tisdag 21 februari 2012

Kapitel 21: Bageriets hemligheter

Ida stod vid en av de långa arbetsbänkarna och flätade en lång deg när chefen Mats oväntat kom fram och ställde sig intill. Han observerade Idas arbete en stund och när hon tittade åt sidan och upp på honom så log han uppmuntrande. "Det kommer bli en riktigt duktig bagare av dig vacker en dag Ida" sade han och kontrollerade vanemässigt mängden mjöl på bänkskivan. Han nickade godkännande utan att kommentera saken vidare. "Tack!" svarade Ida som var uppriktigt glad för det oväntade berömmet. "Jag skulle vilja be dig om en tjänst idag" fortsatte Mats snabbt och Ida stannade upp i flätandet för en stund och tittade nyfiket upp. "Vad för tjänst?" frågade hon lika glatt så att hennes asiatiska utseende kom till hela sin vackra rätt. Mats kunde inte låta bli att le han också när han såg det där glada ansiktet. Så harklade han sig och skärpte allvaret en smula. "Jo det är så att jag har ett möte med en leverantör. Jag åker ganska snart och kommer inte tillbaka på fyra timmar." Ida tittade förbi Mats och upp på den väggfasta klockan. Hon fick ett fundersamt uttryck i ansiktet när hon insåg att fyra timmar var längre än de ens hade öppet. "Så det skulle vara jättebra om du kunde avsluta och stänga sen Ida. Du känner ju till rutinerna, eller hur?" Ida blev glad över det plötsliga ansvaret men samtidigt lite nervös. Hon ville inte göra något fel och skapa dålig stämning eller orsaka någon förlust av pengar men framförallt hade hon ju bestämt träff med Tomas efter jobbet. "Ja alltså, det skulle jag nog kunna göra men..." började hon men blev avbruten innan hon hann förklara sina planer. "Jag visste att jag kunde lita på dig!" utbrast Mats och så lade han en stor och tung hand på Idas axel så att hon inte fick en chans att invända. "Ja, ok då" svarade hon istället plikttroget men ångrade ändå genast att hon inte stått upp för sig själv.





När Ida hade sin nästa rast passade hon på att ringa till Tomas för att förklara läget. "Men kan jag inte komma dit då så kan jag ju hjälpa dig att stänga?" föreslog han från andra änden av linjen och Ida tänkte efter. "Jo alltså, det skulle du väl kunna göra men det är ju inte särskilt roligt egentligen" svarade hon tvekande. Tomas stod på sig. "Nä, men det är inte så kul att sitta här och vänta på dig heller." Svaret gav Ida dåligt samvete. Hon borde ha sagt till Mats att hon inte kunde just idag men det hela hade gått så snabbt att hon aldrig fått en chans att säga sin ärliga mening. "Ok, men kom hit om en timme då" svarade hon därför och kunde nästan höra Tomas leende genom telefonen. "Yes! Jag vill ju vara med dig snygging. Det vet du väl?" Ida blev helt varm inombords när Tomas sade sådär. Hon ville vara med honom också. Det fanns nog inget i hela världen som hon hellre ville. När den korta rasten var slut och Ida började fläta ännu en lång och blek deg vid arbetsbordet försökte hon komma på vad Tomas kunde hjälpa till med. Det fanns en hel del saker han avgjort inte borde göra men att köra in de höga vagnarna med fulla plåtar i det stora kylrummet var både lätt och dessutom viktigt. Det kunde han få göra så att han inte bara stod och tittade på när hon själv avslutade dagen. Om han ville förstås. Annars fick han gärna hålla henne sällskap bara. Ida tänkte på Tomas en lång stund och kände sig lycklig som hittat en sådan kille. Med så behagliga tankar i huvudet gick tiden snabbt och snart var det dags att stänga. Eva hade redan stängt försäljningen och kom in i bakrummet med privata kläder för att säga hej då. Ida vinkade på henne med ett leende på läpparna och satte upp den sista plåten med flätor på en vagn. Det var dags att stänga men innan dess skulle hon gå bort till personalingången för att släppa in Tomas.



Ida gjorde en snabb avstickare till omklädningsrummet för att tvätta av sig allt mjöl och samtidigt ta av de fula vita kläderna. Skulle hon träffa Tomas så ville hon se bra ut. En titt i spegeln senare hade hon ordnat till håret och satt på sig ett halsband och tre armband för att känna sig lite finare. Hon gick ut ur rummet, tog höger bort mot personalingången och när hon öppnade dörren stod Tomas där utanför. Han hade stått och väntat en stund så när dörren öppnades vände han sig närmast förvånat om men slog genast upp ett stort leende. "Hej sötnos!" utbrast han när han såg Ida. Hon slog upp ett lika stort leende själv och vinkade in sin pojkvän. "Hej!" sade hon när Tomas kommit in och han omfamnade henne i en stor och varm kram. Medan dörren slog igen bakom honom kysstes de i den korta korridoren med kärlekssvultna läppar som ivrigt sökte sig till varandra. Ida som stod på tå för att nå upp till Tomas sjönk ned och tittade upp på honom. "Ska vi skynda oss så det blir klart?" frågade hon medan hon ansträngde sig för att samtidigt inte låta alltför allvarlig. Tomas nickade och började dra upp ärmarna på tröjan som om hårt kroppsarbete väntade. "Bara säg vad jag ska göra så..." Ida tog Tomas stora hand och drog honom med sig in i bageriet. När de kom in i det stora rummet med bänkarna stannade hon upp. "Jag tänkte att du kunde köra in de där vagnarna i kylrummet" sade hon och pekade ut vart allting låg. Tomas nickade och så var de igång. Under tiden torkade Ida av bänkarna och stuvade undan mjöl och verktyg. Tomas blev klar först och när han inte hade fler vagnar att köra in i det kalla rummet kom han tillbaka till Ida. Han ställde sig nära henne när hon nästan var helt klar med en av bänkarna och han tittade på henne med både ömhet och åtrå i blicken.



"Du vet att jag vill ha dig Ida" utbrast han plötsligt. Ida tittade sig över axeln på honom medan hon lade undan ett verktyg. "Men, du har ju redan mig" svarade hon skrattande och log varmt. Tomas skakade på huvudet. "Nej, jag vill ha dig nu. Här!" När Ida förstod vad han menade kittlade det till i magen på henne men hon insåg samtidigt vilken dålig idé det var. Tanken var spännande, det måste hon tillstå, men hon hade fått ett ansvar som hon måste fullgöra. Därför vände hon sig om och lade tillbaka verktygen på sina respektive platser precis som hon tänkt. Hon kände snart en hand på sin ena höft. Det var Tomas som ställt sig ännu närmare. Han förde munnen mot hennes öra och viskade. "Men jag vill ha dig nu Ida. Jag blir kåt av att bara se dig." Orden fick Ida att rysa genom kroppen och hon kände hur gåshud slog ut över armarna. Hon stannade upp för ett ögonblick och kände hur Tomas strök med handen mot hennes mage, hur hans andra hand smekte nedåt längs ena låret och det pirrade i hela hennes kropp när han rörde henne så. Hon ville också, nu eller när som helst, men det kunde de ju inte. Eller? Tomas båda händer höjdes och de smekte henne över revbenen och upp mot brösten vid vilka han stannade upp som för att väga dem i sina händer. Ida flämtade till av upphetsning när hon kände de stora fingertopparna mot undersidan av sina bröst. Ändå slet hon sig loss och snabbt smet hon runt Tomas för att fixa med nästa bänk. Tomas följde genast efter och så fort Ida kom fram till bänken ställde han sig bakom henne och denna gången drog han undan det långa svarta håret för att kyssa henne i nacken. De varma och mjuka läpparna fick Idas överarmar att knottra sig ännu en gång och hon tillät sig ett litet ljud av njutning.



"Nu är du min" viskade Tomas och Ida nickade försiktigt trots att hon visste mycket väl att det han ville göra var omöjligt. Inte där. Mats kunde ju komma tillbaka och upptäcka dem. Vad skulle han säga då? Skulle hon ens få komma tillbaka? Tomas höll Ida fast medan dessa tankar genomfor hennes medvetande och hon älskade känslan av att vara fast i hans armar. Händerna började vandra över hennes kropp på nytt och Ida ville inget hellre än att ge sig hän helt och hållet, ge sig till Tomas och göra precis det han ville. Vore det inte för Mats så skulle hon inte bråkat mer med sin älskade pojkvän men han måste ju förstå att det hans händer och blickar krävde var omöjligt för henne att ge till honom. Ida försökte slita sig och smita runt honom ännu en gång men Tomas fick tag på henne i sista sekunden och hon var fast. Hans stora händer greppade hennes armar och han tryckte dem bakåt så att Ida inte längre kunde röra sig som hon ville. Hon tittade upp på honom och såg i hans ögon ett tydligt drag av frustration som trots allt gjorde henne nyfiken. Hon försökte ta sig loss men Tomas ögon hårdnade på samma sätt som greppet han höll hennes armar i. "Nej Ida, jag måste ha dig nu. Jag kan inte vänta längre" såg hon hans läppar forma de allvarliga orden och Ida kände hur upphetsningen tilltog när Tomas inte längre kunde hålla tillbaka sin lust till henne. Hon slängde en snabb blick upp på väggklockan och tittade sedan upp i Tomas ögon på nytt. Efter att ha räknat lite snabbt på tiden viskade hon fram en mening så tyst att ingen skulle kunna ha hört vad hon sade. Tomas stirrade på henne med frustrerad åtrå i sin blick. "Högre!" beordrade han och Ida repeterade orden hon precis bara nästan uttalat. "Rör mig..." Tomas pupiller blev stora när han insåg vad Ida menade. Kärleken till henne och den åtrå som han inte kunde hålla tillbaka fick plötsligt fritt utlopp och hans läppar slängde sig nästan över Ida när han hetsigt och ivrigt kysste hennes mun.



Upptryckt mot arbetsbänken lät hon sig bli anfallen av denna frustrerade åtrå och det pirrade i hela kroppen när hon nu gav sig hän åt de smekningar som Tomas stora händer så ivrigt påtvingade hennes kropp. Hon lät honom smeka henne varhelst han ville och insåg snart hur underbart det var när hans händer lekte fritt över hennes villiga kropp. Brösten blev ömt kramade i en smekning som blev hårdare när Tomas tryckte dem mot varandra och samtidigt flämtade av kåthet. Hans händer fortsatte hetsigt över Idas kropp medan hans läppar trycktes mot hennes. Deras tungor lekte med varandra i en het kyss medan Tomas lät sina händer glida över hennes kropp och han sträckte dem runt Ida för att smeka den runda stjärten som han tidigare stirrat på med sådan åtrå att han känt en fysisk smärta i sitt bröst, eller om det kanske var skrevet som ömmat. Ida blev mer och mer upphetsad av smekningarna och hon gav upp sitt motstånd efterhand som de kysstes. Kanske var det inte så farligt ändå. Mats borde inte vara tillbaka riktigt ännu, tänkte hon. Tanken hann inte utvecklas mer än så förrän Tomas släppte hennes läppar med sina för att vända hela henne om så att hon stod med ryggen mot honom, framåtlutad över bänken. Tomas smekte samtidigt längs magens sidor för att strax krama Idas bröst bakifrån och han tryckte samtidigt sitt skrev mot hennes rumpa så att hon tydligt kände det där hårda mellan hans ben. Hade hon gjort honom så hård? Hon som knappt gjort något alls. Tanken på att Tomas blev så kåt bara av att titta och ta på henne gjorde Ida både lycklig och upphetsad men trots det försökte hon slita sig loss från sin instängda position. Hon misslyckades den här gången också och Tomas grepp om henne hårdnade ytterligare. Han pressade henne mot bänken med sin egen kroppstyngd och höll henne fast.



I den positionen, med Ida tryckt mot bänken och sitt hårdnande kön tryckt mot hennes korsrygg, fick han tag i linningen till Idas tröja och han drog upp den så att ryggen blottades. Han stirrade ned på den lite mörkare huden och andades tungt när han fortsatte dra tröjan uppåt. Ida försökte hindra honom genom att hålla armarna nere men Tomas accepterade inte längre den typen av motstånd utan tvingade upp armarna i luften så att han kunde dra av henne tröjan helt. Snart stod hon framför honom med bara bh på överkroppen och han slet upp även den så att brösten befriades. Tomas händer smekte Idas nakna överkropp och hon kom ingenstans medan han lät sina handlingar helt styras av otyglad åtrå . Han kramade de runda brösten, tog de små bröstvårtorna mellan sina tummar och pekfingrar. Ida som njöt av beröringen hörde hur han frustade av upphetsning när han smekte henne så. Han nöp till i de små vårtorna och som på ett givet kommando flämtade Ida till och brast ut i ett litet gnyende ljud av njutning som hetsade honom att fortsätta. Han lät händerna leka över hennes lilla kropp, smekte henne upp över halsen och hakan innan han tryckte sina fingertoppar mot Idas läppar, som genast öppnades åt honom för att låta fingrarna uppleva värmen och vätan av hennes mun. Tomas andades tungt bakom Ida när hon slickade på hans fingrar och han tryckte det där stela i sitt skrev hårdare mot henne. Plötsligt släppte han efter på trycket, drog ut fingrarna ur munnen och vände Ida om. Han stirrade på henne med en kåt blick som slickade nedåt över brösten och den nakna magen innan den fortsatte upp för att fästas i Idas mörka ögon. "Knäpp upp dina byxor" sade han åt henne och Ida nickade till svar innan hennes händer fullgjorde den plikt Tomas ålagt henne. Hon tänkte göra precis som han ville.



Ida fick snabbt upp knappen och drog sedan ned gylfen. Hon började dra ned byxorna och när hon lutade sig fram för att avsluta rörelsen tog Tomas till orda på nytt. "Du är en kåt liten slyna Ida. Eller hur?" Hon rätade förvånat på ryggen när byxorna var av men nickade försiktigt medan hon kämpade för att våga behålla ögonkontakten med sin anklagare. "Säg det till mig!" fortsatte Tomas obönhörligt tvingande så att Ida måste göra precis som han beordrade. "J-jag är en kåt slyna" viskade hon och när hon försökte slå ned blicken lade Tomas sin hand om hennes haka så att hon måste titta på honom. "Säg det igen!" krävde han och Ida kände hur upphetsningen började göra henne yr. "Jag är en kåt slyna" repeterade hon orden, högre denna gång och hon njöt stort av att se hur de fick Tomas att blinka till och andas ännu tyngre. Han slet snabbt av sig sin tröja och slängde den ifrån sig. Han började därefter knäppa upp byxorna och han stirrade in i Idas ögon under tiden som han drog ned gylfen. När han dragit ned byxorna och fått dem av sig sökte han Idas blick men upptäckte till sin förtjusning att hon tittade ned på hans skrev innan hon snabbt höjde blicken för att möta hans. "Tror du inte jag såg vad du tittade på?" frågade han och hon nickade lite skamset till svar. Tomas tog Idas lilla hand i sin och förde den till sitt skrev där han började smeka sig själv med hennes fingrar så att Ida tydligt kände den hårda kuken mot sin hand. Känslan av det där hårda mot fingrarna och handflatan gjorde henne ännu mer upphetsad och hon ville ha mer. Tankarna på Mats och det nya ansvaret var som bortblåsta och hon kunde bara tänka på vad Tomas tänkte ta sig till med sin kuk och hennes kropp. Han tryckte sig framåt igen och Ida som nyss smekt utbuktningen på hans underkläder kände samma hårdhet mot sin mage.



Tomas drog bort hennes hand och drog sedan ned sina boxers så att den hårda kuken frigjordes från sitt tunna bomullsfängelse. Han tryckte sin kuk mot Ida och rörde sig samtidigt från sida till sida så att det redan kletiga ollonet lämnade små genomskinliga spår över hennes kropp. Känslan av den varma och hårda kuken fick Ida att flämta av upphetsning och det hela blev inte lättare av att Tomas händer smekte hennes kropp under tiden. Han lutade sig fram och satte munnen mot hennes öra ännu en gång. "Slyna" viskade han hårt men också kärleksfullt till henne. Ida nickade till svar vilket fick den hårda kuken att rycka till och måla ett kort vertikalt streck av snuskig smuts över henne. "Min sexiga och kåta lilla slampa" fortsatte Tomas och Ida jämrade sig av upphetsning när hon hörde de fula orden beskriva henne. Den hand som smekt henne över magens ena sida letade sig framåt och smetade ut ett av de där spåren över magen. Sedan sänktes handen och två stora fingrar letade sig innanför trosornas tunna tyg. Ida höll andan när fingertopparna strök henne över könshåret och när de nådde fram till hennes blygdläppar kände både hon och Tomas hur våt hon faktiskt var. Tomas stirrade på henne med upphetsade ögon och hans ögon smalnade när han i sina tankar upprepade de ord han nyss viskat i hennes öra. "Vad är du för något?" frågade han och tvingade Ida att med ord upprepa det hans tankar redan uttalat. Hon tittade upp på honom men tvekade. Tomas smekte Idas våta läppar för att uppmuntra henne och till slut måste hon säga sanningen. "Jag är en kåt slyna" började hon. "Jag är din lilla slampa." Det var tydligt att Tomas gillade att hon sade sådana saker för hans hårda kuk ryckte till för varje ord och smekte henne lika varmt som snuskigt över magen.



"Gå då ner på knä och ta min kuk i din sexiga lilla mun" svarade Tomas när han tog ett steg tillbaka. Ida nickade ivrigt, kanske lite för ivrigt, och sjönk sedan ned på knä framför honom. Väl på knä hade hon den hårda kuken med glittrande ollon rakt framför sitt ansikte och hon lutade sig framåt för att ta den i sin mun. Så fort hon kände hårdheten mellan sina läppar utbrast Tomas i ett lågt stön av njutning ovanför henne och den reaktionen gav Ida allt självförtroende i världen att fortsätta. Hon tog kuken djupt i sin mun, släppte ut den en bit medan hon sög på den och slickade slutligen med tungan på ollonets undersida. Sedan tog hon den lika djupt igen och sög hårdare på det salivkletiga ståndet medan hon tittade upp på Tomas för att söka tecken på njutning i hans ansikte. Hon kände sig smutsig som gjorde detta mitt på bageriets golv. Snuskig på ett förbjudet sätt. Tankarna fick henne att minnas att Mats trots allt skulle komma tillbaka och Ida ansträngde sig därför extra mycket för att göra det så skönt som möjligt för Tomas så att det hela inte skulle ta för lång tid. Tomas i sin tur öppnade sina ögon och stirrade ned på henne där hon satt på knä framför honom och sög på hans kuk. Åsynen av hans sexiga lilla svarthåriga kärlek som tog honom i sin mun på det sättet gjorde honom tokig av upphetsning. Han bad henne sluta med flämtande röst och drog sig tillbaka men Ida lutade sig framåt och fortsatte för att reta honom ytterligare. Tomas lät desperat när han bad henne sluta ännu en gång och Ida fnittrade när känslan av den hårda kuken försvann från hennes läppar. Hon tittade upp på Tomas med ett skälmskt leende på läpparna när hon torkade bort blandningen av saliv och försats som runnit ned på hakan och sedan reste hon sig upp.



"Du är så sjukt sexig Ida" fortsatte Tomas sitt flämtande och Ida kände sig snyggare och sexigare än någonsin förr. Hon tittade ned på den salivkladdiga kuken och sedan upp på Tomas igen med ett frågande uttryck spelandes i ögonen. Tomas stirrade på henne med sådan lust och åtrå i sina ögon att det egentligen inte rådde något tvivel alls om vad han ville göra med henne. När hon stod framför honom och tittade upp lutade han sig framåt för att kyssa hennes snuskiga mun och deras tungor lekte hetsigt med varandra medan Tomas händer smög sig fram till Idas trosor. Han drog ned dem tills de var hoprullade på mitten av låren och var sedan nöjd. Den ena handen lade han om Idas nakna rumpa som han kramade och klämde ivrigt på medan han stack in den andra handen mellan deras kroppar för att komma åt att smeka hennes underliv. Ida kände de stora fingrarna som sökte sig in mellan de våta blygdläpparna och hon gnydde till av upphetsning rakt in i Tomas mun. Kyssen blev slarvig och kladdig när Tomas smekte henne på det sättet och ibland kunde Ida känna hans hårda kuk lämna snuskiga spår på hennes kropp. Tomas rätade plötsligt på sig för att stirra rakt på Ida. Han ställde sig alldeles intill henne och lade armarna runtom, lyfte upp henne utan förvarning så att hon skrek till och sedan satte han ned henne på arbetsbänken. Han lade en hand på Idas bröstkorg och tryckte henne baklänges så att hon måste lägga sig på bänkskivan och när hon låg där på rygg särade han på hennes ben så mycket det gick med trosorna fortfarande hoprullade över låren. Han ställde sig mellan de särade benen och när Ida tittade över sina bröst såg hon Tomas hårda kuk som stirrade rakt mot henne. Tomas tog tag i den med en hand och närmade sig.



Plötsligt kände Ida ollonet mot sina blygdläppar och hon försökte låta bli men kunde inte undgå att släppa fram några ljud av lustfylld förväntan och ohejdad kåthet. Tomas tryckte sin kuk mot hennes öppning och hon andades ut häftigt när ollonet långsamt trängde in i henne. Tomas placerade sedan händerna på ovansidan av hennes lår och med det dubbla greppet till sin hjälp stötte han djupt in i Idas lilla kropp. Han stönade rakt ut när han kände sig bli helt omsluten av hennes våta och varma kropp och han drog snabbt ut kuken halvvägs för att kunna stöta lika djupt in på nytt. Åsynen av den hårda kuken som trängde in i henne gång på gång gjorde Ida ännu kåtare och när hon lutade huvudet tillbaka på bänkskivan och blundade kände hon sig bli uppfylld samtidigt som hennes inre uppfylldes av snuskiga bilder av Tomas glansiga kuk. Hon kände hur han lade upp hennes vader på sina axlar och hon njöt av hur han knullade henne. En stor underarm ersatte strax de båda händernas plats över låren och med den fria handen smekte Tomas de gungande brösten framför sig. Han stötte djupt in i Ida flera gånger men saktade sedan ned på tempot för att tydligt känna varje veck och ojämnhet i hennes inre mot kanten av sitt ollon. Ida slog ögonen och såg Tomas ruska på huvudet av sinnlig njutning och hon älskade att det var hennes kropp som orsakade de där reaktionerna som han tydligen inte kunde hålla tillbaka hur mycket han än försökte. Deras blickar möttes och när Tomas insåg att Ida tittade på honom på det sättet stötte han hårt och djupt in i henne som en sorts kärleksfullt straff för att hon kommit på honom. Han fortsatte knulla sin underbara lilla asiatiska tjej och stack fram handen för att smeka hennes vackra ansikte. Han stoppade in ett par fingrar i hennes mun och när Ida började slicka på dem frustade han av kåthet och stötte ännu hårdare in i hennes trånga fitta.



Plötsligt stannade Tomas upp och blev helt stilla. Ida stirrade skrämt upp på honom från bordet med frågande ögon. "Det kanske inte var något ändå" svarade Tomas på den outtalade frågan men Ida var inte nöjd med det snabba svaret. Tänk om det var Mats! Tomas tryckte sig in i Idas kropp på nytt men med viss tvekan. Det hade låtit som en bildörr som stängdes men eftersom parkeringen låg omedelbart utanför personalingången borde Mats redan öppnat dörren, om det nu var han. Spänningen som uppstått fick Tomas att känna att han inte skulle klara mycket mer. Som om vetskapen om att de höll på att avbrytas i sitt snuskiga värv satt igång någon sorts urtida försvarsmekanism, för att hinna fullborda samlaget, kändes det som om han skulle komma precis när som helst. Ingen öppnade dessutom dörren så det borde ju vara lugnt, tänkte Tomas. Han tittade på Ida med desperation i ögonen och när hon rörde sig bara en liten aning över bänken såg han ut att vara på väg att gå under av plågsamt intensiv njutning. Han stötte försiktigt in i Ida men ångrade sig halvvägs och höll sig blickstilla. "Jag klarar inte mer" klagade han mellan flämtningar och häftiga andetag och Ida log åt hur han reagerade. "Nej, sluta vara så snygg" fortsatte Tomas vilket fick Ida att börja skratta och rörelserna genom kroppen som skrattet gav upphov till fick Tomas att se än mer desperat ut. Han drog sig ur och tog ett par vimmelkantiga steg tillbaka från bordet medan han släppte ned Idas ben. Hon fortsatte le och satte sig snabbt upp på bänkkanten. Hon hoppade ned på golvet och sjönk därefter ned på knä framför Tomas. Hela tiden intalade hon sig själv att det inte kunde vara Mats som kommit tillbaka men tanken återkom gång på gång och hon var snart inte lika säker längre. Kanske ville hon på något snuskigt plan att det skulle vara Mats. Att han skulle se henne på det här sättet och inte bara som den unga och oskyldiga tjejen han var van vid att möta. Tänk om han tittade på henne redan nu från ett av fönstren som vette in mot det stora bakrummet...



Tomas stirrade yr av njutning på Ida där hon satt på knä framför honom väntandes på den hårda kuk som inte lydde honom längre. Den ryckte till och det rann ut litet genomskinlig vätska ur dess topp som gjorde den ännu mer glittrig än nyss. Tomas tog ett steg fram och smetade ut det snuskiga kletet över Idas ena styva bröstvårta så att även den började glittra. Sedan smekte han henne med sitt stånd över båda brösten så att båda blev snuskigt kladdiga. Han tog slutligen Idas hand i sin och slöt de små fingrarna runt sin kuk. Därefter började han runka sig själv och Ida kände hur kuken redan pulserade varmt och kletigt mot fingrarna. Hon stirrade på det ilsket purpurfärgade ollonet framför sig och hon visste vad som väntade. Hon höjde blicken, mötte Tomas ögon och så klämde hon åt hårdare om den styva kuken medan de tillsammans runkade den. Det blev för mycket för Tomas som omedelbart utstötte desperata stön mellan häftiga andetag. "Nej! Jo, jag ko..." mumlade han medan han stirrade upphetsat på Ida. Sedan klarade han inte mer. Den hårda kuken i Idas hand sprutade ut en tjock vit stråle av sperma som landade på hennes bröst och skapade en smutsig kontrast mot den gyllenbruna hyn. Tomas fortsatte runka sig med hjälp av hennes hand och snart sköt en ny stråle ut och landade varmt mellan brösten. Ännu ett tag smekte de tillsammans Tomas pulserande kuk. Ida som upphetsat stirrade på den såg en tjock sträng av snuskig sperma rinna ut ur ollonet för att fastna halvvägs. Strängen av tjock sperma svängde av och an till takten av deras händers gemensamma rörelser framför hennes ögon, utan att separeras från den bultande kuken. Hon tittade ned på sina bröst och såg hur sperman målat henne smutsigt vit och lyfte sedan blicken mot den ännu snuskigare kuken som hon höll i sin hand. "Slicka i dig det" sade Tomas grötigt åt henne och Ida tittade klentroget upp på honom. Tomas nickade som för att försäkra henne om att det var det rätta att göra och Ida kände sig precis så slampig som han hade kallat henne en stund tidigare när hon lät den tjocka strängen av sperma landa på sin utsträckta tunga. Hon slickade längs kukens undersida, upp hela vägen till ollonets yttersta spets och när hon lutade sig tillbaka var kuken ren sånär som på en tunna hinna av genomskinlig saliv.



Ett ljud som kom en bit bortifrån skrämde plötsligt dem båda och Ida kastade sig efter sina kläder och sprang genast ut i omklädningsrummet medan Tomas skyndade sig att få på sina egna på plats. Han drog snabbt på sig byxorna och hade precis fått ner tröjan över magen när personaldörren öppnades och en lite äldre man kom in. Tomas hejade glatt för att låtsas som ingenting och därmed förhoppningsvis lyckas vinna lite tid. Mannen hejade tillbaka, till synes obrydd om att den yngre av dem två inte hörde hemma i lokalerna och kom fram till Tomas med ett leende på läpparna. "Hej! Det är jag som är Mats. Har du Ida här någonstans?" Tomas visste inte vad han skulle svara. Här stod han öga mot öga med sin flickväns chef och Ida själv var inne i omklädningsrummet för att tvätta bort hans sperma från sina bröst. "B-Tomas" stakade han sig innan han kom på vad han skulle säga. "Hon är i omklädningsrummet. Jag tror hon skulle tvätta händerna eller något" sade Tomas lite fånigt när han fått ordning på tankarna. Mats verkade acceptera svaret, utbytte några fler meningar och gick sedan en liten runda för att kontrollera att allting blivit gjort. Tomas pustade ut och såg sig omkring. Bredvid honom på golvet låg en av Idas strumpor och han fick en lätt känsla av panik. Mats måste ha sett den. Det fanns inte en chans i världen att han inte hade sett den, tänkte Tomas. Ändå böjde han sig ned och stoppade snabbt ner strumpan i byxfickan för att undanröja bevisen för vad som nyss hänt på platsen där han stod. När han tänkte efter slog det honom att det var ganska märkligt att Mats inte ens ifrågasatte hans närvaro. Dessutom borde det hörts när han parkerade bilen och stängde bildörren. Tomas visste inte om det men Ida tänkte precis samma sak där hon stod framför spegeln och rättade till det svarta håret med skammen som en varm krage kring halsen och upp på kinderna. Mats måste ha förstått precis hur det låg till. Kanske hade han till och med sett alltihop. Ida var inte helt säker på vad hon ville mest. Att Mats skulle ha sett allt eller inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar