söndag 17 november 2013

Fristående novell: Kryss i sängen

Med en försiktig liten gäspning vaknade Julia ur slummerns land och kände genast hur något drog ena armen bakåt och uppåt. Hjärtat slog redan extraslag när hon försiktigt öppnade ögonen för att se efter vad det var som hände. Mellan sömndruckna ögonfransar anade hon Fredrik, i full färd med att binda fast hennes hand vid sänggaveln. Så fort han rörde blicken mot Julias ansikte knep hon snabbt ihop ögonen och låtsades sova. Vad hade han för planer? Julia fejkade ett par typiska sömnljud och passade samtidigt på att röra sig, på det sätt som hon bestämde sig för vore mest naturligt om hon sovit. De små rörelserna var ändå tillräckliga för att hon skulle känna hur båda benen och ena armen satt fast. Något skavde dessutom mot anklarna och samma sensation omslöt handleden. Något vände sig skönt, nästan som svindel, inuti bröstkorgen när Julia insåg vad det var som hände. När repet slutligen drogs åt och andra handen åkte hela vägen upp till sänggaveln flämtade Julia till av förvirrad upphetsning. Hon bestämde sig för att öppna ögonen och där ovanför möttes hon av ett skadeglatt leende på Fredriks läppar, när han fullbordade en kraftig knop mellan de bundna händerna, så att knutarna runt båda handleder sträcktes åt. Julias blinkande ögon var på intet vis ett medvetet skådespel. Så nyvaken som hon var framstod hela situationen fortfarande som mer eller mindre drömsk och verkligheten tog inte över helt förrän Fredrik helt sonika satte sig grensle över sitt offer, fortfarande med det olycksbådande leendet på läpparna. "God morgon sötnos!" utbrast han plötsligt.



"Vad tänker du göra med mig?" svarade en storögd Julia när hon genom att försöka dra händer och fötter till sig testade repen och knutarna. Men det var lönlöst. Hon satt fast vid fyra punkter och låg följaktligen över sängen som ett utsträckt X. Fredrik tittade Julia djupt i ögonen när han med eftertryck svarade på frågan. "Allt". Ögonblicket därefter slöt han händerna runt Julias bröst och kramade dem. En djup lusta avslöjade sig i ögonen när de slöts till hälften, av den mjuka och sköna känsla som brösten erbjöd händerna och fingrarna. "V-vadå allt?" stammade Julia upphetsat fram nästa fråga. Fredrik släppte brösten och vred runt kroppen för att med samma händer smeka uppåt längs insidan av de isärtvingade låren. När fingrarna närmade sig trosorna ryckte Julia till under honom men han fortsatte och snart tryckte Fredrik försiktigt två fingrar mot det varma bomullstyget, precis där blygdläpparna mötte varandra i små tysta bultanden när hela området snabbt fylldes av blod. Han vred runt igen och mötte Julias blick. "Jag tänker göra precis vad jag vill med dig" förklarade han sakligt, vars låtsade känslolöshet genast röjdes av ögonen, som börjat brinna av het åtrå. Julia tittade upp på honom och med de minsta av rörelser nickade hon. Fredrik fick göra vad han ville med henne. Om det var någon som Julia, utan eftertanke, var beredd att ge upp sin vilja för så var det han. Detta trots att hon ännu inte visste vad det innebar, inte i egentlig mening. Men hon litade på Fredrik och lät honom bestämma. Särskilt när de där stora fingrarna smekte så frustrerande mjukt men samtidigt skönt mellan benen. Hon ville trycka sig mot dem, få fingrarna att smeka hårdare, men dels tordes hon inte riktigt, rädd för vad Fredrik skulle tänka om henne om hon var för på. Dels var det faktiskt omöjligt, eftersom han satt på henne och på så sätt omöjliggjorde alla rörelser.



"Vad är det du vill göra med mig då?" viskade Julia och hoppades i hemlighet på ett förfärande ärligt svar. "Det här!" Det var inte alls vad hon förväntat sig att få höra. Ännu mindre beredd var Julia när händerna dök upp vid halsen, för att med två kraftiga grepp slita upp kragen på t-shirten, den som hon lånat av Fredrik kvällen innan. Sömmen sprack direkt och snart hördes det karakteristiskt sträva ljudet av bomullstyg som rivs sönder. Julia stirrade häpet och förskräckt upp på Fredrik och följde blicken när han lyfte på sig för att fortsätta vansinnesdådet hela vägen ned. Som om han vore i färd med att öppna en hett efterlängtad födelsedagspresent drog Fredrik tröjan åt sidorna så att magen och brösten blottades. Han stirrade på brösten och ned mot magen, sedan upp igen på de små bröstvårtorna som långsamt blev mindre och började peka uppåt när de styvnade. Julia var inte hälften så bra på att dölja sin upphetsning som hon ville och när Fredrik lutade sig framåt för att kyssa den vänstra bröstvårtan flämtade hon till, när kåtheten slutligen blev henne övermäktig. Den andra vårtan möttes av samma fylliga läppar och när tungan cirklade runt den, bara milliteter ifrån, hävdes hela bröstkorgen ofrivilligt. Slutligen utmanade Fredrik styvnaden genom att nypa runtom vårtan med läpparna. Han såg det inte förstås, men Julia följde varenda rörelse med blicken och hon hyperventilerade när läpparna slöts om och tryckte mot den känsliga lilla knoppen från två håll. Utan att bry sig om att möta hennes blick flyttade Fredrik munnen till Julias andra bröst och slickade runt dess vårta på samma sätt som han nyss gjort med den förra. "Tror du inte jag märker vad du vill ha?" frågade han, men brydde sig inte om svaret innan han med läpparna nöp till också om den andra vårtan.



Julia såg som i ett rus hur Fredrik rörde sig bakåt över henne, in mellan de särade benen, och hon njöt stort av de mjuka kyssar som präglade små osynliga märken av värme på den exponerade magen. Fredrik nådde med kyssarna fram till troskanten, bet tag i den och släppte så att ett skarpt ljud utövade sitt våld i sovrummets landskap, placerade därefter en kyss mitt på venusberget för att fortsätta kyssarna ut över ena låret. Han tittade först nu upp för att möta Julias blick, med vilda ögon som riktade fula anklagelser mot hennes person. En snabb rörelse och i nästa ögonblick placerades samma fylliga läppar mot insidan av andra låret. Långsamt förflyttade sig kyssarna uppåt, inåt, och upphörde inte med sina små stämplande avtryck mot huden förrän läpparna var helt nära de bultande blygdläpparna. Väl där stannade Fredrik upp, för att möta Julias blick igen, frågande. Utan att hinna få svar sänkte han munnen mot den inbjudande värmen där innanför trosorna och han tryckte sina läppar mot hennes. Julias könsdoft letade sig in i näsborrarna och Fredriks kuk, som redan börjat fyllas av blod, hårdnade plötsligt ännu mer. Han grep frustrerat om den mönstrade barriären av tunt bomullstyg och började slita i den övre linningen. Julia ville protestera, men lät bli. Hon fick ändå inte fram något vettigare ljud än flämtningar och förväntansfulla små halvstön. Innan hon ens i tanken lyckats formulera ett "nej" eller "ta det försiktigt" hördes det där ljudet igen. En söm som brast och den fina väven av bomull som slets isär i en enda hetsig rörelse. Julia pressade ihop munnen för att inte avslöja riktigt hur upphetsad tilltaget gjorde henne. Instinkten sade åt henne att pressa ihop låren på samma sätt som munnen, men det var faktiskt omöjligt. Hur mycket hon än försökte så tvingade repen runt anklarna isär låren. Fredrik kunde titta rakt in mellan benen, på den bultande fitta som Julia samtidigt så gärna ville att han skulle röra.



"Jag kanske ska sluta?" retades Fredrik men Julias kåtfebriga hjärna hann inte formulera ett sammanhängande svar förrän ett par tjocka fingrar trycktes mot blygdläpparna för att i nästa ögonblick leta sig in mellan dem. Fredriks ansikte sken upp i ett nytt snett leende, när fingertopparna möttes av kladdig kåtsaft. "Din kåta lilla ...." viskade han och lät det sista ordet formas av läpparna utan att ge det luft. Julia ville titta bort och vred huvudet åt sidan, den enda åtbörd hennes hjälplösa tillstånd tillät. Men inte ens det accepterade Fredrik. Med två fingrar fortfarande innanför blygdläpparna använde han andra handen för att tvinga Julias blick att möta hans egen. "Är du kåt Julia?" frågade han med allvarlig röst utan att få svar. Julias ögon flackade när hon sökte efter något att vila blicken på, något att få stöd ifrån, innan hon svarade på en så skamlig fråga. "Jag känner att du är kåt" fortsatte Fredrik anklagande och när han ännu en gång blev utan svar drog han bort handen från Julias fitta för att smeta ut en del av kladdet över ena bröstvårtan. Snart glänste den trotsiga styvnaden och Julia flämtade hjälplöst av upphetsning när samma fingrar letade sig in mellan blygdläpparna på nytt. "Jag vet vad du är" mumlade Fredrik när fingrarna återigen fuktades av Julias kåtsafter. Han drog upp handen till munnen och smakade själv på den vitskimrande vätskan. Smaken av Julias kåthet fick det att bulta ännu hårdare genom kuken och den var redan stenhård. Han höll handen mellan sig och Julia, tittade på henne och upprepade mimande det där sista ordet, sedan ännu ett, lika fult som det första. "Är du det?" frågade han högt och Julia nickade skuldmedvetet fram sitt erkännande.



"Duktig liten..." fortsatte Fredrik mumla upphetsat när han lade sig på mage mellan Julias särade ben och med kletiga fingrar bytte han grepp och hand om Julias lilla haka. Snabba kyssar över magen följde, ned mot de väntande blygdläpparna där doften av Julias kåthet manade honom att fortsätta ännu längre. Fredrik placerade munnen mot den bultande fittan och kysste läpparna samtidigt som safterna från denna kroppsöppning smetades ut över Julias haka, av de kletiga fingrar som smekt där förut. Ännu en kyss och nu letade sig Fredriks fingrar in i den villiga munnen, samtidigt som tungspetsen tryckte undersökande mot blygdläpparna. Repen om händerna och fötterna hindrade helt Julia från att röra sig och hon var utlämnad åt vad han än ville ta sig för med hennes kropp. Men hon ville inte göra motstånd. Tungan som slickade mellan blygdläpparna var alldeles för skön för att hon skulle vilja slita sig. Inte ens smaken av den egna upphetsningen hade hon något emot. Hon kände sig faktiskt precis som de där orden som Fredrik valt att mima istället för att säga rakt ut. Hon förstod inte riktigt varför, men det var skönt att vara alla de där fula orden. Att slicka fingrarna i munnen rena ökade bara upplevelsen ännu mer av att vara de där sakerna som hon nyss anklagats för att vara. Julia bet ihop läpparna runt fingrarna när den sköna tungan, fuktig och litet sträv, tryckte mot klitoris och sedan började röra sig. Bara ett par ögonblick senare tryckte tungspetsen mot den trånga lilla öppningen. När den slutligen försvann ersattes den av ett finger, tryckt mot samma öppning i cirklande mönster, samtidigt som varma och fylliga läppar trycktes mot klitoris i en underbar kyss.



När Julia snart inte klarade av mer, när njutningen redan vuxit sig till ett stort och oregerligt klot mellan benen, då drog Fredrik plötsligt bort fingret från öppningen. Läpparna och tungan försvann från klitoris och Julia följde förvirrat med i rörelserna när Fredrik höjde sig och stirrade ned på henne med kåt blick. Han slet av sig tröjan och slängde den på golvet. Knappen och gylfen åkte ned blixtsnabbt och han fick ställa sig på golvet bredvid sängen för att slita av sig byxorna. Julias upphetsade ögon sökte sig mot skrevet, där den hårda kuken gav boxershortsen en onaturligt utspänd kontur. Utan att för ett ögonblick stanna upp slet Fredrik av sig underkläderna och Julias andning blev ansträngd när hon såg det kraftiga ståndet. Den hårda kuken stod ut från kroppen som om gravitationen vore en lögn, ollonet tittade kletigt och nyfiket fram, bara till hälften dold av förhud när nu kuken var så hård. Fredrik satte sig grensle över Julias mage innan hon hann reagera och han föll framåt med händerna på varsin sida om hennes huvud. I samma rörelse gled det varma ståndet över magen och upp mellan brösten. Efter sig lämnade det ett varmt och genomskinligt spår av försats, som snabbt svalnade. Värmen var desto mer påtaglig där kuken vilade mellan brösten och Fredrik rörde sig så att den tryckte än mot ena bröstet, än det andra. Med högerhanden till hjälp styrde han ståndet mot ena bröstvårtan där glansigheten från Julias kåthet förenades med hans egen, tills den styva lilla vårtan började glittra av smutsiga vätskor. Hennes ögon sökte sig till Fredriks och möttes där utav en uppfordrande blick. Utan att tänka sig för slickade Julia sig om läpparna, som om hon redan förberedde sig för nästa snuskiga tilltag.



Om det var det instinktiva tilltaget att slicka sig om läpparna som gav Fredrik idén är såklart svårt att avgöra. Förmodligen hade han tryckt kuken mot Julias läppar ändå, förr eller senare. Nu blev det förr och Julia öppnade villigt munnen för att ge plats åt det varma ståndet. Den kletiga kuken var lika hård som varm mot läpparna och Julia omslöt den med läpparna samtidigt som hon med tungan slickade på ollonet. Hade hon förresten något val? Fredrik kunde trots allt göra precis vad han ville med henne och det var precis vad han gjorde. Stödd på händerna tryckte han kuken allt djupare in i den sköna sugmunnen och han stönade av njutning när Julia slickade och sög just som den slyna han kallat henne, precis som den slampa han fortsatt och förvärrat anklagelsen med. Han såg hur Julia kämpade för att hinna med, hur hon kippade efter luft när han drog skrevet bakåt, bara för att trycka in kuken i den sköna munnen på nytt. Utan förvarning drog han sedan ut kuken helt och lutade sig bak, så att den snuskiga blandningen av saliv och försats följde med. Fredriks kuk och Julia sammankopplades nu av en genomskinlig och avlång sträng från bröstet. Den nådde hela vägen upp till halsen, försvann, för att sedan fortsätta längs hakan och upp mot underläppen. "Nu vet vi i alla fall vad du är, eller hur?" Skulden till anklagelsen lyste syndigt i Julias ögon när hon nickade sitt medhåll. Hon visste vad hon var. Fredrik visste. Han hade valt precis rätt ord för att beskriva vad hon var med honom. Hans. Julia var beredd att iklä sig vartenda ord han kunde komma på, bara hon tilläts sätta "din" före.



Nickningen räckte för att kuken skulle rycka till där den, som ett spjut i rörelse som når sin banas klimax, svävade över brösten. Fredrik rörde sig strax bakåt, över Julias kropp, så att det gamla spåret av upphetsning fick sällskap av ett nytt, ännu fuktigare spår. Åsynen av de två parallella linjerna av genomskinlig och snuskig vätska över den vackra magen gjorde Fredrik yr av åtrå. Julias kropp var uppspänd och redo för att knullas, den var hans att använda som han ville och han tänkte göra just det, nu! Ståendes på knä mellan de särade låren sänkte Fredrik skrevet mot den väntande och ljudlöst bultande fittan. Med hjälp av en hand styrde han kuken mot blygdläpparna. Ollonet gled in mellan dem, utmanade den trånga öppningen och trängde långsamt in. Fredrik formligen frustade av njutning när den sköna fittan omslöt honom och han tryckte framåt så att ännu mer av kuken gled in i Julia. Det enda motståndet han möttes av var öppningens blygsamma storlek, vilket bara hetsade honom ännu mer att tränga in djupare. En liten rörelse bakåt följdes av en längre åt motsatt håll och snart var halva kuken inne i Julias varma kropp. Deras blickar möttes och de försökte hålla dem kvar medan nästa rörelse fick ståndet att helt och hållet omslutas av den trånga öppningen. Fredriks ögon flackade av hängiven njutning samtidigt som Julias pupiller växte sig stora, när det hårda ståndet vilade längst där inne en lång stund. Han drog ut kuken till hälften och stötte sedan inåt lika djupt på nytt. Denna gången kunde Fredrik inte hejda sig från att stöna rakt ut av den njutning som Julias kropp bjöd honom.



Med större delen av sin vikt över Julia när han låg på henne stötte Fredrik in i den underbart våta fittan, drog ut till mer än hälften, bara för att stöta inåt igen med förnyad kraft. Det spränghårda ståndet trängde allt djupare in och inte heller Julia kunde förmå munnen till tystnad när njutningen översköljde henne. Fredrik knullade hennes bundna och hjälplösa kropp utan att ens bry sig om vad hon ville eller önskade. Det behövde han heller inte bry sig om, eftersom det han gjorde var precis det som Julia ville mest av allt. I den ställningen låg han dessutom så tätt mot henne att bäckenbenet masserade mot klitoris i små, små rörelser för varje stöt. Inte tillräckligt intensivt för att tvinga Julia till orgasm. Snarare retade rörelserna, i kombination med den hårda kuken inuti hennes kropp, Julia till ett tillstånd där hon var nära hela tiden men aldrig kom hela vägen fram till den efterlängtade urladdningen av kåthet, upphetsning och njutning. Ur hennes mun hördes små frustrerade ljud när Fredrik stötte in mellan benen, njutningen överskuggade ändå frustrationen och Julia gnydde extatiskt av den samlade sinnesrörelsen. Som från ingenstans dök plötsligt en underarm fram och placerades under nacken. Fredrik tvingade Julias huvud uppåt så att han nådde att kyssa henne medan han stötte djupt in i hennes varma öppning. Deras läppar möttes i en hetsig kyss, som blev ännu blötare när Julia spärrade upp munnen i ett försök att ge utlopp för den njutning hon påtvingades när några fingrar från ingenstans plötsligt började massera klitoris.



Känslan av den hårda kuken som gång efter annan trängde djupt in i fittan, fingrarna som masserade klitoris och läpparna som sög på hennes egna, tungorna som sökte och slingrade sig om varandra, detta var inget som Julia kunde stå ut med särskilt länge. Klotet av vibrerande njutning pulserade och växte snabbt mellan benen, ändå från magens djup, genom fittan och de bultande blygdläpparna, upp till klitoris och sedan tillbaka igen. Snart omslöt sensationen hela magen och kanske en del av Fredriks kropp också, helt säkert hans hårda och sköna kuk. Julia gav upp och skulle just tillåta sin kropp att brisera i en enorm orgasm när läpparna försvann från hennes och Fredrik tog till orda. "Om du kommer nu så vet vi vad du är. Eller hur?" flåsade han fram mellan stötarna och sina fingrars små cirklande rörelser. Julia skakade på huvudet, desperat efter att få höra vad hon i så fall var för något. Om hon kom. Herregud vad nära hon var! "Min kåta lilla ..." återigen mimade Fredrik det sista ordet. Men Julia såg på läpparna precis vilket ord det var han använde. Ett väldigt fult ord. Var hon verkligen det? Ja, det var hon! Mellan benen pulserade klotet av njutning i takt med blodet som strömmade genom blygdläpparna och klitoris. Om Fredrik sade att hon var det där, då var hon det. Min kåta lilla [slyna]. Julia fyllde själv i det sista ordet och njöt när hon accepterade anklagelsen. I bekännelsen inför sig själv njöt hon, om vad hon var som tyckte så mycket om att vara fastspänd med rep om både händer och fötter. Utlämnad och hjälplös, med Fredriks hårda kuk som trängde djupt in i fittan.



"Säg det själv!" uppmanade Fredrik henne men Julia tvekade, samtidigt som orgasmen var brinnande nära att brista. "Gör det!" fortsatte han uppfordrande och Julia gav upp. "Jag är din kåta lilla... s-slyna" viskade hon mellan häftiga flämtningar. "Högre!" krävde Fredrik. Nära att dö av njutning samlade Julia all sin kåthets konstiga mod och försökte igen, medan Fredrik stirrade på henne med lika kåta ögon. "Jag är... d-din kåta lilla... slyna!" fick Julia ur sig innan orgasmen tvingade sig över henne som ett ursinnigt högsommarregn av intensiv njutning. Den pirrande känslan vid klitoris spred sig snabbt upp i magen och ned genom låren. Fredrik kysste Julias stammande och flämtande mun samtidigt som han stötte hårt in i den ryckande kroppen med sin hårda kuk. "Underbara lilla kåtslyna!" mumlade han mellan de darrande läpparna och trängde så djupt han kunde in i den trånga fittan, som nu genomfors av orgasmiska kramper när njutningen fick härja fritt. Den våta lilla fittan kramade hårt runt kuken när Julias varma andedräkt slog ut över kinderna och Fredrik vågade varken sänka tempot eller hårdheten i stötarna, av rädsla för att själv inte kunna stå emot njutningen. Julia drog armarna till sig, utan framgång, vilket fick hennes kropp att istället hjälplöst rycka under Fredriks vikt. Fingrarnas rörelser mot klitoris stannade av och han fokuserade desto mer på de mjuka läpparna som var desperat pressade mot hans egna. Julia andades häftigt genom näsan medan ryckningarna övergick i darrningar och när Fredriks läppar slutligen lämnade Julias tittade hon slött upp på honom med vattniga ögon.



"Vad gör man med små kåtslynor som dig Julia?" frågade Fredrik med samma uppfordrande blick som tidigare. Julias orgasm var så färsk i det fysiska minnet att hon inte förmådde svara. "Jag ska visa dig!" mumlade Fredrik grötigt och slet upp knuten mellan händerna, som kopplat samman knutarna om handlederna. I nästa ögonblick, samtidigt som Julia drog händerna åt sig, gled kuken ur hennes kropp när Fredrik vände sig för att frigöra anklarna. När Julia slutligen var fri slet Fredrik tag i henne och ställde henne på knä vid sängkanten. Hon darrade fortfarande av den kraftiga urladdningen men Fredrik hade inget tålamod kvar. Istället tryckte han på axlarna så att Julia tvingades ned med rumpan mot täcket. Han särade på de små knäna och smekte med handen mot den glansiga och ömma fittan. Fingrarna blev kladdiga och Fredrik runkade sin kuk med andra handen medan han med den första smetade ut kletet över Julias bröst. Han stirrade på de styva små bröstvårtorna och områdena runtom, som nu glittrade av deras gemensamma safter. Med hårda smekningar runkade han till denna levande och snuskiga bild. I sitt skälvande tillstånd stirrade Julia på förhuden som gled fram och tillbaka över det kletiga ollonet. Överkommen av en sorts efterkåthet och undrade hon med snuskig nyfikenhet vad Fredrik skulle ta sig till med henne. Hon kände sin hand försvinna i värmen av hans och ögonblicket därefter slöts den runt den kladdiga och hårda kuken. "Runka mig medan jag tittar på din smutsiga kropp" flämtade Fredrik och smekte Julia mellan benen, mer för sin egen njutnings skull än hennes.



Fredrik böjde sig framåt och kysste en glittrande bröstvårta, kupade handen runt hela bröstet och slickade det rent från sina egna och Julias kåtsafter. Hon runkade samtidigt hans kuk i långa och sköna smekningar som fick det att pirra från hela vägen från ollonet och upp genom underkroppen. Handen vid fittan dök upp igen, denna gång vid munnen. Fredrik smetade ut safter över läpparna och ned över hakan på Julia innan han kysste henne, hetsigt, nära på vildsint. Smaken av bådas kåthet tillsammans med Julias sötaktiga andedräkt gjorde honom fruktansvärt upphetsad och när den lilla handen fortsatte runka honom klarade han till slut inte mer. Med en lite för hastig rörelse puttade han Julia baklänges, så att hon hamnade på rygg över sängen. Fredrik anföll henne och hamnade grensle över låren och knäna. Han runkade sig själv nu och siktade med kuken mot den trånga fitta som försatt honom i detta tillstånd. Hans blickar for rastlöst fram över Julias kropp, studerande varenda linje och sexig rundning. Smekningarna blev ännu intensivare och Julia kunde se i Fredriks ögon hur nära han var. "Smutsa ned mig Fredrik, snälla du!" bönföll hon, fullt medveten om hur sådana ord skulle förstärka hans upphetsning ytterligare. Fredrik placerade vänsterhanden på Julias högra axel och tryckte henne mot sängen när orgasmen till sist slet sig fri.



Den otåliga handen runkade kuken hårt framför Julia, som i sin tur böjde huvudet framåt för att se när det hände. En dimmig vätska bröt långsamt fram och droppade ned på ena låret innan ståndet övertogs av våldsamma konvulsioner. Dessa resulterade i en lång sträng av vitaktig sperma, som sköt ut och målade en smutsig linje från magen och hela vägen upp till bröstbenet. Fredrik fortsatte runka men riktade återigen kuken nedåt, så att nästa stråle träffade Julias underbara fitta. Synen av tjockt kladd som rann längs blygdläpparna gjorde Fredriks blick vild och Julia följde den när han fortsatte smeka sig. Trycket på axeln ökade när han tryckte knäna framåt och snart sköt en stråle, mindre än de två första, ut för att smutsa ned ena bröstet. Kletet rann långsamt över rundningen och ned på revbenet innan en ny varm stråle, den sista, träffade rakt mot den styva vårtan. Fredrik runkade fortfarande och stönen avbröts emellanåt av djuriska läten, morranden, men nu rann det sakta ur ollonet, fortfarande vitaktigt men långsamt. Smekningarna blev försiktigare och Fredrik tryckte istället kuken mot den snuskiga bröstvårtan, så att ollonet färgades vitt av sitt eget kladd. Han släppte Julias axel och hoppade ned från sängen med en hand utsträckt till henne. Hon tog den och följde efter. Omedelbart blev hon nedtryckt på knä intill sängen. "Slicka mig ren. Vi vet ju båda vad du är för något" sluddrade Fredrik orgasmgrötigt där han greppade det döende ståndet och riktade det mot Julias mun. Hon tittade tveksamt upp på honom, osäker på vad som förväntades av henne. "Gör det!" beordrade Fredrik i ett skarpt tonläge, som genast mjuknade och blev till en djup suck av tillfredsställelse när Julias sköna tunga letade sig fram över det oregelbundet konvulserande och kladdiga ollonet. Han tittade tillfredsställt på henne och såg resultatet av sin egen njutning rinna ned över magen och ena bröstet, hur det hängde fritt från den svullna fittans blygdläppar, på väg att möta golvet. "Du tror väl inte att vi är klara ännu?" sade han med allvarlig röst och möttes av ett lika förvånat som nöjt uttryck i Julias leende ansikte. "Är vi inte?" svarade hon förväntansfullt.

14 kommentarer:

  1. unf! Så jättebra. Och vilket bra språk!
    (Vad är det för skillnad mellan "fristående" och "kapitel"?)
    -glowsticks

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack du!
      Skillnaden är den att det skulle bli två böcker med 50 kapitel vardera. Efter det skulle det inte bli fler. Sen råkade det bli kul att skriva igen, så nu är novellerna fristående tills vidare. Blir det tillräckligt många av dem så får det väl bli en bok till antar jag. Varsågod, en komplicerad förklaring till något som inte spelar någon roll.
      Kul att du gillar mina små berättelser! :)

      Radera
  2. Det här paret är bra så skriv gärna mer om dom (väldigt gärna). Båda är sorten som skulle gilla att ta porrbilder så det kanske dom kan göra. Tex alltså :) Tack för en bra blog

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det kanske de skulle gilla. Fredrik skulle garanterat inte ha något emot det iaf. :D Tack för att du läser!

      Radera
  3. Håller med om att Julia och Fredrik va bra och de känns som att dom är väldigt snygga också haha! Dom borde göra det när någon ser. Lite "exhibitionist". Bra novell iallfall

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kan bara uttala mig om "Julia" men det stämmer bra att hon är snygg. ;) Lite publik alltså? Ja det var ju ett tag sen nu...

      Radera
  4. Vad ska jag säga?? Du e helt jävla makalös på att skriva! :D Återigen tack för fortsatt skrivande
    //Denke

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sånt där vet jag inte hur man svarar på. Men tack! Fortsätt gärna läsa isf Denke. :)

      Radera
  5. Den är bra skriven och det är flera som är här men det är mycke "kåtslyna" och såna ord hela tiden. Nästan i dom allra flesta. Det skulle va bättre utan så mycke av det. Lite förnedring tycker jag det blir. Men bra noveller annars både med handling och språkligt. Lagom "hårdhet" också för det mesta.
    /porrläsaren

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, det håller jag då rakt inte med om. Då har du inte läst alla noveller som jag skrivit. Slutet av "Bok ett" kan nog vara mer i din smak tror jag. Testa!

      Radera
    2. Fula ord som sägs med kärlek är egentligen vackra. Jag tycker det här är en perfekt novell. Dom är kåta och lekfulla och han vet precis vad han gör.
      / "kåtslynan"

      Radera
  6. Den är jättebra! Och inget fel på orden heller. Man tycker olika såklart men jag tycker det kan va sexigt och det är på rätt sätt. Det är bra med lite kink som handbojor och trekant och så om det inte blir för överdrivet. Bra novellblogg.
    / en annan porrläsare

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack "en annan porrläsare"! Här finns ju lite alla möjliga sorters noveller trots allt. :)

      Radera
  7. Det här är en väldigt bra novell och jag gillar egentligen inte ens den här sorten.

    SvaraRadera