torsdag 26 januari 2012

Tillfälligt erbjudande...

Hej kära läsare!

Det har slagit mig att de senare kapitlen här på Jorunns sagor inte fått lika många kommentarer som tidigare. Inte heller röstar särskilt många längre i de tre rutorna. Det är lite tråkigt eftersom det huvudsakligen är genom dessa två kanaler jag får reda på vad du gillar att läsa om. Att det kommenteras och röstas mindre är inte ditt fel utan snarare mitt så nu har jag kommit på en idé.

"Jorunns sagor" blev just interaktivt! :D

/B.

P.S. Du har väl inte missat den nya innehållsförteckningen uppe till höger?

P.P.S. Layouten är idag förändrad. Till det bättre tycker jag. Vad tycker du?

Edit: Genomstruken text räckte uppenbarligen inte...

2 kommentarer:

 1. Gillar den nya stilen. Både på utseendet och innehållet. Ni får inte lägga ner den här...

  SvaraRadera
 2. @Anonym: Kul att höra! Någon nedläggning planerar jag inte för tillfället så du kan vara lugn.

  Till alla:
  Tack för alla bidrag! Jag har valt och jag har vrakat men nu får det nog faktiskt räcka. Risken är annars att jag inte får utrymme för en egen idé på ganska lång tid framöver och den situationen vill jag inte försätta mig i.

  Till dem som inte blivit utvalda vet jag inte vad jag ska säga mer än jag redan sagt i mina svar till er. Allting passar inte in här på Jorunns sagor, alla åldrar är inte lika intressanta för mig personligen(vare sig det nu är uppåt eller nedåt på skalan) och då blir det svårt att skriva bra. Skriva bra berättelser är trots allt det jag vill göra här. De som däremot har blivit utvalda behöver bara ha lite tålamod så dyker era kapitel upp förr eller senare.

  Puss på er allihopa! :)

  SvaraRadera