måndag 12 mars 2012

Kapitel 23: Ett avtal sluts mellan tre parter

Elli tittade ut genom tågets stora fönster och följde med blicken det böljande landskapet som snabbt for förbi. Hennes pojkvän Jonte var för tillfället inte i kupén utan hade gått ut för att i restaurangvagnen köpa något att äta. Detta trots att de tillsammans knappt hade några pengar kvar. De hade varit ute och rest i några veckor och budgeten de gjort upp inför resan var spräckt. Pengarna de hade kvar räckte i princip bara till mat och knappt ens till det. Som tur var hade de fått tag på riktigt billiga biljetter för näst sista etappen som bestod av en cirka 90 mil lång tågresa. Efter det återstod i princip bara färjan över till Sverige. Alla dessa saker hade upptagit Ellis tankar så länge att hon tröttnat på dem för länge sedan. De hade stötts och blötts så många gånger att det som var hårda ekonomiska fakta blivit ångestladdat för att efterhand bli till något som påminde om fiktion, en flyktig kunskap som inte längre kändes avgörande för verkligheten. När hon nu satt och tittade ut genom fönstret tänkte hon inte alls på detta utan njöt istället fullt ut av det storslagna kulturlandskapet med de till synes oändliga sädesfälten som redan börjat blekna till en svag gul nyans som bar svaga spår av grönt bara i böljornas sänkor. Bortom fältet de just passerade anade hon trädtopparna av en skog, så avlägsen att den mörkgröna kontrasten blev blåaktig på samma sätt som bergen i norra Sverige ser blå ut betraktade från tillräckligt långt avstånd. Hon drömde sig bort genom minnena av det som hänt de senaste veckorna, det som borde ha hänt och de saker som absolut inte borde ha hänt men som hade utspelat sig ändå. Hennes läppar gled upp i ett leende vid minnet av det som hände vid fontänen på det söta lilla torget för två veckor sedan och fnös hon tyst för sig själv när hon mindes det som skett senare samma kväll.





"Det var stängt" hördes Jontes trumpna röst omedelbart efter att kupédörren öppnats och Elli vände sig om för att titta på sin pojkvän tillika reskamrat. "Då spar vi dom pengarna i alla fall" svarade hon oengagerat men ändå med ett försiktigt leende på läpparna. Jonte ryckte avmätt på axlarna. "Jag antar det." Elli vände sig mot fönstret och sedan mot Jonte igen. "Har du sett utsikten?" frågade hon med stark betoning på sista ordet och Jonte tittade ut han också. "Ganska vackert" svarade han och satte sig intill Elli som nickade tyst. När de satt där och tittade ut på landskapet som for förbi med sina vackra färger öppnades kupédörren på nytt och de vände sig båda för att med varsin försiktig nickning hälsa på den person som skulle dela kupé med dem under resan. Det var en man, något äldre, med mörk mustasch och ett varmt leende som steg in och placerade en stor resväska vid sidan om sittplatserna mittemot Elli och Jonte. De fortsatte stirra ut på landskapet utanför fönstret, någon sorts frodig lövskog med spelande skuggor hade tagit vid där det sista böljande fältet slutat, och de hörde knappt när mannen tog av sig jackan och hängde upp den på en krok innan han satte sig ned på andra sidan av det lilla mittbordet. "Nice view, eh?" Elli ryckte till och tittade generad över sin reaktion upp. Där på andra sidan bordet satt mannen och log mot henne. Hon log tillbaka och nickade sitt bifall till kommentaren och utan att ens lämna skogen utanför med blicken nickade även Jonte. Tågfärden fortsatte under relativ tystnad, ibland bruten av ett lågt samtal mellan Elli och Jonte men mannen pratade inte mycket mer med dem utan tycktes försjunken i en utländsk dagstidning som han höll upp framför sig nästan som en skiljevägg mellan de två resesällskapen. Efterhand mörknade det utanför tågets fönster och parets uppmärksamhet riktades alltmer inåt. Elli och Jonte småpratade och mindes gemensamt delar av resan och sådana händelser som stod ut som extra spännande eller roliga.



Klockan var strax efter nio på kvällen när Elli först upptäckte att mannen mittemot ibland tittade på henne. Han var väldigt diskret men efter ytterligare en stund var hon helt säker. Deras blickar möttes ibland och även när Elli inte tittade tillbaka på honom kunde hon känna hans blickar över sin kropp, men hon låtsades som ingenting och fortsatte att ibland prata med Jonte, utan att påtala det hela för sin pojkvän. Varför skulle hon göra det? Var hon helt ärlig mot sig själv så tyckte hon om hur mannen tittade. Han var inte alltför uppenbar med var han tittade på henne och när deras blickar någon gång möttes så log han som mest utan att låtsas om att han tittat en längre stund på hennes kropp. Jonte satt dessutom och läste i en pocketbok utan att märka någonting. Eftersom Elli satt närmast fönstret som nu målats nästan helt svart av skymningen utanför sånär som på den reflektion som återkastades av själva kupén kunde hon följa mannen blickar genom fönstrets spegelbild utan risk för att själv bli upptäckt. Hon såg hur hans ögon studerade hennes kropp helt omedveten om att ha blivit upptäckt men hon tittade snabbt åt ett annat håll i fönstret, rädd för att själv bli upptäckt. Snart insåg Elli själv det dumma i sitt beteende. Mannen tittade ju på henne och inte på rutans reflektion och eftersom hon måste erkänna för sig själv att han tittade med viss respekt, och inte minst att hon faktiskt uppskattade de där blickarna, tog hon mod till sig och följde blickarna genom reflektionen längre och längre åt gången. Hon satte sig till och med på ett sätt så att han fick lättare för att se hennes bröst men hon kände sig lite pinsam när hon gjorde så och ändrade ställning igen. Hon kunde se den lätta besvikelsen som spelade i mannens ansikte genom rutans mörka spegelbild och efter att ha väntat en stund, så att det inte skulle bli alltför uppenbart vad hon gjorde, ändrade hon ställning igen så att hans blickar återigen skulle få lättare att hitta det de sökte.



Det började bli sent men tågresan var inte på långt när avklarad. Jonte sänkte sin bok och gäspade till medan han puffade menande med axeln på Elli. Hon vände sig om, undvek att möta mannen mittemots blick och tittade frågande på sin pojkvän. "Ska vi inte sova istället?" frågade han med trött röst. Elli visste inte riktigt vad hon skulle svara. Till skillnad från honom så hade hennes tågresa hittills varit riktigt spännande med de förstulna blickarna som hon följt genom den mörklagda rutan. Hon var därför inte det minsta trött men nickade ändå med ett försiktigt leende under sin lugg åt Jontes förslag. Hon ångrade sig genast och tänkte just säga att hon nog ville sitta och titta ut ännu en liten stund när mannen med mustaschen reste sig från sitt säte och började bygga om sin sida av kupén till en bädd. Elli suckade inombords men visade ingenting av sin besvikelse utåt. "Ok, vi bäddar väl då" sade hon istället och log ännu en gång mot sin intet anande pojkvän. De stod med ryggarna åt mannen när de byggde om sin egen sida, ett lätt jobb bestående av ett fåtal rörelser som förutbestämdes av små skenor i väggen, och snart hade sittplatserna på båda sidor om bordet förvandlats till två enkla sängar. Det fanns likadana skenor högre upp på väggen men eftersom de bara var tre personer i kupén så fick dessa extra sängar förbli i sitt tillstånd av ickevarande medan nattlampor tändes och Jonte efter en frågande blick mot mannen släckte taklampan. I halvmörkret klädde de alla av sig och Elli anade hur blickar från andra sidan kupén i smyg letade sig fram över hennes kropp. Hon låg redan i sängen när Jonte kröp ned och de kramade varandra liggandes på sidan över den lite hårda och egentligen ganska obekväma madrassen. Jonte som lagt sig innanför Elli höll om henne när hon vände sig om och de låg i en skedliknande ställning under tystnad en stund.



"Tror du vi kan låna pengar av dina föräldrar?" hörde hon snart Jontes viskande röst bakom sig. Elli slog upp ögonen. "Jag vet inte. Jag hoppas verkligen det. Vi måste ju komma hem på något sätt. Jag tycker bara inte om att behöva fråga dem igen." Hon talade så tyst hon kunde men Jonte hörde henne och nickade på kudden bakom så att hon kände de små rörelserna fortplanta sig genom kuddens mjuka tyg. "Annars får vi fråga mina" fortsatte han och nu var det Ellis tur att nicka. Jonte började fnissa bakom henne. "Vad?" viskade en nyfiken Elli. "Nä, inget" svarade Jonte tyst under tiden han höll tillbaka en ny fnissning och lät sin hand smeka över hennes mage och upp mot bröstens undersida så att Elli måste förvissa sig om att mannen mittemot inte tittade mot henne. Eller om hon tittade för att förvissa sig om han faktiskt tittade just då? Hon var inte säker och försökte slå undan tanken. Riktigt så pinsam ville hon inte vara. Jontes hand fortsatte uppåt en bit och snart kramade han Ellis bröst. Hon njöt av smekningen men kände sig samtidigt obekväm med situationen. "Sluta, han kan se" viskade hon men fick inget gehör för sin önskan av Jonte som fortsatte stryka med den varma handen över hennes runda bröst. "Jag tror han sover" viskade han bakom Elli och han stannade upp för ett ögonblick, lyfte huvudet och lyssnade mot andra sidan av bordet. "Lyssna!" uppmanade han Elli och de lyssnade båda noggrant efter ljud som kunde avslöja mannens medvetandetillstånd. "Jag är kåt" fortsatte Jonte och lät handen glida från bröstet och ned över hennes mage. Han följde navelns mjuka kant i en liten cirkel innan han fortsatte nedåt för att dra försiktigt i trosornas tunna bomullstyg.



Elli blev stel när hon kände de stora fingrarna mot nederdelen av sin mage och hindrade snabbt Jontes rörelser med sin egen hand. "Sluta" viskade hon. "Vi kan ju inte göra något när vi inte är ensamma." Jonte stönade av frustration så att hans andedräkt slog ut som en varm och fuktig plym över Ellis nacke vilket fick henne att rysa till av plötsligt välbehag. Han gav sig inte utan fortsatte smeka henne vid troskanten och så fort Elli släppte efter bara det minsta med handen sökte han sig vidare nedåt och drog med fingertopparna genom hennes könshår. Efter bara några ögonblick av dessa smekningar flämtade Elli till av upphetsning trots att hon gjorde sitt bästa för att låta bli. Jonte sträckte sin andra hand längre in under kudden och kom fram på andra sidan av Elli, lagom för att försiktigt lägga handen över hennes mun medan han fortsatte smeka henne över könshåret och ännu längre ned. Elli mumlade tyst in i Jontes hand men inte förrän hon hindrade hans smekande hand släppte Jonte efter för att höra vad hon hade att säga. Elli vände sig om på bädden och tittade rakt på sin pojkvän. "Jag vill också Jonte men det går inte. Inte här och nu." De framviskade orden var låga men tydliga och Jontes ansikte som knappt syntes i frånvaron av både sol- och lampljus förmörkade rummet ytterligare i en min av uppenbar besvikelse. Just då hördes det hur mannen på andra sidan av kupén rörde på sig i sin säng. Jontes himlade med ögonen som om det var Ellis fel att han hade vaknat men möttes av en blick som antydde att detta snarare var hans fel genom mörka ögon som stirrade på honom under höjda ögonbryn.



"Jag hörde att ni har problem med att betala för sista delen av er resa..." Mannen sade inget mer utan lät orden sjunka in hos paret mittemot. Varken Elli eller Jonte visste vad de skulle svara på det påståendet. Det var sant i och för sig men vad hade det med någonting att göra? Vad hade det med mannen att göra men, framförallt, varför pratade han plötsligt svenska? Elli vände sig om på madrassen och tillsammans med Jonte tittade hon över bordet på mannen med den mörka mustaschen, fortfarande utan att svara. Han satte sig upp i sin egen säng och tittade på paret framför sig. "Om ni fortsätter med det där och tänder lampan så kan jag betala för resan." Han ställde inga frågor utan nöjde sig med dessa påståenden som om de uttryckte det mest naturliga i världen. Elli vände sig klentroget mot Jonte och tänkte protestera men blev förvånad när hon såg leendet på sin pojkväns läppar. Hon puttade till honom. "Det kan vi ju inte göra" protesterade hon men Jontes leende var som hugget i sten. "Det är klart vi kan!" viskade han ivrigt. "Fattar du hur mycket lättare det hade varit?" fortsatte han men Elli dolde noggrant sin upphetsning över förslaget och låtsades som om hon aldrig skulle kunna göra något sådant. Vad nu sådant var för något. Hon var inte helt säker på vad det var de förväntades göra ännu. "Sluta, jag är inte sån" fortsatte hon protesterna men lät inte inte längre riktigt lika övertygande. "Äh, allt vi behöver göra är att ha sex och så får vi resan betald. Kan det bli bättre?" fortsatte Jonte med viskningar som knappt var viskningar längre. Elli vände sig om och tittade på mannen som för bara knappt en halvtimme sedan hade tittat på henne med uppskattande ögon. Hennes blick var skeptisk men mjuknade en aning när hon såg leendet på mannens läppar och blev istället nervös till sitt uttryck. Det var inget fult leende han riktade mot henne utan var snarare varmt, ganska charmigt till och med måste hon erkänna. Hon vände sig mot Jonte på nytt och tänkte, slöt sina ögon och funderade.



"Kom igen Elli" viskade Jonte men hon öppnade inte ögonen ännu och rörde varken huvudet i en nickning eller för den delen i en skakning. Till slut slog Elli upp ögonlocken, tittade sig nervöst över axeln som om hon var orolig att mannen skulle höra och svarade slutligen. "Ok, vi gör väl det då." Jontes mun sken upp i ett brett leende och han tittade förbi Elli och bort mot andra sidan bordet och nickade med ögonbrynen höjda i en sorts informell avtalsförsäkran. Elli kände sig redan otroligt nervös och var i det närmaste yr när hennes inre bubblade av förbjuden upphetsning över det som skulle ske. Hon följde Jontes hand med lätt fasa när han sträckte upp den för att tända sänglampan och så diskret som möjligt slängde hon ett ögonkast åt mannen som lät sin egen lampa vara släckt. Jonte drog av täcket och lät det ligga vid bäddens fotände och plötsligt visade Elli benen för främlingen. Jonte ställde sig på knä, grensle över henne och de kysstes men kyssen kändes inte alls som deras kyssar brukade kännas. När han sträckte på sig och tittade ned på sin flickvän anade han något tillbakahållet vilt i hennes ögon. Han lade händerna på hennes bröst som än så länge täcktes av en tunn kortärmad tröja, pressade ihop dem och tryckte dem uppåt. Elli kunde se hur Jonte redan börjat hårdna eftersom tyget i hans kalsonger stod ut på framsidan i en stor och onaturlig utbuktning. Så fort han lutade sig lite framåt så tryckte hans kön hårt mot hennes mage och Elli som knappt vågade titta åt sidan, mot mannen, flämtade till när hon kände kuken tryckas mot sin kropp. Jonte fick tag på linningen till hennes tröja och han började dra upp den så att Elli plötsligt visade även sin mage. Hon hjälpte till genom att stödja sig på sina darrande armar och snart visade hon också sina bröst för både Jonte och kupékamraten utan namn.



Tröjan åkte av helt och Jonte lutade sig fram för att kyssa Ellis runda bröst. Han placerade sin läppar mjukt mot dess undersidor och utdelade små lätta kyssar för att sedan flytta munnen en bit och kyssa dem strax under bröstvårtorna som drogs ihop under tiden och styvnade inför Ellis och främlingens ögon. Under tiden Jonte slickade med tungspetsen på de hårda vårtorna lade Elli huvudet åt sidan men med slutna ögon. Hon flämtade till av den våtvarma känslan av tungan och försökte kisa så minimalt som möjligt för att på så sätt se hur mannen tittade på henne utan att för den skull avslöja sin egen blick som ju riktats åt helt fel håll. Genom de halvslutna ögonlocken anade hon den namnlöse på andra sidan bordet och hur hans blick var fäst på henne själv. Elli slöt ögonen på nytt och njöt av ytterligare en kyss och sedan en till som föll mjukt över hennes hoptryckta bröst. Plötsligt försvann både läppar och händer och när hon tittade upp på Jonte såg hon honom dra av sig sin egen tröja. Han slängde den på golvet nedanför bädden och riktade sedan blicken mot Elli på nytt med kåtheten spelandes som ett högljutt klockverk i ögonens färg. Han backade över henne och med sina knän på varsin sida av Ellis greppade han hennes trosor med en hand på var sida om höfterna och drog dem långsamt nedåt. Tre mörka hårstrån tittade fram, tvinnade till yrsel av sin nyvunna frihet, och sedan alltmer av könshåret. Elli slängde ännu en blick åt sidan med aningen större mod inom sig och med underlivet bultande av upphetsning såg hon med skamsen tillfredsställelse hur mannens ögon var fullständigt fokuserade på hennes underliv. Jonte drog obrydd om dessa blickar trosorna vidare under sig och drog dem av Ellis ben bakom ryggen på sig själv.



När hon nu var helt naken kröp Jonte in på bäddens insida och lade sig där på rygg med underkläder som var förvanskade till formen i en sorts kåthetens resta hyllning till Ellis kropp. Hon förstod vad han var ute efter och ställde sig grensle över honom såsom han nyss stått grensle över henne och med händer som darrade lika mycket av nervositetens adrenalin som av kraftig upphetsning smekte hon över det hårda och kände kuken mot sina fingrar. Hon strök över den flera gånger och kände den rycka till och falla tillbaka innanför kalsongerna. Elli ville titta på mannen vid sidan om sig men vågade inte. Hon visste att han tittade och det fick räcka, för stunden åtminstone, kanske skulle hon inte våga se rakt på honom alls. Hon drog ned framsidan på Jontes kalsonger och stack in handen innanför. Där inne i de strikt manliga hemligheternas dunkel fann hon vad hon letat efter. En varm och hård kuk som hon slöt sina fingrar runt och kramade i sin hand så att Jonte stönade tyst av njutning. Hon drog ut den från kalsongerna och tittade på den ett kort ögonblick, insöp upphetsat dess form och storlek, studerade de utstående venerna och den glansiga vätska som runnit från dess topp. Elli tryckte kuken bakåt mot Jontes mage och med andra handens fingrar smetade hon ut den genomskinliga vätskan över ollonets undersida. Adrenalinruset hade börjat lugna sig en aning vid det laget och Elli tog mod till sig för att kunna ge mannen på andra sidan bordet vad han var ute efter. Fortfarande utan att titta mot honom backade hon över Jontes ben och lutade sig sedan framåt. Hon stack ut tungspetsen och slickade den hårda kuken från den mjuka pungen, längs med skaftet och hela vägen upp till den kletiga toppen i en enda rörelse och när hon kommit hela vägen lät hon tungspetsen leka över och runt det nästan purpurfärgade ollonet utan att ännu ta det i sin mun.



På samma sätt slickade Elli längs den hårda kukens sidor och till slut längs ovansidan, hela tiden med samma lekande rörelser över ollonet när rörelsen fullbordats. Jonte kved under henne av både njutning och frustration och Elli oroade sig för ett ögonblick över om huruvida Jonte skulle förstå att det hon gjorde var lika mycket för att hetsa upp den som tittade som för att skänka njutning åt honom. Det spelade ingen roll för Jonte sträckte fram händerna och med Ellis hår i två fasta grepp tryckte han sin flickväns mun över sin kuk så att den gled in mellan läpparna. Snart sög hon på den hårda kuken samtidigt som hon långsamt runkade den med sin högra hand. Hon vred huvudet över kuken, sög hårt på det svullna ollonet och genom att röra sig så med huvudet fick hon ibland små skymtar av främlingen. På så sätt kunde hon konstatera att han satt som förhäxad av hennes minsta rörelser, ögonen hårt fokuserade omväxlande på hennes mun och gungande bröst för att ibland glida åt sidan och studera hennes ben och rumpa. Elli kände sig som någon sorts porrstjärna som visade upp sina snuskiga kunskaper och hon älskade det av någon anledning. Det gick inte att förneka längre. Hon älskade verkligen känslan av att bli tittad på när hon tog Jontes hårda kuk mellan sina läppar och sög på den. Hon släppte ut den ur sin mun och runkade istället kuken men hela tiden med smekningar som var avsedda att se sexiga ut från sidan lika mycket som de skulle vara sköna för Jonte. Med ena handen om hans kuk sträckte hon sig ned mellan sina ben och med en distinkt känsla av genans smekte hon sig själv. Hon rörde vid sina blygdläppar och förvånades över hur våta de redan blivit. Därefter rörde hon handen en bit högre upp och med två fingrar smekte Elli försiktigt sin klitoris samtidigt som hon lät greppet om Jontes kuk hårdna med andra handen. Hon hade aldrig känt sig så exponerad förut och förstod inte riktigt hur det kunde vara så upphetsande.



Elli flämtade av kåt njutning när hon runkade både Jonte och sig själv på samma gång och med hjälp av tummen och pekfingret klämde hon till och drog upp från roten av kuken, längs med skaftet i en snuskigt mjölkande rörelse tills hon kom till ollonet och kunde se hur mer av den genomskinliga vätskan trängde ut ur toppen. Hon smetade ut kletet med hjälp av tummen och efter att ha runkat Jontes kuk ännu några gånger förde hon tummen till munnen och för att slicka upp den vätska vars smuts förtäcktes av bedräglig genomskinlighet. Elli vågade sig på att titta mot mannen, för första gången utan att smyga blicken ditåt och hon kved till av kåthet när hon såg hur hans hand smekte fram och tillbaka över skrevet. Hon vred huvudet mot Jonte igen och stirrade ned på honom. "Ta mig nu!" löd orden mellan hennes läppar i en order så full av vädjan att den lät mer som ett desperat önskemål. Jonte tvekade inte utan tryckte Elli ifrån sig så att han själv kom upp från sitt ryggläge. Väl på knä tog han tag med båda händer om Elli, tryckte ned henne på bädden och föste upp hennes huvud på kudden. Han särade hennes ben med ivriga rörelser och med händerna om låren drog han henne närmare sig så att hennes mörka hår mot den ljusa kudden imiterade en konstfull om än ojämn installation av en asiatisk solfjäder. Jonte fick snabbt av sig sina kalsonger och med Ellis ben lyfta kramade han hennes stjärts sidor med insidan av sina lår när han med en hand runt kuken, smekande sig själv i upphetsning över det väntande, siktade mot det underbart varma inre av sin flickväns sexiga kropp. Han tryckte sig framåt och utmanade den fuktiga porten vars vaktande blygd smekte honom ömt med sina fuktiga läppar. Redan denna första kontakt fick honom att att utstöta njutningsfyllda läten.



Jonte gled en liten bit in i Ellis kropp och i samma ögonblick som han omslöts av hennes vidunderligt varma inre kunde hon se hans båda ögon göra en rörelse i sina lober som påminde om ett himlande men vars avsaknad av kontroll istället skvallrade om en himmelsk upplevelse. Han trängde långsamt längre in och Elli gnydde njutningsfullt till och fick oväntat svar från mannen med mustaschen som flämtade av upphetsning när han för första gången såg hennes kropp öppna sig på riktigt. Efter att ha konstaterat att Jonte blundade tittade Elli bort mot mannen och deras blickar möttes. Han stirrade upphetsat på Elli där hon låg och blev tagen och i hans ögon syntes en kraftig men tillbakahållen åtrå och kåthet som var riktad helt och hållet mot henne. Ögonkontakten som i sig kändes fullständigt förbjuden fick Elli att häva sin bröstkorg i en kraftig inandning och i samma rörelse trycktes henns bröst uppåt med trotsigt styva bröstvårtor som fick främlingens ögon att bli vilda av upphetsning i en sinnesrörelse som omedelbart infekterade även Ellis tankar. Hon vände uppmärksamheten mot sin pojkvän, upptäckte hur han med ett snett leende på läpparna följde hennes blickars rörelser och kände samtidigt hur han stötte in i henne hårt som om han med njutning straffade henne för de kåta tankarnas villovägar. Jonte tryckte sig djupt in i Elli och drog sig sedan snabbt bakåt för att utdela nästa stöt. Greppet om låren var fast och han drog henne hårt mot sig för varje bäckenrörelse framåt för att låta greppet mjukna bara då han samlade kraft inför nästa stöt. Hon var avslöjad men mottog stoiskt straffet för sina blickars illvandring med små underliga ljud som emellanåt måste tillåtas blomma ut i de stön av njutning som de mumlande ljuden haft för avsikt att dölja.



Plötsligt drog sig Jonte ur hennes kropp med en häftig inandning. Han stod på knä mellan Ellis särade ben och stirrade på hennes vackra kropp med glasartade ögon. "Vi kan inte fortsätta så här" beklagade han sig desperat och Elli förstod att han varit nära att spränga gränsen för sin njutning. Hon log och bet sig mjukt i underläppen samtidigt som hon framförde ett snuskigt vädjande om mer i en blick vars falska oskuld fick Jonte att ruska på huvudet av vanmakt. Hans kuk ryckte och svajade mellan benen när han tittade på henne och Elli slängde en flyktig blick mot deras enda åskådare för att försäkra sig om att även han förstod vad hennes kropp haft för effekt på Jonte. Han stirrade tillbaka med vidöppna ögon och kunde inte hindra sig själv från att slicka sig om läpparna i illa dold upphetsning över det han just sett. Elli slet sig under tiden från Jontes fasta grepp och med händerna på bäddens tunna täcke stack hon in sina ben mellan Jontes, tryckte underkroppen mot madrassen för att sedan långsamt lyfta rumpan mot honom upp till en svankning vars suggestivt målade kurvor fick mannen att flämta av lidelsefull åtrå. Elli tryckte sin stjärt mot Jonte och lockade honom på så sätt att tränga in i henne på nytt, i ett kroppsligt skådespel utformat för att hetsa upp de båda männen så mycket som möjligt. Nu när hon insett vilken inverkan hennes kropp hade på dem båda kände hon sig mycket modigare och hon vågade bete sig på ett sätt som annars inte var likt henne. Hon kände sig som en kåt liten hynda, underbart slampig i sina utstuderade rörelser och hon njöt stort av de ljud som hennes kropp lockade fram hos både Jonte och mannen på andra sidan. Till slut fick Jonte nog och i ett anfall av plötslig svartsjuka greppade han Ellis höfter och höll henne fast framför sig med den fuktigt glänsande fittan väntande bara några centimeter från sitt stånd.



Jonte smekte Ellis rumpa och ned över baksidan av låren med hetsiga rörelser, tryckte isär skinkorna för att stirra in mellan dem och med vilda ögon strök han med ena handen över hennes provocerande böjda ryggslut för att dra objektet för sin kåthet ännu närmare. Han tryckte kuken mot de fuktiga blygdläpparna och sköt sitt bäcken försiktigt framåt så att ollonet tvingades in i den trånga öppning som låg fördold innanför dessa snuskiga läppar. Han framlät ett närmast gutturalt ljud av feberaktig njutning när han trängde in och mumlade fula tillmälen med grötig och otydlig röst när han stötte hela vägen in i Ellis kropp bakifrån. Hon tog emot den hårda kuken med njutning och kunde inte hålla tillbaka ett oförsiktigt stön av njutning när hon kände sin kåta kropp fyllas upp av Jontes hårda kuk. Med svankande rygg, händerna utsträcka framför sig och med brösten tryckta mot madrassen kände hon hans händer greppa höfterna och hon vände ansiktet åt sidan för att kunna se sin åskådares reaktion på det som hände. Det var för honom som hon antog dessa utmanande ställningar, för honom som hon skamlöst visade upp sig och lät sig bli knullad hårt av Jonte. Ju mer hon tittade åt hans håll, ju längre deras ögon hade kontakt med varandra, desto mer var det hans åtrå och njutning hon fokuserade på. Den åtrå hon sett växa i hans ögon var nu fördunklad av en andra ton, skjuten åt sidan till förmån för en känsla som var så mycket starkare men som också agerade likt en katalysator åt denna åtrå och fick den att växa exponentiellt i sitt gömsle.



Frustration. Det var det som syntes i mannens ögon. Han hade studerat och tittat på Ellis kropp så länge nu, sett den bli knullad så djupt och hårt att han knappt stod ut längre. Elli anade detta i hans ögon, upptäckte det i hur han maniskt tuggade på sin underläpp i längtan efter att få ta del av den unga kroppen som var hennes. Ta del av den och använda den för sin egen smutsiga njutning. Elli tittade på mannen och tänkte dessa berusande tankar samtidigt som Jonte stötte sin kuk djupt in i henne bakifrån så att hon flera gånger blinkade och stönade av sinnlig njutning. Hon hörde Jonte flåsa och stöna bakom sig, vände sig och såg hans ansikte förvridas i vad som lika gärna kunde varit plågor men som nu istället var otyglad njutning, utvunnen och stulen ur djupet av hennes eget upphetsade och våta inre. Hon tittade storögt på honom, spände musklerna i sitt inre för att göra sig ännu trängre och anlade samtidigt en bild av oskuld i sitt ansikte trots det slampiga beteende hon visat upp och detta blev alldeles för mycket för Jonte som nästan omedelbart drog sig ur hennes kropp. Han klev ned på golvet bredvid bädden och stirrade på Elli med en blick som var vild av kåthet. "Kom hit med dig!" beordrade han henne med grötig röst och Elli vände sig snabbt och satte sig på sängens kant men Jonte var fortfarande inte nöjd. Med en hand hårt sluten kring sin kuk i hårda smekningar stirrade han på hennes kropp och sedan mot golvet mellan sängarna. "På knä!" fortsatte han. Elli kastade en blick mot mannen bakom Jonte och gled ned på golvet där hon satte sig så att åskådaren verkligen skulle få se precis allting av det snuskiga som strax skulle ske. Hon tittade upp på Jonte med samma oskyldiga blick och blinkade långsamt med ögonen för att än mer förstärka intrycket av näpenhet och på så sätt provocera honom ytterligare. "Vad tänker du göra?" frågade hon med en röst som hon medvetet gav en ton av oförstående inför den smutsiga behandling som väntade.



"Du vet mycket väl vad jag tänker göra!" frustade Jonte när han runkade sin kuk rakt framför Ellis ansikte. Hon skakade försiktigt på huvudet och hörde mannen intill jämra sig av frustration över det snuskiga skådespelet. Hon såg det ilsket purpurfärgade ollonet framför sig täckas av förhud och återuppstå på nytt, kände en svag doft av mannens rakvatten så nära honom hon nu befann sig, och kände sedan hur Jonte körde in sina fingrar håret för att hålla henne fast. Han tvingade huvudet bakåt så att Elli med blinkande ögon stirrade rakt upp på honom och med ena handen smög hon sig ned till sitt underliv för att smeka sig själv medan Jonte smekte hennes läppar med sin kletiga kuk och smutsade ned henne inför den kåta främlingens ögon. Elli öppnade läpparna och tog ollonet i sin mun, släppte ut det för att slicka på dess undersida med sin tunga och Jonte blev omedelbart frustrerad. Hans grepp om Ellis hår hårdnade och med en bestämd rörelse tryckte han in sin kuk i henne mun. Hon sög på det svullna ollonet och kände smaken av sig själv samtidigt som hon greppade det hårda skaftet med sin lediga hand. Hon drog kuken nedåt och förvånades över vilket motstånd dess styvnad erbjöd. Långsamt runkade hon sedan den hårda kuken medan hon sög på dess topp och Jontes reaktion lät inte vänta på sig. Han stönade rakt ut och höll Ellis huvud stilla medan han försiktigt knullade hennes mun och snart klarade han inte av mer. Han slet ut kuken ur dess plats mellan sin kåta flickväns villiga läppar, tryckte undan hennes smekande hand och tog den hårda kuken i sin egen. Han runkade den hårt framför Ellis mun som hon höll öppen för honom, redo att motta beviset på hans åtrå över sin halvt utsträckta och rosafärgade tunga. I periferin av synfältet anade hon mannen på sin bädd och hon hörde honom jämra sig och smeka hårt över sitt utbuktande skrev.



Sedan hände det. Jontes flåsningar eskalerade till frustande ljud och han runkade sin kuk hårt när en tjock stråle av sperma smutsade Ellis mun och tunga. Han fortsatte rörelserna och ännu en sträng av snuskig vätska sköt ut och målade henne vit av manlig njutning och tillfredsställelse ackompanjerad av Jontes desperata stön, Ellis lätt gnyende små ljud och åskådarens frustration, framförd i formen av jämranden till Ellis skamliga belåtenhet. När Jonte inte längre hade mer sperma att erbjuda sin flickväns öppna mun tog han ett halvt steg bakåt och stirrade på henne. "Svälj" sade han. Det var ingen order utan en stilla uppmaning och Elli tittade på honom med en blick som avslöjade en nyvunnen skamsenhet sedan hon slutat smeka sig själv över klitoris och inte längre var lika uppslukad av sin egen njutning. Upphetsningen över situationen hon befann sig i avtog inte det minsta för den sakens skull. Hon slängde en blick åt sidan mot mannen som satt så nära att Elli bara behövt sträcka ut en hand för att röra vid honom. Hans ögon var fortfarande precis lika vilda av frustrerad upphetsning som tidigare vilket i sin tur gjorde Elli ännu kåtare. Hon vände sig mot Jonte på nytt och stängde munnen. Med en långsam svalgrörelse svalde hon sedan det smutsiga innehållet i sin mun. "Så?" frågade hon med samma spelade oskuld som förut, men denna gång för att hetsa upp mannen eftersom Jonte stod med ett leende framför henne, fullständigt tillfredsställd och med ögon i vilka en sexuell utmattning långsamt började skönjas. "Precis så" svarade han innan han med en antydan av förvirring vände sig mot deras gemensamma åskådare som i samma ögonblick slutade smeka sig själv.



"Räcker det?" frågade Jonte och påminde därmed Elli explicit om själva överenskommelsen som de slutit med mannen och som hon glömt under en lång stund. Mannen nickade, log och strök sig över mustaschen med en hand som darrade lätt av otillfredsställd upphetsning. Han sträckte sig mot sin jacka och fiskade upp en plånbok ur ena fickan från vilken han drog fram flera sedlar som han lade på bordet. Elli kom upp på fötter och satte sig på sängen medan hon med täcket dolde sin kropp som om det hon visat upp för mannen nyss inte var på långa vägar lika generande som att vara naken inför honom nu. Jonte tog pengarna från bordet och tryckte med ett leende ner dem i fickan på sin egen jacka, kröp sedan ned i bädden och lade sig innanför Elli. Inga fler ord behövde sägas och när hon lade sig ned bredvid honom och gav Jonte sin beskärda del av täcket kände hon sig... Ja hon visste inte riktigt hur hon egentligen kände sig men underbart smutsig, på något sätt. Eftersmaken av Jonte i sin mun kunde inte mäta sig med den kvardröjande känslan av att ha gjort allt det där inför en helt okänd man som dessutom smekt sig själv över kläderna till åsynen av hennes beteende. Hon rös till och tittade mot Jonte som såg ut att redan ha somnat. Elli blev en aning besviken och kunde inte för sitt liv förstå hur han kunde vara så oberörd av det som just hänt att han bara kunde sluta ögonen och försvinna in i stilla sömn när hon själv låg och nästan skakade av upphetsning över det de just gjort. Hon vände sig istället så att hon låg på rygg och i den ställningen slöt hon ögonen för att tänka igenom allt som hänt. Hon vågade inte nu, men hon visste helt säkert att hon skulle tänka på detta någon gång i framtiden och ta på sig själv. Förmodligen många gånger. Hon sträckte upp handen för att släcka sänglampan och i samma ögonblick förlorade insidan av hennes ögonlock sin brandgula färg till förmån för fullständigt mörker.


En fristående fortsättning på denna berättelse finner du här!

12 kommentarer:

  1. Härlig läsning :)
    Keep up the good work!

    SvaraRadera
  2. Sexigt och oförutsägbart. Tycker porrfilmsslutet var onödigt men den får lätt 4+ sugmunnar av 5 :) Det är många bra noveller här.

    SvaraRadera
  3. Tack till er båda två!

    Det var förresten ett bra tag sedan jag fick sugmunnar som betyg så ett dubbelt tack där. Vadå porrfilmsslut förresten? Jag är trots allt man.. ;P

    SvaraRadera
  4. This blog is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get. :) Den här va god.

    SvaraRadera
  5. @Anonym: Forrest Gump? :P Kul att du gillade min lilla pralin!

    SvaraRadera
  6. Det är bäst när det är lite ovanlig story som i den här.

    SvaraRadera
  7. Det är väldigt intressanta och bra "berörda ämnen" man kan välja på i den här blogen. Smart! Och bra noveller också då såklart.

    SvaraRadera
  8. en riktigt bra och fint skriven novell +++++

    SvaraRadera
  9. unf! Vilket porr! Har kan den här bloggen inte va på toplist? SÅ bra!

    SvaraRadera
  10. Såg att den här är gammal men den är väldigt bra. Bra skrivet och jättespännande story. Gillade del två också lika mycke. Tipsa gärna om det finns andra av samma sort. Och tack till den som skrev för en bra novell!

    SvaraRadera
  11. En av dom bästa jag läst både med språket och handlingen. Kommer att komma tillbaks!

    SvaraRadera