tvätta av sig och gå ut till killarna som väntade på henne. Just då hördes ett ljud bakom henne som om dörren stängdes till och Nellie insåg förskräckt att någon av dem kunde ha sett henne. Hon började snabbt tvätta av sig och när hon var färdig och hade torkat sig med en mjuk handduk drog hon på sig en t-shirt som låg på bänken bredvid handfatet. Hon gick ut i vardagsrummet där Aron redan var klädd för att gå.



"Vi får höras av" hörde hon Johannes säga och såg hur Aron nickade till svar. "Jag ringer imorgon eller på fredag" svarade Aron och knäppte sin jacka. När han vände sig om och såg Nellie blinkade han åt henne innan han gick förbi och ut mot ytterdörren. Han öppnade den, gick ut och stängde efter sig efter att ha sagt farväl. Nellie tittade på Johannes med förvånade ögon. "Han skulle tydligen upp tidigt imorgon" svarade han hennes undrande blick och slog sedan ut armarna i en välkomnande gest. Nellie skuttade lyckligt fram till honom och slog armarna runt Johannes kropp innan han slagit sina egna runt hennes. Hon tittade upp på honom och log. Johannes besvarade leendet men det var något med hans eget som inte var helt som vanligt. "Vad är det Johannes? Gjorde jag något fel?" frågade Nellie nervöst. Johannes leende blev ännu större innan han lutade sig fram och placerade sina läppar intill hennes öra. Sedan viskade han. "Vems smakade bäst?" Nellie ville försvinnna så som skammen växte i henne. Hon kände hur det hettade om halsen och upp över kinderna och kunde inte få fram ett enda ord till svar. Johannes hade sett henne. Det var han som stängt till dörren när hon stått och tagit på sig själv och smakat på deras kladd. Hon ville sjunka genom golvet. Vad skulle han tycka om henne efter att ha sett en sådan sak? Istället för att skjuta henne ifrån sig och säga något elakt vände Johannes på Nellies ansikte och kysste henne. Intensivt och krävande tvingade han in sin tunga i hennes mun och kysste henne passionerat. Sedan släppte han omfamningen om hennes kropp och tog hennes hand i sin. "Kom med här din snuskiga lilla flicka" sade han när han drog Nellie med sig mot sovrummet. Han var inte klar med henne på långa vägar.

30 kommentarer:

  1. Det här är ju faktiskt en fantastisk liten historia. Den mest intressanta sedan ömhetens altare. Det blir väl en del 2?

    SvaraRadera
  2. Hon behöver bli bunden och knullad....

    SvaraRadera
  3. Sånthär är det bästa! Det behöver inte ens va "riktig sex" bara EROTIK!!! Fantasifullt!

    SvaraRadera
  4. vaddå "del 2"? Han gick ju hem. Det va väl lite synd kan man säga? (men bra historia annars och väldit bra skriven)

    SvaraRadera
  5. Det kan ju visst bli en del 2! Det va nog Johannes som skickade hem han och det tycker jag va bra gjort. Alla novellerna här bra skrivna - bäst! F.ö. håller jag med kommentar 2... ;P

    SvaraRadera
  6. @Tea: Det var fina ord. Jag tackar och bockar! Du tvivlade väl aldrig på att det skulle bli en uppföljare? ;)

    @Anonyma: Vi får väl se om ni får rätt eller inte. Det tar nog inte så lång tid förrän svaret kommer.

    Förresten. När ni kommenterar anonymt så hade det varit fint om ni väljer ett tillfälligt smeknamn. Det gör det lättare att svara på en specifik fråga utan att det blir förvirrat. Mig spelar det ingen roll vilket namn ni väljer. Ni gör som ni vill.

    Ha det fint allihopa!

    SvaraRadera
  7. Perfekt med ganska mjukt men ändå lite pervo :) Gärna mer med precis sånt. Bättre än dom vanliga tom. Det är är bästa sagobloggen!

    SvaraRadera
  8. @anonym: Tack för berömmet! Sagor kan vara mer spännande än H.C Andersen. Åtminstone mer erotiska. :D

    SvaraRadera
  9. THATS what Im talking about! just just just preciiiiiiis såhär ska det va!!!

    SvaraRadera
  10. @anonym: Haha, vilken tur att det blev precis så då. Det finns några liknande om du vill läsa mer om antingen det ena eller det andra.

    SvaraRadera
  11. Dom här som är lite udda är dom bästa. Skriv nästan hellre mer sånna här än sånna med riktigt sex i. Tack för en fin blog! :)

    SvaraRadera
  12. Nej hon behöver bli bunden och SLICKAD! :p Fy va skamlig den här är. Det är helt underbart...
    Skriv mera! / Nässlan

    SvaraRadera
  13. @Anonym: Det finns några fler där det inte blir riktigt sex. Klicka på taggen "mjukporr" för att hitta dem.

    @Nässlan: Det kanske behövs mer slickande överhuvudtaget på Jorunns sagor. Det har jag funderat på tidigare. Får väl ta och göra slag i saken snart.

    SvaraRadera
  14. Eller bara mer sånthär... :)

    SvaraRadera
  15. Mmmm absolut mer sånthär!

    SvaraRadera
  16. Bäst på bloggen! (va jag läst än så länge) Supersida. Tack!

    SvaraRadera
  17. @de tre sista anonymerna: Har det inte blivit mer sånt nu på sistone? Annars kommer det mer av samma vara inom ganska kort... ;)

    SvaraRadera
  18. Jo det har det men det finns alltid liiiite mer plats för sånthär :P Nu är det ju vår så det är dags för inspiration till utomhuslekar också. Tänk på det! :)

    SvaraRadera
  19. @Anonym: Våren har helt klart börjat komma. Får väl börja inspirera mig på något sätt så att suget efter utomhusberättelser tillfredsställs. Att ni aldrig blir nöjda... ;D

    SvaraRadera
  20. Bästa sexnovellen jag läst! Helt allvarligt. Och jag har läst några...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Kanske är det så att jag blir bättre på att skriva för att jag själv inte läser sexnoveller. Inte vet jag, men, kul att du gillar den! :)

      Radera
  21. Också en väldigt bra novell. Det är förspelen som gör mycket för hela novellen. Trekanter som inte är överdrivet hårdporriga är fantastiskt att läsa om. Skriv mera!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Antar att du hittade till denna genom att klicka på "gruppsex" i taggarna till "Ett trefaldigt leve!". Om inte så rekommenderar jag att du testar. Gruppsex på Jorunns sagor är sällan särskilt hårdporrigt, med reservation för något enstaka undantag. :)

      Radera
  22. Åh så &¤#%#")/! bra! Den här bloggen är en guldgruva!

    -Vilsen

    SvaraRadera
  23. Den här novellen är svårt bäst i alla kategorier. Ner med händerna! Det är fakta.

    SvaraRadera
  24. Ni är nästan för snälla för mitt eget bästa. Jag gillar det! :D

    SvaraRadera
  25. Mamma Mu säger: Det här är en kåtaste novellen på hela the internets!
    och det är ochso en jeeevla bra blog.

    / Mamma Mu

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, kul att höra Mamma Mu. Jag hoppas du hittar fler berättelser som du tycker om! :)

      Radera
  26. Bra novell! Det är bra handling när det händer något lite oväntat för att pojkvännen är lite sexgalning. Bra uttryckt med språket också.

    SvaraRadera