tisdag 14 juni 2011

Kapitel 40: Flytthjälp till ett högt pris

Jonna var så glad över att hon snart var färdig med flytten. Lasset hade gått i två dagar från ena sidan stan till den andra. Flera vänner hade hjälpt till och det hade gått långt smidigare än hon någonsin hade hoppats på. Kvar var bara fem eller sex tunga flyttlådor med böcker, skivor och lite filmer som hon väntat till sist med. De stod i den förra lägenhetens källarförråd och väntade på att bli hämtade. Problemet var bara att hon måste lämna nyckeln på morgonen dagen efter och ingen av hennes vänner hade tid att hjälpa till ännu en dag. Det var inte sant. Hon hade inte frågat Per. Han hade hjälpt till att bära och köra de båda första dagarna och inte fått mer än ett par ordentliga mål mat för besväret. Att ringa honom igen kändes inte riktigt schysst. Vilket innebar att problemet kvarstod. Jonna hade kollat igenom kontaktlistan på sin telefon flera gånger för att hitta någon som kanske kunde tänkas ställa upp. För varje gång hon knappade sig nedåt i den tappade hon mer och mer hoppet om att lyckas få lådorna flyttade. Visst, hon hade kanske hoppat över en och annan person på den där listan, men av goda skäl. Många av dem bodde inte ens i samma del av landet. Andra hade hon inte pratat med på flera år. Att höra av sig först när man behövde hjälp var inte ett godtagbart beteende. Åtminstone inte enligt Jonna. När hon satt i sin stökiga nya lägenhet och letade i den där listan ännu en gång slog det henne. Hon hade hoppat över Jocke varenda gång. Varför det? De kände visserligen inte varandra särskilt bra, men han var stor och stark. Säkert villig att hjälpa till dessutom. Hon tog mod till sig och tryckte på den gröna knappen med en telefon på. Telefonen ringde och Jonna blev nervös.



”Jocke!” hörde hon i sin telefon när tonen avbröts av hans djupa röst. ”Eh, hej, det är Jonna” svarade hon försiktigt. Tystnad följde. ”Sandras kompis du vet” fortsatte hon hoppfullt och inväntade Jockes svar. ”Just det ja. Hur är läget Jonna? Det var ett tag sen!” Jonna sken upp. Han mindes åtminstone henne. Det var en bra start om inte annat. ”Jodå, bara bra tack. Själv då?” fortsatte hon.  Jocke berättade från andra sidan nätet om hur mycket det var med jobbet men att han definitivt mådde bra. Jonna försökte koncentrera sig på att lyssna på vad han sade men kunde ändå inte riktigt fokusera eftersom hon hela tiden sökte ett sätt att leda in samtalet på hennes huvudsakliga fråga. Jocke var sista chansen. Om inte han kunde hjälpa henne skulle hon bli tvungen att betala en straffavgift till den förra hyresvärden för att hon inte var ute ur lägenheten på utsatt datum och tid. Det var hon inte det minsta sugen på. Efter en minuts ytterligare kallprat bestämde hon sig till slut för att bara ställa frågan. ”Jo Jocke, du sade ju visserligen att du hade mycket att göra och så… men… tror du att du skulle ha tid att hjälpa mig med en sak?” Jonna höll andan inför svaret. ”Tja, jo, det beror ju såklart på vad det handlar om, men absolut kan jag hjälpa dig om du behöver mig till något” hörde hon Jockes röst. ”Vad handlar det om?” fortsatte han. Jonna suckade och berättade sedan vad hon behövde hjälp med.



”Alltså, du får inte missförstå mig nu Jonna, men jag vet faktiskt inte om jag hinner det idag. Det var ju rätt kort varsel om man säger så” började Jocke. ”Jag vet. Förlåt!” svarade Jonna uppgivet. ”Vi trodde vi skulle hinna med alla lådor igår men sedan blev det inte så. Jag trodde inte lådorna skulle vara så tunga så jag tänkte ta dem själv, men de var tyngre än jag räknat med. Du måste såklart inte, men du är min sista chans känns det som.” Hon ångrade redan hur hon formulerat sig. Hennes sista chans? Hur framstod det egentligen i Jockes öron? När Jocke svarade kunde hon höra det sneda leendet på hans läppar genom orden han valde. ”Din sista chans va? Jag vet inte Jonna, jag hade egentligen planer för idag.” Jonna kunde inte släppa hur dumt hon formulerat sig. Hon bannade sig själv för hur dum hon kunde vara ibland. ”Tänk så dumt, det var inte så jag menade förstås” ursäktade hon sig medan hon försökte komma på ett bättre sätt att övertyga Jocke om det förträffliga i idén om att bära saker åt henne. ”Jag kan inte erbjuda så mycket, men mat blir det i alla fall!” pep hon försiktigt fram. Jocke hummade på andra sidan linjen. ”Mat säger du? Jo, det behöver man ju få i sig ibland” hörde hon honom misstroget fundera högt. ”Men jag vet inte Jonna, det är verkligen inte rätt dag för mig.” Jonna började bli desperat. Hon funderade intensivt på om hon inte hade något annat att erbjuda. ”Ok jag förstår verkligen, men om du får välja ut några böcker eller något kanske?” försökte hon lite fånigt göra erbjudandet mer lockande.



Jocke började skratta när han hörde idén om böckerna han kunde få. ”Vänta lite Jonna så ska jag kolla vad som står på dagordningen.” Jonna andades ut. En liten glimt av hopp växte inuti henne. Hon kände sig dum som tjatade på det där sättet, men hon kände också att hon inte hade något val. Därför blev besvikelsen desto större när Jocke tog till orda igen. ”Det ser verkligen inte bra ut alltså” var allt han hann säga innan Jonna avbröt honom. ”Du får en avsugning!” Det blev helt tyst i luren. Jonna kände hur kinderna blossade upp i röd färg och fick ovansidorna av hennes öron att hetta av skam. Hon kunde knappt tro på orden som kommit ur hennes mun. Att de var hennes. Hon ville helst sjunka genom golvet och försvinna. Aldrig mer träffa Jocke i alla fall. Den saken var säker. Hur skulle hon någonsin kunna se honom i ögonen efter att ha föreslagit en sådan sak? Skulle han berätta det för Sandra? ”Öh, det var lite oväntat” hörde hon plötsligt Jockes röst skratta fram orden genom telefonlinjen. ”Förlåt, det var inte meningen att…” fick Jonna desperat ur sig. Hon blundade i sin ensamhet som om slutna ögon skulle ta udden av vad hon föreslagit. ”Då säger vi väl det då!” avbröt Jocke henne. ”Va?” utbrast Jonna tafatt. Hon kunde knappt tro att det var sant. ”När ska jag komma över?” fortsatte Jocke som om ingenting konstigt hade utspelat sig mellan dem överhuvudtaget. Jonna var förvirrad. ”När du än kan under dagen funkar för mig” svarade hon till slut. ”Ok, då kommer jag förbi om ett par timmar. Ha det fint!” ”Ok… Hej då!” avslutade Jonna innan hon tryckte på den röda knappen för att stänga ned förbindelsen.



Hon kunde inte tro på det. Hade hon verkligen sagt det där? Det måste hon gjort för Jocke hade varit negativt inställd till flyttandet tills just då hon verkade ha föreslagit avsugningen. Avsugningen! Hon skulle suga av Jocke som hon bara precis kände. För lite flytthjälp. Hade det varit Jocke som föreslagit saken hade hon förmodligen blivit arg och sagt några väl valda ord. Men det var inte Jocke som föreslagit det. Det var hon själv. Jonna kände sig smutsig. Slampig på ett sätt som hon förmodligen hade haft svårt att respektera sina vänner för om de gjort samma sak. Smutsig... Ju mer hon tänkte på erbjudandet, desto mer började hon bli upphetsad av tanken. Jocke var ju inte ful direkt. Snarare ganska snygg. Att de inte kände varandra bättre hade inget med utseenden att göra. Bara han aldrig någonsin berättade det för Sandra. Det hade satt hela saken i ett nytt, otrevligt, ljus. När hon gick omkring i sin nya lägenhet och packade upp lådor i väntan på Jocke ringde plötsligt mobiltelefonen. Jonna fick panik. Tänk om det var Jocke som ändå inte kunde. Hon fiskade upp telefonen från fickan och tittade på displayen. Per. Hon svarade och satte telefonen till örat. ”Tjena Jonna!” hörde hon hans glada röst. ”Hej Per! Tack för all hjälp!” kvittrade hon glatt till svar. ”Så lite så. Man ställer väl upp? Men du Jonna, jag hörde att du behövde hjälp med de sista lådorna också. Stämmer det?” Jonna blev stum. ”Njäe, alltså, jag har redan blivit lovad hjälp med dem” hörde hon sig själv säga. ”Jaha, ja men då så. Då var det nog inget. Lycka till!” fortsatte Per. ”Ok. Tack ändå Per. Hej då!” Jonna förstod inte själv var orden kom ifrån. ”Hej då!” hörde hon Per säga innan han lade på.



Jonna satte sig ned på en av de oöppnade kartongerna. Hade hon verkligen tackat nej till Per för att istället få hjälp av Jocke mot en avsugning? Jo, så var det faktiskt. Hon kände hur munnen rörde sig mot ett snett leende. Hon kunde inte ens förneka att hon gillade tanken. Trots att den fick henne att känna sig som en brottsling. En smutsig slampa som tänkte suga av Jocke mot lite hjälp med att lyfta lådor. Hon kände inte igen sig själv, men gillade på något sätt den nya sidan av henne som hon inte bekantat sig med förut. Det kunde inte hjälpas. Bara tanken på vad hon sagt och hade för avsikt att göra gjorde henne kåt. När hon tittade ned insåg Jonna att hennes hand låg mellan benen. Hon tittade sig omkring. Som om det skulle finnas någon okänd person i hennes egen lägenhet… Istället knäppte hon upp byxorna och stack ned handen innanför trosorna. Jocke skulle förmodligen inte komma på åtminstone en halvtimme. Gott om tid. När hon kände på sig själv insåg Jonna att hon var fuktig om blygdläpparna. Hon kunde väl inte hjälpa att hon blev upphetsad, eller? När hon försiktigt började smeka sig över klitoris insåg hon att alltihop nog visst var hennes fel. Jocke hade visserligen varit snabb att tacka ja till hennes erbjudande. Men erbjudandet var just hennes. Allt var hennes fel. Fingrarna fortsatte smeka skönt över klitoris när hon blev abrupt avbruten av dörrklockan. Jonna blev omedelbart medveten om vad hon gjorde och började rodna. Hennes kinder var blossande röda när hon gick ut i hallen för att se vem det var. När hon tittade i det lilla hålet i dörren såg hon Jocke stå där utanför.



Jonna öppnade dörren och släppte in honom. ”Jaha, ska vi flytta lite lådor då?” frågade Jocke glatt utan att nämna överenskommelsen med ett enda ord. ”Va? Ja just det!” utbrast Jonna och kände sig med ens dum. Kinderna var fortfarande heta av skam över vad hon gjort när han ringt på. Skam över vad hon tänkt på när hon smekt sig i väntan på honom. Hon klädde snabbt på sig och sedan gick de ned för trapporna och ut på gatan där Jockes bil stod parkerad. De åkte hem till Jonnas gamla lägenhet utan att prata särskilt mycket med varandra. Lite kallprat om vädret och uppdateringar om vad som hänt sedan sist. När de kom fram ledde Jonna vägen ned för trappan till källarförråden och Jocke hängde efter hack i häl. Han gick hela tiden bakom henne och när de rundade ett hörn eller stannade för att öppna en dörr sneglade Jonna bakåt för att se om Jocke tittade på henne när de gick. Det var först när de kom in i kulverten som ledde till förrådsutrymmena som hon fann det hon sökte. Hon hade tittat bakåt för att se att han hängde med och sett hur hans blick snabbt rört sig upp till hennes ansikte från en plats längre ned som hon var övertygad om måste varit hennes rumpa. Hon tyckte om att han tittade på henne. Skammen över vad hon erbjudit Jocke blev en liten aning lättare att bära om han åtminstone åtrådde henne. Det verkade han göra. När de kom fram pekade Jonna ut lådorna som behövde flyttas och arbetet tog vid. De hjälptes åt att lyfta det tunga lasset och bar dem tillsammans en efter en ut till bilen där de packade baklucka och baksäte fulla. När de gick upp för trappan och stod vända mot varandra insåg hon att hon inte inbillat sig tidigare. Jocke spanade definitivt in henne där de gick. Flera gånger höjdes hans blick snabbt från hennes byst till ansiktet när de pratade med varandra. Upptäckten av Jockes intresse för hennes kropp gjorde Jonna nöjd.



När de fått in de sista lådorna i Jockes bil körde de iväg mot den nya lägenheten. De hade skojat och skämtat med varandra när de lyft och burit lådorna tillsammans men plötsligt blev stämningen mellan dem spänd igen. Det var egentligen inte sant heller. Det var Jonna som började bli nervös. Därför kom inte orden lika lätt ur henne som de tidigare gjort. Osäkerheten på vad som skulle ske, och hur, fick henne att oroligt försöka läsa av Jocke där han satt och körde. Försöka utröna vad han tänkte och förväntade sig av henne när de kom fram. Hon visste ju egentligen precis vad han förväntade sig men inte riktigt hur eller när. ”Det var vänster här va?” avbröt Jocke hennes tankar och Jonna fick snabbt försöka orientera sig. ”Ja, det stämmer” fick hon till slut ur sig. Hon visste inte ens var de var. Efter att de kört ett hundratal meter visade det sig att Jocke haft rätt. De var i princip framme. Bara en sväng till så skulle de strax stå utanför hennes portuppgång. Pirret i Jonnas mage tilltog i styrka när nervositeten ökade. ”Dags att lasta av allt då” sade Jocke med munter röst och hoppade ur bilen. Jonna följde hans exempel och hoppade ut hon också.



De började det tröttsamma jobbet med att bära upp flyttlådorna för trapporna och in i Jonnas nya lägenhet. När de bar dem tillsammans tog Jocke den bakre änden för att ta mer av tyngden så att Jonna slapp. Eftersom han var så mycket längre än henne var det på det sättet dessutom lättare att hålla lådorna rakt. Dessutom gav det honom ett utmärkt tillfälle att titta på hennes kropp utan att behöva smyga med det. När de var inne på sista lådan pärlade sig svetten i deras pannor. Böckerna i lådorna vägde precis så där lite mer än man någonsin förväntar sig. De kom in i lägenheten och placerade sista lådan ovanpå en annan som de nyss burit in i vardagsrummet. Jocke slängde sig ned i den temporärt utplacerade fåtöljen och suckade. ”Det var den sista va?” frågade han Jonna. Hon nickade nervöst till svar men vågade knappt titta på honom där han satt. Hon visste att hon inte var klar. Jocke tittade på sitt armbandsur och sedan mot Jonna. ”Jag måste snart sticka. Ska vara på jobbet om ett par timmar” fortsatte han som om han helt glömt bort överenskommelsen. Jonnas tankar var förvirrade. Ville han inte ha sin betalning? Hon som börjat se fram emot den delen. Hon hade ju t.o.m. tackat nej till Per för att… Hon insåg vad hon tänkte och rodnade av skam. Jocke satt ju precis framför henne. Han tittade rakt på henne och log ett snett leende. ”Så bråttom har jag inte Jonna” sade han som om han hade hört precis vad hon tänkte.



Jonna reste sig från sin låda och tog ett par försiktiga steg mot Jocke där han satt i hennes fåtölj. Hon visste inte riktigt hur hon skulle gå tillväga. Situationen var helt ny för henne och hon ville inte göra bort sig. När hon närmade sig honom sträckte Jocke ut en stor hand som hon lade sin egen i. Han drog henne till sig tills hon slog i armstödet med benen. Därefter fortsatte han dra i hennes hand så att Jonna fick luta sig baklänges över stödet och till slut hamnade i en halvsittande ställning i Jockes knä. En stark arm höll henne om ryggen så att hon kunde hålla sig uppe. Jocke tittade längtande in i hennes osäkra bruna ögon. Sedan viskade han. ”Det börjar bli dags för dig att göra vad du lovat Jonna.” Hon nickade långsamt och Jocke kunde se den skamfyllda upphetsningen i hennes ögon. ”Du bryter väl inte en överenskommelse?” fortsatte han. Jonna skakade snabbt på huvudet till svar. Hon hade inga planer på att försöka komma undan. Hon ville inte komma undan sin del av avtalet utan längtade snarare efter att få fullgöra sin del. Att suga Jockes kuk. Hon kände sig redan smutsig trots att hon knappt ens rört honom. ”Det är bra Jonna. Kom hit med din sexiga lilla mun nu.” Jonna lutade sig framåt, slöt sina ögon och förberedde sig för en kyss. Istället fingrade Jocke nyfiket på hennes läppar. Han lade ett stort pekfinger på hennes underläpp och drog ner den en aning. Tryckte på dem för att avgöra deras mjukhet. När Jonna öppnade ögonen igen kunde hon se i Jockes ögon hur nöjd han var med hennes mun. Hur kåt han var på henne.



Nästa gång han tryckte sitt finger mot hennes underläpp öppnade Jonna sin mun och omslöt finger toppen med sina läppar. Den lätta sältan i hennes mun kompletterades av en snabb fnysning från Jocke eftersom han varit oberedd på hennes tilltag som gjorde honom plötsligt upphetsad. Hans ögon blev större och han tittade hungrigt ned på Jonna där hon halvt satt, halvt låg i hans knä. Jonna för sin del kände hur något blev hårt och tryckte mot hennes rumpa underifrån. Hon behövde inte oroa sig längre för om huruvida Jocke var intresserad av att hon fullföljde sin del. Hans upphetsning var tydlig. Konkret och tryckande mot hennes kropp. Hon släppte ut hans finger ur sin mun efter att ha gett toppen en sista slick med sin tunga och reste sig upp. Därefter ställde hon sig framför fåtöljen och sjönk sakta ned på knä. Plågsamt sakta för Jocke vars kåthet var sprängande. Han kände hur hans kuk tryckte hårt mot byxornas insida. Instängd från den underbara mun han nyss fått ett smakprov av. När Jonna satt på knä framför honom smekte hon Jockes lår från knäna upp mot skrevet. Hennes små händer fick Jockes tankar att rusa av förväntan. Värmen mot benen och förväntningarna om hur hennes händer skulle kännas mot kuken gjorde honom galen.



Jonna drog långsamt undan tygfliken framför gylfen och drog sedan ner den. Hon tittade upp på Jocke och fann vild upphetsning i hans ögon. När hon öppnade skärpet och knäppte upp knappen därunder blev hans andning tung men snabb. Hon sökte ögonkontakt med honom men märkte hur hans blick hela tiden gled ned mot hennes mun. Det var inte av kärlek till henne som han var upphetsad. Bara ren åtrå till hennes mun och vad hon hade för avsikt att använda den till. Smutsig åtrå snarare. Jonna kände sig smutsig. Hon visste mycket väl vad man skulle kunna kalla henne på grund av det hon gjorde för att få Jockes hjälp med flyttlådorna. Hon tog tag i kanten av Jockes underkläder och drog dem mot sig. Sedan tittade hon nyfiket ned i öppningen och såg hans kuk. Den var hård. Tjock. Samtidigt hörde hon Jockes våldsamma flämtningar av upphetsad förväntan. Hon drog ned tyget som gömt hans kuk och befriade den till slut från sitt fängelse. I hennes lilla hand var den hårda kuken stor och tung. Varm och svagt bultande mot hennes fingrar. Hon tryckte den försiktigt upp mot Jockes tröja och stack ned handen för att få upp pungen också. Den var lika varm mot henne.



Jonna lutade sig tillbaka för ett ögonblick. Hon tittade upp på Jocke vars ögon brann av kåthet. Sedan ner på hans hårda kuk som stod rakt upp ovanför pungen. Hon höll än så länge bara i den utan att egentligen smeka honom. ”Fortsätt Jonna” hörde hon Jockes flämtande uppmaning. Hans röst var färgad av desperation. Som om han var rädd att ögonblicket skulle gå förlorat om hon inte fortsatte. Hon bestämde sig för att reta Jocke ytterligare lite innan hon tog honom i sin mun. Hon slickade sig därför om läpparna och tittade storögt ned på hans kuk. Hon drog tillbaka förhuden och blottade det svullna ollonet. Drog sedan fram förhuden igen och såg hur en tjock droppe följde med ut ur kuken. Hon satte sin tumme på vätskan och smetade ut den över ollonets undersida. Hon kände hur den tjocka kuken pulserade i hennes hand. Sedan drog hon tillbaka förhuden igen. Lika långsamt som första gången. Ljudet från Jocke var som ett lätt gnäll. Till slut lutade hon sig fram mot den väntande kuken och sträckte ut sin tunga för att slicka på det glatta ollonets undersida. Ett djupt stön kom som omedelbart svar från Jocke. När hon slickade på toppen av den och följde ollonets kant med tungspetsen samtidigt som hon tittade upp på honom såg hon den fullständiga njutningen i hans ansikte.



Jonna öppnade sina läppar och kysste toppen som hon precis slickat på. En lätt puss som sände rysningar genom Jockes kropp. När hon sedan omslöt ollonet och lät sin mun sjunka ned över kuken stönade han högt av njutning. ”Ja Jonna, använd din sexiga lilla mun” mumlade Jocke fram. Jonna tog den hårda kuken djupt i sin mun och sög på den samtidigt som hon höll om dess rot med sin hand. Hon runkade honom med kuken fortfarande i sin mun. Slickade på toppen när förhuden drogs tillbaka och fortsatte rörelserna med sin tunga även när förhuden hindrade hennes tungspets från att slicka ollonet. Varje gång hon sökte Jockes ögonkontakt kunde hon se den intensiva njutningen hon skänkte honom i hans ögon. ”Åh fy fan vad skönt” hördes nästa grötiga mummel från honom där han satt och tog emot hennes behandling. Hennes betalning för hans hjälp.



Plötsligt kände Jonna en hand mot sin panna som tryckte bort henne från den hårda kuken. Hon tittade förvånat upp och såg något nytt i Jockes ögon. Åtrån och kåtheten fanns kvar, men den trängdes nu med något som mest liknade ilska. ”Ta av dig din tröja Jonna” väste Jocke åt henne mellan slutna tänder. ”Jag vill se dina bröst när du suger mig.” Jonna nickade undergivet och drog av sig sin tröja. ”Är det bra så?” frågade hon osäkert. Jocke skakade missnöjt på huvudet. ”Bh:n också Jonna. Nu!” Röstläget skrämde nästan Jonna eftersom hon inte varit beredd på den plötsliga förändringen. Ändå gjorde hon som Jocke sade och knäppte upp sin bh. När den föll ner och Jocke såg att hennes bröstvårtor var styva växte ett konstigt leende i hans ansikte. Det såg ut att vara grundat mer på hån än glädje. ”Så du sitter där och är kåt din lilla slampa?” frustade Jocke. Jonna skämdes eftersom hon förstod att hon egentligen inte borde tycka om situationen hon försatt sig i. Ändå gjorde den henne otroligt kåt. Hon tvingade fram en försiktig nickning. ”Smek dem för mig Jonna” beordrade Jocke.



Jonna lyfte händerna och smekte sina bröst. Hon tryckte ihop dem framför Jocke och lät det högra bröstet bli kladdigt av saliv och Jockes kåtsafter. När hon drog fingrarna över de styva bröstvårtorna flämtade hon av upphetsning där hon satt på knä framför honom. Jockes ögon följde varenda rörelse med stort intresse. Han lyfte på rumpan och drog av sig sina byxor, slängde dem åt sidan och vände sedan blicken mot Jonna igen. ”Tryck dem mot min kuk Jonna” löd nästa order. Jonna gjorde precis som han ville och tryckte först ett bröst mot hans kuk, sedan sin hårda bröstvårta mot ollonet för att till slut luta sig långt framåt och trycka ihop brösten runt den hårda kuken. När hon lutade sig tillbaka var hon ännu kladdigare om brösten. När hon tryckte ihop dem och lät dem glida åt sidan var de sammankopplade av en lång sträng av saliv och vätskan som rann ur Jockes kuk. Hon tittade skamset på honom och inväntade nästa befallning. Hon ville få befallningar att lyda. ”Sug mig nu som en kåt liten hora Jonna” hörde hon Jocke säga. Orden fick på något sätt hennes lungor att snörpas åt och pulsen att höjas. När hon tog in vad han sagt andades hon tungt. Det kunde inte hjälpas. Hon blev kåt av att han sade så till henne. Jonna skämdes för sin reaktion vilket ytterligare ökade hennes upphetsning. Hon nickade och lutade sig framåt för att ta Jockes kuk i sin mun på nytt.



Jonna öppnade sin mun och omslöt den hårda kuken med sina mjuka läppar. En lätt smak av kön fyllde hennes mun när hon sög på den. Jocke reagerade genom att stöna tyst av njutningen hon gav honom. När hon skamset sökte ögonkontakt med honom ännu en gång fanns den där ilskan kvar i hans ögon. En sorts mörker som gjorde henne än mer upphetsad. Hon insåg att Jocke förmodligen inte skulle upptäcka om hon sträckte ner en hand för att ta på sig själv och bestämde sig för att chansa. Hennes bultande underliv krävde beröring. Krävde smekningar av ett par fingrar, vems de än var. Jonna fick svårt för att koncentrera sig på kuken i sin mun så mycket som hon njöt av att ta på sig själv. ”Skäms du inte Jonna?” hörde hon förskräckt Jockes djupa röst. Hon blev fullständigt generad. Hur kunde han se vad hon gjorde? Med röda kinder släppte hon ut den tjocka kuken ur sin mun och nickade. Hon vågade knappt se honom i ögonen under tiden. ”Du borde verkligen skämmas som kommer med såna förslag” kom orden grötigt ur Jockes mun. Sedan ett djupt stön när Jonna runkade hans kuk. Jonna blev lättad över att Jocke troligen inte alls kommit på henne. Lättad tills hon tänkte efter vad det var han faktiskt sade till henne. Han hade ju rätt. Hon borde verkligen skämmas. Trots skammen sträckte hon sig ned mellan benen igen och fick in handen innanför byxorna så att hon kunde ta på sig själv.



Jocke sträckte ut sina armar och fick tag i Jonnas hår. Med en hand på var sida om hennes huvud greppade han håret och tvingade ner hennes ansikte mot sin kuk. Jonna öppnade sina läppar och lät den hårda kuken tvingas in i munnen. Jocke tryckte henne långt ner så att den gled djupt in i hennes mun. När den var längst in höll han henne kvar tills hon måste få luft och närmast panikartat stirrade upp på honom. Jocke släppte efter och lät Jonna ta några snabba andetag innan han tryckte ner hennes ansikte över sin kuk ännu en gång och höll den kvar. Han behandlade henne som han hade kallat henne. Eller hade han ens kallat henne hora? Som en hora hade han sagt, men Jonna förstod vad han tänkte. Hur kunde han tänka något annat om henne efter att hon kommit med förslaget att suga av honom om han hjälpte henne? Han behövde inte ens kalla henne något för Jonna tänka samma ord om sig själv. Smutsig. Slampa. Hora till och med. Hennes puls var hög av upphetsningen och därtill njutningen hon i smyg gav sig själv när hon sög på hans kuk. Jocke tryckte sin kuk djupt in i Jonnas mun gång på gång för att emellanåt ge henne andrum i ett par sekunder. Känslan av att bli använd, utnyttjad nästan, gjorde att Jonna var nära att komma när hon smekte sig i smyg. Skamligheten i det hon gjorde var så fullständig att orgasmen växte i henne snabbare än vanligt.



Plötsligt puttade Jocke bort Jonna från sin kuk på nytt. ”Sitt nu och gapa som en duktig liten slampa” flämtade han fram när han reste sig så att den salivkladdiga kuken stod rakt ut mitt framför Jonnas ansikte. Hon skyndade sig att dra ut sin hand från platsen innanför byxorna, rädd att bli avslöjad. Jocke började runka sin kuk framför henne och Jonna tittade upphetsat på. Han tryckte den mot hennes bröst och stönade av njutningen hennes mjukhet och styva bröstvårtor skänkte honom. Hon gapade lydigt med tungan lite utstucken, villig att ta emot all sperma Jocke hade att erbjuda henne. Hon ville så gärna se bevis på att hon hade tillfredsställt honom. Jocke drog bort kuken från hennes kletiga bröst och tryckte in den i hennes mun. Drog ut den igen och smekte ollonet mot hennes öppna läppar. Smetade ut saliv och kladd över Jonnas kinder tills hennes ansikte glänste framför honom. Jocke tittade i hennes blanka ögon och runkade sin hårda kuk. Nästa gång han tryckte den mot Jonnas underläpp kände hon hur den pulserade. Ollonet växte och blev mindre i jämna pulser som tydde på att Jocke skulle spruta vilken sekund som helst. Han drog sin förhud fram och tillbaka flera gånger och tog till slut ett fast grepp om Jonnas nackhår när hans orgasm slutligen vann.



Sperma sprutade ur hans kuk i en lång stråle som landade varmt på Jonnas kind. Hon slöt sina ögon i rädsla för att bli träffad i dem och kände nästa stråle landa lika varmt på hennes överläpp för att därefter långsamt rinna in i hennes mun i tjocka strängar som blev smala och bröts för att lämna vita kladdiga spår på hennes tunga. En ny salt smak tog plats i hennes mun. Jonna vågade öppna sina ögon igen eftersom hon trodde att Jockes orgasm var slut. Hans stön började avta men när han drog tillbaka förhuden ännu en gång sköt ännu en tjock vit stråle ut och landade på hennes haka varifrån sperman rann över en tunn hinna av saliv och föll ner på hennes bröst. Jonna skyndade sina händer dit för att smeta ut kletet över brösten. Jocke såg vad hon gjorde och stönade av tillfredsställelse över hennes slampiga beteende. Jonna kunde inte hjälpa det. Hennes underliv bultade så hårt av kåthet att hon inte visste vart hon skulle ta vägen. Hon lät sperman i sin mun rinna ut genom en mungipa och försäkrade sig om att Jocke tittade på henne när hon gjorde det. Hans ögon blev stora och munnen rörde sig till ett belåtet leende när hon smetade ut ännu mer av hans vita kladd över sina bröst och bröstvårtor. Slutligen stoppade han in sin kuk i hennes mun och lät henne suga den helt ren från kladd. När Jonna till slut lät den glida ur sin mun var den helt ren sånär som på en tunn hinna av hennes saliv.



”Då är vi nog kvitt Jonna” sade Jocke när han drog på sig sina byxor. ”Jo, jag antar det” svarade Jonna och hade återigen svårt för att se honom i ögonen. ”Ring om det är något mer du behöver hjälp med” fortsatte Jocke när han gick mot ytterdörren. Jonna följde efter men vågade inte säga något mer än ett tyst; ”Mm” till svar. Innan Jocke gick gav han Jonna en puss på munnen. ”Du kanske behöver hjälp med att möblera eller något” lade han till och log snett. ”Jo, kanske det. Man vet aldrig” svarade Jonna innan de sade hej då och hon låste dörren efter honom. När han gått gick hon och satte sig i fåtöljen där Jocke nyss suttit. Hon tänkte på vad som hänt och blev mer och mer upphetsad. Hennes fitta bultade hårt och Jonna måste till slut knäppa upp byxorna och smeka sig själv till de tankar som vägrade lämna henne ifred. Fula tankar om sig själv. Tankar om vad hon var för något efter det hon precis gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar