fredag 7 oktober 2011

Kapitel 3: Ett sonat brott

En vanlig vardagskväll i oktober hade Simon och Thea tråkigt. De hade inga som helst planer för kvällen och den såg därför ut att sluta på soffan med ett halvtråkigt program på TV som ingen av dem egentligen brydde sig särskilt mycket om. Simon ogillade den sortens kvällar. Kvällar då de kunde gjort något mycket roligare men av ren lathet hamnade på den där soffan utan några som helst ambitioner. Framförallt ogillade han att titta på TV. Thea var inte lika ovillig utan tyckte att den typen av avslappnat halvtittande var helt ok. Nu satt de därför till slut på sin soffa och tittade på en komediserie med pålagda skratt från en publik som aldrig syntes till. Thea satt lutad mot Simon och försökte gosa in sig så gott det gick under hans arm som han höll om henne. Ibland när hon tittade upp på honom möttes deras blickar i ömhet och stilla kärlek. När hon tittat mot skärmen för länge i sträck någon gång märkte hon istället hur rastlös Simon verkade vara. Han satt och trummade med andra handen mot sitt lår och tycktes söka första bästa anledning att resa sig upp och göra något annat. Hon förstod inte riktigt den där rastlösheten. Hur han kunde känna sig så stressad utan att ha något att göra. Det gjorde inget. Så länge han höll om henne och mötte hennes blickar då och då var Thea fullt nöjd. Hon trivdes så bra att hon kunde suttit där med honom hur länge som helst. Det blev reklam. Volymen tycktes höjas avsevärt och färgglada kortfilmer med banala budskap mötte bådas näthinnor utan att någon av dem riktigt registrerade vad det var för produkt som man ville sälja. Istället sänkte Simon volymen och tittade på Thea med ett lurigt leende.





"Vad?" frågade Thea och log. "Jag har en roligare idé" började Simon försiktigt och försökte avgöra om den skulle falla i god jord eller inte. "Vadå för idé?" frågade Thea utan att leendet försvann för ett enda ögonblick. Simon tvekade en kort stund. Sedan bestämde han sig. "Kan vi inte titta på porr tillsammans?" Frågan kom som en fullständig överraskning för Thea vars leende brast som en knopp och slog ut i ett nervöst skratt. "Det skulle vi väl kunna göra" svarade hon till slut. "Vad tänkte du vi skulle se på då?" Så långt hade han inte tänkt. Han var bara uttråkad av programmet på TV:n och hade tänkt att om de tittade på snusk tillsammans så kunde kvällen mycket väl komma att bli ganska intressant ändå. "Ääh, något inspirerande kanske?" svarade han därför flyktigt. Theas nervositet över de förändrade planerna fick henne att skratta ofrivilligt, vilket hon irriterade sig på, men hon kunde inte neka till att det kunde vara ganska spännande att göra som Simon föreslog. Bli upphetsade tillsammans och sedan inte kunna hålla sig ifrån varandra. Inte minst var tanken på att Simon inte skulle kunna hålla sig ifrån henne väldigt lockande. "Ok, välj du något bra då. Du har säkert bättre koll än vad jag har på sånt" svarade hon därför och lyckades på en och samma gång framföra sin egen relativa oskuld i sammanhanget. Inte för att hon aldrig tittat på porr förut. Det var klart att hon hade, men hon ville inte vara den som bestämde en sådan sak. Tänk om det hon valde var dåligt. Eller, tänk om Simon tyckte det hon valde var konstigt. Det hade varit långt värre. Vad skulle hon säga då? Simon fick välja. Det var bättre så. Lättare.



Simon gick och hämtade sin bärbara dator från köksbordet och satte ned den på soffbordet framför dem. Han slog upp skärmen och satte igång datorn. Några sekunder senare var de inne på en hemsida som strömmade allehanda porr omedelbart med inte mer än några sekunders laddningstid. "Vad ska vi se?" frågade Simon och tittade på en Thea som vred sig av osäkerhet där hon satt. "Du får välja" svarade hon och tittade lite halvt ointresserat på skärmen där stillbilder visade nakna kvinnor och män i olika positioner, utförandes allsköns smutsiga handlingar. Simon tänkte efter utan att lägga märke till Theas osäkra beteende. "Om man söker på passion, tror du man hittar något vettigt då?" frågade han. "Testa vet jag" var det enda svar han fick. Han skrev ordet i en liten sökruta och tryckte på enterknappen. Några sekunder senare fylldes skärmen av små rutor med beskrivande bilder under vilka en titel stod utskriven som explicit beskrev vad som skulle visas om man klickade på bildrutan. Han valde första bästa ruta och snart laddades en film som tydligen innehöll ingrediensen passion. De väntade en liten stund medan filmen laddade och under tiden lade Simon sin hand på Theas lår och tittade på henne med kärleksfulla ögon i vilka en nyfikenhet spelade. Det var dags. Spänningen i soffan hade ökat avsevärt i och med att Thea tyckte att det de skulle göra kändes märkligt förbjudet trots att det bara var de två där. Självklart hade hon sett sådana filmer förut men aldrig tillsammans med Simon. Hon visste inte riktigt hur hon skulle reagera och ännu mindre hur han skulle reagera på hennes reaktioner. Det fick bli som det blev, bara han kunde trycka på play-knappen någon gång.



Snart syntes två personer på skärmen som pratade med varandra i en bar. Det var en ganska typisk scen för den sortens film och snart hade handlingen genomgått en föveckling som gjorde att de båda hamnade ensamma i ett rum med en stor säng. Mannen klädde av kvinnan och kysste henne både på munnen och över kroppen. Han fokuserade extra mycket på att kyssa hennes bröst och det tog inte lång tid förrän hon stod på knä framför honom och knäppte upp hans byxor. Filmen var inte särskilt bra men vetskapen om att hon snart kanske skulle komma att göra samma sak gjorde att Thea kände spänningen öka ytterligare i soffan. Helt plötsligt ringde det på dörren till lägenheten och Simon gav Thea en undrande blick som hon besvarade med en lätt axelryckning. Hon hade väl ingen aning om vem det kunde vara? Efter lång tvekan tryckte Simon först på escape och sedan på mellanslagsknappen så att filmen minimerades och därefter sattes på paus. Han suckade besvärat och reste sig upp från sin plats. När han gick mot hallen tittade Thea nervöst på skärmen framför sig. Kvinnan i filmen hade plockat fram mannens kön och var precis i stånd att ta det i sin mun. Pausbilden som var fullt synlig på skärmen gjorde henne upphetsad. Att någon snart kunde komma in i rummet tillsammans med Simon gjorde hela situationen ännu mer spännande. Om det hände skulle hon bli tvungen att snabbt slå igen skärmen och låtsas som att de bara tittat på TV. Då skulle bara hon och Simon veta vad som syntes på den ihopslagna datorn. Thea gillade den tanken men istället för att släppa in någon i lägenheten hörde hon hur Simon hälsade på någon och därefter stängde dörren bakom sig när han gick ut i korridoren. Vem kunde det vara egentligen?



Thea tittade runt på sidan under tiden hon väntade. Under filmrutan fanns en rubrik som hette "Rekommenderade filmklipp". Om de var relaterade till det klipp de tittade på var svårt att avgöra. Kvinnoansikten och manliga kön trängdes om plats i de flesta rutorna och de flesta klippen såg ut att handla om ungefär samma sak. Det var bara en bild som stack ut och därför fångade Theas intresse lite extra. Det var en ung tjej vars smink hade runnit nedför kinderna. Håret var i oordning och hon såg ut att ha blivit ganska bryskt behandlad. Det var ingenting som vanligtvis intresserade Thea men just att det där var den enda bilden som var annorlunda gjorde att hennes blick hela tiden drogs dit. Hon lyssnade noga efter men hörde ingenting av vad som hände ute i korridoren. Kvinnans skärrade men samtidigt upphetsade blick gick inte riktigt att släppa. Thea tittade på den igen. Om hon ändå skulle sitta där helt ensam kunde hon väl lika gärna titta på något så länge? Till slut bestämde hon sig och klickade på rutan så att den öppnades i ett nytt fönster. Filmklippet laddades och Thea kände hur nervositeten ökade i ungefär samma takt som klippet blev färdigt att titta på. Bara inte Simon kom in just nu. Å andra sidan kunde hon ju bara trycka bort filmen precis som han nyss gjort. Bara hon stängde fönstret efteråt så skulle han aldrig få veta vad hon tittat på i smyg. Hon tryckte på play och maximerade filmen så att den täckte hela skärmen. Från en svart ruta dök plötsligt en ung tjej upp som blev utfrågad av en man. Volymen var så låg att Thea inte kunde höra varken frågorna eller svaren. Av en sorts morbid nyfikenhet spolade hon istället framåt en liten bit för att se hur det hela fortsatte.



Tjejen i filmen reste sig upp och omedelbart därefter slet mannen tag i henne och rev sönder hennes linne. Trots att Thea sett bilden av hennes ansikte innan hon tryckte igång filmen blev hon överraskad av bryskheten i mannens rörelser. Tjejens bh drogs uppåt och snart var hennes bröst fullt blottade för honom. Han klämde på dem med en hand samtidigt som han höll tjejens ansikte fast i ett hårt grepp. Hennes blick var orolig men signalerade på intet sätt någon motvilja mot det hon utsattes för. Snarare en sorts upphetsad likgiltighet, hur nu det än gick till, inför hur hon behandlades av honom. Snart hade hon två fingrar instoppade i sin mun som hon började suga på. Trots den låga volymen kunde Thea höra vad mannen kallade henne när hon gjorde så. Det var fula ord. Ord som Thea själv inte hade uppskattat att bli kallad. Ändå var det så spännande att se vad som hände att hon inte kunde sluta titta. Tjejen trycktes ned på knä och mannen drog fram sin kuk framför hennes ansikte. När hon lutade sig fram för att ta den i sin mun tog mannen istället ett fast grepp om hennes hår och höll henne tillbaka. Thea satt som på nålar men kom på sig själv med att heja på mannen. Hon ville att han skulle fortsätta behandla tjejen på skärmen sådär illa men kände samtidigt stor skuld för hur hon tänkte. Det var fel både av mannen och av henne själv men hon kunde inte låta bli. Hela filmen var som en olycka hon inte kunde titta bort från, men tankarna var svårare att rättfärdiga. När hon tittade vidare fortsatte de kittlande hemskheterna. Den stackars tjejen hade mannens stora kuk i sin mun men gavs ingen ro att försöka ta hand om den. Istället tvingade han den djupt in i henne och knullade hennes mun utan att visa minsta försiktighet eller hänsyn. Hennes ögon började tåras och snart rann sminket i två svarta ränder utmed tjejens kinder. Fortfarande gjorde hon ingenting för att hindra honom och Thea kunde inte låta bli att uppskatta det mannen gjorde mot henne. Det var inte det att Thea själv skulle vilja bli utsatt för samma sak, det trodde hon i vart fall inte, men ändå tände det henne att se någon annan bli utsatt på just det sättet. Det hela stred verkligen mot Theas vanliga uppfattning om rätt och fel. Stred mot hennes syn på vad sex var och borde vara. Ändå kunde hon inte slita sig från de rörliga bilderna.



Dörren öppnades och Simon kom in i lägenheten. Thea fick panik. Så snabbt hon överhuvudtaget kunde slängde hon sig på escape-knappen och därefter på den avlånga mellanslagsknappen för att få filmen att sluta. Hon hörde Simon röra sig inåt i lägenheten och paniken stegrades ytterligare. Filmen vägrade sluta. Den hade stannat men vägrade minimeras så att Thea kunde stänga fönstret och utrota alla spår av vad hon gjort i Simons frånvaro. Hon började nästan hoppa i soffan när Simon kom in i rummet. Stäng av då, tänkte hon. Stäng av din dumma sak! När det redan var för sent att stänga ned fönstret beslöt sig Thea för att slå igen datorn istället. Skärmen blev svart precis innan den slog mot tangentbordet. Simon tittade på Thea med förvånad blick. "Fortsatte du titta utan mig?" frågade han och låtsades vara sårad. Thea visste inte vad hon skulle svara. Det Simon trodde att hon gjort var långt mildare än det som faktiskt hade hänt och därför tycktes det vara en bra idé att erkänna det för att slippa ta ansvar för det andra. "Ja.. Jo, kanske det" svarade hon blygt utan att titta på honom. Simon började skratta. "Men min kåta lilla sötnos. Du kunde väl ha väntat på mig?" Thea svarade inte. Hon kände en hetta stiga från halsen och upp över kinderna som slutligen fick hennes öron att kännas som rykande ångmaskiner. Om han bara hade vetat vad hon egentligen skämdes för. "Ska vi titta igen?" fortsatte Simon. Thea visste inte vad hon skulle ta sig till. Om Simon öppnade datorn skulle han få se vad hon tittat på. Om hon istället svarade nej skulle hon kanske få chans att stänga ned det där fönstret lite senare utan att Simon någonsin behövde få veta vad som egentligen hänt. Därför skakade hon på huvudet. "Jag tror inte det behövs. Vi klarar oss nog ändå. Tror du inte det?" frågade hon och ansträngde sig för att låta sitt leende se så suggestivt ut som möjligt. Simon nickade ivrigt och satte sig bredvid henne. Kanske hade hon kommit undan trots allt.



"Jag måste ändå fixa en sak lite snabbt. Jag vet att det är fel tidpunkt men jag lovade Stefan att göra det omedelbart." Thea kunde inte säga emot. Det var klart han skulle hålla sitt löfte, även om hon tyckte att tidpunkten kanske inte var den bästa. "Går det snabbt?" frågade hon. Simon tittade henne djupt i ögonen och fastnade där innan han ruskade på huvudet för att komma till sans. "Tar bara ett par sekunder. Jag lovar." Sedan öppnade han den bärbara datorn till Theas förfäran. Hon visste inte vad hon skulle göra. "Är det på datorn?" frågade hon i panik och såg förtvivlat hur Simon nickade till svar. Hon ville hindra honom, kasta sig över honom och initiera sex så att han skulle få tankarna på annat. Men hon hann inte. Simon hade redan tryckt på knappen och datorn blinkade till. Snart lystes skärmen upp och ögonblicket därefter syntes en ful bild på skärmen som fick Simon att stanna upp. Han vände sig om och tittade på Thea som satt och stirrade ned på sina knän i skam. Sedan tittade han på datorskärmen en gång till. "Är det här verkligen...?" började han. "Det här är väl inte filmen som vi tittade på?" frågade han och tittade återigen på Thea där hon satt och försökte sjunka in i soffans ryggstöd. Simon studerade pausbilden en stund innan han tog till orda på nytt. "Var det en sån film du ville se?" Thea kunde inte förmås att svara så Simon studerade bilden lite till. Han noterade det rinnande sminket och greppet om tjejens hår. "J-jag ville bara se vad det var för något" viskade Thea skamset. Simon tittade på hur lång tid filmen gått och kunde inte hålla tillbaka ett kort skratt. "Jag antar att du fick reda på det efter... fyra minuter." Kunde han inte bara låta det bero? "Var den bra då?" fortsatte han istället. Thea vågade sig till slut på att titta mot Simon där han satt bredvid henne. Han verkade inte tycka illa om henne för vad hon valt att titta på. Inte tänka annorlunda om henne på något dåligt sätt. "Ganska" svarade hon till slut. "Men hemsk samtidigt" fortsatte hon i ett ynkligt försvar.



"Om det är sånt här som gör dig kåt så tycker jag vi fortsätter titta på denna istället för den andra" hörde Thea Simon säga. Hon trodde knappt sina öron. Hon ville protestera, säga att det alls inte var så att hon blev kåt av den sortens filmer, men det var ju sant. Hon hade blivit upphetsad av just den filmen vare sig hon ville det eller inte. Tanken på att se den tillsammans med Simon var så skamlig att hon inte kunde förmå sig själv att svara ärligt. "Om du gillar den så kan vi väl se lite mer. Antar jag" svarade hon därför för att ge Simon makten att bestämma. Det var lättare om det var hans beslut. Då måste hon ju titta på allt det hemska som hände. Då var det inte hennes fel längre. Eller? Istället för att svara tryckte Simon igång filmen. Han höjde volymen så att de hörde precis vad som sades. Thea lutade sig tillbaka i soffan och försökte låta bli att se intresserad ut. Hon sneglade åt sidan för att se hur Simon reagerade på den bryska behandlingen i filmen. Han tycktes ganska oberörd men höjde ögonbrynen emellanåt när någon av mannens åtbörder var extra hårdhänt. Snart låg tjejen på golvet med ansiktet nedåt och mannen särade oförsiktigt hennes ben samtidigt som han höll henne nere med en tung hand runt hennes nacke. När tjejen gjorde ljud av njutning följde ytterligare tarvligheter som fick Thea att dra efter andan. Simon sneglade samtidigt på Thea och såg hur hon nervöst slickade sig om läpparna. I hennes ögon såg han något förvånande. Så fort mannen på skärmen betedde sig illa mot tjejen såg det ut som att Thea uppmuntrade honom. Som om hennes ögon hejade på och ville att det hemska skulle fortsätta. Simon hade inte haft en aning om att Thea hade sådana fula tankar inom sig. Han funderade på vad han tyckte om sin nya upptäckt. Det var inte helt rätt. Hon borde inte känna eller tycka så men känslan mellan Simons ben sade något helt annat. Åsynen av Theas uppmuntrande blick hade redan gjort honom hård.



Simon gillade inte ens själv det som hände i filmen. Det var inget som vanligtvis gjorde honom upphetsad att se på. Det var det egentligen inte nu heller men just att Thea tände på det var tillräckligt för att hetsa upp honom också. Allt eftersom filmen spelade framför dem tittade han mindre och mindre på filmen men desto mer på Thea där hon satt och med skräckblandad förtjusning tog in det som hände på skärmen framför dem. Simon nöjde sig med att notera vilka åtbörder och ord som fick hans vanligtvis så söta och godhjärtade tjej att flämta till eller se uppmuntrande ut på det där sättet. Det var inga fina saker. Tjejen blev illa behandlad på en mängd olika sätt. Hennes ansikte var snart glansigt av både saliv och vad som måste vara mannens försats. Sminket smetades ut över hennes kinder på nytt och hon lades på rygg så att mannen kunde ta henne hårt medan hans händer besudlade hennes kropp på olika sätt. Så fort Theas blick drogs mot Simon tittade han snabbt mot skärmen för att hon inte skulle se hur han studerade henne. Det tog inte lång tid förrän hennes egen blick var riktad åt samma håll och Simon kunde snegla mot sitt huvudsakliga intresse på nytt. När filmen började närma sig sitt slut hände något annorlunda. Det gick i filmens övriga ton men var något som Simon aldrig hade ens tänkt på att man kunde göra. Inte minst för att det var så fruktansvärt fult gjort. Förnedrande till och med. När mannen sprutat över tjejens ansikte, på sedvanligt porrfilmsmanér, nöjde han sig inte utan smetade med handflatan ut sitt smutsiga kladd över hennes kinder och ansikte så att hela hon såg ut att vara täckt av snusk blandat med smala ränder av svart smink. Därefter tonade filmen ut i svart och var slut.



Simon tittade mot Thea som mötte hans blick. "Det där var verkligen inte fint" började Thea som för att ursäkta sig själv. Hon försökte dölja sin upphetsning över det hon sett. Simon skakade på huvudet. "Verkligen inte" svarade han och menade trots allt allvar. "Gillade du den?" frågade han därefter. Thea ville inte svara. Hon var fruktansvärt upphetsad men kunde knappt ens erkänna det för sig själv. Ännu mindre för Simon. "Jag tror inte det" svarade hon diplomatiskt. Det var nästan sant. Visst var hon upphetsad men att säga att hon gillade filmen skulle ha varit att säga lite för mycket. "Är du säker?" fortsatte Simon som om han inte trodde på henne. Det gjorde han inte. "Ja.. vadå?" svarade Thea på den förhörsliknande frågan. Simon tittade strängt på henne. "Ta av dig byxorna Thea." sade han med en röst som inte lämnade någon tvekan om hans hårdheten i hans vilja. Thea tvekade. "Ta av dem!" befallde han på nytt och Thea måste göra som han ville. Hon tog av dem och satt snart med bara trosor på underkroppen i soffan. Simon satt vänd mot Thea och tittade utforskande på hennes små lår och knän. "Sära på benen" löd nästa order. Thea lät bli och därför kände hon nästan omedelbart Simons båda händer på sina knän och hur han utan minsta tvekan drog dem åt varsitt håll. Handlingen fick Thea att flämta av upphetsning. I en snabb rörelse smekte Simon med handen längs insidan av hennes lår och kom fram till trosorna i samma smekning. "Är du säker Thea?" upprepade han frågan med en närmast inkvisitorisk stämma. "Ja" fick Thea fram med en röst som inte var långt mer än ett hest pip. Sedan kände hon Simons fingrar mot sitt underliv. Han tryckte mot trosornas mitt och kände omedelbart fukten mot sina fingertoppar. "Du ljuger" sade han och tittade Thea förebrående i ögonen. Hon skakade på huvudet till sitt försvar men det hjälpte inte. Simon drog trosorna åt sidan och lät sina fingrar glida in mellan Theas våta blygdläppar så att de blev lika glansiga som de läppar han smekte. "Ljug inte för mig Thea. Jag såg nog hur kåt du blev av att titta på det där" fortsatte han och Thea kunde inte förneka det längre. Hennes kropp hade avslöjat henne. Hur skulle hon kunna fortsätta neka när hon var så våt mellan benen?



"Förlåt" viskade hon istället och slog ned blicken. Med sin andra hand greppade Simon hennes haka. Inte helt olikt hur mannen hade hållt tjejen fast i filmen innan Simon ens kommit tillbaka in i lägenheten. Parallellen gjorde Thea än mer upphetsad. Hon ville inte bli behandlad på samma sätt som tjejen i filmen, men de skuldkänslor hon upplevde för hur hon känt när hon bevittnat det hela gjorde att hon kände att det var rätt. Hon borde inte bli fint behandlad efter det hon tänkt. Simon lyfte Theas haka så att hon måste titta honom rakt i hans smalnande ögon. "Du är en dålig flicka Thea" konstaterade han med låg röst. Thea nickade till svar. Hur kunde hon förneka ens det? "Hur skulle det kännas om någon behandlade dig sådär?" frågade Simon nästan som en gammal lärare på lågstadiet som förebrår en elev för hur den betett sig mot sin stackars skolkamrat. Thea kunde inte svara på frågan. "Så gör man inte Thea. Så tänker man inte. Det är fel. Förstår du det?" Frågorna fick Thea att skämmas över vad hon tänkt. Över hur hon i sitt inre uppmuntrat mannen på filmen att fortsätta sin förnedrande behandling. Utan att släppa Simons blick med sin egen nickade hon försiktigt sitt svar. Hon förstod. Simon hade rätt. Hon var nog en dålig flicka som tänkt så. Hur Simon kunde veta vad hon tänkt var inget som Thea reflekterade över. Hennes egen skuldmedvetenhet var så stor att hon bara tog för givet att Simon var lika införstådd med hennes tidigare tankar som hon själv. "Ställ dig upp!" nästan röt han och Thea hoppade till av förvåning och något som liknade rädsla men ändå inte riktigt var just det. Hon flög upp ur soffan och ställde sig framför Simon som också reste sig. När de stod och tittade på varandra skakade han långsamt på huvudet i besvikelse över Theas reaktion på tarvligheterna i filmen. "Du borde skämmas Thea. Hör du det?" Thea kände sig vimmelkantig. Om det var för att hon rest sig så hastigt eller om det var det moraliska klander som Simon utsatte henne för var svårt att avgöra.



Simon cirklade runt henne som ett rovdjur på jakt efter ett oskyldigt villebråd. Det var bara det att den här gången var villebrådet inte oskyldigt. Långt ifrån. När han fick Thea mellan sig själv och soffan vred han runt henne så att hon tittade på väggen bakom möbeln. Hon undrade vad han tänkte ta sig till med henne och fick snart en föraning när hon kände hans hand i ryggen som knuffade henne framåt så att hon tappade balansen. Thea föll framlänges men lyckades ta emot sin vikt mot knäna som hon tvingades sätta mot soffkuddens kant när hon med utsträckta armar samtidigt tog emot sig mot väggen. Handen som knuffat henne återkom men placerade sig i hennes ryggslut den här gången. Simon tryckte så att Thea måste svanka för honom. Han stod precis bakom när han släppte för att istället dra av henne trosorna i en hetsig och snabb rörelse som hotade att riva sönder dem. De hamnade i Theas knäveck där de fick ligga kvar. Handen återtog sin plats vid ryggslutet och tvingade Thea att svanka med ryggen i en djup båge som tvingade upp rumpan högt. Hon kände sig blottad när Simon stod bakom henne och kunde se rakt in mellan hennes länder. Samtidigt också förvirrad. Var han arg på henne för hur hon reagerat eller var han kåt? Kanske båda saker samtidigt. Thea hoppades att han var båda saker samtidigt. Hon förtjänade inget annat än hans klander men hoppades innerligt på att han samtidigt blivit kåt. Den ställning han tvingade henne att stå på knä i tydde trots allt på det senare. Hennes tankar avbröts abrupt när ett skarpt ljud skar igenom rummet och följdes av en het sensation på hennes ena skinka som fick Thea att flämta till av den plötsliga smärtan. Hon tittade bakåt och såg Simons hand som lämnade hennes stjärt för att ta ny ansats.



Thea hörde Simon mumla för sig själv precis innan det stack till av smärta på hennes andra skinka. Något om en dålig flicka. Hon visste precis vem han syftade på och höll med. Hon var en dålig flicka och förtjänade varenda slag. Simon brukade inte smiska henne men efter hennes tankar och påhejande av den där hemska mannen på filmen kunde han tydligen inte hålla tillbaka längre. Han måste straffa sin Thea och hon var själv så medveten om sitt dåliga beteende att hon inte kunde förmå sig att protestera. Det kändes rätt det han gjorde. En lämplig åtgärd för att straffa hennes opassande tankar. Det hettade om hennes rumpa och det var på sätt och vis en rättfärdighetens smärta. När han smiskade henne igen och det skarpa ljudet skar i Theas öron för att följas av en förhöjd smärta om baken kände hon bara hur rätt det var. Det gjorde ont, men på rätt sätt. Av rätt anledning. Hon fick skylla sig själv. Plötsligt upphörde slagen och Thea skulle precis vrida ansiktet bakåt för att se vad som skulle hända härnäst när hon istället avbröts av två stora händer som greppade henne om magens sidor. De tog lystet på hennes kropp och rörde den precis som de ville. Att kalla rörelserna smekningar vore missvisande eftersom Simon tog snarare än gav med sina händer. Han tog njutning från Theas kropp och gjorde den till sin. Hetsigt drog han upp hennes linne för att låta händerna stjäla den lena njutningen revbenen erbjöd. Linnet slets högre upp och Theas bröst fick ta över rollen som revbenen nyss spelat. "En dålig flicka Thea. Du borde skämmas" mumlade Simon bakom henne i ett rus av våldsam upphetsning när han klämde på hennes bröst som fortfarande täcktes av bh:n. När Thea tillät sig själv ett tyst stön av den njutning händerna trots allt skänkte henne upphörde han med sina rörelser och strax därefter föll ett nytt slag med handflatan mot hennes stjärt så att hon flämtade häftigt av en smärta som hon inte kunde låta bli att njuta av.



Simon tog plötsligt tag i Theas vader och vred runt dem så att hon föll ned på soffan med rumpan först. Det sved till eftersom den var rosa från daskningarna men Thea accepterade smärtan utan att klaga. Hon fick skylla sig själv. Det var det enda hon tänkte. Simon särade bryskt på hennes ben och stirrade på den utlämnade kroppen med kåta ögon. Han sjönk ned på knä vid soffans slut och drog Thea mot kuddens kant så att rumpan snart var halvvägs utanför dess kant. De små låren tryckte han isär ytterligare så att hon låg öppnad inför honom i en ställning där hon inte kunde skyla sig alls ens om hon velat. Han släppte benen och satte händerna under Theas bröst för att med en snabb rörelse dra upp bh:n och linnet tills de båda satt ihopknycklade under hennes haka. Brösten var blottade och Simon stirrade på dem när hans andning blev tyngre. Theas små bröstvårtor styvnade inför hans blickar och hon blev generad av hur hennes kropp reagerade på hans behandling. Hur hon själv reagerade med upphetsning och kåthet på hans oförsiktiga och hårda sätt. När han såg hur de små vårtorna drog ihop sig i en trotsig gest skakade han återigen på huvudet åt Thea. "Skäms du inte det minsta?" frågade han henne och Thea nickade ivrigt för att visa att hon visst skämdes. Att hon var fullt medveten om sin skuld. "Jag kan inte hjälpa det. Det är inte mitt fel" beklagade hon sig tröstlöst. "Förlåt. Du får göra vad du vill med mig Simon" fortsatte hon vilket fick Simon att tända till. "Jaså? Du verkar inte ha förstått någonting av det här Thea" väste han åt henne med upptänd röst. "J-jag menade inte så. Jag menade bara att..." förklaringen avbröts på fulaste tänkbara sätt av en salivdusch som plötsligt vätte ansiktet på Thea. Den gränsöverskridande handlingen fick henne att helt tappa fattningen och förklaringen förblev därför outtalad. Hade det inte varit för att hon redan var så upphetsad hade en sådan åtbörd vanligen resulterat i förlorad lust och befogad ilska men Thea kunde inte förneka att det var passande med tanke på vad mannen gjort med tjejen i filmen och hur hon själv känt när hon sett det hända. Jag får skylla mig själv. De där fem orden ekade gång på gång i hennes inre och legitimerade Simons smutsiga och hårda behandling av henne varenda gång.



Därför tittade hon istället skuldmedvetet upp på Simon och svalde stoltheten inför honom. "Tack" utbrast hon utan att det ens var meningen. Simon lyssnade som tur var inte. Han drog istället ned gylfen och knäppte upp knappen på sina jeans. Thea stirrade ned mellan sina särade ben. Bortom sitt eget könshår såg hon vad han gjorde och synen fick henne att rysa genom kroppen av förväntan. Simon drog ned sina byxor en bit och i samma ögonblick såg hon den hårda kuken som sprang upp som en åtdragen fjäder och svajade framför henne. Innan han ens rörde vid sig själv tog Simon tag i trosorna som fortfarande band samman Theas anklar och slet av dem med en häftig rörelse. Sedan lutade han sig fram så att hans ansikte kom helt nära Theas. Han stirrade på henne med en mörk blick som uttalade anklagelser som munnen inte kunnat imitera utan att de fulaste ord använts. Thea kände instinktivt att hon borde titta bort, slå undan blicken. Vad som helst. Istället mötte hon den med osäkra ögon som bad om mer. Att hon inte tittade bort provocerade Simon. Hon visste vilken dålig flicka hon var. Han hade talat om det för henne, straffat henne för det med hjälp av sin handflata och på fula sätt med sin mun och sitt saliv. Ändå tittade hon inte bort. Ändå provocerade hon honom att fortsätta. Nåväl, hon skulle få. Som från ingenstans dök Simons hand upp och vred Theas ansikte åt sidan. Sedan tryckte han henne mot soffans ryggstöd så att kinden och läpparna blev ihoptryckta. Fortfarande tittade Thea på Simon med ett öga. Ilskan i hans egna var som en drog. Hon kunde inte sluta titta. Han var hennes domare. Hennes moraluppfattnings bödel. Att det kunde vara så skönt att få sitt straff hade hon aldrig kunnat drömma om.



Något tryckte mot henne. Det var hårt och tvingade sig in mellan Theas våta små blygdläppar. Med kinden tryckt mot soffan kunde hon inte titta ned mellan sina ben och se det som hände men hon förstod ändå precis vad det var. Simons hårda kuk. Som hon ville känna den i sig. Han fick göra som han ville med henne. Hon hade menat precis det hon sagt trots att hon försökt bortförklara sina ord. Hennes blick flackade när hon tittade på Simons flammande ögon som tycktes hotfulla på samma gång som de gav ett löfte om stor njutning. Han tryckte henne hårdare mot soffan innan han greppade sin kuk med andra handen och tryckte den hårdare mot Theas öppning. Hon kände hur kroppen gjorde motstånd utan att hon egentligen ville det själv men det spelade ingen roll. Simon fortsatte trycka sig framåt och snart kände hon hur toppen av hans kuk gled in i henne och tvingade de inre väggarna att ge plats åt resten av honom. Hon andades häftigt av upphetsning och utstötte ett ansträngt ljud av njutning när Simon tryckte in hela sin kuk i hennes lilla kropp. Värmen från hennes inre fick samtidigt Simons ögon att tappa sin glöd för ett ögonblick när ren njutning omslöt hans kön och tvingade honom att kapitulera om än bara för en kort stund. När han drog sin kropp bakåt och kände Theas gnidas skönt mot sitt stånd fick han ny energi och han stirrade åter in i hennes lika skärrade som kåta tillgängliga öga. "Din sköna lilla kåtslyna" väste han mellan sammanbitna läppar och tänder när han stötte sin hårda kuk djupt in i Theas villiga kropp på nytt. "Det var det här du ville va?" fortsatte han. Thea som inte kunde röra sitt ansikte och knappt vågade säga något blinkade bara med sina blanka ögon. Simon stötte hårt in i henne och hon måste sluta dem. Den hårda kuken tvingade sig verkligen in i hennes kropp gång på gång när Simon knullade henne. Hans vilja var hennes. Hon tänkte inte protestera nu heller. Han fick ta henne hur hårt han ville. Hon förtjänade det. Hon fick skylla sig själv. Tänk att det kunde vara så skönt att få skylla sig själv.



Till slut släppte Simon efter med handen så att Thea kunde vända ansiktet och titta rakt på sin bestraffare. Hon såg och kände hur han tog för sig av hennes kropp. Hur han klämde på brösten och tryckte ihop dem inför sina ögon. Samtidigt använde han hennes trånga inre för sin njutning när han stötte hårt in i henne gång på gång. Det var skönt, fruktansvärt skönt, att bli behandlad på det sättet efter de tankar hon tillåtit sig tidigare. För varje hård stöt in i hennes försvarslösa kropp kändes det som att skulden minskade och balanserades. Simons händer lämnade hennes bröst och han placerade dem på båda sida av hennes hals. Han lät dem glida ut åt sidorna och tog två fasta grepp om Theas axlar vilka han sedan använde som en sorts hävstång för att kunna trycka sig så djupt in i henne som möjligt. Den stora kuken som försvann in i henne fick Thea att utstöta flera oavsiktliga ljud av njutning. Ljud som fick Simon att se än mer förebrående ut. Han stirrade Thea rakt i ögonen när han talade. "Hur vågar du njuta av ditt straff din lilla slyna?" Frågan ökade bara känslan av skuldminskning och fick Thea att flämta av upphetsad kåthet som i sin tur förstärkte tonen av förebråelse och klander i Simons blick. "Va?" fortsatte Simon som ville ha ett svar på sin fråga. "Förlåt. Jag kan inte hjälpa det. Det är så skönt" lyckades Thea få fram mellan stön och flämtningar som hon desperat försökte hålla tillbaka. "Så du är en kåtslyna då?" löd nästa fråga som följdes av en extra hård stöt in i Theas kropp. Hon nickade sitt bifall och sänkte sedan blicken i skam. "Ta då på dig själv och visa vilken slampa du är" uppmanade Simon henne och Thea sträckte efter viss tvekan försiktigt ned en hand som hon placerade strax ovanför den plats där Simon trängde in i hennes kropp. Hon började smeka sig själv och kunde inte låta bli att släppa fram ännu fler ljud av njutning. Simon fortsatte stöta hårt in i henne men skakade samtidigt på huvudet i något som påminde om besvikelse. "Du är en riktigt dålig flicka Thea. Det förstår du va?" Orden fungerade som hårda smekningar för Thea. På nästan samma sätt som smiskningarna på rumpan hade gett upphov till en njutningsfylld fysisk smärta fick dessa mentala slag också henne att njuta på ett bitterljuvt vis. Hon var dålig. Det visste hon själv, men att få höra det gjorde det så mycket mer konkret och svårt att bortse från.



Det tog inte lång tid förrän Simon drog sig ur Theas kropp och befallde henne att vända sig om. Hon gjorde lydigt som han sade åt henne och lade sig med magen mot soffans sittkudde och ansiktet riktat mot ryggstödet. Väl på plats slet Simon tag i hennes hand och tryckte in den under hennes mage. "Du vet vad du ska göra min lilla slyna" sade han och släppte handen. Thea sträckte den pliktskyldigt längre in och fortsatte smeka sig själv i den nya ställningen. Strax därefter tryckte Simon sin kuk mot hennes blottade öppning och trängde återigen in i henne. Känslan av att fyllas upp av Simons hårda kuk tvingade ut ett djupt stön från Theas läppar som gjorde Simon irriterad. Han stannade upp mitt i en stöt och gav med handflatan ett hårt slag på Theas redan rosafärgade stjärt. Den plötsliga svedan och hettan fick henne att sluta upp med sina smekningar bara för ett kort ögonblick. Sedan fortsatte hon med ännu större iver att framkalla den orgasm som slutligen skulle avgöra vad hon var för något. Om hon kom när Simon behandlade henne på det där sättet måste hon ju vara något fult. Hon kunde inte komma undan den insikten. Istället omfamnade hon den och njöt i hemlighet av insikten. Det var inte mer än rätt att hon var något smutsigt och fult så som hon tänkt innan. Så tänkte man bara inte. Det var fel. Ännu mer fel var det att bli upphetsad och kåt av sådana tankar. Hon förstod det och var i själva verket tacksam för att Simon straffade henne för det brott hon begått. Han placerade sina händer på Theas höfter och höll henne fast när han knullade henne. Håda stötar av hans lika hårda kuk trängde djupt in i henne och när större delen av kuken var utanför Theas kropp glittrade den av de safter hennes upphetsning gett upphov till. Han fortsatte stöta och Theas kropp gungade fram och tillbaka över soffkudden för varje stöt. Snart släppte han höften med ena handen och tog istället tag om hennes hår. Han drog det bakåt så att Thea kunde känna hur det spände i hårbottnen för varje rörelse han riktade in i hennes kropp. Den andra handen lämnade strax därefter sin plats på den andra höften för att istället läggas på hennes rygg. Simon tryckte ned henne i soffan samtidigt som han knullade henne och Thea som älskade hur han behandlade henne fortsatte sina smekningar över klitoris när den stenhårda kuken gled in och ut ur henne inte långt därifrån. Pirrande känslor trängdes med regelrätta bultanden när orgasmen närmade sig och Simon verkade förstå precis vad som var på gång.



"Gör det Thea. Visa mig vilken skamlös liten hynda du är. Smek dig själv som en kåt liten slampa" uppmanade han henne och Thea fortsatte rörelserna med fingrarna väl medveten om vad en orgasm skulle skicka för signaler om hennes moraliska ställning. De där orden han kallade henne. Hon ville vara dem. Det kändes rätt att vara dem. Fel men ändå så rätt. När hon fortsatte smeka sin klitoris med snabba rörelser blev det snart för mycket eftersom Simon knullade henne hårt och utan uppehåll. Orgasmen gick inte att hindra längre. Istället lockade hon den. Tvingade fram den så som Simon tvingade henne att smeka sig själv. Den växte inom henne och slutligen trädde hon över den sista gränsen för sin njutning. En explosion av njutning briserade i Theas underliv och spred sig blixtsnabbt ut genom kroppen medan Simon stötte hårt in i henne med sin stenhårda kuk. Han tryckte in den hårt och drog ut igen. Stötte in lika hårt ännu en gång och flera gånger till. Njutningen fick Thea att kvida och ljuden från hennes mun varierade mellan stön, oavsiktliga fnittringar och häftiga flämtningar när hon kom. Simon drog henne samtidigt i håret medan han knullade hennes kåta kropp och tryckte sig hårt in i henne gång efter gång så att Thea upplevde hur hela hon fylldes upp av honom när orgasmen rasade som skönast. Nu hade hon avslöjat vad hon var. Nu visste de båda. Simon lutade sig fram och placerade sin mun tätt intill Theas ena öra. "Din lilla slampa" viskade han åt henne och Thea nickade sitt erkännande utan att vrida runt ansiktet för att se honom i ögonen. "Förlåter du mig?" viskade hon tillbaka men var inte säker på om Simon hörde henne. Det spelade ingen roll egentligen. Bara att få be om ursäkt gjorde att det kändes bättre på något sätt. Men Simon hade hört henne. "Vi får se" viskade han därför tillbaka innan han drog sig ur hennes kropp.



Han smekte Theas rumpa hårt och särade på de små rosafläckade skinkorna så att han kunde titta in mellan dem på Theas våta fitta och ännu hemligare anal där ovanför. Synen gjorde honom nästan galen av åtrå men han hade andra planer för den dåliga flickan som låg på knä framför honom. Han reste sig upp, satte sig bredvid Thea i soffan och hjälpte henne att lyfta överkroppen från sittkudden. "Först får du visa att du är en slampa på riktigt Thea. Slicka mig ren från dina snuskiga safter." Thea tittade skamset upp på Simon där han satt snett framför henne. "Gör det!" befallde han och Thea föll till föga. Hon kröp åt sidan så att hon hamnade mellan hans särade knän och tog sedan den kletiga kuken i sin hand. Hon höll i den samtidigt som hon började slicka på den så att hon kände smaken av sina egna snuskiga safter i sin mun. När undersidans glans ersatts av hennes saliv fortsatte hon på sidorna och ovansidan. Slutligen tog hon ollonet i sin mun och slickade även det rent från sig själv. När hon var klar tittade hon upp på Simon och såg i hans ögon hur kåt hennes beteende gjort honom. "Sug mig Thea" löd nästa flämtande order och Thea gjorde lydigt precis som han sade åt henne. Om hon redan avslöjat sig som en slampa gjorde det väl ingen skillnad om hon fortsatte? Det var så Thea tänkte när hon tog den hårda och renslickade kuken i sin mun. Hon kunde lika gärna löpa linan ut. Gjorde hon det skulle hon förmodligen slippa de sista skuldkänslorna också. Eller kanske snarare ersätta dem med andra som var lättare att hantera. Att vara Simons slampa gjorde henne absolut ingenting. Det kändes bara underbart skönt att vara. Hon började suga på ollonet och tog snart mer av kuken i sin mun. Med sin lilla hand började hon samtidigt runka honom och hon tittade upp på Simon med kuken fortfarande i sin mun. Han stirrade upphetsat tillbaka på henne och mötte hennes blick. Hans andning var häftig och mellan de ansträngda andetagen kallade han henne fula saker, mer för sig själv egentligen än för att Thea skulle höra dem. Det gav Thea en idé. Om Simon blev så kåt av att kalla henne de där sakerna kanske hon skulle använda orden om sig själv istället. Hon släppte ut den hårda kuken ur sin mun och tittade på Simon med intensiv blick. "Vill du spruta på din slampa?" frågade hon och dolde all tillstymmelse till genans över sitt plötsligt vulgära språkbruk. Simon ryckte till när han hörde Thea säga så. Hans pupiller vidgades och ögonen blev nästan svarta när irisen trängdes undan och blev en tunn ring som omslöt den stora pupillen. Han nickade långsamt men ändå på något vis intensivt. Thea fick nytt mod och fortsatte. "Snälla, kan du inte kladda ner mig?" Hon använde sin mest bedjande röst och försökte se desperat ut. "Du din snuskiga lilla...." Simon hann inte längre förrän ett djupt stön avbröt honom.



"Fortsätta runka mig!" fortsatte han med hetsig röst och Thea gjorde som han sade åt henne. Med en liten hand runt kuken drog hon förhuden fram och tillbaka i väntan på vad de båda visste snart skulle hända. Samtidigt masserade hon pungen med sin andra hand i små försiktiga rörelser. "Jag vill det. Jag vill att du sprutar på mig" fortsatte hon reta honom och av hans andning att döma var det inte långt kvar. Thea började runka den stora kuken hårdare med långsamma men hårda rörelser som fick Simon att stöna högljutt av vällust. "Fortsätt... ja!" hörde hon honom säga när hon stirrade med vidöppna ögon in i hans. Sedan hände det. Thea drog förhuden fram och tillbaka och kände hur hela kuken började bulta i hennes hand. Hon tittade ned och såg hur den utvidgades och sjönk ihop i kraftiga pulser som vittnade om en orgasm som inte längre gick att hindra. För att öka Simons njutning ytterligare koncentrerade hon därför sina smekningar till ollonet och runkade det hårt med bara den tunna förhuden som skydd. Det var för mycket för Simon som började stöna allt häftigare. Plötsligt sprutade en lång tjock stråle av vit sperma ut och träffade Thea rakt över bröstet i en lång varm sträng. Hon fortsatte runka och snart sköt en ny stråle ut som träffade fel och droppade ned på hennes bröst från det ihopknycklade linnet som fortfarande satt strax under hennes hals. Det gjorde inget. På något sätt gjorde det snarare det hela bättre. Hon fortsatte runka det hårda ståndet i sin hand och snart rann det ut varm och tjock sperma över hennes handrygg från kukens topp. Hon tittade upp på Simon igen och såg hur tillfredsställd han såg ut att vara. Hon hade betett sig som hans slampa och han tycktes älska det. Thea bestämde sig för att fortsätta. När kuken till synes bara slumpmässigt ryckte till då och då efter att orgasmen klingat av tittade hon ned på sina bröst och sedan upp på Simon igen. Hon tryckte ihop de mjuka brösten inför honom och smetade ut den vita vätskan över dem så att de blev alldeles kladdiga. Hennes skådespel fick Simon att le stort. Han gillade definitivt det han såg henne göra. För att sätta pricken över i:et släppte Thea snart sina bröst och tittade på sina kladdiga handflator. Hon vände på dem och kontrollerade båda handryggarna. Den första var ren. På den andra löpte en kladdig sträng som runnit från tummen och nedåt över handens rygg. Hon tittade på Simon och tillbaka på handen. Sedan slickade hon bort kladdet och svalde det inför honom vilket fick honom att själv svälja av avmätt upphetsning över hur slampigt hans Thea faktiskt betedde sig.



"Kom hit!" befallde han. Ordern var långt mjukare än de tidigare varit och hade snarare en karaktär av önskan i sig än av hård vilja. Thea gjorde villigt som Simon sade och lutade sig framåt. Han mötte henne halvvägs och lade en hand i hennes nacke. Han drog henne ännu närmare och kysste henne. Inom kort lekte deras tungor med varandra och det fanns ingen tvekan om vad Simon egentligen tyckte om henne. När deras läppar slutligen tog farväl av varandra stirrade han in i hennes ögon en lång stund och skakade till slut på huvudet som för att skaka av sig en övermäktig känsla som tagit kontrollen över hans sinnen. "Du anar inte hur mycket jag tycker om dig Thea" konstaterade han sakligt men med eftertryck. Orden fick Thea att le stort av varm glädje. "Kyss mig igen isåfall" svarade hon och hann inte säga mer förrän hennes läppar var tryckta mot Simons på nytt i ännu en härlig kyss. Hennes skuld var uppenbarligen gottgjord. Och vilket underbart sätt sedan, att gottgöra en sådan skuld på.

3 kommentarer: