lördag 8 februari 2014

Ett fall och en lösning

Föreställ dig att fullständigt sakna förmågan att få orgasm. Hur du än försöker, hur upphetsad du än är, så når du aldrig riktigt hela vägen fram. Frustrerad ger du upp och försöker istället sova, med ett underliv svullet och bultande av desperat önskan att få spränga fram njutning ur sin blodfyllda knopp. Det är en obehaglig tanke, åtminstone för mig. Personligen finner jag faktiskt tanken både främmande och i det närmaste fruktansvärd. Jag vet nämligen hur sexuellt frustrerad jag kan bli under loppet av en vecka om jag inte får utlopp för mina drifter. Att bygga på den känslan under flera år framstår som en sorts tortyr, som jag knappt skulle önska min värsta fiende. Oförmåga till orgasm alltså, jag återkommer till ämnet om en stund. Men jag tänkte börja med att berätta hur jag kom i kontakt med fenomenet från första början. En lördagskväll i januari besökte jag det lokala utestället - det finns fler än ett, men jag har hittat mitt favorithak och håller mig till det - där jag träffade Livia första gången. Vi råkade springa in i varandra i en trappa på klubben och jag räddade henne, med en hårsmån, från att falla huvudstupa ner för trappstegen. Efter flera ursäkter, tack och en del falsk ödmjukhet från min sida började vi prata och snart skrattade vi åt både det ena och det andra. När det började närma sig stängning blev jag rastlös. Livia var verkligen en kul tjej och jag ville träffa henne fler gånger. När musiken tystnade tog jag därför chansen och kysste henne. Det var inte helt oprovocerat. Livias blickar hade dröjt sig i mina ögon mer än en gång under samtalet. Till min lättnad och lycka besvarade hon också kyssen och vi stod på det sättet, omslingrade, tills två kompisar till henne harklade sig. De hade tydligen tittat på oss en stund men ville inte störa. En märklig situation uppstod men jag och Livia bytte nummer och lovade att höra av oss till varandra.



Några dagar senare höll jag löftet och skickade ett sms. Jag hade egentligen tänkt ringa men det verkar som att sms är det som gäller numera, så jag föll till föga för samtidens fega norm. Exakt vad jag skrev minns jag inte längre, men Livia svarade redan några minuter senare och verkade glad över att jag hört av mig. Vi bestämde att vi skulle träffas kvällen efter hos mig och så blev det. Det var som sagt vinter när allt det där hände, så det var redan mörkt ute när Livia ringde på. Planen var att äta och titta på film. Opretentiösa planer får jag erkänna. Självklart hoppades jag på att vi skulle hinna med något annat också, men sådant vet man aldrig på förhand och min förhoppning var just det, inte någon förväntan. Däremot gjorde jag mitt bästa för att visa upp mina goda sidor och när Livia ringde på var maten redan i stort sett klar. I hopp om att imponera lite hade jag tillagat fasan och hoppades innerligt att Livia inte var vegetarian. Det hade varit alltför dråpligt när jag nu hade ansträngt för att göra en riktigt god vilträtt, med egengjord buljong och allt. Mina kunskaper i köket imponerar verkligen inte vad gäller bredd, men vissa specialiteter har jag och där vill jag påstå att min kompetens är ganska hög. Om inte annat så härstammar denna från förfining genom envis repetition. Så fort Livia kom in sniffade hon i luften och såg allmänt nyfiken ut. Jag berättade vad som stod på menyn och hon såg, det måste jag säga, mer än nöjd ut. Med middagen avklarad satte vi oss för att se på filmen. Livia hade med sig två dvd-skivor och tyckte att jag skulle välja. Detta fick mig att skratta till lite eftersom överenskommelsen hade varit att jag valde mat och hon film. Nu blev det på sätt och vis jag som valde film ändå. Ska jag vara ärlig så brydde jag mig inte så mycket om vad vi tittade på. För min del fick det gärna vara en halvdålig film så att vi fick tillfälle att prata istället.



Så blev det också. Filmen var inte dålig men det blev ganska snabbt uppenbart att både jag och Livia var mer intresserade av varandra än av handlingen. Snart satt vi och skrattade igen och den här gången fanns det ingen alkohol att skylla den sociala smidigheten på. Livia var helt enkelt en kul tjej, precis som jag tyckt redan första gången vi träffades, och vi kom verkligen bra överens. Filmen spelade i bakgrunden och det var ganska mörkt i rummet där vi satt i soffan och pratade. Tillräckligt mörkt för att jag lite diskret skulle kunna smyga fram en hand och lägga den på Livias lår mitt i en mening. Hon stakade sig mitt i ett ord men fortsatte sedan som om ingenting hade hänt. Ett bra tecken, tänkte jag. Vi fortsatte prata, om hur dålig birollsinnehavarans skådespelarinsatser var, och när samtalet kom till en kort paus lutade jag mig helt sonika fram och kysste Livia. Även den här gången gick det bra och jag gjorde ett glädjeskutt inombords. Mjuka läppar pressades tillbaka mot mina och med den hand som jag placerat på låret rörde jag mig uppåt längs sidan av magen. Jag drog Livia närmare och smekte henne med fyra fingrar över halsen, tummen mjukt tryckt mot den lena kinden. När våra läppar lämnade varandra och våra ögon istället möttes såg jag spänning i dem, som små blänk av fukt. Min blick rörde sig över det vackra ansiktet och när jag nyfiket studerade Livias läppar såg jag hur de började öppna sig när hon var på väg att säga något, men så slappnade de av igen och inte ett ord hann ut. Jag tittade en lång stund i Livias ögon innan jag kysste henne på nytt.



Jag är medveten om att min berättelse rör sig förvånansvärt snabbt framåt, men det finns anledning till detta. Trots att innehållet i min anekdot inte ger stöd för något imponerande tålamod å min sida så måste jag be läsaren om sådant. Poängen kommer, men först efter att bakgrunden målats upp med tillräckligt fina penseldrag. Här kommer således min redogörelse för resten av detta vårt andra möte: Efter att ha kyssts i soffan en stund blev vi båda "varma" - hur härliga är inte dessa underförstådda lögner som vi så ofta svänger oss med för att slippa tala om våra egentliga intentioner? - och vi klädde av oss mer och mer. Till slut var vi nästan helt nakna och medan filmen fortsatte i bakgrunden - mitt tålamod var alltså kortare än nittio minuter! - ledde jag in Livia till sovrummet. Hennes kropp var lika vacker som de glittrande ögonen och all den sexuella förväntan som byggts upp hade gjort mig stenhård. Vi hamnade i sängen och efter att jag slitit av bådas underkläder blev vi slutligen helt nakna. Värmen mellan Livias lår var intensiv och fuktig, hennes blickar längtande. Mina fingrar gled lätt in mellan blygdläpparna och när jag smekte klitoris och den lilla öppningen stönade Livia försiktigt av njutning. Hon sträckte sig efter mitt stånd och tog den i sin lilla hand, smekte förhuden fram och tillbaka tills jag inte stod ut längre. Jag tryckte Livia framför mig tills hon hamnade på rygg och pressade isär låren så att hon låg öppnad inför mig, väntande. Till slut styrde jag kuken mot den fuktiga värmen som gjorde det så svårt att tänka klart. Livia var så våt att jag trängde djupt in i princip utan motstånd från den trånga öppningen. Njutningen som jag utvann ur den varma fittan gjorde det svårt att fokusera blicken men när jag kom till sans och började stöta in i Livias sköna kropp stirrade jag henne rakt i ögonen och såg njutning även där. Som det brukar vara när två personer har sex första gången så var våra rörelser emellanåt lite fumliga, vinklar blev inte helt rätt på en gång och justeringar fick göras, inte utan små leenden från oss båda och faktiskt, ett eller två fniss från Livia. Jag vill inte påstå att detta förödmjukade mig - så lättkränkt är jag inte - men varje leende och roat ljud från henne motiverade en inre röst att styra mig till hårdare stötar och när jag borrade mig djupt in i Livias kropp förändrade ljuden omedelbart karaktär, leendet blev till en skälvande underläpp och jag svarade med ännu en djupt stöt.



Efter en stund vände jag på Livia så att hon hamnade platt på mage. Jag stack in en arm under höftbenet och lyfte upp stjärten så att dess sexiga kurvor dramatiserades ännu mer, stirrade lystet på den och smekte insidan av ena låret och upp över den vackra och böjda linje som skinkan presenterade för min blick. När jag greppade kuken blev jag kletig om fingrarna av de safter som jag utvunnit ur Livia. Jag måste in där igen! Med försiktiga rörelser trängde jag in på nytt och ett konstigt - ja, men ännu mer, sexigt! - ljud kom ur munnen på Livia när jag stötte djupt in mellan hennes ben. Plötsligt slog det mig att hon inte vid ett enda tillfälle hade rört vid sig själv. Armarna låg på täcket längs med kroppen, utan en tillstymmelse till ansats att smygas in mellan benen för egna smekningar medan jag stötte in i henne. Det kanske var därför jag greppade tag i dem och drog ut dem i nittio graders vinkel från kroppen. Jag vet egentligen inte säkert hur jag tänkte. I vilket fall som helst placerade jag mina händer på överarmarna och höll med min vikt fast Livia när jag knullade henne bakifrån. Detta, att hon lät mig göra som jag ville, gjorde mig ännu mer upphetsad och jag kände redan i toppen av kuken hur jag började närma mig klimax. "Du är så jävla skön!" fick jag desperat ur mig mellan två djupa stötar. Greppet om de smala armarna hårdnade och jag stötte både hårt och djupt in i Livias sexiga kropp när extasen slutligen kom över mig i kraftfulla vågor, ett stormande hav av njutning som fick mitt hårda stånd att konvulsera. Djupt inuti Livia sköt plötsligt sperman ut ur mig i kraftiga pulser och jag frustade av njutning för varje inre sammandragning. Långt efter att orgasmen klingat av fortsatte de sköna pulserna och min kuk genomfors av konvulsioner varje gång, växte och sjönk ihop med mellanrum som blev allt glesare. Jag släppte greppet om Livias armar och sjönk ned på hennes rygg, kilade liksom fast henne mellan mig själv och sängen för att fortsätta vara så nära henne som möjligt.



Med munnen nära örat berättade jag med viskningar hur skön hon var, alldeles för skön, att jag därför inte hade kunnat hålla mig längre och att det snart var hennes tur. Jag drog mig till slut ur och lade mig vid sidan om henne. Våra munnar drogs som magneter till varandra, vi kysstes och kramades, tryckte våra varma kroppar så nära som möjligt. Efter en stund tittade Livia på mig och log. Jag log tillbaka men kunde inte hålla mig från att kyssa hennes underbara mun. När jag smakat de fylliga läpparna lade jag mig på rygg och slöt ögonen för att pusta ut - den sexuella utmattningen efter min orgasm har väldigt lite att göra med den faktiska ansträngningen. När jag öppnade dem igen och tittade åt höger låg Livia och tittade på mig med ett uttryck av lycka i hela ansiktet. Detta trots att jag hade varit så självisk under akten. "Vad tänker du, är det din tur nu?" frågade jag skälmskt och tittade menande ned från de vackra ögonen mot den lika vackra kroppen. Livia svarade först inte och det var först när jag sökte återfå kontakt med de lyckliga ögonen som hon fann de rätta orden. "Jag har aldrig... alltså..." började hon försiktigt. Hon verkade osäker. "Aldrig vadå?" frågade jag. Livia fick ett eftertänksamt uttryck i ansiktet, som om hon inte ville säga det hon hade att säga på fel sätt. "Jag har inte kommit" nöjde hon sig till slut med. Jag började skratta. "Det vet jag väl. Det var det jag menade, att det är din tur nu!" Jag hade ett stort leende på läpparna men Livia såg allvarlig ut. "Alltså, jag har aldrig kommit... alls." Det tog ett tag innan innebörden av orden verkligen sjönk in hos mig. "Menar du att du aldrig har fått orgasm?" frågade jag. Livia nickade. Sedan skakade hon på huvudet för att bekräfta innebörden av sitt svar. Det var precis det hon menade. Aldrig. Hon hade aldrig i hela sitt liv haft en orgasm. "Inte ens på egen hand?" envisades jag. Livia skakade återigen på huvudet. "Men?" utbrast jag. "Det är ändå väldigt skönt" tillfogade hon intygande, som om frånvaron av extas skulle kunna tolkas som en förolämpning. Hon hade troligen haft liknande samtal förut, som kanske inte gått så bra.



Vi hade sex två gånger till den kvällen men Livia fick mycket riktigt aldrig orgasm. Det retade mig. Förmodligen sårade det mig på något halvt omedvetet plan att mina smekningar och stötar inte hade förmåga att reta Livia till sådan njutning att hon hamnade i orgasmisk extas. Jag är i alla fall helt säker på att det retade mig. Jag finner inget bättre ord för att beskriva känslan. Hon sov över och vi bestämde morgonen efteråt att vi skulle ses igen. Några dagar senare var jag hemma hos Livia. Hon visade sina saker - bland det roligaste med att träffa en ny person är att se vad subjektet för ens känslor värderar högst bland sina tillhörigheter - och vi hamnade i en ny soffa, en ny halvdålig film som ingen av oss egentligen ville se spelade på TV:n framför oss. Det är här jag återkommer på allvar till det ämne som är själva kärnan i min berättelse. Oförmågan till orgasm och extatisk njutning. Jag hade tänkt på det som Livia berättat för mig flera gånger under tiden vi var ifrån varandra. Faktum är att ämnet hade vuxit till en sorts fix idé och jag spenderade många timmar på jobbet med att fundera på hur ett sådant problem kunde avhjälpas. Det gick inte att utesluta att det bottnade i något psykologiskt, kanske till och med fysiologiskt. Livia såg förvisso normal ut mellan benen. Tänkte jag för länge på just den aspekten kände jag hur det stelnade till i skrevet och jag var nära mer än ett par gånger att hamna i pinsamma situationer med arbetskamraterna. Kände hon sig stressad? Mycket möjligt. Om jag hamnade i en lika härlig situation som när hon kom hem till mig så skulle jag vara noggrann med att inte stressa Livia. Hon påstod trots allt att det "ändå var väldigt skönt".



Vi hade inte ens kommit halvvägs in i handlingen av filmen när jag inte kunde hålla mig längre. Jag som hade lovat mig själv att inte stressa. Men jag kunde inte låta bli. Åtrån till Livias kropp och irritationen över att inte kunna tillfredsställa henne gnagde i mig och jag kunde inte sluta tänka på det. "Du vet det du sade förra gången?" lirkade jag försiktigt in samtalsämnet dit jag ville ha det. Livia förstod inte vad jag syftade på, eller också låtsades hon inte förstå. "Det om att du aldrig har kommit" fortsatte jag och Livia fick ett lite generat leende på läpparna. "Ja?" svarade hon försiktigt. "Jag vill försöka" fortsatte jag helt allvarligt men möttes av en orolig blick. "Innan du säger något... " försökte jag lugna Livia och hon lät bli att svara och lyssnade istället. "Jo, jag undrar några saker till. Men framförallt, det är okej om jag inte klarar det. För mig alltså. Kanske inte för dig i och för sig, när jag tänker efter." Det sista fick Livia att skratta till. "Det är helt okej" intygade hon. "Jaja, nu ska vi inte vara pessimister här!" replikerade jag snabbt. "Okej?" Livia skrattade till men det syntes på henne att hon inte var helt bekväm med att prata så öppet om sex och sina svårigheter på området. "Vad är det för frågor?" Nyfikenheten var uppenbar. "Tja, om jag ska få en rimlig chans att försöka göra det riktigt skönt för dig så är det några saker som kan vara bra att veta" fortsatte jag, utan att reflektera över att mitt sätt att prata avslöjade hur jag nästan förväntade mig att även denna kväll var ödesbestämd att sluta med två nakna kroppar mot varandra. Livia verkade dock inte provoceras av denna implikation utan såg snarare lite för intresserad ut.



"Vad tänder du på?" frågade jag och gick rakt på sak, utan en tanke på att en så personlig fråga eventuellt kunde vara jobbig att svara på. Livia skruvade också på sig, medan två skådespelare i filmen försökte sig på en känslomässigt mättad dialog. "Att du njuter" viskade hon till slut. Jag log. Svaret var förstås smickrande, men inte riktigt vad jag var ute efter. "Men något annat. Vad gör dig kåt?" Det sista ordet fick Livias ögon att gnistra till och hon slickade sig nervöst om läpparna. "Men det är det jag blir... "det"... av. Att du njuter av mig." Jag tittade Livia djupt i ögonen. "Du, jag njuter av att bara titta på dig" började jag och såg hur hon försökte dölja hur glad hon blev av mina ord. "Men alltså... Någon tanke eller så? En fantasi?" Livia sänkte blicken och tittade först efter en stund upp på mig. Hennes blick var osäker. "Det här" svarade hon till slut. "Vilket?" frågade jag, oförstående. "Det vi pratar om. Eller, att vi pratar om det." Plötsligt förstod jag. Jag såg Livia i ögonen och kunde inte hindra min mun från att glida upp i ett snett leende. "Är du kåt nu?" Hennes blick flackade till innan den kom tillbaka till min. Livia nickade, lite blygt. "Det är jag också" erkände jag utan omsvep. "Är du?" frågade Livia och verkade genuint förvånad. "Känn själv" uppmanade jag henne men Livia höll kvar händerna i sitt knä. Jag tog tag i ena handen och drog den till mitt skrev. Hon flämtade till när fingrarna rörde vid mitt stånd över jeanstyget. "Känner du?" frågade jag. Livia nickade och tittade på mig, tydligt upphetsad. "Jag har en idé" utbrast jag och kände hur det sneda leendet blev större. "Vad för något?" frågade Livia nyfiket. Hon smekte det hårda i mitt skrev men var nästan lite för försiktig. "Tänder du verkligen på min njutning?" frågade jag. Livia nickade intygande att så verkligen var fallet.



"Då vill jag att du klär av dig för mig" fortsatte jag utan att vika undan med blicken. Om Livia verkligen tände på min njutning och uppskattning av henne så hade jag flera idéer, som dessutom gjorde mig själv kåt bara jag tänkte på dem. "Här och nu?" frågade Livia och tittade klentroget på mig. "Nu" svarade jag allvarligt. "Du kan börja med tröjan." Livia väntade ett par sekunder och började sedan dra av sig ena ärmen på den långärmade tröjan. "Res dig först" avbröt jag de trevande rörelserna. Livia stannade upp och tittade frågande på mig. "Res dig och gör det framför mig" fortsatte jag. Hon lydde nästan omedelbart och kom upp på fötter framför soffan. "Inte för snabbt" lade jag till och tittade sedan på när Livia långsamt fick av sig den andra ärmen. Huvudet försvann bakom tyg och när hon dök upp igen sekunden efteråt så hade jag min hand i skrevet och klappade mitt stånd. Livia såg vad jag gjorde men låtsades inte märka det, utan tittade upp och in i mina ögon istället. "Det är bara att fortsätta" sade jag och pekade med andra handen på linnet. Livia skrattade till lite nervöst men gjorde som hon blev tillsagd och drog långsamt av sig linnet medan jag klappade och smekte min växande kuk. Jag studerade Livias blickar lika mycket som hennes sexiga kropp och märkte hur hon ansträngde sig för att inte titta för ofta eller länge mellan mina ben. Jag var olidligt nyfiken på innehållet i den svarta bh:n - det spelar ingen roll om man sett ett par bröst förut, fördolda bär de alltjämt på en mystisk hemlighet - men jag avhöll mig från att kräva att den skulle av redan nu. "Du har fortfarande byxor på dig" påpekade jag istället, som om det vore helt naturligt att beordra någon som jag känt mindre än tre veckor att klä av sig naken inför mig. Men Livia lydde och gjorde utan protester precis som hon blev tillsagd.



Hon fick upp skärpet och knappen, drog ned gylfen och började krångla ned de åtsittande byxorna från höfterna. "Inte för snabbt nu" påminde jag och Livia stannade upp i rörelsen, för att vara mina önskningar till lags. Att hon inte ifrågasatte hur detta skulle hjälpa henne till orgasm tolkade jag som att avklädningen trots allt gjorde henne upphetsad. När Livia var framåtlutad för att dra av första byxbenet över foten knäppte jag upp min egen knapp. När det andra byxbenet åkte av drog jag ned min gylf. "Du är sjukt sexig, vet du det?" sade jag och fick ett generat "tack" som svar. Livia stod nu framför mig, klädd i lika svarta trosor som sin bh. Det var allt hon hade på sig. "Vill du veta hur sexig du är?" Livia tittade längtande på mig. "Gärna" svarade hon och svalde. Jag tittade menande mot mitt skrev och kontrollerade så att Livia följde min blick. Det gjorde hon. "Så här sexig är du" fortsatte jag och drog fram mitt stånd ur byxorna. Livia stirrade på det och sedan upp på mig, sedan ned på kuken igen. Jag började smeka mig och drog ned förhuden så att ollonet blottades, drog sedan upp den igen och började om. "Du får ursäkta, men jag kan inte låta bli när jag tittar på dig" ursäktade jag mig. "Det... gör inget" svarade Livia och det hördes hur rösten stockade sig för henne. "Fortsätt i så fall" svarade jag. När hon sträckte sig bak ryggen för att knäppa upp bh:n kom det något elakt över mig. "Om du tycker det är okej att man runkar till åsynen av dig så fortsätt." Livia hade precis fått upp knäppet och när innebörden av formuleringen blev klar för henne var det redan för sent. Hon kunde ju knappast knäppa på bh:n igen och protestera. Det gjorde hon inte heller. Istället stod hon stilla. Bröstkorgen hävdes och sjönk ihop när hon andades, lite för tungt för att kunna hävda att hon var opåverkad av händelsernas gång.



"Ser du hur kåt du gör mig?" frågade jag och Livia tittade längtande mot min runkande hand, på den hårda kuken som var föremål för mina sköna smekningar. Hon nickade, fick nytt mod och drog av sig bh:n helt. Reflexmässigt höll hon för brösten med ena underarmen när hon kastade den på soffan. "Trosorna då, ska du ta av dem med bara en hand?" retades jag och såg hur Livia tvingade bort blicken från mitt stånd. "Du får titta" sade jag och avslöjade samtidigt hennes uppenbara intresse. När hon släppte brösten med underarmen stönade jag till av upphetsning och jag förutsätter att Livia såg hur kuken ryckte till när jag stirrade på hennes sexiga bröstvårtor. Hursomhelst fortsatte hon och drog långsamt av sig de svarta trosorna, så långsamt att det värkte i mitt kön när tyget gled över låren och knäna. Slutligen var hon helt naken framför mig och jag kunde inte låta bli att stirra in mellan låren. Det fanns knappt något könshår kvar men den lilla upphöjningen precis under magen fick det att bulta i min kuk och jag runkade hårdare. "Kom hit!" beordrade jag mumlande och Livia tog ett par steg fram till mig. Jag fick luta mig fram för att nå upp till de runda brösten och jag kramade först det ena och sedan det andra. Jag släppte taget om kuken och kramade båda brösten samtidigt. Med tummarna lekte jag med de styvnande bröstvårtorna och den högra blev glansig av snuskig vätska som läckt ur mig när jag runkat mig själv. Jag lät händerna följa revbenen nedåt och smekte Livia längs sidorna av magen. Otåligt lutade jag mig ännu längre fram och tryckte munnen mot den lena magen. Doften av hud och parfym fyllde hela min värld när jag slöt ögonen och jag var tvungen att kyssa Livias mage flera gånger till för att ta in allt det vackra och sköna.



Jag tittade upp på henne underifrån och ännu en snuskig idé tog form. "Nu måste jag kontrollera så att du inte ljög" utbrast jag kryptiskt och Livias ansikte förvreds till en min av förvirring. "Vad menar du-ååh!" kom ljuden ur hennes mun när jag stack in en hand mellan hennes lår för att se om min njutning verkligen hade gjort henne upphetsad. Blygdläpparna var svullna och mellan dem var Livia kletig av safter. Jag drog bort handen men placerade läpparna ett par centimeter över klitoris och kysste den lena hyn. Samtidigt tog jag mitt stånd i handen och började runka. Jag var minst lika kåt och svullen som Livia, om än inte lika våt. Jag lutade mig tillbaka i soffan och tittade upp på henne medan jag smekte mig själv. "Vill du att jag smeker dig där?" frågade jag och tryckte ett par fingrar mot de fuktiga blygdläpparna. Livia nickade, ivrigt. "Inte ännu" svarade jag och såg frustrationen byggas upp i hennes ögon. Jag lade vänsterhanden på hennes höft och tryckte henne en bit åt mitt höger. Sedan reste jag mig upp och ställde mig intill Livia. Med händerna på hennes axlar vände jag henne ifrån mig, för att ögonblicket därefter dra henne tätt intill med ryggen före. Hon flämtade till när min hårda kuk trycktes mot ryggslutet och jag drog henne ännu närmare så att den kilades fast mellan oss. Med händerna kupade runt Livias bröst kramade jag dem bakifrån, lyfte dem och tryckte ihop dem. De var underbart mjuka mot mina fingrar, med undantag för vårtorna som stack upp som små hårda knoppar, placerade mellan mina pek- och långfingrar så att jag kunde knipa runt dem. Jag lutade mig ned och satte munnen till Livias öra. "Du är så sjukt jävla sexig" andades jag i örat, en varm luftström som fick hennes överarmar att bli knottriga.



Med händerna fortsatte jag smekningarna av de underbara brösten, jag rörde mig snart över magen och framsidan av låren, tillbaka över magen och upp mot brösten. Revbenen och den lena huden över desamma kände mina handflators rörelser, likaså axlarna och halsen. Med ena handen silade jag Livias nackhår mellan fingrarna, samtidigt som jag med andra handen letade mig mot magens nedersta del, bara för att försvinna därifrån igen. Jag smekte och tafsade överallt på Livia, utom där hon mest av allt ville bli smekt. Jag kan bara föreställa mig hur mycket hennes klitoris måste ha bultat, blodfylld och redo för stimulans, hur det måste ha killat och pirrat omkring blygdläpparna. Jag njöt av att skapa precis den här frustrationen och min kuk avslöjade med all tydlighet denna milda sadism hos mig, genom att då och då rycka till och läcka droppar av kletig vätska som fick den att glida mellan oss, över hennes korsrygg; en ständigt upphetsande påminnelse om hur kåt hon gjorde mig. "Sätt dig i soffan!" röt jag plötsligt till - när jag är kåt tappar jag lätt humöret, eller om det snarare är tålamodet som blir lidande  - och jag puttade Livia framför mig. Hon satte sig men jag var ändå inte nöjd utan föll själv ned på knä framför henne, drog fram henne till soffkanten och särade bryskt på de sexiga låren så att den svullna fittan blottades precis framför mig. Med händerna på insidan av knäna kysste jag mig fram längs insidan av ena låret tills mina läppar var cirka en centimeter ifrån blygdläpparna. Jag kände värmen från dem men stannade upp och bytte sida, till andra låret. Mjuka kyssar förde återigen mina läppar allt närmare den svullna fittan men när jag kom fram lyfte jag huvudet och placerade nästa kyss några centimeter över klitoris på det lena venusberget. Livia gnydde desperat av frustration men sade ingenting, krävde inte att bli kysst där hon mest av allt ville. Jag tror hon var för blyg för att be om något så snuskigt.



Med händerna placerade på ovansidan av låren, tummarna farligt nära de svullna blygdläpparna fortsatte jag kyssa mig uppåt, över magen och upp mot brösten. Min tunga lekte i cirklar runt den högra vårtan och närmade sig den mörkare och prickiga gården för att slutligen trycka rakt mot styvnaden. Livia stönade genom sammanbitna läppar och utbrast i kåta små ljud när jag försiktigt bet i bröstvårtan. Till slut släppte jag ut den ur min mun och när jag började slicka kring den andra vårtan var jag mindre tålmodig. Jag var själv så kåt att jag inte kunde kontrollera mig längre. Samtidigt som jag med läpparna nöp åt kring denna andra styvnad drog jag med tummarna utåt så att Livias fitta öppnade sig. Detta lilla räckte för att hon skulle stöna rakt ut. Jag rörde inte ens blygdläpparna utan höll fortfarande tummarna precis utanför. När jag tryckte min mun mot Livias kysste hon mig så ivrigt att våra tungor snarare brottades än dansade med varandra. Jag drog mig bakåt och stirrade med kåta ögon på henne. "Satan vad kåt du gör mig!" utbrast jag. Jag hade inte tänkt svära men i upphetsningens rus kunde jag inte hindra mig. Blicken som mötte mig avslöjade tydligt att min kåthet delades av Livia. Jag reste mig upp och fick tag i hennes hand, drog den till mitt stånd och stönade ogenerat när de små fingrarna omslöt mig. Jag stirrade upphetsat på när Livia med pekfingret och tummen smetade ut klet från mitt ollon, över strängen på undersidan och ned över det bultande varma ståndet. Hon runkade mig med sköna smekningar och stirrade längtande på den. "Vill du ha den i dig?" väste jag upphetsat och Livia nickade ivrigt med en bedjande blick upp på mig. "Inte ännu" tvingade jag mig själv att svara och såg frustrationen växa sig ännu starkare i Livias vackra ögon.



"Vänd dig om nu, min snuskiga lilla kåtslinka" kom orden ur mig och jag blev själv överraskad över ordvalet men låtsades inte om det. Livias frustration hade vuxit sig så stark att hon var full av oriktad energi som fick henne att nästan hoppa när hon vände sig. Hon stod på knä och händer innan mer än ett ögonblick hade passerat och hon tryckte rumpan bakåt mot mig, uppåt med ryggen i djup båge så att jag såg rakt in mellan de runda skinkorna. Livias blygdläppar var ohjälpligt svullna och det glittrade mellan dem, så våt var hon att jag såg safterna rinna uppifrån, nedåt inuti den snuskiga springan mot den minst lika svullna klitoris. "Får jag den nu?" hördes plötsligt Livias kåta röst och jag log stort när jag svarade: "Nej." Hon gnydde av frustration, jag var inte säker på om det til och med var snyftningar som trängde fram mellan de desperata ljuden. Att hon var kåt rådde det åtminstone inget tvivel om. "Är du inte snäll får du den inte alls" fortsatte jag retsamt och Livia ryckte till som av skräck. "Jag lovar att vara snäll, lovar" vädjade hon till mig och svankade ännu mer med ryggen, så att stjärten pekade ännu högre upp. Jag tror aldrig jag tidigare har sett blyghet förvandlas till sådan villighet. Ändå var jag inte redo att ge Livia det hon ville ha, inte ännu. Helst ville jag att hon skulle darra av frustration och kåthet innan jag trängde in i henne, eller så mycket som rörde vid hennes sprickfärdiga klitoris. Jag runkade där jag stod bakom henne och stirrade in mellan de sexiga skinkorna. Den stjärnformade lilla rosenknoppen mellan skinkorna hypnotiserade mig med och trollband mig med löften om förbjudna lockelser. Mitt stånd bultade närmast olidligt i handen. Utan ett ord dök jag ned och kysste den ena skinkan, fortsatte med läpparna ned över lårets baksida och bytte sedan till andra låret.



Livia gnydde av frustration - jag vet som sagt inte om snyftningar är rätt ord, men någonstans däromkring rörde sig de frustrerade och längtande ljuden - när jag flyttade kyssarna längre in och kom nära de våta blygdläpparna. För att retas extra mycket växlade jag flera gånger, så att mina läppar tryckte mot det lilla vecket mellan lår och skinka på ömse sidor om de svullna läpparna. Vid ett tillfälle stannade jag upp precis framför fittan. Jag märkte hur Livia höll andan medan dofterna av ett miniatyrparadis fyllde min näsa och det räckte med att jag andades ut över blygdläpparna för att hon skulle stöna till av njutning. Men jag kysste henne inte. Inte där. Istället fortsatte jag uppåt och placerade läpparna mot skinkan för ännu en mjuk kontakt mellan läppar och hud. Det jag gjorde därnäst var förmodligen lika mycket för att frustrera mig själv som Livia. Jag placerade händerna på båda skinkorna och drog isär dem ännu lite mer och kysste insidan av springan, alldeles för nära den mest förbjudna platsen. Livia ryckte till och höll på att säga något, när jag lät tungspetsen glida mjukt över den stjärnformade knoppen och hon utbrast istället i ett långt och ofrivilligt stön av förvånad njutning. Slicket blev till en kyss och sedan ett nytt slick som besvarades av ett lika njutningsfullt stön. Motiverad av smutsiga tankar höll jag isär Livias mjuka skinkor när jag slickade hennes allra snuskigaste och hemliga plats och ljuden hon omöjligen kunde hålla tillbaka avslöjade en önskan om att jag skulle fortsätta. Livia var så kåt och frustrerad nu att övertygelsen om att det jag gjorde var fel fick ge vika. Snart släppte jag taget om ena skinkan och började runka. Det min tunga utförde gjorde mig stenhård mellan benen och jag var kletig över hela ollonet. Märkligt egentligen, att något som känns så fel samtidigt kan vara så fruktansvärt upphetsande om det görs med rätt person. Med tungspetsen tryckte jag försiktigt mot den förbjudna knoppen, som spände sig hårt så fort min tunga kom nära, och som på kommando ryckte kuken till i min hand.



"Är du beredd?" frågade jag och placerade läpparna rakt mot de svullna blygdläpparna. Jag lät tungan glida in mellan dem och blev yr av upphetsning när smaken av Livias kåthet fyllde min mun. "JA!" ropade hon rakt ut och tryckte sig bakåt mot mig. Jag log när jag reste mig för att mig bakom Livia. När jag tryckte ihop de sexiga låren såg jag en sträng av min saliv rinna över de svullna blygdläpparna och fylld av åtrå och lustfylld förväntan placerade jag min knän utanför Livias i soffan. Den salivglansiga och spända rosenknoppen som min tunga lekt med stirrade tillbaka på mig när min kuk närmade sig blygdläpparna, hoppressade till formen av en saftig persika. Utan hjälp av händerna styrde jag in kuken mellan skinkorna och det syntes hur Livia spände sig av förväntan.Hon drog djupt efter andan när jag trängde in i den våta värmen. Jag tryckte framåt, gled djupt in och möttes av ett ohämmat stön när kuken stötte långt in i Livias svullna fitta. Med händerna i ett fast grepp om de lena höfterna - det upphör aldrig att förvåna mig hur kvinnor kan uppskatta grova och oförsiktiga händer! - började jag stöta hårt inåt, där svullnaden och kåtsafterna tillsammans bildade en fantastiskt trång öppning som knappt bjöd på något motstånd. Livias andhämtning var så ryckig och bruten av njutningsfulla ljud att hon knappt fick luft. Jag fortsatte stöta och knullade henne hårt bakifrån. Som jag njöt av Livias kropp! Varenda liten rörelse fick det att kittla i ollonet och för varje stöt närmade jag mig min egen orgasm med oroväckande hastighet. Jag drog mig ur och tvingade isär Livias lår, tryckte två fingrar mot klitoris och smekte den med cirklande rörelser. Det gick inte heller. Jag måste in igen! "Smek dig själv nu!" väste jag desperat och kände strax Livias fingertoppar mot mitt kletiga skaft. Fingrarna kände och tryckte mot min pung, som om hon kontrollerade hur nära jag var, innan de återvände till smekningar klitoris.



Vid det laget var mina stötar närmast våldsamma. Jag kunde inte hålla tillbaka. Det gick bara inte. Livia var alldeles för skön och min egen strävan efter njutning alltför egoistisk. Mitt stånd sjönk gång på gång in i denna underbart svullna fitta och jag njöt som besatt av värmen där inne. Ungefär då såg jag det jag längtat efter att se. Livias lår darrade. Jag anade vad hon gjorde med sig själv mellan benen, men såg inte mer än att högerarmen var instucken under kroppen. Med händerna i två hårdnande grepp om höfterna fortsatte jag stöta in i Livias ljuvliga kropp. Pirren och kittlingarna i toppen av min kuk tilltog kraftigt i styrka och jag höll mig krampaktigt fast vid Livias höfter när jag knullade henne med djupa och hårda stötar. "Jag... jag kommer!" utbrast jag med desperat röst. "Ja!" svarade Livia, lika desperat. "Snälla, kom!" fortsatte hon. Det var droppen. Jag kunde inte längre värja mig utan stötte djupt in i henne och drog utåt, stötte sedan lika djupt in igen. Min kuk började pulsera och sammandragningarna fick den att konvulsera våldsamt, långt innan jag sprutade. Ur min mun kom märkliga ljud, frustande läten, kraftfulla stön och flåsningar som klipptes av när jag bet ihop för att istället bli till morranden, framvästa mellan tänderna. Orgasmen växte sig så stor att den inte hann explodera förrän ett par sekunder senare och vid det laget kunde jag känna hur Livias svullna fitta krampade runtom mig. Hon skrek ut sin njutning och jag svarade med en ännu större konvulsion som i kombination med en vild njutning fick det att spruta ur mig. Trots att jag var djupt inuti Livia kände jag tydligt hur kraftig ejakulationen var. Det sprutade igen och den våta fittan kramade hårt runt mig, släppte och kramade sedan ännu hårdare. Med sin lediga hand famlade Livia efter något att hålla sig fast vid, utan att finna något, och hon stönade högt fram våg efter våg av intensiv njutning medan min kuk fortsatte fylla henne med snuskig sperma.



Till slut klingade bådas orgasmer av och vi föll gemensamt framåt mot soffryggen. Om min kuk hade fortsatt konvulsera inuti Livia efter orgasmen den där första natten hos mig, då var det inget mot den här gången. Kraftiga kramper genomfor mig och Livia ryckte till och stönade för varje konvulsion, sjönk ihop och gnydde av tillfredsställelse för att ögonblicket därpå rycka till av nästa konvulsion. "Om det fanns leksaker som gjorde sådär..." utbrast hon men tystnade för att njuta av ännu en sammandragning. Jag skrattade till och när pulserna slutat drog jag mig ur. På ett eller annat vis hamnade jag på rygg i soffan med Livia över mig och hon kysste mig flera gånger om, mjukt och försiktigt medan jag smekte henne över ryggen och stjärten. Hon tittade mig ögonen och fnissade plötsligt till. "Ett trodde jag att du tänkte... Du vet, där." Jag låtsades som att jag inte förstod något alls. "Vad menar du?" frågade jag med en oskyldig blick. Livia himlade med ögonen. "Där du smeker nu" fortsatte hon. Jag kunde inte låta bli att le. "Det kan vi testa någon annan gång. Det är kanske det som krävs..." Livia tittade oförstående på mig. "Krävs för vadå?" Jag suckade uppgivet. "Så att du ska få orgasm någon gång." Livia började stamma innan hon fick rätt på orden. "Men det gjorde jag ju!" Jag kunde inte låta bli att skratta vilket fick Livia att studsa ovanpå min bröstkorg, så att hon fick hålla sig kvar med händerna på mina axlar. "Var det skönt?" frågade jag. Hon slöt ögonen och suckade djupt och länge av tillfredsställelse. Flera års sexuell frustration avhjälpt på en och samma gång. Jag var nästan lite avundsjuk.

2 kommentarer: