tisdag 27 mars 2012

Vad är det som händer?

Jo kära läsare, det ska jag tala om för dig. Det som händer är att nästa kapitel blir en utpräglat manlig fantasi. Det finns trots allt en eller två killar som läser här också så kom nu inte och säg att de inte har rätt att få sitt lystmäte åtminstone en enda gång. ;) Det här är alltså första gången som jag skriver en novell om en trekant som innehåller två tjejer och en kille istället för tvärtom. Det är förvånansvärt komplicerat måste jag erkänna. Förmodligen för att det är svårt att sätta sig in i hur tjejer tänker i ett sådant läge. Skulle det vara helt overkligt så kan du se det som en dröm om hur en eller annan kille(minst en!) önskar att tjejerna i en sådan situation skulle tänka. Tja, något åt det hållet i alla fall. Tjejer är trots allt konstiga och överhuvudtaget ganska svåra att förstå sig på. :D Kanske finns det någon tjej som uppskattar den också. Man vet aldrig...

Om du känner dig ovanligt generös idag så tycker jag du ska gå in på Lustbloggar.se och ge mig en röst. Röstar du "Orgasm!" så blir jag glad och skriver bättre berättelser. Jodå, precis så fungerar det! :)

/B.

4 kommentarer:

  1. Föregående talare är en kille misstänker jag... Nåväl, återkom imorgon så får vi se om du är lika entusiastisk efter att ha läst berättelsen. Åtminstone tror jag att den kommer upp imorgon. Det beror på hur många felstavningar och syftningsfel jag stöter på. ;)

    SvaraRadera
  2. Jag är tjej och säger äntligen lite lesbiskt! Jag är straight men det är något väldigt tändande med tjejer och jag vet att det även är många av mina kompisar som går igång på tanken att vara med en vacker tjej, so Keep on going!:)

    SvaraRadera
  3. @Anonym: Kul att någon mer gillade idén och du dessutom är tjej. Hur många fler berättelser det blir på temat kan jag inte svara på däremot. Inte för att du egentligen frågade. ;)

    SvaraRadera