onsdag 8 juni 2011

Kapitel 38: Frida ringer och ber om en tjänst

Detta är en fristående fortsättning på ett tidigare kapitel som du finner här!Jag hade ännu en långsam dag på jobbet häromveckan. Jag hade suttit i taxibilen någon timme i utkanten av stan och väntat på beställningar när mobiltelefonen blinkade till. I kvällsmörkret tog jag upp telefonen och läste smset. "Hej! Jag har inte så mycket pengar men behöver åka en bit. Vad säger du?" Jag funderade ett tag på vem det här kunde vara. Köra gratisturer var inget jag alls var sugen på en sådan kväll. Numret var okänt. Vem kunde det vara egentligen? Jag bestämde mig för att svara. "Tid har jag gott om men kör ingen gratis. Vart vill du?" Sedan väntade jag. Det tog minst en kvart innan nästa sms lyste upp skärmen på telefonen. "Ok.. Jag kan nog betala på något sätt ändå. /Frida" Frida? Vem är.. Frida! Minnet kom tillbaka som en våldsam blixt från en klar himmel och jag log fånigt för mig själv i bilen. Frida var just den sortens kund jag kunde tänka mig just då. Jag slog hennes nummer och ringde upp. Det gick fram flera signaler innan kopplingstonen förvandlades till ett klick följt av; "...ja... Frida."

Hon lät osäker och försiktig. "Tjena Frida, det är din taxichaufför. Vart vill du åka idag?" Det visade sig att hon skulle åka en bit. En tur som hade gått på kanske 250kr i vanliga fall. "Kan jag... eh... betala som senast, men för hela resan?" På något sätt hördes det hur hon nästan rodnade när hon ställde frågan. Jag harklade mig försiktigt. "Jo, självklart kan du det. Frida får alltid betala som hon själv vill." Jag log. "Vill du åka nu eller senare?" Frida tänkte efter en kort stund. "Gärna rätt snart" svarade hon slutligen. "Då börjar jag röra mig mot din adress direkt. Det tar en kvart innan jag är där, låter det bra?" Något förändrades i Fridas röst. Hon lät plötsligt en aning stressad. "Ja, jag kan vara klar om en kvart. Vi ses snart!" Jag lade tillbaka telefonen i dess fack och startade bilen. Den här kvällen skulle definitivt bli lyckad ändå.


Det tog bara knappt 15 minuter att komma fram till Fridas adress och hon var inte färdig när jag svängde in till trottoaren så jag stängde av motorn och höjde volymen på stereon. Jag hade visserligen bara kört Frida en gång förut men det kändes ändå som att jag hade lite koll på hennes smak. Hennes klädstil var avslöjande på det området. Så istället för det vanliga radioskvalet fick det bli min egen skiva. Hon skulle nog inte klaga. Trapphuset lystes upp. Några ögonblick senare syntes en gestalt i trapporna. Den rörde sig nedåt och till slut öppnades ytterdörren. Det var Frida. Hennes ansikte sken upp i ett leende när hon såg bilen, men förbyttes snart i ett uttryck av nervositet. Hon såg inte ut att riktigt veta vad hon kände. Hon gick fram till bilen och hoppade in i passagerarsätet. "Hej Frida" sade jag lugnt och tittade på henne. "Hej" svarade hon nästan stakande tillbaka. Hennes svartsminkade ögon tittade mot mig men på något sätt ändå inte riktigt på mig. Som om hon inte ville, eller vågade, möta min blick.


Hon var definitivt nervös. Inget snack om den saken. "Så, var ska du någonstans ikväll?" frågade jag för att avdramatisera situationen åtminstone en aning. Frida uppgav en adress och jag startade bilen och började köra i riktning mot den. Efter någon minut och efter mycket osäkert tittande på mig och vägen fick Frida till slut ur sig några ord. "Eh, alltså... Kör vi dit direkt eller?" Jag visste precis vad hon tänkte på, men jag ville gärna höra henne säga det så jag höll masken och fortsatte. "Jo, det är väl lika bra?" svarade jag med min absolut mesta chaufförsröst. Ett litet styng av besvikelse hördes i Fridas röst när hon svarade. "Ja, jo, jag antar det." Jag ville höra henne säga det. Antyda något om betalningen. Bara något litet. "Mene, jag har alltså inga pengar, bara så du vet." Jag tittade på henne med spelad förvåning. "Vad är det du säger flicka? Har du inga pengar? Hur ska du då göra rätt för dig?" Det var svårt att spela arg men jag gjorde mitt bästa. Till slut måste nog ett litet leende ha undsluppit mig för Frida slappnade plötsligt av. Hon pustade ut genom näsan på ett menande sätt och himlade med ögonen. 


När vi kommit en bit svängde jag av åt höger. Frida tittade sig omkring. Hon var medveten om att det inte var rätt väg. Spänningen i bilen ökade markant. Jag kunde se i ögonvrån hur hon tittade mot mig. När jag kört ett par hundra meter svängde jag av igen och in på en obemannad bensinmack som jag visste varit stängd i flera år men ännu inte nedmonterats. Dessutom var den nästan omringad av träd så insynen var begränsad från de flesta hållen. Jag stannade på en grusplan 30 meter ifrån de gamla pumparna och vände mig mot Frida. Hon tittade nervöst fram bakom sin lugg och visste nog inte vad hon skulle säga eller göra. "Jadu Frida, det var ju det här med att betala för sig..." började jag och tittade henne i ögonen. Hon svalde tyst och nickade. "Kör du mig hela vägen om jag suger dig?" lyckades hon pipa fram. Jag låtsades tänka efter ett ögonblick samtidigt som jag njöt av att se nervositeten i hennes ögon. Den tände mig. Hennes osäkerhet var upphetsande.


"Jag tror att en avsugning blir precis lagom" svarade jag till slut och knäppte upp mitt säkerhetsbälte. Fridas blågröna ögon skimrade i mörkret. Hon visste inte riktigt hur hon skulle börja. "Ta av dig bältet och kom runt till min sida" föreslog jag. Hon gjorde som jag sade och stängde strax dörren efter sig. Några sekunder senare stod hon utanför min dörr som jag samtidigt öppnade på vid gavel. Jag hoppade ur bilen och ställde mig framför Frida. Hennes korta längd gjorde att jag fick titta nedåt för att se henne i ögonen. Jag funderade på att lägga en arm runt henne och dra henne till mig. Jag ville kyssa henne. När jag precis skulle göra just det tog Frida ett steg fram mot mig och tryckte sin kropp mot min.


Hennes stora fylliga bröst trycktes mjukt mot min bröstkorg. Hon smekte min kind och hals med ena handen samtidigt som hon lade sin andra hand på min rygg och tryckte sin lilla kropp mot min. Det hela utspelade sig tvärtom mot hur jag hade föreställt mig det på vägen dit. Hennes mjuka lilla väsen tog kommando, men inte på ett dominant sätt utan snarare passionerat och krävande. Var det här verkligen att betrakta som betalning, kom jag för mig att tänka, hon verkade ju gilla det lika mycket som jag.


Jag njöt av hur hon rörde sig, hur hon rörde mig och hur hon rörde sig mot mig. Vid det här laget hade jag slutit mina ögon för att verkligen ta in varje beröring i dess fulla uttryck och känsla. När jag kände ett par läppar mot mina flämtade jag därför till. Frida kysste mig och drog ut min underläpp en bit mellan sina. När jag kände hennes mjuka tunga i min mun mötte jag den med min egen och vi lät dem utföra en sorts viljebrottning med varandra. Jag kände hur hon fick tag i min tunga mellan sina läppar och rörde dem så att det kändes som att hon sög mjukt på den. Jag hade redan blivit upphetsad för länge sedan men just känslan av hur hon sög på min tunga skickade en sorts ilning rakt ner till skrevet. Jag kunde känna hur jag växte. För varje ögonblick som passerade ökade jag i omkrets. För varje tungrörelse stramade uniformsbyxorna hårdare mot mitt kön. Frida lutade sig tillbaka. Jag öppnade mina ögon och tittade på henne. Hennes ögon såg finurliga ut. Hon verkade ha en plan för mig.


Jag kunde inte bärga mig, jag ville ha henne direkt, hennes heta lilla kropp mot min. När jag sträckte mig efter henne för att kyssa henne igen så flyttade hon retsamt huvudet bakåt så att jag inte kom åt. Jag kände mig i princip desperat men hon puttade mig bakåt mot taxibilen. Det var tydligen hon som bestämde nu. Jag fann mig i det för stunden men tänkte att hon måste ju inse att det var hon som sålde sig till mig på det här sättet. Jag stod snart med ryggen mot bilen. Frida kom fram till mig igen, drog upp min skjorta och smekte min bröstkorg. Den andra handen lade hon över mitt skrev. Hon rörde knappt på handen, bara kupade den och tryckte lätt mot den hårda utbuktningen. Hon lät sin lilla hand följa konturerna över byxornas tyg, från roten ut till toppen. Hennes fingertoppar kändes underbara när de ströks längs med min bultande kuk. Var det något Frida förstod så var det hur man gör mig kåt. Jag trodde knappt jag skulle klara av det. Hon tittade mig i ögonen under hela tiden, släppte inte min blick för en sekund. Sedan kände jag hur hon knäppte upp mina byxor och hur hon drog ned gylfen.


Jag hade trott att hon skulle fiska fram min kuk när hon stod och tittade upp på mig men istället gick hon ned på knä. När hon stod så och tittade upp på mig var hon något av det sexigaste jag sett. Hon tittade fram under sin lugg och tittade mig lugnt i ögonen samtidigt som hon drog fram min kuk ur byxorna. Hon tittade på den helt snabbt, nickade nöjt och vände sig sedan upp mot mig igen. Hon log. Bilden på näthinnan av den här tjejen på knä framför mig, med min kuk bara några centimeter från sitt ansikte gjorde mig vansinnig av upphetsning. Bultandet i kuken tilltog kraftigt och den pulserade nästan. Frida lät sin lilla hand klappa min kuk och kände på dess yta med fingertopparna. Hon följde den stora venen på ovansidan med pekfingret, hittade några mindre ådror och följde dem också innan hon lyfte på kuken och nyfiket tittade på dess undersida. Flera gånger under Fridas undersökning ryckte min kuk till och hon tittade då förebrående upp på mig. "Seså, var nu still med dig" sade hon retsamt när hon gav mig en av de där blickarna.


Hon avväpnade mig fullständigt med sitt nästan oskuldsfulla beteende, men det beteendet försvann snart. Frida lät istället sin hand greppa förhuden rakt över ollonet och drog sakta bakåt så att toppen långsamt blottades för henne. När hon lika långsamt drog upp förhuden över ollonet igen kramade hon ut en stor genomskinlig droppe som kletigt föll nedåt i en lång sträng. "Nämen, vad är det här?" frågade hon och tittade upp på mig. Hennes ögon var klistrade vid mina när hon vred huvudet och fångade upp strängen underifrån i sin mun. Jag kunde inte låta bli att stirra på henne. Min kuk ryckte i hennes hand. Uppfångandet av strängen slutade med en försiktig kyss på undersidan av ollonet och hennes mjuka läppar var underbara. Med sina läppar fortfarande tryckta mot toppen av min kuk fortsatte Frida runka mig sakta. Snart kände jag hennes tunga slicka på undersidan och värmen från hennes mun var obeskrivligt skön. Hon började runka mig lite snabbare men koncentrerade sig fortfarande på toppen av min stenhårda kuk. Ibland drog hon tillbaka förhuden tills den var sträckt och slickade snabbt upp och ner över ollonkanten på undersidan och ut mot sidorna tills jag stönade högt. Sedan öppnade hon sin mun och förde sitt ansikte framåt.


Fridas mun var det skönaste jag känt. Hennes varma mjuka tunga som min kuk vilade på. Den våta värmen i hennes mun som översköljde hela min hårda kuk. Jag kunde inte vara tyst längre. Det var alldeles för skönt. "Ja, ta min kuk i din mun din lilla slyna" sade jag åt henne och hon öppnade sina ögon och tittade upp i mina ögon, fortfarande med min kuk i sin mun. Hon var otroligt sexig. Hon greppade min kuk med ena handen och runkade mig samtidigt som hennes läppar gled fram och tillbaka över den hårda kuken. Saliv från Fridas mun lade sig som en glittrig hinna över mig och hennes hand blev kladdig den också. Hon släppte ut min kuk ur sin mun efter en stund och höll den uppåt. Hon placerade sin mun rakt över ollonet som hon höll sin söta lilla hand runt och lät sedan en sträng av genomskinlig saliv rinna ned över toppen tills hennes pek- och långfinger hindrade den från att rinna vidare.


Sedan runkade hon väldigt försiktigt med handen omedelbart under ollonkanten och använde sin saliv som glidmedel så att hon kunde glida över kanten med sina små fingrar. Fram och tillbaka gled hon så över ollonkanten tills jag slutligen våldsamt ryckte till. "Du får vara försiktig så att jag inte kommer" varnade jag henne mellan mina stön. Frida log bara mot mig. Vilken kåt liten slampa, tänkte jag för mig själv. Hon öppnade sina läppar igen och lät min kuk försvinna in i hennes varma sköna mun. Hon sög mig så djupt hon kunde. När det tog stopp längst in i hennes mun tryckte hon på lite till men fick inte riktigt in hela hur mycket hon än försökte. Hon lät kuken falla ur hennes mun. "Du får komma i min mun om du vill, bara så du vet." Jag tittade ned på den svarthåriga lilla tjejen som höll i min kuk med sin ena hand. När hon sade sådär kände jag hur upphetsningen var fullständig. Hennes roll var att göra det skönt för mig och hon gjorde det för några ynka 250kr. Dessutom gjorde hon det otroligt bra. "Det… är bra Frida" svarade jag med vissa problem att överhuvudtaget uttrycka mig. "Du sväljer väl också?" fortsatte jag. Frida tittade mig djupt i ögonen och nickade samtidigt som hon kysste toppen av min hårda kuk med sina läppar. "Det är klart jag sväljer."


Frida satte sin hand runt ollonet på samma sätt som förut och försökte låta en salivsträng rinna ner men missade. Hon tittade missnöjt på ollonet och försökte igen men fick inte till det. På den lilla tid som förflöt hann hon inte få fram lika mycket saliv. "Jag behöver mer saliv" sade hon. Plötsligt sken hon upp. "Du måste ge mig saliv" fortsatte hon exalterat. "Va, hur menar du?" frågade jag henne. Frida vek undan med blicken, skamset, men sade tyst; "Spotta i min mun." Jag trodde först jag hört fel men när jag tittade ned igen och såg Frida på knä med öppen mun, väntandes på att jag skulle spotta in i henne förstod jag vad hon menade. Vilken slampa! En riktig liten hynda! Jag lutade mig fram och lät en lång sträng av saliv rinna från min mun ner i hennes. Lite hamnade utanför på hennes läppar och haka. Hon var fruktansvärt sexig när hon var kladdig på det sättet.


Hon lät saliven rinna ut över mitt ollon igen och började runka mig på samma sätt som hon gjort innan. Det var så skönt att min kuk växte ytterligare något i hennes lilla hand. Den pulserade kraftigt. Jag kände att jag var nära. Frida vände upp sitt ansikte mot mig och öppnade munnen på nytt. "Behöver du redan mer?" frågade jag förvånat. Frida nickade ivrigt. Jag hade inte lika mycket saliv i munnen längre men försökte ändå spotta ner i hennes mun. Jag misslyckades och spottade i hennes ansikte istället. En liten dusch av saliv. Frida gnydde till. Hon gillade att bli spottad på. Hon runkade toppen av min kuk intensivare innan hon släppte den helt och lutade sig tillbaka. Hennes linne hade några knappar högst upp som hon knäppte upp.


Med en skicklig manöver fick hon av sig bh:n utan att ens ta av sig linnet och snart syntes hennes bröst i linnets glipa. De var runda och fylliga. Riktigt sexiga bröst. Hon drog ned linnet en aning så att brösten syntes bättre. Jag lutade mig fram och över henne. Med mitt ansikte rakt över Fridas bröst lät jag en lång sträng av saliv rinna ned och landa på hennes ena bröst. Hon gnydde till ännu en gång. Med ett finger lekte jag över hennes bröst med saliv tills jag cirklade runt och upp över hennes bröstvårta. Saliven lade sig som genomskinliga men skummiga spår över den rödbruna bröstvårtan och ut över bröstet. Sedan lät jag Frida slicka mitt finger rent igen. "Du är den kåtaste lilla slyna jag någonsin träffat" var det enda jag fick ur mig.


När hon slickat mitt finger tryckte hon ihop sina bröst så att saliven smetades ut över det andra bröstet också. På så sätt påminde hennes bröst om min kuk, med sin glittriga hinna av saliv. Frida tog tag i min hårda kuk och kladdade med den över båda sina bröst och blandade därmed båda våras saliv med den kladdiga försats som rann ur toppen av min kuk i stora droppar med jämna mellanrum. Hennes bröstvårtor var hårda men sköna mot undersidan av min kuk. Frida tog min kuk mot sina läppar igen och lät toppen pressa hennes läppar åt sidorna. Inne i hennes mun kände jag smycket i hennes tunga mot mitt ollon. Hon slickade min kuk där inne och jag stönade högljutt av njutning. Saliven sedan jag spottat i hennes ansikte av misstag gjorde hennes ansikte fläckvist glansigt och Fridas nästan överdrivna svarta smink hade börjat rinna en aning. Hon såg ut som en kåt och utnyttjad liten slampa vid mina fötter. Den synen kombinerad med hur hon sög och slickade på min hårda kuk fick det att värka i hela skrevet.


Jag ville komma nu. Jag ville komma i Fridas smutsiga lilla mun. "Runka mig med båda händerna samtidigt som du suger mig din lilla slinka" väste jag åt henne mellan mina hårt sammanbitna tänder. "Visa att du är värd de där 250 kronorna." Frida tände till av att bli pratad med på det sättet och placerade en hand framför den andra runt min kuk. Hon runkade mig som om hon mjölkade och vred ur kuken från två håll. Hon ville ha dess innehåll nu! Hon slickade på ollonet och tog det i sin mun. Sedan släppte hon ut det och kysste det med sina mjuka sköna läppar. "Spruta i min mun nu" hon tittade vädjande på mig. "Snälla, jag vill ju ha din sperma. Du måste låta mig svälja den."


"Åh, din smutsiga lilla kåtslampa" lyckades jag precis få ur mig. "Sug mig nu!" Hennes exalterade; "Ja!" dämpades när hon tog min hårda kuk i sin mun ännu en gång och sög mig hårt. Jag sträckte mig ned och tog bort hennes händer från min kuk. Istället höll jag dem hårt i mina händer när hon sög på toppen av min sprängfärdiga kuk. "Åh ja, nu!" fick jag ur mig. Inte mer. Sedan exploderade hela mitt underliv i underbar njutning när jag sprutade rakt in i Fridas snuskiga lilla mun. Jag kramade hennes händer hårt när jag sprutade stråle efter stråle av tjock sperma över hennes tunga och in i bakre delen av munnen på henne. Mina stön var höga och min rygg kröktes och sträcktes ut om vartannat av den intensiva njutning som Fridas mun gav mig. När min orgasm var över fortsatte hon väldigt försiktigt att suga på mitt känsliga ollon. Konvulsionerna i min kuk ville inte upphöra och för vart femte slick eller så ryckte den till kraftigt i hennes mun.


Till slut släppte hon ut min kuk ur sin mun. Jag tittade tillfredsställt ned på henne. Frida log hemlighetsfullt upp mot mig innan hon reste sig upp och mjukt tryckte sig mot mig. När jag var på väg att kyssa henne drog hon tillbaka huvudet. Jag förstod inte varför hon inte ville kyssas och tittade därför förvånat på henne. Frida log hemlighetsfullt mot mig. Sedan öppnade hon sin mun och visade att hon fortfarande hade kvar all min sperma i den. Hennes tunga var täckt av vitt tjockt slem och hennes tungsmycke badade i mina safter. Jag kunde inte göra annat än titta på henne med en sorts kombination av fullständig tillfredsställdhet och beundran. Frida tittade frågande på mig. Jag nickade sakta. Hon stängde sin mun och gjorde en sväljande rörelse med sitt svalg samtidigt som hon gjorde en lite osäker min och nästan stängde sina ögon, som om det skulle smaka mindre eller vara lättare att svälja om hon inte tittade. När hon svalt öppnade hon sin mun igen och visade stolt upp att den var tom.


"Var jag duktig nu?" frågade hon mig, nästan lite barnsligt. Jag log stort och nickade. "Nu var du en riktigt duktig flicka" svarade jag henne. Sedan kysste jag henne. Snart fixade vi till våra kläder och satte oss i bilen igen. "Ska vi fortsätta till den där adressen nu då?" frågade jag henne när jag startat bilen. Frida tittade på mig med förvånade ögon. "Va? Nej, kör mig hem istället" svarade hon. Så hon ville egentligen inte åka någonstans? Vilken kåt liten slampa hon är, tänkte jag och log åt henne. När jag släppte av Frida vid trapphuset som var hennes tittade hon in i bilen innan hon gick. "Vi ses väl igen?" frågade hon. "Du har ju mitt nummer, det är bara att ringa när du vill" svarade jag. Frida log och stängde dörren. Sedan gick hon in i sitt trapphus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar