torsdag 2 juni 2011

Kapitel 37: Stulna blickar och ett tomt kök

I över en timme hade de nu suttit och sneglat mot varandra genom rummet. Peter fick ingen ro att prata med sina bordskamrater. Inte när hela rummet lystes upp av en punkt på andra sidan av lokalen på det sättet. En punkt med blont hår och de vänligaste ögon han någonsin sett. Hon var berusande vacker där hon satt och pratade med sina egna bordskamrater. Ett samtal som måste gå på tomgång med tanke på att deras blickar hela tiden möttes och intensivt fångade varandra. Som om de dansade med kropparna tätt tryckta mot varandra mellan borden. En ögonkontaktens dans. Inte mer än så men ändå var det den underbaraste dans Peter någonsin varit med om. Den mjukaste omfamning han någonsin känt. Den mjukaste omfamning han aldrig känt. Det satt någon bredvid henne som krävde hennes uppmärksamhet med jämna mellanrum, dold av bordskamraten mittemot. Det var tydligt vem han måste vara och Peter skämdes för hur det i hans sinne rördes upp känslor av svartsjuka som fick honom att avsky den personen. De hade aldrig träffats. Aldrig utbytt ett ord. Kanske var det världens trevligaste person. Nej, så kunde det inte vara. Den som hindrade deras blickars dans att bli fysisk kunde inte vara en bra person. Fick inte vara det. Dåligt samvete. Detta förbannade dåliga samvete som vägrade förbarma sig över honom. Kände hon samma sak? Kanske skulle han aldrig få veta.

Peter reste sig från bordet mitt i en bordskamrats mening och ursäktade sig. Han måste hämta något att dricka. Något för att få huvudet och tankarna på ett annat spår. När han kom fram till baren beställde han en whisky. ”Nej tack ingen is, men en dubbel” svarade han bartendern med nedslagen blick. Han fick sitt glas och satte sig på den höga barstolen. Han skulle snart gå tillbaka till sin plats. Snart. Bara han fick vara ifred i en minut först. När han satt där och tänkte snurrade han glaset sakta framför sig och tittade på den gulaktiga drycken som cirklande for runt i glaset som en sorts glömskans flytande guld. När han tog en klunk brände vätskan skönt i halsen. Kanske skulle han dricka bort problemet. När han satte ned glaset på bardisken smet en djup suck ut över hans läppar. Konstigt hur känslor kan påverka andningen, hann Peter reflektera innan han blev avbruten. ”Är det ledigt här?” hördes en mjuk röst bakom honom. Innan Peter fick chans att svara satte hon sig bredvid honom och fångade bartenderns uppmärksamhet. Hon beställde ett glas vin och vände sig mot honom på nytt. ”Jag har inte mycket tid men jag ville åtminstone få ditt namn” sade hon och tittade mot Peter med samma ögon som han tidigare förlorat sig i så många gånger där han suttit på andra sidan av rummet. ”Peter” svarade han snabbt. ”Och du?”


De kunde inte släppa varandras blickar. Hela världen upphörde i sin rörelse för några ögonblick. Sorlet i lokalen dämpades till en tystnad som blev öronbedövande av blodet som tycktes forsa fram okontrollerat genom deras kroppars artärer och kapillärer. Så snabbt att de kunde höra det brusa i öronen. Peter hade ställt frågan. Det var hennes tur att svara. När han tittade på henne försvann allt runtomkring. Perceptionens skygglappar var effektiva. Runt henne fanns ingenting mer än dimma. Bara hennes vackra blå ögon. ”Jessica” svarade hon till slut, tagen av stundens allvar och intensitet.


Samvetet som tyngt Peters tankar var som bortblåst. Jessica hette hon. Det var det enda som betydde något. Hon var det enda som bar någon som helst mening. ”Jag måste gå Peter, men jag hoppas vi ses snart igen” viskade hon. Peters ögon följde de mjuka läpparnas rörelser. Hur kunde något så hypnotiserande vackert uttrycka en så nedslående utsaga? Han måste göra något, och det snabbt. Annars kanske hon var förlorad för alltid. ”Kan vi inte ses i köket om en stund Jessica?” frågade han henne när hon hoppade av den höga stolen. Jessica dröjde kvar lite för länge när hon funderade över vad han menade och konsekvenserna av hennes eventuella svar. Hon ville svara nej men kunde inte förmå sig att forma ordet. Istället svarade hon något som förvånade henne själv. ”Ok, vi ses där om en halvtimme” sade hon innan hon vände och gick tillbaka mot sin bordsplats. Hon kunde knappt tro på det själv. Hade hon verkligen svarat det hon hört sin mun säga? Det hade hon faktiskt. Hon kände efter för att se om hon ångrade sig. När ångern inte visade sitt ansikte sökte hon noggrannare inom sig. Nej, hon insåg att det var fel men någon ånger fanns inte att finna. Jessica blev nervös. Hon kände knappt igen sig själv i det hon precis gjort.


Peter svepte resten av whiskyn och satte ned glaset. När han reste sig för att gå tillbaka till sin plats suckade han inte längre. Istället kändes det som att han inte kunde få nog med luft i lungorna. Varje inandning resulterade i en värme genom hela bröstet, som inte berodde på alkoholen. Snarare förväntan. Han kände igen känslan. En långt bättre känsla än den svartsjuka han känt nyss. Milsvida bättre än det dåliga samvetet som borde ha stegrats till omöjliga höjder men som istället höll sig undan av någon anledning. Nu när det behövdes som mest svek det honom. Hans vanliga tankegångar var ersatta av en sorts kärlekens logik. En logik som tog sin grund i åtrå och ömhet. Jessicas ögon var förtrollande och krävde ömhet. Läpparna utövade en sorts utpressning för att få Peter att åtrå henne. Borta var hans vanliga rationalitet, försiktighet och konsekvenstänkande. Det enda han kunde tänka på var Jessica. Hans inre vred sig av längtan till henne. Av längtan till hennes sexiga kropp. Snart skulle de ses.


Han satte sig vid sitt bord och försökte föra en konversation med sina bordskamrater. Vetskapen om vad som väntade gjorde honom rastlös. De skulle träffas i köket. I smyg. Ett hemligt möte mellan två personer som inte kunnat låta bli varandra. Ett i högsta grad förbjudet möte. Ingen av dem visste vad det skulle innebära. När tiden gick kom samvetet sakta smygande tillbaka till honom. Det tyngde honom snart. Han reflekterade över hur tungt kärlekens ok var över mänsklighetens axlar. Hur ond den gud måste vara som skapat en värld där människan måste bära en sådan tyngd på sina axlar utan hjälp. Hur vacker kärleken ändå var trots den ondska den så ofta gav upphov till. Innebar det att allt som var vackert också var intrinsikalt ont? I så fall måste även Jessica vara ett förkroppsligande av samma ondska. Det var svårt att föreställa sig henne som ond. Peter hade lättare för att se henne som änglalik än demonisk, men tänk om han hade fel. Det var trots allt på grund av henne som han tänkte fel. Gjorde fel. Utan att för en sekund förlora sin åtrå för henne började han se henne i nytt ljus.


Ömheten förbyttes till en ilska. Inom sig anklagade han henne. Han stannade upp och skakade på huvudet som för att rista ut och bli av med de dåliga tankarna. Det funkade inte. Det enda märkbara resultatet var att bordskamraterna frågade honom om han mådde bra. Peter svarade undflyende men tillade att han nog borde gå ut i köket och dricka lite vatten. När bordsdamen mittemot påpekade att det fanns vatten kvar i bringaren på bordet svarade han att han möjligen kunde behöva ligga ned en stund. Han dolde leendet över den dubbeltydighet ordet ligga bjöd på. En skön ironi han helst höll för sig själv.


Peter reste sig till slut och stegade iväg mot köket. Eftersom festens arrangör beställt mat av en cateringfirma var köket tomt. Allt väl så långt. När han kom innanför dörren kontrollerade han om den gick att låsa. Det gick. Ett snett leende dök upp på hans läppar. Kanske skulle han få en chans att kyssa Jessica. Just då knackade någon väldigt försiktigt på samma dörr. Peter öppnade den och såg Jessica framför sig. Hon tittade upp på honom under sin blonda lugg. Där var ögonen igen. De vackra hypnotiserande läpparna ackompanjerade dem på ett underbart sätt. Jessica tittade sig ängsligt över axeln innan hon steg in i köket och Peter kontrollerade att ingen följt efter henne innan han stängde och låste dörren. När hon hörde ljudet av låskolven som gled på plats blev hon nervös. De hade inte bestämt vad som skulle hända där inne, men att Peter låste dörren tydde i högsta grad på att hans avsikter var smutsiga. Egentligen borde det inte göra henne nervös. Hennes avsikter var på intet sätt renare än hans. De hade funnit varandra på ett sätt som i princip omöjliggjorde ett bevarande av vanlig anständighet. Peter tittade på henne på ett sätt som bekräftade hennes tankar och önskningar. Han drog henne intill sig och de stirrade in i varandras ögon i vad som kändes som en evighet. Eoner av tid komprimerade till ett kort ögonblicks intensiv ögonkontakt. Hennes blå ögon strålade av längtan till honom. Peters av åtrå till henne. De förstod båda vad som måste hända.


Peter lutade sig fram och kysste henne. Mjukheten i mötet mellan läpparna gav upphov till en explosion av känslor inom och mellan dem båda. Peter drog henne ännu närmare och sög försiktigt på Jessicas underläpp innan hans tungspets letade sig in i hennes mun och fann sin motsvarighet villigt sökande efter hans. De möttes i en intensiv kyss där deras tungor dansade vilt med varandra. Upplevelsen av närhet sände myriader av nervsignaler genom deras kroppar och Jessica kände snart hur något hårt växte och tryckte mot hennes mage. En bred och avlång sak tryckte utmanande mot henne och hon kände hur det svaga bultandet i hennes underliv tilltog i styrka. När deras tungor fann sina hem och deras läppar särades från varandra tittade de upphetsat in i varandras ögon.


Det var så fel det de gjorde. Så fruktansvärt fel. Hon förstod inte hur det samtidigt kunde kännas så rätt. Fysiskt sett kändes det som det mest rätta hon gjort. Moraliskt som det fulaste och smutsigaste hon någonsin kommit sig för att göra. Ändå ville hon inte sluta. Inte heller Peter. ”Du gör mig så jävla kåt Jessica” flämtade han. Hon tittade på honom och i hennes ögon kunde samma känsla utläsas. Jessica var lika upphetsad som honom. Hon ville att han skulle ta henne. Där i köket. Därför tryckte hon sig mot honom för att känna den hårda kuken trycka mot henne genom kläderna. Den var fortfarande lika stor och hård. De fortsatte stirra i varandras ögon när Peter tog till orda på nytt. ”Jag vill knulla dig Jessica. Jag måste!” Hennes ögon var nästan blanka. ”Gör det!” sade hon tyst vilket fick Peters ögon att bli stora.


När han sköt henne ifrån sig hade hans ögon fått ett nytt uttryck. Det fanns en ilska i dem. En ilska över att hon provocerade honom att göra saker som de båda visste var fel. Visst ville han ta henne, men han hade inte riktigt förväntat sig att det skulle gå så långt redan inne i det tomma köket. Jessica förstod inte vad som hände. Peter hade sett så upphetsad ut. Närmast kärleksfull dessutom. Plötsligt var han istället arg. ”Kom hit din kåta lilla slampa” väste han åt henne. Jessica tog ett par steg närmare Peter och andades ojämnt av en upphetsning som var uppblandad med rädsla. Han tog tag i henne med starka armar och lyfte upp henne. Jessica slingrade sina ben runt hans rygg när Peter gick iväg med henne till en köksbänk. Han satte ned henne på den och tittade utforskande på hennes kropp. Ögonen var fortfarande mörka.


Jessica tittade förskräckt mot den låsta dörren för att försäkra sig om att ingen skulle komma in. Hennes blick var fast vid dörren även när Peter tryckte henne baklänges och nedåt så att hon hamnade på rygg ovanpå bänken. Oron fick hennes kåthet att bli än mer påtaglig. När hon låg där på rygg kände hon hur Peter drog upp hennes kjol. Han var så hetsig i sina rörelser att en söm måste ha gått upp i tyget. Ljudet fick henne att flämta till av upphetsning. Peter reagerade inte alls på ljudet utan tog ett resolut tag om hennes trosor och drog ner dem. Han tog av dem och slängde dem på golvet. Jessica hade släppt dörren med sin blick och tittade istället upp på Peter som gjorde precis som han ville med hennes kropp. Hon såg hur han drog ned sin gylf och knäppte upp byxorna. Hon såg den våta fläcken på hans boxers som vittnade om hans kåthet. Han var tänd på henne. Han tänkte knulla henne där på bänken.


Peter drog ned sina underkläder och lät sin hårda kuk skjuta uppåt. Jessica såg den. Hon såg hur stor och hård den var. Hur kletig den var längst ut på ollonet. Försatsen rann långsamt längs med skaftet ner mot pungen. Hon ville ha den i sig. Hon kunde inte förneka det. Hon hade ju tom bett honom om det. Sedan hade han kallat henne slampa. Hon kunde inte förneka det heller. Inte i det här läget. Om hon hade försökt hade det kraftiga bultandet i hennes underliv avslöjat hennes riktiga önskan. Fuktigheten som spridit sig från hennes öppning och över blygdläpparna om inte annat. Peters stora händer smekte hennes kropp intensivt men slarvigt. Han kramade hennes bröst och klämde på dem. Tog på hennes mage och drog henne häftigt närmare bänkens kant. Sedan fick han tag på hennes vader och lade dem mot sina axlar. Jessica kände hur han testade henne genom att trycka sin tumme mot hennes blygdläppar. När den gled lätt över dem och in mot hennes öppning flämtade han till.


”Kåtslyna” väste han ilsket åt henne. Jessica protesterade inte. Varken mot det han kallade henne eller det han gjorde. Han hade ju rätt. Den stora tummen mot hennes öppning fick Jessica att kippa efter andan av upphetsning. Hon öppnade sin mun för att säga åt honom att… Hon hann inte. Peters stora hand landade rakt över hennes mun och hon kände smaken av sina egna safter när hon för att provocera honom slickade på fingrarna. Peter kände hennes mjuka sträva tunga mot sina fingrar och blev ännu ilsknare. Jessica hade verkligen ingen skam i sig. Den lilla slampan. Den sexiga lilla slynan. Han tog tag om sin kuk med sin andra hand och förde den målmedvetet mot hennes fitta. Väl framme tryckte han in den i henne utan försiktighet. Jessica stönade rakt in i hans hand när ollonet gled in i hennes kropp. Hennes ögon stirrade upphetsat upp på honom. Manande honom att fortsätta. Peter trängde längre in i hennes kropp med sitt stånd och Jessicas ögon föll tillbaka av njutning. Av upphetsning som slutligen tillfredsställdes.


Peter stod framför Jessica med byxor och boxers hafsigt neddragna till knäna. Hans kuk stod rakt ut från hans kropp. Hård. Stor. Han tryckte sig in i henne. Tvingade sig in i hennes kåta kropp. Hon var så våt att kuken trängde in i henne utan större motstånd. Hon såg njutningen i hans ögon när han stötte djupt in. Hårt. När han drog ut kuken stötte han hårt in igen. Jessica fortsatte slicka på hans hand som effektivt tystade varje ljud hon försökte åstadkomma. Gång på gång tryckte han in sitt stånd i henne och Jessica njöt av hans hårda kuk för varje rörelse. Hans andra hand dök upp på hennes bröst och smekte dem hårt. Klämde på dem för att därefter hålla om hennes hals. Han vred hennes ansikte åt sidan för att få se henne i profil. Synen av hur hon låg där hjälplös och bara tog emot allt han gav henne gjorde honom fruktansvärt kåt. Samtidigt blev han ännu argare på henne för allt hon fick honom att göra. Allt hon fick honom att tänka.


Stötarna fortsatte. Fortfarande lika hårda och djupa. Den hårda kuken drevs djupt in i hennes kropp varje gång. Jessica sträckte sig nedåt med handen. Berusad av kåthet och njutning ville hon ta på sig själv. Smeka sig till orgasm där i köket med alla andra kvar utanför i festlokalen. Hon kände sig smutsig. Fruktansvärt smutsig som lät detta hända. Som inte bara lät det hända utan drev på förloppet själv. Hon såg i Peters ögon hur han anklagade henne. Hur han kallade henne slampa och andra fula ord, men hon såg också hur han njöt av henne. Hur mycket njutning hennes kropp skänkte honom. Hennes fingrar nådde ned under den uppdragna kjolen och hon började smeka sig själv. Med två fingrar cirklade hon runt sin klitoris samtidigt som hon sög och slickade så gott hon kunde på de fingrar hon kom åt. Peter släppte inte hennes mun. Tillät inte hennes njutning att höras. Hon skulle straffas för sitt beteende och inte njuta. Ändå hindrade han inte hennes hand från att smeka klitoris.


De hårda stötarna av Peters kuk blev för mycket för Jessica. Med fingrarna fortfarande cirklande runt sin klitoris kände hon orgasmen växa. Emellanåt vred Peter på hennes huvud. Inte så mycket för att se henne i andra vinklar längre. Snarare för att han kunde. Han kunde styra henne precis som han ville och Jessica gjorde inget motstånd. Istället lät hon sig villigt bli använd för hans njutning. Snart närmade hon sig gränsen. Det fanns ingen återvändo längre. När njutningen blev för intensiv drev hon på den ytterligare med sina fingrar. Till slut kom hon. Orgasmen exploderade inuti henne och hon vred sig på bänken av njutning. Hennes rygg svankade i en mjuk darrande kurva över bänkskivan och hon slickade desperat på fingrarna som höll för hennes mun. Njutningen spred sig som en löpeld genom hennes kropp och snart skakade hon genom hela kroppen när Peter stötte in sin hårda kuk i hennes våta krampande fitta.


Så fort orgasmen klingat av släppte han greppet om hennes mun och placerade handen bakom hennes nacke istället. Han släppte ned hennes ben och drog upp henne i en sittande ställning samtidigt som han lät sin kuk glida ur hennes kropp. Med ett fast grepp om hennes nacke drog han Jessica mot sig tills hon gled ned från bänken och landade på golvet framför honom. Hon var kort mot hans långa kropp men det räckte inte. Peter tryckte ned henne på knä och höll sin kladdiga kuk framför hennes ansikte. Handen i nacken släppte greppet men tog ett nytt om hennes hår. Med hennes mjuka lockar mellan sina fingrar tvingade han fram Jessicas mun mot sin kuk. Han stannade precis innan läpparna vidrörde ollonet.


”Sug mig ren nu din kåta slampa” väste han ilsket åt henne. Jessica tittade upp med spegelblanka ögon och nickade försiktigt. Greppet om hennes hår gjorde att varje rörelse med huvudet gav upphov till en lätt smärta i hårbottnen. Hon lutade sig trots det framåt för att ta den kletiga kuken i sin mun. Peter tillät det inte. Jessica tittade förvånat upp på honom. Hans ögon hade tagit eld. Istället för att låta henne bestämma tvingade han själv hennes ansikte framåt så att den hårda kuken gled in mellan hennes villiga läppar. Jessica sög och slickade i sig safterna som täckte Peters hårda kuk. Hon försökte titta uppåt för att se i hans ansikte hur nära han var, men greppet om hennes hår gjorde det omöjligt att röra på huvudet. Det stramade i nacken för den minsta lilla rörelse. Snart kände hon hur Peter tog ett nytt grepp med den andra handen, också den om hennes hår. Med hjälp av båda händerna förde han sedan Jessicas snuskiga mun över sin kuk.


Hon hjälpte till genom att använda sin tunga för att slicka på det hårda ståndet som gled in och ut mellan hennes läppar. Ovanför sig hörde hon hur Peters andning blev mer och mer ansträngd. Han flåsade och flämtade om vartannat när han försökte hålla inne sina stön. Njutningen blev snart för mycket även för Peter. Den spred sig från kuken och ut genom kroppen. Jessica kände slutligen hur den hårda kuken som gång på gång tvingades in i hennes mun började pulsera. Konvulsionerna blev kraftigare och när hon ivrigt slickade på ollonet kände hon hur något sköt ut rakt in i hennes mun. Sperman landade på hennes tunga och hon kände tydligt smaken av den. Flera gånger sköt tjocka strängar av vätskan ut och landade i hennes mun. Hon svalde för varje ny konvulsion. Gömde bevisen på vad som hänt i köket inuti sig själv. Ljuden från Peter var innestängda stön. Fängslade bakom hårt hoptryckta läppar. Till slut släppte han taget om Jessicas hår och den stramande känslan i hårbottnen ersattes av en ömhet som förmodligen skulle finnas kvar en bra stund. En påminnelse under resten av kvällen om vad hon tillåtit sig utsättas för. Vad hon faktiskt uppmuntrat Peter att göra mot henne. Hon kunde inte skylla detta på honom.


Jessica reste sig från golvet med hjälp av en hand som Peter sträckte fram åt henne. När hon kom upp på fötter och drog ned kjolen tittade hon upp i hans ögon. De var matta av tillfredsställelse. Ömma på samma sätt som de varit när de mötts i baren. Han var inte arg längre. Istället tog han ett ordentligt tag om henne med båda armar, lyfte upp henne och kysste hennes läppar. När Jessica lutade sig tillbaka i hans famn undersökte han hennes ansikte och kontrollerade att det inte syntes på henne vad hon precis gjort. Inga spår syntes. Bara en sprucken söm i kjolen. Den syntes som tur var inte heller. De kysstes ännu en gång. Mjukheten i mötet mellan läpparna var underbart skön och tungspetsarna lekte nyfiket med varandra. Inte längre vilt. Bara kärleksfullt. När de avslutade kyssen släppte Peter ned Jessica på golvet. ”Har du inte glömt något nu Jessica?” frågade Peter och blinkade med ena ögat. Jessica fick ett förvånat uttryck över ansiktet. Peter sneglade menande mot golvet där hennes trosor låg slängda. Uttrycket förbyttes från förvåning till genans som färgade hennes kinder röda.


Hon snörpte ihop munnen på ett gulligt sätt och böjde sig ned för att plocka upp dem. ”Ska du gå ut först kanske?” frågade Peter därefter. Jessica funderade snabbt och kom fram till att det nog var bäst så. Hon tog på sig trosorna, observerad av Peters nyfikna ögon, och gick mot dörren. Hon låste upp den och gick tillbaka till sin plats vid sitt bord. Eftersom alla var berusade och inbegripna i högljudda samtal ifrågasatte ingen ens var hon varit. Några minuter senare såg hon Peter komma gående från samma håll och sätta sig vid sitt bord. Håret i hennes nacke var fortfarande ömt. Resten av kvällen slängde de stulna blickar mot varandra utan att någon i lokalen visste vad som hänt i köket bara några meter därifrån.

2 kommentarer:

  1. godis.... gonatt! :p

    SvaraRadera
  2. Skriv fler noveller där killen blir lite arg. Mycke bra språk i alla novellerna.

    SvaraRadera