tisdag 23 augusti 2011

Kapitel 48: Provocerad till handling

Det var en vardag som de flesta andra när Moa gick omkring i lägenheten och skruvade på sig på ett sätt som Anton tyckte sig känna igen, men när han frågade henne vad som var fel gled hon undan med blicken och ville inte svara. Andra gången han frågade gjorde hon likadant och Anton tog därför tag om Moas båda axlar, höll henne stilla framför sig och tittade allvarligt på henne. Moas blick sjönk när hon tvingades möta den undran som syntes i Antons ögon och när han med ena handen lyfte på hennes haka så att hon måste se in i hans var osäkerheten tydlig. "Vad är det Moa?" frågade han försiktigt och inväntade det svar hennes mjuka läppar förberedde. När hon tvekade för länge upprepade han frågan och Moa måste slutligen säga vad det var som gjorde henne rastlös. "Jag vill göra en sak för dig" viskade hon och tittade blygt upp i hans ögon som omedelbart mjuknade när han hörde svaret. Istället log Anton åt hennes förlägenhet och strök med ett par stora fingrar över hennes lena kind. "Det låter ju trevligt. Gör det då" svarade han och såg hur Moa slets mellan tillfredsställelse av hans smekning och osäkerhet av sin egen intention. Hon tittade ned på nytt och samlade mod. Sedan lyfte hon blicken igen och fortsatte. "Kommer du ihåg det där vi köpte för ett tag sedan?" Anton såg oförstående ut. "Jag vet många saker vi köpt på sista tiden sötnos, men jag har ingen aning om vad du tänker på" svarade han och inväntade en förklaring. "Jo visst, men det där vi köpte på den konstiga affären du vet" fortsatte Moa kryptiskt och plötsligt förstod Anton precis vad hon menade. Hans ansikte sken upp i ett nytt leende i vars glädje en annan känsla illa doldes. "Men Moa då, menar du handbojorna?" frågade han tillbaka för att Moa inte skulle kunna komma undan sin egen tanke. Han såg skammen som omedelbart avtecknade sig på hennes kinder och kunde inte låta bli att le ännu större. Inte för att håna henne utan för att hennes skam attraherade honom.





Moa slog ned blicken men nickade samtidigt. "Vad är det med dom då?" fortsatte Anton som om han vore en sorts sexualitetens inkvisitor och Moa började flytta omkring fötterna under sig som om det skulle hjälpa henne att lättare få sagt det hon ville. "Vill du bli bunden?" När hon hörde frågan stannade hon upp sina rörelser och skakade på huvudet. Återigen lyfte Anton på hennes haka så att hon måste se honom i ögonen när hon avslöjade sitt önskemål. Hon såg ut att vilja blunda när hon sade det men beslöt i sista sekund att hålla ögonen öppna. "Jag tänkte... Jag tänkte att jag kunde fängsla dig vid en stol faktiskt..." började hon och såg förvåning spela över Antons ansikte. "Vi måste inte förstås" lade hon till i efterhand som en sorts försäkring för sin egen skam. Anton tänkte efter innan han svarade. "Det låter väl intressant i och för sig. Vad tänkte du skulle hända sen då?" Moa tvekade en lång stund innan hon svarade. "Det får vi se. Eller, du får se" svarade hon till slut och gav upp ett skälmskt litet leende. Anton blev förvånad men gillade initiativet och log stort när han tänkte på vad det kunde vara den sexiga tjejen framför honom kunde ha i tankarna. "Ska jag hämta dom?" frågade han och blev förvånad när Moa skakade på huvudet till svar. "Det behövs inte" svarade hon och sträckte sig bakåt för att plocka upp något hon gömt i bakfickan hela tiden. När hennes hand kom tillbaka höll hon i ett par handbojor med mjukt, fluffigt tyg omkring klovarna i järn. Antons ögonbryn höjdes när han såg vad hon höll i och han kunde inte låta bli att svara. "Din lilla..." Han kom inte längre innan han tystnade. "Var vill du att jag sitter då?" fortsatte han istället och började se sig om efter en lämplig stol. Moa pekade mot vardagsrummets mitt och slet sig sedan från Antons grepp för att hämta en av köksstolarna vars ryggstöd lämpade sig väl för att fängsla någon.



Anton följde henne med blicken där hon gick mot köket, såg hur hon lyfte stolen och sedan gick med den förbi honom och in i vardagsrummet. Han följde nyfiket efter och satte sig på den när han kommit fram. Moa stod framför honom och höll i de fluffiga handbojorna. "Sträck fram en hand" befallde hon mjukt och Anton gjorde som hon sade åt honom utan att protestera. Hon öppnade den ena kloven och satte den runt Antons handled innan hon slöt den och testade så att den satt fast. Det gjorde den och hon gick därför runt Anton där han satt och tog med sig armen till stolens baksida. Väl framme sträckte hon sig framåt och fick tag på hans andra arm och drog den bakåt. Anton gjorde inget egentligt motstånd men Moa kände ändå hur hans styrka överträffade hennes när hon lyfte den tunga armen för att slå den andra kloven runt nästa handled. Innan hon gjorde det såg hon till att få kedjan som band ihop de två klovarna innanför en av de träpinnar som utgjorde stolens rygg så att Anton inte helt sonika skulle kunna resa sig upp och gå därifrån om han ville. Han gjorde fortfarande inget motstånd och till slut satt han fast. Moa gick runt och ställde sig framför honom. "Vad händer nu då?" frågade Anton och tittade frågande på henne. "Du får snart se" svarade Moa och gick därifrån in i sovrummet. Anton satt tålmodigt kvar och log för sig själv när han tänkte på vad som kunde tänkas vänta honom. Det tog inte lång tid förrän Moa var tillbaka, men istället för de byxor hon haft på sig tidigare hade hon nu en kort kjol som inte täckte mer än en tredjedel av låret. T-tröjan var utbytt mot ett tätt sittande linne som egentligen avslöjade mer än det dolde. Hon ställde sig framför Anton så att han kunde titta på henne och hon var inte det minsta missnöjd med hans blickar som rörde sig längs med hennes kropp uppifrån och nedåt med långa pauser vid både bröstet och höfterna.



När hon konstaterat att Anton studerat hela hennes kropp bytte hon ställning och sköt ut höften åt ena sidan så att hans ögon fixerades vid det lilla han skymtade av hennes stjärt. Hon kunde se åtrån i hans ögon och njöt av blickarna som riktades mot henne. Hon svängde runt en bit och stod snart och svankade framför Anton med rumpan riktad rakt mot honom. När hon tittade bakåt över axeln såg hon hur fixerad hans blick var och hon kunde höra hur hans andning redan blivit tyngre. Han ville ha henne. Moa njöt inombords av vetskapen men visade inga tecken på att vilja lösgöra honom. Inte ännu. Istället vände hon sig om på nytt och tryckte ihop sina bröst mellan armarna så att de skapade en djup klyfta i linnets tyg. Leendet på Antons mun var större än någonsin och hans ögonbryn åkte ned när han kisade som för att slippa upphetsas av skådespelet som pågick framför honom. Moa anade redan en frustration hos honom och hon tyckte om den. Nästa manöver innebar att hon långsamt började dra upp linnet så att magen blottades. Antons ögon stirrade blint på naveln och följde sedan slaviskt tyget uppåt när det avslöjade mer och mer av Moas sexiga kropp. Revbenen blev synliga och strax därefter blottades två kupor som höll inne och dolde hennes runda bröst. Moa drog slutligen av sig linnet helt och tittade ned på Anton som satt och andades tungt med flämtningar som störde det rytmiska ljudet. Hans leende var borta och ett allvar hade istället tagit dess plats. Han stirrade upphetsat på henne där hon stod halvnaken framför honom. "Det är nog bäst du låser upp snart Moa" mumlade han, nästan för sig själv, men Moa skakade långsamt på huvudet och vände istället rumpan mot Anton, drog upp kjolen en bit och hörde den häftiga flämtningen som rörelsen resulterade i när han anade linjerna som utgjorde hennes lilla rumpa. Ljudet av metall mot trä trotsade tystnaden i rummet och Moa förstod att det var Anton som försökte slita sig. Hon tittade på honom och bet sig i underläppen för att reta honom ytterligare. "Kommer du inte loss?" frågade hon under spelad sympati och fnissade när Anton försökte en gång till. Hennes reaktion fick Anton att utstöta ett ljud som mer påminde om ett morrande än något annat. Hans ögon som tidigare slickat hennes kropp hade bytt strategi. Nu kallade de henne fula saker trots att hans läppar lät bli att forma ljuden och dela med sig av de fula tillmälen som speglades i hans ögon.



Moa beslöt sig för att reta honom ytterligare och gled sakta ned på knä framför hans kåta ögon för att därefter falla framåt på sina små händer och svanka för honom med rumpan riktad uppåt. Hon sträckte sig bakåt och drog undan kjolen så att Anton kunde stirra rakt på hennes trosor. Hans andning var häftig vid det laget och ögonen tycktes ha svårt för att fokusera blicken ordentligt. Moa utnyttjade tillfället och drog undan trosorna en liten bit så att Anton trodde sig komma att få se rakt in mellan hennes länder, men precis innan hon rört tyget så långt åt sidan släppte hon tillbaka det och lade kjolen på plats igen. När hon sökte Antons blick för att få bekräftelse på att hennes rörelse varit uppskattad blev hon nästan rädd. Han såg arg ut. Frustrationen inom honom hade vuxit sig så stark att ögonfärgen ändrat karaktär och blivit närmast svart. Som om han var ursinnig på henne, men Moa visste att så inte var fallet. Hon hade sett den blicken förut och visste precis vad den betydde. Så istället för att släppa Anton lös vände hon på sig och närmade sig honom ståendes på knä. Anton försökte slita sig men kom ingenstans denna gången heller. Hans blick blev istället närmast olycklig när Moa lade en liten hand på hans lår och sakta smekte sig framåt mot hans skrev. Antons upphetsning var tydlig eftersom en avlång och bred ås sträckte sig över jeanstyget från skrevet och utåt ena sidan. Moa rörde handen över låret men undvek noggrant att röra vid utbuktningen. Hon smekte runt omkring den och in mot lårets insida men rörde aldrig rakt på Antons bultande kön. Det syntes genom jeansen hur den pulserade och växte där innanför och Moa ville egentligen ta på den, känna dess hårdhet, men hon visste också att ju längre hon väntade desto hårdare skulle den bli. Desto kåtare och vildare skulle Anton bli.



"Moa" frustade Anton. "Släpp mig nu!" befallde han men Moa tittade bara upp på honom och log när hon skakade retligt på huvudet åt hans order. Våldsamma flämtningar följde när hon rörde ett finger bara någon millimeter från yttersta spetsen av utbuktningen i hans jeans. "Du tar livet av mig" mumlade han grötigt när hon rörde handen bort från hans kön. Moa låtsades inte höra vad Anton sade utan reste sig sakta framför honom och stannade upp så att hennes bröst var mitt framför hans ansikte ett extra långt ögonblick. Anton gjorde ett utfall med huvudet för att åtminstone få trycka ansiktet mot dem men Moa drog bort kroppen i sista stund så att Antons rörelse istället resulterade i ytterligare frustration. När hon till slut stod upp framför honom sträckte hon sig bakåt och knäppte upp sin bh. Med en underarm till stöd för kuporna lossnade ryggspännet. Anton satt som hypnotiserad med blicken stenhårt fokuserad på Moas bröst. När hon släppte efter en aning så att kuporna var på väg att lossna kunde hon höra små ljud som Anton inte kunde hålla tillbaka. En sorts gnällande ljud som var beviset på att hans frustration började närma sig bristningsgränsen. Hon släppte till slut efter och lät bh:n falla till golvet så att hennes mjuka bröst stirrade tillbaka på Anton där han satt. "Slampa!" hördes ljudet från hans läppar när han stirrade på henne och Moa kände på något sätt att han hade rätt. "Din kåta lilla slyna!" fortsatte han med grötig röst och Moa replikerade genom att smeka sina bröst framför honom till svar på anklagelsen. Kedjan mellan klovarna höll på att gräva sig in i stolen så som Anton slet för att komma loss. Moa tog ett steg framåt och satte sig grensle över Antons ben så att hennes lår nuddade vid hans hårda kuk som fortfarande var instängd bakom jeansen.



Anton lutade sig fram och försökte kyssa de nakna brösten men varje gång han kom för nära drog sig Moa undan för att därefter luta sig framåt igen för att reta honom till vansinne. Nästa gång Anton misslyckades med att kyssa brösten lutade sig Moa tillbaka och tog sina bröstvårtor mellan två fingrar. Hon klämde försiktigt på dem och stönade till av den ilande känslan som for igenom hennes kropp. De hårdnade nästan omedelbart och pekade snart trotsigt uppåt framför Antons ansikte. Han flämtade våldsamt och de kåta ljuden kom oftare nu. Moa bestämde sig för att retas ytterligare och lutade sig därför framåt igen men gled undan när Anton försökte kyssa hennes mun. Istället använde hon tungspetsen för att långsamt måla ett tunt streck över Antons hals vilket fick honom att rycka genom hela kroppen. Hon drog tillbaka tungan och kysste istället halsen med sina mjuka läppar och när hon lutade sig tillbaka igen gav Anton henne en blick som inte gick att ta miste på. Släppte hon honom nu skulle det inte finnas någon återvändo. Då fick hon skylla sig själv, det visste hon mycket väl. Hon reste sig ändå upp och vände sig om så att hon kunde svanka för honom ännu en gång. Antons ögon var klistrade vid hennes rumpa och när Moa började dra ned kjolen och lät den falla längs med benen frustade Anton som ett djur bakom henne. "Din kåtslyna" flämtade han. "Slampa..." Moa började dra ned sina trosor framför honom vilket blev för mycket. "Hora!" kom det fulaste ordet ur hans mun och Moa tittade bakåt på honom, spelat sårad. "Jag?" frågade hon oskuldsfullt utan att få något svar mer än de ursinniga ögon som stirrade upphetsat på hennes kropp. Hon smekte stjärten med sin hand och fortsatte dra trosorna nedåt tills Anton kunde skymta de instängda blygdläpparna som redan blivit glansiga av den upphetsning Moa själv kände. Hon nuddade vid dem och gnydde upphetsat när njutningen spred sig genom underlivet. Anton däremot slet som tokig i handklovarna och försökte komma loss men utan resultat.



Moa drog upp trosorna igen och vände sig mot sin frustrerade älskare. "Vill du att jag släpper dig nu?" frågade hon med spelad oförståelse och Anton nickade snabbt till svar. "Men jag vet inte vad som kommer hända isåfall. Du är väl försiktig med mig Anton?" frågade hon och tittade på honom med oskyldiga rådjursögon. Svaret bestod av en ondskefull blick som Moa visste betydde att Anton inte hade minsta intention att vara försiktig. Hon satte sig grensle över honom på nytt och gned sitt lår mot den tjocka utbuktningen som dolde hans kuk. Hon tittade Anton rakt in i ögonen och fortsatte. "Du måste lova att vara försiktig med mig. Ok?" Anton rörde inte en min. Det var en stor viljeansträngning som krävdes för att han inte skulle falla till föga för hennes önskemål när friheten hägrade men det fanns inget i världen som kunde hindra honom om Moa bara släppte honom lös. Då var hon hans och han hade inga som helst försiktiga planer för henne. Moa sträckte sig nedåt och smekte Antons kuk genom byxorna med en mjuk liten hand. Den var stenhård där innanför och Moa ville inget hellre än att få den i sig. "Ok, jag släpper dig nu då. Men först måste du lova. Lovar du?" retades hon med honom så att Antons ursinniga frustration gäckades ännu mer. Han beslöt sig för att ljuga och nickade därför åt Moa. Hon sträckte sig runt hans kropp och tog tag i handbojorna. Innan hon låste upp dem stannade hon upp ännu en gång vilket fick Anton att frusta och rycka till genom kroppen. "Du luras väl inte?" frågade hon och log åt honom. "Släpper du mig inte nu så kommer det sluta illa" hörde hon Antons hotfulla svar. Moa svalde nervöst och vred sedan runt nyckeln i det lilla låset så att kedjan slaknade mellan bojorna. Anton var lös och sedan gick det så snabbt att Moa knappt hann med.



Hans händer for fram och tog ett fast grepp om Moas höfter. Därefter reste han sig upp och puttade henne framför sig. Snart vände han henne om och lade ena underarmen om hennes mage och lutade henne framåt genom att trycka en stark hand mot hennes skuldror. Moa tittade nervöst bakåt och såg beslutsamheten i Antons ögon. Hon skulle aldrig kunna hindra honom och ville inte heller. Trycket mot ryggen fortsatte och Moa tvingades till slut ned på knä. Hon försökte titta bakåt igen men kom av sig i rörelsen när Anton knuffade till henne så att hon måste ta emot sin vikt genom att sträcka ut sina händer mot golvet. Hon vände sig om och låg snart på rygg, stödd på sina armbågar när hon tittade upp och såg hur Anton slet upp sina jeans och hetsigt fick av sig dem. Han sparkade dem snabbt åt sidan och slet av sig tröjan med en enda rörelse. Hans kuk stod rakt ut från kroppen och var kletig av den enorma frustrationens resulterande försats som runnit ur honom och sedan nedför kuken i en tjock rännil. "Kom ihåg vad du lova..." hann Moa få ur sig innan Anton sjönk ned på knä över henne och lade en hand över hennes mun. "Tyst med dig din kåta lilla slyna" väste han åt henne med ilsken röst och tog sedan ett hårt grepp om hennes ena lår så att han kunde vrida runt henne. Moa följde med och hamnade raklång på mage under Anton. Hon förstod vad som väntade. En arm kördes oförsiktigt in under hennes mage och drogs sedan uppåt så att hennes rumpa tvingades till en svankande position. Med ett enhandsgrepp om trosorna slet han ned dem över skinkorna så att de fastnade över Moas små lår. Han lät dem vara där, grenslade hennes lilla kropp och riktade sin hårda kuk in mellan hennes skinkor. Ollonet mötte de våta blygdläpparna men gjorde inget uppehåll utan fortsatte in mellan dem för att hårt tryckas mot hennes öppning som också gav vika för hans vilja.



Anton tryckte sig in i Moas kropp utan att bry sig om att vara försiktig. Han tänkte knulla henne, och han tänkte göra det hårt. Hennes varma och fuktiga insida omslöt hans kuk och han stönade högt av den njutning Moas kropp skänkte honom. Där hon låg utsträckt på mage över golvet red han hennes kropp bakifrån och stötte våldsamt in i den med sin hårda kuk. Han lade händerna på Moas axlar och tryckte henne mot golvet så att hon inte kom någonstans trots att hennes kropp gungade häftigt under honom. När hon vred huvudet åt sidan för att se honom släppte han hennes ena axel och lade istället handen över Moas kind så att den andra kinden trycktes lika hårt mot golvet som den axel som fortfarande tyngdes av hans andra hand. Stötarna in i Moas inre fortsatte obönhörligt under tiden och Anton stoppade in två fingrar i hennes mun och lekte hetsigt med hennes sträva tunga. Moa sög som svar och lät tungan leka över fingrarna som tvingats in i hennes mun. Det var hennes eget fel att Anton behandlade henne så och hon visste det mycket väl. Hon ville bli behandlad på det sättet och njöt av hur han stötte in i henne utan någon ansats till försiktighet.



Känslan av Moas tunga och läppar som villigt slickade och sög på hans fingrar fick Anton att ge upp. Den snuskiga lilla slampan var för mycket för honom och njutningen stegrades så snabbt att han knappt hann med. "Titta på mig!" röt han åt henne och Moas ögon sökte desperat efter hans där hon låg och blev hårt knullad på golvet. När deras blickar möttes brast det för Anton och han kände hur njutningen snabbt spred sig från skrevet och ut genom kroppen. Han fortsatte stöta hårt in i henne och kände hur kuken började pulsera inuti Moas villiga kropp. Nästa stöt blev ännu hårdare och han tryckte sig så djupt in i Moas fitta som han överhuvudtaget kunde. Längst där inne stannade han upp och hans stön blev högljudda när orgasmen slutligen vann. Med jämna pulser fyllda han den sexiga lilla tjejen med sin sperma, drog ut sin kuk halvvägs för att därefter trycka den lika djupt in i hennes fitta igen så att konvulsionerna av våldsam njutning som genomfor honom fick hans hårda kuk att tömmas ytterligare i henne. Han kunde knappt hålla ögonen öppna men de få tillfällen då han lyckades mötte han Moas upphetsade blick som uppmuntrade honom att fortsätta. När hans orgasm var över och han inte hade mer safter att erbjuda drog han sig slutligen ur Moas kåta kropp och lade sig på rygg bredvid hennes plats på golvet. Hon tittade på honom med blanka ögon som strålade av tillfredsställelse. Därefter kröp hon intill Anton och kysste hans bröstkorg som hävdes och sjönk ihop om vartannat. Hon var lika nöjd som han med det som hänt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar