söndag 18 mars 2012

Kapitel 24: Avtalsbrott mellan två

Obs! Detta är en fristående fortsättning på en novell som du hittar här!

Med ögonen slutna i ett försök att sova som snart visade sig vara fruktlöst hörde Elli ljud från andra sidan av kupén. Hon höll ögonen stängda och lyssnade uppmärksamt för att försöka avgöra vad det var som lät. Det som hördes var ett lätt skrapande ljud i en rytmisk takt och snart gick det upp i all sin skamlighet för henne vad ljudet måste härstamma från. Mannen verkade runka och förmodligen var det till minnesbilder av Elli själv dessutom där hon visade upp sig för honom och blev tagen av Jonte inför hans ögon. Hon låg blickstilla utan att ge ifrån sig ett enda ljud och i en underlig upphetsning över upptäckten glömde hon alldeles bort att andas. Ett nytt ljud i den tyst knarrande och mörklagda kupén fångade omedelbart Ellis uppmärksamhet och hon måste till slut dra efter andan för att inte bli yr av syrebrist. Hon ångrade sig genast när ljuden från andra bädden upphörde och tystnaden lade sig som en tung våt filt över rummet. Elli andades regelbundet och långsamt nu, rädd att behöva dra fler högljudda andetag om hon råkade hålla andan igen. När hon legat och lyssnat en stund till tågvagnens lätta oväsen uppstod samma rytmiska ljud på nytt och hon ville så gärna öppna ögonen, tända lampan och se hur mannen smekte sig själv till minnesbilderna av henne. Så kom Elli på en idé. Hon låg kvar utan att röra sig och utformade planen som hon tyckte var ganska smart. Hennes mun gled upp i ett tyst leende när hon slutligen bestämt hur hon skulle gå tillväga. Enda kvarstående problemet var att faktiskt genomföra den. Hon samlade mod och tänkte just sätta sig upp när hon plötsligt ångrade sig. Istället låg hon kvar och fortsatte lyssna på det svaga ljudet, upphetsad och nervös på en och samma gång.





Till slut bestämde hon sig och samlade så mycket mod hon kunde finna inom sitt bröst. Det var lika bra att göra det helt naturligt, konstaterade hon, eftersom det skulle väcka minst misstänksamhet, särskilt om Jonte vaknade och såg henne. Hon satte sig därför upp i sängen, försiktigt nog så att Jonte inte vaknade men tillräckligt avslappnat för att mannen inte skulle reagera för mycket på rörelsen. Hon låtsades gäspa och smaskade en gång med läpparna för att ge en så övertygande föreställning om nyvakenhet som möjligt. Ljuden från andra sidan kupén hade redan upphört och Elli ställde sig på golvet och tittade ut genom fönstret där svaga punkter av ljus på långt avstånd gled förbi som vore de fallande stjärnor i en snabb rörelse som gick i motsatt riktning till tågets. Hon var fortfarande naken och hon kände sig redan smutsig som tagit detta beslut på egen hand utan att rådfråga sin pojkvän. Han sov trots allt och skulle sanningen fram så hade han förmodligen ändå sagt nej. Elli vände sig och i samma rörelse slängde hon en snabb blick mot mannens säng innan hon riktade blicken mot sitt första mål. Han tittade på henne! Eller, gjorde han verkligen det? Elli var inte säker eftersom kupén var så mörk att det skulle varit svårt att avgöra en sådan sak ens om hon stått och stirrat mot honom i flera sekunder. Ändå kunde hon ana hans blickar över sin avklädda kropp och när hon tog de få stegen bort till kupéns minimala toalett slickade de henne som om de ägde hennes rörelser.



När Elli kom fram till dörren kände hon på handtaget och stod så en stund som om hon inte kunde bestämma sig för om hon verkligen var nödig eller ej. Till slut vände hon sig om och gick tillbaka till bordet och sängen i en låtsad ånger över sitt beslut att gå på toaletten. Nu hade hon börjat vänja sig vid mörkret och hon såg långt bättre än när hon först tittat mot mannen i sängen. Hans ögon var tveklöst öppna och de följde hennes rörelser hela vägen fram till bordet. De fick ögonkontakt och Elli svalde djupt av nervositet. Hon slängde en snabb blick mot Jonte men han tycktes sova lika djupt som när han först somnat, med ansiktet mot väggen och ryggen mot bordet. När hon kontrollerat att Jonte verkligen sov satte hon sig försiktigt på kanten av sängen och med benen tätt ihop tittade hon bort mot mannen som nu satt sig upp i sin egen säng. De tittade på varandra under ett ögonblick som tycktes sträckas ut till evigheten innan han drog undan sitt täcke och Elli kunde ana hur utbuktningen som hon sett redan tidigare nu återigen missformade hans underkläder. Hon visste att detta var fel, trots att hon egentligen inte gjort någonting alls, men upphetsningen över situationen tvingade henne att fortsätta titta och när hon till slut höjde blicken för att möta mannens såg hon istället hur han stirrade på hennes nakna bröst med en blick som under loppet av några ögonblick redan gjort fler saker med henne än vad Jonte hunnit göra på flera veckor. I kupéns avsaknad av ljus anade Elli med andan i halsen hur en hand rörde sig från sidan av mannen till framsidan. Hur den letade sig över låret och in mot skrevet. Han började ogenerat smeka sig till åsynen av henne där hon satt och Elli visste inte vart hon skulle ta vägen så underligt upphetsad som detta gjorde henne.



Hon satt på änden av sin och Jontes säng och var nära att börja svettas av nervositet när hon tittade på mannen som smekte sig själv. Hans stora hand gled över kalsongernas tyg och åstadkom ungefär samma mjuka rytmiska ljud som hon hört tidigare när hon legat i sängen och blundat i mörkret. Elli försökte argumentera med sig själv om att skillnaden mot den situationen och den hon nu befann sig i egentligen inte var så stor men hon visste att detta var bortförklaringar och att det som hände faktiskt var helt fel. Jonte hade aldrig tillåtit detta om hon frågat honom. Eller hade han kanske gjort det ändå? Upphetsningen störde Ellis tankar, förvred dem till sin egen fördel och fick alla argument att i slutänden peka åt det håll som hennes gömda men bultande underliv angav. Hon slappnade av i benen och lät låren glida isär bara helt litet. Den lilla rörelsen var tillräcklig för att mannen skulle flämta till och smeka sig hårdare mellan benen vilket i sin tur ökade Ellis upphetsning ännu mer. Hon slängde ytterligare en nervös blick över axeln, konstaterade att Jonte inte rört sig det minsta och vände sig mot mannen på nytt. Nu var det hennes tur att flämta till när hon såg mannen dra förhuden fram och tillbaka över ollonet på sin kuk som han frigjort medan hon tittat bort. Elli kände sin blick tvingande dras mot hans skrev hur mycket hon än försökte fokusera någon annanstans och till slut tillät hon sig att se på när han runkade till åsynen av hennes nakna kropp.



Elli kunde inte hålla sig längre utan lät låren glida isär ytterligare en aning så att mannen bara precis kunde skymta hennes underliv i mörkret och han reagerade genom att smeka sig intensivare samtidigt som han ansträngde sig för att inte andas för högljutt. Bilden av den hårda kuken i hans hand, vars topp emellanåt glittrade till när ett av de förbirusande elektriska stjärnfallen orsakade tillräckligt mycket ljus i kupén, brändes fast på Ellis näthinna och hon stirrade på de snuskiga rörelserna en lång stund innan hon höjde blicken och såg hur mannens ögon var helt och hållet fokuserade på henne. Hans blickar rörde sig hetsigt över hennes kropp, strålande i dunklet av vild åtrå och upphetsning när de slickade och kysste brösten, letade sig fram längs insidan av låren för att smaka på hennes blygdläppar som bultade så hårt nu att varenda fiber i Ellis kropp uppmanade henne, bönföll och krävde av henne att hon skulle ta på sig själv. Hon måste göra det. Det fanns inget alternativ. Ingen kunde ha så stor självdisciplin att han eller hon skulle kunna stå emot när hela insidan stod i brand på det sätt som Ellis inre gjorde. Med lätt darrande hand smekte hon insidan av sitt ena lår och lät det glida isär så att mannen fick full insyn mellan hennes särade ben. Han flämtade och bet sig i läppen för att inte stöna rakt ut av otyglad kåthet och Elli förde den darrande handen allt närmare den kroppsdel som dunkade oupphörligt likt en symfoniorkesters golvpuka efter hennes odelade uppmärksamhet.



När hon slutligen rörde vid sig själv kunde hon inte hålla tillbaka ett litet stön av njutning som hon tvingades klippa av genom att bita ihop läpparna hårt så snabbt hon överhuvudtaget förmådde. Elli slängde en snabb blick bakåt men Jonte sov fortfarande. Hon tackade flera gudar för den saken varav vissa var så okända att hon inte ens själv hört talas om dem förut. När hon vände blicken mot mannen på nytt såg hon hur han runkade sin kuk med hårda smekningar, hur han med fingrarna smetade ut något över sitt ollon och hur han stirrade lystet rakt in mellan hennes särade ben i en längtan efter att få röra henne, att få ta på henne och ta henne och knulla henne lika hårt som hans frustration var överväldigande. Elli kunde inte låta bli längre utan smekte sig själv med fingrarna för att hetsa honom ytterligare och för att njuta fullt ut av det högst förbjudna som hände men ändå inte hände mellan dem. Hon gned sina fingrar i små cirklar över sin klitoris och tittade desperat mot honom, på hans hårda kuk och på de lidelsefulla blickar han riktade mot henne och Elli kände hur en orgasm redan växte i hennes kropp, framlockad långt mer av smutsiga tankar och förbjudna känslor än av fingrarnas rörelser. Det var som om fingrarna öppnat en dörr, låst upp ett lås och öppnat denna port till njutningens innergård där den gömt sig och under lång tid ruvat på en hämnd som hotade att överta hela hennes kropp. Det var för sent att ångra sig nu och Elli ville hetsa mannen ytterligare om det överhuvudtaget gick och drog därfor bort handen och med benen särade för hans kåta blickar lyfte hon den till sin mun och slickade i sig smaken av sin egen skamlöshet medan hans ögon blev stora och gnistrade i det oregelbundna ljuset i upphetsat vansinne.



Innan hon sänkte handen igen lyfte hon sina bröst för honom, tryckte ihop dem och klämde bröstvårtorna mellan sina tummar och pekfingrar och när hon yr av upphetsad uppspelthet släppte dem för att på nytt smeka sig själv var han nästan i upplösningstillstånd. Så fort Elli åter rörde vid platsen där hennes blygdläppar möttes kände hon samma sak och hon stirrade genom mörkret på mannen som drog förhuden fram och tillbaka över sitt kletiga ollon bara någon meter ifrån henne. Elli smekte sig hårdare nu, redo att låta orgasmen slita sig fri och utkräva sin underbara hämnd. Hon lockade den och stirrade samtidigt på den hårda kuken vars orgasm tycktes lika nära förestående och när hon med överarmarna tryckte ihop brösten för mannen klarade han inte mer. Mörkret gjorde det svårt för henne att se men något sköt ut ur toppen på hans kuk och trots tågvagnens knakande och orytmiskt knarrande ljud kunde Elli höra något landa på golvet mellan dem medan mannen fortsatte runka. Hans andning var ojämn nu och desperata ljud av njutning hölls tillbaka av läppar som pressades hårt mot varandra och detta var för mycket även för Elli vars fingrar gått för långt i sina lockande cirklar. Hon bet ihop läpparna precis som mannen framför sig och hon kände hur njutningen spred sig likt en löpeld genom kroppen. Orgasmen emanerade i snabba pulser från sitt bultande blodfyllda epicentrum och ut genom kroppen likt eld som satts mot en trasa indränkt i bensin tills hela hon stod i flammande lågor av intensiv njutning. Elli kunde inte längre kontrollera sig själv så länge som hon tvingats vänta på denna sensation. Visst hade det varit underbart skönt att bli tagen av Jonte framför ögonen på mannen men hon hade trots allt inte tillåtits gå hela vägen. Frustrationen över detta faktum hade byggt upp stora vallar som nu allihop sprängdes på en och samma gång och Elli började skaka där hon satt på sängkanten och njöt av sin orgasm samt av åsynen av den ejakulerande kuken som mannen fortfarande smekte med en stor hand medan det droppade från dess topp och ned på golvet under honom.



Det var först när den ljudlösa orgasmen klingat av som Elli förskräckt vände sig om för att kontrollera att Jonte inte vaknat av hennes kropps njutbara skakningar. Hennes ögon hade på något sätt förlorat sitt mörkerseende, som om orgasmen bländat henne genom frigörandet av så mycket energi på en gång, och hon blinkade oroligt tills hon kunde urskilja konturerna av sin alltjämt sovande pojkvän. Hon suckade av lättnad blandad med sexuell tillfredsställelse och vände sig mot mannen på andra sidan kupén som log samma varma och charmiga leende mot henne som när han först kommit in i kupén under dagen. Elli log försiktigt tillbaka men kände sig skamsen över vad hon gjort. Inte så mycket för att det hon visat denna gång varit värre på något sätt. Tvärtom var det som hänt nu egentligen långt oskyldigare ur den synvinkeln, men för att hon gjort det utan att fråga Jonte vad han skulle tycka om saken och för att det mer eller mindre varit hennes eget initiativ. Det fanns ingen att skylla på, ingen att peka på för att skuldbelägga och just därför var det hela så mycket skamligare. Därför skylde Elli sin kropp för mannen och som om han förstod precis hur hon kände eller om han kanske kände likadant täckte han sitt slaknande kön och kröp in under täcket. Elli lade sig själv tillrätta under det täcke hon delade med Jonte och hon tryckte sig försiktigt mot hans varma kropp, dels för att ta del av hans värme men ännu mer i en sorts ursäktande gest för det övertramp hon nyss begått. Ett underbart övertramp, det måste hon tillstå, men det var inget annat än ett övertramp.



När Elli vaknade på morgonen sken solen in genom kupéfönstret och silat genom ännu en lövskog for det över väggarna i rummet med märkliga skuggspel som följd. Hon låg och blinkade en stund innan minnena av gårdagens händelser kom smygande genom medvetandet och trots att timmen var så tidig blev hon smått upphetsad av det enkla faktum att allting hänt på riktigt och inte bara varit en dröm. Hon vände sig mot Jonte och puttade på honom tills han vaknade och yrvaket tittade på henne med frågande blick. "Dags att gå upp. Vi är framme snart" sade Elli och satte sig upp i sängen. Hon var fortfarande naken och sträckte sig snabbt efter en tröja och ett par trosor för att slippa behöva visa upp sig för någon biljettkontrollant som kunde tänkas stövla in när som helst. När hon var påklädd och stod på golvet satt Jonte på sängkanten och gnuggade sig i ögonen. Elli tittade på honom och sedan på den andra sängen. Hon hade inte märkt det under tiden hon klädde på sig men mannen med mustaschen som sovit på andra sidan av kupéns mittbord var inte längre kvar. Faktum var att hans sida av kupén inte ens var en bädd längre utan var ombyggd till de tre säten som hennes och Jontes bädd snart också skulle anta formen av. Hon tittade mot Jonte med överraskningen synliggjord genom en halvöppen mun och hela hon såg ut som ett stort frågetecken. Jonte tittade över bordet han också. "Han gick väl upp tidigt och klev av på någon annan station" konstaterade han ointresserat vilket av någon anledning irriterade Elli en aning. Sedan började Jonte skrocka. Skrattet var lågt men Elli kunde ana en ton av, var det skadeglädje? "Vad skrattar du åt?" frågade hon utan att riktigt kunna dölja sin irritation och förvirring. "Titta på golvet Elli. Gubben måste ha blivit så kåt att han började runka när vi somnat." När du somnat, rättade Elli sin pojkvän i tanken medan hon var nära att bli högröd om ansiktet av skam bara av att höra hans oväntade kommentar. Hon tittade mot golvet och mycket riktigt syntes spåren efter den utlösning mannen fått i mörkret. Vad Jonte inte visste och aldrig måste få reda på var vem som orsakat att han lämnat de där spåren efter sig. Elli lät bli att besvara kommentaren och gick istället snabbt in på toaletten för att slippa prata mer om saken. Inne i det minimala badrummet tittade Elli sig i spegeln en lång stund medan hon låtsades utföra ett eller annat bestyr och när hon stack ned sina händer i byxfickorna prasslade det till i högra fickan. Hon drog upp pappersbiten som orsakat ljudet och läste de fyra orden som var nedskrivna på den. "Du är otroligt vacker!" Inget mer stod på den avrivna lilla lappen. Inget namn, inget telefonnummer. Ingenting. Elli stoppade tillbaka lappen i fickan, dolde noggrant sitt leende och gick sedan ut i kupén där hon mötte en fullständigt oanande Jonte som var i färd med att klä på sig sina kläder.

13 kommentarer:

  1. Underbar novell!

    SvaraRadera
  2. @Sweetie: Tack! Det är bara att hoppas att det finns fler som tycker som du... :)

    SvaraRadera
  3. det gör det... :)

    SvaraRadera
  4. Den är bra om man läst den andra först

    SvaraRadera
  5. Nån som tycker hon va lite otrogen? Bra novell iallafall

    SvaraRadera
  6. Man bör nog läsa dessa två i ordning. Därav länken i början så man får en chans att förstå vad det är som händer och varför.

    Otrogen? Jo, det var ju lite meningen kan man säga. ;)

    SvaraRadera
  7. Bästa hittills! Fantasifullt och jättebra skrivet (det är alla)
    Finns det fler sånna här bloggar med bara "kvalite" och inte där alla kan skicka in? (på svenska).

    SvaraRadera
  8. @Anonym: Det finns det kanske men den här är bäst! :D Ärligt talat har jag ingen aning. Det finns det säkert men jag har ingen koll på sånt. Jag bara skriver grejer. Det glädjer mig att du gillar det jag skriver!

    SvaraRadera
  9. Så fint flyt i språket och verkliga personer. Jättefin blogg!

    SvaraRadera
  10. Fy fan vilka bra noveller det finns på den här bloggen! :o

    SvaraRadera
  11. Bästa är att dom inte får röra varann. Mycke sexigt liksom upplägg på novellen. Mer åt det hållet gärna. Fin blog.

    SvaraRadera