fredag 26 augusti 2011

Kapitel 49: Ett övertramp blir bestraffat

Under hela bilresan hem satt de under tystnad och valde istället att fokusera på de vitmålade strecken som for förbi under och bredvid bilen. Ingen ville säga något eftersom de båda visste vilket ämne som förr eller senare måste hanteras. De var inte sugna på det. Kanske var det bättre att bara låta det bero. Låta det passera som om det aldrig hade hänt, men Evelina var inte säker på att det var möjligt. Hon kunde inte tro att hon skulle komma undan så lätt med sitt lilla övertramp. Hon var skuldmedveten och förstod att hon förr eller senare måste stå till svars för sitt snedsteg eftersom Daniel tydligen sett allting. Hon kunde knappt titta på honom där han satt och körde utan stirrade medvetet rakt fram för att slippa möta hans anklagande blickar. Det var en kortsiktig strategi men den fick duga åtminstone tills de var hemma. Vad som skulle hända sedan var upp till honom. Hon förstod om han var arg på henne. Förstod om han skulle berätta för henne vilken dålig flickvän hon i själva verket var. Hon måste svälja och kände hur ansträngd hennes hals blev när hon gjorde det. De var snart hemma och hon stålsatte sig inför hemkomsten då hon till slut måste möta hans blickar och inte längre skulle komma undan. Evelina funderade på om hon kunde sätta på radion i alla fall för att på så sätt slippa den hemska tystnaden men så fort hon sträckte sig för att trycka igång den anade hon Daniels blick som följde hennes hand och hon drog tillbaka den igen utan att fullborda handlingen. Tystnad fick duga. Hon förtjänade ingen lindring. Hon visste vad hon gjort och att det var fel. Hon hade ingen rätt att styra händelsernas förlopp och hon tänkte inte försöka heller. Om han bara kunde säga något, men hon visste att han skulle förbli tyst tills de kom innanför dörren till lägenheten. En outhärdlig tystnad, men hon måste försöka trycka undan ångesten och hantera situationen så gott hon kunde.





Till slut var de framme och Daniel vred runt nyckeln, drog ut den och öppnade sin dörr för att stiga ut. Evelina drog ett djupt andetag och släppte ut en tyst suck innan hon gjorde detsamma. Hon slängde en försiktig snegling mot Daniel men slog genast ned blicken när hon insåg att han stirrade argt på henne. Hon måste svälja igen och även denna gång tog det emot att genomföra rörelsen i svalget. Han väntade och hon måste gå före honom in genom porten och uppför trapporna utan att ens kunna se hur han tittade på henne under tiden. Hon plockade fram nyckeln ur sin väska och låste upp dörren. Sedan gick hon in och ryckte till av onödig rädsla när Daniel slog igen den bakom henne. Fortfarande hade han inte sagt ett ord. Händelsen som gjort honom arg spelades upp i hennes tankar och hon ångrade intensivt att hon gått för långt. De hade varit överens om var gränsen gick och ändå hade hon korsat den och rört den där mannen på ett sätt som inte var ok. Hon förstod om Daniel var arg på henne. Hon hade blivit arg på honom om han gjort samma sak. Mitt i tankarna blev hon avbruten av att Daniel lade en tung hand på hennes axel och Evelina stelnade till i hela kroppen. Det var dags att stå till svars för det hon gjort. Ångesten ökade kraftigt, men samtidigt var det skönt att slippa den där tystnaden som det inte gick att värja sig emot. Daniel vände bryskt på henne så att hon snart stod med ansiktet mot honom, men hon kunde inte förmå sig själv att se upp i hans ögon utan slog istället ned blicken och stirrade dumt på hans bröstkorg. Hans hand låg tungt kvar på hennes axel och snart kände hon den andra handen mot sidan av sin mage när Daniel svängde runt henne så att han trängde in henne mot dörren. Hon måste titta upp och mötte till slut hans arga ögon.



"Du vet precis vad du har gjort Evelina. Eller hur?" började Daniel och Evelina kunde inte göra annat än att nicka till svar. Hon ville glida undan med blicken men Daniels ögon var så intensiva att hon inte vågade släppa dem med sina egna. Han släppte taget om hennes mage och lade istället handen tungt mot hennes bröst och tryckte henne mot dörren så att hon satt fast under hans styrka. Daniel rörde sig mot henne och hon kom ingenstans. Han tornade upp sig som ett hotfullt fyrtorn framför henne och tittade ned i hennes ögon. Han släppte greppet om hennes axel och placerade istället handen under hennes haka i ett mjukt strypgrepp. Med andra handen smekte han hennes kind och Evelina blev förvånad över den plötsliga värmen, både i fysisk och psykisk bemärkelse. Hon kunde inte undgå att le så som lättnaden spred sig i hennes kropp men hon ångrade omedelbart läpparnas rörelse när Daniel avslutade smekningen av hennes kind för att istället slå till den alldeles lätt. Det var en örfil, men den mjukaste man kunde tänka sig och hon kände skulden blossa upp och tända en smärtsam eld i sitt samvete. "Förlåt" viskade hon och slöt ögonen för att slippa se reaktionen på sin patetiska ursäkt. Daniel släppte greppet om hennes hals med den andra handen och tog istället tag i varsin hand med sina händer. Han lyfte dem över Evelinas huvud och höll dem sedan fast där mot dörren så att hon var helt utlämnad åt honom och hans ilska. "Du är en slampa Evelina." Det var inte en fråga utan ett påstående som Evelina också måste nicka som svar till. Ordet gjorde ont i hennes inre men han hade ju rätt. Hur kunde hon hävda något annat?



Daniel greppade hennes haka och tvingade henne att titta rakt på honom där han stod och höll henne fast mot dörren. Evelinas blanka ögon hade i vanliga fall fått honom att hålla om henne med sina armar för att ge henne trygghet och kärlek, men inte nu. Nu fick glansigheten honom att känna sig rättfärdig. Hon var en slampa och hon förtjänade inget annat än den behandling hon fick. Förtjänade inget annat än det han tänkte göra med henne. Daniels handflata landade på hennes kind igen, hårdare den här gången, och Evelina flämtade till av svedan som spred sig över ansiktet. "En kåt liten slyna..." hörde hon Daniel pressa fram de hårda orden mellan sina läppar. Hon funderade på om hon ville gråta men förstod samtidigt att den reaktionen var helt fel. Hon skulle stå för vad hon gjort. Stå för sitt snedsteg och ta konsekvenserna för sina handlingar. Daniels hand sänktes och han började knäppa upp knapparna som höll ihop hennes linne upp mot halsen. När han fick problem med en av knapparna slet han isär tyget istället för att släppa hennes händer som fortsatt var naglade mot dörren bakom henne. Ytterligare ett par knappar gick upp och när alla knappar var uppknäppta tittade Daniel in i hennes ögon med en mörk blick som fick Evelina att svälja av både oro och... upphetsning? Var kom den känslan ifrån? Hon förstod inte varför hon kände så när hon egentligen borde vara rädd eller åtminstone gå sönder av ånger. Istället kände hon upphetsning. "Säg vad du är för något!" hörde hon Daniel befalla och Evelina skämdes när hon viskande uttalade orden. "En... en kåt slyna." Daniel stirrade på henne. "Högre din slampa!" fortsatte han och Evelina måste ta ett djupt andetag för att våga säga orden högre. "Jag är en kåt slyna. Förlåt!" fick hon ur sig de ursäktande orden och hon såg hur de fick Daniels läppar att glida upp i ett elakt leende under de smala ögonen samtidigt som han tog ett nytt grepp om hennes haka.



Han stirrade in i Evelinas ögon innan han vred hennes ansikte åt sidan så att han slapp se på henne. Till slut släppte han hennes händer, men Evelina höll dem kvar ovanför sitt huvud i kapitulation för hans vilja och för hämnden för det hon gjort mot honom. Hon blundade och förväntade sig få känna samma sveda uppstå på nytt och öka i intensitet över kinden, men istället kände hon hur Daniel greppade hennes linne på båda sidor om den öppnade raden av knappar. Hon tänkte precis öppna ögonen och titta mot honom när hon kände tyget strama mot kroppen och därefter hörde hon hur det gick sönder i ett långt skrapande ljud när Daniel slet sönder hennes plagg. Ljudet ökade hennes upphetsning ytterligare och när Evelina till slut öppnade sina ögon och tittade ned såg hon hur linnet var uppslitet halvvägs ned till linningen och hängde slappt åt sidorna så att hennes bh syntes där innanför. Daniels beteende fick henne att flämta av en upphetsning som knappt längre gick att skilja från rädsla. Vad skulle han göra med henne egentligen? Skulle det göra ont? Det fick gärna göra lite ont, bara det inte blev för mycket. Evelinas tankar förvånade henne själv men hon fick ingen tid att reflektera mer över dem förrän Daniel tryckte sina läppar mot hennes och kysste henne intensivt. Hans tunga tvingade sig in i hennes mun och lekte hetsigt med hennes egen. Hon kände stora händer som slarvigt smekte henne över revbenen och upp mot de täckta brösten. Sedan hur samma händer drog upp hennes bh så att brösten blottades och blev kramade. Under de stora händernas rörelser styvnade hennes bröstvårtor och Evelina kände en underlig skam över att Daniels behandling gjorde henne så upphetsad. Hon borde egentligen göra motstånd. Trycka honom ifrån sig och ta sig ut ifrån lägenheten. Istället lät hon det hända. Hon kände sig yr av intensiteten med vilken Daniel utnyttjade hennes kropp för sin kåthet och tankarna på flykt fördrevs av en het längtan efter mer.



En av händerna slets ut ur det sönderrivna linnet och strax därefter kände Evelina samma hand på sin lilla rumpa. Daniel klämde på den lika hetsigt som han smekt hennes bröst och han drog henne emot sig så att hans skrev trycktes mot hennes mage. Han var hård. Evelina hann inte mer än att konstatera det förrän handen på rumpan försvann och återuppstod ögonblicket efter på hennes byxors framsida. Utan någon ansats till försiktighet slet Daniel upp hennes bälte och knäppte upp knappen därunder. Blixtlåset öppnades med en snabb rörelse och därefter använde han båda händer för att slita ned hennes byxor. Han lämnade dem halvvägs ned över låren och kom inte längre förrän han med en snabb smekning längs insidan av ena låret nådde fram till hennes trosor. De var redan fuktiga av Evelinas upphetsning och han stannade upp för att titta anklagande på henne efter upptäckten. Sedan lutade han sig fram och satte läpparna tätt intill Evelinas öra. "Kåtslyna!" väste han åt henne. Evelina nickade med andan i halsen men lyckades inte få ur sig några ord. "Ner med dig och sug som den slampa du är" fortsatte Daniel och Evelina började sjunka mot golvet med byxorna fortfarande runt låren. Väl nere på knä tittade hon upp på Daniel och försökte utröna om hon skulle öppna hans byxor själv eller om han tänkte göra det. Hennes blick möttes av en hand som tog ett resolut grepp om hennes hår och höll henne fast med ansiktet uppåt. Med sin andra hand slet Daniel upp sitt bälte och fick upp knappen därunder med en hetsig rörelse. Gylfen åkte ned och Daniel slet ut sin hårda kuk för att hålla den framför Evelinas väntande mun. Hon sänkte blicken för att se på kuken vilket provocerade Daniel. Han tryckte den mot hennes kind så att den genomskinliga vätskan som rann ur dess topp smetades ut över hennes ansikte. Efter det drog han den över hennes läppar och ut över andra kinden så att hon snart glänste som en kukälskande liten slampa. Inom Evelina rörde sig något som fick henne att vrida sig av kåthet och upphetsning. Hon ville ha Daniels kuk i sig. Var spelade inte längre någon större roll men hon fick snart svaret när Daniel siktade in ollonet mellan hennes läppar och tryckte in sin kuk i henne.



Hon sög på ollonet, slickade det rent och tog kuken djupt i sin lilla sugmun. Daniel tryckte sig samtidigt framåt och tvingade sig ännu längre in i henne samtidigt som hans grepp om hennes hår kvarstod. Hon hade betett sig illa och det var dags för henne att betala priset för sitt övertramp. Rörelserna var så snabba och intensiva att saliv snart rann över Evelinas haka och ned på hennes byxor där de bildade snuskiga förmörknader i tyget. Hon kunde inte hindra sig själv utan sträckte en hand nedåt för att smeka sig medan Daniel knullade hennes mun. Genom trosornas tunna tyg kände hon hur våt hon blivit och hon utstötte små kåta ljud när hon smekte sin klitoris. Daniel kände vibrationerna mot sin kuk när Evelina inte kunde vara tyst och upptäckte hennes skamliga beteende. Han slet ut sin kuk ur Evelinas mun och gned den över hennes kinder igen. Denna gång blev hon helt glansig av de salivsträngar som smetades ut över hennes ansikte. Daniel höll kvar i hennes hår men lyfte henne uppåt så att hon måste hjälpa till själv att resa sig för att inte få ont i hårbottnen. När hon stod på fötterna igen tryckte han sin kuk mot hennes mage så att kletet gjorde mörka spår i det som fanns kvar av hennes linne och ut över magen. Han tittade ned på hennes ben. "Av med dem!" röt han åt henne och Evelina lydde omedelbart genom att slita av sig byxorna under hans grepp. När hon slängt dem åt sidan drog han upp henne igen och höll henne fast mot dörren. Med sin andra hand kände han mellan hennes ben och fuktigheten fick honom att morra. Han släppte taget om Evelinas hår och tog ett fast tag om trosorna med båda händer. Istället för att dra dem nedåt slet han sönder dem och lät dem sedan hänga längs med Evelinas ena ben.



Daniel lyfte upp Evelina och tryckte henne hårt mot dörren. Hon särade villigt sina ben för honom och skämdes när hans ögon anklagade henne på nytt. Daniels kuk ryckte och slog upp mot henne underifrån tills han greppade den med ena handen och riktade den mot Evelinas väntande fitta. Den gled lätt in mellan blygdläpparna och sedan kände hon det hårda, tjocka tryckas mot sin öppning som villigt öppnade sig för hans kuk. Han gled in och ögonblicket därefter tryckte han hårt så att den hårda kuken stöttes djupt in i Evelinas kropp så att hon flämtade häftigt. Med en hand runt Evelinas rygg och den andra i ett fast grepp om hennes haka började Daniel knulla henne. Han stötte hårt in i hennes kropp gång på gång och stirrade samtidigt i hennes ögon med en lika hård blick. "Slampa!" kallade han henne. "Kåta lilla slyna!" fortsatte han. Hela tiden tvingade han sig samtidigt djupt in i hennes kåta lilla kropp. Han flåsade och stönade om vartannat när han knullade henne och Evelina tog mod till sig för att provocera honom ytterligare. "Jag är din slampa Daniel. Din lilla kåtslyna. Bara din!" Orden fick Daniels ögon att hårdna ännu mer och Evelina kände hur hans kuk gjorde detsamma. Den var stenhård när den drevs in i hennes kropp och knullade henne. Greppet om hennes haka var lika fast och Daniel vred och vände hennes ansikte från sida till sida under tiden. Han släppte bara för att kunna röra vid hennes bröst, vilka han klämde på och tryckte åt olika håll medan han stötte in i hennes trånga fitta. Till slut fick han nog och drog sig ur Evelinas kropp.



"Ner med dig på alla fyra" befallde han och Evelina tog ett steg åt sidan för att komma runt honom så att hon kunde lyda hans order. Hon hann inte ta mer än det första steget förrän han slet runt henne och puttade henne framlänges framför sig. Evelina lutade sig framåt för att gå ner på alla fyra som Daniel sagt åt henne men hann inte denna gången heller förrän en ny knuff tvingade henne att ta ytterligare ett par steg. "Gör som jag säger!" röt Daniel och Evelina försökte ännu en gång. När hon stod lutad framåt kände hon hans arm om sin mage och hon lutade sig mot den när hon började sjunka nedåt. Daniel drog henne baklänges och hans kladdiga kuk trycktes mot hennes rygg. "Du är en olydig flicka och ska göra som jag säger Evelina" väste han bakom henne. Evelina vred på huvudet för att titta på honom med sina förvirrade ögon. Hon försökte ju göra som han sade åt henne. Varför hindrade han henne? Istället för att ställa frågan och få ett svar hörde hon ett skarpt ljud med en åtföljande hetta på rumpan. Daniel smiskade henne för hennes olydnad. En olydnad hon inte kunde rå för. Hon försökte sjunka ned på knä igen men hindrades även denna gång av Daniels arm. Ännu ett slag föll på hennes rumpa och hettan blev intensivare. Precis när hon skulle ge upp drog Daniel undan armen som legat runt hennes mage och lade istället båda händerna på hennes rygg så att hon måste böja sig framåt och ta emot sig själv med armarna utsträckta. Väl nere på golvet körde Daniel in en fot mellan Evelinas knän och särade på hennes ben där hon låg och flämtade av förvirrad upphetsning och yr kåthet.



Daniel drog ned sina byxor en bit och sjönk ned på knä bakom Evelinas svankande och villiga kropp. Hon tittade bak över sin axel för att se på honom och när deras blickar möttes såg hon mörkret som fanns kvar i Daniels. Han var arg på henne och hon visste varför. Det var därför han behandlade henne som han gjorde och hon förstod inte riktigt varför det tände henne så mycket. Daniel å sin sida slöt handen runt sin kuk, drog tillbaka förhuden och förde den mot Evelinas väntande fitta. Han gned den mellan de fuktiga läpparna och hörde hur Evelina gnydde njutningsfullt till svar. Hon hade uppenbarligen inte förstått att han straffade henne för vad hon gjort och därför daskade han till hennes rumpa, hårdare än han gjort förut, med en hård blick riktad mot hennes. Slaget fick henne att blinka till och den lilla grimasen av smärta hon inte kunde undgå att visa gjorde honom nöjdare. Han tryckte sitt bäcken framåt och snart gled hans kuk in i Evelinas kropp på nytt. Hennes varma insida omslöt honom och Daniel tryckte sig djupt in i henne. När han drog ut kuken till hälften och tittade ned såg han hur Evelinas upphetsning gjort honom glittrig. Synen tände honom ytterligare och han lade händerna på hennes länder och klämde på dem som vore de bröst i hans grepp. Sedan började han stöta in i henne på nytt. Djupa stötar som fyllde upp hennes kropp med hans hårda kuk. Han skiftade grepp och tog två fasta tag om Evelinas höfter så att han kunde trä henne över sig när han knullade henne. Ljuden från Evelinas mun ändrade karaktär och bestod nu istället av flämtningar och desperata stön. Hon skulle allt få för vad hon gjort. När han knullade henne på det sättet gungade hennes kropp fram och tillbaka så att brösten under henne imiterade den övriga kroppens rörelser. En kåt liten slyna som lät sig bli utnyttjad på det sättet måste bli knullad hårt.



"Nå, ska du smeka dig själv eller?" frågade Daniel i en hånfull ton som fick Evelina att skämmas intensivt. Hon skakade på huvudet för att blidka hans ilska. "Jaså, inte?" fortsatte han på samma sätt och Evelina skakade på huvudet igen utan att titta på honom. Han släppte hennes höft med ena handen och tog tag i hennes hår, drog åt så att det spände i Evelinas hårbotten och tog till orda ännu en gång. "Låt mig omformulera mig Evelina. Smek dig själv och visa vilken snuskig liten hynda du faktiskt är!" Orden fick Evelina att känna sig smutsig. Hon sträckte osäkert en hand bakåt under sig och så fort hon nuddade vid ovanför sin klitoris och flämtade till så daskade Daniel till hennes rumpa på den plats där den redan fått en rosa ton samtidigt som hans grepp om håret hårdnade. Svedan fick henne att gny av lika delar smärta och mental tillfredsställelse. Sedan fortsatte hon cirkla över sin klitoris medan Daniel knullade henne med håret mellan sina fingrar. Han drog det åt sidan så att Evelinas ansikte syntes bättre och när han såg hur hon njöt av att ta på sig själv stötte han djupt in i hennes kropp med sin hårda kuk. Evelina måste stöna. Hon kunde inte längre hålla tillbaka ljuden men visste att minsta antydan till stön skulle innebära ett nytt slag på rumpan eller ett hårdare tag om håret. Hon ville visserligen få den behandlingen, längtade efter den till och med, men att vara ansvarig för den själv var för mycket. Hon kunde inte tillåta sig själv att tigga om den på det sättet. Till slut släppte hon ut ett litet ljud som fick eget liv och växte mellan hennes läppar tills hon inte kunde hålla tillbaka njutningen längre. Daniels hårda kuk som gled inuti henne var alltför skön. Hans händer och ögon alltför hårda. Hon kved och snyftade fram sin njutning i rädsla och längtan efter hans ilska.



"Fortsätt!" manade Daniel på henne. "Våga inte sluta din kåta slyna!" fortsatte han och Evelinas fingrar cirklade intensivt över klitoris som svar på hans befallningar. Hennes upphetsning och kåta ljud gjorde Daniel vansinnig av lika delar ilska och njutning. Han släppte hennes hår och drog sig ur hennes kropp. Puttade henne framåt så att hon landade platt på magen. Sedan tog han tag i hennes ben med varsin hand och vred henne hastigt så att hon måste följa rörelsen med resten av kroppen. När hon låg på rygg särade han bryskt på hennes små lår igen och stirrade upphetsat in mellan benen på Evelinas glittrande underliv. Han tog tag i låren och drog henne intill sig så att hennes ben hamnade över hans egna. Därefter tryckte han in sin kuk i Evelina på nytt och började stöta in i henne medan han stirrade på de gungande brösten som rörde sig framför hans ögon. Han höjde blicken och stirrade argt in i Evelinas blanka ögon. "Vem sa att du fick sluta?" frågade han och Evelina gled undan med blicken medan hon sträckte sig nedåt för att fortsätta smeka sig själv inför honom. När hon nådde fram och började måla nya cirklar över sin klitoris tog Daniel tag om hennes haka och riktade hennes njutningsfyllda ansikte mot sig själv. "Titta mig i ögonen slampa. Du ska fortsätta smeka dig själv nu men du får inte komma. Förstått?" Evelina tittade på Daniel med desperata ögon. Hur skulle hon kunna följa båda de befallningarna samtidigt? Det var omöjligt! "Förstår du Evelina?" fortsatte Daniel obönhörligt och Evelina måste nicka till svar för att inte stöna rakt ut när han knullade henne. Plötsligt slog Daniel upp ett leende. "Om du kommer vet vi båda vad du är för något. Eller hur Evelina?" sade han medan leendet antog en elak karaktär. Evelina nickade motvilligt på nytt.



Det tog inte många stötar innan Evelina kände orgasmen närma sig. Hon slog ned blicken och försökte undvika ögonkontakt med Daniel, men han tvingade upp hennes ansikte genom sitt grepp om hennes haka och Evelina kom inte undan. Hon måste titta honom rakt i ögonen när hon erkände för honom vad hon var. Orgasmen växte i hennes underliv och när Daniel fortsatte stöta sin hårda kuk in i henne gick det för långt. Orgasmen slet sig fri och Evelinas ögon lyste av skam när hon inte längre kunde hålla tyst. Desperata stön trängdes med häftiga flämtningar på hennes läppar när njutningen spred sig genom hennes kropp och hon vred sig under Daniel när den övermannade henne fullständigt. Daniel höll hela tiden hennes haka i sitt fasta grepp och så fort hon lyckades öppna ögonen för att följa hans befallning så möttes hon av hans hårda blick som dömde henne där hon låg och njöt med hans kuk inuti sig. Hon skakade genom kroppen och kunde knappt andas så som njutningen härjade henne men Daniel fortsatte stöta djupt in i henne tills hon till slut slappnade av i kroppen. När orgasmen klingat av helt log han lika elakt som han gjort när han satt upp reglerna för hennes erkännande. "Då vet vi vad du är Evelina" började han och såg hur hon skämdes för sin njutning. "Säg det till mig" fortsatte han och Evelina berättade vilken kåt liten slampa hon var med skamsen röst. Hon kunde känna hur Daniel hårdade ytterligare inuti henne när hon berättade det för honom.



"Vet du vad kåta små slampor gör Evelina?" frågade Daniel när han tryckte sig djupt in i hennes kropp. Evelina skakade på huvudet. "Det ska du få se snart" fortsatte han och tog hennes gungande bröst i sina händer. Han klämde på dem när han knullade henne mer och mer intensivt för varje stöt. Efter en liten stund tog nyfikenheten överhanden och Evelina måste fråga. "Vad gör dom Daniel? Eller... vi..." löd frågan som strax gled över till ett generat konstaterande. Daniel tittade på Evelina och höll kvar sin kuk djupt in i hennes trånga fitta. "Så här!" var hans korta svar när han drog sig ur och lade ned hennes ben för att sätta sig på hennes mage över det sönderrivna linnet. Bh:n låg högt upp mot Evelinas hals när han lutade sig fram och gned sin kuk mot hennes läppar. Evelina öppnade dem och tog ollonet i sin mun. Hon slickade det rent från sina egna safter och tittade skamset upp på Daniels ansikte som grimaserade av intensiv njutning. Han tog tag om hennes bakhuvud och stödde det medan han tryckte sig in i hennes öppna mun. När hon fortsatte suga och slicka längs med ollonets undersida kunde Daniel inte hålla tillbaka längre. Han stönade högt och frustade av tillbakahållen njutning när han slutligen släppte sin njutning fri. Evelina kände hur den hårda kuken började pulsera mellan hennes läppar och nästan omedelbart därefter hur den sköt ut varm sperma rakt in i hennes mun. Den salta smaken av Daniels kladd täckte hennes tunga när pulserna fortsatte och hon stirrade upphetsat upp i hans ansikte som vred sig i grimaser till den njutning hennes villiga mun erbjöd honom. Om det var så en kåt liten slampa betedde sig så ville hon vara just det. För hans skull. Efter en stund avtog pulserna och återkom bara med allt ojämnare täthet. Daniel hade tömt sig i hennes mun och hon förstod vad han förväntade sig av henne därnäst. Han drog ut sin kuk och stirrade på henne med en allvarlig blick. "Du vet vad du ska göra Evelina. Eller hur?" Hon nickade och svalde det snuskiga innehållet i sin mun. Därefter tittade hon upp på sin bestraffare och älskare och mötte hans blick som mjuknat väsentligt. "Förlåt för att jag gjorde så där innan" började hon och Daniel rörde huvudet i en minimal nickning med slutna ögon som bekräftelse på att han inte längre var arg på henne. Åtminstone inte lika arg. Evelina väntade innan hon sade något mer. Hon tänkte att Daniel kanske ville be om ursäkt för hur han behandlat henne. Hon väntade förgäves. Istället lutade han sig ned och kysste hennes mun. Det fick räcka. Han tänkte inte be om ursäkt för någonting han gjort mot henne som hon ändå förtjänat.

11 kommentarer:

  1. Men vad hade hon gjort då?. porrigt med "ilska"

    SvaraRadera
  2. Du frågar fel person. Undertecknad har inte ens flickvän för tillfället. Tanken var mer att du som läsare kan få bestämma det där själv. Hon har rört vid någon annan man iaf. På ett sätt som uppenbarligen inte var ok för honom. ;)

    SvaraRadera
  3. Du skriver väldigt bra men tror du verkligen tjejer tänder på att bli behandlade sådär? Det finns många bra texter här men de skulle vara ännu bättre om du tonade ner det aggressiva lite.
    Skriv på! / Tindran

    SvaraRadera
  4. @Tindran: Tror och tror. Jag kan bara använda kommentarer och röstresultat som feedback och bortsett från din kommentar tycks ju berättelsen ha varit uppskattad. Eftersom tjejer tycks utgöra den absoluta majoriteten av mina läsare så får jag ju anta att det finns tjejer som tänder på att läsa om att bli behandlad just så. Vad man gillar i verkligheten behöver inte nödvändigtvis sammanfalla med vad man gillar att fantisera om heller. Jag ger ett lite mer utförligt svar i ett blogginlägg istället så blir förklaringen mer tillgänglig. Det kanske behövs. Tack för att du läser och har åsikter!

    SvaraRadera
  5. Det är säkert inte meningen Tindran men en del kan faktiskt tycka att den där sortens kommentarer är lite jobbiga. Vi är ju alla olika.,.

    SvaraRadera
  6. Hon hade ju gjort fel. Om man inte fattar ska man inte kommentera.

    SvaraRadera
  7. Ja man måste ju inte gilla allt på riktigt för att vilja läsa om det ändå. Det är bra´att det är lite "agressivt" ibland. Sluta inte med det helt i alla fall. Den här bloggen är bra :)

    SvaraRadera
  8. Ilsket är bäst! \m/ Fast dom andra är också bra. Det kan väl få va lite sånna här också för när man kanske känner för det. Tjäbbla inte så mycke och läs istället!

    SvaraRadera
  9. Det är riktigt kul att så många engagerat sig angående den här novellen men Tindran har lika stor rätt till sin åsikt som någon annan. Försök hålla en hövlig ton så är alla åsikter mer än välkomna.Personligen står jag ut med de flesta åsikter. Positiva såväl som negativa. Imorgon blir en ny novell publicerad. Jag ser fram emot samma flod av åsikter angående den också. ;)

    SvaraRadera
  10. Om någon blev sårad av min kommentar så ber jag om ursäkt. Jag försökte bara vara lite konstruktiv inte avgöra vad som är rätt eller fel att tända på. Alla får vara olika självklart. /Tindran

    SvaraRadera
  11. @Tindran: Du är välkommen att skriva kommentarer precis när du vill. Så här mycket aktivitet på så kort tid har jag inte sett sedan jag startade den här bloggen. Det var tydligen en obekväm åsikt som behövdes för att få igång folk. Så från mig får du bara ett stort tack! ;D

    Ett tack till er andra också. Det är ibland svårt för mig att veta om ett ämne är uppskattat eller inte och just aggressiviteten var ett sådant ämne. Uppenbarligen hatar ni ju inte det, så då försvinner det inte heller.

    Läs nu den nya och se vad ni tycker om den. Det är jubileum. 50:e kapitlet och allt. :)

    SvaraRadera