fredag 10 juni 2011

Kapitel 39: På en sommaräng

”Här, ta min hand” sade Emil och sträckte ut den så att Michelle lättare skulle komma upp på det breda stengärdet han redan stod på. De hade ställt bilen vid kanten av en smal grusväg som lett dem rakt in i vad som måste vara den tätaste granskog hon någonsin sett. När bilen rusat fram hade synfältet dominerats av tätt stående bruna stammar på bilens båda sidor. En oändlighet av karg växtlighet som obönhörligt fortsatte för varje krök vägen tog och över varje kulle som geologisk aktivitet mejslat fram ur landskapet. Där inne bland träden var solen inte längre herre över sommardagen. Visste hon inte bättre kunde hon ha fått för sig att de befann sig i Norrlands inland. Där var de nu inte, utan istället på den sydligaste spetsen av det småländska höglandet. Michelle tog tag i den stora handen och lät sig bli hjälpt upp. Stengärdet var flera meter brett. Ett resultat av gamla tiders idoga slit för att kunna odla små plättar av åkermark vars jordmån visserligen var god, men så fylld av stenblock sedan svunna istiders frammarsch att den blivit närmast obrukbar för människors händer. Ett imponerande arbete som utförts genom århundraden för att möjliggöra ett leverne som inte var beroende av andras bristfälliga välvilja. Skogen var full av dessa breda stengärden. Ofta resta för att markera markgränser. Ibland regelrätta stenupplag för att bli av med den överflödiga och uråldriga resursen. Alltid i syfte att möjliggöra brukande av jorden. De var nu inte längre nödvändiga eftersom jorden bara i undantagsfall användes för sitt ursprungliga syfte. Djur betade av gräset mellan de grå och svarta stenblocken på skogsängarna de passerat. De flesta ängarna var övergivna sedan länge. En melankolisk utveckling kan tyckas, men skönheten i omgivningen övertrumfade melankolin på ett så övertygande vis att alla negativa aspekter bleknade i jämförelse.



”Ska vi nöja oss med den här?” hörde Michelle den välbekanta rösten som tillhörde Emil. Hon tittade sig omkring och utvärderade platsen. Solen tittade fram över granarnas spetsiga toppar och kastade sitt varma ljus över det höga gröna gräset som täckte ängen. Den var belägen på en kulle så att de fick utsikt över ett tiotal andra stenomgärdade ängar om de bestämde sig för att stanna. Hon tittade upp på Emil och nickade med ett nöjt leende på sina läppar. Han svarade med en öm blick och ett leende, hoppade sedan ned på andra sidan stengärdet efter att försiktigt ha sänkt ned packningen. När Michelle gick fram till den höga kanten räckte han upp sina armar för att hjälpa henne ned. ”Håll runt min nacke så lyfter jag ner dig” föreslog han. Michelle var inte den sortens person som behövde hjälp. Inte egentligen, men att få hålla om honom, bli omhållen i sin tur och lyft av hans starka armar lockade mer än att bevisa sin självständighet ännu en gång. Därför lade hon sina armar runt hans hals och kände hur hans långa armar greppade henne. En säker famn. Hon slingrade sina ben runt Emils rygg och höll sig kvar där när han tänkt sätta ned henne på marken. Emil tittade in i Michelles ögon och log åt hennes tilltag. Därefter lät han sitt grepp om hennes kropp hårdna. Han drog henne intill sig så att hennes läppar kom inom räckhåll. Sedan kysste han dem försiktigt. Det mjuka mötet mellan deras munnar fick honom att smälta inombords. Smaken och känslan av Michelles läppar var underbar. När deras munnar lämnade varandra passade Emil därför på att hålla fast i Michelles underläpp för att få en sista smak av henne. Hon gav vika och lät sig bli nedsläppt på ett svart stenblock som hon med lätthet hoppade ned ifrån så att hon landade på det mjuka gräset.



I en snabb rörelse fick Michelle tag på filten och sprang ifrån Emil ut på ängen. När hon tittade tillbaka såg hon honom lunka efter så gott han kunde med den tyngre korgen i sin hand. När hon skrattande pekade på honom lyfte han en knuten hand och hytte den mot henne. Det klingande ljudet från hennes skratt tilltog i styrka och hon sprang ytterligare en bit i förväg för att retas. Nästa gång hon tittade bakåt såg hon att Emil redan satt på en sten. ”Det är mycket bättre här Emil!” ropade hon retsamt till honom men Emil reagerade inte alls. Han ignorerade henne så gott han kunde. När han inte reagerade på nästa tillrop heller blev Michelle irriterad och började gå mot honom. När hon kom fram till honom vände han sig inte ens om. Hon förstod att han retades med henne, men ändå kunde hon inte undgå att känna ett sting av… Det var knappt hon kunde sätta ord på känslan. En sorts mild svartsjuka över att någonting kunde vara viktigare för honom än henne. Han satt med ryggen åt hennes håll och låtsades spana in mot skogen. ”Hallå, här är jag!” sade Michelle och när Emil vände sig om låtsades hon vara sur. ”Jaha, är du här? Jag som trodde jag skulle få picknicka i lugn och ro idag” svarade Emil med en så irriterande oskyldig röst han kunde få till. Michelle rynkade ögonbrynen i missnöje och släppte filten på marken. ”Jaså, är det så det ska vara så…” var allt hon hann säga innan Emil sträckte ut sina armar och fångade hennes ben. När han drog henne intill sig och höll fast benen mot sig kunde Michelle inte undgå att släppa ut ett skratt. ”Det duger väl här, då” mumlade hon när hon tittade ner och sökte Emils blick.



När de lagt ut filten öppnade de korgen och fick fram mat och dryck. De intog den lätta måltiden sittandes på filten under tiden de tittade ut över ängarna och stengärdena som utgjorde deras utsikt. Promenaden hade gjort dem båda hungriga och därför sade de inte särskilt mycket under tiden de åt. När de var färdiga var det Michelle som tog till orda. ”Det är verkligen fint här” sade hon allvarligt. Emil nickade sakta utan att vända sig mot henne. Han tog ett djupt andetag och släppte ut den friska luften. Lät den blandas med den svaga brisen och försvinna ut i omgivningen för att kanske aldrig i sitt liv andas precis samma luft igen. Sedan vände han sig och tittade på Michelle där hon satt med benen i skräddarställning. ”Du är fin” sade han till henne. Orden fick Michelle att le. Hennes ögon log lika mycket som munnen och den blå färgen förtrollade Emils sinnen för ett ögonblick. Utan att släppa ögonkontakten flyttade han närmare henne och lade en arm runt Michelles rygg så att han kunde smeka sidan av hennes mage.



De satt och tittade över ängarna tillsammans en stund innan de båda insåg att de hellre ägnade varandra uppmärksamhet än omgivningen. Michelles vackra ansikte var en långt större fröjd för ögonen än vilken äng som helst. Hennes kropps former och linjer långt intressantare än alla upptänkliga geologiska formationer. Hennes blonda hår var dessutom som en naturlig del av landskapet. Som om gräs torkat, ändrat färg och sedan slumpmässigt placerats på hennes huvud som en naturens dekoration. En gyllene segerkrans av den mest finstrimmiga ädelmetall som basunerade ut till omvärlden att hennes plats var att lysa över sin omgivning. Emil kunde inte slita sig från bilden av den vackra kvinnopersonen framför honom. Hans blick var låst. Som om han varit fast i en sinnenas kvicksand drog hennes linjer honom längre och längre ned, tills allt motstånd slutligen var lönlöst. Han måste kyssa denna uppenbarelse.



Istället för att luta sig fram mot Michelle bytte Emil ställning. Han drog ut hennes ben och satte sig mitt emot med sina egna ben längs sidorna av henne så att Michelle kunde vila sina ben över hans. För att stödja henne lade han sina armar runt Michelles rygg och drog hennes överkropp mot sig. De var hopslingrade med blickarna fastnaglade i varandra där de satt med en varm sommarsols strålar värmande deras kroppar. ”Du är fin Emil” viskade Michelle. Emils tur att le. Värmen som spred sig genom hans kropp när han hörde orden gjorde det omöjligt att inte bli lycklig. Leendet på hans läppar var inte resultatet av ett fritt val. Han andades in djupt och suckade. Lungorna tycktes honom större än någonsin förr. När han var med Michelle smakade luften sött var de än var. Michelle kände hans andedräkt slå emot hakan och ut över kinderna. En värme som inte liknade solens på något sätt utöver bådas förmåga att göra henne varm. Den senare inte lika mycket på insidan som Emils andetag hade för vana att göra. Hon släppte hans ögon med sin blick och tittade på hans ansikte. Följde linjerna och färgerna som utgjorde hans läppar och mun. Undersökte näsans form och följde kinderna ut mot öronen. Michelle sträckte fram en hand och smekte kinden uppifrån och nedåt. Lenheten i hans hud förrådde hennes mjuka hand när smekningen vändes uppåt och blev sträv av den korta skäggstubb som knappt syntes men trots allt fanns kvar. Ett lika strävt ljud uppstod genom beröringen. Ungefär samma ljud som när han vände sig på sin kudde om nätterna. Ett välbekant ljud som hon kommit att tycka om.



Emil drog henne ännu närmare och kysste hennes naturligt rödaktiga läppar. När de kysstes lade han en hand på hennes kind och smekte den långsamt. De blundade båda och njöt av närheten till varandra. Michelle kände de stora fingrarna röra sig över hennes ansikte. Hur tummen rörde sig bakåt för att helt lätt smeka hennes öra innan han fann en ny plats för sin hand på hennes hals. Läpparna trycktes mjukt mot varandra. Halvt öppnade så att Emil utan problem fick tag om Michelles underläpp som han med sina egna läppar sög försiktigt på och slickade med sin mjuka tunga. Hon lade sina händer runt hans nacke och höll sig fast i hans famn när han lekte med hennes mun. Snart kände hon hur Emils tunga sökte sig in i hennes mun. Hon mötte den med sin egen och cirklade långsamt med tungspetsen runt hans. Inom sig spred sig samma värme som tidigare och den blev plötsligt omvälvande. Hon blev het genom hela kroppen utan att på något sätt känna sig för varm. Detta var en helt annan sorts värme. Deras läppar tog farväl för att ge ögonen en chans till ett kärt återseende. Det blå i hennes ögon mötte det gröna i Emils. Bådas pupiller minskade för att kompensera solens ljus men expanderade strax därefter när förtrollningen dem emellan tog kontroll över de fina musklerna som styr pupillernas rörelser. Emil drog till sig sina ben och ställde sig på knä framför Michelle. Hon tittade upp på honom och lät sig bli nedtryckt på rygg, med en stark hand i nacken som dämpade rörelsen till det mjukaste tänkbara fall. Emil satte sedan sina knän på varsin sida om hennes lår och lutade sig fram. Deras blickar var fortsatt låsta i varandras när hans mun närmade sig hennes. Precis när de mötte Michelles slöt de båda sina ögon och fokuserade all sin uppmärksamhet på läpparnas kontakt.



Mjuka rörelser med mjuka läppar. De kunde inte slita sig från varandras munnar utan kysstes med sina tungor slingrandes runt varandra. Emil lade sig vid Michelles vänstersida med sitt ben vilandes över hennes höft och underliv. Hon vände sig mot honom och kände hur benet gled in mellan hennes knän. Tungorna cirklade sakta i en behaglig dans när hon kände Emils hand på sina revben. Han smekte henne nedåt och över magens sida innan handen rörde sig över hennes höftben och hans andning knappt märkbart skuttade till av den upphetsning Michelles kropp obönhörligt orsakade hos honom varje gång han tog på henne. Med tungorna fortfarande i dans med varandra kände Michelle hur Emils knä rörde sig mellan hennes ben. Snart var det framme vid hennes underliv där han försiktigt tryckte det mot henne. Nu var det Michelles andning som tog ett skutt. Hon kände hur hennes underliv bultade av en förväntan som hon själv känt sedan en lång stund tillbaka. Deras tungors rörelser blev mer intensiva. Dansens tempo ökade och ändrades från en stilla tryckare till vad som kunde varit början på en av heta känslor flammande tango. Plötsligt kände hon Emils varma hand som greppade tag i hennes överkropp. Han drog henne mot sig själv och lade sig på rygg så att Michelle kunde ta plats på hans mage och bröstkorg. Väl där höll han henne hårt fast så att hennes bröst trycktes mot honom. Han njöt av mjukheten de erbjöd honom. Deras läppar och tungor fortsatte envist sin dans när Emil släppte sitt grepp om Michelles rygg så att hon kunde lägga sig tillrätta på hans kropp. Hon gled nedåt över hans skrev och kände det hårda som var inspärrat bakom hans byxors bomullsfängelse. En behaglig cell måhända, men ett frustrationens fängelse likafullt.



Känslan av och vetskapen om vad det hårda mot henne var för något fick Michelles underliv att bulta hårdare. En ivrigare förväntan släpptes lös i hennes kropp. Hon satte sig rakt på utbuktningen och höjde sin överkropp så att Emil kunde titta på henne. Hans ögon utforskade nyfiket varje rörelse hon gjorde. Sökte längs med hennes sexiga kropps linjer i en ständig sökan efter nästa vackra detalj att uppslukas av och åtrå. Michelle drog tillbaka axlarna så att brösten sköt fram. Hon kunde se upphetsningen i Emils ögon. Hur de fastnade vid hennes framsida och enbart med stor viljestyrka skulle komma att släppa sitt fokus på hennes utskjutande byst. Just i det ögonblicket hörde de ett ljud som närmade sig. Motvilligt släppte Emil henne med blicken och vände huvudet åt sidan för att se vad som åstadkom oljudet. En bil kom körande längs med en väg som låg dold bakom ett av stengärdena längre bort. Inte mycket mer än taket av bilen syntes där den körde. Plötsligt stannade den. Någon inuti bilen verkade ha fått syn på dem. Michelle såg nervös ut. ”Vi får väl vara här?” frågade hon Emil som fortfarande höll blicken mot den okända bilen. Han nickade bara till svar. ”Det ska inte vara någon fara, såvida det inte är någon stingslig markägare. Förmodligen någon jägare bara. Ser ut att titta mot oss med kikare” funderade Emil högt. Michelle blev självmedveten och sjönk ihop över Emil där hon satt på hans kropp. Det fick Emil att slita sin uppmärksamhet från bilen till henne. ”Kom här Michelle!” sade han och drog henne intill sig. Han kysste hennes mun och mungipor och lät sedan sina läppar tryckas mot hennes kind samtidigt som hans stora händer hittade in innanför hennes tröja. Emil smekte Michelles mages sidor med båda händer. Låt oss ge dem något att se på, tänkte han för sig själv och började dra upp tröjan.



Michelle gav Emil en skrämd blick men hindrade honom inte från det han gjorde. Hon lät tröjan glida uppåt och trodde knappt sina rörelser när hon lyfte sina armar för att hjälpa honom få av den. Bilen stod kvar längre bort. När tröjan var av kunde de förmodligen se henne sitta på Emil med bar överkropp. Bara en bh skyddade henne från att bli utlämnad till förarens nöje och eventuella upphetsning. Michelle blev själv upphetsad av tanken. Tänk om han tittade på henne och blev kåt av det hon gjorde. Av det Emil gjorde med henne. Hon kände sig plötsligt snuskig. Det blev inte bättre av att Emil sträckte sig bakom hennes rygg och öppnade spännet till bh:n. När den föll av såg hon hur han stirrade på hennes bröst med stort intresse. Upphetsningen i hennes kropp fick hjälp av en lätt bris i att få hennes rosa bröstvårtor att styvna framför hans ögon. De stack trotsigt upp i luften, hårda och toppiga. Emil slickade sig om läpparna som om han gjorde sig reda att sluka henne hel. Michelle hade nästan glömt bilen nu. När Emil sträckte upp händerna och lyfte brösten underifrån flämtade hon till av njutning. Han gav dem stöd underifrån och lät sina fingrar leta sig upp över de styva små bröstvårtorna. Försiktigt tog han på dem med ett par fingertoppar och utmanade vårtornas trotsiga toppighet. Michelles andning blev ansträngd när hennes bröst fick sådan uppmärksamhet. Varje liten beröring av hennes bröstvårtor skickade små underbara ilningar genom hennes kropp. Hennes underliv bultade kraftigt. Hon var kåt. Utan att titta efter om bilen var kvar satte hon sig bredvid Emil och knäppte upp hans byxor.



När gylfen var nerdragen och knappen öppnad lyfte Emil på rumpan och hjälpte till att få ner jeansen. Michelle stirrade upphetsat på den avlånga hårda sak som tecknade en bred utstående kontur genom Emils boxers. Vid slutet av utbuktningen hade tyget mörknat i en blöt fläck. Hon visste vad det var för något och darrade nästan när hon sträckte ut sin lilla hand för att ta på kuken. Kikare. Det var det Emil sagt att föraren förmodligen tittade på dem med. Michelle funderade på hur tydligt han kunde se vad hon gjorde med Emil. Tänk om han såg allting? Hon blev yr av kåthet när hon drog ner linningen till Emils boxers och fick ut den hårda kuken. Den stod rakt upp precis framför henne. Kletig på toppen av Emils upphetsning som hon bar skulden till. Hon lade sin hand runt den och drog tillbaka förhuden. I samma ögonblick som hon lät förhuden glida tillbaka till sin ursprungliga plats såg hon hur mer av den där genomskinliga vätskan rann ut ur urinröret och sakta rörde sig ned över strängen under ollonet. Med sitt pekfinger smetade hon ut kladdet över ollonet så att det glittrade framför henne i solskenet. Hon var fortfarande inte säker på om bilen var kvar. Hon hade inte hört den köra iväg, men å andra sidan hade kåtheten fått det att brusa i öronen så hon kunde inte vara säker. Emil sträckte upp en hand och tog beslutet åt henne. Han lade handen på hennes bakhuvud och förde hennes ansikte framåt. Framåt och nedåt tills hennes mun bara var någon centimeter från den hårda kuken.



Michelle särade sina läppar och omslöt det kladdiga ollonet. Emil flämtade kraftigt och drog efter andan när han kände de mjuka läpparna mot sin kuk. Runt sin kuk. När han ökade trycket mot hennes bakhuvud kände han hur kuken gled in i hennes mun. Hon slickade på ollonet och kände sin tunga halka omkring över den hala vätska som täckte det. Värmen från hennes mun fick Emil att stöna av njutning. Han behövde inte längre trycka Michelles huvud över sin kuk. Hon sög själv honom villigt. Med en hand om den tjocka kukroten tog Michelle in den hårda kuken så långt in i sin mun som hon klarade av. Samtidigt ansträngde hon sig för att med tungan slicka på dess undersida med den kraftiga utbuktningen som fanns där. Mot sin överläpp kände hon den stora venen på ovansidan. Hon kände sig snuskig som gjorde så när någon kanske tittade på henne genom en kikare längre bort. När hon lyfte sitt huvud var Emils kuk kladdig av saliv. Hon tittade på honom och mötte hans ögon. De var vilda av upphetsning. ”Upp med dig Michelle” hörde hon Emils röst. Hon släppte den varma stora kuken och lydde. Hon stod på knä när Emil vände på henne så att hon stod med ryggen mot honom. Sedan kände hon hans händer som vandrande smekte hennes mage och höfter, upp över revbenen tills han nådde Michelles bröst. Han kupade händerna runt dem och kramade brösten. Michelle blundade för att inte behöva titta rakt på bilen som förmodligen fortfarande stod kvar. Att bli uppvisad på det viset gjorde henne kåt, men hon skämdes samtidigt för vad hon lät Emil göra inför någon annans åsyn. När hon kände hans händer klämma runt brösten gnydde hon av skamfylld upphetsning.



Emil kunde inte få nog av hennes kropp. De runda brösten var så sköna i hans händer. För varje tryck med en fingertopp gav huden vika på ett mjukt sätt som gjorde honom galen av åtrå. Bröstvårtornas styvhet likaså. Han tog dem mellan sina fingrar och vickade på dem. Behandlingen fick Michelles kåta kropp att darra i hans famn. Hon ville ha mer och det ville Emil också. Han lyfte hennes bröst och tryckte ihop dem. Kramade och klämde hetsigt på dem och drog Michelle närmare intill sig tills hennes rygg trycktes mot hans bröstkorg. De kåta ljuden från hennes mun gjorde honom än mer upphetsad. Han måste ta henne. Måste knulla henne där på den öppna ängen. Om någon tittade på eller inte spelade ingen roll. Hennes sexiga lilla kropp måste bli hans. Nu! Att vänta var inget alternativ längre. Emil tryckte sitt skrev mot Michelle. Hon kunde känna hans kuk genom tyget mot sin rumpa. Hur hård den var. Hur kåt hon gjort Emil med sin kropp. Hon gnydde av förväntan när hon kände den tryckas mot stjärten. Plötsligt släppte Emil hennes bröst och puttade henne framlänges så att hon fick ta emot sig med händerna mot filten. Ståendes på alla fyra kände hon sedan ivriga händer som sträcktes runt henne och knäppte upp hennes byxor. Sedan hur byxorna drogs ned för benen. En varm hand som slarvigt slet ned hennes trosor. Bultandet i underlivet tilltog och hon föreställde sig hur våt hon måste vara mellan benen. Hon blundade fortfarande, rädd att få bekräftelse på vad hon innerst inne redan visste. Att någon såg allting. Såg henne bli tagen av Emil. Vetskapen räckte för att öka hennes upphetsning. Räckte för att få henne att skämmas. Att verkligen titta på bilen och personen i den hade blivit för mycket. Michelle undrade hur det måste se ut när Emil tog henne så. Så stor som han var mot hennes blygsamma storlek.



När trosorna var av och Emil tittade på hennes nakna stjärt log han belåtet. Den lilla rumpan var det sexigaste han någonsin sett. Han stannade upp för ett ögonblick i all sin iver för att verkligen studera den. Han placerade sin hand högt upp på den och smekte nedåt med tummen sökande längs med springan tills han kom fram till låret därunder. Michelles reaktion bestod av flämtningar och små kåta gnyenden som ytterligare uppmuntrade hans undersökning. När han upprepat rörelsen på andra skinkan och smekt med andra tummen ännu längre in stannade han upp vid låret och lät handen smeka sig in mellan benen. Michelles kropp ryckte till. När han med två fingrar smekte henne från varsin sida av hennes lilla tofs ned mot och över de glansiga blygdläpparna kunde hon inte hålla tillbaka ett stön. Emils kuk ryckte till av ljudet som om den hade haft egen sinnesnärvaro och möjlighet att tolka de kåta ljuden från Michelle. Han lät fingrarna glida in mellan blygdläpparna och upptäckte hur våt hon faktiskt var. Fingrarna blev kladdiga av hennes upphetsnings safter när han smekte henne. Även Emils andning blev ojämn när han flämtande insåg hur kåt hans sexiga lilla Michelle var. Med sin andra hand smekte han henne över ryggen och tryckte ned henne mot filten tills hon stod i en svankande position framför honom och visade upp den våta springa som var hennes bultande fitta. Michelle vände sig bakåt och öppnade ögonen. Där bakom sig såg hon hur Emils ögon flackade och stirrade om vartannat i en upphetsning som inte visste några gränser. Hans kuk stod rakt ut från kroppen. Kletig av en blandning av hennes saliv och hans egna safter som rann längs med skaftet. Sedan såg hon hur han greppade den och förde sitt skrev mot hennes väntande rumpa. Hon slöt ögonen på nytt och vände ansiktet framåt i spänd förväntan.



Emil tryckte sitt svullna ollon mot hennes läppar och kände värmen av Michelles insida mot sig. En underbar värme och våthet som hans kropp värkte efter att få känna mer av. Bli omsluten av och bara njuta av Michelles sköna kropp. Blygdläpparna tvingades åt sidan när han tryckte hårdare med kuken mot henne och gled in i hennes sexiga svankande kropp. Ett lågt stön fann sin väg över hans läppar när han trängde in i henne. Han drog ut kuken en bit, tog ett fast grepp om Michelles höfter med båda händer och sköt därefter sitt bäcken framåt på nytt. Ett nytt stön av njutning tvingade sig fram ur hans mun och fick sällskap av Michelles röst som njutningsfullt ljöd av ett gnyende som blev till ett stön. Emil tryckte sig djupt in i Michelle. Höll henne om höfterna och tvingade sig så djupt in i hennes sköna kropp han kunde. När han drog ut på nytt tittade han ned på sin kuk som gled ut ur Michelle och konstaterade att hon var våtare än han sett henne förut. Hans kuk glittrade av hennes safter när solens strålar träffade deras sammankopplade kroppar. Emil stötte djupt in i Michelle på nytt och släppte greppet om hennes höfter. Istället smekte han hennes ryggs sidor över revbenen. Han sträckte sig under henne och smekte hennes mage. Sedan uppåt och framåt tills han fick hennes mjuka bröst i sina händer. Han kramade dem samtidigt som han knullade henne. Tryckte ihop dem och fingrade ivrigt på de hårda bröstvårtorna. Michelles kropp gjorde honom fruktansvärt kåt. Han visste att hon blundade och tände på hur hon inte hindrade honom trots att bilen kommit och ställt sig längre bort. Vilken underbar liten slampa Michelle var. Hans sexiga slampa att göra vad han ville med.



Efter att ha nypt till de hårda bröstvårtorna så att Michelle måste ge upp ett desperat flämtande av ilningen som gick genom kroppen drog Emil ut sin kuk ur hennes svankande villiga kropp. Han satte sig på filten och drog Michelle bakåt tills hon satte sig i hans famn. Han lutade sig bakåt och lät henne själv styra hans kuk. Hon blev kladdig om fingrarna när hon styrde den in mellan sina väntande våta blygdläppar. När Emil trängde in i henne på nytt stod hon på knä och grenslade honom med ryggen mot hans ansikte. Hennes kropp höjdes och sänktes när hon lät den hårda kuken tränga in i henne och glida ut igen. Sedan en sänkning av kroppen på nytt så att den stöttes högt upp och djupt in i hennes fitta. Emil stirrade upphetsat på hennes rumpa som rörde sig upp och ned över honom. Hypnotiserades av dess former som hela tiden antog nya nivåer av sexighet framför hans ögon.



När Michelle svankande lyfte på sin rumpa kunde han se hur hans kuk tryckte hennes blygdläppar åt sidan för att ge plats åt sig själv i hennes underbara inre. Det våta och trånga inre som påtvingade honom sådan njutning att han inte kunde undgå att stöna av vällust för varje rörelse Michelle gjorde över hans kuk. Han sträckte fram händerna och smekte stjärten framför sig. Hjälpte till att lyfta den för att i nästa ögonblick tvinga ner den över sitt stånd. Hans känslor för Michelle var köttsliga vid det laget. Ömheten och kärleken fick vänta till senare. Just nu var det hennes fysiska uppenbarelse som dominerade hans tankar. Hennes njutbara inre som hon gned över honom och tvingade honom att njuta av. Som hon erbjöd av sig själv som gåva till hans kropp och person. Emil stötte uppåt samtidigt som Michelle gled ned över hans kuk så att han trängde ännu djupare in i henne. Michelle stönade högt till svar. Safterna från dem båda hade börjat rinna ned över skaftet och snart var även hans pung kletig av Michelles upphetsning. Han måste göra något innan han kom. Han ville inte spruta riktigt än.



”Lägg dig på rygg Michelle” fick Emil grötigt ur sig och Michelle lyfte sin underkropp så sakta hon kunde tills hela den hårda kuken var ute. När hon lade sig på rygg öppnade hon ögonen. Hon tittade på Emil och såg honom ta tag i hennes byxor. Utan försiktighet drog han dem av hennes ben. Sedan särade han på benen och lät blicken glida från hennes underliv, över magen och brösten mot hennes ansikte. De fick ögonkontakt och stirrade i varandras ögon under ett ögonblick av spänd förväntan. Den bröts först när Michelle tittade ner och såg den kladdiga kuken som hon visste snart skulle tränga in i henne på nytt. Hon längtade efter den. Ville ha den djupt inuti sig, stötandes in i hennes våta fitta. Emil följde hennes blick och förstod vad hon ville. Han lutade sig fram och styrde in den mellan hennes ben. Han gned den över hennes blygdläppar och upp över klitoris tills hon gnydde av frustration och njutning. Sedan sänkte han ollonet och siktade in det mellan de våta läpparna. Bultande av Michelles upphetsning. Han tryckte sitt bäcken framåt och trängde in i hennes trånga lilla fitta. När läpparna och hennes insida omslöt hans kuk frustade han av intensiv njutning. Han sträckte sig efter hennes bröst och kramade dem hårt. De mjuka brösten i hans händer fick honom att bli ännu hårdare inuti henne. Han stötte in och drog ut sin kuk igen för att därefter trycka den långt in i henne på nytt. Varje rörelse skapade en sådan njutning i honom att han måste ge utlopp för den genom sin mun. Stönanden och flämtningar blandades med ansträngda flåsningar när han knullade sin sexiga Michelle som låg under honom och tog emot hans hårda kuk under dämpade stön som hon förtvivlat försökte att inte helt ge utlopp för.



Emil tog tag i Michelles lilla hand och förde den nedåt. Han smekte hennes mage med hennes hand i sin och drog den närmare sig. När deras händer var framme vid den lilla tofsen mellan hennes ben stötte han hårt in i Michelles kropp med sin kuk. Hon grimaserade av njutning när hon blev uppfylld av honom. Hon sträckte ut två fingrar och började försiktigt smeka sig ned från tofsen till den plats där hennes glansiga blygdläppar möttes och hennes klitoris gömde sig. Hon tryckte försiktigt och flämtade till. Sedan började hon cirkla runt den i små rörelser som fick henne att göra njutningsfyllda små ljud. Emil tittade på henne där hon låg och njöt. Han älskade synen. En underbart vacker tjej som låg och njöt under hans kropp. Som njöt av hans kuk. Han stötte hårt in i Michelle flera gånger och såg hur hon reagerade på rörelserna. ”Fortsätt!” sade han åt henne och Michelle löd villigt hans order.



Hennes orgasm växte snabbt inom henne. Som ett klot av njutning som blev större för varje fingerrörelse. Som sattes i gungning av varje stöt in i hennes fitta av Emils hårda kuk. Hennes andning var ojämn och stördes av de ljud som tvingade sig ut mellan hennes läppar. När hon kände Emils stora händer greppa hennes bröst på nytt klarade hon inte mer. Han tryckte ihop dem och nöp till i de styva bröstvårtorna samtidigt som han stötte hårt in i hennes trånga varma fitta. Orgasmen slet sig lös i Michelles kropp och krävde hennes fullständiga uppmärksamhet. Den exploderade i hennes underliv och spred sig upp i mellangärdet. Fick hennes ben att stelna där den drog fram. Michelles ögon kunde inte hålla sig öppna. De föll tillbaka och hon grimaserade med ansiktet när hon slöt ögonlocken hårt för att hantera njutningen som Emil påtvingade henne genom att fortsätta stöta djupt och hårt in i henne med sin kuk. Hon stönade högt och ryckte genom kroppen när hennes insida slöt sig hårdare i kramper runt hans kuk.



Michelles orgasm gjorde hennes kropp än skönare för Emil. Han skulle inte klara av mycket mer. Känslan i hans hårda kuk hade för länge sedan spridit sig genom kroppen. När han stötte in i henne var det inte längre bara med sin kuk. Det kändes snarare som att hela hans kropp var involverad i rörelserna in i henne. Njutningen blixtrade genom hans kropp och när han klämde hårt på Michelles bröst blev det för mycket. ”Ställ dig på knä Michelle” beordrade han henne yrt och reste sig själv upp. Hon stod snart på sina nakna knän framför honom och tittade upp. Sökte hans blick. När de fick ögonkontakt kunde Emil inte hålla tillbaka längre. De vackra ögonen talade till hans inre på ett sätt han inte varit med om förut. Det syntes en längtan i dem. En längtan efter hans fullständiga njutning och tillfredsställelse. Han slet tag i Michelles hand och placerade den på sin bultande kuk. Hon greppade den och började runka den kladdiga kuken med sin hand. Hon kände hur den pulserade varmt i handen. Hur den förberedde sig för att spruta ned henne.



När hon tittade upp såg hon njutningen i Emils ögon. En desperat njutning som var hennes. Som hon skänkte honom. ”Spruta ner mig Emil. Snälla gör det!” viskade hon upphetsat. Pulserna i hennes hand tilltog i styrka. Emil var redo att komma. Hon placerade sin andra hand under sitt bröst och lyfte upp det mot honom. En gåva. Något för honom att täcka med sin njutning. Med underarmen lyfte hon upp det andra bröstet så att båda bröstvårtorna menande pekade upp mot honom. Själva hennes kropp bönföll honom att täcka henne med sin njutning. Det var det sista hon hann göra innan en lång sträng av sperma sköt ut ur kuken framför henne och kletigt landade på hennes bröst. Hon fortsatte runka den pulserande kuken och såg hur den drogs ihop i en kraftig konvulsion för att skjuta ännu en lång stråle av tjock vätska över henne. Emils stön var höga och uppbrutna. Hans ansikte förvreds i en njutning som var överväldigande. Michelles hand som runkade honom spred njutningen genom hans kropp. Åsynen av brösten som hon villigt erbjöd honom att spruta på var så vackra och sexiga att han inte kunde släppa dem med blicken. Bara när njutningen blev så stor att han måste blunda lämnade han dem, för att stirra på dem igen så fort han klarade av att öppna ögonen på nytt. För varje handrörelse ryckte kuken till och släppte fram mer sperma. Den rann ned från toppen av kuken över hennes fingrar och droppade sedan långsamt ned på hennes kropp.



När Emils kuk slutat rinna av sperma släppte Michelle den och tittade upphetsat ned på sina bröst. De var täckta av flera långa strängar av tjock sperma som hon smetade ut över dem. De rosa bröstvårtornas färg bleknade under spermans vita färg när hon kletade ut den över dem. Emil stirrade på hennes rörelser med tillfredsställelse. Solen fick hennes bröst att glänsa. Han tog ett steg åt sidan och lade en hand på hennes huvud. Michelle tittade på honom och såg i hans ögon vad han ville. Hon vände sig och lutade sig fram för att slicka honom ren. Ren från hennes egna safter och den sperma som runnit ned för skaftets undersida. Med tungan utsträckt slickade hon på kuken till dess kletighet var ett resultat av hennes saliv istället för deras gemensamma kåtsafter. När hon var färdig satte sig Emil ned och drog henne intill sig. Han kysste hennes läppar och lät sin tunga hitta in i hennes mun där den mötte Michelles. De lekte med varandras tungor i solens värmande strålar, tillfredsställda av varandras kroppar och matta av den fysiska ansträngningen. När de slutligen avslutade kyssen och kärleksfullt stirrade in i varandras ögon hörde de ett ljud. En motor gick igång och en bil körde iväg. Michelle trodde knappt det var sant. Hon hade glömt bilen och mannen med kikaren. Hade han verkligen tittat på dem tills nu? Sett henne bli knullad av Emil och sedan bli nedsprutad? Sett när hon slickade honom ren? Hennes öron hettade av skam när kinderna antog en ny färg och blev röda. Det var därför Emil hade ställt sig på sidan när hon slickade honom ren. För att visa för bilföraren vilken slampa hon var. Skammen var intensiv, men när Michelle rannsakade sig själv insåg hon att hon egentligen gillade det. Hon tyckte om att vara en snuskig slampa. Emils snuskiga slampa. Vad kunde vara bättre?

7 kommentarer:

  1. Bästa novellen hittills. Oj va bra! den här bloggen är en guldklimp.

    SvaraRadera
  2. Tack! Det värmer verkligen när man får såna kommentarer. Ökar motivationen att fortsätta skriva dessutom. :)

    SvaraRadera
  3. Absolut en av dom bästa. Utomhus är skönt och... ja det mesta med den här är skönt faktiskt :p
    / play-it-again

    SvaraRadera
  4. @play-it-again: Jag måste erkänna att jag blev ganska nöjd själv med den här. Platsen finns dessutom på riktigt. ;)

    Fortsätt läsa!

    SvaraRadera
  5. Massa bra noveller! :) Det får gärna handla fler gånger om en kille som liksom "visar upp" sin tjej lite så. Typ som kapitel 50 är också bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med precis om det.
      Hög klass på novellerna här.

      Radera
    2. Tack! Det där är ett ämne som jag mycket väl kan tänka mig att skriva om igen så håll ögonen öppna. ;)

      Radera