måndag 31 oktober 2011

Kapitel 6: Kärleken kräver offer

Hon stod precis där de hade bestämt att hon skulle vänta. Kristoffer, som tagit en annan väg än den Wilma förväntade sig, kunde därför iaktta henne på avstånd när han närmade sig hörnet på den gamla skolbyggnaden. Platsen där de skulle mötas. Därefter skulle de tillsammans gå hem till Kristoffer. Planen sträckte sig egentligen inte längre än så. Att träffas var det huvudsakliga syftet och allt som tillkom därutöver var bara en eventuell bonus. Kristoffer kunde se henne i profil där han promenerade fram. En häftig längtan väcktes i honom och han fick lust att springa sista biten för att förkorta tiden han måste vara utan den person han blivit övertygad om måste vara den vackraste varelse som vandrat på jorden. Trots det fortsatte han gå. Att Wilma tittade åt ett annat håll gav honom trots allt chansen att få se henne helt oförställd. Hennes linjer och färgläggning tecknade ett avbrott i verkligheten som var så behagligt att han istället ville stanna, kanske gömma sig och fortsätta betrakta henne. Det var en fånig tanke. Vad skulle Wilma säga om hon kom på honom? Kristoffer log för sig själv åt sina konstiga tankar. Wilma fyllde hans sinne så med sin skönhet och tilldragande personlighet att hans tankar på sistone ofta vandrade fritt och tog de mest underliga omvägar som ett mindre uppvärmt hjärta hade menat vore både förhastade och tidsödande. Han gömde sig inte utan fortsatte istället stegen mot Wilma. Hon tycktes lyssna på musik. Hon trummade med fingrarna mot ena benet och rörde ibland på huvudet i en ytterst diskret liten dans. När hon kom på sig själv slutade hon och kastade några ängsliga blickar omkring sig för att försäkra sig om att ingen sett henne. Hon tittade åt alla håll utom det som Kristoffer kom ifrån och när hon inte såg någon rättade hon snabbt till sin snedklippta lugg för att se så bra ut som möjligt när han väl dök upp.





Till slut var Kristoffer så nära att han, när den lätta vinden valde en gynnsam riktning, kunde känna doften av henne. "Hej Wilma" sade han högt men fick inget svar. Leendet som spelade på hans läppar dog långsamt när hon inte genast besvarade hans hälsning. "Hej Wilma!" försökte han igen och Wilma ryckte till när hon insåg vilken riktning de bekanta ljuden kom ifrån. Hon vände sig om och sken upp i ett strålande leende som kunde bländat vilken person som helst. Kristoffer kunde inte låta bli att återgälda det vackra leendet med ett eget som ändå tvingade sig över hans läppar. "Hej Kristoffer!" kvittrade hon lika nöjd över åsynen av Kristoffer som en fågel som finner utlagd mat en kall vinterdag. Kristoffer tog de sista stegen fram och slog armarna runtom den underbara kropp som var Wilmas. Efter en lång omfamning lämnade deras kroppar ovilligt varandra och de tittade in i varandras ögon med en längtan som inte tycktes kunna stillas. Wilma som stod med huvudet aningen bakåtlutat för att kunna möta Kristoffers blick tindrade av lycka över att återigen ha återförenats med honom. Att något så banalt kunde kännas så omvälvande och viktigt var svårt att riktigt förstå, men det var just så det kändes. En stor värme som spred sig genom hennes kropp, inifrån och ut så att ingen kyla hade makt nog att släcka den eld som hon tydligt kunde känna brinna inuti henne. En eld av het längtan som berusade. Samma berusning som härjade Kristoffer när han till slut fick se in i Wilmas ögon och i dem se allt som överhuvudtaget betydde något. Det var underligt hur en person kunde uppfylla en så med en känsla av meningsfullhet. Han sänkte blicken bara den minsta bit och såg längtande på de halvöppna läppar som lockade honom att luta sig framåt för en avsmakning av den vackra flicka han hade privilegiet att kalla sin.



Inga ord tycktes i den stunden tillräckliga för att uttrycka det han tänkte och istället gjorde han just det som lockade. Han lutade sig fram och såg hur Wilmas ögon slöts i förväntan innan han slöt sina egna och lät sin känsel ta över hela medvetandet när han förde sina läppar mot Wilmas. Det mjuka mötet mellan deras munnar gav upphov till en intensiv känsla som omslöt hela honom. Som om statisk elektricitet uppstått i friktionen mellan dem och omvärlden och nu omslöt dem båda som ett skyddande kraftfält inuti vilket de var skyddade från allt. Han ville inte avsluta kyssen. Smaken av Wilmas läppar fyllde honom med sådan värme och sprudlande glädje att meningen med själva livet tycktes uppfylld. Vad skulle de kunna göra därnäst utan att bryta denna förtrollning? Skulle inte alla andra handlingars värde blekna i jämförelse? Till slut lämnade deras läppar ändå varandra och de tittade på nytt in i varandras ögon. Kristoffer måste till slut ruska på huvudet för att skaka av sig känslan som övertagit hela honom. Han log. "Ska vi gå?" frågade han och njöt av svaret som bestod i en glad, nästan lite ivrig, nickning som Wilma producerade med lyckligt minspel. De tog ut riktningen och började gå tillsammans på den lilla cykelvägen vars sidor kantades av lövträd i höstens döende färger. Wilma smög sin lilla hand in i Kristoffers och de promenerade omslutna av ett inferno i gult och rött som långsamt föll, löv för löv, och dalade mot marken som om kronbladen av sommarens egna blommor lades ut framför dem på deras väg.



När de kommit några hundra meter försvann bebyggelsen omkring dem. Ängar kantade istället den smala cykelvägen på vilka mjökvita dimslöjor tycktes dansa långsamt bara en aning ovanför det oklippta gräset. Omgivna av detta drömliknande landskap fortsatte de sin promenad. De pratade knappt med varandra. Ord tycktes överflödiga när deras respektive känsloliv förde sådant oväsen att de svårligen skulle kunna överröstas. Istället sneglade de på varandra i smyg. Själva åsynen av den andre fyllde dem med energi och livslust och de tröttnade aldrig på varandras bilder. Så småningom kom de fram till Kristoffers hus där de slutligen stannade. De gick upp på farstutrappan och Kristoffer började leta efter nycklarna i fickan. Han fick upp dem och låste upp dörren men innan han öppnade den vände han sig om och tittade djupt in i Wilmas ögon. Hon tittade tillbaka upp på honom och gjorde en söt liten min som fick Kristoffer att smälta inombords av kärlek. Han kunde inte hålla sig ett ögonblick längre och drog Wilma intill sig. Han höll henne hårt mot sin kropp och kysste de vackra läpparna vars smak och mjukhet han längtat så hett efter. Sensationen av läppar som möttes, de mjuka brösten som trycktes mot honom och den sköna doften av hennes hår fick Kristoffer att tråna efter mer. Han måste ha allt på en gång och kunde inte hålla tillbaka. Kyssen blev intensiv och hans händer vandrade hetsigt över Wilmas rygg och ned över hennes lilla rumpa. Deras tungor började leka en vild lek med varandra och när de för ett kort ögonblick upphörde att kyssas slog deras andedräkter varmt och fuktigt ut över den andres kind och ansikte. De stirrade i varandras ögon så upphetsade att pupillerna nästintill utvidgades åt färglöshet och svärta.



Wilma slängde en snabb blick mot den upplåsta dörren och Kristoffer drog hastigt upp den, tog Wilmas hand i sin och drog med henne in i huset. Väl inne fortsatte de kyssas häftigt samtidigt som de med fumlande händer fick av sig sina ytterkläder. Med jackorna av möttes deras läppar på nytt och tungorna fortsatte sin ivriga lek. Kristoffer tvingade Wilma bakåt med hjälp av sin tyngd. Hon slog i dörren med ryggen och precis innan bakhuvudet gick samma öde till mötes placerade Kristoffer sin hand där så att stöten dämpades. Upptryckt på det sättet mot ytterdörren fick Wilma ta emot all Kristoffers kärlek på en och samma gång. Han tryckte sig mot henne, kysste hennes mun, vinklade bak hennes huvud och kysste sig en väg längs med hennes sträckta hals som han dessutom slickade på med varm och sträv tunga. När han böjde upp sitt huvud och deras blickar möttes på nytt kunde Wilma tydligt känna det hårda mellan hans ben som trycktes mot hennes mage. Vetskapen om vilka tankar som förmodligen cirkulerade i Kristoffers huvud gjorde henne upphetsad och blicken hon riktade uppåt mot honom fick henne att nästan likna ett vilt djur som i sin skygghet blivit skrämt. Det var just upphetsningen som fick henne att darra och hennes bruna ögon hade något vilt i sig som hon själv inte kunde kontrollera. Det vilda bestod i själva verket av en önskan. En önskan om att Kristoffer skulle göra verklighet av alla sina tankar om henne. Vad han än ville göra med henne så var Wilma beredd att villigt spela sin roll. Kristoffer sträckte fram båda händer och fick tag på Wilmas tröja utan att sänka blicken en enda gång. Med sin blick fäst i hennes drog Kristoffer hetsigt upp tröjan och fick av den. Hans ena hand försvann bakom hennes rygg och ögonblicket därefter slaknade bh:n. Han lade sina händer på Wilmas axlar och vände på henne. Hon var nära att tappa balansen när han omedelbart drog henne åt sig så fort hon vänt ryggen till.



Han slet av Wilma bh:n och hans händer sökte snart över hela hennes överkropp. De smekte hennes mage, kramade de runda brösten och tryckte ihop dem. Wilma började bli yr av den intensitet med vilken Kristoffer hanterade henne. Intrycken och sensationerna föll över henne i så rask följd att det var svårt att sortera dem. Det enda hon kunde tänka på var att hon ville ha mer. Hela tiden mer. Med de mjuka brösten i sina händer kysste Kristoffer hennes små axlar och upp över nacken tills Wilma knappt stod ut längre. En het andedräkt slog ut över hennes hals och Wilma måste anstränga sig hårt för att inte utstöta de små ljud som trängdes och bråkade sinsemellan för att först få smita ut över hennes sammanpressade läppar. Kristoffer sänkte ena handen, placerade hela underarmen framför Wilmas byxlinning och drog henne hårdare mot sig. Mot översta delen av sin lilla rumpa kunde hon nu känna precis hur hård han var. Hur hård hennes kropp gjort honom. Med Wilma hårt tryckt mot sig tog Kristoffer ett steg framåt så att Wilma måste ta emot sig själv med uppsträckta händer för att inte slås mot dörren som de fortfarande inte lämnat. Hon kände sina bröst bli klämda på, magen bli smekt av en stor och varm hand som omedelbart därefter förflyttade sig nedåt. Med snabba rörelser knäpptes skärpet upp och strax därefter var byxorna neddragna som om inget annat hade hållit dem på plats. Kristoffers hand lekte en kort stund över Wilmas trosor så att hon flämtade ansträngt av förväntan. Därefter stack han ned den innanför tyget och drog ett par fingrar genom det lilla könshår som fanns kvar i en sexig liten sträng från blygdläpparnas mötesplats och uppåt. Hans andhämtning gjorde en kort paus under tiden för att utmynna i ett nöjt ljud när han kände det sträva håret mot sina fingrar.



Kristoffer placerade sin handflata över det friserade håret och lät fingrarna smeka över de redan fuktiga blygdläpparna. När han kände vätan som täckte dem förde han munnen till deras ägarinnas öra och viskade hetsigt. "Ge dig till mig!" Wilmas svar bestod i en ivrig liten nickning som hon utförde utan att ens titta bakåt. "Jag är din" viskade hon tyst för sig själv med slutna ögon utan att riktigt veta om Kristoffer hörde orden eller ej. Det spelade ingen roll. Kristoffer smekte hennes blygdläppar med sina fingrar samtidigt som hans handflata rörde sig skönt i cirkelliknande rörelser över Wilmas klitoris. Den andra handen lämnade hennes bröst och utan att sluta smeka hennes underliv använde han den fria handen till att dra ned trosorna som var det sista hindret för hans smutsiga avsikter. Han fick in ett par fingrar innanför tyget på baksidan och drog dem nedåt över Wilmas lår tills hennes rumpa var blottad för honom. Han vände på handen så att fingrarna pekade nedåt, tryckte handflatan mot den lilla stjärten och kramade den hårt. Han testade andra sidan och ljuden som smet över hans läppar avslöjade hur nöjd han var med det han kände. Han satte en fot på Wilmas ena byxben, placerade handen i knävecket på samma ben och lyfte på det så att hon befriades från byxorna. Trosorna slet han ned ytterligare tills de hängde slappt kvar runt ena foten. När Wilma tilläts ta stöd mot marken igen hördes ett missnöjt frustande bakom henne. Hon tänkte vända sig om och fråga vad som var fel men hann inte innan hon kände Kristoffers fot mot insidan av sin ena fotled. Han tvingade ut foten så att hon snart stod med särade ben framför honom, fortfarande med händerna mot dörren som stöd.



Till slut fick Kristoffer nog. Han vände på Wilma och stirrade henne intensivt i ögonen med en vildsint blick. Han tog tag i hennes hand och förde den ned till sitt skrev. När Wilma vidrörde hans hårda kuk genom jeanstyget morrade Kristoffer nästan av upphetsning. Han slet upp sitt skärp och drog ned byxorna till knäna. Kalsongerna följde samma rörelse och Wilma fick med ögon, lika nyfikna som skärrade, se hans styva kuk. Den stod rakt ut och var redan kletig på toppen av en genomskinlig vätska som sakta rann ur den. Hon var så fångad av den upphetsande bilden att hon blev en aning överrumplad när hon kände sin hand bli greppad och förd mot det som just höjt hennes upphetsning ytterligare. Snart hade hon den hårda och varma kuken i sin hand. Hon drog sakta tillbaka förhuden för att blotta det blodfyllda ollonet som glänste framför henne. Hon lät förhuden glida tillbaka och drog den sedan bakåt igen. Hon klämde på kuken, kände dess utspända vener mot sina fingrar och flämtade flera gånger av upphetsning. Hon visste var den där hårda kuken snart skulle tryckas mot henne. Åtminstone hoppades hon på det. Med kåta ögon tittade hon upp på Kristoffer som upphetsat stirrade tillbaka. Han bemödade sig inte ens om att ta av sig sin tröja utan lade sin händer på Wilmas höfter och tryckte henne med hjälp av sin kropps tyngd mot dörren så att den kladdiga kuken trycktes mot hennes mage där den lämnade små spår efter sig, genomskinliga men tveklöst smutsiga. De stora händerna på hennes höfter fortsatte bakåt till rumpan och medan Kristoffer smekte den kysste han Wilmas mun.



När deras läppar återigen lämnade varandra stirrade Kristoffer uppifrån och ned på Wilma. Han tycktes registrera varenda liten linje och kurva som tillsammans utgjorde hennes kropp. Han släppte taget om hennes rumpa, smekte uppåt längs ryggen för att därefter följa revbenen ned mot höfterna på nytt. Därifrån följde han den konkava formen med lätta smekningar innan han helt plötsligt och utan förvarning lyfte Wilma rakt uppåt och pressade sig mot henne så att han kunde få nytt grepp. Händerna placerades återigen på rumpan men den här gången undertill så att han lättare kunde hålla henne uppe. Han fortsatte trycka sig framåt så att Wilmas kropp kilades fast mellan honom och dörren innan han släppte rumpan med ena handen för att med hjälp av den styra in sin hårda kuk mellan hennes ben. Ollonet trycktes mot de våta små blygdläpparna som snabbt gled undan och gav plats åt honom. Den lilla öppningen till hennes inre gjorde mer motstånd men övertalades snart även den att öppna sig. Kristoffer trängde in. Han stönade ansträngt när han kände värmen och fukten inuti Wilma och tvingade sig djupare in i henne. Handen återtog sin plats under hennes rumpa men han fortsatte ändå trycka sig mot henne, mer för att få känna hennes kropp mot sin än för att underlätta lyftet. När han började stöta in i Wilmas kropp underifrån stirrade han henne samtidigt i ögonen. Hon hade hållit sitt löfte. Hon gav sig själv till honom och hon älskade vad Kristoffer gav henne i retur. De första stötarna in i henne fick Wilma att blinka till när hon nästan blev överväldigad av den upphetsning och kraft med vilken Kristoffer i lika hög grad stal som han gav njutning tillbaka. Han andades häftigt framför henne och grimaserade av den njutning hennes kropp villigt erbjöd honom. Den kärlek som brann inuti honom för Wilma blandades med de fysiska sensationerna och resultatet var en kåt yrsel som fick honom att börja morra ut sina stönanden mellan häftiga frustanden.



Det tog inte lång tid förrän Kristoffer tog ett steg tillbaka och istället slog armarna om Wilmas rygg så att han kunde trycka henne hårt mot sig. För att inte trilla rakt ned på golvet var hon tvungen att slå sina ben runt hans rygg vilket verkade öka Kristoffers njutning ytterligare när än mer av hennes kropp vidrörde hans. Omslingrade på det sättet rörde de sig in i huset och kom fram till köksbordet där Kristoffer satte ned Wilma på rumpan. Några tidningar och ett par pennor låg på bordsskivan men åkte i golvet under skrammel och oljud när Kristoffer gjorde plats för sin högst värderade ägodel. I det ögonblicket var det just så han tänkte om henne. Hon var hans och ingen annans. Hon hade givit sig till honom och hans vilja var hennes. Den vackraste gåvan att få till buds. Han lutade henne bakåt tills hon låg raklång över bordet med benen särade framför honom. Kristoffer placerade sina händer i Wilmas knäveck och förde hennes lår bakåt innan han trängde in i henne på nytt. Byxorna och trosorna hade fallit av henne på vägen genom hallen och nu låg hon där helt naken inför honom medan han själv fortfarande i princip var helt påklädd. Kläderna fick vänta. Det enda han kunde tänka på var att tränga djupt in i den sexiga tjejen framför honom. Den tjej som fick hans blod att nästan koka över av varma känslor. Hon var berusande vacker redan påklädd men antog i naket tillstånd närmast narkotiska egenskaper på hans medvetande. Han kunde känna hennes insida mot sitt kön och det var den mest underbara känsla han kunde föreställa sig. Att stöta in i Wilma var som att bli översköljd av underbar njutning gång på gång. Han tittade ned och såg sin kuk glida in och ut mellan hennes särade små ben. Hans kuk var kletig av bådas safter och synen gjorde honom ännu kåtare, ännu mer upphetsad.



Kristoffer släppte greppet om de lika mjuka som lena knävecken och med en hand på varsin vad placerade han benen mot sina axlar. Den obetydliga förändringen av Wilmas ställning gjorde att han fick fri tillgång till de bröst som med sina gungande rörelser nyss varit nära att hypnotisera honom. Han stötte in i Wilmas kropp, kände baksidan av hennes lår mot sin egen kropp och kramade de tunga brösten i sina stora händer. De styva små bröstvårtorna stack trotsigt upp mellan hans tummar och pekfingrar när han smekte dem med bestämda rörelser. Han använde tummarna för att utmana deras trots och tryckte dem åt olika håll. Han nöp försiktigt i dem och kände hur de gjorde motstånd mot fingertopparna. Hårdheten de demonstrerade ökade Kristoffers upphetsning ytterligare och han stirrade med kåt blick in i Wilmas bruna ögon vars färg grumlades av den blankhet som spridit sig över dem sedan han trängt in i henne. Ljuden som for över hans läppar när han tittade ned på sin hettande kärleks offer på det sättet var flera. Frustanden trängdes med häftiga inandningar, djupa stön avbröts emellanåt av ansträngda flämtningar och hans panna började redan bli blank av svettpärlor. Ett resultat av den passion med vilken han tog Wilma och tämjde hennes till berusning sexiga lilla kropp. Plötsligt drog han sig ur och stirrade ett kort ögonblick ned på sin glittriga kuk, sedan in mellan Wilmas ben där samma glittrighet hade sitt snuskiga ursprung. Han släppte ned benen och fick tag i hennes händer. I en hastig rörelse drog han ned henne från bordet och Wilma måste kämpa för att inte falla omkull. Hon föll istället rakt mot Kristoffer som omedelbart sköt Wilma ifrån sig, vände henne om och puttade henne framför sig så att hon måste lägga sig över bordet med överkroppen. Väl där kände hon en av hans stora händer på sin rygg och hur han höll henne nere. Hon kom inte upp från sin vinklade position utan måste ligga kvar framför honom med rumpan i hans riktning. Återigen tvingade han isär Wilmas ben och tryckte sig mot henne så att den kletiga kuken lämnade nya spår, denna gång över och mellan hennes små skinkor. Han tog ett steg tillbaka och utan att Wilma ens tittade bakåt förstod hon att hans hungriga blickar slickade hennes kropp. Hon förstod inte hur men kunde känna hur Kristoffers ögon hungrigt rörde sig över hennes rumpa som hon villigt putade med för honom. För att provocera honom ytterligare började hon vicka på den, långsamt från sida till sida, och hörde resultatet av sina rörelser bakom sig i form av frustrerade frustanden. Värmen och trycket från handen på ryggen försvann och Kristoffer dök ned på knä för att kyssa hennes stjärt. Varma läppar lämnade mjuka spår av värme mot henne när de kysste först den ena skinkan och därefter den andra. Den lite sträva men skönt varma och fuktiga tungspetsen smakade på henne och Wilma flämtade av njutningstyngd upphetsning.



Det räckte för att Kristoffer skulle få nog. Han kom upp på fötter och särade på de små skinkorna med bestämda händer. Wilma tittade till slut bakåt och såg hur Kristoffers ögon brann av åtrå och lust där han stod och stirrade in mellan sina händer. Han tittade upp, upptäckte Wilma och gav henne en vild blick innan han släppte hennes rumpa med ena handen och istället styrde sin kuk in mellan de glänsande blygdläpparna. Den trånga öppningen gjorde knappt något motstånd denna gång. Villigt lät den Kristoffer tränga in och Wilma bet samman läpparna för att inte stöna rakt ut. Istället utstötte hon ett dämpat mummel av njutning när Kristoffer gled in i hennes kropp på nytt. Den hårda kuken tvingade sig in gång på gång när han tryckte sitt bäcken framåt och stötte in i Wilma bakifrån. Hon sträckte ut händerna för att parera de rörelser hennes kropp gjorde över bordsskivan och fick grepp om dess kant. Där låg hon som ett gungande Y medan Kristoffer knullade henne bakifrån. Han fick tag på hennes höfter och drog henne bakåt så att han fick möjlighet att föra sin hand mellan hennes kropp och bordsskivans slut. När han fortsatte stöta hårt in i Wilma bakifrån letade sig hans fingrar fram till hennes underliv där de snart fann vad de letade efter. De började smeka över klitoris i små, små rörelser som fick Wilma att desperat klamra sig fast vid bordet. Den stora och hårda kuken fortsatte obönhörligt att trycka sig in i henne. För varje gång Kristoffer drog sig ur stötte han lika hårt in i Wilmas kåta lilla kropp på nytt. Det började redan bli för mycket för Wilma som inte kunde hålla tillbaka den njutning Kristoffer påtvingade henne. Något växte inom henne. Något njutbart och kraftfullt. Det växte och blev större i hennes underliv, spred sig ned genom låren och upp i magen. Wilma som inte kunde påverka det som hände förstod inte hur hon skulle kunna kontrollera sig längre. Hon gnydde och flämtade om vartannat, gav upp njutningsfulla små stön som avbröts av små fnittringar som hon inte kunde kontrollera och inte heller visste var de kom ifrån. De hårda och sköna stötarna in mellan hennes särade ben fortsatte och fnissningarna förvandlades till tårlösa snyftningar, snyftningarna i sin tur till skakningar genom kroppen när orgasmen slutligen bröt sig fri. Hela hennes kropp omslöts av ett kraftigt fält av njutning och det svartnade för Wilmas ögon. Hon kunde inte själv avgöra om hon blundade eller om hon faktiskt blivit blind. Det enda hon kunde fokusera på var den intensiva njutning som härjade genom hennes kropp utan att visa någon som helst pardon. Njutningen och Kristoffer som med sin hårda kuk fortsatte knulla henne under hela den tid orgasmen slet och drog henne åt olika håll. Hon höll sig krampaktigt fast i bordet medan han knullade och smekte henne på samma gång. Det var en ny känsla som övertagit hennes hela väsen. Känslan av lust och kärlek sammanblandade på ett sådant sätt att de inte längre gick att skilja ifrån varandra. Wilmas kärlek och Kristoffers åtrå var ett. Inget kunde skilja dem åt. Wilmas kärlek var lika mycket hans och den åtrå han kände för henne var lika mycket Wilmas för honom.



När hennes kropp slutade skaka och istället började darra med ojämna mellanrum drog Kristoffer tillbaka sin hand och lade den på hennes höft. Hans stötar in i henne var försiktiga. Han trängde fortfarande djupt in men när han drog sig ur gjorde han det så sakta att han fick njuta av varenda liten vrå av Wilmas inre. Hon kunde känna hur hans stora kuk förändrades. Den hade varit hård hela tiden men under tiden hon njutit som mest tycktes ollonet ha svullnat ytterligare. När den hårda kuken rörde sig inuti Wilma fyllde den upp henne så fullständigt att hon trodde sig vara på väg att gå sönder. Hon skulle inte klara av mycket mer och lyckligtvis behövde hon heller inte det. Kristoffer tryckte sig så djupt in i hennes kropp som han förmådde och höll sig kvar där längre än han gjort förut. När han drog sig ur gjorde han det helt och slet upp Wilmas utmattade kropp från sin plats på bordet. Hans ögon var vilda av kåthet och han andades häftigt när han runkade sig framför henne. "Ner på knä med dig Wilma. Jag vill ha dig på knä!" flåsade han fram och Wilma sjönk villigt ned framför honom. När hon satt på knäna tittade hon upp med sina vackra bruna ögon i vilka förväntan syntes. Hon ville se när han kom. Hon ville att han skulle komma på henne. Spruta ned henne med sin lust. Med sin kärlek. Göra henne underbart men skamligt smutsig med sin njutning. Hon sänkte blicken helt snabbt och fick en idé. Hon greppade sin bröst underifrån och lyfte dem. Tryckte ihop dem framför sig och gav Kristoffer en bedjande blick som utnyttjade allt det rådjursliknande som fanns att frammana ur dem. Stora bruna ögon som bad om den snuskiga handling som Kristoffer redan planerade för Wilma.



Det räckte. Kristoffer stirrade berusad av kåthet på sin kärlek framför sig, knäfallande inför honom, och runkade sin glänsande kuk hårt. Han masserade det svullna ollonet mellan tummen och pekfingret utan att ens bemöda sig om att dra förhuden fram och tillbaka. Istället kunde Wilma upphetsat se på när hans fingrar gnuggade ollonets kant till tonerna av hans njutning, framförda som frustanden och häftiga stön. Hon lyfte sina bröst högre för honom. Erbjöd dem åt Kristoffer som vore de ett altare för hans dyrkan och offer till förmån för kärleken. Han stirrade på dem och utbrast i ofrivilliga ljud av utmattande njutning när han slutligen passerade den bortre gränsen för sin njutnings uthållighet. Ur kukens topp sköt en lång och tjock stråle av vitaktig vätska hastigt ut som rörde sig i en vid båge innan den varma sperman landade och fläckade Wilmas upplyfta bröst. Kristoffer kved av njutning när han fortsatte runka sin kuk så att nästa stråle av sperma sköt ut och landade varmt intill den plats där den förra nyss smutsat ned henne. Wilma kunde till slut släppa Kristoffers kön med blicken och tittade ned på sina bröst när en sista stråle fläckade henne med sin så underligt smutsiga vitaktighet. Sperman hade redan börjat rinna nedåt och hade hunnit lämna färglösa spår efter sig över brösten. Ena bröstvårtan var täckt av den vitaktiga vätskan vars varierande viskositet fick vårtan att se snuskigare ut än någonsin. Även Kristoffer stirrade på de kladdiga brösten och i hans ögon syntes en döende upphetsning vars eld redan höll på att släckas av den fullständiga tillfredsställelsens glansartade vattnighet.



Med denna nya känsla inom sig såg han på när Wilma nyfiket och med en känsla av att vara otillåtet snuskig smetade ut sperman över sina bröst med ena handen. Snart var hela bröstet glittrigt av hans njutning och hon tittade på sin lika kletiga hand och log skälmskt. Hon tittade upp på Kristoffer med ett frågande uttryck i sina ögon. Han ryckte till, knappt märkbart, men log uppmuntrande åt henne. Wilma tolkade blicken som att han förstod och uppmuntrade hennes tanke. Hon försökte intala sig själv att det var en uppmaning och inget annat. Hon förde därför sakta handen mot sin mun och stack ut tungan. Med lätt rynkad näsa slickade hon på kletet som fick hennes fingrar att glänsa men fick förnyat självförtroende och en annorlunda känsla av upphetsning när hon såg hur Kristoffer stirrade på henne. Han tycktes njuta av att se henne göra på det sättet. Hans kuk ryckte till men föll tillbaka. Små spasmer genomfor den under hela tiden han betraktade hennes snuskiga beteende. Wilma bestämde sig därför för att avsluta i samma skamligt snuskiga anda och lutade sig fram. Hon tog Kristoffers slaknande men fortfarande halvhårda kuk i sin mun och slickade dess ollon rent från den njutnings kladd vars resa slutat redan där istället för att smutsa ned hennes kropp. Nu fick den istället göra hennes redan snuskiga mun ännnu snuskigare. Kristoffer stönade tyst till svar på hennes oväntade beteende och när hon tittade upp på honom såg hon hur han log av fullständig tillfredsställelse. Till slut hjälpte han henne upp och tvingade till sig en djup kyss som Wilma deltog i med en lika stor villighet som den hon upplåtit sin kropp åt hans åtrå och kärlek med. Att få vara hans och bli behandlad på det sättet... Hon kunde inte önska sig något bättre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar