onsdag 20 juli 2011

Kapitel 44: Malmö-Stockholm på tu man hand

Martin stod på perrongen vid Malmös nya centralstation och väntade på sitt X2000. Resan till Stockholm var planerad sedan länge. Runtom honom stod flera andra som troligen skulle med samma tåg. Egentligen inte särskilt många fler. Kanske för att han redan promenerat bort till vagnläge C där hans vagn tydligen skulle stanna när tåget väl kom. En större klunga stod längre bort och hade förmodligen inte en tanke på vad vagnlägen innebar. Martin ville sätta sig på en bänk, men eftersom Malmö stad beslutat att alla bänkar på stationen ska ha en lutning som omöjliggör all form av avslappning hade han gett upp tanken redan efter ett par minuter. Han stod istället med en tung ryggsäck vilandes på sina axlar. Tåget skulle ju ända komma snart. När det så slutligen gled in och stannade visade det sig att vagnläge C inte var den bästa platsen att stå vid ändå. Martins vagn stannade nämligen cirka 40 meter ifrån honom trots informationen som sagt annorledes. Så han började gå mot sin vagn och kom snart fram till den stora dörren. Han ryckte till i handtaget och väntade på att den skulle öppnas automatiskt. Sedan steg han in och letade på stolsryggarna efter den siffra som var hans sittplats. 52, med fönsterplats. Till slut fann han platsen, slängde upp ryggsäcken på hyllplanet och satte sig ned. När han tittade ut genom fönstret såg han den projicerade filmen som spelades upp på stationens väggar, filmad från ett tåg i rörelse någonstans i Asien. Steg hördes i vagnen och Martin tittade upp. En ensam blond tjej med mellanlångt hår kom gåendes i mittgången och letade på samma sätt som han själv nyss gjort efter sin siffra på stolsryggarna. Han kunde inte riktigt sluta titta på henne där hon makade sig fram med en tung väska i handen. Det var en söt tjej. Förmodligen var det därför.





Till slut fann även tjejen sin sittplats och slog sig ned mittemot Martin på andra sidan av det lilla bordet som separerade de fyra sätena i grupper om två. Martin tittade upp igen som om han inte uppmärksammat henne tidigare, log och hälsade. Tjejen slog upp ett leende hon också och hälsade tillbaka. Det karakteristiska ljudet av tågdörrar som stängs följde och strax därefter började tåget röra på sig. De åkte genom tunneln tills de kom ut i dagsljuset och lite ointresserat kunde se Malmö försvinna längs med tågets sida. Det fyrliknande tornet från förråds- och förvaringsföretaget på andra sidan Stockholmsvägen var det sista Martin lade märke till innan han plockade upp en pocketbok från sin jackficka, slog upp den på sidan han slutat på och fortsatte läsa. Malmös utkanter intresserade honom måttligt, Arlöv ännu mindre.



Tjejen på andra sidan bordet plockade istället fram en mp3-spelare och satte sina öronsnäckor till öronen för att lyssna på någon musik. Hon tittade ut genom fönstret men såg egentligen inte särskilt intresserad ut hon heller när tåget började få upp farten. De passerade Åkarp och Hjärup så snabbt att en intresserad blick inte hade givit mycket mer än en snabb glimt av de hansainspirerade husen i Jakriborg med sina spetsiga tak. De närmade sig Lund och skulle vara där om mindre än två minuter enligt den digitala displayen vid sidan om vagnens toalett. Plötsligt sprakade det till i högtalaren och lokförarens röst hördes. ”På grund av dörrfel i tåget kommer vi att åka direkt till Stockholm C utan uppehåll. Ersättningsbussar och ett annat tåg plockar upp de resenärer som skulle åkt med detta. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för problemet men kan samtidigt konstatera att vi kommer vara framme en hel timme tidigare än förväntat. Om någon köpt biljett till en annan destination än Stockholm C så kommer ersättning i form av taxi eller annat tåg lösa återresan.” Informationen upprepades därefter på engelska. Martin som släppt sin bok för att lyssna slog upp ett stort leende. En timme tidigt. Inte illa för att vara SJ, även om det nu berodde på något problem som påverkade långt fler än honom negativt. Tjejen på andra sidan bordet hade uppenbarligen lyssnat på sin musik på hög volym för hon verkade inte ha uppfattat ett ord av informationen.



”Ursäkta…” sade Martin och vinkade med en hand. Hon reagerade inte. ”Du tjejen!” sade han därför lite högre och vinkade med sin hand strax framför hennes ansikte. Hon ryckte till och tog av sig öronsnäckorna. En förlägen min spred sig i hennes ansikte över att ha blivit så häpen av Martins vinkning. ”Ja?” frågade hon blygt och tittade på Martins allvarliga ansikte. ”Jo, jag såg att du inte reagerade på meddelandet” sade han sakligt. ”Vilket meddelande då?” frågade tjejen tillbaka. ”Tåget har någon sorts fel på dörrarna och kommer inte göra några uppehåll förrän i Stockholm” fortsatte Martin som om han själv vore informatör åt SJ. ”På riktigt?” fortsatte den blonda tjejen klentroget och placerade en lock av hår bakom ena örat. Hon var söt när hon gjorde så och Martin kunde inte hålla tillbaka ett leende. ”Det verkar vara på riktigt ja. Å andra sidan sade de att vi blir en timme tidiga.” Ett leende spred sig sakta över tjejens läppar också. ”Det var ju inte illa egentligen, om man tänker efter” fortsatte hon och Martin nickade sitt fullständiga bifall.



”Martin heter jag förresten” lade han till och sträckte fram sin högerhand. ”Josefin” svarade tjejen och lade sin lilla hand i Martins. Deras blickar möttes först nu på riktigt och för ett ögonblick försvann tåget, dörrfelen och landskapet utanför fönstret. Hennes blå ögon var vackra och Martin förlorade sig i dem längre än han tänkt sig innan han släppte hennes hand. ”Då antar jag att du skulle till Stockholm ändå” fortsatte Martin för att få möjlighet att prata mer med henne innan hon satte tillbaka snäckorna för att fortsätta lyssna på sin musik. ”Det stämmer” svarade Josefin och log. ”Du också antar jag?” fortsatte hon, förvånansvärt intresserat. ”Jo, det stämmer det också. Bor du där eller?” Samtalet fortsatte en stund om skillnaderna mellan den skånska och stockholmska mentaliteten, om det nu fanns sådana. Tills Martin fick en idé. ”Du Josefin, om det nu är dörrfel, innebär det att dörrarna mellan vagnarna är sönder också?” frågade han utan att egentligen förvänta sig ett informerat svar. Josefin tänkte efter innan hon svarade. ”Det har jag ingen aning om faktiskt” kunde hon slutligen konstatera. ”Misstänkte det” fortsatte Martin och log snett.



Han reste sig upp och kom ut i mittgången. ”Ska du kolla?” frågade Josefin. ”Ja, kan ju vara bra att veta om man kan komma till bistrovagnen eller inte. Så man vet om man ska klaga på SJ för att man inte fick chans att köpa kaffe till orimliga överpriser på resan.” Kommentaren fick Josefin att skratta till. ”Ok, kolla du så väntar jag här så länge.” Av någon anledning hade känslan av gemensam kris fått dem att känna en sorts gemenskap. Inte för att det var någon större kris egentligen. Att inte kunna gå ur vagnen i 30 sekunder i Mjölby för att ta lite luft måste i ärlighetens namn vara den minst allvarliga kris man kan tänka sig, men Martin gick ändå genom mittgången för att se om de åtminstone kunde röra sig inuti tåget. När han kom tillbaka syntes en fundersam min i hans ansikte. ”Inte?” frågade Josefin kort och fick en huvudskakning till svar. ”Då är det alltså bara vi två under hela resan” tänkte hon därefter högt och kände den där förlägenheten igen. Varför sade hon det där högt? Martin verkade inte reagera vilket fick Josefin att känna sig lite bättre till mods. Hon ville ändå byta riktning på samtalet och bestämde sig för att fråga vad han läste för bok. ”Det är någon amerikansk författare som en polare tyckte jag borde kolla upp” svarade Martin och höll upp boken. ”Är den bra?” fortsatte Josefin. ”Jodå, det får jag väl säga ändå. Vad är det för musik du lyssnar på då?” Josefin blev av någon anledning förvånad över frågan och fick tänka efter ett ögonblick. ”Allt möjligt egentligen. Die Krupps tror jag det var när meddelandet som jag missade gick ut.” Hon såg Martins ögonbryn höjas en aning. ”Du gillar inte dem eller?” frågade hon.



”För att vara helt ärlig har jag nog ingen åsikt alls. Jag har inte hört dem mer än ett par gånger och det var flera år sedan” försvarade Martin sina ögonbryns höjning med ett leende. ”Vill du höra?” frågade Josefin glatt och sträckte fram den ena snäckan till honom. Martin fick luta sig över bordet för att sladden skulle nå samtidigt som Josefin hade den andra snäckan i sitt öra. ”Är det lugnt om jag sätter mig bredvid dig så länge? Den här ställningen var inte särskilt behaglig” hörde hon Martin säga och ursäktade sig. ”Ja självklart. Det tänkte jag inte ens på.” Deras blickar möttes ännu en gång innan Martin log och smög runt bordet till platsen bredvid Josefins. Sedan lyssnade han medan Josefin väntade på ett smakutlåtande. ”Ganska tung musik” konstaterade Martin och tittade på henne. ”Ja, jo det är det väl i och för sig” svarade Josefin på ett närmast ursäktande sätt. ”Det är verkligen inget problem alltså” fortsatte Martin. ”Jag gillar mycket musik och en hel del som är hårdare än det här. En del klart mjukare också” lade han till i slutet och log på nytt. Josefin log tillbaka och hennes ansikte strålade på något sätt i ljuset från det stora tågfönstret. Martin ville inte sluta titta på henne där hon satt. Det blonda håret som föll tillbaka från sin plats bakom hennes öra emellanåt och hur hon drog det dit gång på gång med sina mjuka små fingrar var så charmigt att han på något sätt önskade att resan inte alls skulle avslutas en timme tidigare än planerat.



Han bestämde sig för att ta en chans. Misslyckades den skulle resten av resan bli ett inferno av förarglighet i värsta fall, men om den lyckades så kunde man aldrig veta vart det skulle leda. ”Du är en ovanligt söt tjej Josefin” sade han och tittade henne djupt i ögonen. Han kände tydligt hjärtslagen i sitt bröst när han väntade på hennes respons. Josefins ögon fick en plötslig ton av glädje och hennes läppar snörptes ihop på det mest bedårande sätt Martin någonsin sett. ”Tack” viskade hon till slut. De fortsatte titta i varandras ögon. ”Vill du ha din öronsnäcka tillbaka?” fortsatte Martin vilket gjorde Josefin förvirrad. ”Tja, visst. Du kan få lyssna mer om du vill annars också” såg han hennes läppar forma ord som var riktade till honom. Han önskade att hon ville forma fler ord och skicka dem i hans riktning. Gärna många fler. Hon fick gärna göra annat med sina läppar också. ”Nä, ta du den. Det är din spelare trots allt. Jag har ju min bok.” Att Martin insisterade på att hon skulle ta tillbaka sin öronsnäcka var märkligt tyckte Josefin. Hade han inte nyss sagt att hon var söt? Ville han läsa nu istället? Hon förstod ingenting. När han höll fram snäckan i sin hand och hon tog den förstod hon till slut varför han insisterat. Just när hon tog den så slöt han sina stora fingrar om hennes hand och höll henne kvar. Josefin tittade nervöst på Martin med en stegrande puls och undrade vad som skulle hända. Vad han skulle göra. Helt snabbt tittade hon ned på hans hand och konstaterade att hennes egen nästan försvann i den. Ett mjukt skal av värme runt hennes fingrar. När hon tittade upp igen kysste Martin henne.



Hans mjuka läppar var underbara mot hennes och Josefin besvarade villigt den oväntade handlingen genom att sluta sina ögon och återbörda mjukheten med hjälp av sina egna läppar. När deras munnar tog farväl av varandra och de stirrade nyfiket in i den andres ögon lade hon ned mp3-spelaren på bordet. Den var inte intressant längre. Bara Martin var intressant. Martin, hans händer och hans sköna läppar. Ögonen dessutom. Färgen på dem var märklig. Från andra sidan bordet hade de sett bruna ut. På nära håll var de snarare ljust gröna. När solen skymdes av någon skog de for förbi antog de plötsligt en gyllene ton av en sorts mörkt guld. Josefin var lika fascinerad av dem som Martin var av hennes. Fångad i en fascinationens bojor stirrade de sålunda på varandra en lång stund utan att slita sig fria. Martin bröt slutligen ögonblickets helgd genom att fälla upp armstödet mellan dem. Han flyttade sig närmare och smekte Josefin över kinden med en stor tumme för att därefter lägga samma lock av ljust hår bakom örat precis som han sett henne göra flertalet gånger själv den lilla tid de känt varandra.



”Ska vi se om man kan öppna dörren på andra sidan?” Det var Josefin som kom med förslaget. Hon visste inte riktigt varför, men av någon anledning tycktes det vara en bra idé. ”Det gör vi!” svarade Martin entusiastiskt och de reste sig från sätena. Martin som suttit ytterst tog täten och gick mot vagnens andra dörr med Josefin hack i häl. När de kom fram kände de på dörren och kunde konstatera att även den var låst. Martin gav upp en min som signalerade besvikelse, men inom honom doldes ett belåtet leende. Ingen kunde komma in i deras vagn. De hade nyss passerat Alvesta och hade fortfarande långt kvar till Stockholm. ”Det verkar dåligt med dörrarna” konstaterade han sakligt och tittade på Josefin som gjorde sitt bästa för att dölja sin egen nöjdhet med situationen. ”Ska vi gå och sätta oss igen?” frågade hon Martin där hon stod och tittade upp på honom. ”Det gör vi” svarade han och de började gå tillbaka genom mittgången.



När de kommit förbi några stolar kände Josefin en hand på sin axel. Hon stannade upp och vred sig bakåt för att se vad Martin ville. Istället för att säga något sträckte han sig runt henne och höll en stor hand över Josefins mage och drog henne bakåt mot sig. Hon kunde känna pulsen stegras på nytt. Känslan av hans beröring var spännande och upphetsande på något sätt. De var ensamma i sin vagn och ingen kunde komma in. Inte ens om Martin skulle få för sig något kunde någon komma och hjälpa henne. Josefin kunde inte riktigt förstå varför den tanken gjorde henne upphetsad. Att vara utlämnad på det sättet. Till hans vilja och förhoppningsvis goda intentioner. Att känna sin stjärt och rygg tryckas mot hans kropp fick henne samtidigt att bli nervös. Hon tittade fortfarande bakåt och såg ett allvar i hans ögon som fick henne att svälja nervöst. Vad tänkte han göra? Kyssa henne. Det var Martins plan. Han höll om Josefins överarm med andra handen och lutade henne åt sidan en aning så att han kom åt att kyssa hennes läppar. Intensivare denna gång. Mjukheten i hans läppar kompletterades av en iver som inte funnits där första gången han kysst henne.



Martin höll Josefin hårt intill sig och sökte med sin tungspets efter hennes. Hon öppnade villigt sina läppar och mötte honom i en hetsigt fuktig dans i sin mun. Martins grepp om henne hårdnade och handen som hållit henne fast över magen rörde sig uppåt. Med en upphetsad iver smekte han över revbenen och upp mot Josefins bröst. Deras läppar tog motvilligt avsked när Martin släppte hennes överarm för att istället möta upp sin andra hand vid de runda sköna brösten. Han kramade dem och höll Josefin hårt intill sig vilket fick henne att flämta av både förvåning och plötslig upphetsning. De stora händerna tryckte ihop hennes bröst och lyfte dem innan ena handen snabbt gled ned för att smeka hennes mage. Väl nere vid magen hittade Martin sig en väg innanför Josefins tröja och smekte hennes lena mage samtidigt som han tryckte sig mot henne bakifrån. Han lutade huvudet nedåt och kysste henne på halsen så att Josefin inte kunde hålla tillbaka en flämtning. Andra handen kramade än det ena och än det andra bröstet med stor nyfikenhet.



Hans läppar fann en ny viloplats på andra sidan av Josefins hals för att därefter sakta leta sig bakåt mot hennes nacke, efterlämnande sköna varma spår som långsamt svalnade. Samtidigt som han distraherade hennes uppmärksamhet på det sättet började han dra upp tröjan och blotta hennes mage. Josefin som blundade och njöt av Martins ivriga smekningar över sin kropp tänkte sig inte för utan lyfte sina armar för att hjälpa honom. Snart var tröjan av och Josefin stod i tågets mittgång med bara bh på sin överkropp. Hur kunde det gått så långt på så kort tid? Josefin visste inte men ville inte på något sätt ändra på situationen. Hon ville bara ha mer. Martin var en fullständig främling, men det var något med honom som hon tyckte om. Hans oblyga sätt och inte minst hur intresserad han var av henne. Josefin försökte vända sig om för att se på honom men Martin höll henne kvar mot sig och hans händer smekte ivrigt henne över magen och brösten. Hårda smekningar som gjorde Josefin kåt. Hon ville inte hindra honom.



Fler kyssar landade mjuka och fuktiga i Josefins nacke och på halsens sidor vilket fick henne att utstöta små kåta gnyenden som hon förtvivlat försökte hålla tillbaka. Vad skulle han tro om henne? Spelade det någon roll? Hans händer var underbara. Stora och varma mot hennes mjuka hud. Den hand som rört sig över hennes mage sträcktes nedåt och Josefin kände hur kjolens tunna tyg inte gjorde det minsta motstånd när handen letade sig in mellan hennes ben och lade sig över hennes underliv. Med Martins fingrar mot sin fitta kände hon hur den bultade av upphetsning och förväntan. Hon ville ha honom där. Hans fingrar och gärna mer än så. Hon var fortfarande fast i hans hårda grepp och kunde inte slita sig fri ens om hon ville. Martin var alldeles för stark. Handen mellan hennes ben började röra sig och smekte henne tills hon flämtande av upphetsning ännu en gång försökte vända sig om för att se på Martin. Hon kom inte loss men lyckades vända på huvudet och fånga hans blick. Den var vild av upphetsning. Pupillerna var utvidgade och den tunna cirkeln av färg runtom var mörkt brun.



Martin lutade sig fram och satte munnen intill Josefins öra. ”Fy fan vad sexig du är Josefin” viskade han hetsigt och Josefin kände hans heta andedräkt mot sin kind. Hon svarade inte vilket fick Martin att ytterligare hårdna i sitt grepp om hennes kropp. ”Säg att du vill bli knullad” fortsatte han. Josefin svarade fortfarande inte. ”Säg det!” Viskningen övergick till en väsning mellan sammanbitna tänder. Frustrationen i rösten var tydlig. ”Ta mig Martin” fick hon till slut ur sig en viskning som resulterade i en ansträngd flämtning vars värme spred sig över samma kind som tidigare. Josefin kunde höra hur tung Martins andhämtning blivit. Greppet om hennes kropp släppte och hon var fri. Josefin vände sig om helt för att få se ivern och åtrån i Martins ögon och blev inte missnöjd. Han gick med bestämda steg mot henne och Josefin backade undan när han närmade sig. Hon ville reta honom ytterligare. Få Martin att bli galen av kåthet innan han fick röra henne igen. Hans ögon ändrade karaktär ännu en gång. De smalnade av och andningen blev till något som mer liknade morranden när han närmade sig henne.



Josefin slog i ett av sätena när hon backade och stannade därför upp i sin rörelse bakåt för ett kort ögonblick. Det räckte för att Martin skulle hinna ifatt henne. Framför henne tornade Martin upp sig som ett illavarslande oväder redo att omsluta och med våld om så krävdes få sin vilja igenom. När han stod precis framför henne stirrade han på hennes kropp. Uppifrån och ned gjorde han snuskiga saker med hennes kropp med hjälp av sina ögon och tankar. Fula handlingar som inte passar sig på ett tåg genom Sverige. Josefin var nyfiken på vad det var för saker Martin tänkte när han tittade på henne. Hon ville ta del av hans fula tankar. Bli ett med dem och göra vad han krävde av henne. Erbjuda sin kropp för hans vilda åtrå och i hans njutning finna sin egen. ”Ta mig då” retade hon honom trotsigt för att ytterligare elda på hans upphetsning. Hon visste inte om det var en bra idé men hennes egen upphetsning fick henne att tappa kontrollen över vad hon sade.



En stark hand slöt sig runt Josefins överarm och Martin drog henne med sig till platsen där de suttit innan de bestämt sig för att kontrollera andra dörren. Den handling som satt igång det som nu utspelade sig i vagnen. Josefin gjorde egentligen inget motstånd. Bara så mycket att hon kunde känna Martins styrka. Den tände henne. Fick henne att vilja underkasta sig hans vilja. Oförsiktigt slet han i henne och svängde runt henne så att hon stod med ryggen mot fönstret och stjärten mot bordet hennes musikspelare fortfarande låg på. Martin ställde sig framför henne och hindrade hennes enda möjliga flyktväg. När hon tittade upp på honom syntes en nervositet i hennes vackra blå ögon som trängdes med en upphetsning så kraftig att den skapade en spänning i luften mellan dem. Martin tryckte sig mot henne och lade en hand i hennes nacke. Snart höll han i hennes hår och tvingade hennes huvud bakåt tills Josefins ansikte och läppar pekade rakt upp. Han kysste henne. Hetsigt och slarvigt dansade deras tungor mellan särade läppar och de utbytte smaker med varandra samtidigt som Martin med andra handen knäppte upp hennes bh.



Först när bh:n var av släppte han sitt grepp om hennes hår för att slita av den och sedan slänga den åt sidan. De runda fylliga brösten framför Martin fick hans inre att vrida sig av åtrå. Allt annat upphörde i det ögonblicket. Kvar fanns bara han själv, Josefin och hans åtrå till henne. Att Nässjös tågstation smet förbi utanför fönstret undgick honom fullständigt och Josefin likaså. Istället sträckte han sig fram för att röra de nakna brösten vars rosa vårtor han såg dra ihop sig framför hans ögon. De stramade och antog en trotsig vinkel upp mot honom som om de stirrade på honom och utmanade hans kåthet. När Martin kramade om och tryckte ihop brösten blev vårtorna vinda och osymmetriska på ett sätt som ytterligare hetsade hans tankar. Idéer om att trycka sin kuk mot dem översköljde hans sinne. Att smaka på dem och sedan knulla dem. Knulla Josefin. Det var det enda han kunde tänka på. Smaka på hennes sexiga lilla kropp och sedan tränga in i den med sin hårda kuk. Han lutade sig ned och kysste det ena bröstet. Dess mjukhet mot hans läppar var underbart skönt. Nästa kyss mötte det andra bröstet och Josefins små kåta ljud träffade hans sinne med förförisk kraft. Den lilla slynan tyckte om hur hårt han behandlade henne och ännu mer hur han smakade på hennes kropp som han ville.



Martin slickade på bröstvårtans nedersta del och följde den rosa kanten i en halvcirkel tills Josefin flämtade av upphetsning och njutning. Sedan cirklade han runt själva böstvårtan och tvingade den åt olika håll. Josefin tittade upphetsat på utan att röra sig. Inte heller hon uppmärksammade de folkfyllda perronger och stationer de passerade i sänkt hastighet. Folk som kunde ha sett dem. Som förmodligen bara fick en snabb skymt av vad som pågick inne i vagnen innan den gled förbi på sin väg mot sin enda hållplats i Stockholm. Den andra bröstvårtan fick samma behandling innan Martin slöt sina läppar runt den och nöp till så att en ilning av kroppslig upphetsning sköt genom Josefins lilla kropp. Sedan släppte han ut den och rätade på kroppen så att han kunde titta ned på den sexiga lilla kvinnokroppen som villigt blottade sig för honom. Som stod där med rumpan mot bordet och inväntade hans nästa rörelse. Som tydligen inte tänkte hindra honom vad han än tog sig för med henne.



Han lade en hand under Josefins hals och tryckte henne bakåt tills hon tvingades lägga sig på bordet för att fullfölja rörelsen. Väl där särade Martin bryskt på hennes ben och placerade fötterna på varsitt säte. Kjolen drog han upp så att han tittade på Josefins mönstrade hipsters i vars mittfåra mellan de instängda blygdläpparna en fuktighet spridit sig och gjort tyget mörkare. Din kåta lilla slyna, tänkte Martin för sig själv när han smekte insidan av hennes lår och upp mot den fuktiga platsen så att Josefin tvingades släppa ut ett förväntansfullt men dämpat stön. Hennes kåta kropp läckte safter som gjorde trosorna fuktigare för varje rörelse Martin riktade mot hennes lår. Frustrationen blev slutligen för mycket för honom så han drog Josefin närmare kanten och drog sedan trosorna åt sidan utan att ta av dem. De glansiga blygdläpparna fångade hans blick i ett järngrepp och han gick ned på knä för att komma närmare. När han med ett finger smekte läpparna och särade på dem syntes hur mer safter längtade efter att få komma ut. Han drog åt sig handen och slickade av den genomskinliga vätskan från sitt finger. Martin njöt av att känna smaken av Josefins kåthet. Han slickade girigt i sig den och lutade sig sedan framåt för att kyssa hennes blygdläppar. Det fick Josefin att utstöta fler njutningsfyllda stön.



Smaken av hennes kåta kropp gjorde Martin yr av upphetsning. Han sög in de små blygdläpparna mellan sina egna läppar och slickade på dem i sin mun. Släppte ut dem och slickade mellan dem för att därefter kyssa Josefins klitoris så att hon flämtade av njutning. Långa kåtförklaringar blev skrivna över hennes underliv med hjälp av en sträv och fuktig tunga. Tungspetsen testade Josefins öppning och cirklade runt den tills hon kved. Han måste knulla henne. Hennes sexiga kropp måste bli hans helt och hållet, så han reste sig upp och fick tag på Josefins särade lår. Han förde samman dem och slet av henne trosorna. När hon särade på benen igen och upphetsat tittade upp på honom knäppte Martin upp sina byxor och drog ned dem. Kalsongerna följde omedelbart efteråt och släppte ut den hårda kuk som alltför länge tvingats nere av dess tyg. Josefin lyfte sitt huvud och tittade ned mellan sina ben och såg den stora kuken vars topp var glansig av Martins kåthet. Hon ville ha den. Herregud vad hon ville ha den i sig. Det var så olikt henne att bete sig på det sättet, men hon ville inte sluta. Kunde inte sluta längre. Martin tog ett kort steg framåt och drog henne så nära bordets kant han kunde. Sedan tog han sin kuk i ett fast grepp och styrde in den mellan Josefins särade ben.



Bakom Josefin smet mörkgrön småländsk skog förbi när Martin tryckte sitt svullna ollon mot hennes våta fitta. Det gled in mellan blygdläpparna och tryckte mot hennes trånga öppning. Ytterligare kraft behövdes för att tränga in i hennes kropp och Martin tryckte hårdare. Till slut öppnade sig Josefins kropp för hans kuk och han trängde in i henne. Den hårda kuken försvann in i hennes våta öppning och underbar värme blandad med len mjukhet omslöt honom. Han stönade högt av njutningen hennes kropp erbjöd honom och tryckte sig längre in. Han hade släppt sin kuk och fick istället tag om Josefins sexiga höfter som han höll hårt om när han tvingade sig allt längre in i hennes kropp. Han stirrade ned på hennes mage och upp mot de vackra brösten innan han drog ut för att påbörja en ny stöt. Deras ögon möttes precis innan Martin tryckte sitt bäcken framåt och stötte in i Josefin på nytt så att hon måste sluta ögonen för att hantera njutningen hans hårda kuk påtvingade henne.



Varje gång hans ögon fastnade vid en ny detalj av Josefins kropp tillfördes mer blod till hans kön så att den hårdnade ytterligare inuti henne. Han stirrade upphetsat på naveln och lämnade hennes höfter för att smeka magen. Med tummarna mot magens mitt och handflator med tillhörande fingrar pekandes ut mot sidorna smekte han Josefin när han knullade henne genom att rikta stöt efter stöt in i hennes sköna kropp. Sedan brösten. Han kramade och klämde slarvigt på dem. Tryckte ihop dem och betraktade upphetsat hur de styva små rosa bröstvårtorna strax därefter föll tillbaka till sin ursprungliga trotsiga position. Han var yr av kåthet. Hans kinder var bortdomnade och det stack i dem när det perifera nervsystemet överbelastades av sinnlig njutning. Öronen brusade av blodtillströmning eftersom upphetsningen fått hans puls att rusa. Han tittade upp i Josefins ögon utan att släppa hennes bröst. Samtidigt som han stötte hårt in i hennes lilla kropp med sin hårda kuk stirrade han på henne och lät sina ögon njuta av hennes ansiktes linjer. De vackra läpparna med de avsmalnande mungiporna. De blå ögonen som gjorde honom galen av åtrå. Den smala näsan och hennes ljusa kinder. Tillsammans bildade de en anhopning av den renaste skönhet. En renhet han hade för avsikt att smutsa ned. Att pervertera och förstöra på fulaste vis.



Josefin stönade där hon låg på bordet och tog emot Martins kuk gång på gång. Stön och flämtningar samsades med tung andning när hon njöt av den hårda kuken som hela tiden rörde sig i hennes inre. Djupt in i henne för att sedan dras ut, bara för att stötas hårt in mellan hennes särade ben ännu en gång. Varje gång hon tittade upp på Martin såg hon det vilda i hans ögon. Vild åtrå och upphetsning som var riktad mot henne och ingen annan. Hon var ett objekt för hans upphetsning och hon njöt fullt ut av det. Att för en stund bli reducerad till Martins viljelösa knulldocka, vars enda syfte var att skänka honom njutning med hjälp av sin kropp, det var hennes enda vilja. Att få njuta genom att ge njutning. Hon kunde bara hoppas på att han tänkte ge henne njutning tillbaka och än så länge var hoppet inte förgäves. Precis när hon låg och tänkte sådana fula tankar om sig själv drog Martin ut sin kuk ur henne och greppade hennes armar.



Han drog upp henne i en sittande ställning innan han tvingade ned henne från bordet. När hon stod framför honom och förvirrat tittade upp i hans ögon lade han sina händer på hennes axlar och tvingade runt henne ett halvt varv tills Josefin tittade ut genom fönstret där skog hade blivit till slätt. En stor hand på hennes rygg tvingade ned henne på nytt och hon stod snart med bordet mot sin mage när Martin placerade henne som han önskade hennes kropp. Med en fot mellan hennes ben tvingade han isär dem innan han förde sin kladdiga kuk mellan låren och upp mot hennes våta öppning. Josefin särade villigt på sina ben för honom och lät den hårda kuken röra sig mot hennes fitta. Hon flämtade desperat när toppen på kuken ännu en gång trycktes mot henne och till slut trängde in i hennes kropp.



När Martin började stöta in i henne tryckte han hårt på hennes rygg så att Josefin låg fastnaglad mot bordet. Hennes bröst trycktes hårt mot bordsskivan när han tryckte in sin kuk i henne. Han knullade henne hårt. Hennes sexiga rumpa tog emot stöt efter stöt när den hårda kuken drevs in i hennes fitta. Med sin lediga hand smekte Martin henne över ryggen och ned mot rumpan. Han knullade henne i hårda stötar och tafsade ivrigt på de mjuka små skinkorna framför honom. Josefins sexiga kropp gjorde honom galen av njutning när han knullade den. De mjuka skinkorna mot hans hand fick honom att frusta av upphetsning och en kåthet som var osläckbar vid det laget. Bara fullbordning av hans stötar kunde få slut på åtrån till henne, och då bara för stunden. Hans ögon sög in och omfamnade varenda linje Josefins kropp erbjöd hans ögon och han stötte sin kuk hårt in i henne som ett våldsamt tack.



Ännu en liten stund knullade han henne så tills han fick nog och med ett grepp om Josefins hår hetsigt drog upp henne från bordet. Han vände henne om och stirrade på det vackra ansiktet framför sig. Tog in dess vackra renhet och memorerade det som om han var orolig att det snart inte skulle finnas kvar. Att dess linjer snart skulle vara nedsmutsade och inte längre erbjuda hans sinne den njutning det gjort tills nu. Josefin väntade på att bli placerad som Martin ville ha henne. Han behövde inte tänka på henne eftersom allt han gjort med hennes kropp hittills ändå varit tillfredsställande också för henne. Hon blev förvånad men gjorde inget motstånd när han lyfte henne med händerna om hennes skinkor och höll henne hårt mot sig så att Josefins bröst trycktes mot hans bröstkorg. Han kramade hennes kropp hårt innan han tog ett par steg framåt och satte ned henne på bordet igen. Josefin lutade sig självmant bakåt, redo att återigen bli tagen när hon låg på rygg som hon gjort innan Martin bestämt sig för att knulla henne bakifrån. ”Nej!” hörde hon honom säga med bestämd röst. ”Du ska inte ligga på det hållet Josefin.” Hon tittade förvirrat på Martin och undrade vad han ville att hon skulle göra. ”Jag gör precis som du vill” sade hon med en röst som inte tordes bli mer än en viskning. Martin log ett leende i vilket något som liknade hånfullhet kunde utläsas. I själva verket var det en belåtenhet över Josefins undergivenhet som sken igenom. En undergivenhet som ytterligare förstärkte hennes skönhet.



”Vänd dig om till att börja med” befallde Martin och Josefin lydde omedelbart trots vissa svårigheter att röra sig på det smala bordet. När hon lyckats vrida sig och satt med ryggen mot honom tittade hon frågande bakåt. Martin satte sina händer mot hennes rumpa och tryckte henne mot fönstret tills hon satt på mitten av den avlånga bordsskivan. Därefter lade han en arm på hennes axel och den andra som stöd för ryggen och lutade henne bakåt tills hon låg med huvudet vid bordet kants. Han drog undan den stödjande handen och tog ett nytt grepp med båda händer om Josefins mage och drog henne ännu en bit mot kanten tills huvudet förlorade sitt stöd och hon fick hålla det uppe av egen kraft. ”Precis så Josefin” hörde hon Martins röst när han var nöjd. ”Sära nu på dina sexiga små ben och ta på dig själv” fortsatte han upphetsat.



Josefin nickade med huvudet uppochned och sträckte en hand mot sitt underliv. När hon började massera sin klitoris och blev kladdig om fingrarna av bådas upphetsnings safter blev Martins andhämtning oregelbunden. Han tittade på och runkade framför Josefins ansikte. Så fort hon utstötte ett eller annat ljud av njutning när hon smekte sig själv kunde hon se hur Martins kuk ryckte till i hans hand och utvidgades en aning av de pulser som genomfor den. ”Satan vad sexig du är” mumlade han, egentligen inte för att berätta sina tankar för Josefin utan för att han inte kunde hålla tillbaka sin upphetsning. Så fort solen skymdes av en skogsdunge eller en samling av hus i en mindre tätort kunde Martin dessutom se henne speglad i fönsterrutan vilket gav precis samma effekt i form av pulser som fick hans kuk att rycka till. Josefin förstod att hon måste synas genom rutan men gjorde sitt bästa för att inbilla sig att tåget rörde sig för snabbt för att någon skulle hinna uppfatta vad det var som hände inne i vagnen. Tanken på att visa upp sig på det sättet hade annars varit alldeles för mycket. Alldeles för slampigt och vulgärt för att någon med hennes självbild skulle kunna tillåta sig att göra något liknande. Ändå slöt hon snart sina ögon för att slippa få den minsta uppfattning om vad som kunde finnas utanför det framrusande tåget de befann sig på. Hon skämdes intensivt för hur upphetsad hon ändå blev.



Martin såg också hur hon slöt sina ögon och utnyttjade situationen. Med sin lediga hand öppnade han Josefins mun och lät henne suga och slicka på hans fingrar som blivit kletiga sedan han smekt sig efter att ha knullat henne. Han ville att hon skulle känna smaken av sig själv och känna skam över sin kåthet. När han ansåg sig vara renslickad lyfte han upp Josefins haka ytterligare något och siktade med andra handen in sin kuk i hennes mun. Den varma känslan av hennes munhåla fick honom att stöna högt av njutning. När hon började slicka med sin tunga också och rörde sig över hans ollon gick det en lång puls genom hans kuk som gjorde den stenhård och så bred den överhuvudtaget kunde bli. Han sträckte ned sina händer och tog ett grepp om Josefins huvud så att hon kunde slappna av och fokusera på att smeka sig själv. Eftersom hennes huvud låg stilla i hans händer fick han därför knulla hennes mun, vilket var precis vad ställningen på bordet var avsedd för, utöver att visa upp henne för vem som än tittade in i just deras vagn. Små stötar in i hennes mun med sin kuk så att ollonet stötte i hennes varma och fuktiga tunga varje gång. Han älskade känslan av att behandla Josefin på det sättet. Den söta lilla tjejen med de oskuldsfulla ögonen. Vilken kåt liten slyna hon var innerst inne. Vilken underbar tjej och vilka underbara ljud hon gjorde när hon smekte sig själv med hans kuk i sin mun. Dämpade ljud av njutning som antog en ton av desperation eftersom hon inte kunde öppna sin mun utan att Martin tryckte in sin hårda kuk i den och därmed saboterade hennes försök att ge utlopp för sin njutning.



Han släppte huvudet med ena handen för att kunna smeka hennes bröst. Fortfarande stötte han i små korta stötar in i hennes varma och underbart sköna mun. De mjuka brösten i hans hand fick i kombination med hennes mun honom att känna att det här inte skulle kunna pågå särskilt länge. Sköna pirr genomfor hans kuk och när han tog en av de rosa små bröstvårtorna mellan två fingrar och nöp i den så att Josefins njutningsfyllda stön vibrerade runt hans kuk var gränsen snart nådd. Hans hands rörelser blev mer intensiva och han klämde upphetsat på hennes bröst där hon låg, och tittade emellanåt ut genom fönstret för att konstatera att de åkte igenom ännu en tågstation med folkfylld perrong. Det var svårt att avgöra om de kunde se vad han och Josefin gjorde. Om någon upptäckte dem så var de ur synhåll innan en reaktion hunnit teckna sig i de väntande resenärernas ansikten. Martin tittade ned på Josefin istället. Hon låg med särade ben och smekte sig själv medan han stötte in sin hårda kuk i hennes mun gång på gång. Njutningen Josefins mun skänkte honom var överväldigande och de bortdomnade kinderna stack honom som om någon utfört en mild variant av tusen nålar på dem. De brottades våldsamt med njutningen i skrevet om hans uppmärksamhet. Josefin slickade ivrigt på hans svullna ollon och sög med sina läppar samtidigt som hon smekte sig själv med ett par fingrar runt sin klitoris. Det var tydligt att hon njöt stort av behandlingen. Uppbrutna stön och flämtningar som hon inte kunde hålla tillbaka skapade vibrationer mot Martins kuk som ytterligare ökade hans njutning. Till slut släppte han Josefins huvud även med andra handen för att helt kunna koncentrera sig på hennes kropp. Han smekte hennes bröst hårt och tryckte en hand ned över hennes mjuka lilla mage.



Han skulle komma närsomhelst. Josefins huvud rörde sig fram och tillbaka utanför bordets kant när hon villigt och ivrigt sög hans hårda kuk. Han slet bort den hand hon smekte sig med och kände med sina fingrar på hennes våta blygdläppar, tryckte försiktigt mot öppningen och gjorde mikroskopiska cirklar över den så att Josefins kropp ryckte till av hänförelse. Sedan drog han tillbaka handen en liten bit och smekte med aningen större cirklar över hennes klitoris. Hans egen njutning var så stor att cirklarnas takt snabbt tilltog och snart fick Josefin svårt att koncentrera sig på att suga honom. Martin drog ut sin kuk ur hennes mun, utan att sluta smeka henne, och tittade med ilsken blick ned i hennes blå ögon. "Sluta inte Josefin" beordrade han henne och såg desperationen i ögonen. Hon ville inte sluta men kunde inte suga honom som hon ville när han gjorde det så skönt för henne. Hon sträckte sig efter hans kuk och omslöt den återigen med sina läppar. Hon försökte sitt yttersta att göra det så skönt för honom hon bara kunde, men njutningen mellan hennes ben hade vuxit sig så stark att hon var rädd att en orgasm skulle hindra henne från att tillfredsställa honom. Hon längtade efter den samtidigt som den störde hennes förmåga att ge njutning tillbaka. Vad hon inte visste var att det var exakt vad Martin var ute efter. Varje gång hon måste stanna upp i sina rörelser och istället slickade på hans ollon njöt han inombords. Hans kuk spände och stramade av upphetsning och en intensiv njutning som snart måste släppas fri. Hans cirklande smekningar av den sexiga tjejens klitoris tilltog i intensitet och dämpade stön hördes mellan hans ben när hon sög och slickade honom.



Josefin sträckte en hand bakom sig för att få känna den hårda kuken. Den var kletig av saliv som smetades ut över fingrarna när hon försökte runka Martin samtidigt som hon hade toppen av kuken i sin mun. När hon kände på pungen var den liten och fast. Som en slät liten boll under den hårda kuken. Redo att fullgöra sin uppgift när njutningen till slut blev för stor att hantera. Njutningen Josefin kände själv ökade snabbt. Orgasmen växte inuti henne och blev större. Snart var den sprickfärdig och redo att fortplanta sig genom hennes kropp. Hon kunde inte hålla tillbaka längre. Martins fingrar mot hennes klitoris var alltför sköna. Josefin släppte ut den hårda kuken ur sin mun och tittade upp mot Martin. Han mötte hennes vädjande blick med en hårdhet som hon inte förväntat sig. Hon tyckte om det. Att han var hård mot henne för att hon gjort honom hård. "Öppna din sexiga lilla sugmun och sug mig Josefin" befallde han henne och Josefin tvekade bara ett ögonblick innan hon lydde. Med den stora kuken mellan sina läppar kände hon orgasmen slita sig fri i hennes kropp. Den gav henne sådan njutning att hon inte kunde ligga still. Ryggen kröktes över det lilla bordet och Martin stirrade på henne där hon låg och njöt. Brösten och de styva bröstvårtorna som provocerande stirrade på honom var för mycket. Josefins sexiga lilla kåta kropp var för mycket. Samtidigt som hon låg och njöt av sin orgasm började Martin stöta sin kuk hårdare in i hennes mun. Känslan av hennes tunga som tog emot hans stötar var underbar och till slut kunde han inte hålla tillbaka längre. Med ett högt stön släppte han kontrollen och lät orgasmen vinna den strid som han vetat att han aldrig haft en chans att vinna. Kraftiga pulser exploderade i hans kön och Josefin som trots sin våldsamma njutning försiktigt smekte hans pung kunde känna hur den drog ihop sig ytterligare. De jämna pulserna masserade hennes fingrar tillbaka på ett sätt som hon aldrig känt förut. Sedan kom han.



Djupt inne i hennes mun sköt varm sperma ut ur Martins kuk. Josefin skakade samtidigt av den orgasm som fortfarande härjade hennes kropp. Martin cirklade fortfarande runt hennes klitoris och hon slickade tacksamt hans pulserande och sprutande ollon till svar. Ännu en stråle av Martins fullständiga njutning fyllde hennes mun och hon älskade verkligen varje ögonblick. Hon strök med fingrarna över den släta pungen och provocerade honom ytterligare med hjälp av sina läppar runt den likaså pulserande kuken i sin mun. När hennes egen orgasm ebbat ut och Martin slutade smeka hennes klitoris sänktes hennes rygg och den tidigare bågen blev platt mot bordet på vilket hon låg och darrade av njutningens utmattning. Martins stön hade börjat avta, hans kuk slutat spruta inne i hennes mun och pulserna hade avtagit till att nu bara återkomma med flera sekunders mellanrum. Han drog ut kuken ur Josefins mun och stapplade ett par steg åt sidan när benen knappt bar honom längre. Han satte sig tungt på ett säte bredvid henne och studerade avmätt hennes lilla kropp. Josefin visste inte riktigt vad hon skulle göra. Hon var på ett tåg men hade sperma i sin mun. Hon kunde ju inte låta den rinna ut på golvet. Hon valde att svälja och när hon efteråt tittade mot Martin såg hon hur stora hans ögon var. Martin kunde knappt tro på vad han såg. Vilken underbar liten kåtslyna hon var. En sista sak måste han göra innan de kunde klä på sig igen.



"Du kanske ska hoppa ner från bordet nu Josefin" flinade Martin belåtet och gav henne en menande blick. Josefin nickade och var glad att slippa hålla huvudet uppe längre. När hon lyfte på överkroppen för att kunna ta sig ned överrumplade synen henne. Hon tittade ut genom fönstret och insåg att de precis lämnat en station i maklig takt. Där hade hon legat med särade ben, en kuk i sin mun och njutit av sin orgasm medan helt okända människor kanske stirrat på henne under tiden. Skammen som växte inom henne var enorm. Hon var inte sådan. Det hade hon aldrig varit. Ändå skänkte vetskapen om vad hon precis gjort henne en efterupphetsning som var omfattande och oförneklig. Hon svängde snabbt runt och höll för sina bröst vilket fick Martin att skratta. Han ville inte men kunde inte låta bli. "Kom här Josefin" sade han åt henne och hjälpte henne ned från bordet. Sedan drog han ned henne i sitt knä och höll om henne. Med sin långsamt slaknande kuk mot hennes sexiga lilla rumpa vände han på hennes ansikte, rött av skam, och kysste henne länge. En långsam kyss av tillfredsställelse vars rörelser var lika mjuka och ömma som hans känslor för henne i den erotiska hettans kölvatten. Han smekte försiktigt hennes kropp med sina stora händer och när deras läppar sorgset tog farväl av varandra mötte de varandras blickar och såg sin egen tillfredsställelse speglad hos den andre. De log mot varandra och lät snart läpparna återigen tala ett intimt ordlöst språk med varandra.



Tåget körde in i en tunnel och kom snart ut på andra sidan. De tittade ut utan att riktigt veta var de var. De klädde på sig och satt snart bredvid varandra på varsitt säte vid bordet de nyss använt till något helt annat än det var tänkt till. Resan fortsatte till sin slutdestination utan att de egentligen släppte varandra med blicken på resten av vägen. När de till slut kom fram bytte de nummer med varandra för att kunna träffas igen. Josefin kunde inte sluta tänka på det som hänt på flera dagar, och hur det hänt. Bara tanken på vad hon tillåtit sig fick henne fortfarande att rodna. Om bara Martin kunde ringa snart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar