måndag 16 juli 2012

Kapitel 33: Upprättelsen?

Detta är en fortsättning på den berättelse som påbörjades med "Kapitel 32: Sveket".



Alex satte handen under Alinas haka och tvingade henne att titta på honom. Hon höll ögonen stenhårt fästade i hans för att slippa möta Johans blick. Visst hade hon uppskattat hans reaktion på bilderna, det var ju därför hon hamnat i den här situationen överhuvudtaget, men att se honom i ögonen just nu gick bara inte. Det var omöjligt. Alex blick däremot var intensiv och under de melerade ögonen lekte ett snett leende på hans läppar. "Smyger du på oss?" frågade han anklagande och Alina visste inte riktigt vad hon skulle svara. Inget av det här var ju hennes fel. Allt var Alex. Det var hon fullt medveten om, bestämd över till och med, men ändå kunde hon inte få ur sig de rätta orden, de där arga och förebrående orden. "N-nej... eller jo, kanske" svarade hon fånigt och kände sig genast lite som en idiot. Alex skakade besviket på huvudet och tittade bort mot Johan som såg förvirrad ut. Alina vågade inte röra blicken ditåt utan fortsatte istället stirra rakt framåt, på sidan av Alex ansikte eftersom handen under hakan inte tillät henne att sänka blicken till golvet, där den annars hade kunnat vila med åtminstone en bråkdel mindre mental ansträngning. "Jag tror hon smög på oss. Tror inte du det?" Johan var fortfarande förvirrad och visste inte vad han skulle svara han heller. "Va? Jo, kanske det" fick han till slut osäkert ur sig. Alex vände blicken mot Alina på nytt och han granskade uppriktigheten i hennes ögon under några spända ögonblick som aldrig tycktes ta slut. Så utlämnad hade hon aldrig känt sig förut. Visst hade hon känt en liknande känsla när hon insåg att Johan tittade på bilderna av henne, men att bli konfronterad på det här sättet, så strax efteråt... Det var för mycket. Alina ville helst sätta sig ned och glömma alltihop. Låtsas som att det aldrig hänt. Men Alex tillät det inte. "Jag vet att du smög på oss sötnos. Hur länge stod du där?" frågade han med samma inkvisitoriska tonläge som förut, utan en tanke på att det kanske var han och inte Alina som gjort något fel.





"Inte länge alls" ljög Alina och uppammade all kraft hon hade för att hålla blicken fäst i Alex, för att påvisa sin uppriktighet. Han stirrade tillbaka och hon måste svälja nervositeten. "Du ljuger" plågade Alex henne och Alina blinkade vädjande med ögonen för att han skulle sluta. Han tog istället ett steg närmare och Alina tryckte sig hårt bakåt, mot väggen som för att komma undan, men det var lönlöst. Så hände något fullständigt överraskande. Alex släppte hakan och sänkte handen till brösten. Helt ogenerat kramade han Alinas ena bröst och hon flämtade till av så mycket uppdämd upphetsning att luftströmmen inte gick att klippa av innan det var för sent. Hon var upptäckt, avslöjad på nytt! Reaktionen fick Alex sneda leende att bli större. Han vände sig mot Johan och i ögonvrån såg Alina hur även Johans läppar formades till ett leende. Att de inte bara kunde låta henne vara. Eller snarare, bara de inte lät henne vara. Alina var nu så upphetsad av hela situationen att hon nog inte ville komma undan längre. Alex släppte bröstet och satte istället båda händerna på hennes höfter, innanför armarna som hängde längs Alinas sidor. Han tittade henne i ögonen när han förde in fingrarna innanför tröjan och i nästa ögonblick lyfte han tyget uppåt så att hennes mage syntes. Med blicken fortfarande fäst i Alinas ögon utbrast han så till Johan; "Hon är ännu sexigare i verkligheten. Vill du se?" Alina trodde inte sina öron. Ännu mindre när hon hörde Johans enkla men entusiastiska svar. "Gärna!" Tröjan gled ännu längre upp när Alex drog i tyget och snart upptäckte Alina hur hon lyfte sina armar för att hjälpa till. Det var inte ens meningen. Hon hade inte tänkt göra så, men det hände ändå, som om armarna fått eget liv. Snart hade hon tröjan för ansiktet och strax därefter var den av och låg i en skrynklig hög på golvet intill henne.



"Vad tycker du?" frågade Alex men lät fortfarande inte Alina komma undan utan höll blicken fäst i hennes, för att se hur hon reagerade. Johan lät vänta en stund med sitt utlåtande och Alina lika mycket såg i ögonvrån som hon fantiserade, att han studerade henne noggrannt för att ge ett ärligt svar på frågan. "Förbannat sexig" hördes Johans röst till slut och hon kände inom sig hur något väcktes till liv. Samma pirrande känsla som förut. Den utgick även nu från underlivet och högg till så att Alina måste se till att hålla munnen helt stängd, för att skälvningen som gick igenom henne inte skulle synas. "Men man ser lite dåligt" lade han helt oväntat till och Alina såg Alex nicka instämmande. "Det har du rätt i" svarade han sin kompis och sänkte blicken som för att utvärdera läget och eventuellt komma med en praktisk lösning. "Det blir lättare att se utan bh" fortsatte Alex och när hans blick åter mötte Alinas tittade hon vädjande upp på honom. "Men..." klagade hon men avbröt sig när Alex blick antog en krävande ton. Han frågade inte. Alina var tacksam över att han åtminstone knäppte upp den själv och inte krävde av henne att hon, av egen vilja, gjorde det som önskades. Det hade varit för mycket, för utlämnande. På det här sättet kunde hon, visserligen med en icke obetydlig mental kraftansträngning, låtsas som att inget som hände längre var hennes fel. Om nu något av det någonsin varit hennes fel. Bh:n slaknade kring bröstkorgen och Alex körde in pekfingrarna innanför axelbanden innan han drog dem åt sidan. Eftersom Alina fortfarande höll armarna längs sidan av kroppen föll bh:n inte av omedelbart, men så fort hans händer tvingade hennes underarmar utåt så föll den nedåt och blottade de nakna brösten. Han drog av den helt, lät den ligga slarvigt intill tröjan och tittade sedan mot Johan med undrande blick. Alina kunde inte hjälpa det som hände i det ögonblicket. Det var ju inte hennes fel att bröstvårtorna drog ihop sig på det där viset. Det måste vara kallt i rummet, bortförklarade hon reaktionen inför sig själv. Hon kände ett lätt stramande och snart stod de båda ut från kroppen, hårda och trotsiga på det där viset som Alina kanske själv borde ha varit, men som hon nu inte alls var.



Alex tog Alinas hand och drog henne intill sig. Han placerade sig bakom henne och lade händerna på höfterna, lät sedan ena handen smeka mjukt över magen. Alina sänkte genast blicken mot golvet för att inte behöva möta Johans blick, annars omöjlig att komma undan, eftersom Alex placerat henne så att hon stod rakt mot honom. Hans stora pekfinger sökte sig en väg från naveln och upp mot bröstbenet. "Den här linjen är sjukt snygg. Tycker du inte?" frågade han och Johan mumlade omedelbart sitt bifall. Sedan både kände och såg Alina hur båda händerna rörde sig mot hennes bröst och hur de kramade dem. Alex lyfte dem underifrån, tryckte ihop dem och nöp försiktigt i de hårda bröstvårtorna mellan tummar och pekfingrar så att Alina måste pressa ihop läpparna för att inte flämta till av ohejdad upphetsning. Med blicken fortfarande fäst vid golvet strax framför sina fötter trodde hon än mindre sina öron, när hon hörde Alex säga nästa sak. "Vill du känna?" Hon kunde inte tro det! Hade hon verkligen hört rätt? Det måste hon nog ha gjort, för i nästa ögonblick såg hon en hand närma sig framifrån, Alex försvinna från ena bröstet för att ersättas av den andra och plötsligt var de två som smekte henne, en framifrån och en bakifrån. Med den hand som Alex nu fått ledig greppade han Alina om hakan igen och han tvingade upp hennes blick och han riktade den rakt mot Johan, vars kåta ögon hon nu tvingades titta rakt in i. Hennes andning blev tyngre och trots att hon bet ihop läpparna för att inte flämta, och på vis avslöja sin upphetsning, började det bli uppenbart för alla att Alina inte led av det som hände. Alex testade att släppa greppet om hakan men Alina sänkte omedelbart blicken vilket föranledde honom att, lite bryskare än förut, rikta hennes ansikte mot Johans. Han släppte efter bara en aning och förde hennes blick tillbaka till exakt samma position igen, tills Alina till slut höll kvar blicken av egen vilja, dit Alex bestämt att den skulle riktas.



Snart kom Johan närmare och hans andra hand hamnade på höften där han smekte Alina bakåt mot ryggen samtidigt som han tittade rakt på henne, medan hon nervöst svalde upprepade gånger av illa dold upphetsning. Alex lediga hand letade sig fram till rumpan och han kramade den flera gånger innan han lät handen glida in mellan låren så att Alina spärrade upp ögonen, i ett desperat försök att inte utstöta ett alltför högt ljud. Fortfarande stirrade Johan rakt på henne och Alina visste inte hur hon skulle göra för att komma undan, för att inte visa alltför uppenbart hur mycket hon njöt av det som de gjorde med henne. Brösten smektes hela tiden nu och bröstvårtorna nöps ibland i, mellan de olika sorternas smekningar och klämmanden på brösten. Samtidigt den där handen på höften, och kanske framförallt Alex hand mellan låren, med ett finger som med ojämna mellanrum trycktes uppåt så att det kraftiga bultandet mellan Alinas ben avbröts av underbara ilningar som sköt ut blixtsnabbt genom kroppen. "Nej, vänta lite nu" avbröt Alex plötsligt förtrollningen. Johan tittade besviket på honom och Alina själv önskade tyst att han bara inte ångrat sig och ville sluta. "Det här är alldeles för lätt" fortsatte han och Alina förstod ingenting. Vadå lätt? Det var väl inget med det som hände som var lätt? Alex hade uppenbarligen ingen aning om hur svårt det var för henne att.. Att.. Alina hann inte avsluta tanken förrän Alex fortsatte. "Du tjuvkikade på oss Alli. Så gör man inte. Eller hur?" Det fanns mycket med det han sade som kunde ifrågasättas men Alina skakade trots det på huvudet i en gest av erkännande av att ha gjort fel, att vara den skyldige. Hon tog på sig rollen eftersom det var det enklaste, än så länge också det mest upphetsande och sköna. "Precis. Då tycker jag det är dags att du får ta konsekvenserna av ditt tjuvkikande också."



Alina vred på huvudet för att titta på Alex. Hon förstod inte vad han menade. Vadå ta konsekvenserna? Var det inte det hon redan gjorde? Allt hon såg när hon tittade på honom var ett brett leende och något hemlighetsfullt i ögonen. Han vände blicken åt Johan istället och nickade sedan mot golvet. "Ta upp tröjan Johan. Vi behöver en ögonbindel här." Alina svalde djupt den här gången för att om möjligt få ned all nervositet, men det hjälpte inte. Inte det minsta. Hon hörde Johan skratta, nästan rått, men hon blev inte arg på honom. Hon var alltför upphetsad för att kunna bli arg på någon av dem. Johan kastade tröjan åt Alex som fångade den i luften med ena handen. Han släppte hennes bröst och plötsligt stod Alina där utan att någon av dem rörde henne. En tanke om att fly föresvävade henne flyktigt men hon förkastade idén utifrån ett flertal skäl, av vilka det viktigaste var att hon ju inte alls ville komma undan. Inte egentligen. Alex höll ut tröjans ärmar med båda händerna och började sedan snurra den i luften så att tyget som hängde ned i mitten rullade ihop sig och blev tjockt. När han var klar med sin improviserade uppfinning höll han tröjan framför Alina, som inte ens protesterade, utan istället fick ett sista ögonkast från en lystet stirrande Johan som snart försvann för att, tillsammans med resten av synfältet, ersättas av fullständigt mörker. Tröjan var mjuk mot ansiktet och ögonen trots att Alex sträckte den ganska hårt bakom huvudet, för att knyta ihop ärmarna, och Alina såg verkligen ingenting alls längre. Utan några som helst synintryck trycktes hon framåt och slog nästan omedelbart in i Johan med sina hastigt utsträckta armar. Han tog emot henne och passade på att smeka henne över magen och upp över ena bröstet innan han knuffade till henne lätt så att Alex tog emot henne bakifrån och placerade båda händerna över brösten. Han smekte dem, ganska hårt den här gången, och fortsatte sedan nedåt över revbenen tills han höll Alina om höfterna. Väl där snurrade han henne ett halvt varv. Eller om det var ett och ett halvt. Kanske bara ett. Hon kände sig förvirrad.



Alina visste inte längre åt vilket håll hon stod vänd. Ett par händer dök upp och smekte henne återigen över brösten. Fingrar nöp försiktigt i de styva bröstvårtorna och hon hörde någon andas nära ena örat. Var det Alex? Hon trodde att det var Alex men så tyckte hon plötsligt att smekningarna var annorlunda mot hur han brukade röra henne. Kanske var det istället Johan som med händerna tog sig friheter med hennes kropp. Förvirrad och skälvande av intensiv upphetsning kände Alina hur ett par händer till började smeka henne över kroppen. Det var omöjligt att avgöra vilken hand som tillhörde vem längre och hon fann sig till slut i att uppleva dem som namnlösa, anonyma men lystet giriga. Hon kunde inte stå still när händerna rörde sig över henne på det sättet utan gungade från sida till sida, från den ena killen till den andre. Innanför den improviserade ögonbindeln öppnade hon ibland ögonen, blinkade som för att skingra den mörka dimman, men självklart hjälpte det inte. Som mest strilade ett svagt ljus in från någon minimal glipa och detta ljus var alltför obetydligt för att vara till någon hjälp att se var hon stod, än mindre till att se vem som gjorde vad med henne. Plötsligt låg ett stort finger på hennes underläpp och ögonblicket därefter var läpparna särade och fingertoppen undersökte Alinas tungspets när hon tillät underkäken att ge efter och falla ned en bit. Flämtande började hon försiktigt slicka på fingret i ett fåfängt försök att avslöja ägaren genom dess smak. Fingret smakade bara lätt av salt, inget mer. Det kunde lika gärna vara Johans som Alex finger. Plötsligt hade hon två fingrar i munnen, troligen från samma hand, och hon slickade på dem båda eftersom detta fick någon att andas tyngre bakom hennes nacke.



Fingrar letade sig nedåt från naveln och stötte emot linningen till Alinas shorts. Strax därefter var de innanför linningen och drogs från ena sidan till den andra över den släta hyn, så att hon gnydde till av den upphetsande kittlingen. Om det var på grund av ljudet eller inte visste hon inte, och skulle nog aldrig få veta heller, men fingrarna drogs bort och i nästa stund knäpptes jeansshortsen upp. Knapp efter knapp gick långsamt upp och shortsen satt lösare och lösare över höfterna för varje sådant mjukt ljud, signalerande ännu en knapps kapitulation inför någon av killarnas snuskiga intentioner, kanske bådas. En lätt grymtning, bara knappt meningsbärande, hördes snett underifrån och fingrarna i munnen försvann. Snart kände Alina istället hur flera händer hjälptes åt på varsin sida med att dra hennes korta jeansshorts nedåt över låren. När linningen kommit till knäna gick det snabbare och det ena byxbenet följde det andra när först det ena och sedan nästa fot lyftes av två händer, för att få av shortsen helt. Strumporna följde med i rörelsen och snart stod Alina där med bara trosor på kroppen, om inte tröjan över ögonen räknades förstås. Killarna tycktes inte kunna motstå frestelsen som hennes ben tydligen presenterade, för alla händer, det kändes som långt fler än fyra, rörde sig över låren nu. Framsidorna bjöds på stora handflators värme och denna värme rörde sig ömsom uppåt och ömsom bakåt över sidorna av låren. Något finger följde strax en linje i knävecket för att sedan måla ett osynligt streck uppåt, över vänsterlårets baksida. Andra fingrar följde och tryckte mot troskanten över stjärten så att tyget tvingades in mellan skinkorna, först på ena sidan och sedan på den andra så att en sorts skrynklig stringtrosa skapades och visade upp ännu mer av rumpan. Och sedan, en sensation som fick Alina att flämta högljutt medan hela kroppen ryckte till av njutningsfylld chock.



Det var för att någon av dem tryckt sina fingrar mot trosornas framsida, långt ner. Alldeles för långt ner. Bultandet mellan Alinas ben var intensivt, nästan högljutt inbillade hon sig. Som för att skona henne, eller om det var för att öka frustrationen så mycket mer, drogs fingrarna bort från den fuktiga platsen mellan benen och istället drogs trosorna nedåt. Hon kände tydligt hur tyget mellan skinkorna sakta tittade fram igen, bara för att lämna stjärten fullständigt bar den här gången. Nu var hon helt naken och Alex visade villigt upp henne för sin kompis en andra gång, utan att ha frågat Alina om lov ens den första. Den här gången var ju så mycket värre dessutom eftersom de båda också smekte henne, men kanske ändå inte. På ett sätt var detta lättare, mindre jobbigt. Kanske för att det inte var ett lika uppenbart svek av honom. Dessutom, om Alina måste tvingas vara helt uppriktig mot sig själv, så gillade hon det. Faktum är att hon älskade det. Uppmärksamheten, händerna, de tunga andetagen när en ny del av hennes kropp undersöktes. För att inte tala om hur skönt det var att bli smekt på det där viset, nästan mot sin vilja, men bara nästan. Alina hade ju knappt ens försökt protestera om sanningen ska fram. Hon hade bara stått där med armarna längs sidorna och låtit allt hända, tillåtit dem göra som de ville med hennes kropp. En impuls manade Alina att med händerna täcka för sin hemligaste kroppsdel och hon rörde dem sakta inåt för att låta dem mötas framför den plats där också låren möts, men hon nådde inte hela vägen fram. Stora och starka händer greppade hennes och tvingade dem tillbaka åt sidorna, höll henne fast.



Hon försökte lite tafatt dra händerna till sig för att komma loss men greppen kring handlederna hårdnade och hon kom ingenstans. Hon hade slutit händerna till knutna nävar för att få mer kraft men nu kände hon hur stora fingrar bände upp hennes egna och hon gav till slut efter. Det tog inte många ögonblick innan hon förstod varför han gjort så, vem det nu var av dem, när handen placerades på ett jeanstyg och Alina med andan i halsen kände en stor utbuktning mot fingertopparna. Hon förstod vad det var hon rörde vid och flämtade till av upphetsning. Var det Alex eller Johans? Det kunde hon omöjligt avgöra. Alina hade ju aldrig sett Johans kuk förut, och ännu mindre känt på den. Handen som höll hennes handled tvingade hennes fingrar att röra sig fram och tillbaka över utbuktningen och på så sätt smekte han sig själv med hjälp av hennes hand. Som om den andra av dem blivit inspirerad av det han sett kände hon andra handens fingrar rätas ut på samma sätt som den första, och inte långt därefter trycktes även denna hand mot ett jeanstyg på andra sidan med en lika hård utbuktning. Skillnaden bestod i att greppet om den senare handleden slaknade helt så att Alinas smekningar fortsatte av egen fri vilja. Den första handen tvingades till smekningar men denna andra måste hon ta ansvar för själv. Hon kunde inte skylla sitt beteende på någon annan. Inte på någon av killarna. Varken sin pojkvän eller hans kompis. Alina ville så gärna att någon skulle smeka henne samtidigt, men för ögonblicket var hennes uppgift att ge njutning, inte att få. Hon accepterade sin uppgift och iklädde sig villigt rollen med ett försiktigt hopp om att kanske få byta plats med dem båda lite senare.



Hennes händers smekningar gav en tydlig effekt såtillvida att Alina snart kunde höra tunga andetag från båda sidor. Ju mer hon kramade om de hårda utbuktningarna, ju mer hon letade sig fram till deras toppar för att smeka ännu mer där, desto häftigare blev killarnas andhämtningar. Tunga flämtningar avslöjade hur de njöt av hennes händer och Alina kände sig både smutsig och sexig på samma gång, som lyckades åstadkomma denna effekt på dem båda samtidigt. Handen som rörde sig fritt blev borttryckt och för ett kort ögonblick blev hon förvirrad över vad som hänt, vad hon kunde tänkas ha gjort för fel. Men hon hade inte gjort något fel, åtminstone inte i det avseendet, för hon kunde höra hur en knapp otåligt öppnades och därefter det karaktäristiska ljudet av en gylf som öppnas. Ett mjukt sorts prasslande tog vid och i nästa ögonblick leddes hennes hand tillbaka till den plats som den nyss motats bort ifrån. Alina höll andan när handen fördes dit och utbrast i ett upphetsat gnyende när fingrarna mötte något hårt och varmt som de placerades runtom. Hon förstod vad det var hon höll i och förde långsamt tillbaka förhuden innan hon drog den åt andra hållet för att täcka det osynliga ollonet på nytt. Hon var för yr av kåthet för att kunna avgöra vems kuk detta var som hon höll i. Det kunde lika gärna vara Johans som Alex. Hård var den i alla fall, och bara på grund av henne. Den andre av dem tycktes bli avundsjuk, kanske svartsjuka spelade in, och han släppte sitt tvingande grepp om Alinas andra handled för att ivrigt knäppa upp sina byxor. Alina hörde nu samma ljud som hon hört nyss, när den förstes byxor knäppts upp, medan hon runkade denna första kuk med sin högra hand.



Ett nytt grepp om vänsterhandens handled tvingade hennes hand utåt och snart kände Alina samma varma och hårda sensation mot vänsterhandens fingrar. Hon började runka också denna kuk, och när hon en gång slant till och tappade greppet om den tvingades hennes hand tillbaka av den mycket större handen som alltjämt höll henne fast. Där stod hon nu alltså, mellan två killar, den ene hennes pojkvän och den andre hans kompis, och hon smekte förhuden på deras kukar fram och tillbaka när hon runkade dem båda samtidigt. Bultandet mellan hennes ben var närmast öronbedövande i sin intensitet och Alina var så yr av kåthet att hon inte kunde avgöra om någon talade till henne eller inte. Kanske kom killarna just nu överens om vad de skulle göra med henne, vad de skulle tvinga henne att göra, men hon hörde det i så fall inte, för blodet rusade genom hennes kropp så snabbt att det brusade för öronen. Vad skulle de kräva av henne härnäst? En tung hand på högra axeln antydde något fult, riktigt fult. Alina var inte säker på om det var rätt att sjunka ned på knä eller inte. Hon visste ju inte ens om det var Alex hand som tryckte henne nedåt. Tänk om det var Johan som krävde detta av henne? Tanken fick henne att rysa av upphetsning. Samtidigt gjorde tanken henne orolig. Om det nu var Johan som tryckte henne nedåt, om hon då alltför villigt gjorde som han ville men Alex tyckte att detta var för mycket, vad skulle han säga då? Alina höll därför tveksamt emot. En av dem slet bort Alinas hand och tryckte sin hårda kuk kladdigt mot hennes kropp. Alina flämtade till häftigt av känslan detta gav upphov till. En ny hand på andra axeln övertygade henne till slut om att det rätta att göra i situationen också var det fulaste, det smutsigaste. Att sjunka ned på knäna och fullgöra sin uppgift. Den som innebar att skänka njutning. Att upplåta sin kropp åt deras fula intentioner.



Nu stod Alina på knä, fortfarande utan att kunna se något, och hon hörde vagt hur killarna stälde sig nästan intill varandra framför henne. Fler steg följde och hon föreställde sig hur de bytte plats, som för att förvirra henne utifall hon möjligen listat ut vem som var vem av dem. Hon sträckte ut båda händerna, försiktigt sökande, och stötte mot ett lurvigt ben. Högra handen fann ett knä och hon följde låret uppåt, lika lurvigt förstås, tills hon var säker på att handen befann nära dess ägares kuk. Det var frustrerande att fortfarande inte kunna avgöra vem som var vem, men samtidigt gjorde detta hela situationen än mer upphetsande för Alina, som aldrig gjort något liknande förut. Tänkt tanken hade hon förstås, men aldrig att hon hade stått på knä framför två killar på riktigt, med deras hårda och varma kukar väntandes på hennes smekande händer. Hon hittade slutligen fram till kuken som hon letat efter och inte långt senare greppade hon den andra med sin vänstra hand, efter att ha först ha missat med en hårsmån, så att underarmen fick ett långt och kletigt streck som erbjöd en smutsigt svalkande känsla när hon rörde den fram och tillbaka för att runka den hårda kuken. Benen darrade under henne så kåt hon blev av det hon förväntades göra, och nu villigt gjorde, och när det nästan svindlade för henne bad hon i tanken, inte ett ord vågade hon uttrycka högt, att hon själv också skulle få njuta på något sätt. Kanske inte bli tagen av dem båda. Det var hon inte alls säker på om hon ville. Men tagen på, smekt. Bara något. Vad som helst! Hennes fitta krävde det, där den pulserade och bultade mellan benen som om den ville gå sönder om ingen rörde den snart.



Helt oväntat backade en av killarna när Alina runkade dem. Hon sträckte ut handen och letade efter honom, men han var borta. Hon kände en hand ta hennes så mycket mindre i sin och kände hur den fördes till samma kuk som hon redan smekte, vars förhud hon drog fram och tillbaka i ett försök att göra det så absolut skönt som möjligt för dess ägare, som den snuskiga person hon tvingats till att bli. Som hon villigt iklädde sig rollen av och lika skamlöst njöt av att vara. Alina kände två händer på sitt huvud och blev förvirrad. Den andra killen hade ställt sig bakom henne och höll nu hennes huvud i ett dubbelt grepp. Han tvingade det framåt och utan att säga ett ljud förmedlade han, utan utrymme för minsta tvivel, vad hennes nästa uppgift var. Hon stod inte på knä för att runka dem. Hon hade tryckts ned för att använda sin mun. För att ta deras kukar i sin snuskiga lilla sugmun och göra det ännu skönare för dem. Detta stod klart när hon kände sitt huvud tryckas framåt, när hon inte längre behövde sträcka ut armen för att runka kuken framför sig. Var det Johans? Snart kände hon något kletigt mot sina läppar, och hon öppnade dem för att ta det i sin mun. Ett svullet ollon gled in och lämnade smutsiga spår över hennes snuskiga läppar. Dessa spår blandades med Alinas saliv och snart kunde hon inte skilja det ena från det andra utan lät istället kuken glida allt längre in i munnen. Hon sög på den och kände sig... Hon visste inte riktigt hur hon kände sig. Utnyttjad kanske? Underbart utnyttjad i så fall.



Händerna om huvudet släppte efter på greppet men Alina fortsatte ändå villigt att suga den hårda kuken i sin mun. Med högerhanden drog hon förhuden bakåt för att suga ännu skönare, och ibland lät hon huden glida fram bara för att kunna dra tillbaka den igen och på så sätt smeka den hårda kuken också med handen och få känna dess kladdiga konturer mot fingrarna. Samtidigt dök händerna som lämnat hennes huvud upp på nytt. Denna gång på hennes kropp. De smekte hennes bröst bakifrån och tryckte ihop dem. Hon kände hetsiga kyssar på sina skuldror och de letade sig upp mot axeln. En hand stannade vid bröstet, girigt kramande och smekande, medan den andra rörde sig målmedvetet längs med revbenen och kort därefter ned på ena låret. Väl där stannade den upp, som om dess ägare tvekade eller kanske tänkte ut en ny plan, och sedan fortsatte den in mellan benen och strök Alina över könshåret så att hon förväntansfullt flämtade häftigt runt kuken mellan läpparna. Kanske var tiden kommen för henne att få njuta? Den bitterljuva frustration som byggts upp så länge inombords blandades nu med en förväntan och fick Alinas läppar att skälva. Fingrarna mellan benen letade sig framåt, nedåt, och när de gled över de våta blygdläpparna kunde hon inte hålla tillbaka ett stön, men hon tog kuken djupare i sin mun för att kväva det skamliga ljudet av uppskattning. De stora fingrarna tog ingen notis om hennes reaktion utan sökte sig vidare, in mellan hennes fuktiga blygdläppar, och hon hörde exalterade flämtningar bakom sig när den som undersökte och smekte hennes kropp blev upphetsad av sitt snuskiga fynd.



Alina kunde inte avgöra eller förstå riktigt hur han satt bakom henne, i vilken ställning, men det stod snart klart att han runkade samtidigt som han smekte hennes fitta. Det förstod hon eftersom hans kuk ibland slog emot midjan, kletig och hård så att hon själv blev kladdig av hans kåthet. Ett lurvigt mansben slog emot hennes lår och de stora fingrarna tryckte samtidigt mot hennes öppning, utmanade den och Alina själv att öppna sig för hans kåta vilja. Ändå tryckte han inte in fingrarna utan nöjde sig med att smeka själva öppningen, hennes närapå känsligaste område, och smetade ut upphetsningens safter över blygdläpparna och upp mot klitoris innan han tryckte mot öppningen på nytt. Alina kunde knappt koncentrera sig på sin uppgift längre och kände hur hon var nära att börja dregla ur mungipan när den hårda kuken rörde sig in och ut ur hennes mun. Den hon sög protesterade inte. Istället tog han tag i hennes huvud och höll det stilla så att Alina inte behövde göra mycket mer än att sluta läpparna runt det hårda skaftet när han knullade hennes snuskiga lilla sugmun. Fingrarna mot hennes fitta tryckte mot klitoris nu och han som stod bakom henne, förmodligen på knä, smekte henne med små, små rörelser som fick det bultande underlivet att pirra underbart skönt. Alina lade händerna på knäna under den kuk som knullade hennes mun, som stöd så att hon kunde fokusera helt på att suga och bli smekt. Muskler spändes och slappnade av om vartannat under hennes fingertoppar. Tung och ansträngd andhämtning hördes både ovanför och bakom henne.



Alinas upphetsning var nu så långt gången, fördröjd och gäckad under så frustrerande lång tid, att hon kände hur en orgasm växte med vild hastighet inom henne av smekningarna. Blind som hon var av tröjan som fått agera ögonbindel såg hon istället hela scenen för sitt inre. Hon själv på knä mitt i rummet med en hård, salivglittrande kuk i munnen, en kille på knä bakom henne med fingrar på hennes fitta, deras masserande rörelser, med den andra handen på sin kuk som han omväxlande runkade och tryckte kladdigt mot hennes mages sida. Scenen var otroligt snuskig. Hon själv var ofattbart snuskig. Visst förstod Alina vad de måste tänka om henne. Hon tänkte ju så om sig själv till och med. Något varmt och hårt tryckte återigen mot hennes sida och i nästa ögonblick åtföljdes smekningarna mot klitoris av en kladdig hand som ivrigt kramade hennes ena bröst, sedan det andra. Han nöp henne mjukt i bröstvårtorna så att den pirrande känslan mellan benen möttes av en ilning uppifrån brösten. Dessa två sensationer möttes på mitten, omfamnade varandra och gav upphov till en synergisk effekt som skänkte mångdubbel intensitet i den redande omfattande njutningen. Alina flämtade häftigt runt kuken som knullade hennes mun, försökte suga den och använda sin tunga för att göra det ännu skönare för honom, men hon var inte säker på om hon lyckades eller inte. Det var för mycket på en gång. Inte långt kvar nu. Hur mycket mer skulle hon egentligen klara? Just då upphörde smekningarna, kuken drogs ut ur hennes mun och benet som tryckts mot hennes försvann. Alina blev rädd att killarna ville komma själva, att de bestämt sig för att avsluta det hela och ett styng av besvikelse lade sig över henne. Hon hade ju varit så nära. Så förtvivlat nära en underbart snuskig orgasm. Alina hörde dem trampa omkring runt henne och hon vände huvudet åt olika håll för att lyssna. Runkade de? Det var omöjligt att avgöra. Förmodligen. Hon rörde ena handen över sitt lår och letade sig fram till den hårt bultande fittan. De kunde väl inte förebrå henne en sådan sak? Hur skulle hon kunna låta bli?



"Din lilla..." hörde Alina en röst till höger, Alex röst. Hon hörde inte det sista ordet, var inte ens säker på att han hade uttalat det. Så Alex stod alltså till höger om henne. "Kåta lilla..." hörde hon Johans röst, också den till höger om sig. "Slyna" fyllde Alex i från vänster och Alina blev alldeles disorienterad. Allra mest blev hon kåt. Ännu kåtare än förut. Att prostestera kändes lönlöst. De visste alla vad hon var. Någon som gjorde detta måste vara en... Hon bestämde sig för att inte tänka ordet. "Kåtslyna" hjälpte Johan hennes tankar som om han hört dem klart och tydligt. Hon flämtade till när hon hörde beskyllningarna men tog åt sig av dem, hon var allt för medveten om sina egna protesters frånvaro för att kunna låta bli, och smekte sig själv under tiden de uttalades. Hon nickade, med återstoden av tröjans ärmar glidande upp och ned över skulderbladen till följd av huvudets rörelser, erkände. Som hon njöt av de där orden. En smutsig njutning som hon i vanliga fall hade förnekat att hon var ens intresserad av att bli utsatt för. Rösterna tystnade och någon tog ett rejält tag om hennes hår. Ansiktet tvingades framåt och ett svullet ollon tvingade sig in mellan Alinas lika svullna läppar. Det var kletigt och trängde lätt in mellan läpparna. Alina gjorde inget motstånd. Hon tog villigt emot den hårda kuken utan att ens veta vems det var. Kanske var det samma som förut, eller så hade de bytt plats nu, för en hand drog bestämt bort hennes egen och övertog smekningarna. Två fingrar tryckte mot hennes klitoris och masserade den underbart skönt. Inte ett ord sade de, så hon kunde omöjligt veta vem som var vem av dem.



Bultandet mellan benen hade gått så långt, till stor del ersatts av den där underbart pirrande känslan av njutning, att Alina återigen måste låta sin mun knullas. Hon kunde inte koncentrera sig på att göra det skönt för den hårda kuken utan fick istället nöja sig med att upplåta sina läppar, för honom att göra som han ville med. Han fick knulla hennes mun om han ville, smeta ut saliv och försats över läppar och kinder om det råkade vara hans önskan, bara den andre inte slutade smeka henne mellan benen. Alinas ben darrade och den stora handen mot den våta fittan fick henne att skaka genom kroppen. Orgasmen hade vuxit till sig, fått ett självförtroende som inte längre kunde utsläckas, och var nu oändligt nära att slita sig loss, kanske spränga henne i tusen bitar. Det kändes så. Hon kunde inte hålla tillbaka längre utan framlät konstiga ljud runt kuken i sin mun, ljud vars konturer bara blev en aning tydligare när ollonet någon gång drogs hela vägen ut. Inget kunde hindra henne längre. Inget kunde hindra orgasmen. Som ett jättelikt eldklot slet den sig och hela underkroppen brann av en otroligt förlösande njutning. Alina kunde inte sitta still utan skakade genom både ben och överkropp. Att suga kuken i munnen var omöjligt, men hon tvingades hålla läpparna särade och lät sig bli munknullad samtidigt som det ofantliga klotet av njutning tog hennes kropp i besittning. Hon sjönk ned och satte sig på rumpan, fortfarande smekt mot klitoris och orgasmen vägrade sluta. Den spred sig som en löpeld genom hela kroppen och tvingade Alina till högljudda stön av obeskrivlig njutning som bara delvis kvävdes av den hårda kuken i hennes mun. Den andra kuken tryckte varmt mot hennes midja, lämnade stora smutsiga spår över henne medan hon kom av fingrarnas smekningar. Till slut, när det inte fanns mer njutning att hämta i hennes kropp, när alla lager och förråd av sinnlighet var tömda, satt hon bara där, med oregelbundna kramper som fick hela kroppen att rycka till, som vore hon en nickedocka vars kroppsdelar lyftes av osynliga trådar, inbegripna i en märklig kamp med slumpen som vinnande motståndare.



Handen försvann först nu och Alina hörde som i ett perceptivt dis, en tät dimma av osammanhängande ljud, hur någon reste sig bakom henne. Stegen fortsatte när han ställde sig intill sin vän, vem av dem han nu än var, försvann i yrseln och när de greppade hennes händer för att föra dem till sina hårda kukar var Alina bara vagt medveten om vad hon gjorde. De höll sina händer runt hennes och runkade sig med hjälp av hennes handflator och fingrar, utnyttjade skamlöst utmattningen för att skänka sig själva njutning. Alina hann bara knappt komma till sans innan de drog undan hennes händer igen och förvirrad lade hon dem på sina lår, där de kladdiga fingrarna möttes av en mjuk och torr hud, som de fläckade med snuskigt kladd. Fler steg och sedan tvingande starka händer. De fick henne att luta sig bakåt, stödd på händerna mot golvet bakom sig. Det slog Alina att hon nu satt i samma position som på en av de första bilderna. Den som Johan hade uttalat sig så lidelsefullt om. Att hon var sexig på den. Det var vad han hade sagt. Därför drog hon tillbaka axlarna för att skjuta fram brösten och på så sätt se så sexig ut som möjligt för dem. Hon hoppades att det var detta de ville. De sade ingenting, varken uppmuntrade henne eller kom med anklagelser, men de släppte sina grepp och lät henne sitta där på just det sättet. Tystnad lade sig över rummet, endast störd av tunga andetag och det svagt kletiga ljudet av kukar som blev hårt runkade. Alina tog ett djupt andetag och lät bröstkorgen expandera när lungorna fylldes av luft. Hon såg för sitt inre hur brösten måste se ut i den ställningen, hoppades att bilden skulle tilfredsställa killarna, som hon föreställde sig stirrade rakt på henne med kåta ögon, fyllda av åtrå och lust till hennes kropp.



Ett gutturalt läte avslöjade att minst en av dem var nära och Alina kunde ana hur ljudet av en kuk, som runkades snabbt och hårt, närmade sig framifrån. Häftiga flämtningar aningen längre bort avslöjade den andres åtrå för hennes kropp. Alina rörde sig med små, små rörelser, från sida till sida med händerna mot golvet under sig. Hon särade lite på benen så att killarna kunde titta rakt på hennes fitta med de glänsande blygdläpparna. Eftersom hon inte såg dem kunde hon bara hoppas på att de reagerade som hon avsett med rörelserna. En häftig flämtning och ett frustande ljud gav henne mer självförtroende. Ännu ett dämpat stön gav henne mod att sära mer på knäna, att visa upp ännu mer av sin snuskiga kropp. Alina förstod såklart vad som skulle följa och väntade spänt på den första heta känslan av smutsigt tjock sperma mot sin kropp. Så kom den plötsligt, ackompanjerad av ett stön med desperat klangbotten. En lång linje av den manliga njutningens bevis målade Alinas mage varm och följdes, inte mer än ett ögonblick senare, av nästa stråle som värmde hennes ljumske för att därifrån ljudlöst droppa ned på golvet. En mindre stråle, inte lika lång, lade sig i en varm båge över ena bröstet och hon kunde tydligt höra någon flämta av njutningsfylld andnöd precis framför sig, snett från ovan. Ljuden som hörts bakom denna första person tilltog i styrka nu, de måste ha bytt plats med varandra. Snart kände Alina en ny båge måla hennes andra bröst och sedan varmt leta sig ned mot magens övre del. Han kunde inte låta bli att stöna, verkade inte bry sig det minsta om saken heller, när orgasmen fick honom att spruta. Trots det kunde Alina inte avgöra vem av dem det var som smutsade hennes kropp nu med sin njutning. En ny stråle riktades rakt mot hennes mage där den blev till en pöl som nästan omedelbart började rinna sakta, hindrad i hastighet av sin viskositet, nedåt över magen för att i nästa ögonblick fylla naveln med svalnande sperma. Alina rös av den sorts efterupphetsning hon ibland kunde uppleva, och som nu inte ville lämna henne ifred. Hon kände hur det droppade över henne. Varma små droppar landade än på magen, än på låren, och över hela magen och brösten rann båda killarnas efterlämnade sperma alltjämt nedåt, över hennes utspända och snuskiga kropp.



Någon började lossa på knuten bakom Alinas huvud och när tröjan försvann från ögonen och hon öppnade dem blev hon bländad av eftermiddagsljuset som fyllde rummet. Hon blinkade upprepade gånger och till slut kunde hon se någorlunda ordentligt. Johan stod framför henne med halvslutna ögonen, fullt fokuserad bara på att andas och få luft. Alex, som stod bakom, tog istället hennes hand och hjälpte Alina upp på fötter. Hon tittade på honom, med ett försiktigt bett om underläppen, sökande efter en reaktion, någon sorts utlåtande om hur hon skött sig. Hon ville veta om han var nöjd med henne eller inte. Alex log och gav Alina en mjuk puss på kinden medan han smekte den andra mjuka kinden med baksidan av två fingrar. Han satte läpparna intill Alinas öra och viskade. "Du är bäst" löd utlåtandet och Alina kunde inte sluta le, inte ens när Johan slutligen kom till sans och riktade uppskattande blickar mot henne. Det fanns inget att skämmas för längre. Av någon anledning kändes det så. Det enda som återstod nu var ett adjö och sedan ett långt samtal med Alex. Alina var säker på att han ville prata om det som hänt. Det ville i alla fall hon, innan för mycket tid skulle hinna gå och göra ämnet svårare att närma sig. Hon hade många frågor själv, men arg var hon inte längre. Hur skulle hon kunna vara det, efter allt som hänt?




Gillade du denna text kära läsare? Kanske var den snarare... intressant? Eller så kanske du tyckte den var direkt avtändande? Tryck på en av knapparna här under och hjälp mig bli bättre på att skriva. Stort tack!

21 kommentarer:

  1. Måste bara säga att det ofta är med lite handbojor eller ögonbindlar och sånt på ett väldigt bra sätt i novellerna. Mycket annat som är bra också men det är bara så Mmmmmm. Fortsätt med det! Den här novellen är fantastisk för övrigt. Tack o hej!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillar vad jag skriver! Handbojor och bindande har jag inte för avsikt att avstå från, så, oroa dig inte för det. Tack o hej! :)

      Radera
  2. Den här är ju bara helt fantastisk! Jättebra när det är riktigt syndigt och fult men inte blir så hårt för det. Klart bästa sorten. Och dom med flera kapitel om samma personer blir ofta extra som bra som den här och den med tåget och nåra till. Fortsätt skriva! Även om den här blir svår att slå :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Syndigt och fult är mer eller mindre ledorden när jag skriver. För det mesta åtminstone. Hårt kommer det dock att bli emellanåt även i fortsättningen. Du överlever nog. ;) Berättelser i flera delar är också kul ibland men jag vet inte riktigt vilken du syftar på med "med tåget". Hursomhelst, jag ska göra mitt bästa för att slå även den här. Ta det som ett löfte eller ett hot, eller hur du vill!

      Radera
    2. Jag menade dom här: http://jorunnsaga.blogspot.se/2012/03/kapitel-23-ett-avtal-sluts-mellan-tre.html och http://jorunnsaga.blogspot.se/2012/03/kapitel-24-avtalsbrott-mellan-tva.html. Kapitlen 23 och 24 ifall det inte funkar att klistra in länkar. Nu ska jag läsa dom nya :)

      Radera
    3. Ja, jag kom på sen att det nog var de två som du syftade på, men det har varit någon mer novell på ett eller annat tåg så jag var inte helt säker. Jag hoppas du gillar de nya också. Det här med att ni har börjat kommentera som tokiga har ökat lusten rejält att skriva bra grejer. Jag har sagt det förut men... ni läsare är bäst! :)

      Radera
  3. I den här påsen är det alla dom bästa godisarna :D Lätt bäst av dom jag läst än så länge. Hög nivå på novellerna i den här blogen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fortsätt läsa så kanske du hittar någon som är ännu bättre. Tack för att du läser och kommenterar!

      Radera
  4. Va kul att den här blogen fortfarande uppdateras! Många nya som verkar bra och särskilt den här. Vissa meningar nästlar sej in i huvudet på en fast man inte vet varför. :) Jag ska läsa alla!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det tycker jag att du ska göra. Någon mer novell borde du kunna hitta som faller dig i smaken. Berätta gärna vilken/vilka meningar det är som nästlar sig in. Sånt är omöjligt för mig att avgöra eftersom det är jag som skrivit alla meningar, men jag är väldigt intresserad av att få veta.

      Vad gäller uppdateringar så... Det kanske inte blir så jättemånga till nu. De flesta berättelser på den här bloggen har varit mer än bara noveller för mig. Det är nu länge sedan hela Jorunns sagor spelade ut sin roll, så, vi får se. Jag är fortfarande inställd på att det ska bli 50 kapitel även i den här andra boken iaf. Jag borde skriva ett inlägg om detta framöver tror jag.

      Radera
  5. Men ni kan ju inte bort bloggen! Är det samma som skriver alla?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Menade du ta bort bloggen? Den finns kvar såvitt jag kan se och kommer nog finnas kvar ett tag till. Vad gäller din fråga så är svaret ja. Det är bara en person som skriver berättelser här på Jorunns sagor och den personen är jag.

      Radera
  6. Nog den bästa novell jag läst.

    SvaraRadera
  7. Oj! Jag har en ny älsklingsblog. Vad ska man söka på för hitta fler av den här sorten? Eller så får jag läsa alla bara. Ja så gör vi ;P

    SvaraRadera
  8. Det här va ju kinky! Skriv mer sånt. Väldigt bra språkligt också. (Borde lägga den här längre upp för den va svår att hitta).

    SvaraRadera
  9. Oj vad du skriver bra!
    Lite sjukt är det men jag börjar nästan bli fetischist på dom här utlånad-novellerma. haha! Har kanske läst för mycket noveller idag eller nåt ;p

    SvaraRadera
  10. Älskningsbloggar och nyfetischister, jag har svårt för att tänka mig bättre kritik än så. :) Tack för att ni läser och skriver kommentarer. Det är sånt som gör det roligt att skriva!

    SvaraRadera
  11. Ubersnuskig och jättebäst! Skriv många mer på det här temat gärna. Den är perfekt och uberbra skriven.
    / Averalis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är förstås inte alls omöjligt att någon mer tjej blir utlånad i en framtida berättelse. Den som läser får se. ;) Kul att du gillade den här Averalis!

      Radera
  12. Usch den är ju ganska ful liksom. Men ändå gillar man den lite. Kanske att det är för det är bra språk och så. Spännande iallafall med noveller som är lite "sjuka" men som ändå är bra. Hoppas det blir mer sånt

    anonym

    SvaraRadera
  13. Väldans bra novell. Det är lite svårt att hitta bland novellerna men flera jag sett här är bra. Den här är nog bäst än så länge.

    SvaraRadera