fredag 24 februari 2012

Kapitel 22: En vanlig promenad

Vädret var fint och klart när Malin kopplade sin hund Sylvester och gick ut ur sina föräldrars hus där hon var på besök över helgen. De följde grusvägen en bit innan de svängde av och när de kom in i skogen fanns det så många lukter att undersöka för Sylvester att de gick som mest några meter åt gången innan det var dags att stanna ännu en gång. Malin ryckte lite lätt i kopplet och såg var de på väg igen. Sylvester lufsade bredvid och tittade upp emellanåt på Malin som för att kontrollera att han fortfarande var lika älskad som nyss. Det behövde han egentligen inte oroa sig alls över eftersom Malin älskade sin hund nästan mer än något annat. De fortsatte promenera på den lilla vägen mellan träden och dofterna av regnbestänkt skog fick Malin att känna sig levande på ett helt annat sätt än vad som någonsin kunde åstadkommas genom att sitta inomhus. Hon älskade verkligen de här promenaderna och såg gärna till att de blev så långa som möjligt. Inte så mycket för Sylvesters skull egentligen utan snarare för att hon själv fick ut så mycket av dem. Den lilla grusvägen svängde vänster och de med den och när vägen rätade ut sig kunde de se en lång bit framför sig hur trädkronorna på var sida ramade in den närmsta framtiden med sitt kraftiga grenverk. Malin tittade upp och intog lyckligt bilden av en himmel som tycktes marmorerad av grenar och gröna blad. Hon njöt verkligen av utsikten medan Sylvester hittade ytterligare en intressant doft att sniffa intensivt och länge på med sträckt koppel runt halsen.





De hade kommit ytterligare en bit på vägen när en person syntes komma gående i motsatt riktning längre fram. Med jämna steg som bara stördes av hundens ständiga luktande och kissande på noggrant utvalda trädstammar närmade de sig varandra. Malin kunde snart avgöra att det var en kille som gick där framme men tänkte inte mycket mer på saken när Sylvester tvunget ville ta sig några meter in bland träden för att undersöka en synnerligen intressant lukt, kanske av ett vilt djur. Malin trampade omkring bland kvistar och mossa, lät honom sniffa en stund innan hon slutligen fick nog och tog sig ut på grusvägen igen. De fortsatte gå och killen befann sig ganska nära nu. Sylvester fick upp intresset för främlingen, viftade med svansen när de möttes och ville gå fram och hälsa. "Nej Sylvester!" sade Malin och höll tillbaka honom när det blev tydligt att hennes älskade hund blivit en aning för entusiastisk och förmodligen skulle hoppa upp och sätta de smutsiga framtassarna rakt på honom. Men killen skrattade bara, satte sig på huk framför den glada hunden och klappade honom på huvudet och över de hängande öronen. Sylvester som var god människokännare hade redan fått en ny vän. "Han kan vara lite väl entusiastisk ibland" ursäktade sig Malin. "Hoppas det är ok..?" Killen tittade upp på Malin om om han inte sett henne förrän nu och med ett leende på läpparna svarade han. "Det är absolut inga problem. Han verkar ju snäll. Heter han verkligen Sylvester?" Malin blev glad över reaktionen och nickade till svar. "Han är hur snäll som helst" lade hon till för att killen verkligen inte skulle känna sig hotad av den främmande hunden. "Det är en labrador va?" frågade killen medan han strök handen över den svarta pälsen tills Sylvester viftade så mycket på sin svans att halva kroppen följde med i rörelsen. Malin bet försiktigt ihop läpparna och nickade med leendet fortfarande spelande i de blå ögonen.



Sen hände det som helst inte ska hända och särskilt inte när den det händer på är snygg eller intressant. Sylvester körde ogenerat in nosen mellan benen på killen och sniffade som om det vore det mest naturliga beteendet i världen. Malin skämdes å sin hunds vägnar och kanske lika mycket å sina egna men killen bara skrattade. Han tittade upp på Malin med glimten i ögat. "Det var mig ett skamlöst beteende" utbrast han och en generad Malin drog i kopplet så att Sylvester skulle bete sig. "Förlåt" sade hon och höjde vädjande ögonbrynen i hopp om överseende för det som hänt. Killen släppte henne inte med sin blick när han reste sig. "Har han fått det från sin matte?" frågade han och blinkade åt Malin som förvånad kände hur det pirrade till i magen av den ganska fräcka frågan. Hon tittade tillbaka på killen och tänkte efter. Sedan svarade hon. "Kanske det!" Killens mun kröp upp i ett snett leende och han tog ett steg framåt med usträckt hand. "Hej, Henke heter jag!" Malin tog den stora handen och skakade den. "Malin" svarade hon utan att deras ögonkontakt ännu brutits. "Vart är ni på väg?" frågade Henke och slängde en blick över axeln åt det håll han kommit ifrån. "Vi ska bara gå en promenad genom skogen" svarade Malin utan att riktigt veta vart detta oväntade möte och samtal var på väg. Henke tittade på Sylvester och sedan upp på Malin igen. "Får jag följa med?" frågade han utan att tveka och Malin kunde inte se något skäl till varför han inte skulle få det. Sanningen att säga såg hon snarare några skäl till varför det skulle vara en alldeles ypperlig idé. "Ja det är klart. Om du vill" svarade hon och log. "Klart jag vill. Vem vill inte följa med en söt tjej på skogspromenad" svarade Henke och blinkade till ännu en gång på det där sättet som fick det att kännas konstigt i magen på Malin.



De fortsatte gå allihopa i samma riktning som Malin och Sylvester stakat ut och Henke följde med utan att för ett ögonblick protestera mot riktningen. Sylvester fann nya dofter och stannade upp sällskapet utan minsta hänsyn till promenadtakten vilket gjorde att Henke som inte höll i kopplet ibland hamnade någon meter före och fick vänta in Malin. De pratade om träden och skogen och om Malins jobb i en glasögonbutik och Henke berättade om sitt eget jobb på en brädgård vid ett sågverk i samma skog som de just promenerade genom. Malin blev förvånad eftersom hon gått där så många gånger men aldrig sett något sågverk och Henke förklarade att det låg längre in i skogen och att han själv bodde en vecka åt gången i en liten stuga som låg nära brädgården. "Vill du se den?" frågade han plötsligt. Malin tittade på honom. "Stugan?" Henke nickade. "Det är inte särskilt långt härifrån. Det var därifrån jag kom när vi möttes." Malin tänkte inte ens efter utan nickade glatt åt förslaget. Varför inte se något nytt, tänkte hon och drog Sylvester till sig som funnit ännu en lukt att noggrant kontrollera. De gick ytterligare några hundra meter innan Henke pekade på en avtagsväg längre fram som ledde rakt in i skogen. "Den där grusvägen går raka vägen till stugan" sade han medan de promenerade vidare. "Jag har sett den där vägen hundra gånger minst" svarade Malin. "Men jag har aldrig fått för mig att gå in på den. Jag vet inte varför egentligen." Henke skrattade till av Malins svar och log mot henne. "Du har väl inte haft så mycket anledning kanske?" Malin log tillbaka och skakade på huvudet. "Nej, så är det nog" svarade hon medan hon tänkte på hur bra den här killen faktiskt såg ut. Inte bara det förresten, han var väldigt trevlig också.



De tog av från vägen och följde den mindre grusvägen in mellan träden som stod tätare nu. Sylvester var lyckligare än någonsin och sniffade intensivt från sida till sida för att snappa upp så många nya lukter som möjligt medan de allihop gick på det knastrande gruset. "Ska vi långt in på vägen?" frågade Malin för att ha något att säga när de varit tysta en stund. "Nejdå, tvåhundra meter ungefär. Kanske tvåhundrafemtio" svarade Henke och spanade framåt som om han sökte efter ett specifikt träd som kunde ge svar på frågan. Några minuter senare var de framme. Stugan var röd med vita knutar och såg ungefär så pittoresk ut som det överhuvudtaget är möjligt för en stuga att göra. "Vad fin den är!" utbrast Malin vilket fick Henke att börja skratta. "Nåja, den duger väl" svarade han. "Nej men på riktigt" fortsatte Malin. "Jag tycker det är en jättefin liten stuga. Bor du där helt själv om veckorna?" Henke slutade skratta och log istället åt Malin. "Varannan vecka bor jag där. Varannan är jag hemma i min lägenhet. Vill du titta in och se insidan?" Malin tittade på Sylvester och sedan upp på Henke igen. "Jag vet inte. Kan jag ta med Sylvester in?" frågade hon med klentrogen röst. Henke funderade och kliade sig på kindens korta och mörka skäggstubb under tiden han tänkte. "Det borde inte vara något problem. Det enda hindret som jag kan se är om Olle är allergiker." Malin såg ut som ett frågetecken. "Det är han som bor där de veckorna som jag är hemma. Vi jobbar varannan vecka på brädgården" svarade Henke. "Aha, men då kanske det är dumt. Om du inte vet säkert menar jag" fortsatte Malin, lite besviken över att kanske inte få komma in och se insidan på den söta lilla stugan framför sig. Huruvida Henke hade några mer långtgående planer eller inte slog av någon anledning inte Malin som av naturen trodde gott om de flesta.



"Det är ju synd att fästa kopplet direkt i ett träd..." funderade Henke högt. "Jag tror i och för sig att det kan finnas rep på baksidan. Följ med här!" Malin följde hack i häl med Sylvester när Henke gick runt stugans gavel. På baksidan lyfte han bort en presenning från marken under vilken en stor bit av korrugerad plåt dolde ett improviserat förråd. Verktyg låg i rader och ,faktiskt, där till höger fann Henke ett långt rep av blått syntetmaterial. Han fiskade triumferande upp det och måttade det med ögonen. Det var några meter långt och skulle ge Sylvester möjlighet att röra sig relativt fritt medan de gick husesyn i stugan. Malin fick välja ut ett lämpligt träd och så band Henke fast repet runt stammen och andra änden i kopplet. Han testade knutarna och var nöjd. "Ska vi gå in då?" frågade han med ett leende åt Malin som nickade glatt. De gick upp på den lilla farstubron, Henke låste upp dörren som knarrande gick upp och så klev de in. Stugan var sparsmakat möblerad och uppdelad i två rum. Det ena var ett kök och det andra en kombination av vardagsrum och sovrum. Små tavlor av snidat trä hängde på väggarna, med skogsmotiv, och hela stugan luktade överhuvudtaget furu och bets. "Det är ju jättefint här!" utbrast Malin som var förvånad över att det inte var mer ungkarlskänsla i rummen. "Är du här helt själv under veckorna du jobbar?" fortsatte hon och Henke nickade med en min som påminde lite om uppgivenhet. "Jo, det kommer inte förbi så mycket folk här direkt" svarade han lite moloket men när han såg sympatin i Malins ögon sken han upp i ett stort leende. "Tills nu då!" utbrast han och skrattade. Malin skrattade till hon också. "Vill du ha något? Jag har inte så mycket men kaffe och té ska det finnas, det är jag nästan säker på" fortsatte Henke som var mån om att få Malin att stanna i alla fall en liten stund till. "Det behövs inte" svarade hon och satte sig på en av de grovhuggna trästolarna vid matbordet. "Kan vi inte bara sitta här en stund?" frågade hon och fick ett stort leende tillbaka från Henke.



Han satte sig bredvid Malin, vänd mot henne och så tittade han på henne när hon i sin tur tittade sig omkring. "Vilka fina små tavlor!" utbrast hon och Henke följde hennes blick mot en trätavla med motiv av en räv. "Tack, det är jag och Olle som gör dem själva." Malin stirrade klentroget på Henke. "Va? Har du gjort den där?" sade hon och pekade på bilden av den snidade räven. Henke nickade, nästan förlägen över den imponerade tonen i Malins röst. "Den är ju jättefin!" fortsatte hon och sökte med blicken efter en ny bild att fråga om Henke också gjort. Det hann hon inte. "Du är fin" hörde hon istället Henke säga. Malin stannade upp och vred huvudet mot honom. "Vad sade du?" frågade hon, osäker på om hon verkligen hade hört rätt. "Jag sa att du är fin" upprepade Henke sig och han tittade Malin rakt i ögonen under tiden han talade. "Tack" svarade hon och log osäkert åt den oväntade kommentaren. "Du är också fin" lade hon till ögonblicket därefter medan hon förde sitt blonda hår med ett par fingrar bakom örat. Plötsligt hade hon en stor och varm hand på sitt lår och Malin blickade lite nervöst upp på Henke som fortfarande tittade rakt på henne. Den stora handen drog hennes ben åt sidan och det pirrade i hela Malins kropp när hon tvingades sära på benen på det sättet. Henke lutade sig framåt mot henne och med andra handen runt nacken drog han Malin mot sig för att kyssa hennes läppar. Hon gjorde inget motstånd utan lät Henke få sin vilja igenom och öppnade sina läppar för att möta hans. Medan de kysstes kände hon en doften av trä blandas med en svag antydan av rakvatten. Deras tungor brottades mjukt med varandra och Malin kunde inte avgöra vilka dofter som tillhörde Henke och vilka som satt sig i stugans väggar. Hon brydde sig egentligen inte. Känslan av de mjuka läpparna, den lite sträva tungan och framförallt den stora handen på låret upptog istället hela hennes medvetande.



Mitt under kyssens gång flyttade Henke sina händer och placerade dem innanför Malins armar så att han kunde lyfta henne från stolen för att sätta ned henne grensle över sina egna lår. De fortsatte kyssas och snart hade hon hans händer över sin rygg och smekandes ned över rumpan. Kyssen blev intensiv eftersom Henke blev upphetsad av att känna Malins mjuka kropp mot sina händer och sin kropp och när deras läppar till slut särades från varandra stirrade han vilt på henne med en blick som brann av upphetsning. Deras ögon tittade djupt in i varandra och Henke lutade Malin bakåt för att låta blicken glida längs hennes överkropp och nedåt. Hon såg hur han stannade upp vid brösten och hörde hans andning bli tung när han tittade där. Hon gjorde inget motstånd när han drog upp hennes tröja och hon lyfte villigt på armarna för att hjälpa honom få den av henne. Det som hände var inte likt henne. Hon brukade inte bete sig på det här sättet men Henke var lite för intressant för att hon skulle hindra honom och dessutom var de mitt ute i skogen. Vem skulle komma på dem? Vem skulle kunna få reda på vad hon gjorde där med honom? När tröjan var av tittade hon på Henke med ett leende som uttryckte något mer än bara glädje och med hjälp av överarmarna tryckte hon försiktigt ihop sina bröst för honom så att de såg ut att nästan vilja åka ur bh:n. Henkes blick blev vild när hon gjorde så och han lutade sig fram för att kyssa insidorna av brösten. Han sträckte händerna bakom hennes rygg, hakade loss spännet på bh:n och när han drog av axelbanden stirrade han som hypnotiserad på de runda brösten framför sig. Han lutade sig fram och kysste dem på nytt, slickade sedan i en vid cirkel runt den ena bröstvårtan utan att någonsin riktigt röra vid den med sin tunga så att Malin gnydde av frustration när vårtan styvnade framför bådas ögon.



När båda vårtorna dragit ihop sig och hårdnat höll Henke sina händer bakom ryggen på Malin som stöd medan han med sin tunga tryckte de rosaröda bröstvårtorna uppåt och åt sidorna så att hon flämtade till av upphetsning upprepade gånger. Under sin rumpa kände hon samtidigt hur något hårdnade i Henkes skrev vilket ytterligare förstärkte hennes egen upphetsning. De stirrade återigen på varandra och Henke tog Malins bröst i sina händer och kramade dem. Han lyfte dem, tryckte ihop dem och andades tungt ut när han såg den klyfta som skapades mellan de sexiga brösten. Hans blick höjdes på nytt, mötte Malins och med händerna återigen innanför hennes armar lyfte han bort henne från sina lår, reste sig själv och satte till slut ned henne på matbordet. Han ställde sig framför henne och Malin tittade upphetsat ned på utbuktningen i Henkes skrev. En tjock och avlång kontur tryckte mot jeanstyget och hon längtade redan efter att få känna det där mot sin hand eller kropp. Henke svängde Malin runt så att hon hamnade med benen dinglande vid bordets kortsida och med beslutsam blick började han knäppa upp hennes jeans. Hon gjorde inget som helst motstånd utan lät Henke få sin vilja igenom eftersom den sammanföll med hennes egen och när gylfen var neddragen stödde hon sig på sina händer så att han kunde dra av henne byxorna. Skorna föll till golvet och jeansen följde samma väg ögonblicket därefter. Henke lade en hand i Malins nacke som stöd när han med andra handen tryckte henne baklänges tills hon låg med ryggen över bordsskivan. I den ställningen kände hon stora fingrar leta sig fram längs de dolda blygdläpparna, ta sig innanför trosornas linning och hur det tunna tyget sedan drogs ned längs med låren. Snart var också trosorna av och Henke särade på Malins ben så att hon låg helt öppen för hans kåta blickar.



Han stirrade rakt på de fuktiga blygdläpparna och Malin såg kåtheten i de där ögonen som undersökte hennes underliv och hon njöt av att bli stirrad på av någon som uppenbarligen kände kraftig åtrå till henne och hennes kropp. Hon såg sedan hur Henke sjönk ned på knä mellan hennes ben och några ögonblick senare kände hon en varm andedrät skjuta ut som en fuktig och varm plym mot sin fitta. Hon ryckte till av den plötsliga värmen och särade ännu mer på benen för Henke. Sedan, efter att ha upplevt sensationen av ännu en upphetsad utandning, kände hon en fuktig och lite sträv tunga som smakade på hennes blygdläppar. Henke lät först tungspetsen glida över läpparna för att därefter kyssa Malins fitta med mjuka läppar. Tungan gled ut på nytt, letade sig in mellan de glansiga blygdläpparna och sökte sig mjukt uppåt och sedan mjukt nedåt så att Malin inte kunde hålla tillbaka små ljud av njutning när hon blev slickad. Ett finger, stort och hårt, utmanade porten till hennes inre och målade små cirklar där hennes kropp trångt öppnade sig. Hon vred sig över bordsskivan när hon kände det stora fingret leka med henne på det viset och rörelserna blev än intensivare när Henkes tunga formulerade kåtförklaringar på ett främmande språk över klitoris. Rörelserna över öppningen fortsatte och hon kände Henkes tunga alternera mellan dessa oläsliga meningar och att slicka över blygdläpparna för att emellanåt ta dem mjukt mellan sina egna läppar och suga på dem. Den märkliga situationen gjorde så att det redan höll på att bli för mycket för Malin som försökte låta bli att stöna för högt men inte kunde låta bli eftersom det var så skönt. "Sluta inte" flämtade hon. "Jo, du måste sluta" fortsatte hon i nästa ögonblick men Henke fortsatte utan uppehåll tills Malin var nära att explodera.



Plötsligt drog han huvudet bakåt och reste sig upp. Malin kunde se hans kropp resa sig mellan sina särade ben och hon stirrade upphetsat på honom när han drog av sig sin tröja. Hon stirrade på hans överkropps muskler medan han slängde tröjan åt sidan och följde hans stora händers rörelse mot skrevet. Han fick upp jeansen, drog dem av sig och när han drog ned sina underkläder sköt kuken upp och gungade mellan hennes ben. Malin stirrade klentroget på Henkes kuk och förstod i samma ögonblick varför han lagt ned så mycket energi på att göra henne våt. Hans kuk var ganska lång men framförallt var den grov. Med de utspända ådrorna såg den nästan lite skrämmande ut men Malin hade inte för avsikt att avbryta det de påbörjat så njutbart. Hon tittade istället upp i Henkes ögon och såg med tillfredsställelse hur hans blickar slickade hela hennes kropp. "Ta mig" sade hon, viskande som om hon var osäker på om hon verkligen menade det hon sade. Henke tog ett steg framåt och med den stora kuken i sin hand tryckte han ollonet mot de glansiga blygdläpparna och gled med toppen mellan dem. Han lade en hand på Malins mage när han tryckte ollonet mot hennes lilla öppning, som om han inte var helt säker på att hon skulle ligga kvar om han inte höll henne fast, och med en försiktig höftrörelse trängde ollonet in i Malins kropp. Hon flämtade och höll för andan om vartannat när det stora och svullna ollonet gjorde plats för sig själv inuti henne och hon grep Henkes underarm när han trängde djupare in så att det spände i hennes fitta av ansträngning. Hon tittade upp på honom med så kåta ögon att den lätta smärta som samma ögon utstrålade bleknade i jämförelse, men Henke hade sett liknande reaktioner förr och tog det lugnt när han fortsatte.



Han tryckte sig en bit längre in i Malins kropp och hejdade sig för att kontrollera att hon inte fick ont, trängde sedan ännu lite längre in och hejdade sig igen. När han var nästan helt omsluten av henne lyfte han bort handen från Malins mage och med hennes knäveck i sina egna armveck satte han båda händer på varsin sida av Malins bröstkorg för stöd. Hans ansikte var bara ett par decimeter från hennes när han drog sig ur en bit och stötte framåt. Malins ansikte förvreds i en grimas som signalerade viss smärta men långt mer upphetsning. "Är det ok?" frågade Henke av oförfalskad omtänksamhet och Malin svarade med en ivrig nickning. "Fortsätt, snälla fortsätt" bönföll hon honom med sprucken röst. Henke drog sig ur halvvägs igen och stötte framåt på nytt, hårdare denna gång och Malin vred sig under honom av plågsam njutning när hans kuk trängde djupt in och fyllde upp hennes kropp. Fler stötar följde och Henkes ansikte förvreds det också när han nu njöt fullt ut av Malins sköna kropp och, för honom, trånga inre. Han rätade på sig och lade händerna över låren så att han kunde hålla emot när han tryckte sig in i Malin. Han smekte henne över magen och upp över de gungande brösten medan han flämtande av njutning tvingade in sin kuk i henne. Hennes insidas väggar gneds mot hans kön och Henke stönade snart som han njöt av att knulla henne där på bordet. Hans huvud ryckte till när friktionen ibland blev för mycket och njutningen därför så mycket större och Malin stirrade hänförd på de reaktioner hennes kropp tvingade på honom. Det spände i hennes underliv för varje rörelse, för varje stöt som trängde in i hennes kropp men även om det ibland gjorde lite ont så blev hon desto mer kåt av att känna sig bli så uppfylld av Henkes lust.



"Jag vill rida dig" sade hon mellan flämtningar och ansträngda stön och Henke nickade ivrigt till svar. Han drog sig ur och Malin kände en fysisk lättnad när kuken gled ur hennes kropp. Hon tog den hand han sträckte fram till hjälp och gled ned från bordet. Tillsammans gick de bort till sängen på andra sidan rummet och Henke satte sig på kanten med Malin ståendes på golvet framför sig. Han vände henne om med starka händer och kysste ivrigt hennes skinkor, särade på dem och gjorde ett frustande ljud av kåthet när han stirrade in mellan dem. Med samma grepp svängde han runt henne på nytt, stirrade på magen och ned mot den strimma av hår som Malin sparat vid sitt kön och sedan upp, förbi brösten och mötte hennes blick. Hon satte sig över Henke som hon suttit på honom på trästolen tidigare och med sina händer på hans axlar lutade hon sig framåt tills Henke låg lika platt på rygg som hon gjort på bordet. Hon släppte taget om ena axeln och sträckte istället ned handen mellan sina ben. Där fick hon tag på den glittriga kuken och hon runkade den först en stund för att få känna dess storlek i sin hand. Hon tittade ned och såg den mellan sina fingrar och med viss tvekan riktade hon den rakt uppåt och satte sig sedan långsamt på den. Hon kände sina blygdläppar trängas åt sidan och sin fittas lilla öppning spänna och spjärna emot när hon sänkte sig över den styva kuken. Hon gnydde när ollonet trängde in men sjönk ännu en bit ned över kuken. Hon placerade åter handen på Henkes axel och i den ställningen lät hon hela kuken tränga in i henne tills hon kände hans bäckenben slå emot stjärten. Henke andades häftigt när Malin sänkte sig över honom på det sättet och han frustade av njutning när hela kuken omslöts av hennes inre på nytt. Han höll tillbaka impulsen att stöta uppåt av hänsyn till henne men spände sig och blundade när njutningen slog sitt grepp om honom.



Malin började höja och sänka sig över Henkes kuk i jämn takt och hon kände för varje rörelse hur den stora kuken fyllde upp och skapade friktion inuti henne trots att hon var så våt av upphetsning. Hon lutade sig tillbaka och under tiden hon höjde och sänkte sig över Henke sträckte hon ned en hand mellan sina ben för att smeka sig själv. Genom att cirkla med ett par fingrar över klitoris och öka njutningen i förhållande till den lätta smärtan gled hon lättare över kuken och snart rörde hon höfterna snabbt över hans skrev. Hon knullade den hårda kuken, smekte sig själv och när Henke sträckte upp händerna för att krama hennes bröst så lutade hon sig tungt framåt så att de mjuka brösten trycktes hårt mot handflatorna. Henke stirrade upp på Malin med vilda ögon när hon gjorde så och han stötte försiktigt uppåt med höften för varje rörelse hon producerade i motsatt riktning. Den stora kuken trängde djupt in i henne för varje rörelse och när Malin med ett leende av kåthet lutade sig tillbaka sträckte hon ned en hand för att smeka sig själv samtidigt som hon red Henkes kuk. Hon cirklade med fingrarna över sin klitoris en stund och stirrade tillbaka på Henke vars ansikte förvreds av njutning för varje rörelse hon utförde med sin underkropp och han tittade på hennes smekande hand och njöt ännu mer när han såg hennes njutning. Plötsligt slutade Malin smeka sig själv, lyfte handen en bit och daskade till sig själv strax ovanför klitoris. Hon stönade till när det lätta slaget landade och smekte sedan sig själv med ännu större iver och en blick som strålade av snuskig upphetsning. Hon upprepade sekvensen några höftrörelser senare och stönade högre när Henke fortsatte stöta in i henne nedifrån under tiden.



Malin kände att detta inte skulle kunna fortgå länge till och smekte sig själv allt intensivare över klitoris. Hon kunde inte andas regelbundet längre och känslan av den stora kuken som rörde sig i hennes inre började bli alldeles för mycket. Så fort Henke sträckte upp händerna för att krama hennes bröst igen lutade hon sig mot dem på samma sätt och denna gången lät hon honom ta emot hela vikten av sin överkropp så att hon helt kunde fokusera på sina egna rörelser. Hon cirklade med fingrarna över klitoris, höjde och sänkte sig över den hårda kuken och kände njutningen växa och bli intensivare för varenda rörelse. Till slut blev det för mycket och med brösten tungt tryckta mot Henkes händer lät hon orgasmen ta henne i sitt fulla våld. Hon hängav sig helt åt den underbara känslan som spred sig genom kroppen från underlivet. Hon kunde inte vara tyst på något sätt utan stönade och jämrade sig, vred sig åt olika håll och grimaserade av njutning när orgasmen stormade fram genom mage och nedför låren i ett jättelikt klot av ren njutning. Henke stötte hårdare uppåt under tiden och förstärkte känslan ytterligare för Malin som knappt klarade av att röra sig upp och ned över hans stånd när njutningen övertog henne så kraftfullt. Till slut klingade orgasmen av och Malin lutade sig darrande tillbaka och tittade ned på Henke med glansiga ögon. "Jag vill känna när du kommer" sade hon till honom och såg omedelbart hur hans ögon blixtrade till av kåthet. "Snälla ge mig din sperma" tiggde hon för att kåta upp honom ytterligare. "Lägg dig på mage isåfall" svarade Henke och Malin höjde sin underkropp så att kuken gled ur henne och gav hennes öppning och insida åtminstone några sekunders välbehövlig vila.



Henke kom snabbt upp från sin ställning på rygg och när han stod bakom Malin, som stannat på knä med upprätad överkropp, tryckte han henne bryskt framåt så att hon måste ta emot sig själv med händerna mot sängen. Hon tittade bakåt över axeln och såg den stora kuken som glittrade mellan Henkes ben, täckt av hennes egna safter. Han närmade sig och lade en tung hand på Malins rygg, tryckte ned henne så att brösten pressades mot madrassen och sedan grenslade han hennes lår. Med handen över ryggen fortsatt pressande nedåt placerades en ny hand på hennes rumpa och Malin kände sina skinkor säras. Henke stirrade in mellan dem och frustade till av ohejdad kåthet när han stirrade på den väntande fittans blygdläppar som var glansiga och inbjudande fuktiga inför hans ögon. Han släppte taget om stjärten, greppade sin kuk och styrde den rakt in mellan de våta läpparna. Ljuden från Malin som antydde att hon inte längre var säker på om detta var en bra idé ignorerade han nu. Istället tryckte han höften framåt, trängde in med ollonet och kände på nytt den underbara värme och väta som Malins inre bjöd på. Han stönade till, tryckte sig djupare in och snart gled större delen av kuken in mellan de sexiga skinkorna, djupt in i Malins redan ansträngda fitta. Med en hand på skuldrorna och den andra runt hennes nacke stötte han framåt och knullade Malins sköna kropp. Hårdare nu än förut, med mindre tanke på hur mycket hon skulle klara, men Malin klagade inte utan höll sig stilla på sängen med hjälp av utsträckta armar och händer för att Henke skulle kunna utvinna så mycket njutning av henne som överhuvudtaget var möjligt. Hon kände den stora kuken tvingas djupt in och hon stötte så gott hon kunde och förmådde bakåt så att den omslöts helt av hennes kropp.



Henke fortsatte knulla henne och ibland när han tryckte sig så djupt in han kunde kände han något, aning hårdare men fortfarande relativt mjukt, slå emot ollonet längst där inne. Trots upphetsningen och njutningen han förnam genom att knulla Malin på det sättet såg han noga till att inte stöta för hårt mot den där mjuka tappen. Detta av hänsyn till hennes egen njutning, men han njöt samtidigt av att känna den tryckas mot ollonet och han kände att han var nära. Orgasmen som härjat Malin tycktes på något sätt smitta även honom för varenda rörelse, och varje gång han stötte i botten av hennes fitta så ökade njutningen desto snabbare. Malin hörde honom flåsa och frusta ovan och bakom sig, kände greppet om nacken hårdna medan tyngden över skuldrorna tilltog. Henke knullade henne ganska hårt nu och ljuden han producerade bröts upp av en häftig och oregelbunden andhämtning. Han stötte hårt in i henne med sin lika hårda kuk och utan att hon såg det spände han kroppens alla muskler när orgasmen slutligen sköljde över honom. Malin hörde ett djupt stön av desperat njutning samtidigt som den stora kuken började pulsera inuti henne. Ljuden från Henke vittnade om en överväldigande njutning som hon förstod att hon var skuld till och hon njöt av att känna den stora kuken spruta djupt inne i hennes kropp i kraftiga konvulsioner som spände ut och gav efter så att hon kände sig än mer uppfylld än hon gjort dittills. Hon lyckades vrida huvudet åt sidan tillräckligt mycket för att ana Henkes ansikte i periferin av synfältet och han grimaserade häftigt med hoptryckta ögonlock. Huvudet som hon precis skymtade kastades fram i spasmer för att omedelbart dras tillbaka när nästa konvulsion genomfor kuken som sprutade ännu en stråle av sperma i djupet av hennes fitta. Henke gned sitt bäcken mot Malins rumpa och tryckte sig djupt in på nytt för att låta ännu en konvulsion lämna sitt snuskiga spår i hennes kropp.



När även Henkes orgasm kommit till sitt slut föll han framåt och landade tungt över Malins rygg innan han drog sig ur och rullade ett kvarts varv åt sidan för att titta på henne där hon låg. Malin vände sig mot honom och de log och de flämtade av sexuell utmattning. En lätt kyss mellan skälvande läppar förseglade händelseförloppet innan Malin kom på att Sylvester ju stod bunden utanför. Hon hade ingen aning om hur lång tid som förflutit sedan de gick in i stugan och hon fick därför plötsligt dåligt samvete. "Jag menar verkligen inte att stressa iväg... men..." började hon försvara sig men Henkes leende bestod. "Det är lugnt Malin. Sylvester va?" Malin nickade ursäktande och reste sig upp i sängen. Hon gick över golvet och fann sina kläder, tog snabbt på sig dem och gick mot ytterdörren. Henke hann ifatt henne precis innan hon öppnade dörren och medan hon kände hur trosorna blev kletiga av sperman som rann ur hennes kropp tittade han allvarligt på henne. "Du vet ju var jag bor nu och när jag bor här. Du är välkommen hit när du vill. Vi kan prata eller göra vad som helst" föreslog Henke innan han tog bort handen som han hållt för handtaget till dörren. Malin log lyckligt och nickade. Sedan öppnade hon dörren och fann sin Sylvester stå med svansen viftande så kraftigt att bakdelen av kroppen följde med i rörelserna. Hon gick fram till honom och knöt upp repet från kopplet, tog sedan ut riktningen mot grusvägen och skulle precis börja gå när hon hörde en röst från stugan. "Vänta!" Malin stannade upp och vände sig om när Henke kom ut genom dörren med något i handen. "Vill du ha den här?" frågade han och höll upp tavlan med den snidade räven på. "Nej men det behövs inte" svarade Malin och visste inte riktigt hur hon skulle tolka gesten. Det var förvisso snällt av Henke att ge bort något han gjort själv men om det var som tack för det som hänt så var Malin inte lika säker på att gesten var så väldigt fin. "Som minne bara. Så du inte glömmer mig" envisades Henke och Malin mjuknade i ett stort leende. "Tack!" sade hon och tog emot den lilla tavlan. "Det var snällt av dig men jag hade definitivt inte glömt bort dig ändå." Svaret fick Henkes ansikte att skina upp i ett brett leende. Sedan kysstes de en sista gång och Malin gick därifrån med Sylvester sniffande på ungefär samma platser som på vägen dit.

1 kommentar:

  1. Kolla gärna in min blogg. Har precis dammat av den igen och hoppas på god respons!
    http://frokenekenbergh.blogspot.com/

    /Fröken Ekenbergh

    SvaraRadera