måndag 6 februari 2012

Kapitel 17: De lyckliga få

När Kim träffade Henrik första gången för snart två månader sedan hade hon aldrig kunnat föreställa sig att de skulle träffas fler gånger. Hon hoppades redan den gången att så skulle ske men det fanns egentligen inte särskilt mycket som talade för saken. För det första var Henrik ganska mycket äldre än henne. Inte mer än sex år i och för sig men det var ändå en ganska betydande skillnad eftersom Kim själv inte var så väldigt gammal med sina knappt tjugo år bakom sig. Dessutom verkade de ha helt olika intressen och inte ens deras musiksmak var på minsta vis kompatibel. Ändå var det något som klickade mellan dem. En känsla som inte gick att ta miste på, kanske något så enkelt som personkemi. De hade helt enkelt väldigt roligt i varandras sällskap. Deras möten brukade dessutom följa ett visst mönster vilket gav upphov till en paradoxal känsla av trygghet. Paradoxal eftersom Henrik oftast uttryckte sitt gillande för något vilket följdes av att Kim berättade hur dålig eller meningslös just den saken var, hur kvalitetslöst det bandet var eller så förklarade hon hur gammal han var som gillade något så träigt. Denna kaxighet orsakade undantagslöst en irritation hos Henrik som i sin tur förklarade för Kim, med noggrant avvägd nivå av arrogans, att hon säkert skulle förstå storheten i det han just berömt när hon blev lite äldre. Han använde åldersargumentet fullt medveten om att det gjorde Kim tokig eftersom han på så sätt samtidigt diskvalificerade alla hennes åsikter. Kim brukade oftast reagera genom att kalla honom gubbe eller något liknande nedsättande ord och Henrik som väntat sig precis den reaktionen skrattade alltid åt hennes ilska vilket gjorde Kim ännu argare. Men hur arg hon än blev på honom så ville hon ändå gärna träffa honom igen.





Det var en fredagseftermiddag som Kim fick ett sms från Henrik där han frågade om hon ville se en film med honom under kvällen. De hade inte umgåtts på det sättet förut så Kim besvarade sms:et och frågade om han menade på bio eller hemma hos honom. Innan hon skickade iväg meddelandet lade hon dessutom till en fråga om vilken film han tänkte sig. När hon tryckt på 'Sänd' satt hon och tittade på sin telefon i väntan på ett svar. Det tog en stund och Kim insåg för första gången att hon verkligen ville just det. Vara med Henrik helt själv alltså. Hon hade inte tänkt så långt förut men nu när hon väntade på svaret kände hon nervositeten växa inom sig. Tänk om Henrik menade hemma hos honom, funderade hon. Vad skulle det innebära egentligen? Vad förväntades då av henne? Tankarna avbröts av den signal som betydde att ett nytt sms väntade på att bli läst och eventuellt besvarat. "Hemma hos mig. Tänkte vi kunde se 'Happy Few'. En fransk film. Är du sugen?" löd meddelandet som på intet sätt dämpade nervositeten som hunnit bli till en liten klump i Kims mage. Hon slog ifrån sig känslan och svarade. "Ok, låter bra. Bara det inte är någon pensionärfilm... Hur dags?" Hon fnissade när hon tryckte iväg svaret, väl medveten om att ordvalet skulle irritera Henrik. Sedan slängde hon telefonen på sin säng och ställde sig framför spegeln. Kim betraktade sig själv och var ganska nöjd med vad hon såg förutom den lock av kritvitt hår som stack fram ur den röda mössan. Hon petade in håret och hoppades på att få höra telefonen plinga till igen men inte ett ljud hördes från sängen. Hon rättade till smycket i ögonbrynet och stack sedan ut tungan för att också kontrollera staven som satt där. På byrån intill spegeln stod tre läppstift bredvid varandra. Kim kände på det ena, tog upp det och betraktade den blå färgen. Inte idag, tänkte hon för sig själv. De två andra hade svart respektive röd färg men innan hon hann bestämma sig hörde hon det efterlängtade ljudet från telefonen och hon satte snabbt tillbaka det blå läppstiftet för att se hur Henrik reagerat på hennes svar.



"Filmen har åldersgräns och är nog svår att förstå. Vi kanske ska strunta i det..." löd det korta svaret och Kim blev omedelbart provocerad. Vadå, tänkte hon, är jag någon barnrumpa eller? Med ivriga fingrar knappade hon fram ett kaxigt svar om att hon nog kunde se vad som helst. Kim lade dessutom till en kommentar om att Henrik ju kunde umgås med folk i sin egen ålder om det inte passade. Sist i meddelandet påtalade hon namnet på ett närliggande ålderdomshem för att få extra mycket förtydliga sin poäng. Hon tryckte iväg det nya meddelandet och satte sig på sin säng, fortfarande irriterad över Henriks senaste svar. Några sekunder senare plingade telefonen till ännu en gång och svaret hade kommit. "Jag har permis från hemmet. Ska vi se filmen eller? Kom hit vid sju!" Kim log. Hon hade vunnit. Eller hade hon verkligen det? Henrik verkade ta för givet att hon ville titta på film med honom. Det var ju sant förstås men det kunde ju inte han veta. "Kommer vid sju" var det enda hon svarade. Hon tittade på telefonens display och konstaterade att klockan redan var sex. Kim fick bråttom och rusade upp från sängen. Hon tog fram en tjock tröja från garderoben, egentligen alldeles för stor men hon älskade sådana tröjor, drog den över huvudet och lämnade rummet. I hallen tittade hon ut och såg att massor av stora snöflingor långsamt dalade ned från himlen. Hon såg sig i spegeln och justerade sin röda mössa, vände och vred på huvudet några gånger och petade in ett par vilda hårlockar innan hon tog på sig sina skor och gick ut. Väl ute ur huset letade Kim upp sin cykel. Det var en stor herrcykel och hon ledde den ut till vägen innan hon satte sig på den och började trampa iväg med musik i öronen. Hon såg liten ut på sin cykel men det brydde sig inte Kim om. Det var hennes cykel och hon använde den i vått och torrt. Lite snö i luften, eller ganska mycket av samma vara på marken för den delen, hindrade inte henne. Hon var på väg.



Kim tog vägen förbi ett närlivs där hon värmde sig en liten stund och köpte med sig popcorn till filmen. Det slog henne att hon kanske hade kunnat bli hämtad av Henrik men det hade inte känts bra. Det hade varit som att erkänna att hon var just yngre, vilket hon ju var, men så mycket yngre var hon väl ändå inte? Nej, då var det bättre att klara sig själv och dessutom kunde hon bestämma helt själv hur länge hon ville stanna om hon inte måste förlita sig på att Henrik skulle köra henne. Kim betalade och stoppade påsen i fickan innan hon gick ut och fortsatte färden genom snöyran, en för liten person på en för stor cykel. Hon hade inte varit hos Henrik förut men hon visste i alla fall var han bodde. När hon kom fram låste hon sin cykel och inne i trapphuset fick hon leta på tavlan över boende för att ta reda på vilken våning hans lägenhet fanns på. Så mycket hade han faktiskt inte berättat. Kim gick upp till andra våningen och ringde på dörrklockan. Ett ilsket surr hördes hela vägen ut i trapphuset och snart öppnades dörren av en leende Henrik. "Har du lekt i ett frysrum eller?" frågade han och skrattade. Kim gav honom en mörk blick. "Får jag komma in eller?" frågade hon sammanbitet och smet förbi Henrik in i den varma hallen. Väl där ruskade Kim på hela kroppen nästan som en hund och snön yrde omkring henne och stänkte både på Henrik och hans golv. Han tittade på henne och Kim slog upp ett leende. "Voff?" sade Henrik undrande och Kim började skratta. Medan hon klädde av sig skor och jacka fortsatte han. "Jag kunde hämtat dig, vet du" konstaterade han när Kim slog bort den sista snön från sina byxor. "Äh, jag klarar mig nog ska du se" fick han till svar. "Du kör säkert någon typisk gubb-bil ändå" fortsatte Kim och fick en utsträckt tunga till svar från Henrik.



De gick in i lägenheten och Henrik gjorde en gest mot soffan för Kim att sätta sig i om hon ville. Själv gick han och hämtade en skål med popcorn som han satte på soffbordet. "Jag är väl förberedd" sade han lite stolt innan han satte sig bredvid henne. Kim tänkte precis berätta att hon köpt popcorn på vägen men blev avbruten. "Du ser kall ut. Du kanske vill ha något. Varm choklad kanske?" frågade Henrik och kunde knappt hålla tillbaka skrattet när han såg hur Kim reagerade på dryckesförslaget med en föraktfull fnysning. Med förställd röst, för att låta mycket äldre, ställde han nästa fråga. "Du kan väl ta av dig mössan inomhus i alla fall." Kim slappnade av och skrattade till men hon tog inte av sig mössan. Ännu var hon inte helt varm och dessutom tyckte hon om att ha sin mössa på sig. Huruvida hon var inne eller utomhus spelade mindre roll. "Vad är det för sorts film?" frågade hon och tittade på Henrik som lutat sig tillbaka mot ryggstödet. "Fransk film" svarade han kort som om det förklarade allt som var nödvändigt att veta. Kim suckade. "Du sade det, men vilken sorts?" fortsatte hon och hoppades på ett mer uttömmande svar. "Det får vi väl se när vi sätter på den..." svarade Henrik. "Om jag redan hade sett den hade jag väl inte velat se den igen?" Kim skakade på huvudet åt honom. "Nä, men du kunde ju läst på om den. Tänk nu om den är dålig..." sade hon med en förebrående ton som tydligt irriterade Henrik. "Hört talas om internet? Det är en smart uppfinning som funnits ett tag nu" fortsatte Kim överlägset när hon såg hur irriterad Henrik började bli på henne. Hans ansikte blev hellt nollställt. "Vad är det?" frågade han och spelade dum. "Något barnprogram eller?" Kim förstod att han bara skämtade men blev ändå upprörd över insinuationen om att hon skulle vara ett barn. Hon tänkte snabbt igenom vad hon skulle svara och skulle precis framföra sin förolämpning, men, Henrik hade under tiden satt igång filmen och när Kim framförde första ordet i sin tirad av nedsättande kommentarer hyssjade han henne och pekade mot TV:n. "Ssch! Det börjar nu."



Henrik släckte den sista lampan vars strömbrytare bestod av en större svart tryckknapp fäst vid en lång svart sladd som ringlade sig fram intill hans sida av soffan. Så började filmen. De satt tillsammans i mörkret, såg förtexterna rulla och Kim hade redan glömt bort vad det var hon hade tänkt säga. En kvinna på skärmen tillverkade smycken och det talades franska. Snart visade sig en man vara intresserad av henne i en lätt obekväm scen. Det hela utspelade sig som så att det var två par som kom bra överens och när mannen från ena paret blev ensam med kvinnan i det andra så kysste han henne. Snart utvecklades det hela till en affär där paren bytte partners med varandra. Det var ingen pornografisk film men den hade klart erotiska partier som spelades upp medan Henrik och Kim satt och sneglade på varandra för att se hur den andre reagerade på det som hände i filmen. Kim kunde inte låta bli att undra om inte Henrik faktiskt hade läst på om filmen och valt den just på grund av handlingen. Han kanske till och med hade sett den förut trots att han påstått motsatsen alldeles nyss. Tanken var kittlande tyckte Kim, för om han valt den av det skälet så måste det betyda något mer. Var han intresserad av henne på det sättet? De hade en så utvecklad jargong gentemot varandra att det ibland var svårt att avgöra vad han tyckte om henne. Att Kim gillade Henrik rådde det ingen tvekan om men trots kaxigheten hon visade upp för honom så var det en helt annan sak att visa något sådant. Risken för pinsamheter var överhängande. När de kommit en bit in i filmen kom det plötsligt en scen där en av männen hade sex med den andra kvinnan och han var hårdhänt. Kim som flera gånger under filmen känt hur det pirrade till i magen visste inte riktigt vad hon skulle tycka om just den scenen. Mannen stötte nästan våldsamt in i kvinnan och samtidigt höll han hårt om hennes kind och gav henne små lätta örfilar. Det såg visserligen inte ut att göra ont men det var verkligen inte fint.



Kim vred försiktigt huvudet mot Henrik för att se hur han reagerade på den där scenen och just när han dök upp i synfältet såg hon att han satt och tittade tillbaka på henne. Det var för sent. Henrik hade redan upptäckt det stulna ögonkastet eftersom han suttit en stund och väntat på att Kim skulle vrida sig mot honom. Därför hade han också missat större delen av den spännande scenen som hon inte riktigt visste vad hon skulle tycka om. De satt så och tittade på varandra en kort stund innan Henrik lade sin hand på Kims lår. Hon försökte låta bli men drog lite för andan när hon kände den stora handen mot benet. Det pirrade till i magen och Kim måste anstränga sig för att inte le alltför stort åt Henriks tilltag. De fortsatte titta på filmen och några fler ganska explicita scener följde. Varje gång det blev en sådan scen passade Henrik på att röra lite på handen så att fingertopparna smekte insidan av låret och Kim kände upphetsningen växa. För varje rörelse, varje liten smekning mot lårets insida ökade blodtillströmningen i underlivet och snart kände hon det bulta av förväntan. Filmen började gå mot sin upplösning och de mer explicita scenerna verkade vara slut men kompenserades å andra sidan av att Henriks rörelser blev mindre försiktiga. När sluttexterna började rulla över skärmen hade han redan bytt hand och satt lutad mot Kim i soffan. Handflatan smekte henne över låret medan de stora fingrarna var farligt nära lårens mötesplats. En pulserande mötesplats. Om Henrik bara visste hur pulserande den var, tänkte Kim som envist höll blicken riktad mot skärmen utan att hindra hans rörelser. Sluttexterna hann inte ta slut förrän Henriks tålamod gjorde det.



"Vad tyckte du om filmen?" frågade han utan att ta bort handen. Kim tittade på honom med ögon som inte tycktes kunna bestämma sig för om de skulle avslöja upphetsningen eller om de skulle försöka hålla tillbaka. "Jo, den var bra tycker jag. Lite av en tjejfilm kanske, men tillräckligt mycket naket för att passa dig också kan jag tänka mig." Hon kände sig fräck som lade till det sista men ångrade det inte. "Så du gillade inte att de hade sex menar du?" frågade Henrik med klentrogen blick. "Jag menade ju inte så..." började Kim försvara sig men Henriks ögon visade tydligt att han inte tänkte låta henne komma undan. Hon måste fortsätta, fullfölja sin förklaring. "De delarna var också bra förstås" började hon och när samtalet på det sättet leddes alltmer in på filmens sexscener kände hon Henriks fingrar trycka rakt mot underlivet så att hon kom av sig. "En av scenerna var ganska hård" fortsatte Kim och höll desperat tillbaka en flämtning när Henriks fingrar tryckte och smekte mot blygdläpparna genom byxorna. Henrik stirrade nästan på henne när han nickade. "Tyckte du om den scenen?" frågade han och smekte med mer eftertryck. Kim kunde knappt svara på frågan. Inte minst eftersom hon inte riktigt visste vad ett sanningsenligt svar skulle ge för konsekvenser. Hon tvekade och kände de stora fingrarna smeka henne mer bestämt trots att de båda verkade låtsas som att Henrik inte alls höll sin hand där. "J-jo, det gjorde jag nog. Tror jag" svarade hon och tittade Henrik i ögonen. "Du då, tyckte du om den?" frågade hon tillbaka. Henrik nickade utan att tveka för ett ögonblick. "Absolut" svarade han utan att skämmas vilket gjorde att Kim måste svälja av nervositet. "Vadå? Vill du göra så med mig eller?" hörde hon sig själv fråga utan att förstå riktigt var orden kommit ifrån.



"Inte nödvändigtvis just på det sättet" svarade Henrik medan han fortsatte sina smekningar mot hennes underliv. Kim hade svårt för att andas lugnt vid det laget och ansträngde sig för att hålla tillbaka flämtningar och, vilket vore ännu värre, regelrätta stön av njutning. Hon visste inte vad hon skulle säga utan höll tyst. Istället tittade hon rakt in i Henriks ögon och försökte bestämma sig för om hon ville att han skulle göra med henne som de hade gjort i filmen. Hon var inte säker. Att Henrik knappt tittat på den där scenen utan varit upptagen med att titta på henne slog inte Kim just då. För att få en ursäkt att andas ut den luft som hon hållit inne alltför länge fick hon för sig att ställa ännu en fråga. "Vad vill du göra nu då?" Det var en ganska fånig fråga eftersom båda mycket väl förstod vad det var Henrik ville göra. "Jag vill ta dig Kim" löd det ogenerade svaret och Kim kunde inte längre hålla tillbaka utan flämtade av både upphetsning över svaret och av njutningen som Henriks fingrar skänkte henne. "Ta mig?" frågade hon lika fånigt och kunde inte låta bli att grimasera lite av njutning. Henrik stirrade på henne. "Mm, ta dig!" viskade han men lät samtidigt hård på rösten. Återigen svalde Kim och hon tittade upp på Henrik vars lutade ställning mot henne nu fick honom att framstå som otroligt mycket större från hennes synvinkel underifrån. Kim fick ett infall och övervägde för ett ögonblick att säga något kaxigt, kalla Henrik gammal eller så, men hon ångrade sig eftersom en sådan kommentar kanske skulle uppmuntra honom ännu mer till att vara hård mot henne. "Gör det då" nöjde hon sig istället med att viska.



Henrik reagerade som om en startpistol avlossats och hans andra hand placerades omedelbart på Kims kropp den också. Han strök och smekte henne över den alldeles för stora tröjan och försökte på så sätt undersöka de former hon så ofta gömde för sin omvärld. Han tog henne över magen, smekte den från sida till sida och fortsatte sedan uppåt för att kupa handen över först det ena och sedan det andra bröstet. Till slut blev han frustrerad av tröjans tjocka tyg så han drog undan handen och förde in den innanför istället. Kim kunde nu känna Henriks stora och varma hand direkt mot sin kropp och hon njöt av att bli åtrådd och smekt på det sättet. Stora fingrar letade sig fram längs med kroppen och undersökte girigt hennes former. Handen mellan benen försvann och strax därefter drog Henrik upp hennes tröja så att Kim måste lyfta på armarna för att hjälpa honom få den av henne. När tröjan var av slängde Henrik den vårdslöst på golvet för att stirra uppskattande på hennes kropp. Lite blek, eftersom det var vinter, satt hon nu i soffan med bara bh på överkroppen. Mössan var på sned efter att tröjan åkt av i sådan hast och kritvita hårlockar stack ut på flera ställen. Henrik slet av mössan också, körde in sina fingrar i Kims blonderade hår och vinklade hennes huvud så att hon måste se honom rakt i ögonen. Han lutade sig fram men istället för att kyssa hennes läppar tvingade han hennes huvud bakåt så att hon tittade rakt upp i taket och i den ställningen kände hon Henriks mjuka läppar som trycktes mot halsen. Han kysste sig fram och upp mot ena örat. Därefter lät han Kims huvud falla tillbaka och efter att de utbytt en upphetsad blick kysste han hennes läppar, sög på underläppen och slickade på den inne i sin egen mun. Han släppte tillbaka sitt mjuka byte och de kysstes slarvigt och blött så att båda blev fuktiga av saliv långt utanför läpparna.



När de avslutat den hetsiga kyssen vände sig Henrik om. Han gav soffbordet en ogillande blick och puttade resolut bort det från dess plats framför soffan. Han ställde sig på knä framför Kim och med vänster hand bakom hennes rygg knäppte han upp bh:n. Han drog av den och höll andan när han såg de nakna brösten stirra rakt mot honom. Han placerade en hand under Kims hals, mot bröstbenet, och höll henne hårt mot soffryggen medan han lutade sig fram för att smaka på hennes bröstvårtor. Med tungspetsen lekte han med de små vårtorna som redan styvnat och han tog dem mellan läpparna och nöp försiktigt till så att Kim tvingades släppa fram små ljud av upphetsning mellan sina sammanpressade läppar. Slickandet blev till kyssar som fortsatte ned mot magen och efter att ha passerat naveln i en snäv cirkel nådde Henriks läppar fram till byxlinningen. Han slickade längs med dess kant och njöt av de ljud hans tunga gav upphov till i Kims mun. Sedan släppte han handen från hennes bröstkorg, lät henne se vad som höll på att ske, och använde båda händerna för att långsamt knäppa upp hennes byxor. De stirrade varandra i ögonen och Kim kände hur bultandet mellan benen tilltog på nytt när hon förstod att hon väldigt snart skulle vara naken inför Henrik. Gylfen gled ned och Henrik satte sina händer på varsin sida av henne i ett bestämt grepp om byxorna. Han tittade uppfordrande på henne och Kim förstod att det var lika bra att lyfta på rumpan. Gjorde hon inte det skulle han slita av henne byxorna ändå. Det var lika bra att hjälpa till själv. Med rumpan lyft från soffan kände hon hur byxorna gled nedåt och snart drog Henrik dem av hennes fötter och slängde dem åt samma öde som tröjan gått till mötes.



Kims trosor var svarta och Henrik studerade dem ett kort ögonblick innan han strök över det tunna tyget med ett finger som av någon anledning såg ännu större ut nu när det rörde sig så nära Kims kön. Rörelsen kittlade henne, fick det att pirra kraftigt i magen på och hon tillät sig små ljud av njutning när fingret gled över det fuktiga tyg som ensamt dolde hennes blygdläppar. Känslan av det våta tyget gjorde Henrik vansinnig av åtrå och han slet ned trosorna utan minsta försiktighet. Han måste ha henne! Inget kunde längre hindra honom. När trosorna gled ned såg han det blonda könshåret som gick i en liten sträng upp från platsen där de små läpparna möttes. Åsynen av det ljusa håret hetsade honom ytterligare. Han måste ha henne nu! Trosorna åkte ned till fotanklarna och Henrik slet av dem utan att se efter var de hamnade. Istället särade han bryskt på Kims knän så att han kunde titta rakt in mellan hennes ben. Där fann hans ögon något som hetsade honom ännu mer. Han sträckte fram en hand och lät ett finger glida in mellan de glansiga blygdläpparna och när han kände fukten och värmen där inifrån rös han till i kroppen så att hela han ryckte till av kåt förväntan. Han placerade händerna i Kims knäveck och lyfte upp benen. Hon tog vid själv och höll dem uppe av egen kraft när Henrik bytte grepp och istället placerade sina händer vid mötet mellan låren och hennes höfter. Med två fasta grepp om låren drog han Kims kropp närmare soffans kant så att hon låg med huvudet halvvägs nere på ryggkudden. Henrik särade hennes ben brett och sänkte sitt huvud. Han måste smaka henne.



Henrik kysste Kim över det ljusa könshåret och fortsatte nedåt. Blygdläpparnas mötesplats fick en varm kyss och själva läpparna likaså innan Kim plötsligt kände en varm och lite fuktig utandning mot sin blottade fitta som fick henne att rysa av välbehag. Sedan kände hon den varma och fuktiga känslan av Henriks tunga som letade sig in mellan läpparna och hon hörde hur han stönade tyst som om han njöt stort av hennes smaker. Det var precis det Henrik gjorde och med tungan utsträckt slickade han hungrigt Kim medan han höll hennes lår särade med händerna. Han slickade på de inre små läpparna, lekte med tungspetsen mot hennes öppning och fortsatte uppåt för att skriva små mjuka kåtförklaringar rakt mot Kims klitoris så att hon inte längre kunde hålla tillbaka sin njutning utan måste släppa fram den i form av gnyenden och små stön som ytterligare hetsade Henrik att fortsätta slicka henne. Plötsligt drog han tillbaka huvudet och med läppar och tunga fortfarande täckta av Kims safter släppte han ned hennes ben, tog ett grepp om hennes nacke och tvingade henne att smaka sig själv genom hans mun. Henrik blev ännu kåtare när han kände hur Kim fick i sig sin egen upphetsnings safter och han drog sig bakåt för att slita av sig sin egen tröja. Den åkte av och Henrik ställde sig snabbt upp. Han fick upp jeansens knapp och drog hetsigt ned gylfen. När byxorna var av följde underkläderna omedelbart därefter och Kim kunde upphetsat se Henriks tjocka kuk stå rakt ut från hans kropp i en sorts snuskig hyllning till hennes unga kropp. Kim försökte låta bli men lyckades inte undgå att stirra på den hårda kuken och det nästan purpurfärgade ollonet som kletigt stirrade tillbaka på henne innan Henrik sjönk ned på knä igen.



Kim låg på rygg, nedhasad mot soffans kant, och väntade. Hon såg hur Henrik stirrade nästan som hypnotiserad på henne, hur hans pupiller vidgades när hon särade lite extra på benen för honom och hon hörde hans andhämtning som blev häftig av den upphetsning han uppenbarligen kände inför det som strax skulle ske. Han satte händerna mot insidan av Kims lår, drog henne mot sig och släppte sedan med ena handen för att greppa sitt stånd. Med hjälp av handen styrde han in ollonet mellan hennes glänsande blygdläppar och Kim kände hur hård han var när kuken långsamt töjde ut hennes öppning för att tränga in. De stirrade tillsammans på den lilla kroppsliga kampen och utstötte båda två ljud av njutning mellan och åt varandra. Henriks ögon blev stora när hans kuk gled in och han kände den underbart fuktiga värmen från Kims kropp. Han stötte inåt och kuken försvann in till ljudet av hennes njutning. Han satte återigen handen mot hennes lår och tryckte dem sedan båda åt sidan så att Kim låg som ett öppnat paket framför honom. Han studerade brösten med de styva bröstvårtorna och Kim som såg hur hans blickar smekte hennes kropp kände samtidigt hur den hårda kuken ryckte till inuti henne. Henrik började stöta in och sedan dra sig tillbaka igen. Ännu en stöt och så drog han tillbaka sitt bäcken ännu en gång. Han frustade av njutning och stötte hårt och djupt in i Kims unga kropp. Hans händer släppte låren för att istället smeka de gungande brösten som han inte kunde släppa med blicken. Hela tiden tryckte Henrik sig framåt och in i Kims kropp och han njöt stort av hennes inre när den trånga och våta lilla fittan slöt sig omkring honom. Hans händer for över henne, undersökte den ena kurvan efter den andra och smekte hennes lena hy. Han andades ojämnt och varje gång hans fingrar fann en ny plats att smeka flämtade eller frustade han av njutningsfylld belåtenhet.



"Vänd dig om" flåsade Henrik när han efter en stund drog sig ur Kims kropp. Hon hävde sig upp och fick samtidigt syn på kuken som glittrade mellan Henriks ben. Hon ville knappt släppa den med blicken men kände två starka händer som tvingade runt hennes kropp. Snart låg hon på mage över soffans sittkudde med framsidan av låren tryckta mot soffans framsida. Henrik lutade sig tungt framåt med händerna på Kims rygg så att hon knappt kunde röra sig medan han ställde sig med knäna utanför hennes. Den hårda kuken trycktes mot hennes blygdläppar och gled in. Hon kände sin fitta ge plats för Henrik och sedan hur den hårda kuken fyllde upp henne bakifrån. Trycket mot ryggen släppte och istället kände Kim två händer som greppade hennes axlar. Hon blev dragen bakåt samtidigt som kuken trycktes längre in. Kim jämrade sig av njutning när Henrik började stöta hårt in i henne i den ställningen. Händerna på axlarna gav upphov till en känsla av att han trädde henne över sitt stånd och Kim stönade av vällust. Ännu en hård stöt fyllde upp hennes medvetande och ljuden Henrik gav ifrån sig bakom henne fick Kim att njuta än mer eftersom det var hon och hennes kropp som var orsak till dem. Henrik kunde alltså inte hålla tillbaka eftersom han njöt så mycket av henne. En underbar känsla, tyckte Kim vars kropp gungade fram och tillbaka över soffan. Hon höll ut händerna mot ryggstödet för stöd och höll på så sätt sin kropp relativt stilla vilket gjorde att Henriks hårda stötar kändes ännu mer. Den hårda kuken trycktes djupt in i henne gång på gång. Han släppte snart greppet om axlarna och höll istället om höfterna medan han knullade henne. Han stirrade ned på rumpan som slog i hans mage för varje stöt och åsynen av dess runda små former gjorde honom galen av upphetsad åtrå.



Henriks händer gav sig ut på jakt efter nya sköna kurvor och letade sig över Kims rumpa och nedför baksidan av låren när han knullade henne. Den hårda kuken gled in i henne och kom ut glittrande för att sedan tryckas hela vägen in igen. Hans händer smekte och undersökte de mjuka låren och Kim hörde honom frusta och stöna om vartannat. Henrik tycktes inte kunna få nog av henne men Kim kunde å andra sidan inte heller få nog av den intensiva känslan som väcktes när den breda kuken hela tiden stöttes in i henne. Hon gungade fram och tillbaka och med händerna utsträckta framför sig mot soffans ryggstöd tog Kim emot den hårda kuken i sin kropp utan att på minsta vis dra sig undan. Hon njöt av de varma händerna mot sin kropp, kände sig sexig och vacker när Henrik inte kunde sluta ta på henne och hon tittade bak över axeln för att se hans ansikte förvridas av intensiv njutning som ytterligare spädde på hennes egen. Henrik mötte Kims blick och han såg vild ut. En hård stöt trängde långt in i hennes kropp och Henrik drog sakta tillbaka sitt bäcken för att utdela ännu en stöt. Han drog tillbaka sin underkropp på nytt, stirrade ned på sin glittrande kuk och mötte sedan Kims blick på nytt med ögon som såg närmast berusade ut i sin kåthet. Med ett par blickar och en snabb rörelse fick han Kim att förstå att han nu ville ha henne på rygg. Kim var snabb att gå Henriks vilja till mötes och lade sig snabbt över soffkudden med benen brett särade för hans kåta ögon. Han stirrade ned mellan hennes ben, upp över magen och brösten för att slutligen fastna i Kims upphetsat stirrande ögon. Hans kuk ryckte till precis utanför hennes fitta och hon såg hur det rann tjock genomskinlig vätska i en stor droppe från den glansiga kukens topp.



Henrik greppade sin kuk och gned ollonet mellan Kims fuktiga blygdläppar. Ett par gånger gled kuken där, fram och tillbaka, innan han blev alltför frustrerad. Han måste in i henne igen. Deras blickar möttes när han tryckte sig framåt och Henrik såg hur Kims ögonlock sjönk av den intensiva sensation som uppstod när hans kuk borrade sig in i hennes kropp. Ståendes på knä mellan de särade benen tryckte han sig framåt och fyllde på så vis Kim med sig själv. Han andades ännu häftigare nu, som om känslan av hennes lilla fitta höll på att fullständigt övermanna honom. Han stirrade vilt på Kim och stötte in i henne, smekte henne över magen och klämde med bestämda tag om de gungande brösten. Plötsligt stannade han upp. "Smek dig!" beordrade han henne och Kim stack försiktigt ned en hand till sitt underliv. Två små fingrar letade sig fram över den blonda lilla strängen av könshår och Henrik tittade nedåt och såg snart samma fingrar röra sig i jämn cirklande takt. Han gav ifrån sig ett desperat ljud av njutning och upphetsning och fortsatte stöta in i Kim, som börjat ge ifrån sig fler och fler ljud. Deras ögon möttes och de stirrade på varandra i en upphetsad psykologisk extas. Det började bli för mycket och den fysiska motsvarigheten var nära förestående. Henrik stötte hårt framåt, trängde djupt in i Kim och drog sig sedan bakåt igen. En ny stöt fick hennes bakhuvud att slå i soffans rygg. "Kom för mig" utbrast Henrik flåsande och Kim började smeka sig allt snabbare. Hon flämtade av njutning när rörelserna mot klitoris åtföljdes av den hårda kuken som tvingade sig djupt in i henne. Orgasmen var nära. Henriks händer kramade hennes bröst, tryckte ihop dem och när hon såg de blickar som lekte över hennes kropp kunde hon inte längre hålla tillbaka.



En kraftfull våg av njutning slog ut åt båda håll från mitten av Kims kropp och omslöt hela henne. Underbar njutning slog över henne och tvingade fram stön och häftiga inandningar när orgasmen slet henne åt flera håll på samma gång. Kramper genomfor hennes underliv och Henrik stönade högt av njutning när samma kramper gjorde att Kims fitta slöt sig hårt runtom hans kuk. En underbart ilande känsla uppstod mitt i hans ollon och denna känsla spred sig bakåt genom kuken och ut i kroppen. Han stötte hårt in i den konvulserande fittan och stirrade vilt på Kims unga kropp som han var så snuskigt förbunden med. Hennes rörelser och ljud manade honom att stöta än hårdare och han tryckte sig så djupt in som han överhuvudtaget kunde. Kuken pulserade djupt inne i Kim och hon anade mitt i sin vilda orgasm hur Henrik sprutade sin sperma inuti henne. Hon vred sig av njutning under honom och när hon förmådde öppna sina ögon såg hon samma njutning härja Henrik. Han bet ihop läpparna och öppnade dem för att släppa ut sin njutning i form av stön och frustanden. Hans händer smekte vårdslöst och hårt allt de kom åt. Bröst och mage, revben och armar. Vart Henrik än placerade sina händer måste han smeka Kims kropp för att stå ut med den njutning hon skänkte honom. Känslan av utlösningen som fick kuken att pulsera djupt inuti Kim fick Henriks kropp att rycka och han föll framlänges och lade sig tungt över henne med armarna på varsin sida och händerna i hennes hår. Pulser genomfor fortfarande hans kön när han vred upp huvudet för att se Kim i ögonen. De tittade avmätt på varandra och varje gång en av de där pulserna gav sig tillkänna svarade hon med en liten flämtning eftersom hennes underliv ömmade efter den kraftiga orgasmen och de hårda stötarna.



Henrik tittade på Kim med lömska ögon när hon en stund senare kom tillbaka från badrummet. "Skulle jag örfilat dig också?" frågade han med ett illmarigt leende. "Vadå örfilat?" frågade Kim förvirrat. "Som i scenen du gillade så mycket" fortsatte Henrik retsamt och såg hur kommentaren generade Kim. "Vadå gillade? Det var ju du som gillade den" protesterade hon vilket fick Henrik att börja skratta. "Vadå jag? Jag tittade ju inte ens på den. Jag satt och tittade på dig hela tiden." Kim blev allvarligare. "Hur visste du då vad som hände i den?" frågade hon med anklagande ögon. Henrik hade inget bra svar på frågan och sade därför ingenting. De tittade tyst på varandra utan att säga något. Båda visste ändå vad den andre tänkte. Anledningen till filmvalet hade inte varit slumpartat men trots att Kim kände sig lite lurad var hon inte det minsta upprörd.

3 kommentarer:

  1. Kul med en novell om bara två person för en gångs skull ;P
    Nej men den va bra. Fin ny layout på sidan också.

    SvaraRadera
  2. Är själv 18 år och skulle göra i stort sätt vad som helst för att få en ganska mycket äldre hårdhänt man som "lär" mej allt inom lustens njutningar;)
    Älskar dina noveller!!

    SvaraRadera
  3. @anonym 1: För en gångs skull!? Jag tycker de flesta kapitlen avhandlar tvåsamhet. Aldrig är ni nöjda... ;P Kul att du gillar den nya layouten!

    @Viktorija: Vet inte riktigt vad jag ska svara på det där. Det borde ärligt talat inte vara jättesvårt att lösa. Akta dig så du inte träffar någon galning bara... Noveller blir det i alla fall fler av. :)

    SvaraRadera