måndag 20 juni 2011

Kapitel 41: I skydd av fullständigt mörker

På väg mot mötesplatsen var Tyra riktigt nervös. Hon hade inte fått reda på så mycket inför den inversionsritual hon skulle genomgå. Det var så de kallade den. Inversionsritual. Hon hade funderat över ordet i ett par dagar men inte kommit fram till något substantiellt svar på sin undran. Något skulle det vändas på, den saken var klar. Frågan vara bara vad. Tyra tittade upp mot den mörkblå himlen. Mörka moln rörde sig ganska snabbt över henne. Regnet var redan ett halvt faktum som väntade på att få realiseras. Hon skyndade på sina steg ytterligare och såg snart hörnet som de kommit överens om att mötas på. Samuel, som hon kommit i kontakt med gruppen genom, var en trevlig kille som hade hjälpt henne på många sätt. Han hade rekommenderat böcker hon inte ens hade trott existerade. Degnosticism. Bara ordet var märkligt, men ju mer hon läst om systemet desto mer verkade det som den kanske enda rationella religionen. Tyra var inte i grunden troende men hade gnagts av sin osäkerhet så länge att hon till slut gjort något åt saken. Just då hade hon mött den här Samuel och de hade bara förstått varandra på ett så djupt plan att Tyra kände att hon måste ge degnosticismen åtminstone en chans. Det var hans kontur som stod där på hörnet. Det såg hon nu. När hon kom fram hälsade hon glatt på Samuel och blev lika glatt mottagen. Hon frågade om de inte skulle gå till platsen för inversionsritualen direkt eftersom det verkade börja regna men Samuel skakade bestämt på huvudet. "Vi måste vänta in en annan person först" förklarade han. Tyra var inte helt nöjd men förstod att hon inte hade alla fakta klara för sig ännu och såklart måste vara beredd på lite överraskningar. Hon försökte småprata med Samuel medan de väntade men märkte att han var ovanligt distanserad just idag. Det var inte likt honom med tanke på de långa och förtroliga samtal de haft på sista tiden. Hon försökte skaka av sig känslan av obehag men lyckades inte helt. Plötsligt sken Samuels ansikte upp när han verkade upptäcka något bakom Tyra och han signalerade till henne att de kunde gå. Tyra tittade bakom sig men såg ingen där. Samuel började gå och Tyra följde efter tittandes runt omkring sig för att se vad det var Samuel hade reagerat på. Hon upptäckte ingenting konstigt.
"Vart ska vi någonstans?" frågade Tyra när hon försökte hinna med i Samuels höga gångtempo. Hon började redan bli en aning andfådd och att prata gjorde inte saken det minsta bättre. "Det märker du snart Tyra" svarade Samuel, ganska kort men inte otrevligt. På det stora hela verkade det som att han försökte få det hela överstökat så snabbt som möjligt. Tyra stannade upp. "Samuel, borde jag vara nervös inför det här?" frågade hon honom helt allvarligt. Samuel tvingades stanna han också och han tittade lugnande Tyra i ögonen och lade en hand på hennes axel. "Du behöver inte vara det minsta orolig Tyra. Det kommer gå hur bra som helst" svarade han och log. Tyra slog bort tankarna om att det kunde vara något fel på gång och de började gå igen. Samuel satte ännu en gång ett högt tempo och Tyra följde med utan att prata mer. Snart var de framme i en liten gränd. Tyra var inte säker på om hon sett den förut men den såg inte speciell ut på något sätt så hon kunde mycket väl ha gått förbi den flera gånger utan att ha tänkt på den. Samuel knackade på en dörr som öppnades efter bara någon sekund. Han steg in och drog med sig Tyra. Det var beckmörkt där inne. "Var är vi" frågade Tyra nervöst. Samuel svarade inte. "Er transport väntar" hördes en okänd röst proklamera. En hand lades om Tyras höft. Samuels antog hon. Den förde henne åt något håll. Det var svårt att avgöra vilket i det fullständiga mörkret som omgav dem. Snart hörde Tyra dörrar som öppnades och stängdes tungt framför och bakom dem. Mörkret var fortsatt kompakt när de rörde sig. Hon förstod inte hur Samuel kunde se så bra när hon själv fick kämpa för att se sin hand när hon höll upp den framför ansiktet. Hon var tvungen att lita helt på honom nu, vilket hon gärna gjorde. Efter en stunds promenad genom mörkret verkade de vara framme. En ovanligt tung dörr hade öppnats och stängdes nu bakom dem. Tyra och Samuel hade gått upp för ett par trappsteg och befann sig på någon sorts upphöjning i rummet. Fortfarande var det helt svart omkring dem. Om det inte vore för att Tyra faktiskt precis såg sina fingrar när hon rörde handen ett par centimeter från ögonen hade hon förmodligen trott att hon blivit blind. Det var hon uppenbarligen inte, vilket lugnade henne avsevärt, men det var fortfarande förvirrande för sinnena att inte ha någon som helst rumsuppfattning och därmed förlora mycket av sin balans också. Tyra insåg plötsligt hur mycket hon tagit sin balans för given. Plötsligt kände hon hur Samuel kramade henne. Hon kramade honom tillbaka, nöjd över lite närhet i den märkliga och lite skrämmande miljön.


Tyra skulle precis säga något när hon kände Samuels finger mot sina läppar. Hon tystnade. När hon tog ny ansats för att säga något kände hon hans finger över sina läppar ännu en gång. Det var nästan otroligt hur han kunde veta precis när hon tänkte säga något. Fingrarna lyftes från hennes mun och ersattes istället av ett par mjuka läppar. Tyra hade inte varit säker alls på om Samuel var intresserad av henne på samma sätt som hon hade blivit av honom den senaste tiden, men nu verkade det ju onekligen så. Hon kände läpparna pressas mot sina och besvarade villigt kyssen. Deras armar slingrades runt varandras kroppar och Tyra kände hur Samuels händer sökte sig över hennes rygg och ner mot rumpan. Den andra handen rörde sig istället uppåt mot nacken och drog henne hårdare mot sig samtidigt som han grävde in sina fingrar i hennes hår. Tyras händer kände på Samuels rygg och muskulösa axlar. De tryckte sig båda hårt mot varandra under tiden deras tungor lekte med varandra och deras andning blev alltmer häftig. Plötsligt, från ingenstans, hördes en tyst röst. Tyra reagerade inte först men desto mer när hon blev säker på att hon verkligen hört något. "Schhh!" hörde hon Samuel försiktigt hyssja åt henne. Han drog hennes lilla kropp emot sig och kysste henne samtidigt som den tysta rösten blev högre och allt tydligare. Hon besvarade kyssen, förvirrad över vad det var som hände. "Andens... jämte... brinnande gryningen..." hördes den där rösten mässa.Tyra kunde bara urskilja några av orden men det lät som någon sorts bön eller mässa. Den stegrades kontinuerligt i volym och hon hörde den snart klart och tydligt när personen stannade sisådär tio meter ifrån dem. En svag parfymerad lukt spred sig i rummet. Hon kunde inte placera dofterna. Kanske var det någon sorts rökelse. Var det möjligen så myrra luktade? "I köttets och andens positioner skall hon växla, nedstigen som det avskyvärda, att vandra jämte människan, upphöjas skola den köttsligt orene, i ljuset av den brinnande gryningen..." malde mässan vidare. Tyra började långsamt förstå mer och mer. Hennes inversion måste ha börjat redan. Hon kände sig dum som inte hade insett det från början men känslan av desorientering som skapats av det fullständiga mörkret hade försatt henne ur balans.


Som om Samuel läst hennes tankar och insett att hon plötsligt var medveten om vad som hände hårdnade hans tag om Tyra. Hans grepp var nästan smärtsamma och Tyra blev nervös. Han slängde ned henne mot golvet och Tyra föll handlöst men fångades av säkert tio händer som tog emot henne och långsamt släppte ned hennes darrande kropp till stengolvet. Tyra tittade sig omkring för att se vilka det var som fångat upp henne men hann inte se mer än en skugga som försvann från henne. Tyra hade inte blivit informerad om hur inversionen skulle gå till. Hon hade läst texterna och förstod teorin bakom ritualen men hur den handgripligen skulle gå till var en fullständig överraskning för henne. Hon hann knappt avsluta en tanke om huruvida detta var en bra idé innan Samuels tunga kropp satte sig över hennes mage och höll fast hennes händer mot golvet över huvudet under en stor och kraftig hand. Tyra svalde av osäkerhet. Bara det inte skulle göra ont, tänkte hon. Inte alltför ont iallafall, rättade hon sin egen tanke. Mot sin mage kände hon Samuels kön hårdna när han tryckte sig mot hennes lilla kropp. Hon började bli yr igen. Det fullständiga mörkret var hotfullt på ett märkligt sätt som hon aldrig upplevt mörker förut. Kanske för att hon inte hade en aning om vilka som fanns i rummet. Såg de henne? Det kunde de ju inte göra, tänkte Tyra, men hur hade de då kunnat ta emot hennes kropp på det där sättet? Tyra kände Samuels andra hand mot sitt ena bröst. Till tonerna av den underliga prästens mässande smekte han Tyras runda bröst samtidigt som han höll fast hennes händer hårt över hennes huvud.Hon kände det kalla stengolvet mot sina händer när Samuel tryckte dem hårt mot det. Trots den ställning Samuel måste ha kunde hon ändå inte se hans armar. Någon kontur borde hon ju kunna skymta. "...av den brinnande gryningen..." fortsatte prästen. Nu gick han i cirkel runt paret och måste svinga någon sorts kar med rökelse eller om det kanske var myrra ändå. Hans röst hade varit Tyras enda fokuspunkt i rummet men sedan han börjat cirkla runt dem hade hon inte längre någon aning om vilket håll som var vilket. Till och med upp och ner började tappa sina betydelser. Samuels grepp om hennes bröst hårdnade och han kramade det bestämt. Tyra undslapp sig ett ljud. En blandning av njutning, förvåning och kanske att det även gjorde lite ont. Omedelbart ökade prästens talvolym, men han stannade inte upp för ett ögonblick. Även Samuel reagerade. Tyra kände hans stora hand över sitt andra bröst, ivrigt kramande. Med sin andra hand smekte han Tyra uppför halsen och höll henne en stund hårt fast om hakan. Vilken andra hand? Tyra hejdade sig mitt i upphetsningen. Vilken andra hand?! Hon blev smekt över bröstet och halsen av två händer. De kändes båda som Samuels händer. Hon drog sina händer emot sig. Den stora handen höll dem fast mot golvet. Tyra vände sig om och stirrade ut i det oändliga mörkret. Ingen där.


Tyra kände sig rädd. Hela upplevelsen var skrämmande från början, men när Samuels händer plötsligt blev flera eller om det var andra runtom dem som höll henne fast... En skön känsla spred sig från Tyras ena bröst när Samuels fingertoppar vandrade över det mot bröstvårtan. Var det värt rädslan? Tyra vacklade i sin övertygelse men beslöt sig för att ge det en chans. Det var trots allt väldigt skönt det som hände. Hur Samuel behandlade hennes lilla kropp. Kanske fler än Samuel. Tyra var fortfarande inte säker där hon satt fast under Samuels tyngd. Plötsligt reste han sig upp så att Tyra kunde andas som vanligt. Hon tänkte precis ta ett djupt andetag och lyfte lite på rumpan för att lägga sig tillrätta igen när hon kände händer som ivrigt knäppte upp hennes byxor. Tyra förstod ingenting men kände hur byxorna drogs av hennes kropp. När hon sänkte ned stjärten på nytt möttes den av det kalla stengolvet och Samuel satte sig på hennes mage igen. Tyra stirrade rakt fram för att få se hans ansikte men mötte fortfarande bara mörker. Det hårda i Samuels skrev hade fått en tydligare form och Tyra kände nu hur stor han var mot hennes mage. Hon skulle precis be honom vara lite försiktig när Samuels stora hand lades över hennes mun. Tyra fick andas genom näsan och gjorde det ganska snabbt då handen över hennes mun faktiskt gjorde henne ännu lite mer upphetsad.Hon kände hur hans andra hand rörde sig över hennes bröst, över magen och när han lyfte lite på sin kropp hur den sökte sig in under trosornas kant. Tyras andning blev allt häftigare mot hans hand. Samuel släppte greppet om hennes mun och reste sig. Bara greppet om Tyras händer bestod. Mässandet som hela tiden pågick som en cirkel omkring henne hade en smått hypnotiserande effekt och Tyra kände sig berusad på ett sätt hon inte upplevt tidigare. Hon försökte resa sig och följa efter Samuel men utan resultat. Hennes händer hölls fortfarande fast och hon kom inte loss. Hon försökte placera benen på ett sätt så att hon skulle kunna ta stöd och resa sig upp men flera händer grep tag i henne och höll benen fast. I berusningen upplevde hon händerna mer som smekningar än som bojor och Tyra rörde sig snart för att få sina små anklar och handleder hårdare greppade. Plötsligt kände hon en stor hand vid midjan som bestämt vred på henne. Tyra förstod inte vad hon förväntades göra men alla händer som höll i henne arbetade unisont för att vända på henne och Tyra bara lät sin kropp följa deras vilja. Snart stod hon istället på alla fyra på det kalla golvet. Hennes underarmar följde det skrovliga golvet framåt tills de möttes i hennes händer som fortfarande hölls ihop och fast av andra händer. De andra händerna tvingade isär hennes egna och formade dem till ett par knäppta händer som de sedan tvingade ihop igen. Händerna runt anklarna lyfte och drog isär hennes ben. Mitt i berusningen kände Tyra hur skammen över att vara så utlämnad, och till så många, nästan tog överhanden. Först när hon kände en bestämd hand på sin stjärt lugnade hon sig. Hon förstod inte själv hur men på något sätt visste hon bara att det där var Samuels hand.Handen smekte hennes rumpa och fortsatte nedför låret. Tyra rös av upphetsning när handen rörde sig upp igen längs insidan av hennes lår. Samuels andra hand lades på hennes rygg och hon sänkte den under hans hands vilja. Hon stod där på golvet och svankade inför Samuel och vem vet hur många andra? Samuel höll om hennes midja med båda sina stora händer som nådde alldeles för långt runt hennes lilla kropp. Han drog henne bakåt och Tyra väntade på att hans kuk skulle tryckas in i henne. Istället tryckte Samuel hennes kropp ifrån sig igen och Tyra kände ett styng av besvikelse. När han drog henne bakåt mot sig på nytt sköt hon själv på men Samuel hindrade hennes kropp från att röra sig hela vägen tillbaka. Tyra gnydde och nästan snyftade i sin upphetsning och berusning. Hon ville så gärna bli tagen. Hon tryckte sig ännu en gång tillbaka mot Samuel men blev återigen hindrad. Prästens mässande var nästan öronbedövande vid det här laget. Vid minsta antydan om upphetsning hos Tyra höjde han volymen på sitt mässande. Samuel greppade Tyras stjärt med båda händerna och särade på skinkorna. När han höll dem så lät han sina båda tummar röra sig inåt samtidigt som han masserade och smekte sig fram. Snart nuddade hans tummar Tyras blygdläppar och hon skalv till i hela kroppen. "...VÄXLA, NEDSTIGEN SOM…" vrålade prästen ursinnigt och Tyra såg framför sig hur han spottade ut orden med förakt och vansinne. Situationen var skrämmande.Samuels tummar rörde sig över Tyras blygdläppar och smetade ut de safter som fanns mellan läpparna. Tyra gnydde vidare och rörde sin rumpa rytmiskt mot fingrarna. Hon kände hur händerna som höll fast hennes anklar och händer blev otåliga och tog nya grepp och smekte henne hårt. Hon visste inte vad hon tyckte om de där andra händerna. De måste ju tillhöra någon. Kunde de som händerna tillhörde se henne? Visste de vem hon var? Det enda hon visste var att hon absolut måste bli tagen. Nu! Hon försökte slita sig från händerna och trycka sig bakåt mot Samuel men utan resultat. Hon försökte igen med mer kraft. Med dubbelt så mycket kraft höll de henne kvar samtidigt som de smekte henne hårdare och våldsammare. Plötsligt kände hon det och Tyra stönade högt rakt ut. Hon kom på sig själv och skämdes, men hon slutade inte. Känslan när Samuels stora och hårda kuk gled in mellan hennes små blygdläppar var alltför överväldigande. Hans händer höll ett fast grepp om hennes midja. Fingertopparna borrade sig nästan in i Tyras mage när han drog hennes lilla kropp över sin stora kuk och stötte djupt in i henne. När Samuel rytmiskt tryckte in sin hårda kuk i Tyras kropp smekte de andra händerna henne efter samma rytm. De höll fast henne och drog henne samtidigt girigt mot sig själva. Hon kände Samuel släppa hennes midja med ena handen. I samma ögonblick kände hon också hur han greppade hennes hår och drog henne bakåt över sig. Tyra kände sig bli uppfylld av Samuel och njöt av känslan av hur han drog i hennes hår, trots att det egentligen gjorde ganska ont. Hon njöt av det djuriska i hur han betedde sig mot henne. Hur han inte ens frågat om hon ville utan bara tryckte sig in i hennes kropp av egen vilja.


När han nu fortsatte stöta in i Tyra till prästens vansinniga vrål kände hon hur händerna som höll henne fast rörde sig upp längs vaderna. Tyra stönade och gnydde när hon blev tagen hårt av Samuels stora kuk och ju mer hon njöt desto fler friheter tog sig de där händerna med hennes kropp. De händer som hållit hennes egna fast i den knäppta positionen släppte och hon kände dem smeka henne över armarna bakåt. Snart kramade de hennes tunga bröst som villigt lät sig lyftas, smekas och nypas. Tyra släppte ut sina flätade fingrar för att sträcka bak en hand och ta på sig själv, när allt tystnade. Prästen som vrålat ut sin mässa oändliga gånger upphörde. Han röt något snabbt på ett språk Tyra inte kände igen men som skrämde henne. Inte blev det bättre av att händerna som smekt hennes bröst hårdhänt fångade upp hennes händer och slängde ned dem på det kalla golvet framför henne igen. Väl på plats låste de hennes fingrar i varandra igen och höll hennes händer fast på nytt. Det plötsliga stoppet gjorde Tyra fullständigt självmedveten för ett kort ögonblick och hon skämdes mer än hon någonsin gjort förr. Hon förbannade sig själv och kände samtidigt den där rädslan hon gjort sig av med tidigare. Hon blev trots allt fasthållen, hårt. Om hon inte ville mer då? De kunde väl inte tvinga henne? Efter en stund lugnade hon sig. Hon ville ju visst det här. Som om Samuel läst hennes tankar igen stötte han in i Tyra samtidigt som hon slutförde den sista tanken. Tyra gnydde till och prästen tog till orda igen om den brinnande gryningen och nedstigningen. Tyra hade inte insett det själv men vid det här laget kunde hon den där ramsan utantill utan att en enda gång ha uttalat den.När hon upphetsat tryckte tillbaka sin rumpa och sitt underliv mot Samuels hårda kuk tänkte hon på ramsan. Var det en bön egentligen? Händerna runt hennes anklar smekte girigt hennes vader, sökte sig upp till knävecket och försökte sig uppför hennes små lår. Samuel reagerade inte på händerna överhuvudtaget. Han stötte bara hårt in i Tyras lilla kropp och andades tungt av ansträngningen. Snart släppte händerna som höll hennes också. De rörde sig mot hennes bröst igen. När de smekte och kramade dem stönade Tyra rakt ut. Mässandet i bakgrunden tilltog i intensitet på nytt. Det närmast vansinniga spottandet och fräsandet från prästen som cirklade runt dem ökade berusningen. Tyra såg noga till att hålla sina händer knäppta framför sig. Samuel drog hennes huvud uppåt och bakåt genom greppet om hennes hår. Fler händer tog på hennes kropp. Det var omöjligt att räkna hur många. Tyra förstod inte hur de ens fick plats runt henne. Under tiden Samuels hårda kuk stötte in i Tyra bakifrån kände hon nya händer på sin mage, över sin rygg och i sitt ansikte. Alla smekte de henne på olika sätt. Den ena våldsamt, den andre försiktigt. Tyra kände en hand röra sig från magen ned mot sitt kön. Hon flämtade häftigt när handen började smeka hennes klitoris. Samuel flåsade och stönade när han stötte in i henne gång på gång med sin hårda kuk men sade inte ett ord. Det kalla stengolvet gjorde sig påmint mot Tyras underarmar och knän men de hundratals smekningarna kompenserade genom sin värme.


Handen som smekte hennes klitoris slutade inte utan fortsatte måla sina cirklar mellan två fingrar under Tyra. Hon stönade högt av njutning. Samuel svarade med ett högljutt stön han också. Tyra kände hur njutningen spreds från underlivet, ned genom benen och upp i magen. Hon var nära att få orgasm. Hon tryckte sig bakåt mot Samuels hårda kuk och samtidigt ned mot den smekande handen om vartannat men lyckades inte frammana den där sista avgörande känslan som utan tvekan skulle ge henne en underbar orgasm. Där hon stod på alla fyra och stönade av njutning hörde hon knappt vad Samuel viskade. Han upprepade ett och samma ord flera gånger med en röst som Tyra inte alls kände igen. "Läs" viskade han. Tyra förstod inte vad han menade och kunde inte heller förstå varför han lät så där. Samuel fortsatte repetera samma ord och snart stämde någon annan i, sedan en till. Snart var det en hel kör som viskade samma ord gång på gång. Tyra tittade framför sig och såg ingenting. På något sätt kunde hon ändå urskilja något. Det var flyktigt och försvann direkt. Hon kunde inte avgöra vad det var. Nu såg hon ett ansikte. Det försvann igen. Ett djur som stod och stirrade på henne. Tyra stirrade tillbaka och djuret omvandlades till henne själv, ståendes på alla fyra med hundratals händer runt sig uppstuckna ur golvet till armbågarna. Hon såg också något som tog henne bakifrån men kunde inte urskilja dess konturer lika tydligt. Det var något stort. Onaturligt stort. Plötsligt såg hon hur hennes spegelbild började röra på munnen. Den andra Tyra låg likadant med händerna knäppta men lyfte upp dem framför sig samtidigt som hennes lilla kropp gungade fram och tillbaka av kraften från stötarna in i hennes fitta.Tyra förstod omedelbart vad som förväntades av henne och skred till verket. Med sina knäppta händer höjda framför sig började hon be. "I köttets och andens positioner skall hon växla, nedstigen som det avskyvärda, att vandra jämte människan, upphöjas skola den köttsligt orene, i ljuset av den brinnande gryningen..." viskade hon försiktigt. Samuel reagerade genom att stöta hårdare in i henne så att hon fick svårt att uttala orden. Hans grova kuk trycktes djupt in i Tyras våta fitta gång på gång och Samuel drog hennes kropp över sig. Trädde den nästan över sin egen kropp. Tyra stönade häftigt men fortsatte bönen. Hon hade svårt för att uttala alla orden eftersom hennes kropp gungade kraftigt framåt för varje hård stöt in i hennes underliv. Handen som målat cirklar på hennes klitoris fortsatte och tryckte aningen hårdare. Lukten av rökelsen hade tilltagit i samma ögonblick som Tyra börjat be och nu kände hon hur berusningen tilltog ytterligare. Mässandet fortsatte i kör med henne men bibehöll en fortsatt vansinnig intensitet. Tyra tappade fullständigt känslan för riktning och kunde egentligen bara avgöra att Samuel var bakom henne eftersom hon kände stötarna in i sin våta fitta. Alla andra riktningar kändes fullkomligt irrelevanta.


Känslan i Tyras underliv växte på nytt under tiden hon desperat bad med knäppta händer. Om hon var desperat efter en orgasm eller desperat i sin bön visste hon inte. Så långt tänkte hon inte. Det spelade egentligen ingen roll eftersom hon trots allt bad desperat. Det var det enda som betydde något, egentligen. Alla händer på hennes kropp var sekundära i sammanhanget. Känslan växte ytterligare och spred sig ännu en gång ned genom låren och upp i magen. Tyra uttalade orden. När hon avslutade sista frasen "...köttsligt orene, i ljuset av den brinnande gryningen..." så fylldes ett par sista ord i av ett hundratal röster. "...dör hon" löd orden. När Tyra hörde orden exploderade känslan i underlivet och hon skrek rakt ut av en njutning som inte liknade något hon varit med om förut. Det kändes nästan som om hennes kropp vändes ut och in och hon drog ihop sin överkropp och blev till ett samlat stycke kött vars enda uppgift var att njuta så mycket det bara gick. Samuels kuk härjade Tyras fuktiga inre med sina hänsynslöst hårda stötar. Tyras kropp ryckte och drog ihop sig om vartannat. Hennes fitta drog ihop sig i kramper kring Samuels kuk och blev ännu trängre än den redan varit. Tyras njutning visste knappt några gränser och hon uttalade ljud som hon inte själv kände till betydelsen av. Då hörde hon Samuels röst. Hans andning hade blivit häftig och nu utstötte han ett närmast gutturalt ljud när hans kuk ryckte till inuti Tyra. Hans händer höll stenhårt om hennes höfter och han tryckte in sin hårda kuk så långt in i henne som han kunde.Med Tyras ryckande kropp runt sin hårda kuk tryckte han till ännu hårdare och kom. Tyra kände konvulsionerna i hans kön inuti sitt och njöt av känslan. Hon kunde känna hur han sprutade i henne. Hur hans kuk ryckte och pumpade ut strålar av sperma djupt i hennes fitta. Hon njöt av varje ögonblick. Händerna smekte inte henne längre utan höll henne fast. Hon kunde inte röra på sin kropp hur mycket kraft hon än uppbådade, men hon ville inte komma loss. Hon försökte inte utan njöt fullt ut av situationen istället. Samuels kuk fortsatte rycka inuti henne en stund till innan han släppte sitt järngrepp om hennes midja och gled ur hennes lilla kropp. Tystnaden i rummet var öronbedövande på ett obeskrivligt sätt. Det var den mest intensiva tystnad man överhuvudtaget kan tänka sig. Alla händer var plötsligt borta och Tyra kände sig naken och utlämnad i det kompakta mörkret. Skammen var intensiv. Vad hade hon egentligen gjort här? Vad hade hon tillåtit sin kropp att användas till? Sedan mindes hon. Det var för henne. Hon var medlem nu. Hon famlade med händerna framför sig och fann sina byxor. Hon tog på sig dem.


Tyra hörde Samuels röst en bit bort. "Tyra, Tyra?" frågade den undersökande. "Jag är här!" viskade Tyra tillbaka. Hon hörde Samuels fotsteg mot stengolvet. Han hade tydligen skor på sig. "Vart tog du vägen?" viskade Tyra vidare. "Åh, jag kan inte vara med när proselyten har funnit rörelsen genom mig" svarade Samuel. "Vi kan prata mer om det där ute" fortsatte han. Tyra frös till is. Vad menade han egentligen? Samuel tog Tyras hand och ledde henne till en dörr som knarrande slog igen bakom dem. Tyra ville fråga men vågade inte. Hon kunde inte förstå vad han menade. Vadå inte vara med? Djupt inom sig visste hon mycket väl vad han menade. Det tog en tid innan Tyra skräckslaget insåg och till slut måste acceptera vem hon hade blivit tagen av där på stengolvet, i skydd av det fullständiga mörkret.

2 kommentarer:

  1. Nytt och spännande. Mer mystik! :-)

    SvaraRadera
  2. @Anonym: Tyvärr finns det ingen mer mystik på gång inom den närmaste framtiden. Läs gärna Kapitel 6 och/eller 23 om du gillar det mystiska elementet. De är dock inte så lika i övrigt kan vara värt att påpeka.

    SvaraRadera