onsdag 1 februari 2012

Kapitel 16: Ett alternativ till förfest

Elina tittar på sitt armbandsur och känner stressen smyga sig på alltmer för varje slag den långa sekundvisaren rör sig runt urtavlan. Johan och Benjamin borde varit där för länge sedan och själv borde hon duschat för ännu längre sedan. Nu kommer hon bli tvungen att duscha under tiden de väntar på henne och det retar henne en smula. Hon överväger att springa in i duschen redan nu, men dyker killarna upp under tiden kanske de tror att hon åkt iväg till förfesten hos Sandra utan dem. Nej, hon måste vänta tills åtminstone en av dem kommit. Utan att hon ens märker det själv börjar hon följa sekundvisarens rytmiska rörelse med ena foten och hon stampar mjukt mot golvet och tittar ut genom fönstret för att se om de inte ska visa sig snart. Hon ser ingen på gårdsplanen utanför huset och bestämmer sig för att förbereda duschen medan hon väntar. Hon hämtar ett rött badlakan i garderoben och tar det med sig in i badrummet där hon lägger det på toalettstolens lock. Sedan blir hon rastlös och tittar efter så att hon har schampo och duschtvål trots att hon mycket väl vet att flaskorna inte är på långt när tomma. Armbandsuret får ännu ett stressat ögonkast och Elina går ut i sitt rum. Hon sätter sig framför skrivbordet på den trästol hon köpte för en spottstyver på blocket, för knappt en vecka sedan, och när hon ser sig om i sin nya lägenhet känner hon sig lycklig ändå. Det spelar ingen roll hur sena killarna är. Hon har flyttat till en alldeles egen lägenhet och råder för första gången helt och hållet om sig själv. Hon har dessutom möblerat den lilla ettan precis så som hon själv vill ha den och hon bryr sig inte det minsta om huruvida någon tycker att hon borde göra något annorlunda.





Bokhyllan står precis där den ska och hon tittar närmast kärleksfullt på hyllorna där Kerstin Ekmans böcker står uppradade mitt bland kurslitteraturen som hon varit tvungen att köpa för att klara av sina studier. Hon tycker visserligen inte illa om kursböckerna på något sätt men det är Ekmans böcker som verkligen betyder något för Elina. Det är händelserna i ett numera förgånget Katrineholm som fyllt henne med mest känslor, beskrivningarna av de norrländska skogarna och dess bruk som fascinerat henne mest av allt. Man borde kunna läsa Ekmanologi, tänker Elina, och hon fnissar till där hon sitter med benen i kors. Hon överväger att spela en stund på sitt lilla elektriska elpiano och hinner precis slå på strömmen till det när dörrklockan ringer. Hon rusar upp och glömmer bort att stänga av pianot och går istället för att öppna ytterdörren. När hon kommer ut i den lilla hallen stänger hon till dörren till badrummet utan att riktigt veta varför innan hon frågar vem det är. "Johan!" svarar en mörk röst från andra sidan och Elinas mun skiner upp i ett leende. Äntligen! Hon öppnar dörren, som saknar tittglugg av någon anledning, och ser Johan stå där med ett stort leende på läpparna och en lila plastpåse i ena handen. När Elina bjuder in honom och han ställer påsen på golvet för att få av sig sina kläder så hörs det klinkande ljud av glasflaskor som slår ihop. "Hur är läget?" frågar Johan och Elina svarar. "Jättebra, det kommer bli sjukt bra ikväll. Tror du inte?" Johan nickar ivrigt till svar med höjda ögonbryn eftersom han ser lika mycket fram emot konserten som henne. De har väntat i över ett år på detta. Längre än de ens känt varandra.



"Jag måste bara duscha först" säger Elina när de kommer in i hennes rum. "Det är lugnt. Jag kan vänta här så länge" svarar Johan och sätter sig på samma stol som Elina nyss satt och drömde Ekmanska drömmar på. "Funkar elpianot?" hör hon bakom sig honom fråga när hon är på väg ut i hallen för att gå in i badrummet. "Jadå, spela du om du vill. Man slår på det på högra sidan" svarar hon innan hon går in och låser dörren efter sig. Hon är precis på väg att ta av sig linnet när hon kommer på en sak och låser upp dörren igen. Hon tittar ut och hör några fumliga toner från pianot. "Öppnar du åt Benjamin?" frågar hon och Johan vänder sig om. "Jaja, det är klart. Duscha du så länge" svarar han lugnande och vänder sig mot pianot på nytt. Han tar ett ackord i moll med vänster hand och försöker sig på en liten melodi med den högra men misslyckas. Elina ler åt hans tafatta försök att spela och stänger dörren. Hon får av sig linnet och byxorna, drar av sig strumporna och trosorna som hon slänger i den flätade korgen som hon bestämt sig för ska vara tvättkorg trots att den egentligen inte är en sådan och sedan går hon in i duschen. Hon slår på vattnet med duschmunstycket i handen för att slippa den första kalla skuren innan vattnet hunnit bli varmt. Munstycket sätter hon i sin hållare och snart översköljs Elina av varmt vatten, nästan hett, och hon njuter en stund av känslan innan hon tar fram flaskan med duschtvål. Utifrån lägenheten hör hon svaga pianotoner slås an och hon tänker på att Johan egentligen är ganska snygg. Inte lika snygg som Benjamin kanske men ändå ganska snygg. Elina börjar sjunga, men tyst för att inte höras ut i rummet, och hon fortsätter duscha.



När hon kommer ut från duschen torkar hon sig med den röda handduken som hon lade fram tidigare och när hon är klar drar hon den runt sig och fäster den genom att vika ned en ände över brösten. Det är nu hon inser sitt misstag. Hon som trodde sig ha förberett allt genom att ta lägga handduken på toalettstolen... Men hon har inte kommit ihåg att ta med sig kläder in. Inte ens underkläder. Elina står en stund och studerar konturerna av sitt ansikte i spegelns dimma när hon funderar på hur hon ska lösa situationen. Utifrån rummet hör hon Johan prata och en annan lika mörk röst som svarar. Benjamin har kommit. Hon kan knappt fatta att hon inte ens hört dörrklockan men så kommer hon ihåg att hon sjöng och förstår att det måste vara därför hon missade det helt. Ett par lösryckta toner hörs från pianot, spelade med en större säkerhet men samtidigt otroligt slarvigt och Elina förstår att det är Benjamin som spelar nu. Hon har tänkt förut på vilken tur hon har som hittat kompisar med så stort musikaliskt intresse men den tanken är avlägsen just nu. Hon tänker efter och inser efter bara en liten stund att det kanske inte är så farligt ändå. Hon har ju trots allt en handduk om sig. Med nyvunnet mod vrider hon runt låsknoppen och stiger ut i hallen. "Hej Elina!" säger Benjamin omedelbart som om han helt glömt bort Johans existens och Elina blir lite varm inombords när han gör så mot sin kompis för hennes skull. Hon hälsar tillbaka och går in i rummet där killarna väntar. Johan har satt sig på den lilla soffan för två, ännu ett billigt fynd, och de följer henne med blickarna när hon går fram till garderoben. "Ska vi titta bort så länge?" frågar Johan och Elina som egentligen bara tänkt hämta sina kläder för att därefter gå tillbaka till badrummet ändrar helt spontant på sin plan. "Ja, det kan ni väl göra?" svarar hon och när killarna vänder bort sina ansikten ler hon för sig själv vid tanken på att alldeles strax vara helt naken i samma rum som dem båda.



Elina ser efter en extra gång för att försäkra sig om att killarna tittar bort innan hon löser upp badlakanet och låter det falla till golvet. Hon står med ryggen mot killarna när hon letar i lådan med underkläder och det pirrar till i magen när hon tänker på att de kanske stirrar på henne utan att hon vet om det. Hon letar upp sina finaste trosor och en någorlunda matchande bh. Elina lägger plaggen intill varandra och tittar sig sedan över axeln. Hon känner sig lite utmanande som står naken på det sättet, och så länge, men känslan är för skön för att hon ska börja skynda sig. När hon hittat kläderna hon tänker ha på sig och lagt dem innanför underkläderna plockar hon upp trosorna. Hon lyfter på först ena foten och sedan den andra och snart drar hon upp trosorna längs sina lår med ett skälmskt litet leende på sina läppar. Killarna säger ingeting, varken till henne eller till varandra, vilket förstärker känslan av att hon gör något förbjudet. När trosorna är på tar hon bh:n och knäpper upp den men innan hon trär in armarna innanför axelbanden vänder hon sig på nytt mot killarna och upptäcker att Benjamin snabbt tittar bort. Hon är nära att dra för andan men hindrar sig själv för att inte avslöja att hon upptäckt hans lilla brott mot överenskommelsen. Elina känner sig ännu mer utmanande i sitt beteende nu när hon vet att Benjamin tjuvkikat på henne. Hon tittar ned på sina fortfarande bara bröst och när hon tänker på att Benjamin nyss såg dem pirrar det till sådär i hennes kropp ännu en gång. Rummet är inte så varmt nu under vintern och hon ser bröstvårtorna dra ihop sig framför ögonen och hon kan inte avgöra om det är för att det är kallt eller om de gör så för att hon tänker på Benjamins stulna ögonkast.



Elina får ett infall och efter att hon knäppt bh:n bakom ryggen bestämmer hon sig för att byta trosor. Hon vill knappt erkänna det för sig själv men hon vet att det egentligen är för att Benjamin kanske kommer att titta på henne igen. Hon står fortfarande med ryggen mot dem när hon drar ned trosorna och får av dem. Hon lägger tillbaka dem på hyllan, letar ett par sekunder efter ett par värdiga ersättare men bestämmer sig till slut för att de hon först hade på sig är de hon vill ha just idag. Därför tar hon upp dem igen och hon föreställer sig hur Benjamin sitter bakom med ansiktet riktat rakt mot henne när hon lutar sig fram för att ta på sig trosorna och hur hans ögon slickar hennes kropp vilket får Elina att plötsligt rysa till av upphetsning. Hon drar upp trosorna utan att se sig över axeln och när hon är färdig säger Benjamin något som överraskar henne fullständigt. "Det var på tiden!" lyder hans ord och Elina svänger hastigt runt för att upptäcka Benjamins leende ansikte som tittar rakt på henne. Hon vet inte vad hon ska svara och blir istället helt stum. Johan vänder sig om han också och snart sitter båda killarna och tittar rakt på henne där hon står med enbart underkläder på kroppen. Inte ens strumpor har hon på sig och killarnas blickar söker längs hennes kropp efter en plats att vila. Johan tittar snart bort igen, förlägen över att ha stirrat så länge på henne där hon står men Benjamin fortsätter titta på henne och Elina vet inte vad hon ska göra utan sträcker sig snabbt efter kläderna som väntar på hyllan. Hon känner sig som en brottsling för det hon gjort, trots att det egentligen är Benjamin som är den skyldige. Hon håller upp byxorna framför sig och ska precis sticka in ena foten när hon känner en stor och varm hand på sin axel.



"Det behövs inte Elina" hör hon Benjamins djupa röst alldeles bakom sig och hon stelnar till av osäkerhet. Vadå behövs inte? Hon förstår inte vad han menar. Benjamin vrider Elinas kropp tills hon står rakt mot honom och generat tittar upp i hans ögon. Hon är fortfarande stum och får inte fram ett enda ord. "Du kan vända dig om nu Johan" säger Benjamin utan att släppa Elinas blick med sin och han ser hur det hugger till inom henne när han säger de där orden. Han fortsätter stirra rakt in i hennes bruna ögon och ser hur hon emellanåt flackar nervöst med blicken åt Johans håll. Benjamin ler ett snett leende mot Elina och biter sig mjukt i underläppen. "Du vill ju att vi ska titta. Eller hur?" viskar han. Elina är så tagen av situationen att hon inte kan låta bli att vara ärlig. Så hon nickar och det är den minsta huvudrörelse som någonsin gjorts men den räcker för att förmedla sin skamliga innebörd. Ja, hon vill att de ska titta. Hon skulle aldrig kunna säga det högt, aldrig kunna erkänna det med ord ens för sig själv men det är så det ligger till. Benjamin har helt rätt. Han lutar sig fram mot Elina och viskar tyst i hennes öra så att Johan inte ska höra vad han säger. Samtidigt tittar Elina på Johan och ser hans blick mörkna av svartsjuka. "Du är en snuskig liten tjej Elina" lyder viskningen som får henne att flämta till av upphetsning, vilket i sin tur gör att Johan ställer sig upp. Han står inte ut med tanken på att Benjamin och Elina rör vid varandra när han ser på. Han går fram mot dem båda och Elina känner upphetsningen växa för vartenda steg han tar. Snart är hon omringad av killarna och hon står där i sina underkläder, tittar fram under sin lite tilltufsade lugg och hon undrar vad som ska hända.



Benjamin lutar sig tillbaka och innan Johan hinner hela vägen fram sätter han sin vänstra hand mot sidan av Elinas mage så att hon riktar sin uppmärksamhet mot honom. Med andra handen vrider han Elinas haka åt sidan och han lutar sig framåt för att kyssa hennes hals. Johan har kommit fram nu och med Benjamins hand runt sin haka stirrar Elina rakt på honom och möter hans svartsjukt trånande blickar samtidigt som hon känner mjuka läppar tryckas varmt mot sin hals. Det som händer är verkligen inte alls det Elina planerat men hon kan inte förmå sig själv att göra något motstånd eftersom utsikten till att bli smekt och åtrådd av båda kompisarna på samma gång lockar henne alltför mycket i all sin snuskighet. Plötsligt har hon Johans varma hand mot sitt ryggslut och samtidigt som Benjamins vänsterhand letar sig uppåt längs magens sida, upp över revbenen mot högra bröstets undersida känner hon Johans hand leta sig nedåt och kupas över hennes ena stjärthalva. Fingrar letar sig fram över Elinas kropp och hon tittar från en kompis till nästa med en upphetsad blick som säger mer om vad hon önskar sig än vad hon egentligen avser. Handen vid bröstet rör sig nedåt och smeker henne över magen och ett stort, varmt finger målar en cirkel runt hennes navel. Vid rumpan klämmer den andra handen åt över trosornas tunna tyg och Elina flämtar till av den kåthet som vuxit sig övermäktig hennes känsla för vad som är ok eller passande för en tjej att tillåta. Hon vill bara ha mer och ber tyst om att detta aldrig ska sluta. Ännu en hand dyker upp på hennes kropp och hon sluter ögonen för att koncentrera sig på varenda smekning, för att inte störas av någonting utan bara njuta av det som händer.



Blundande känner Elina sin kropp trycks och dras åt ett och samma håll som om hennes killkompisar kommit till en ordlös överenskommelse utan hennes vetskap. Hon följer med rörelsen och tar försiktiga steg över sitt svala lägenhetsgolv utan att veta vart hon är på väg. Under tiden hon rör sig på det sättet rör killarna vid henne. De smeker henne utan uppehåll och det är smekningarna i sig som för henne framåt. Efter en liten stund stannar de upp alla tre och Elina öppnar sina ögon för att upptäcka att hon står framför sin säng. En hand på varsin axel manar henne att sätta sig ned på sängen och Elina gör det som önskas av henne utan att protestera. När hon sitter ned trycks hon långsamt bakåt av Benjamins hand som han har placerat på hennes bröstkorg. Hon lutar sig tillbaka, virder runt kroppen och lägger sig sedan mjukt med huvudet mot huvudkudden. Elina sluter ögonen på nytt och låter sig dras med av killarnas samlade vilja vilket innebär att hon snart måste vända sig om så att hon ligger på mage med ena kinden mot kudden. Väl i den positionen försvinner de ivriga händerna och hon känner ett par läppar tryckas mot sin rygg. Varma kyssar letar sig fram längs med ryggraden och som av ett eko känner hon två läppar till som kysser baksidan av hennes lår så att hon måste kämpa tappert för att inte stöna rakt ut av välbehag. De varma kyssarna över ryggen når upp till nacken där de fortsätter förmedla sin åtrå till hennes kropp och hon känner hur en hand, förmodligen Benjamins, drar undan det axellånga håret så att läpparna lättare ska komma åt att kyssa sidan av hennes hals. Kyssarna på benen har under tiden vandrat vidare och nått upp till gränslinjen mellan lår och rumpa. Elina känner dessa varma läppar kyssa trosornas tunna tyg och de lämnar små långsamt försvinnande spår av värme över skinkan. Hon ryser till, gåshud slår ut som vore de planterade frön som plötsligt får liv och detta gör hennes överarmar knottriga som ett svar på rysningen genom kroppen.



Nu blir smekningarna ivrigare och flera händer stryker över hennes kropp. Elina känner hur ett par av händerna knäpper upp bh:n, hon manas att lyfta sin överkropp och sträcka ut armarna så att händerna förmår ta den av henne. Andra händer drar i hennes trosor. De drar dem nedåt och hon känner hur rumpan blir bar. En hand vid var sida om hennes höfter håller trosorna i ett fast grepp och snart har hon det tunna spetstyget runt låren, därefter i knävecken och snart är de helt av. Det pirrar i Elinas mage och hon längtar efter att allt ska fortsätta, att killarna aldrig ska sluta smeka henne. En stor hand som smeker längs insidan av ena låret rör sig uppåt och det börjar bulta i hennes underliv när de varma fingrarna rör sig inte mer än några centimeter ifrån just bultandet. När hon ligger där på sin säng upphör med ens alla smekningar och inte en hand rör vid henne längre. Elina som är berusad av njutning och upphetsning öppnar sina ögon och tittar sig yrt omkring för att se vart Benjamin och Johan tagit vägen, orolig över att de har ångrat sig, orolig över att de tänker lämna henne och att ingenting efter detta kommer vara som förut igen. Men hon misstar sig. De har inte alls lämnat henne. När hennes ögon snabbt vänjer sig vid ljuset ser hon Benjamin framför sig och han saknar tröja. Deras blickar möts och han tittar intensivt på henne när han knäpper upp sina byxor. Elina sväljer av nervositet och vänder sig åt sängens andra sida där Johan står med bar överkropp han också. Hans händer rör sig mot byxornas knapp. Hon vet inte vad hon ska ta sig till, vart hon ska ta vägen eller vad hon förväntas göra. Så Elina blundar. Hon blundar och väntar. Ett underligt ljud hörs och Elina kan inte placera det. Det hörs från Benjamins sida men det är omöjligt att avgöra vad det är som åstadkommer det konstiga men ändå vagt bekanta ljudet.



Utan att utbyta ett enda ord har killarna kommit överens. Benjamin tar sitt frigjorda skärp och med en ögla i ena änden håller han skärpet hängande över Elinas huvud utan att hon ens ser vad som väntar henne. Johan nickar och greppar därefter hennes ena hand, Benjamin tar den andra. De drar hennes händer över huvudet och säger åt henne att vända sig om. Elina som inte har en aning om vad det är som händer gör lydigt som hon blir tillsagd och vänder sig om så att hon ligger på rygg. Hon inser att hon på det sättet lämnar ut sig helt, att hon därmed visar både brösten och underlivet för sina två kompisar men hon vill inte att det här ska ta slut. De får titta på henne. De får röra henne som de vill. Hon känner sina händer tryckas mot varandra och när en bred rem tvingar ihop handlederna inser hon omedelbart vad hon just gått med på. Hon öppnar ögonen, tittar upp mot sänggaveln och ser sina händer vara bundna av en tjock, brun livrem. Benjamin är just i färd med att dra andra änden genom en av sänggavelns spjälor och Elina drar instinktivt händerna åt sig men hon kommer inte loss. Benjamin är för stark. Hon stirrar på honom och sedan mot Johan men hon får inget stöd. Istället håller Johan hennes armar stilla så att Benjamin lättare ska kunna fästa skärpet i gaveln. Snart är Elina helt fast och killarna ser den upphetsade oron spela i hennes ögon, men de bryr sig inte utan fortsätter ta av sig sina byxor. Elina undrar vad som kommer hända. En hemsk men ändå på något sätt upphetsande tanke går upp för henne men hon slår genast dn ifrån sig. Hon stirrar från sida till sida och ser när Benjamin drar ned sina boxers hur hans hårda kuk slår upp och svajar till. Den är hård och ganska stor. Hon vänder sig mot Johan och ser en kraftig utbuktning på framsidan av hans underkläder. Vid utbuktningens slut är tyget mörkt av fukt och Elina njuter av att veta att det är hon som är orsaken till den där fläcken.



Killarnas händer letar sig snart över hennes kropp på nytt och de smeker henne över magen och låren. En hand kramar hennes ena bröst och en annan dyker upp för att krama det andra. Brösten trycks ihop och strax därefter känner Elina två tungor som målar cirklar kring hennes små bröstvårtor tills de drar ihop sig och hon känner hur det stramar i dem när de styvnar. Tungorna utmanar styvheten och trycker vårtorna åt olika håll. Elina flämtar till och drar för andan när hon känner de våtvarma tungspetsarna mot sig på det sättet. Benjamin och Johan låter samtidigt varsin hand leta sig ned längs hennes kropp i mjuka smekningar och när de rör sig över magen och passerar naveln kan inte Elina hålla tillbaka ett förväntansfullt men också frustrerat litet stön. Tjocka fingrar närmar sig hennes könshår och hon drar och sliter med händerna men kommer inte loss. Hon kan inte hindra det som händer, men då är det väl inte hennes fel heller? Benjamins fingrar har redan passerat könshåret och trycker mot blygdläpparna och när de glider in mellan dem och han känner hur fuktig Elinas bultande fitta är möter han hennes blick och skakar på huvudet som om han är besviken på henne. "Är du så kåt?" frågar han men Elina har inget svar på frågan. Hon försöker säga något men avbryts vid sensationen av Benjamins fingrar som trycker mot hennes öppning som om fingertopparna utmanade hennes fitta att öppna sig för honom. Elina kommer helt av sig och flämtar istället kraftigt. Johan slickar henne nu över magen och den varma tungan ger henne kraftiga rysningar som får sällskap av en underbar känsla när Benjamins fingrar börjar göra cirklande rörelser över den trånga lilla öppningen till hennes inre. Elina stönar till och möts omedelbart av en förebrående blick men hon kan inte låta bli. Det är ju för skönt.



Elina sluter ögonen på nytt och känner snart hur madrassen trycks ned vid sidan om henne. De cirklande rörelserna underlivet avbryts emellanåt av att de stora fingrarna trycker och nästan, bara nästan, glider in i hennes kropp men Benjamin håller tillbaka och börjar massera henne på samma cirklande sätt återigen. Trycket på madrassen får sin förklaring när Elina känner något hårt och kletigt trycka mot bröstvårtan. Hon slår upp ögonen och ser hur Benjamin står på knä bredvid henne med sin kuk tryckt mot ena bröstet och en lång arm sträckt ned till hennes kön. Genomskinlig vätska smetas ut runt bröstvårtan och den glänser snart av en smutsig hinna som får henne att flämta till mellan de små stön av njutning som tvingar sig förbi läpparna när han masserar hennes öppning. Johan som står på andra sidan ser avgjort svartsjuk ut och får av sig sina boxers han också. Elina stirrar upphetsat på hans kuk som står nästan rakt upp och från vars ollon samma genomskinliga vätska tränger fram. Han ställer sig på knä på andra sidan av henne och trycker ollonet mot andra bröstvårtan på samma sätt som Benjamin. Båda stirrar omväxlande på skådespelet som utspelar sig på den scen som utgörs av Elinas båda bröst och ibland upp på hennes ansikte där de avnjuter hennes reaktioner på de snuskiga rörelserna. Styva små bröstvårtor utmanas av två mycket större ollon och mötet mellan dessa får som resultat att de andas häftigt och oregelbundet alla tre. Benjamin ser hur Elina stirrar ned på det snuskiga skådespelet och när hon inte tittar upp på varken honom eller Johan på en lång stund drar han bort sin kuk och trycker den mot hennes kind så att hon börjar glänsa även där. Elina tittar upp och ser en smula förorättad ut men Benjamin bryr sig inte. Han smetar ut sin upphetsnings safter över hennes läppar och flämtar till när Elina i ett infall av plötslig djärvhet slickar på det kladdiga ollonet.



Elina känner hur smekningarna mot hennes öppning upphör och hon ser hur killarna tittar på varandra. "Smek henne du" uppmanar Benjamin sin kompis utan att för ett ögonblick ens reflektera över att Elina kanske vill ha något att säga till om i frågan. Faktum är att han inte verkar bry sig. Johan däremot ser ut att vara nöjd med sin uppgift och kryper en bit längre ned över sängen. När han är ur vägen sätter Benjamin sig helt sonika grensle över Elinas bröst och med sin hårda kuk i ett fast grepp riktar han den mot hennes mun. Elina drar återigen händerna mot sig men hon är fortfarande fast. Skärpet ger inte vika mer än ett par millimeter och hon är därför helt utlämnad åt kompisarnas snuskiga viljor. Hon ser den kletiga kuken närma sig men låter bli att öppna läpparna för den. Resultatet är att Benjamin trycker kuken mot henne, låter den glida över läpparna och ut över kinderna och spåren efter det varma ollonet är små genomskinliga spår som får henne att glittra precis som den kuk som just orsakat spåren. Hon känner sig smutsig och kan inte förstå att hon verkligen går med på det som händer henne men tanken på att med ord försöka avbryta det hela är så främmande att Elina istället öppnar sina läppar och tar emot Benjamins kuk i sin mun. Hon gapar och känner ollonet glida in mellan läpparna. Ungefär samtidigt som det försvinner in i hennes mun känner hon två nya fingrar som smeker längs med blygdläpparna och hon stönar försiktigt runt Benjamins kuk i en ofrivillig uppvisning av tacksamhet. De knappt märkbara vibrationerna av Elinas röst hetsar Benjamin att trycka sig djupare in och han pressar sitt bäcken framåt så att en stor del av hans hårda kuk försvinner in mellan de mjuka läpparna. Där innanför möts han av en skön tunga som ivrigt slickar honom och han stönar högt av njutning. Elina tittar upp och ser njutningen i Benjamins ansikte men hon hinner inte reflektera länge över den innan hennes egen njutning tar över hela uppmärksamheten.



Johans fingrar cirklar likt Benjamins gjorde alldeles nyss men de utför sina rörelser på en annan plats. Innanför Elinas blygdläppar masserar de försiktigt en bit ovanför öppningen precis vid hennes klitoris. Hon är så upphetsad att hon är rädd att komma omedelbart men Johan retar henne och låter fingrarna försvinna längre ned en stund för att strax återgå till smekningarna mot klitoris. Elina vrider sig under Benjamin och hon utstöter små ljud av njutning som dämpas av hans hårda kuk som alltjämt spänner ut hennes läppar. När han tittar ned i hennes och deras blickar möts syns njutningen som en vild eld i hans kåta ögon. Benjamin drar sig ur Elinas mun för han ser att hon snart inte kan hålla tillbaka sin orgasm längre. Han ställer sig återigen på knä bredvid henne och han börjar runka sin hårda, salivkladdiga kuk intill hennes bröst. Elina stirrar på den hårda kuken och följer förhudens rörelse fram och tillbaka över det svullna ollonet. Hon kastar en blick nedåt och ser hur Johan smeker sig på samma sätt medan han stirrar på hennes kropp med upphetsade ögon. Hans fingrar leker fortfarande med hennes klitoris och Elina kan inte längre hålla tillbaka. Orgasmen är för nära. Det går inte att stoppa den. Snabbt ställer sig Johan på knä vid hennes andra sida men utan att för den skulle sluta smeka henne. Benjamin runkar fortfarande men låter andra handen smeka Elina över magen och ned genom könshåret som han låter en fingertopp rufsa till, vilket får hans kuk att rycka till framför ögonen på Elina. Hon stirrar på de båda kukarna och känner orgasmen växa och till slut har den sista gränsen passerats. Hon jämrar sig och vrider kroppen från sida till sida med händerna fortsatt uppsträckta över huvudet och åsynen av detta beteende får killarna att smeka sig själva allt intensivare.



Plötsligt händer det och en enorm njutning sprider sig blixtsnabbt från Elinas fitta och ned genom låren. Lika snabbt rusar njutningen uppåt genom magen och som ett expanderande klot tar orgasmen henne i besittning. Hon stönar högt eftersom hon inte kan hålla tillbaka och hon ser hur killarna riktar sina kukar nedåt när de siktar mot hennes kropp. Njutningen river inuti och härjar henne skoningslöst och när hon sluter ögonen för ett kort ögonblick känner hon något varmt skölja över ena bröstet. Hon slår upp ögonen, jämrar sig av njutning och ser Johans kuk spruta vitaktig och tjock sperma över hennes kropp. Den rinner långsamt nedför bröstet samtidigt som en ny stråle skjuter ut och landar intill den förra. Känslan av smutsighet och den i det närmaste påtvingade njutningen får orgasmen att hålla i sig ännu en stund och vid nästa ljud som tvingar sig över Elinas läppar ser hon Benjamins kuk spruta över det andra bröstet i en lika tjock och vit stråle, som målar henne smutsigt vit. Killarna flåsar på varsin sida av henne, de stönar och trycker ihop ögonen i intensiv njutning och deras sperma täcker snart båda brösten så att Elina glänser snuskigt mellan dem. Johan smeker henne alldeles lätt nu och både han och Benjamin trycker sina kukar mot kletet som täcker Elinas bröst. De smetar ut sperman så att hon får som en ojämn hinna över sig av snuskigt kladd. Det är återigen Benjamin som tar ett initiativ och han drar bort sin kuk och håller den framför Elinas mun. "Slicka oss rena nu" utbrister han mellan två flåsningar och Elina tar hans kuk i sin mun och känner hur hennes egen smutsighet ökar i samma grad som Benjamins kuk blir renslickad. Han drar ut kuken och tittar på Johan. Den senare drar undan sin egen från det glansiga bröstet och trycker den mot Elinas läppar som hon villigt öppnar för honom. Hon slickar även honom ren och hon har aldrig förr känt så smutsig som nu.



Killarna tar på sig sina underkläder innan de får för sig att släppa Elina fri. När hennes händer slutligen är fria tittar hon ned på sina bröst och en känsla av skam växer inom henne, kanske för att hon är den ende som fortfarande är naken, och helt nedkladdad av båda kompisarnas snuskiga sperma dessutom. Hon sätter sig på sängkanten, känner hur kladdet rinner ned över magen från brösten och hon tittar upp på killarna som ler vänligt åt henne trots att de kisar med ögonen eftersom de knappt kan tro att det de ser är sant, eftersom de knappt kan tro att det som hänt verkligen har hänt. De erbjuder varsin hand åt Elina som accepterar båda och ställer sig upp. Stående börjar det rinna allt mer och snabbare över magen och hon skyndar snabbt in i badrummet för att tvätta av sig. Killarna hör duschen börja rinna och klär på sig under tystnad. De sätter sig på samma platser som förut och snart hör Elina lika säkra som långsamma pianotoner genom ljudet av det rinnande vattnet. Hon ler och funderar över vad som kan tänkas hända när hon kommer ut den här gången. Förfesten hemma hos Sandra har hon helt glömt bort vid det här laget men konserten ska de nog lyckas hinna ta sig till i tid.

12 kommentarer:

  1. Fattar inte varför dom ska reta henne för att hon är kåt och sånt :( Men själva novellen är bra.

    SvaraRadera
  2. @Anonym: Det är kul att retas så förmodligen därför. Faktum är att en del tycker det är kul att bli retade också... Du får hitta något annat kapitel där ingen blir retad. Det borde inte vara så svårt. :)

    SvaraRadera
  3. Sjukt nice! Kinky men mjukt är det absolut bästa. Borde ha en sån klicklänk till bara alla såna. Supermysig blog annars.

    SvaraRadera
  4. Dom här skriver du superbra. kan du inte skriva en där hon har ögonbindel på så hon inte vem vem som göra vad liksom? Jättebra novellblog detta :)

    SvaraRadera
  5. @Anonym 2 och 3: Kul att ni gillar berättelsen!

    Vad gäller ögonbindlar så finns det åtminstone två sådana kapitel redan men det innebär inte att jag aldrig kommer skriva något mer på det temat. Kolla Bok 1, Kapitel 6 och 14 så länge. ;)

    "Kinky men mjuk" tror jag den berättelse jag planerar för tillfället kvalificerar sig som. Håll alltså utkik efter Kapitel 23 som kommer snart!

    Fortsätt läsa och glöm inte att klicka "Tändande" om du gillar det du läser!

    SvaraRadera
  6. Fredagsmyyys! Det är bara sånt här du ska skriva vet du väl? ;) Den är perfekt. (Fin bloggen har blivit också)
    / festis

    SvaraRadera
  7. @festis: Nåja, lite variation tillåter du väl ändå? ;) Tack för kommentaren och kul att du gillar den nya looken.

    SvaraRadera
  8. Den här är fortfarande bland dom bästa :) Länge sen det kom någon ny där dom binder fast varandra lite. Halvkinky är bäst!

    SvaraRadera
  9. Binder fast varandra lite? Läs den senaste(Kapitel 31: Dagen efter). Den blev visserligen ganska hård men binds gör det. ;)

    SvaraRadera
  10. Älskar dom här superavanceradehångel-novellerna! :D Det är mer spännande än alla vanliga sexnoveller som finns.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håll ögonen öppna, för det kan komma mer avancerat hångel inom en snar framtid! ;)

      Radera
  11. Har inte hunnit läsa så många men nästan alla är väldigt bra. Mer dirty men fina trekanter. Tack för spännande läsning.

    SvaraRadera