måndag 27 juni 2011

Kapitel 42: Ett offer på ömhetens altare

Det var när Jonna ställde tillbaka fodralet till filmen de precis tittat på som hon kände Markus långa armar runt sin kropp. Två stora armar som plötsligt höll om hennes mage och spred en lätt värme genom hennes kropp. Hon kunde inte låta bli att le över hans otålighet att få röra vid henne. Händerna lades mjukt mot respektive sida av hennes mage när han drog henne bakåt och mot sig. Sedan ljudet av hans andning när Markus lade sin kind mot hennes bakifrån. Han höll henne så en stund innan han flyttade sitt ansikte bakåt för att viska i hennes öra. Jonna lyssnade spänt på vad han skulle säga. ”Har du någon aning om hur vacker du är Jonna?” hördes hans tysta röst som inte var mycket mer än den andning hon nyss lyssnat på. Som en utandning vars värme förde med sig kärleksförklaringar utan att Markus ens behövde forma sina läppar för att framföra dem. Värmen från Markus kropp kompletterades omedelbart av en inre värme som fick Jonna att känna sig finast i världen.

”Njä, kanske inte riktigt” svarade hon blygt på viskningen och hoppades att den trots allt varit mer än en utandning. Markus svarade inte. Istället sänkte han sin haka och kysste hennes nakna hals. De mjuka läpparna fick Jonna att rysa av njutning. Nästa kyss var lika underbar och hon hoppades att de aldrig skulle ta slut. Att de var en oändlig resurs ur vilken hon kunde få utvinna kärlek och ömhet i en evighet. Markus lyfte en hand och drog hennes lugg åt sidan, förde några lockar av hår bakom örat och suckade drömskt. När Jonna lät sina armar falla ned och hänga längs med sidan av sin kropp tog han ett nytt grepp om henne och höll henne mjukt fast som hon stod med sina egna armar över hennes. En ny kyss på hennes hals fick Jonna att omedvetet luta huvudet bakåt för att ge plats åt fler kyssar. Markus läppar lämnade hennes hals och när han såg hur hon reagerat log han ömt åt hennes girighet. Den sortens girighet var han villig att gå fattig för när som helst, men istället för att kyssa Jonna ännu en gång tog han ett nytt grepp om hennes mjuka kropp.


Han drog Jonna mot sig och kände hennes rygg mot sin bröstkorg när han lyfte sin ena arm och placerade den högre upp på hennes mage, precis vid bröstbenets slut för att få mer kraft att omfamna den underbara tjej som han höll om. Med näsan mot Jonnas bakhuvud tryckte han henne framåt så att hon lutade huvudet framåt och nedåt. Sedan andades han in hennes doft, höll den kvar i lungorna och näsan en stund för att undersöka dess olika komponenter och släppte till slut ut doften genom en utandning med munnen som spred en skön värme runt Jonnas nacke. Sedan kysste han samma nacke med läpparna tryckta mot den lilla utbuktning som var hennes nackkota. Denna gång rös hon genom hela ryggraden och kunde knappt stå stilla. Hon hade slutit sina ögon när Markus tryckt hennes huvud framåt och när hon öppnade ögonen tittade hon ned och såg de stora händerna som trycktes mot hennes kropp. Som höll henne fast i ett ömt grepp hon inte hade en tanke på att försöka slita sig från.


Sedan började händerna röra sig. Hon såg hur den övre handen flyttade sig uppåt och en liten aning åt sidan. Den var bara någon centimeter ifrån hennes bröst och hon önskade innerligt att Markus ville ta mer på henne. Att han ville ta på hennes bröst och smeka dem. Därför blev hon så mycket mer tillfredsställd när det var precis vad handen hon studerade gjorde. Över sin tröja såg hon hur Markus hand hittade utbuktningen som var hennes bröst och rörde vid undersidan av den som för att testa dess mjukhet och vikt på samma gång genom att trycka det försiktigt uppåt. Hon flämtade till av rörelsen mot sitt bröst och hoppades att hon skulle få mer. En ny kyss föll ned som en kärleksexplosion på hennes hals och innan Jonna hann njuta färdigt av läpparna mot sig kände hon den där handen mot sitt bröst igen. Markus fingertoppar letade sig fram över det och tryckte mjukt mot det som om han letade efter den absolut bästa punkten över henne. Den där punkten måste vara svårfunnen, reflekterade hon när hon insåg att Markus inte tycktes vilja stanna någonstans utan istället öppnade sin hand och kramade bröstet med hela handflatan.


Snart släppte han hennes bröst och smekte sig ned för Jonnas tröja tills han kom till dess linning. Väl där tog han tag i tyget och drog tröjan uppåt. Som en tyst överenskommelse hjälpte Jonna till genom att lyfta sina armar uppåt och Markus drog av henne tröjan och slängde den åt sidan. Sedan höll han om henne på nytt och ritade små rundade geometriska figurer över hennes mage, producerade en cirkel runt hennes navel och följde linjen därifrån upp mot hennes revbens mötesplats vid bröstbenet. Där separerade händerna och tog varsin väg över hennes revben mot ryggen där de återigen möttes och tillsammans hjälptes åt att knäppa upp hennes bh. De målade varsin linje uppåt och utåt som ett brett V och förde axelbanden ned över hennes överarmar. Snart föll bh:n till golvet och Jonna stod halvnaken framför Markus i vardagsrummet vid hyllan där han förvarade sina filmer och skivor. Dit hon bara gått för att ställa tillbaka ett plastfodral, men stannat för att njuta av Markus åtrå.


Markus sträckte sina händer runt Jonna och fångade hennes runda bröst i varsin hand. Det fick henne att utstöta ett gnyende ljud av förväntan och njutning. Mjukheten mot fingrarna gjorde honom berusad av åtrå och ljuden från Jonna uppmuntrade honom samtidigt att fortsätta. Han kramade dem och kände hur hennes bröstkorg spändes ut när hon drog ett djupt andetag av vällust. De rosa små bröstvårtorna rörde sig framför hans ögon och drog ihop sig till små styva spetsar som trotsigt pekade uppåt i väntan på att få bli berörda och smekta. Det vackra skådespelet fångade hans hela uppmärksamhet och när de dragit ihop sig fullständigt i en klagan för sin övergivenhet kunde han inte hålla sig längre. Med brösten vilande mot sina handflator nuddade han vid de trotsiga vårtorna med sina tummar och fick nya ljud till svar från Jonnas mun. Varenda utandning var ryckig och uppbruten, och när hon andades in drog hon djupa andetag som vore hon rädd att varje andetag löpte risk att vara hennes sista.


Markus tryckte ihop brösten och tittade upphetsat ned över Jonnas axel för att se den vackra dalgång han ökade djupet på med sina bara händer. Sedan tittade han på de omgivande mjuka och bleka bergen och älskade synen av dess toppar mer än livet självt. Jonna kunde höra hur han njöt av synerna och känslan mot sina händer. Hon hörde det på hans andning. Hur den blev djupare och emellanåt stannade upp när Markus rörde henne på ett nytt sätt för att därefter utmynna i ännu en djup suck av åtrå. Plötsligt släppte han brösten och lät sina varma händer röra sid nedåt mot Jonnas mage igen. Fingertopparna lekte sig långsamt fram över den och tryckte mjukt på olika platser som om han var osäker på om intrycken och sensationerna mot hans fingrar var sanningsenliga. Han smekte snart Jonnas mage med båda händernas öppna handflator och tryckte henne hårdare mot sin egen kropp så att hon kände hur hård hennes kropp och person gjort honom. Det där hårda som trycktes mot övre delen av hennes stjärt fick Jonna att rysa ännu en gång.


Hon förstod att det var på grund av henne som Markus blivit hård och hon älskade att det var därför. Känslan av utbuktningen över hans byxor gjorde henne ännu mer upphetsad och hon önskade att hon fick röra honom där. Smeka honom och ge honom all njutning hon kunde uppbåda med hjälp av sin kropp, men det var inte vad Markus ville. Åtminstone inte ännu. Han var långt ifrån färdig med Jonnas kropp. Han släppte greppet om hennes mage och lade sina händer på hennes axlar för att vrida henne runt. När hon stod rakt mot honom tittade Jonna upp och fastnade med sin blick i Markus ögon som längtande tittade in i hennes. Den blå färgen och det mjuka uttrycket fick hans åtrå att växa och anta oanade proportioner. Det fanns något oskuldsfullt i de där ögonen som fick honom att smälta inombords, samtidigt som de också gav honom fula tankar. Tankar om vad han ville göra med ägarinnan till den där blicken. Till det där uttrycket av blygsel som han visste egentligen dolde något annat. En längtan inte bara efter hans kärlek och åtrå utan också en önskan om att få känna och följa hans vilja som så ofta var riktad mot hennes kropp.


Markus lutade sig framåt och slöt sina ögon när hans läppar närmade sig Jonnas. Kollisionen mellan deras munnar skapade en känsla av elektrisk laddning i hela rummet. En laddning som måste få komma till uttryck. Som på något sätt måste laddas ur för att uppnå ett tillstånd av ekvilibrium. Kyssen var inte på långt när tillräcklig för det syftet men var ändå ett steg åt rätt håll. Deras läppar öppnades och när tungorna fann varandras spetsar och började leka med varandra ökade laddningen i rummet istället för att svalna av. Ett farligt spel med enorma krafter som de villigt och med berått mod var beredda att utsätta sig för i hopp om att kunna njuta fullt ut av varandra. Jonnas våta och mjuka tunga cirklade runt Markus på ett sätt som gjorde honom galen av åtrå. Han placerade en hand i hennes nacke och höll henne fast när han tryckte sin kropp mot hennes och befäste ställningen med ett fast grepp om hennes rygg med sin andra hand. Jonnas bröst trycktes mjukt mot hans bröstkorg och Markus kunde känna hennes upphetsning på hur hennes små händer höll hårt om hans höfter när de kysstes. Hon smekte sidorna av hans mage och upp mot revbenen när han nöp i hennes underläpp med sina egna läppar. Drog ut den en aning och släppte efter att ha smakat på den och njutit av dess mjukhet.


De tittade på varandra återigen. Stirrade upphetsat in i den andres ögon och jämförde sina respektive nivåer av längtan och kärlek med pupillerna som måttstock. Utan att röra en min knäppte Markus upp sin skjorta och slängde den åt sidan. Han fortsatte stirra in i Jonnas underbart blå ögon när han drog av sitt svarta linne och slängde det åt samma håll. Förtrollad av ögonkontakten och spänningen mellan dem konstaterade Jonna att Markus kläder försvann men följde egentligen inte hans rörelser. Hon var alltför uppslukad av hans ögon och den åtrå som kunde utläsas i dem. En åtrå som brann för henne. Vad kunde vara viktigare än det? När Markus var halvnaken sträckte han sig fram och körde in sina fingrar i Jonnas hår på båda sidor om ansiktet. Han drog försiktigt hennes hår bakåt vilket fick henne att luta hela huvudet åt samma håll. När ögonkontakten slutligen försvann lutade sig Markus fram och kysste henne på kinden, sedan ned längs med halsen och ut över nyckelbenet innan han lät sina läppars resa föra honom tillbaka till halsen som han inte kunde låta bli att kyssa gång på gång.


Han slickade mjukt mellan kyssarna och lät sin varma tunga smaka på Jonnas kropp. En underbar smak som han ville ha mer av. Massor mer. Han släppte hennes hår och målade osynliga linjer längs hennes hals och ned mot brösten. Jonna utstötte ofrivilligt små upphetsade ljud när han närmade sig de styva bröstvårtorna vars trotsighet överträffade det mesta. De två pekfingrarna lekte runt kanten av bröstvårtornas utkant i långsamma cirklar som gjorde henne galen av upphetsning. Allt hon ville var att han skulle röra dem. Smeka dem eller trycka försiktigt på dem, men Markus hade andra planer som upprätthöll hennes sköna frustration på en närmast olidlig nivå. Han fortsatte istället smekandet nedåt och över Jonnas mage. Följde linjen från bröstbenet mot naveln för att därefter fortsätta nedåt mot linningen av hennes byxor. Han förde in ett finger mellan trosorna och Jonna själv. Hon gnydde till svar, så full av förväntan att hon höll på att spricka. Sedan kände hon hur han knäppte upp dem. Byxorna slaknade runt hennes midja och när hon tittade in i Markus ögon såg hon hur pupillerna vidgades när han började dra ner dem.


Markus gick ned på huk och hjälpte Jonna att få av byxorna. När de var av reste han sig inte omedelbart upp utan satt kvar och kysste framsidan av hennes lår. De mjuka men hungriga läpparna var varma och lämnade kvar små avtryck av sakta falnande värme mot henne. Han fortsatte högre upp och kysste sin väg fram till troskanten innan han lyfte en hand för att dra av även dem. Sakta gled de ned för Jonnas lår och blottade bit för bit den blonda lilla tofs av könshår som Jonna sparat i sitt underliv. Hade hon sett Markus ögon när han stirrade på den avlånga lilla samlingen av hår hade också hon sett hur kåt hennes kropp gjorde honom. Hur hård hennes blonda lilla fitta fick honom. Han fick kämpa emot flera impulser att kasta sig över henne och göra saker med hennes kropp. Kämpa för att behålla lugnet i en situation när känslor och åtrå blandades inom honom i en kombination som gjorde honom yr av berusning.


Istället för att kasta sig över lilla Jonna reste han sig sakta upp, kysste henne bredvid och över håret och några gånger till upp mot naveln innan han kom upp på fötter och tornade upp sig framför henne. Han tog ett halvt steg tillbaka för att titta på den underbara kvinnokroppen framför honom. Studerade den och njöt av varenda linje, kurva och utbuktning den bjöd honom. Hela hans inre skrek och klagade över hans beslut att inte göra det som hela kroppen ville tvinga honom till. Istället knäppte han upp sina byxor och tittade på Jonnas ansikte. Han njöt av hennes ljusa hudfärg, läpparnas lite plutande mitt och de underbart avsmalnande mungiporna. Han längtade så efter hennes fysiska kärlek att han fumlade med knappar och blixtlås tills han blev irriterad och ilsket släppte blicken från hennes ansikte för att få av sig kläderna. När de var av drog han ned sina underkläder och sparkade dem åt sidan. Inget kunde hindra honom från att titta på den vackra uppenbarelsen framför honom längre.


Jonna tog ett försiktigt steg framåt mot Markus och fångades i hans armar när han lade dem på hennes överarmar och stirrade in i hennes ögon. Han drog henne mot sig och tryckte sin kropp mot hennes så att Jonna kände den hårda kuken mot sin nakna mage. Den var varm och kletig av den försats som redan hittat sin väg ut ur urinröret för att därefter rinna kladdigt längs med undersidan av kuken. Hon stack in en hand mellan deras sammantryckta kroppar för att smeka honom, men Markus höll henne fast och hårt mot sig. Istället för att tillåta henne att ge honom njutning sjönk han återigen ned på huk. Mindre denna gång än förut. Han placerade sin underarm bakom Jonnas stjärt och lyfte upp henne så att hon fnittrade av förvåning. Skrattet lade sig så snart hon tittade in i hans allvarliga ögon. Hon slängde sina armar runt hans hals och höll sig fast på det sättet samtidigt som hon särade på sina ben för att låsa dem bäst hon kunde bak hans rygg. När hon var någorlunda stabil flyttade Markus sina händer och höll henne om rumpan med båda två. Han kramade och klämde på hennes små skinkor på ett sätt som gjorde det uppenbart hur mycket han tände på henne. Sedan lutade han sig en aning framåt så att Jonna fick hålla i sig med händerna i hans nacke.


Jonna kunde se hur Markus ögon stirrade på hennes bröst. Hur han slukade dem och gjorde saker med dem långt innan hans händer och mun ens var i närheten av dem. De små bröstvårtornas trotsighet hade fortfarande inte lugnat sig och de tittade nosigt tillbaka mot honom. Markus lutade sig tillbaka igen och när Jonnas bröst rörde sig mot hans ansikte kysste han dem. Med halvöppna läppar kysste han och slickade på dem tills hon jämrade sig av njutning. Som om hans kuk fått eget liv slog den upp mot Jonnas underliv där den lämnade nya spår av klet och blev kladdig av Jonnas egen upphetsnings safter när den nuddade vid hennes glansiga blygdläppar. Han tog en av de trotsiga bröstvårtorna mellan sina läppar och slickade på den med en sexuell hunger som gjorde honom galen. Styvheten i dem som utsiktslöst försökte motstå hans tungas rörelser gjorde honom så kåt på Jonna att hans kuk ryckte till för att under flera sekunder tryckas hårt mot hennes bultande fitta. Ur den rann ytterligare droppar av genomskinlig vätska i en rännil som gjorde hans kuk våt och kletig. Snart tog han den andra bröstvårtan i sin mun och när han nöp till den mellan sina läppar kunde inte Jonna längre hålla tillbaka ett stön som länge hade önskat få slippa ut mellan hennes vackra läppar.


Markus kunde inte hålla sig längre. Inte en sekund till hade han kunnat stå emot hennes sexiga kropp. Istället lyfte han på Jonna en liten bit med händerna om hennes länder och sänkte sedan ned henne över sig själv. Eftersom hans kuk var stenhård och stod nästan rakt uppåt träffade hans kladdiga ollon hennes blygdläppar. Kukens topp tvingade isär de rosa små läpparna och trycktes mot hennes trånga öppning som snart gav vika för den grove främlingen. Markus släppte efter ytterligare med händerna och snart gled Jonna ned över kuken och kände hur den trängde djupt in i hennes kropp. Den fyllde upp henne där den tryckte sig in i hennes inre och hon njöt av varje centimeter som tvingade sig in med tyngdkraftens hjälp. Till slut satt hon med hela Markus hårda kuk inuti sig. Med ögon glansiga av njutning stirrade de på varandra innan deras ansikten rörde sig mot varandra och deras läppar möttes i en häftig kyss där deras tungor lekte vilt i en cirklande dans. Mitt under kyssen lyfte Markus på Jonnas kropp och lät henne glida ned över honom på nytt. Njutningen var så fullständig att tungorna kom av sig och deras läppar lämnade varandra så att de helt kunde koncentrera sig på den underbara känslan av den andres kropp.


Den stora frustration som byggts upp inom Jonna när Markus retat henne gång på gång fick hennes underliv att närmast rinna av kladdig upphetsning och när han lyfte henne genom trycka med händerna under hennes rumpa gled hans hårda kuk obehindrat in och ut ur hennes kåta kropp. Hon höll sig fast med händer och ben och fokuserade fullständigt på njutningen han skapade genom att tränga in i hennes våta fitta. När hon tittade i hans ögon såg hon samma njutning hos honom och fylldes av tillfredsställelse över att det var hon som gav honom all den njutningen. Att det var på grund av hennes kropp som hans andning blivit djup och hans ögon blanka. När han flyttade sina händer till hennes rygg och höll Jonna tätt intill sig blev känslan av intimitet och ömhet fullständig trots att han samtidigt rörde sitt bäcken så att han kunde stöta hårt in i henne med sin kuk.


Utan att släppa ned Jonna flyttade sig Markus ett par steg åt sidan med bestämda steg. Jonna som fick händerna fria passade på att känna på hans axlar och musklerna runt hans skulderblad när han rörde sig och därmed tvingades använda dem så att de blev hårda under hennes beröring. Hon tyckte om hur de spändes och slappnade av om vartannat. När hon sökte Markus blick såg hon en skugga av irritation i hans ögon. Han släppte greppet om hennes rygg med en av händerna och Jonna hörde hur han sköt undan papper och böcker som landade på golvet med högljudda dunsar. Hon hann knappt fundera över vad som hänt förrän Markus lutade sig framåt och tryckte ned henne mot sitt skrivbord. Med benen fortfarande bakom hans rygg låg hon plötsligt på rygg och tittade upp på honom med särade ben. Han fann ett nytt grepp om hennes höfter och stötte hårt in Jonnas fitta med stor kraft. I hans ögon syntes hur åtrån och längtan efter att knulla hennes kropp gjort honom ivrig. Han drog Jonna mot skrivbordets kant och stötte sitt bäcken framåt för att möta rörelsen. Han kuk gled djupt in i henne och njutningen stötarna gav upphov till fick honom att grimasera och stöna högt. När Jonna tittade ned mot sitt underliv kunde hon se den breda kuken som glittrigt rörde sig in och ut ur hennes kropp. Kontrasten mellan hennes blonda könshår och Markus svarta, som ursinnigt stångades med hennes, hetsade henne ytterligare och hon njöt av att bli hårt knullad av honom på det sättet.


Efter en stunds vilt stötande in i Jonnas fitta bytte Markus plötsligt hastighet och rörelsemönster. Istället för att stöta hårt in i henne tryckte han sig långsamt in för att därefter dra ut lika sakta. Sedan djupt in i henne igen för att kladdig om sin hårda kuk dra ut den ännu en gång. Han tittade kärleksfullt in i Jonnas ögon och hon kände hur hans kuk blev hårdare när han knullade henne sakta utan att egentligen trycka sig särskilt djupt in i henne. Istället kände hon hur hans styva ollon rörde sig precis innanför hennes öppning och blev än hårdare för varje rörelse. Hon gnydde och stönade av njutningen den hårda kuken skänkte henne och var därför inte beredd när Markus plötsligt trängde djupt in i henne för att därefter fortsätta på samma försiktiga sätt. I hans ögon syntes en otrolig njutning som gjorde Jonna både lycklig och tillfredsställd. Återigen tryckte han in hela kuken i henne och Jonna stönade av vällust när hon kände sig bli helt uppfylld av sin hårda älskare ännu en gång.


Markus sträckte fram sina händer och fann Jonnas väntande bröst. Han tryckte ihop dem och kunde inte hindra sig själv från att stöta hårdare in i hennes fitta när han smekte de mjuka brösten. De fick hans upphetsning att öka och när han smekte dem i sina stora händer upplevde Jonna samma ökning av både upphetsning och njutning. De rosa små bröstvårtorna fördes nära varandra och Markus tog dem mellan sina tummar och pekfingrar. Försiktigt nöp han i dem vilket fick Jonna att flämta okontrollerat när ett pirr av njutning sköt sig genom hennes kropp. När deras blickar mötte varandra på nytt var åtrå den starkaste känsla som fanns att läsa i dem. Jonnas fuktiga blå ögon drev Markus till vansinne. De fick honom att vilja knulla den kåta kroppen framför honom ursinnigt. Kärleken som Jonna å sin sida såg i Markus grönbruna ögon fick hennes tillfredsställelse och njutning att ytterligare öka under de hårda stötarna som hela tiden tvingade sig in i henne. Hennes sexiga runda bröst gungade fram och tillbaka av rörelserna och varje gång Markus släppte hennes blick för att upphetsat stirra på hennes kropp kände hon hur hans kuk hårdnade ännu mer.


”Smek dina bröst för mig Jonna” hördes plötsligt Markus flåsande röst kräva. Jonna tittade upp på honom där han stod mellan hennes särade ben och hon nickade ivrigt till svar. Markus släppte greppet om dem och lät henne ta över smekandet. När han såg dem tryckas ihop mellan Jonnas små händer blev det för mycket för honom. Han ville säga åt henne vad hon skulle göra men fick inte några sammanhängande ord ur sin mun. Bara en oförståelig mix av stön och upphetsade flåsningar. Det gjorde inget, för sättet som Jonna hanterade sina bröst på uppfyllde alla hans kåta önskningar. Hon höll dem stilla när han stötte sin kuk in i henne, tryckte ihop dem, nöp till de små styva bröstvårtorna och stönade själv av sensationen hennes smekningar gav upphov till. Markus höll sina handflator mot Jonnas mage, med fingrarna mot magens sidor och drog henne mot sig så att han kunde komma så djupt in i henne som möjligt. Händelserna som utspelade sig framför hans ögon gjorde honom fruktansvärt upphetsad och han ville samtidigt ge Jonna samma njutning tillbaka genom att knulla hennes sköna trånga fitta och ta på hennes vackra kropp. ”Så?” frågade Jonna mellan ljud av kåthet och njutning, och Markus nickade vilt till svar. Han lät ena handen glida nedför magen mot Jonnas underliv. Så mycket njutning han överhuvudtaget kunde uppbåda ville han ge henne.


Därför började han smeka Jonna över könshåret och ned mot blygdläpparnas mötesplats varunder hennes klitoris väntade på att bli berörd. Med tummen smekte han i små, små cirklar runt den tills Jonna vred sig på skrivbordet av njutning. Hon smekte sina bröst med en entusiasm som eldades på av den dubbla njutning Markus skänkte henne. Hennes ögon antog en ton av desperation som inte undgick honom. ”Om du… så… jag kan inte…” hörde han Jonnas lena röst klaga. Han brydde sig inte det minsta om vad hon sade. Allt han ville var att hon skulle njuta fullständigt. Cirklandet runt hennes klitoris fortsatte och desperationen i Jonnas ögon ökade för att till slut övergå till ett uttryck av uppgivelse. Hon kunde inte hejda sin orgasm längre. Den växte lavinartat och spred sig från underlivet och ned genom benen samtidigt som magen blev inbegripen i samma njutning. ”Titta mig i ögonen när du kommer Jonna” hörde hon Markus röst och hon gjorde sitt yttersta för att hålla dem öppna. När orgasmen till slut exploderade klarade hon inte det längre. Ögonen trycktes hårt ihop och hon grimaserade med hela ansiktet när njutningen ömslöt hela hennes kropp. Markus stirrade tillfredsställt på henne där hon låg framför honom och böjde sin rygg i en njutningens båge över skrivbordets träskiva. Han stötte hårt in i henne med sin kuk som var hårdare än han ens själv upplevt den tidigare. Gång på gång stötte han framåt och in i Jonnas kropp där hon låg och stönande njöt av sin kraftiga orgasm.


När orgasmen klingat av och Jonna lyckades öppna sina ögon på nytt tittade hon ursäktande på Markus för att hon inte gjort som han sagt åt henne. Hon skämdes inte. Det var inte något hon kunde styra över alls och hon hade trots allt gjort sitt bästa för hans skull. Hon såg dessutom i hans ögon hur belåten han var över hennes njutning. Hon samlade sig ett ögonblick och öppnade sedan sina läppar för att be honom om en liknande tjänst. ”Markus, kan du inte spruta på mina bröst?” smög hon fram orden och såg samtidigt hur Markus ögon blev större av önskemålet. Hans villighet att tillfredsställa hennes önskan var omätbar. Det fanns inget i världen han hellre ville göra för henne. På henne. Efter att ha stött in sin kuk djupt in i Jonnas kropp och hållit den kvar längst in ett par gånger fick han nog. Han drog sig bakåt och tog den kladdiga kuken i sin hand. Han började runka den under tiden Jonna hoppade ned från skrivbordet för att ställa sig på knä framför honom. Hon tittade upp på honom med en spelat blyg min och öppnade munnen för att säga något mer. ”Snälla?” hörde han den ljuva rösten och Jonna såg framför sig hur kuken ryckte till inuti hans hand. Hur ollonet som på givet kommando styvnade och växte ytterligare en aning.


”Får jag göra det?” fortsatte hon med samma spelade blygsel som hon visste fick Markus att smälta fullständigt. Han nickade ivrigt och släppte greppet om sin kuk. Den vajade i luften framför Jonnas ansikte i ett par sekunder innan hon sträckte upp en hand för att fortsätta smekandet. Den var kletig i hennes hand men hon runkade den med ett fast grepp och studerade den med nyfikna ögon. Markus tittade ned och kände hur upphetsningen blev överväldigande i kombination med den njutning Jonnas hand erbjöd honom. Hans stön blev utdragna och hindrades bara av de flåsningar och frustanden av njutning som han inte kunde hålla tillbaka. När Jonna drog bak förhuden kände hon pulser gå genom kuken och mot sina fingrar. Markus var nära. Hon höll förhuden där en stund och stirrade nyfiket och upphetsat på den genomskinliga vätska som rann ur toppen av kuken mitt framför hennes ögon som ett bevis på den njutning hon skänkte honom. Med pekfingret på sin andra hand smetade hon ut den hala vätskan över Markus ollon och kände hur hela kuken våldsamt ryckte till i hennes hand. Hon runkade honom sakta. Hårt men sakta i långa drag för att ibland bara smeka ollonet genom förhuden.


Det blev för mycket. Markus kunde inte hålla tillbaka längre. Njutningen som strålade ut från hans kuk och genom kroppen var alltför kraftig. Pulserna genom den hårda kuken för långt gångna. Han måste komma, och det nu. Jonna hörde hur hans stön ändrade karaktär och lyfte med sin lediga hand upp sina bröst till en sorts väntande altare för Markus att göra sitt offer av kladdig sperma på. Som en grekisk gudinna stod hon på knä med rät rygg, bakåtdragna axlar och framskjutna bröst. Väntandes på sin älskares tillfredsställelse och fullständiga njutning. Hon ville ha allt han kunde erbjuda henne. Hon tittade upp och såg hur hans muskler spändes. Hur hans ansikte förvreds i grimaser av njutningen som gått alldeles för långt. Hon tryckte upp sina bröst ytterligare en bit i väntan på att få dem nerkladdade av hans njutning. Det var allt hon krävde. Hans sperma som pris för den njutning han tidigare påtvingat henne. Konvulsionerna tilltog i kraft och styrka i hennes hand och till slut hände det.


Den hårda kuken i Jonnas hand genomgick en sorts kramp och sprutade ut en lång tjock stråle av vit sperma som landade varmt över hennes väntande bröst. Hon fortsatte runka den tjocka kuken och ännu en stråle flög, ackompanjerad av ett kraftigt stön från Markus, ut ur kuken och målade ett smutsvitt streck från toppen av hennes ena bröst och ned över den trotsiga bröstvårtan därunder. Jonna stirrade som förhäxad på kuken och mot sina bröst som täcktes av Markus fulla njutning. En njutning hon gett honom. Som hon skänkt honom till hans ära och tillfredsställelse. En ny stråle landade mellan brösten och gled långsamt ned mot hennes stödjande underarm och Jonna kunde inte sluta titta. När hon slutligen tittade upp och såg Markus matta ögon log hon mot honom. Hon torkade bort det sista kletet som rann ur hans kuk med sin tumme och smetade ut det över sitt ena bröst innan hon flyttade sin underarm för att kunna ta båda brösten i varsin hand. Markus tillfredsställelse var total när han såg sin vackra Jonna kleta ut sperman över sina bröst tills de var glansiga av hans njutnings frukt. Hon glittrade framför honom som en vacker liten gudinna vars altare var hennes sexiga kropp. Tjocka spår av vit sperma gick i bågar över de runda brösten och smetades än åt ena, än åt det andra hållet av Jonnas fingrar. Urladdningen hade varit fullständig för dem båda. De hade trots allt lyckats tämja de enorma krafter de släppt lös och njutit av dess faror på de mest tillfredsställande vis.

1 kommentar: