tisdag 3 maj 2011

Kapitel 28: En fotograf som går för långt

Hanna hade lärt känna Jonathan för bara några veckor sedan. Därför blev hon desto mer förvånad när han frågade henne om hon ville agera modell för honom. Smickrad också såklart, men egentligen mest förvånad. Jonathan var hobbyfotograf och hade en improviserad studio uppsatt i sin lägenhet. Det var i denna Hanna skulle posera på olika sätt med olika rekvisita. Att Jonathan dessutom såg bra ut störde henne inte direkt. Kanske var det i själva verket ett av de tyngsta skälen till att hon till slut tackat ja. Det var ju ett bra tillfälle att få lite tid ensam med honom. En bra chans att lära känna varandra. När Hanna frågat om hon inte var för kort för att vara modell hade Jonathan bara skrattat och sagt att han väl fick använda mindre saker som rekvisita då. Dagen var kommen för mötet och Hanna var på väg hem till honom. Med sig hade hon en väska med olika kläder och skor. Jonathan hade inga att låna henne utan litade på att hennes egen garderob kunde tillgodose alla eventuella behov. Eftersom Hanna inte visste vad för sorts bilder han hade tänkt sig hade hon tagit med sig lite olika sorters kläder. Dessutom både låga skor och några högklackade. Längst ner i väskan hade hon något annat. Sexiga underkläder. Det var knappt att hon ville erkänna det för sig själv, men om han ville ta några foton som var lite mer avklädda så kunde hon tänka sig det också. Inte naket, men åtminstone kunde hon tänka sig att visa lite hud. Då kunde det vara bra med olika sorters trosor. Hon hade skämts när hon packat ner dem. Ångrat sig och lagt tillbaka dem i garderoben men sedan lagt ner dem i väskan igen. Bara för att hon hade dem med sig innebar ju inte det att hon måste ta sådana foton. Det fick visa sig under fotograferingens gång.



När hon kom fram till Jonathans lägenhetshus ringde hon på den lilla klockan vars namnskylt läste hans namn. Sedan väntade hon. Efter några sekunder fräste det i den lilla högtalaren. ”Hallå?” sade en röst genom bruset. ”Hej, det är Hanna!” svarade Hanna glatt tillbaka. ”Ah, kom in!” hördes samma röst genom högtalaren innan ljudet av en låskolv i rörelse signalerade att hon kunde öppna dörren och komma in. Väl innanför tittade hon upp på tavlan över hyresgäster och hittade Jonathans namn på tredje raden. Två våningar upp alltså. Hon gick upp för trappan och hittade hans dörr. Innan hon hann ringa på klockan öppnades dörren och där stod Jonathan och såg glad ut. ”Välkommen Hanna! Kom in, kom in” sade han och öppnade dörren ytterligare för henne. Hanna steg in i Jonathans hall. De kramades och Jonathan frågade om hon ville ha något. Hanna skakade på huvudet och klädde av sig sina ytterkläder. Sedan gick de tillsammans in i vardagsrummet. Hanna satte ner sin väska på golvet och satte sig på en fåtölj. Jonathan sjönk ner på en soffa bredvid henne. ”Du fick med dig lite ombyten ser det ut som” konstaterade han. ”Jo, lite av allt möjligt. Jag visste ju inte riktigt vad du var ute efter” svarade Hanna. Jonathan knackade rastlöst med ett par fingrar på soffbordet. ”Det blir nog utmärkt” sade han och reste sig upp. ”Får jag se vad du har med dig?” frågade han därefter. Hanna fick panik. ”Eh, ja, absolut. Ska jag lägga upp på bordet?” frågade hon snabbt för att undvika att Jonathan skulle få för sig att titta igenom väskan. Jonathan såg lite förvånad ut över hennes nervösa beteende men nämnde det inte utan lät det bero. Förhoppningsvis trodde han bara att hon var lite nervös inför att bli fotograferad överhuvudtaget. Det var ju sant det också, även om det inte var orsaken till hennes konstiga sätt att svara.


Hanna började plocka upp olika klädesplagg och lade ut dem på bordet framför sig. Ett par tröjor, lika många kjolar och byxor samt tre par skor. Jonathan tog upp en av lågskorna och höll den i sin hand. Hanna noterade hur liten skon var. Eller om det var handen som var stor. När han tittat på den sökte Jonathan efter hennes fötter med sin blick som för att försäkra sig om att det verkligen var hennes. Han log när han insåg att den faktiskt måste vara det. ”Ja stor är du ju iallafall inte” utbrast han och blinkade åt Hanna. Hanna kunde inte annat än hålla med. ”Hoppas inte det är något problem” svarade hon osäkert. ”Nädå, inga problem alls” försäkrade Jonathan henne. ”Ska vi börja direkt kanske?” frågade han sedan. Hanna nickade och reste sig. ”Vad ska jag ha på mig först då?” frågade hon. Jonathan funderade en liten stund innan han pekade på en kortärmad tröja han gillade färgen på. ”Vad sägs om en kjol till det?” frågade han och Hanna nickade sitt medhåll. Hon plockade fram den kortare kjolen. Jonathan var nöjd. Sedan ledde han vägen in i ett annat rum. Där inne var ett stort vitt skynke upphängt och utsträckt för att utgöra bakgrund. Framför skynket stod en mindre fåtölj. På andra sidan rummet fanns ett stativ och en ställning på vilken en reflektor i form av ett svart paraply var fäst högst upp. Hanna tittade sig omkring. Ingenstans att byta om. Som om Jonathan läst hennes tankar utbrast han; ”Du kan byta om här. Jag lovar att inte titta.” Hanna skrattade nervöst till svar.


När Jonathan började pilla med kameran och fästa den på stativet började hon klä av sig. Det var lite genant att byta om sådär mitt framför honom men han höll ju vad han sade i alla fall. Han tittade inte mot henne. När hon fått av sig både tröja och byxor tittade hon bort mot honom igen. Han pillade fortfarande med något och ägnade henne ingen uppmärksamhet. Hanna kom på sig själv med att reta sig på att Jonathan inte gav henne någon uppmärksamhet. Innerst inne ville hon att han skulle titta. Åtminstone tjuvkika lite. Hon vände sig om med ryggen åt honom och började ta på sig de kläder de kommit överens om. Vad Hanna inte visste om var att Jonathan visst tittade på henne men var diskret nog att inte låta det märkas. När hon stod med ryggen åt honom och drog på sig sin kjol fick han kämpa för att inte dra för andan. När hon böjde sig framåt putade hennes lilla rumpa ut på ett sätt som Jonathan för sig själv måste erkänna var väldigt sexigt. Han vände sig mot sin utrustning igen för att inte bli upptäckt. ”Klar!” sade Hanna och tittade mot Jonathan. ”Snyggt!” svarade han och log. ”Du kan väl ta och ställa dig vid fåtöljen så länge så tar jag lite testfoton och kollar så att ljuset är bra?” Hanna gick fram till fåtöljen och satte sig på armstödet med korsade ben och händerna på knäna. Jonathan tog några foton och kollade att allt såg bra ut. ”Ok, ska vi köra?” frågade han sedan. ”Javisst, absolut” svarade Hanna. ”Hur vill du att jag ska göra?” Jonathan funderade ett ögonblick. ”Testa lite olika poser bara. Du kan använda fåtöljen som stöd på olika sätt. Luta dig mot den, sitta på den, sitta framför den och luta dig tillbaka eller vad som helst.” Hanna nickade. Sedan testade hon en pose och kameran klickade omedelbart därefter. Sedan några gånger till. ”Ok, testa något annat” instruerade Jonathan henne.


Hanna var ingen van fotomodell. Hon fick tänka efter en bra stund mellan varje ny pose för att komma på något som möjligen kunde se bra ut. ”Funkar det så här kanske?” frågade hon varje gång hon intog en ny ställning. ”Ja, absolut. Bara kör!” svarade Jonathan och fotograferade henne gång på gång. ”Vänta, jag har en idé” sade han sedan. ”Vad?” frågade Hanna. Jonathan försökte sätta ord på idén men misslyckades. Han försökte igen. ”Om du ställer dig bakom ryggstödet… och sedan…” Hanna såg förvirrad ut. ”Jag kan visa” sade han sedan och Hanna såg märkbart lättad ut. Jonathan gick fram till henne och ställde sig bakom henne. Han lade en stor arm om henne som hamnade över magen, vilket fick Hanna att känna sig liten. Han var lång där bakom henne. Sedan tog han tag i hennes ena hand och lade upp den på ryggstödet. Därefter drog han henne en aning bakåt mot sig så att hon lutade sig fram. Hanna kunde inte undgå att känna hur hennes rumpa mjukt trycktes mot Jonathans skrev. Hon tyckte om det. Det gjorde Jonathan också. Därför låtsades han fundera ett tag på hur han ville ha andra handen. Han ville känna hennes rumpa mot sig sådär. Han ville egentligen långt mer än så. ”Jag tror det här kan funka” sade Jonathan när han kände att han stått där med Hanna mot sig lite för länge. ”Ok” var det enda Hanna fick ur sig. Hon var rädd att det skulle höras på hennes röst hur hon kände om hon sade något mer än så. Jonathan stegade bort till kameran och knäppte ett par foton. ”Ska vi testa någon annan outfit kanske?” föreslog Jonathan och Hanna tyckte det lät som en utmärkt idé. Hon gick ut i vardagsrummet och hämtade väskan efter att lite hafsigt ha lagt ner alla kläder i den. När hon kom in i rummet som agerade studio väntade Jonathan på henne.


”Vad ska jag ha på mig nu tycker du?” frågade hon honom. Jonathans ögon smalnade. ”Jag tror du ska ha högklackat nu” svarade han. Hanna gillade idén. ”Vad mer?” frågade hon sedan. Jonathan kunde inte bestämma sig. ”Inget?” svarade han och skrattade bullrigt för att avdramatisera skämtet. Hanna kunde inte låta bli att dras med i skrattet. ”Får jag kolla i väskan vad det var du hade med dig?” frågade han till slut. ”Visst, kolla du” svarade Hanna utan att tänka sig för. När hon sedan såg Jonathan stå på huk framför väskan fick hon panik. Underkläderna! Tänk om han såg dem. Vad skulle han tänka då? Hanna svalde en klump av nervositet och hoppades att Jonathan inte skulle upptäcka trosorna i väskan. Samtidigt insåg hon att det hon helst av allt ville var just det. Att han skulle se dem och förstå. Jonathan rotade runt bland kläderna. Plötsligt slutade han. Hanna förstod och skämdes. Hon började rodna. Sedan plockade Jonathan istället upp ett par högklackade skor och en tröja. Om han sett trosorna i väskan så visade han det inte med en min. ”Ska vi testa de här kanske?” frågade han Hanna som nickade ivrigare än hon tänkt sig eftersom han inte nämnde något om underkläderna. Jonathan uppmärksammade hennes iver och började skratta. ”Vad?” frågade Hanna och försökte förgäves dölja sina röda kinder bakom sin för ändamålet alldeles för korta lugg. ”Nä, inget. Byt om nu” fick hon som svar. Hon tog kläderna och gick ett par meter bort för att byta om. När hon bytte tröja slängde hon en snegling mot Jonathan på samma sätt som förut och fick se honom snabbt vända bort blicken. Han tittade på henne! Då hade hon alltså inte inbillat sig något tidigare när han dirigerade hennes kropp. Hanna gillade det. Kanske skulle hon våga sig på en lite mer utmanande pose den här gången. Inte för mycket, men åtminstone kolla av hur Jonathan reagerade.


Ombytt och med högklackade skor på sig gick hon tillbaka till fåtöljen för att börja posera inför kameran. ”Vi struntar nog i stolen den här gången” hörde hon Jonathans röst bakom sig. ”Ok, ska jag ha något annat istället?” frågade Hanna när hon vände sig om. Att ha något att luta sig mot eller sitta på hade varit ett skönt stöd som gjort att hon känt sig lite mer bekväm i poserandet. Det var det uppenbarligen slut på nu. ”Nä, det räcker gott med bara dig” svarade Jonathan och gav henne en sådan där blinkning igen. Hanna retade sig på att han var så svår att läsa. Det var omöjligt att avgöra om han flörtade eller bara var trevlig. Hon ställde sig rakt framför den vita duken och väntade på instruktioner. ”Du fick riktigt snygga ben i de där skorna” sade Jonathan helt oväntat. Hanna tackade för komplimangen och log. ”Jag tror det hade funkat bra med lite bilder på dina ben i olika vinklar” lade Jonathan tankfullt till. ”Vi testar!” avslutade han och tog sig några steg närmare Hanna. Han satte sig på golvet och testade olika vinklar. ”Sätt fötterna sådär” sade han och pekade. ”Kanske i kors” hörde hon härnäst och flyttade sina fötter. ”Helt perfekt. Det är bara en grej Hanna.” Hon tittade frågande på hans funderande ansikte. ”Vadå?” Jonathan tittade på henne en stund som för att bedöma om det han tänkte säga skulle falla i god jord. ”Kan du dra upp kjolen en bit så jag får med mer av låren? Det är liksom svårt att redigera bort en kjol” fick han till slut ur sig. Hanna testade att dra upp kjolen några centimeter. ”Bättre så?” frågade hon sedan. ”Absolut!” svarade Jonathan och knäppte några fler foton. ”Kanske lite till” föreslog han sedan och Hanna kände nervositeten växa inom sig. Hur skulle detta sluta?


Hon drog upp kjolen en bit till så att större delen av låren syntes. Hon kunde inte avgöra hur Jonathan tittade på henne eftersom hans ögon hela tiden doldes av kamerahuset. ”Riktigt bra!” löd hans uppmuntran vilket hon uppskattade. Sedan lade han ner kameran och lutade sig framåt mot henne. Hanna såg Jonathans händer röra sig mot henne. Han tog tag i hennes vader och flyttade dem så som han ville ha dem. Händerna var stora. Varma. Hon tyckte om hur de kändes mot benen. Efter att ha tagit några fler foton lutade han sig fram igen för att korrigera hennes lår. När han flyttade dem tog han henne på insidan av ena låret. Hanna rös till. Hon tyckte om känslan av att bli styrd på det där sättet, men det kändes på samma gång lite märkligt. Snart var Jonathan nöjd med benbilderna. Han ställde sig upp och tittade på Hanna där hon stod med kjolen högt uppdragen. ”Hur mycket hud vågar du visa Hanna?” frågade han utan någon som helst förvarning. Hanna blev tagen på sängen av frågan. ”En del antar jag” var det enda hon fick ur sig. ”Är trosor och bh för naket?” fortsatte Jonathan som om det var världens mest normala fråga. Hanna tvekade. Visst hade hon tänkt att det här kunde hända. Hon hade ju faktiskt t.o.m. förberett sig för det. ”Det går bra” svarade hon till slut. ”Härligt!” utbrast Jonathan. ”Du kan behålla skorna däremot.” Hannas blick flackade nervöst. Det var dags att klä av sig igen. Inför Jonathan den här gången, för det fanns ju ingen anledning för honom att titta bort om han ändå skulle fotografera henne halvnaken därefter.


Hon drog av sig tröjan och släppte den till golvet. Jonathan tittade hela tiden på utan att höja kameran till sitt ansikte. Hanna kände sig exponerad. Hon var ju det. Sedan knäppte hon upp kjolen och lät den falla. När den låg runt hennes anklar klev hon ur den och ställde sig bredvid. Hon tittade på Jonathan som i sin tur tittade på henne. ”Jepp, riktigt snygga ben” sade han allvarligt. Hanna blev generad men tackade återigen för komplimangen. ”Ok, vänd dig om 90 grader och sträck på ryggen” instruerade han henne. Hanna gjorde som Jonathan sade. Hon hörde kamerans klickande ljud när han tog fler foton av henne. ”Vänd ansiktet mot mig nu, och gör honnör” var nästa uppdrag. Hanna gjorde det och passade på att puta ut lite med rumpan samtidigt. Kameran klickade. ”Vackert!” hörde hon Jonathan säga. ”Mot mig nu och med höften lite tryckt åt sidan.” Hanna vände sig om och tryckte ut höften. Hon lade handen på den och kameran klickade på nytt. Hon kände sig snygg. Uppskattad. Sexig. ”Luta dig framåt.” Hanna tänkte inte vidare på saken utan följde instruktionen. ”Sexigt!” hörde hon Jonathan säga bakom kameran. ”Ska vi köra utan bh också?” frågade Jonathan utan att ens ta bort kameran från ansiktet. Hanna stelnade till i hela kroppen. ”Du måste inte alls Hanna. Det är bara om du vill själv” sade Jonathan när han sänkte kameran. Hanna tänkte febrilt. Försökte avgöra var hennes gräns egentligen gick. Det visste hon inte själv, men att visa brösten kunde väl vara ok. Hon sträckte sig bak för att knäppa upp bh:n. Jonathan fick omedelbart upp kameran igen och dokumenterade själva avklädnaden av det lilla plagget. Hanna kände sig exponerad igen, men hon gillade känslan. Hon insåg att hon nu började bete sig på ett sätt som inte var riktigt ok, men hon ville inte sluta. När bh:n föll till golvet täckte hon sina bröst bakom underarmarna som hon höll upp framför sig. ”Riktigt sexigt!” sade Jonathan bakom kameran som klickade vidare.


Hanna fick posera i olika ställningar ett tag till och passade på att puta extra mycket med rumpan när vinkeln mot kameran gjorde det lämpligt. Eller kanske snarare olämpligt. Hon kände sig lite stygg som utmanade Jonathan på det sättet. Det var inte hennes stil egentligen, men hon kände sig så bekväm att det nästan kom naturligt. I vanliga fall hade hon inte ens övervägt att ta sådana bilder som Jonathan tog på henne. Sedan kom frågan. ”Vad sägs om att testa de mönstrade trosorna?” Hanna frös till is där hon stod och tryckte ihop sina bröst för kameran. Han hade alltså sett dem. När? Varför hade han inte sagt något? Flera sekunder passerade innan Hanna insåg att hon nog måste ge ett svar på frågan. Hennes kinder var varma och hon insåg att hon förmodligen rodnade. ”Eh… ja det kan vi väl göra” svarade hon lite tafatt. Jonathan vände sig mot väskan och plockade fram trosorna han syftat på. Sedan slängde han dem till Hanna som fångade dem i luften. Jonathan höll kameran vid sidan om höften. Han verkade inte ha för avsikt att fotografera henne när hon bytte trosor. Det fick Hanna att slappna av lite mer. Hon vände sig åt sidan och drog långsamt ner trosorna. När de var av slängde hon dem åt sidan. I periferin kunde hon se hur Jonathan tittade på henne. Han tittade inte ens bort. Hon satte ena foten i de nya trosornas ena öppning och sedan andra foten i den andra. När hon började dra upp dem hörde hon något. Hon kunde inte avgöra om ljudet var samma klick som kameran avgett tidigare eller om det var något annat som lät. Kanske inbillade hon sig allting. Det var något med det där ljudet i den situationen som gjorde henne upphetsad. Att Jonathan kanske tog ett foto i smyg på henne när hon var helt naken. Hon funderade över vad han isåfall skulle ha det till. Sedan tittade hon bort mot honom, men hans ansikte avslöjade ingenting. Inget annat än ett stort intresse för henne själv. Kanske snarare hennes kropp. Han tittade på den. Hanna tyckte om hur han tittade på den. På henne.


När Hanna fått på sig de nya trosorna började Jonathan instruera henne igen. Nya poser. Fler foton. Hon kände sig lite som en utvikningsbrud där hon stod och tryckte upp brösten inför kameran. Kanske inget hon hade för avsikt att någonsin bli, men upplevelsen kittlade henne på något sätt. ”Hanna… Kan du vända dig bort från mig och titta bakåt över axeln?” frågade Jonathan, och Hanna gjorde precis det. ”Sexigt!” nästan flämtade Jonathan när han fotograferade hennes putande rumpa. ”Sätt fingrarna innanför troskanten och dra ner dem en aning” löd nästa instruktion och Hanna funderade inte ens över vart det hela verkade leda. Hon drog ner trosorna en bit och visade lite av rumpan för kameran. När Jonathan sänkte kameran såg hon något nytt i hans blick. Den var intensivare än förut på något sätt. Hon tyckte om förändringen. Han såg ut att åtrå henne. Hanna kände sig snygg. Snygg och sexig. ”Vad sägs om några foton utan trosor?” frågade Jonathan plötsligt. Hanna trodde inte förslaget skulle komma så snabbt, även om hon hade börjat ana att det skulle komma förr eller senare. Kunde hon verkligen göra så? Var det inte att gå lite väl långt? Vad gjorde det egentligen henne till? ”Alla foton som visar för mycket är såklart något vi håller strikt mellan oss Hanna. Du behöver inte oroa dig för att någon ska få se dem” försäkrade Jonathan henne med övertygande röst. Hanna tvekade. ”Ok” sade hon till slut. Hon hörde orden komma ur sin mun men kunde knappt tro på dem själv. Tro på att de var hennes. Hon började bli riktigt nervös nu.


Jonathan lyfte kameran när Hanna började dra ner sina mönstrade trosor. Hon tittade rakt in i kameran när hon lämnade dem runt knäna. När hon sträckte på ryggen och visade sin lilla tofs kände hon sig som en porraktris. Sexig. Ingen tvekan om den saken. Sexig, men samtidigt smutsig. Hon visste mycket väl att det hon gjorde nu egentligen inte var ok. Jonathan tog färre foton men det var bara för att han tittade längre på henne mellan klicken. Han studerade henne. Undersökte varenda vinkel och kurva av hennes kropp. Emellanåt slickade han sig försiktigt om läpparna. Nästan som om han gjorde sig redo för att sluka henne hel tänkte Hanna. Det rådde inte längre någon tvekan om vad Jonathan ville göra med henne. Detaljerna kanske var oklara men att han ville göra saker med hennes kropp gick inte att ta miste på. Hanna som stått med armarna utmed kroppens sidor rörde sig mot en ny pose. Kameran klickade. När hon ställde sig med sin nakna stjärt mot Jonathan, putade med den och svankade med ryggen hörde hon honom dölja en hastig flämtning. Som en porrstjärna. Det var så hon kände sig. Hon lät trosorna falla hela vägen och slängde bort dem. Vad skulle hon göra härnäst? Jonathan bestämde åt henne. ”Ta av dig skorna Hanna. Ställ dig sen på alla fyra snett mot mig.” Hon gjorde som han sade och lutade sig på sina händer och bara knän. Innan kameran klickade riktade hon en sugande blick mot Jonathan. Hon kunde knappt tro att hon vågade vara så utmanande. Bara han inte lurade henne om det där med att bilderna skulle hållas privata. Om de där bilderna kom ut skulle hon skämmas ihjäl på jobbet. För att inte tala om vad som skulle hända om hennes fami… Hon vägrade avsluta tanken. Det hon gjorde kändes ändå för bra för att hon skulle sluta nu.


”Ok, jag vill att du sätter dig på rumpan nu” hörde hon Jonathan säga. Hon gjorde det utan att protestera. ”Bra, dra sen upp knäna mot ansiktet. Bra, precis så! Håll om knäna men sära lite på vaderna” fortsatte han. Hanna förstod precis vad han var ute efter. När hon särade på vaderna på det sättet skulle hennes underliv synas på bilden. Hon bestämde sig för ett gulligt leende så att bilden inte blev alltför vulgär. Jonathan verkade mer än nöjd med hennes val. Hans blickar gjorde henne upphetsad och hon kände hur det bultade där nere. Hur hennes fitta reagerade fysiskt på ett sätt som hon inte kunde göra något åt. Hon undrade om det syntes. Tänk om det syntes? Så pinsamt. ”Sjukt sexigt Hanna! Vi tar fram fåtöljen igen. Jag har lite idéer” närmast sluddrade Jonathan fram. Han kunde inte riktigt kontrollera sig, och Hanna märkte det. Det gjorde henne än mer upphetsad att hennes kropp hade den effekten på honom. Vilken slampa hon var som lät sig bli fotograferad på det sättet. Som gjorde Jonathan kåt på henne. Hon skämdes över sina handlingar, men älskade effekten på Jonathan för mycket för att komma sig för att sluta. För mycket för att ens protestera när han därnäst instruerade henne att sätta sig i fåtöljen med benen vilande på vardera armstöd. Hon satt där med särade ben och ett bultande underliv. Det gick inte att dölja längre. Hanna visste det, Jonathan visste det och hon visste att Jonathan visste det. ”Ta på dig själv.” Det var ingen instruktion. Jonathans röst hade gradvis ändrat tonläge och vid det här laget var det en order och inget annat. Hanna tvekade men förde ner handen mellan benen. ”Smek dig!” löd nästa order. Hon gjorde det. Med två fingrar smekte hon sig fram genom den lilla tofsen och började sakta massera sin klitoris framför kameran. Den klickade flera gånger.


Med samma två fingrar gled hon sedan nedåt och kände på sina blygdläppar. De var hala av hennes upphetsning och Hanna rös till av kåthet. Hon tittade upp på Jonathan som stirrade på henne. Som stirrade på hennes underliv med ögon som inte ljög. ”Sära på läpparna Hanna” beordrade han henne. Hon öppnade munnen en aning för att framhäva sina läppar på ett förföriskt vis. ”Bra, men det var inte de läpparna jag syftade på” fortsatte Jonathan. Hanna rodnade när hon förstod hur hon missuppfattat honom. Av någon anledning passade Jonathan på att ta flera foton på henne när hennes kinder var som hetast av skam. Han verkade gilla hennes reaktion. Kinderna blev ännu rödare när hon gjorde som han egentligen menat. Hon särade på sina blygdläppar och visade upp sin rosa öppning. Jonathan stönade tyst bakom kameran när han fotograferade henne. ”Ställ dig på knä nu Hanna. Med händerna på ryggstödet.” Hon hade nästan kommit att förvänta sig just den befallningen och gjorde snabbt som han begärde av henne. Om hon bara gjorde som han sade åt henne så var det väl lite mer hans fel än hennes? Hanna försökte intala sig att så var fallet. Hon stod på knä när Jonathan kom fram och tryckte isär hennes lår så att hon stretade på det mjuka skinnet. ”Stoppa in lite av ett finger” hörde hon bakom sig. Hon lät en hand sakta smeka längs magen och över blygdläpparna tills hon fann sin våta öppning. Hon tryckte in ett finger där och kände värmen inifrån sig själv. Hela hennes underliv bultade hårt så upphetsad hon var.


”Underbart! Båda händerna nu. Dra isär skinkorna så att du visar precis allt” befallde Jonathan henne. Hon gjorde som han sade och kände sig fullständigt utlämnad när han fotograferade hennes rumpa och underliv som hon visade upp för honom. Jonathan stod nära henne och tog närbilder på hennes mest privata delar. Delar hon vanligtvis inte visade för vem som helst, och i synnerhet inte lät någon fotografera på det där sättet. ”Du gillar det här va Hanna?” frågade plötsligt Jonathan henne. Hannas kinder blossade upp i en intensivt röd färg. Hon kunde ju inte förneka det. Varför lät hon det annars hända? Varför hjälpte hon annars till att få det att hända? Med den tystaste rösten hon överhuvudtaget kunde frambringa pep hon ut sitt jakande. ”Vad sade du?” frågade Jonathan henne. Han nöjde sig uppenbarligen inte med hennes tysta medgivande. Hanna tog mod till sig. ”Ja, det gör jag nog.” Jonathans ansikte sken upp i ett belåtet leende. ”Blir det bra bilder då?” frågade hon sedan. Hon kände sig dum som ens frågade det, men Jonathan nickade gillande. ”Sjukt bra bilder. Du är ju rena porrstjärnan Hanna” svarade han. Hon tyckte om att han använde hennes namn så mycket. Det gjorde att hela situationen kändes lite bättre på något sätt. Hon insåg först några sekunder senare att hon i princip accepterat titeln som porrstjärna utan att ens säga emot. Hon skulle precis göra en invändning mot ordvalet när hon blev avbruten. ”Porrstjärnor gör mer än att bara visa upp sig. Det vet du också, eller hur?” Vad tänkte han kräva av henne nu? Olika tankar flög genom Hannas huvud. Den ena bilden snuskigare än den andra. ”Det vet jag” var det enda hon fick ur sig.


Jonathan räckte fram sin hand. Hanna förstod inte vad han var ute efter men tog den och reste sig upp från fåtöljen. När hon stod framför den drog Jonathan henne lite åt sidan för att sedan själv sätta sig där hon nyss visat upp sig. Med kameran på ena armstödet sträckte sig Jonathan ner mot sitt skrev och lossade knappen på sina jeans. Hanna stod som förstenad och tittade på. Sedan drog han ner gylfen. Hanna kunde inte sluta stirra. Skulle han verkligen? Men… Jonathan drog ogenerat fram sin kuk ur kalsongerna och tittade upp på Hanna. ”Ser du vad du har gjort?” frågade han henne med en anklagande ton. Hon visste inte vad hon skulle svara. ”Förlåt” svarade hon fånigt. ”Kanske, men då får du göra något åt saken också” fortsatte Jonathan. Hanna tittade på den hårda kuken som stack upp ur Jonathans byxor. ”Du fotograferar väl inte då?” försökte Hanna. Jonathan tittade anklagande på henne. ”Det är klart jag kommer göra. Du får skylla dig själv. Du förstår lika väl som jag att det här är ditt fel Hanna.” Hon svalde hårt av nervositet. Bli fotograferad när hon sög på den? Var det det han ville? Var det det han krävde av henne? ”Ok” var allt hon vågade svara innan hon sjönk ner på knä framför Jonathan. Hon kände försiktigt på den hårda kuken med sin lilla hand och tittade upp på Jonathan under sin lugg för att försäkra sig om att hon inte hade något val. ”Gör det!” befallde han henne. Hanna lutade sig fram och tog toppen av kuken i sin mun. När hon började slicka runt ollonet med sin tunga hörde hon kameran klicka. Nu var hon en porraktris på riktigt. Hon kunde inte förneka det för sig själv, och ville inte heller.


Jonathan stönade av njutningen hennes mun gav honom. ”Titta in i kameran när du suger mig Hanna” instruerade han henne. Hon gjorde som han sade och tittade med en blick som var lika sugande som hennes mun. Sedan tog hon kuken djupare in i sin mun och kände sig bli uppfylld av den. ”Du är en snuskig liten flicka Hanna” flämtade Jonathan snett ovanför henne. Hans prat fick henne att känna sig fruktansvärt smutsig. Som en kåt slampa. Kanske var hon precis det. Det hon gjorde just nu talade åtminstone för den bedömningen. Hon tittade därför upp på Jonathan och nickade med munnen full av hans stånd. Jonathan fotograferade henne igen. Sedan höll han ut kameran och fotograferade henne från sidan så att bilden verkligen skulle komma att visa hur hennes mun formade sig runt hans hårda kuk. Hanna fick upp en hand och började runka Jonathan. Han stönade av njutning och klickade flera gånger för att dokumentera de olika teknikerna hon använde för att tillfredsställa honom. Sedan lade han en hand på hennes huvud och tryckte henne nedåt tills hon fick hans kuk mot sina läppar på nytt. Hon öppnade dem och lät den hårda toppen glida in mellan dem. Hur hade det gått så här långt egentligen? Det enda Hanna varit förberedd på hade varit att bli fotograferad i bara underkläderna. Nu stod hon istället på knä och blev fotograferad med Jonathans kuk i sin mun. Hon förstod det inte. Men hon brydde sig knappt längre. Det enda hon ville var att skänka Jonathan njutning. Skänka honom njutning och kanske få samma njutning tillbaka av honom.


Hanna kunde se på Jonathans ansikte att han ville säga något, men också hur han kämpade för att förmå sig att bryta sin tystnad. Till slut fick han orden ur sig.  ”Nu byter vi plats Hanna.” Hon lät kuken glida ur munnen och reste sig upp. Jonathan tog tag i armstöden och hävde sig upp ur fåtöljen. När Hanna vänt sig om och precis skulle sätta sig kände hon hur hon blev knuffad baklänges. Hon tappade balansen men landade mjukt på rumpan på fåtöljens dyna. Hon undrade om hon gjort något fel. Hon gjorde ju precis som han sade. Hade hon inte följt varenda instruktion sedan hon kom dit? Jonathan sjönk ner på knä framför henne. Sedan greppade han hennes knäveck från insidan med två stora händer och särade på hennes ben. Han placerade vaderna över armstöden så att Hanna satt där med sitt bultande underliv rakt framför honom. Jonathan stirrade henne mellan benen med en intensivt längtande blick. Han lät ett finger långsamt smeka sig längs insidan av Hannas ena lår ned mot hennes våta blygdläppar. Väl framme vid dem testade han deras fuktighet. Han log nöjt när han kände hur våt hon var. Fingret byttes ut mot en tumme som letade sig in mellan läpparna till Hannas öppning. Med hjälp av hennes egen fuktighet masserade han sakta öppningen till hennes inre. Små, små cirklar målade han över hennes fitta när han lutade sig fram och kysste henne under naveln. Rörelserna fortsatte när hans läppar kysste sig nedåt. Kyssarna blev till små slick som snart byttes ut mot blöta sträva rörelser mot hennes blygdläppar. Hannas kropp kunde inte hålla sig stilla när Jonathans tunga och tumme parallellt smekte hennes kön. Hon flämtade och gnydde av njutningen han gav henne. Hennes rygg kröktes av sensationen hans tumme åstadkom mot hennes våta öppning. Hon ville ha mer. Hon ville ha hans kuk där. Jonathan rätade på sig och stirrade upphetsat in i Hannas ögon.


”Nu ska vi testa något intressant” sade han och reste sig. Han sträckte sig bakåt och fick tag på kamerastativet. Hanna låg kvar på rygg med särade ben och tittade nyfiket men längtande efter honom. Hon förstod inte vad han tänkte göra. Tänkte han fotografera henne nu igen? Jonathan monterade vant upp kameran på stativet och gjorde ett par inställningar på displayen. Sedan kom han tillbaka till Hanna och ställde sig framför henne. ’Klick’ hördes från sidan där kameran stod på sitt stativ. Jonathan räckte fram en hand och fick upp Hanna på fötter. ’Klick’ hördes det igen från sidan. Kameran var inställd på att ta en bild var femte sekund. När hon stod framför honom och tittade upp i hans ögon lade Jonathan sina båda händer på hennes axlar och vände henne om. Sedan puttade han till henne så att kameran fångade Hanna när hon föll framåt mot fåtöljen. ”På knä Hanna” var allt Jonathan sade. Mer behövde inte sägas för Hanna gjorde precis som hon blev tillsagd. Jonathan stack in en arm mellan hennes ben och särade på hennes små lår. Hanna förstod vad som skulle hända. Hon hade längtat efter det och nu till slut hände det. Hon brydde sig inte ens om kameran som stod och dokumenterade hennes nakna kropp. Bara Jonathan tänkte knulla henne var hon nöjd. Hon kände ett par stora varma händer på sin stjärt. De smekte henne. Klämde hårt om skinkorna och särade dem. När Jonathan tittade ner mellan dem stönade han belåtet. Sedan försvann en hand. Den ersattes strax därefter med något hårt som trycktes mot Hannas blygdläppar. Det där hårda tvingade sig in mellan läpparna och trycktes snart mot hennes öppning precis som Jonathans tumme gjort en stund tidigare. Det här var något större. Hanna förstod precis vad det måste vara.


Hon gnydde till av njutning när det där hårda trängde in i henne och tvingade undan hennes insida för att ge plats åt sig själv. Hanna andades tungt när hon kände sig bli uppfylld av något stort bakifrån. Jonathans kuk var stenhård. Den tvingade sig djupt in i henne innan han drog ut den halvvägs igen. Sedan tryckte han in den på nytt i henne och stönade högt av njutning. Hanna tittade bakåt och såg Jonathans slutna ögon. Hans ansiktsyttryck skvallrade om den intensiva njutning hennes kropp erbjöd honom. Sedan öppnade han dem, lade tillbaka sin hand på hennes stjärt för att sedan flytta båda händerna upp till hennes höfter. Där tog han ett rejält grepp om henne med händer så stora att Hanna inbillade sig att han kunnat nå runt hela henne om han bara försökt. Istället drog han hennes kropp bakåt samtidigt som han stötte hårt framåt med sitt bäcken. Hans hårda kuk trängde djupt in i henne. Sedan ut igen för att följas av en ny hård stöt som fick Hanna att flämta. Hela tiden, med fem sekunders intervall, klickade kameran vid sidan om dem när den fotograferade Hannas kropp som blev hårt knullad av Jonathan. Om hon någonsin känt sig som en porrstjärna så var det nu.


Hanna stödde sig med händerna mot ryggstödet för att kompensera de kraftiga rycken hennes kropp utsattes för när Jonathan stötte in i henne. Han stod rakt upp bakom henne med sitt skrev precis i höjd med hennes underliv, som putade ut och uppåt av hennes villiga svankande. Jonathan släppte taget om henne med en av händerna. Innan Hanna hann fundera på vad han tänkte göra av den kände hon hur han greppade hennes hår och drog det bakåt med ett kraftigt tag. Hennes ansikte tvingades uppåt när Jonathan drog i hennes hår och hon såg framför sig hur hon måste se ut på de bilder som hela tiden togs. Som en liten porraktris som villigt lät sig knullas av en stor man. En man som behandlade henne som en slampa. Hon kände sig som en slampa. Som en smutsig liten slampa. Inte alls längre som den olydiga lilla tjej som kommit dit med hemliga extra trosor i sin väska. Det var inte så mycket att Hanna såg sig som en fin flicka som det var att hon aldrig hade föreställt sig att hon skulle göra något sådant på bild. Det tände henne. Mer än hon hade kunnat ana. Den totalt utlämnande känslan. Risken hon tog genom sitt beslut att ställa upp. En känsla av fara som tvingade henne att bli ännu mer upphetsad. Hennes trånga våta fitta kunde bara inte få nog av Jonathans hårda kuk. Hanna kunde inte få nog. ”Lägg dig på rygg Hanna” flåsade Jonathan ut en order bakom henne. Sedan drog han sig ur henne. Hanna vände sig om och lade sig på fåtöljen med huvudet vilande mot ryggstödet.


Nedsjunken på knä lyfte Jonathan upp hennes ben så att de var lika särade som när hon legat där förut. Han tryckte sedan ner dem mot armstöden och stirrade in i Hannas ögon med en blick som brann av lust till hennes kropp. Sedan gled hans blick nedåt. Först mot hennes bröst som han sträckte sig fram för att smeka. Han var så upphetsad att han inte kunde stå emot impulsen att klämma dem hårt i sina stora händer. Så hårt att det förmodligen gjort ont om inte Hanna redan varit så upphetsad. Han lutade sig fram och smakade på hennes bröstvårtor. Hon kände hans varma sträva tunga som fuktigt lekte runt de toppiga små hårda vårtorna, och hon njöt. När han sedan tryckte dem åt olika håll med tungan och sina läppar gnydde hon utan att riktigt kunna kontrollera sina ljud. Det var för skönt. För upphetsande. Jonathan lutade sig tillbaka. Han tog tag i sin hårda kuk med en hand och styrde den in mellan Hannas små särade lår mot den fuktiga rosa öppning han tidigare sett till att fotografera. Han ville in där igen. När ollonet trängt hennes blygdläppar åt sidan släppte han sin kuk och lade sina händer på hennes lår innan han tryckte sig framåt och trängde in i henne. Den stora kuken gled djupt in i hennes kropp och Hanna flämtade av njutning. Jonathan drog ut den halvvägs och upprepade rörelsen in i henne. Hårdare denna gång. Han stönade högt av den njutning Hannas lilla fitta skänkte honom. Han knullade henne hårt. Hårt och djupt på samma gång. Hans händer sökte sig över Hannas kropp och hittade hennes bröst som han smekte snabbt och slarvigt. Sedan tryckte han in två fingrar i Hannas mun som hon ivrigt slickade och sög på. ”Ta på dig själv Hanna” hörde hon Jonathan flåsa fram. ”Jag vill ha bilder på dig när du kommer.” Hanna gjorde som han sade och skämdes över tanken på att se sig själv mitt i en orgasm när hon inte alls skulle kunna kontrollera sig.


En liten hand smög sig ner mellan de särade benen och cirklade runt Hannas klitoris. Hennes egen hand. Detta kunde hon inte ens skylla på Jonathan, även om det var han som sagt åt henne att göra det. Det var trots allt hon som gjorde det. Som den lilla slampa hon kände sig som. Som den lilla slampa hon faktiskt var. Njutningen växte i hennes underliv och ackompanjerades av de hårda stötar som Jonathans kuk producerade. Hon gnydde och flämtade om vartannat för att snart inte kunna låta bli att stöna högt. ”Fortsätt Hanna. Våga inte sluta!” befallde Jonathan henne. Hon fortsatte. De små cirklarna runt klitoris började redan bli för mycket och Hanna kände att hon var nära att gå över gränsen. Var det för tidigt? Det spelade ingen roll längre, för det fanns ingen återvändo. Orgasmen exploderade inuti hennes underliv och spred sig genom kroppen. Ner genom benen och upp mot magen. En stark njutning som krävde hennes fulla uppmärksamhet. Klickandet av kameran spelade ingen som helst roll längre. Det enda som fanns var njutningen som omslöt hela henne. Njutningen och Jonathans underbara kuk som obönhörligt stöttes in i hennes kropp. Hon stönade högt. Vred sig i fåtöljen av njutning hon inte kunde kontrollera. När orgasmen klingade av tittade hon trött upp i Jonathans ögon som kåta stirrade ner på henne. Han knullade henne mjukare nu. Lätta stötar som ändå tvingade sig djupt in i henne. ”Nu ska du bli ännu snuskigare Hanna. Det vet jag att du vill. Eller hur?”


När Hanna började komma tills sans igen insåg hon vad hon nyss gjort. Hon hade tillåtit sig bli fotograferad i de mest snuskiga poser och ställningar. Med Jonathans kuk långt in i sin mun hade hon tittat sexigt in i linsen och låtit den dokumentera hennes dåliga beteende. Nu skämdes hon för vad hon gjort. Hon skämdes och Jonathan ville göra det hela ännu värre. Hur kunde det ens bli värre? Hanna kunde inte förstå hur det skulle gå till. Allt hon redan gjort gick så långt bortom vad hon trott sig vara förmögen att göra att bara tanken på att det skulle bli värre kändes omöjlig. Men hon hade gillat det. Hon hade tyckt om att visa upp sig för Jonathan. Att visa sina hemligaste delar och låta honom fotografera dem. Hade hon redan gjort det var hon beredd att avsluta det på snuskigaste sätt också. Hon tänkte inte göra Jonathan besviken. ”Visa mig” viskade hon. Jonathan spärrade upp sina ögon och saktade ner helt. ”Så du vill bli ännu snuskigare din lilla slampa?” Hanna kunde inte förmå sig själv att svara. Istället nickade hon med allvarlig min utan att släppa ögonkontakten med Jonathan. Hon såg i hans ögon hur nöjd han var med hennes beslut. Han stötte in sin hårda kuk djupt in i Hanna och höll kvar den längst där inne. Hans ögon var vilda av lust när han drog ut den bara en liten bit för att stöta in den längst in i henne en sista gång innan drog sig ur henne och ställde sig upp. ”Ställ dig på knä Hanna” beordrade han henne sedan. Hanna fick ner benen från armstöden och ställde sig framför honom. Hon höll fast sin blick i Jonathans ögon när hon sjönk ner framför honom. Hans hårda kuk stod rakt ut och sökte i all sin glittrighet hennes uppmärksamhet. Hanna lyfte en hand för att ta hand om den. För att smeka den och ge Jonathan njutning. Just när hon skulle greppa kuken slog Jonathan undan handen.  ”Med munnen Hanna” var allt han sade. Hon slog skamset ner blicken och lade handen på sitt lår. Sedan lutade hon sig framåt och tog den kletiga kuken i sin mun. Den smakade av dem båda. Mest av safterna hennes egen upphetsning gett upphov till. Med hjälp av tungan och sina läppar gjorde hon sitt bästa för att suga den ren.


Jonathan tryckte plötsligt bort hennes ansikte från sitt skrev och tog ett steg åt sidan. Hanna blev förvånad men förstod varför när han greppade kameran och skruvade av den från stativet. ”Du kommer inte undan den här” konstaterade Jonathan nöjt. Hannas kinder blev varmare. Rodnaden spred sig och hon kunde inte tänka bort den hur mycket hon än ville. När hon själv varit nära att komma var det en sak. Då hade hon inte kunnat koncentrera sig på kameran ens om hon försökt. Nu handlade det istället om Jonathans orgasm och Hanna var i högsta grad medveten om allt som hände. Kameran slutade klicka. Jonathan tog upp den och höll den mot sitt ansikte. ”Sug Hanna” beordrade han. Hanna löd och slöt sina läppar runt toppen av hans hårda kuk. När hon sög på den med händerna vilande på sina knän fotograferade Jonathan henne. Hon tittade in i linsen och försökte se så sexig ut som hon kunde. Jonathans reaktion var ett kvitto på att hon lyckats. Han stönade högt när han såg henne genom sökaren och mumlade upphetsade kåtförklaringar till henne bakom kameran. ”Runka mig nu Hanna!” närmast skrek han därefter. Hon greppade hans kuk och började smeka den i långa drag. ”Jag kommer!” Hanna runkade den hårda kuken långsammare. Sakta men hårt förde hon hans förhud fram och tillbaka över ollonet. Hon ville ha allt han hade att erbjuda henne. All snuskig sperma han sparat åt henne. Det fick hon. Jonathans rygg krökte sig och hans stön blev högljudda när den hårda kuken i Hannas lilla hand började pulsera. Hon fortsatte runka den och strax därefter flög en lång sträng av vit sperma genom luften mellan dem. Jonathan frustade som ett djur. Strängen landade på Hannas haka och rann långsamt nedåt. När hon fortsatte smeka Jonathans kuk sprutade den ut ytterligare en lång tjock sträng av vit sperma som träffade hennes nyckelben och stänkte upp på hennes axel. Hanna stirrade storögt på den sprutande kuken framför hennes ansikte. Hon runkade den och såg en sträng av vit vätska passera vid sidan av hennes ansikte för att landa bakom henne. Förmodligen på fåtöljen hann hon tänka innan en mindre sträng sköt ut för att landa på handryggen av den hand hon fortfarande hade vilande på sitt lår. Jonathan stönade fortfarande högt när hon fortsatte runka hans kuk. Den sprutade inte längre, men det droppade långsamt från dess topp ner på henne. Hon kände hur sperman som träffat hennes haka föll ner och landade kletigt på hennes ena bröst.


Jonathan suckade djupt och tittade ned på Hanna där hon satt på knä, nedkladdad av hans orgasm. ”Det är nu du ska få visa hur snuskig du är Hanna” sade han och log snett. Hanna misstänkte vad han var ute efter och lyfte sin hand från låret. Hon tittade på den tjocka vätskan som låg i en rand över handryggen. Sedan upp på Jonathan. Han höjde kameran och Hanna tittade på sin handrygg igen. Sedan gjorde hon det. Hon lyfte handen till ansiktet och slickade långsamt upp sperman. Kameran klickade gång på gång. Aldrig hade hon känt sig så smutsig förut. Aldrig så porrig. ”Duktig” flämtade Jonathan upphetsat. Sedan då? Hanna sökte med fingrarna över sin kropp. När hon fann mer tjockt kladd skopade hon upp det mellan ett par fingrar och förde kladdet till sin snuskiga mun. Sedan slickade hon av sina fingrar. Jonathan trodde knappt sina ögon. Hanna betedde sig slampigare än han kunnat hoppas på. Innan hon fann den kletiga strängen som sträckte sig mellan hennes axel och nyckelben stack han fram sin egen hand och drog hennes genom kladdet. Hanna tittade förvånat upp och väntade på att se vad han krävde av henne därnäst. Hon kände sin hand bli lyft mot sitt ansikte och förberedde sig på att slicka av sin hand ännu en gång. Hon hann inte. Istället tvingade Jonathan henne att kleta ut sperman över sina läppar. Hanna skämdes. Hon blev fotograferad med spermakladd runt sin mun. Hon kände sig verkligen inte som en fin flicka. Jonathan hade fått rätt. Hon visade verkligen hur slampig hon kunde vara. När hennes kropp var ren från sperma och hennes mun snuskigare än någonsin förr svalde hon allt hon hade fått. Hon tittade upp på Jonathan som såg tillfredsställd ut. ”Bara en sak kvar då Hanna” sade han och tittade bakom henne. Hanna vände sig om och såg vad han tittade på. En sträng av tjock sperma rann långsamt nedför fåtöljens skinnklädda ben. Jonathan satte sig på knä och höjde kameran. ”Visa nu hur slampig du kan vara” sade han. Det var ingen order, ingen befallning. Snarare en önskan. Hanna lydde den villigt. Hon lutade sig framåt på sina händer och rörde sitt ansikte mot stolen. När hon såg att Jonathan hade henne i närbild stack hon ut tungan och slickade upp det vita kladdet från skinnet. Långsamt skopade hon upp hans sperma med sin tunga och förde in kletet i sin mun. Jonathans händer darrade av upphetsning när han följde hennes rörelser. Att han gick igång på det hon gjorde rådde det ingen tvekan om. ”Åh, fy fan Hanna” utbrast han. ”Fy fan vad sexig du är!” Han lade ner kameran på golvet och stirrade på henne. Hanna tittade Jonathan i ögonen när hon lät den sista sperman rinna ut ur en mungipa och ner på sitt bröst. Sedan smetade hon ut kladdet över båda brösten och snurrade ett pekfinger runt sin toppiga bröstvårta tills den var kladdig av sperma. Hon tittade ner igen och såg att Jonathan redan var hård igen. Han sköt undan kameran och smekte Hanna över kinden. Sedan tog han med båda händer hennes överarmar och drog henne intill sig. När hon kom närmare lade han sig på rygg och satte henne över sig. Hanna tittade ner och såg hans kuk som stod rakt upp mellan hennes lår. Sedan satte hon sig på den och kände sig bli uppfylld på nytt.

2 kommentarer:

  1. Fy fan vad bra!! Denna kommer läsas fler gånger, kan du skriva fler liknande? Kanske en uppföljare

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att den uppskattas! Liknande vet jag inte om det blir. Beror dels på vad du menar och dels på vad jag känner för att skriva om. Sånt vet man sällan på förhand. Någon uppföljare blir det iaf inte. Sorry!

      Radera