onsdag 28 mars 2012

Kapitel 25: Bästa kompisar och nyfikna

Molly och Maria var bästa kompisar sedan så lång tid tillbaka att ingen av dem längre mindes när vänskapen först inletts. Vad den ena än tog sig för så brukade den andra följa med eller hänga på vore de varandras skuggor. Hela skoltiden hade de dessutom gått i samma klass och eftersom de var grannar sedan barnsben så umgicks de flitigt även på fritiden. Det var först när de var i färd med att passera de tjugo som deras liv började ta någorlunda olika riktningar och de tvingades vara ifrån varandra under längre tider. Ändå flyttade de till samma stad och studerade på samma universitet, om än olika program. De fortsatte vanan trogna att umgås på fritiden och gick under helgerna oftast ut på samma ställen, tillsammans, som om egentligen inget av större betydelse hänt sedan den dag de börjat i samma skola för första gången. Maria som var den lite tuffare av de två, den som tog för sig av livet på ett mer naturligt och avslappnat vis, hittade en tid efter flytten till universitetsstaden en kille som hon blev intresserad av. Emil som var både rolig och välbyggd studerade något helt annat men blev intresserad av Maria han också. De började träffas och gick på några fester tillsammans men det blev egentligen aldrig mycket mer än så av den relationen. Åtminstone inte kärleksmässigt för i själva verket träffades de nästan varje helg under den falska förespeglingen att se på film när de i själva verket båda visste att det var sex de var ute efter. Två vuxna personer som var svältfödda på kärlek och närhet. De hade helt enkelt gjort något åt saken, utan att för den sakens skull ställa några fler krav på varandra. Maria som i vanliga fall berättade allt och lite till för Molly valde av någon anledning att inte berätta för sin kompis om Emils fortsatta närvaro i sitt liv. Istället smög hon med de erotiska träffarna och påstod sig ofta vara för trött på söndagarna för att umgås.





Smygandet höll tills den dag då Maria och Emil låg i sängen efter att ha haft sex med varandra och de pratade om lite allt möjligt. Samtalet kom naturligt in på sex, förmodligen för att de just haft det och båda var nakna, och medan de förstrött och lite avslaget smekte varandra gled ämnet över till trekanter. Emil hade testat en gång. Maria undrade hur det hade varit och Emil slog upp ett brett leende vilket räckte gott och väl som svar. Han berättade ungefär hur det hade gått till, vilken kompis han haft med sig och Maria lyssnade nyfiket och blev märkligt upphetsad av att höra vad som hänt den där gången. Hon undrade om det inte hade varit roligare om det varit två tjejer istället för två killar och Emil konstaterade lite trumpet att det var mycket svårare att få till en trekant med just den könsfördelningen. Det var i det läget som Maria fick idén. Hon och Molly hade snuddat vid ämnet några gånger förut men det hade aldrig blivit något av de minst sagt lösa planerna. Antingen kunde de inte komma överens om vilken kille de ville ha med eller också visste de inte riktigt hur de skulle få killen att förstå deras avsikter utan att göra bort sig helt och hållet. Tänk om killen svarade nej... Där de låg i sängen blev Maria tyst när hon tänkte och samlade sitt mod för att fråga. Emil tittade på henne och hans ögon smalnade när han försökte utröna vad som rörde sig i sängkamratens tankar. "Vad?" frågade Maria som om hon tänkt på fåglar mot en blå himmel eller något lika oskyldigt, men Emil var inte riktigt så lättlurad. "Du tänker på något fult. Det syns på dig" svarade han medan hans läppar gled upp i ett snett leende. "Äh, jag tänkte inte på något särskilt" svarade Maria men hoppades i smyg att Emil inte skulle ge upp för snabbt. "Men vad tänkte du på?" envisades han, till Marias glädje, och när han puttade på henne fick han en blick tillbaka vars klarblå färg bara bristfälligt dolde den snuskiga tanke som just föresvävat Maria.



"Jag skulle kunna fråga Molly" sade Maria och var nöjd med att ha formulerat sig så vagt att hon egentligen inte sagt någonting alls. "Din kompis?" Maria nickade. "Om hon vill vara med på en trekant?" fortsatte Emil med en röst som avslöjade hans entusiasm inför tanken. "Det sade jag väl inte?" svarade Maria och låtsades som om hela idén varit Emils från början till slut. "Nähä, men kan du inte göra det då?" frågade han och blinkade till med ett öga i tron om att han verkligen hade kommit på idén först. Maria hade alltså lyckats. Hon njöt en stund av att ha fått Emil till att tro att hon inte ens tänkt så själv innan hon svarade på hans fråga. "Tja, jo, det skulle jag väl kunna göra." Emil försökte undvika att nicka för ivrigt för att Maria inte skulle ångra sig men ivern i ögonen förrådde fullständigt de försiktiga huvudrörelserna. Han lutade huvudet mot kudden på nytt med strålande ögon. "Jag vill se dig slicka henne" mumlade han tyst innan han vände sig mot Maria som himlade med ögonen som om hon inte alls förstod hur upphetsad den tanken gjorde Emil. "Jag vill se henne slicka dig också" fortsatte han drömskt. "Vi får väl se om hon vill först" avbröt Maria och gav Emil en uppfordrande blick. "Klart hon vill. Inte nog med att hon får ha sex med mig, hon får ju din sköna kropp också" svarade han med ett självförtroende som gränsade till självgodhet som i sin tur ibland kunde irritera Maria. Eftersom kommentaren också innehöll en komplimang till henne lät hon bli att påpeka det för honom. Hon tänkte istället på Molly, vad hon kunde tänkas tycka om att Maria inte sagt något om sin och Emils relation men framförallt vad hon skulle svara på frågan om en trekant tillsammans.



Två dagar senare när Maria just kommit hem från en föreläsning ringde Molly. De pratade en stund och kom överens om att träffas. Molly kom hem till Maria och redan när hon kom in i lägenheten märkte hon att något stod på. Hon frågade inte direkt men såg tydligt att det var något som Maria ville berätta. Det märktes på hur hon pillade i sitt blonda hår och tycktes vara långt mer rastlös än vanligt. Till slut fick Molly nog och frågade själv. "Vad är det Maria?" Tystnad. En nervös blick och ännu mer tystnad. Molly började frukta att det var något hemskt. Kanske att Maria skulle flytta alldeles själv till någon annan stad för att studera något annat. Hon kände sig egoistisk som bara såg nackdelar med en sådan sak. Tankarna fortsatte glida iväg åt olika håll men landade hela tiden på otrevliga platser. "Du vet Emil som jag träffade ett tag...?" började Maria och Mollys mun gled genast upp i ett lättat leende. "Ja, vad är det med honom?" Maria vred sig av lätt obehag inför erkännandet som måste föregå frågan. "Jag har träffat honom fler gånger." Molly fnissade till. "Det fattar väl jag också" svarade hon och Maria kom nästan av sig när erkännandet alldeles oväntat avdramatiserades så abrupt. "Men, jaha? Hur visste du det?" frågade hon med vilsna ögon. "Ofta att du inte kan umgås nästan någon söndag då. När hände det senast?" Kommentaren fick Maria att börja skratta. "Förlåt, jag borde ha sagt något." Molly skakade på huvudet. "Behövs inte. Jag kanske inte heller hade sagt något om det var jag." Plötsligt kändes hela situationen mycket lättare och Maria fick lust att krama sin kompis av ren tacksamhet för hennes förståelse. Nu återstod bara frågan. Frågan med stort F som var själva orsaken till erkännande från första början. "Jo, jag och Emil pratade om en sak häromdagen." Molly log fortfarande när hon nickade för att Maria skulle fortsätta. "Vad tycker du om trekanter?"



"Folk får väl göra vad de vill..." svarade Molly medan hon låtsades som att hon inte förstod att frågan handlade om henne själv. Om det visade sig att den faktiskt inte gjorde det hade det blivit alltför snårigt att ta sig ur situationen så hon tyckte att svaret hon presterat var det bästa möjliga. Maria suckade. "Jo men alltså, med mig och Emil?" Molly kände bröstkorgen fyllas av virvlande känslor som ville tränga upp ur halsen tillsammans med hjärtat som i sin tur pumpade hårdare och mer högljutt än på länge. "Vill du det då?" frågade Molly till slut för att vara säker på att det inte bara var något som Emil tjatat om till Maria gett sig. Maria blev istället frustrerad över Mollys eviga blygsel och himlade med ögonen. "Det är ju inte som att vi är tillsammans, så jag kommer ju inte bli svartsjuk" svarade hon medan hon tittade in i Mollys bruna ögon som såg nervösa och litet oroliga ut. När Molly hörde svaret kändes det genast bättre och hon sken upp i ett leende. "Var det hans idé?" Maria svarade inte genast. "Ja" ljög hon till slut. "Typiskt killar" fortsatte Molly och Maria nickade instämmande med ögonbrynen höjda som för att säga; Eller hur? De två kompisarna umgicks sedan resten av kvällen och diskuterade alla möjliga saker om den förestående aktiviteten i vilken även Emil skulle ingå. Vad de kunde tänka sig att göra, dels med Emil och dels med varandra men också vad de skulle ha på sig för att Emil skulle bli tokig av åtrå. Att de båda lika mycket själva ville bli åtrådda sade de inget om men de misstänkte båda varandra för att hysa precis samma tankar. Mötet planerades till söndagen samma vecka eftersom Emil brukade vilja träffas på söndagar av någon anledning och när kvällen gradvis blev till natt tog Molly sin cykel och åkte under en stjärnklar himmel hem till sin egen lägenhet, fylld av tankar och känslor som hon inte kunde skaka av sig.



Vid veckans slut när gryningen kom smygande över horisonten med de första bleka solstrålarna var Molly redan vaken. Hon hade knappt kunnat sova under natten som hon istället spenderat i sin säng upptagen av tankar på det som skulle hända om bara några timmar. Hon steg upp och gjorde frukost, letade fram rätt kläder och valde noggrant ut sina finaste underkläder och de speciella strumporna som hon själv tyckte så mycket om. Maria skulle ringa under förmiddagen och Molly kunde inte tänka på något annat. Till slut ringde det och Molly blev nervös när hon svarade. De pratade om allt möjligt en stund innan det oundvikliga ämnet kom på tal. "Ska jag komma förbi dig på väg till Emil eller?" frågade Maria och Molly tyckte att det var en bra idé. "Hur dags vill han att vi kommer då?" frågade Molly. "Klockan två" svarade Maria och Molly kände nervositeten öka ännu några grader när hon insåg att det inte alls var lång tid kvar. De fortsatte prata en stund innan de lade på. Ett par timmar senare ringde det på dörren och när Molly öppnade stod Maria där utanför och väntade. De tittade på varandra utan att säga ett ord och Molly fick på sig sina skor och stängde dörren bakom sig. De tog sina cyklar och påbörjade den korta färden utan att säga särskilt mycket. När de kom fram låste de cyklarna och klev in genom porten till Emils hus. De gick uppför trapporna och hittade rätt våning. Framme vid dörren stannade de upp ett ögonblick och tittade på varandra. "Är du redo?" viskade Maria och Molly bet sig i underläppen innan hon nickade försiktigt. Hennes inre var i uppror på det skönaste sätt med ett bultande hjärta som hotade att tränga ut genom bröstkorgen och under detta ett veritabelt stim av fjärilar som flög omkring i magen likt vilsna bin. Hon undrade om inte Maria kände ungefär likadant men kom på att det här ju faktiskt inte var första gången kompisen skulle träffa Emil och att hon trots allt redan haft sex med honom flera gånger förut. Det var Maria som ringde på dörrklockan och när ljudet klingat ut väntade de under tystnad.



Handtaget trycktes ned och när dörren gled upp stod Emil där på andra sidan med ett leende på läpparna. "Hejsan tjejer. Kom in vetja!" sade han och förflyttade sig bakåt och in genom hallen till sin lägenhet. Maria och Molly gick in och stängde dörren efter sig. "Du måste vara Molly?" frågade Emil och Molly nickade lite blygt till svar. "Jo, det är jag" fick hon till slut ur sig men kände sig genast dum som inte kunde komma på något bättre att säga. Emil tog hennes hand men ångrade sig, släppte handen och gav henne en kram istället. När de släppt taget om varandra vände han sig mot Maria istället som fick en likadan kram men lite längre. Emil bjöd in dem till vardagsrummet i tvåan han bodde i och tjejerna följde honom in i rummet. De satte sig i soffan llihop utan att säga särskilt mycket. Alla visste varför de var där och därför framstod alla andra samtalsämnen plötsligt som ganska löjliga. Maria satt bredvid Emil med Molly på sin andra sida och det tog inte lång tid förrän Emil vred sig runt och kysste Maria. De kysstes en stund med Emils stora händer sökandes över hennes kropp efter sköna platser att stanna upp på. Molly satt och tittade på dem och försökte låta bli att stirra men hon kunde inte sluta titta på Emils händer och kände sig snart lite avundsjuk på den uppmärksamhet som Maria visades. Handen letade sig fram över Marias ben och plötsligt låg den varm och tung över Mollys eget lår. Hon höll tillbaka en flämtning och kände fjärilarna i magen få förnyad kraft. Maria och Emil avslutade sin kyss och Emil tittade ned på sin hand som var placerad på helt fel lår. "Oj, här blev det visst lite fel" utbrast han som om det inte alls varit meningen att röra vid Molly och båda tjejerna skrattade nervöst till men Emil tog inte bort handen utan smekte över Mollys lår med en nyfikenhet som det inte gick att ta miste på. "Ni kanske också vill kyssas?" föreslog Emil och producerade ett snett leende som tydligt visade hur intresserad han själv var av att förslaget skulle falla i god jord. "Klart vi vill" svarade Maria med en kaxighet som Molly ofta önskade att hon själv ägde. Sedan vände Maria sig mot Molly och lutade sig framåt.



Kompisarnas läppar möttes och de kysstes försiktigt och mjukt. Kyssen utvecklades och snart lekte deras tungor med varandra medan de båda ibland tjuvtittade mot Emil för att se hur han tittade på dem. Hans ögon var stora som om han var förvånad över det han såg. Han stirrade på dem och när Maria drog undan Mollys bruna hår så att han skulle se ännu bättre mumlade han grötigt för sig själv. "Ja, fortsätt. Fy fan vad sexigt" hördes hans röst medan tjejerna lekte med varandras tungor och läppar. De lät sina munnar separeras en aning och cirklade med tungorna runt varandra i en porrfilmsinspirerad kyss för att hetsa honom ytterligare och Emil lade varsin hand på deras lår för att smeka dem medan de kysstes på det sättet. "Ni anar inte hur kåt jag blir av att se er göra sådär" hörde de Emils röst och Maria drog sig plötsligt bort från Mollys mun. "Jag vet" svarade hon och gav Emil en utmanande blick som Molly ackompanjerade med ett leende. Det hela hade gått långt snabbare än hon förväntat sig. Hon visste nog inte längre riktigt vad hon förväntat sig men att det skulle gå så här snabbt var mer än hon förberett sig på. Emils hand på hennes lår rörde sig uppåt och samtidigt ned längs insidan och Molly bet sig i läppen för att inte flämta till av upphetsning. Emil som såg hur hon reagerade log ännu större och gjorde likadant med andra handen på Maria som slöt ögonen när hon njöt av beröringen. "Kom här Molly" sade han plötsligt och Molly lutade sig villigt fram för att möta hans läppar med sina. De kysstes medan Maria såg på och tvingades göra sitt bästa för att dölja den svartsjuka hon trots allt kände när kompisen blev kysst av Emil. Hon tryckte sitt ansikte mot deras och snart kysstes de allihop. Emil rörde sig från Molly till Maria och sedan tillbaka, gång på gång, i en intrikat kyss på tre medan hans händer tog sig allt större friheter med deras kroppar.



"Ni ser lite varma ut" sade Emil när kyssen avslutats och vännerna förstod båda vad han syftade på. De tittade på varandra men tvekade. "Du kan ju börja Molly" fortsatte han med blicken fäst på det nya objektet för sin upphetsning som nervöst började flacka med blicken åt Marias håll när hon hörde förslaget. Maria kunde inte förstå var svartsjukan kom ifrån men hon kunde inte heller slå den helt ifrån sig. Istället för att uppmuntra sin kompis att klä av sig bestämde hon sig för att straffa henne lite för Emils plötsliga intresse. Hon vände sig mot Molly och började knäppa upp hennes mönstrade blus, de översta knapparna först och sedan nedåt. Molly kände sig uttittad och fullständigt objektifierad när Maria gjorde på det sättet eftersom Emil inte kunde sluta stirra på dem. Hon kunde se en intensiv åtrå i hans ögon och hon var ganska säker på att den var riktad mot henne. Fler knappar åkte upp och snart drog Maria tyget åt sidorna så att Emil fick full insyn och kunde se Mollys bröst där de stängdes in av bara bh:n. Mollys andning var redan ansträngd men Maria njöt småaktigt av att exponera sin kompis på det sättet som en hämnd för hur Emil tittade. De riktade blickarna mot Emil för vidare instruktioner och log åt hans vilda blick. "Fortsätt" var det enda han fick ur sig så Maria vred Mollys överkropp åt sidan och drog försiktigt blusen av henne. När den var av tog hon tag i linningen till sin egen tröja och skulle precis dra upp den när Emil avbröt henne. "Nej, en åt gången" protesterade han och Maria satt en stund med tröjan uppdragen bara några centimeter innan hon släppte den. Svartsjukan bubblade inom henne men hon tänkte inte visa den för någon av dem. Istället tittade hon mot Molly och de fick ögonkontakt. "Res dig" sade hon åt sin kompis och ångrade omedelbart att hon låtit en aning hård i rösten.



Mollys inre sjöd snarare av nervös upphetsning och hon lydde Maria utan att protestera. Hon kom upp på fötter och slängde en blick åt Emils håll innan Maria vred henne mot sig och knäppte upp kjolen. Med rumpan mot Emil kände hon de små fingrarna innanför kjolen och hur de drog plagget nedåt. Hon tittade ned på Maria och möttes av ett märkligt leende som Molly hade svårt för att tolka. Hon log nervöst tillbaka och såg kjolen glida ned längs benen tills den låg skrynklig över fötterna. Bakom henne mumlade Emil återigen om sexighet. Maria skulle precis dra av henne de höga strumporna med rosetter i mörkt sidenband på framsidan när Emil protesterade på nytt. "Nej, låt dem vara kvar." Molly log och kände sig nöjd med klädvalet. Uppenbarligen gillade Emil de speciella strumporna som hon hittat i en gullig liten butik när hon var utomlands året innan. Maria började smeka henne över baksidan av låren, upp mot rumpan i en sorts uppvisning för Emil som fick Molly att känna sig en smula generad. Denna känsla ersattes av upphetsning när hon bakom sig hörde hur hans andning förändrades och blev ansträngd. Maria reste sig och de stod tätt intill varandra när hennes händer lekte över Mollys rygg och rumpa. Ett bekant ljud uppstod och omedelbart därefter slaknade bh-bandet kring Mollys bröstkorg och rygg. Hon stirrade på Maria med glasartad blick men fick inget gensvar för sin nervositet. Istället drog Maria av henne bh:n och vände henne sedan om så att Molly stod med bar överkropp inför Emils hungriga ögon. Maria smekte hennes mage bakifrån och lyfte brösten för Emil som slickade sig om läpparna av upphetsning. Molly såg hans mun böja röra sig men orden var alltför tysta för att nå hela vägen fram. Hon försökte tyda läpparnas rörelser men yr av upphetsning som hon var tycktes de bara forma de fulaste ord. Fula ord som tycktes forma smutsiga meningar som beskrev henne och Maria som något långt värre än bästa kompisar.



Emil flyttade sig på soffan och satte sig precis framför Molly där hon stod på golvet nästan helt naken. Han böjde sig fram mot henne, kysste hennes mage och lår och reste sig sedan för att kyssa brösten som Maria tryckte ihop med händerna. Innan han ens nått fram med munnen till de mjuka brösten kände Molly hur vårtorna drog ihop sig och när läpparna vidrörde dem var de redan styva. Hon tittade ned och såg Marias händer hålla upp brösten för Emil att ta del av. Hon såg hans tunga måla cirkel efter snuskig cirkel runt ena bröstvårtan och kände hans varma händer runt sina höfter. Molly höll på att börja darra i kroppen när så mycket uppdämd upphetsning tvingade sig fram genom hennes kropp. Ett bultande spred sig i hennes underliv och hon ville att Emil skulle göra mer med henne. Använda henne på fler sätt. Snuskiga sätt. Istället satte han sig ned på soffan igen. "Ta av henne trosorna" beordrade han Maria som villigt gjorde som hon blev tillsagd. Molly kände hur trosorna gled ned över låren och följde upphetsat Emils ögon som ogenerat stirrade in mellan hennes nakna ben. När trosorna var av sträckte han fram handen och smekte Molly på insidan av ena låret, inte mer än högst fem centimeter från underlivet som nu bultade ännu hårdare och än mer intensivt än förut. Han körde in andra handen mellan låren och tvingade isär dem så att Molly måste ta ett steg åt sidan med ena foten. Sedan två stora fingrar som vidrörde hennes blygdläppar och tvingade dem åt sidan. Ett finger mellan läpparna och därefter en häftig inandning från Emil som just avslöjat hennes kåthet. Han drog tillbaka handen och friktionsfritt gned han fingertopparna mot varandra som om han reflekterade över vad Mollys upphetsning gav honom för möjligheter. "Kom här Maria!" löd en order från hans mun och Maria flyttade sig närmare honom på soffan. "Öppna munnen!" löd nästa order och Maria tvekade en kort stund innan hon lydde.



Emil stoppade in de kladdiga fingertopparna i Marias mun och andades tungt ut genom näsan när hon slickade fingrarna rena från Mollys upphetsning. "Herregud" mumlade han och satte en hand över skrevet som om han inte längre kunde låta bli att smeka sig själv. "Molly, sätt dig på soffan" fortsatte han med klarare röst och samtidigt som Molly satte sig ned drog han bort Maria från soffkudden. "Du ska vara på knä" fortsatte han sin snuskiga regi och tjejerna agerade likt lydiga skådespelerskor i det smutsiga spel som höll på att formas med soffan som oupplyst scen. Molly hann inte mer än sätta sig förrän Emil särade på hennes ben med sina starka händer. Hon kände sig exponerad, objektifierad till och med, men hon kunde inte låta bli att dras med i upphetsningen som detta medförde. Emil smekte henne längs låren och in mot fittan medan Maria satt på knä framför soffan och inväntade nästa befallning. Emil smekte först Molly mellan benen och tryckte med fingertopparna mot de glansiga blygdläpparna så att hon flämtade till av upphetsning. Hon förstod vad som skulle hända och det gjorde Maria också men ingen av dem låtsades om att de förstod. Emil satte sig ned igen och tittade på Maria. "Slicka henne" löd orden som med viss ansträngning smet över hans läppar. Maria tittade upp på Molly och fick en svag nickning till svar. Hon lutade sig fram och med tungan utsträckt slickade hon längs sin kompis blygdläppar och upp mot klitoris tills Molly motvilligt stönade till av njutning. Emils andning var tung nu och han stirrade med kåta ögon på de två kompisarna vars viljor han fått gåvan att styra efter egen smak. Han älskade vad han såg och tryckte med ena handen över ett skrev som buktade ut kraftigt. När Maria fortsatte slicka Mollys fitta tog han tag i den senares ena hand och placerade den på samma ställe som han själv nyss tryckt på. Molly kände den instängda kuken mot sina fingrar och avbröt ett mjukt stön med en ofrivillig flämtning över den hårda sensationen mot handen.



Emil blinkade och spärrade upp ögonen när han avbröt situationen. "Molly, du får klä av Maria nu" utbrast han i en ivrig order och Maria lutade sig tillbaka från sin plats mellan Mollys särade ben och torkade sig om läpparna med handryggen. Hon reste sig upp och Molly ställde sig bredvid henne, redo att fullgöra sin uppgift. Hon drog upp Marias tröja och när den var av skulle hon just knäppa upp byxorna när Emil protesterade. "Kyss varandra först." Tjejerna tittade på varandra och sedan mot Emil. "Gör det!" framhärdade han och de vände sig mot varandra igen. Deras läppar möttes och Molly kände för första gången smaken av sin egen kåthet från en tjejs läppar och tunga. Medan de kysstes på det sättet smekte Emil henne över rumpan och därefter över Marias blottade mage. Han började bli rastlös och drog dem ifrån varandra som om det varit deras egen trotsiga idé att de skulle kyssas. Han kunde inte hålla sig längre utan hjälpte Molly att få byxorna av Maria som kände sig skönt utnyttjad och åtrådd. Emil lät Molly knäppa upp sin kompis bh men drog själv av den i ett rus av kåthet som fick hans rörelser att bli både hetsiga och slarviga. Han smekte dem båda och stirrade från den ena till den andra innan han stoppade handen innanför Marias trosor och fann sin väg fram till hennes lika bultande underliv. Stora fingrar letade sig in mellan våtvarma blygdläppar och han drog upp handen för att stoppa in de snuskiga fingrarna i munnen på Molly som skamset tittade på Maria medan hon slickade bort kompisens upphetsning från Emils hand. "Ni är små kåtslynor båda två" frustade han när han drog ut fingrarna ur Mollys mun och han drog hetsigt ned Marias trosor innan hans händer letade sig upp längs hennes ben, över magen och upp mot de väntande brösten. "Kyss hennes bröst" beordrade han Molly som gjorde som hon blev tillsagd och Emil smekte henne över stjärten samtidigt som hon tog Marias ena bröstvårta mellan sina läppar.



"Sätt dig Maria" löd nästa befallning och Maria gjorde villigt som hon blev tillsagd även denna gång. Emil brydde sig inte om att uttala nästa order utan tryckte helt sonika ned Molly på knä framför sin kompis. Sedan särade han Marias ben och gav Molly en uppfordrande blick. Hon tvekade bara ett kort ögonblick innan hon lutade sig fram och kysste Marias underliv. Hon stack ut tungan och började föra tungspetsen över de våta läpparna, stack in den mellan dem och letade sig upp mot klitoris tills det var Marias tur att stöna av den njutning som Emil nu påtvingade henne genom Mollys snuskiga försorg. Molly anade bakom sig hur Emil sjönk ned på knä och blev helt säker när han särade på hennes ben och ställde sig mellan dem. Hon tittade upp på Maria som bet sig i läppen för att inte visa riktigt hur mycket hon njöt av Mollys tunga och fortsatte sedan slicka hennes läppar och klitoris eftersom Emil beordrat detta. En stor hand strök henne varmt över ena skinkan och klämde girigt på den. Emil tog på henne som att han ägde henne men Molly njöt av varenda smekning. Hon kunde höra hur Maria flämtade och höll tillbaka små stön av njutnig och trots att Molly vanligtvis inte tände på sin kompis tyckte hon det var ganska häftigt att det var hon som var orsaken till de där ljuden. Ännu mer spännande var det att Emil tittade på när hon låg där på knä och slickade Maria. Hans händers rörelser avslöjade tydligt hur kåt hennes beteende gjorde honom och hon kunde inte förneka att samma beteende också gjorde henne själv kåt. Det hade varit meningslöst att försöka intala sig själv något annat. Beviset bultade nämligen fuktigt mellan hennes ben dit Emils händer funnit sin väg. Ett stort finger tryckte mot hennes öppning medan hon slickade Maria och Molly gnydde till av upphetsning när fingret utmanade hennes våta öppning. Emils andra hand dök upp vid hennes bröst och klämde hetsigt på dem medan hans tunga andhämtning hördes bakifrån.



"Molly verkar gilla det där" hördes plötsligt Emils röst. Molly tittade skuldmedvetet upp på Maria som med underläppen mellan tänderna nickade åt kommentaren utan att ens titta ned på sin kompis. Molly ville protestera men hann inte förrän ett ljud följdes av en lätt svidande känsla över rumpan. Hon spände instinktivt sätesmusklerna och när hon öppnade ögonen på nytt tittade hon med flackande blick upp på Maria som med sin huvudrörelse förrått henne. "Det är inte första gången hon gör det där" ljög Maria utan att tveka och en ny handflata landade på Mollys andra skinka där den åstadkom ett liknande ljud som den förra gjort. Hon förstod inte varför Maria ljög på det sättet men protesterade av någon anledning ändå inte. Istället fortsatte hon slicka sin bedrägliga vän medan kompisen hittade på nya lögner som gav Emil anledning att daska till hennes stjärt ännu fler gånger. Hon fick höra hur hon sagt att hon länge velat suga Emil och den kommentaren orsakade en kraftig flämtning följd av ännu en hettande daskning över rumpan som nu börjat bli en aning öm. Svedan som slagen orsakade ackompanjerades av en så skön känsla att Molly inte kunde förmå sig själv att berätta hur Maria ljög för Emil. Kanske var Maria lite svartsjuk ändå hann hon tänka innan ännu en graverande lögn avslöjade henne som en skamlös slampa och fick Emil att daska till hennes rumpa återigen. Han smekte henne inte längre och med ansiktet begravt mellan Marias särade ben hörde Molly bara knappt hur Emil klädde av sig bakom henne. När hon emellanåt tittade upp såg hon Marias glasartade blick som var fäst vid en punkt bakom henne, förmodligen i Emils ögon. Hon accepterade situationen och fortsatte slicka sin kompis fuktiga fitta medan Emil daskade till henne för varje lögn som trillade över Marias läppar. Några av lögnerna var inte ens lögner men det hade Maria ingen aning om och Molly tog emot just de slagen på sin rumpa med en vag känsla av att en sorts snuskig rättvisa blev utmätt.



När Molly blundat en stund och fortsatt med sin egen uppgift märkte hon hur Maria drog sig bakåt och ifrån henne. Hon slutade upp med slickandet och tittade förvirrat upp men Maria gav henne inte ens en blick. Istället klev vännen ned från soffan och ställde sig på knä bredvid Emil bakom Molly som nu låg med överkroppen över soffkudden och rumpan i vädret. Hon vred huvudet bakåt, såg hur Maria kysste en naken Emil och njöt själv av de smekningar som hans stora händer betygade hennes känsliga stjärt. Emil var så upphetsad att han nästan darrade medan han kysste Maria. Han smekte ivrigt den underbara rumpan framför sig och kände hur den blivit varm av alla daskningar. Det var så skönt att straffa Marias kompis för allt det Maria berättat om henne. När hon nu kysste honom och samtidigt runkade hans kuk med långsamma smekningar som drog förhuden över ollonet och tillbaka njöt han stort. Hon viskade nya skamliga avslöjanden om sin vän i hans öra och han stirrade ned på rumpan innan han daskade till den ännu en gång så att Molly gnydde till av den smärtfyllda njutningen som slagen gav upphov till. Maria som genom sina lögner gjort förräderiet till en personlig njutning tittade upphetsat på när kompisens stjärt började bli rosa av alla daskningar och fortsatte runka Emil under tiden för att hetsa honom att fortsätta. Äntligen fick hon utlopp för den svartsjuka som hon knappt förstod ursprunget till och känslan av den hårda kuken i hennes hand färgade hennes blickar med en kåthetens skamligt blå färg. En hand dök vid hennes underliv och snart smekte Emil henne medan hon viskade ännu en bedräglig lögn i hans öra om Mollys dåliga moral. Ett lätt stön föll över hennes läppar men Maria kunde inte längre avgöra om det var Emils smekningar mellan benen eller Mollys gnyende ljud av daskningarna som gav henne mest njutning. Hon skämdes för hur hon gång på gång förrådde sin bästa kompis men eftersom det var så uppenbart att också Molly njöt kunde hon inte sluta.



Plötsligt reste sig Emil upp och lämnade tjejerna ståendes på knä framför sig. "Vänd dig om Molly" utbrast han och Molly sträckte på ryggen, vände sig om och satt snart på knä intill Maria. Hon försökte titta upp på Emil men blicken ville inte riktigt lämna den hårda kuken som stod rakt ut från hans kropp och när deras ögon slutligen fann varandra möttes Molly av en anklagande blick som fick hennes inre att vrida sig av skamlig upphetsning. "Sug mig" såg hon orden formas på Emils läppar och Molly tittade snabbt mot Maria. "Båda två" fortsatte Emil med samma läppar formade till ett lystet leende. Maria ryckte på axlarna och de fnissade båda till vilket tycktes irritera Emil. Han tryckte skrevet framåt så att kuken gled över Marias kind och lämnade ett genomskinligt spår som förband dem båda genom en smal sträng när när hon vred kinden åt sidan. Den snuskiga bilden fick Molly att flämta till men hon dolde reaktionen så att inte Maria skulle se den och därefter kanske påpeka även detta för Emil. Hon väntade på att Maria skulle börja och väntade med blicken fäst på den hårda kuken framför deras ansikten. Maria lutade sig fram och slöt läpparna runt Emils ollon. Han stönade till när värmen från hennes mun omslöt honom så skönt och han tittade ned på henne där hon stod på knä med honom i sig. "Du också Molly" uppmanade Emil och Molly lutade sig framåt, förvirrad över vad hon förväntades göra. Eftersom Maria fortfarande hade kuken i sin mun bestämde hon sig för att slicka längs dess hårda skaft och hon hörde Emil frusta av upphetsning när hon gjorde på det sättet. Åsynen av de två tjejerna som med sina läppar och tungor smekte hans kön fick Emil att stirra med stora ögon. En blond och en brun kalufs rörde sig fram och tillbaka vid hans kuk och tungorna som lekte över hans stånd fick Emil att stöna högt av njutning.



Molly som kände sig något åsidosatt i situationen lyfte handen och smekte Emils pung medan Maria sög på den hårda kuken. Hon tog den mjuka huden i sin hand, kramade försiktigt och slickade på kukens skaft när Maria tillät henne att komma åt. Emil höll på att bli vansinnig av åsynen av de två tjejerna som stimulerade honom och trots frånvaron av ansträngning å hans sida flåsade han tungt. "Snuskiga små kåtslynor är ni båda två" flämtade han fram och Molly vars mun inte var upptagen log mot honom när hon hörde de fula orden vilket fick honom att stöna rakt ut. "Era kåta små slampor" mumlade han grötigt och drog sig plötsligt bakåt så att kuken åkte ur Marias mun med en sträng av saliv vulgärt dinglande från toppen. "Molly, sätt dig i soffan!" halvskrek Emil vars upphetsning slutligen fått honom fullständigt ur balans. Maria gav honom en mörk blick men Emil log bara åt henne. "Du ska nog få du också." Molly kunde inte låta bli att känna sig lite nöjd med att Emil valt ut henne men började också förstå vidden av Marias svartsjuka angående Emils intresse för henne. När hon satt sig i soffan hände något oväntat. Emil puttade fram Maria så att hon stod grensle över Molly på knä och i den ställningen ställde han sig bakom dem båda. Maria och Molly tittade på varandra med förvirrade blickar och snart såg den senare hur Maria blinkade till och sedan öppnade ögonen med en flackande blick. Emil som stod bakom hennes rumpa hade tryckt sin kuk mot hennes fitta och trängt in. Han började stöta in i Marias varma sköna kropp och höll om hennes höfter medan han knullade henne. Maria tittade ned på Molly medan Emil tryckte sig in i henne bakifrån och hon måste anstränga sig för att hålla tillbaka de ljud som ville smita fram över hennes läppar. Från sin plats på rygg kunde Molly se sin kompis kropp gunga fram och tillbaka och brösten likaså. Hon sträckte sig upp för att smeka Maria under tiden hon blev knullad. En sorts ursäktande smekningar för att stävja den svartsjuka som hon insett att hon var orsaken till.



Molly tittade nyfiket in mellan sin och Marias kropp och där såg hon Emils pung slå mot kompisens underliv för varje gång kroppen gungade till. Hon höjde blicken och såg hur Maria njöt av stötarna som tvingade sig in i henne, såg hur kompisen bet ihop läpparna för att inte stöna rakt ut och hur hon knep ihop ögonen av njutning. Där ovanför skymtade Emils ansikte som förvreds av en liknande njutning när han knullade Maria. Molly sträckte ned ena handen och smekte sig över magen och vidare nedåt. Ingen kunde väl klandra henne för den upphetsning och kåthet hon kände? Dessutom blundade ju Maria så hon kände sig förhållandevis säker på att inte bli upptäckt. När Molly började smeka sig själv såg hon noga till att inte ge något ljud ifrån sig men rörelserna över klitoris var så underbart sköna att hon måste blunda. När hon efter en stund slog upp ögonen tittade Maria rakt på henne och Molly ville sjunka genom soffan av skam. Hon gjorde en hyssjande åtbörd och bad en stilla bön om att kompisen inte skulle förråda henne ännu en gång men Maria hade redan vridit huvudet åt sidan och tittade upp på Emil. "Ser du vad hon gör?" frågade hon rakt ut och Mollys kinder blev genast heta. Hon drog bort handen från sitt underliv och gav Maria en ond blick men fick bara ett skratt till svar. Emil stannade upp i sina rörelser och tittade nyfiket ned på Molly, sedan på Maria. "Vad gjorde hon?" frågade han ivrigt. "Hon smeker sig själv" svarade Maria och stack ut tungan på skoj åt sin generade kompis. Emil riktade på nytt blicken mot Molly och utan att säga något mer drog han sig ur Marias kropp för att sjunka ned på knä. Väl där tog han tag i Mollys ben, lyfte undan Marias knän för att på så sätt sära på Mollys och med den hårda kuken i sin hand styrde han in den mellan Mollys lår. Han flämtade till när han trängde in i henne och Maria såg under sig hur Molly blinkade till och andades in häftigt när hennes kropp nu fylldes upp av Emil. Förräderiet hade inte fått alls den effekt som hon förväntat sig och Maria måste hålla tillbaka känslorna för att inte alltför tydligt visa sin svartsjuka.



"Kyss varandra" hörde hon Emil frusta bakom sig och Maria tänkte just glida ned och lägga sig över Molly när hon kände att han höll henne kvar i positionen på knä i soffan. Istället fick hon luta sig framåt och Molly mötte hennes läppar med sina egna. De kysstes medan Molly blev knullad och Maria måste hålla hennes huvud stilla eftersom Emils stötar fick henne att gunga fram och tillbaka över soffan. Under tiden de lät sina tungor leka i ett skådespel somknappt ens nådde Emils ögon kände Maria mjuka läppar mot sin upphöjda ända. Emil kysste hennes skinkor medan han knullade Molly och den senares gungande rörelser upphörde emellanåt när Emil särade på Marias skinkor för att slicka henne bakifrån. Maria kände sig fullständigt exponerad i den ställningen, med rumpan upp i luften medan hon böjde sig framåt för att kyssa sin vän. Ändå tyckte hon av någon anledning om den där känslan. Inte minst eftersom Emils tunga letade sig in mellan hennes blygdläppar och tryckte varmt mot hennes öppning. Hon utstötte ljud av njutning rakt in i munnen på Molly som för sin del inte riktigt förstod vad som hände, varför Maria njöt så av att hon själv blev tagen av Emil. När han istället fokuserade på Molly och stötte djupt in i hennes kropp gungade Mollys bröst fram och tillbaka i en snuskig rytm och hon utstötte själv liknande ljud in mellan Marias läppar. Emils egna ljud började bli alltmer högljudda nu och han flåsade och frustade mellan Marias särade skinkor. Han var snart alltför upptagen av sin egen njutning för att kunna koncentrera sig på att slicka henne och nöjde sig därför med slarviga kyssar som lämnade spår av saliv över Marias stjärt. "Smek dig igen Molly" frustade han fram och Molly sänkte handen mot sitt underliv för att följa hans befallning. Hon började måla små cirklar över sin klitoris och snart måste hon bita sig i läppen för att inte stöna rakt ut. Emils händer smekte under tiden hetsigt över Marias rygg och han klämde slarvigt på hennes bröst medan han stötte hårt in i Molly.



"Du hjälper väl din kompis?" utbrast han med andan i halsen och Maria tittade på Molly med och fnissade till innan hon stack bak handen för att ta över tecknandet av de sköna cirklarna. Emil själv började smeka Marias blygdläppar och snart gnuggade han mjuka cirklar över henne så att de alla njöt tillsammans av varandra. Det var Molly som började närma sig gränsen för sin njutning först och medan Emil knullade henne med sin hårda kuk målade Maria några cirklar för mycket över hennes klitoris så att hon snart inte klarade mer. Hon försökte dra undan Marias hand men den smög sig snabbt tillbaka så fort hon släppte den och inom loppet av några sekunder var det för sent. Molly vred sig över soffkudden och krökte ryggen i en båge när orgasmen exploderade i hennes underliv och därifrån spred sig ut genom kroppen. Underbar njutning tvingade sig över henne och hon jämrade sig av välbehag när Maria fortsatte tecknandet av samma cirklar mot hennes blodfyllda klitoris. Så fort Mollys orgasm klingat och hon börjat lugna ned sina rörelser under Maria drog Emil sig ur henne. Han reste sig och tryckte sin kuk mot Marias blygdläppar som villigt gled åt sidan och där innanför trängde Emil in i hennes öppning på nytt. Han gav Molly en blick och höjde uppfordrande på ögonbrynen åt henne så att hon skulle ta vid där han slutat och på så sätt ge tillbaka samma njutning som Maria nyss gett henne. Molly sträckte in handen och lekte med två fingrar över Marias klitoris och under tiden slog Emils pung mot hennes hand när han stötte in i hennes kompis bakifrån. Maria stirrade vilt ned på Molly och det var tydligt att även hon var nära men innan det gick riktigt så långt fick Emil istället en ny idé. Han drog sig ur Marias fitta och stod bakom tjejerna med kuken utskjutande från skrevet, snuskigt glittrande. "Ställ dig på knä Maria!" beordrade han och Molly kunde se besvikelse i Marias ögon när hon gled ned på golvet.



"Molly, du ställer dig på knä bakom Maria" fortsatte Emil och Molly nickade. Hon gled ned på golvet och ställde sig som hon blivit tillsagd. "Smek henne nu" löd nästa order och Molly sträckte sig runt Marias mage för att fortsätta sina sköna cirklar. Maria jämrade sig och stönade tyst av rörelserna men Emil gav henne ingen lugn stund utan greppade hennes hand i sin och slöt den runt sin kuk. "Runka mig nu" sade han åt henne och Maria började föra den kletiga förhuden fram och tillbaka över ollonet med långsamma och ganska hårda rörelser precis som hon visste att Emil älskade när hon gjorde. Snuskiga bevis på hennes egen och Mollys kåthet fläckade hennes fingrar och handflata när hon runkade det stenhårda ståndet medan Molly smekte hennes klitoris, sittande på knä bakom henne. Hon stönade till, bet sig i läppen och fokuserade på smekningarna av kuken men kunde inte låta bli att utstöta ännu ett njutningsfullt stön. Hon tittade upp på Emil med desperation spelandes i de blå ögonen. Emil stirrade på henne, riktade därefter blicken in i Mollys bruna ögon och sedan tillbaka till Maria. Hans flåsningar avbröts av ett djupt stön och när han öppnade ögonen igen såg han hur Maria inte kunde stå emot längre. Med handen runt hans kuk runkade hon honom medan Mollys små fingrar tvingade henne att komma. En orgasm rusade genom hennes kropp och hon måste anstränga sig till det yttersta för att inte sluta runka den hårda kuken. Mollys ögon flackade när hon insåg hur sköna hennes fingrar måste varit och åsynen av allt detta var långt mer än Emil kunde tåla. Hans ben började darra och medan Maria rörde sig ryckigt framför honom av njutningen som härjade genom hennes kropp från underlivet gick han över sin egen njutnings gräns.



Molly rörde fingrarna över Marias klitoris i samma cirklar som tidigare, såg hur orgasmen tog henne i sitt fulla våld och samtidigt såg hon hur Emils kuk pulserade i Marias hand. Plötsligt sprutade den ut en lång stråle av tjock och vitaktig sperma som landade på Marias bröst. Maria slog upp ögonen och med vild blick stirrade hon på den ejakulerande kuken som smutsade ned henne med Emils snuskiga tillfredsställelse. Molly kunde inte sluta stirra på kuken i Marias hand från vars topp ännu en tjock stråle sköt ut och fläckade vännens kropp. Sperma rann nu över båda brösten och från en bröstvårta hängde snart en sträng som smalnade av när den av en sorts smutsens tyngdkraft blev lång och till slut lossnade för att landa på insidan av Mollys underarm så att hon flämtade häftigt av efterupphetsning. När Maria inte längre flämtade och stönade slutade Molly smeka henne och de stirrade båda två på Emils kuk ur vars topp snuskig vätska rann ut och droppade ned på Marias lår där den spred sin smutsiga värme. De tittade på varandra med glasartade blickar och sedan upp på Emil. Han tog ett steg framåt och tittade menande på Molly och sedan sin kletiga kuk. Molly svalde men lutade sig fram. Hon öppnade sina läppar och tog emot den snuskiga kuken i sin mun där hon slickade ollonet rent till ljudet av Emils njutning i form av uppskattande små stönanden. Om hon hade tyckt att Marias kropp blivit nedsmutsad så kände hon sig ännu smutsigare själv som tillät sig göra på det där sättet. När hon slickat en stund på kuken som fortfarande genomfors av oregelbundna konvulsioner som transplanterades genom läpparna lät hon den glida ur munnen. Emils leende strålade under utmattade ögon. "Kyss varandra en gång till" bad han dem och tjejerna himlade med ögonen innan deras munnar möttes för ännu en kyss. Den smutsigaste kyssen hittills. Samtidigt tog Maria tag i Mollys hand och förde den till sitt bröst. Molly kramade det kletiga bröstet men eftersom hon var upptagen med att kyssa sin vän såg hon inte de stora ögon Emil gjorde av att se henne smeta ut den tjocka sperman över Marias bröst. Han trodde inte sina ögon men skulle komma ihåg den bilden i flera år efteråt.

2 kommentarer:

  1. Första halvan typ är väldigt bra. Bara kul med lite bi-sex också.

    SvaraRadera
  2. @Anonym: Själv föredrar jag nog andra halvan. ;)

    SvaraRadera