måndag 11 juli 2011

Kapitel 43: En solig dag på Ribersborg

Solen stod fortfarande relativt högt på himlen när Andreas tände grillen han och Stefan haft med sig. Värmen hade varit påtaglig hela dagen och när Stefan ringt och frågat om de inte skulle ta sig till Ribban framåt eftermiddagen hade Andreas varit entusiastisk och föreslagit grillning. Stefan tyckte det var en utmärkt idé och några timmar senare satt de alltså på varsin filt i gräset med en engångsgrill mellan sig på vilken deras mat nu tillagades i den långsamma takt som är typisk för de flesta grillar av slit-och-släng-modell. Solen stekte de två vännerna parallellt med grillens aktivitet och hade det inte varit för den medtagna drycken så hade de troligen gett upp för länge sedan. Istället mådde de utmärkt. Vad kunde de önska sig mer än de redan hade? Dryck och mat, gott sällskap och trevlig utsikt mot allt folk som fått liknande infall som dem själva eller bara tagit sig dit för att sola en stund. ”Har du vänt dem nyss?” frågade Stefan och fick en nickning tillbaka av Andreas. De vände sig båda långsamt och följde en halvnaken tjej som gick förbi några meter ifrån dem. Kommentarer om hennes kropps lämplighet för både det ena och det andra växlades, några klunkar öl inmundigades och därefter började ögonens jakt efter en ny person att bedöma på säkert avstånd.




”Jag tror de är klara nu” hördes Andreas röst och Stefan vände sin uppmärksamhet åt hans håll. Maten tycktes faktiskt vara klar till slut. De tog båda för sig och högg in. Några minuter senare fanns ingen mat kvar. Däremot två mätta vänner som belåtet lade sig på rygg för att lättare smälta maten de intagit. Utöver det lätta bruset av vinden, stadens avlägsna ljud och en envis fiskmås som troligen väntade på att få äta deras rester lade sig en behaglig tystnad över deras lilla läger. Emellanåt hördes det hur den andre tog ett par klunkar ur sin flaska, men inte mycket mer än så. Stefan höll på att slumra till på sin filt när Andreas fick nog. ”Ska vi bara ligga här eller?” frågade han med uttråkad röst. Stefan öppnade sina ögon, lutade sig mot en armbåge och tittade fundersamt på honom. ”Inte vet jag” svarade han till slut. ”Du är välkommen att komma med förslag du också…” fortsatte han med dryg röst. ”Jaha, ja vi kan ju ringa hit fler folk kanske?” föreslog Andreas. Stefan sög på idén. ”Bra tanke, men är det inte lite sent påtänkt nu?” frågade han tillbaka. Andreas tvingades erkänna för sig själv att han kanske borde tänkt på det lite tidigare. ”Har du mer öl?” frågade han istället och Stefan började flina åt honom. ”Här!” sade han och kastade en flaska över grillen, som Andreas fångade med ett leende på läpparna.



”Vi kan ju alltid se om det är någon som är sällskapssjuk här” fortsatte Stefan och tittade mot sin vän. ”Vem då tänkte du?” frågade Andreas nyfiket. ”Inte vet jag” hördes Stefans röst när han himlade med ögonen. ”Vem du vill!” Andreas tittade sig omkring och sedan mot Stefan igen. ”Ska vi snacka med tjejerna där borta?” Stefan tittade åt det håll han syftat på och såg en grupp om fem tjejer som satt och låg tillsammans på gräset en bit ifrån dem. Han tittade tillbaka på Andreas igen. ”Kanske lite väl många…?” konstaterade han långsamt och fick ett motvilligt medhåll av sin kompis. ”De där kanske?” föreslog han och pekade försiktigt mot två tjejer som satt för sig själva inte alls särskilt långt ifrån dem. Andreas nickade med ett gillande leende på läpparna. ”Du eller jag?” frågade han. Stefan tänkte efter. ”Det var ju din idé så du borde gå, men jag har inget emot det om du hellre avstår” funderade han högt. Andreas såg ut att överväga olika förgreningar hans liv kunde ta beroende på vilket beslut han tog. ”Jag gör det då” avbröt slutligen Stefan hans tankar och reste sig upp. Andreas såg nöjd ut.



Stefan tog en klunk ur sin flaska, satte ned den på gräset och började sedan gå i riktning mot de två tjejerna som de bestämt sig för att kontakta. De kunde ju mycket väl vara upptagna med annat, vara ointresserade av dem eller något liknande, men det kunde ju inte Stefan och Andreas veta om de inte frågade. När han närmade sig dem lade han märke till deras utseenden. En av dem var brunhårig, den andra blond. Mellanlångt hår båda två. Största skillnaden var snarare i hudfärg. Den blonda tjejen var relativt blek i hyn, och särskilt i jämförelse med sin vän som var riktigt solbränd och brun. Båda hade bikinis på sig och en väska mellan dem tycktes innehålla ombyten vilket ökade Stefans hopp om att de kanske ville stanna länge med dem om de överhuvudtaget ville umgås alls. När han kom fram kastade hans kropp en lång skugga över dem båda. De öppnade sina ögon och kisade förvånat upp mot honom där han stod. ”Hej! Stefan heter jag. Jag och min kompis sitter där borta och… tja… grillar lite.” Tjejerna tittade bort och såg Andreas pilla med en pinne i grillen och försöka se ut som att han inte var intresserad av vad Stefan höll på med. ”Vill ni vara med?” fortsatte Stefan utan vidare artighetsfraser.



De två tjejerna utbytte några blickar och tittade sedan på Stefan. Det var den blonda som till slut svarade. ”Ok, men ge oss några minuter först bara.” Stefans ansikte sken upp i ett leende. ”Självklart, vi ses snart då!” sade han blinkande med ett öga åt dem innan han vände och gick tillbaka. De såg honom gå över gräset till sin kompis och försökte avgöra hur han såg ut där han satt vid sin grill. När Stefan var utom hörhåll vände den blonda tjejen sig mot sin kompis. ”Vad tror du?” Den brunhåriga kompisen log. ”Det kan nog bli trevligt. Verkar ju inte vara odrägliga i alla fall.” De skrattade båda två och satte sig upp. Samtidigt kom Stefan fram till sin filt och satte sig ned. ”Hur gick det?” frågade Andreas och stirrade nyfiket på Stefan. ”Jo, de kommer nog hit snart skulle jag tro” svarade han och slog upp ett leende. ”Var de snygga?” fortsatte Andreas och Stefans blick plötsligt allvarlig. ”Prata med den brunhåriga. Jag är mer intresserad av den blonda, ok?” Andreas såg missbelåten ut. ”Jaha, vadå, är hon snyggare eller?” frågade han surt. Stefan fick fundera över svaret. ”Njä, det vet jag inte. Jag kollade nog inte så mycket på den andra tjejen helt enkelt. Den blonda fångade mitt intresse först liksom.” Andreas sura uppsyn mildrades en aning av svaret. ”Vad var de för sorts folk egentligen?” frågade han därnäst. Stefan gav honom en allvarlig blick. ”Skadereglerare för ett försäkringsbolag?” ljöd orden ur hans mun. Andreas mungipor föll. ”Skämtar du? Hur kul kan de vara om de sysslar med sånt?” Stefan slog sig för pannan. ”Men vafan Andy! Hur ska jag kunna veta vad de är för några? Det märker vi väl snart nog.” Andreas flög framåt och tacklade Stefans axel. Som svar tog sig Stefan upp på knä och måttade en tackling tillbaka. Sedan ångrade han sig och tog sin flaska istället. De skrattade och skålade istället för att fortsätta den påbörjade konflikten.



När de fnissande drack ur sina flaskor hördes två röster bakom dem. ”Hej hej!” sade de två tjejerna som kommit fram till dem. De hade fått på sig små shorts båda två. ”Tjena!” svarade Stefan och Andreas i mun på varandra och bjöd dem att sätta sig ned. Tjejerna lade ut sina egna handdukar på gräset och satte sig snart på dem med sin väska återigen mellan sig, en aning mindre skrymmande sedan de tagit fram och satt på sig en del kläder. Försiktigt kallprat tog vid. Tjejerna var inte alls skadereglerare, de hade däremot precis börjat få tråkigt och Stefans initiativ visade sig vara alla till gagn. Solen makade sig långsamt men bestämt västerut på sin färd över den blå himlen under tiden de småpratade och erbjöd inte längre samma hetta som när de alla kommit dit. Det var fortfarande helt ljust, men skuggorna började bli en aning längre och värmen började bli mild mot deras kroppar där de satt och skrattade. Elin hette tydligen den blonda tjejen, och den andra kallades Vicky. Deras skratt klingade lika behagligt i sommarkvällen som deras ögon och leenden var vackra att titta på.



Stefan och Andreas gjorde sitt bästa för att underhålla dem tills samtalen blev mer självgående. Under tiden de skämtade och frågande försökte utröna vad de var för personer fick Stefan flera gånger ögonkontakt med Elin. Hennes blå ögon var som magneter som krävde hans uppmärksamhet på ett helt annat sätt än ögon brukar göra. Som ett fotografi så vackert komponerat att ögonen inte vill slita sig från dess former och linjer. När han fastnade i hennes blick på det sättet var han tvungen att till slut slita sig och av ren artighet titta på Vicky en stund. Det kunde ha blivit ett problem om det inte vore för att Andreas var uppenbart nöjd med att fokusera på den brunare och brunhåriga tjejen Vicky. Till och med hennes ögon var bruna. Det var ungefär så mycket Stefan hade lyckats uppmärksamma i hennes utseende. Han var allt för intresserad av den blonda tjejen Elin med de vackra ögonen och ett par läppar vars rörelser han tenderade att fastna vid på samma sätt som hennes ögon när hon pratade. Varje gång hon drog undan sin lugg eller lade en liten blond lock bakom ett öra tittade Stefan på som om det vore ett skådespel av hög dignitet. Hans första intryck hade varit korrekt. Elin var det vackraste han sett på länge, och att döma av hennes personlighet så långt var hennes skönhet långt djupare än den ljusa hy den först avslöjade sig på.



Snart blev skuggorna ännu längre och de buskar och träd som varit deras vindskydd från havets bris blev istället skuldbärare till de mörka skuggor som avlångt kastades över gräset de satt på och skymde solens värme för dem allihopa. ”Ska vi röra på oss lite?” föreslog Stefan och fick nickningar och positiva mumlanden till svar. De satte sig i solen en bit bort och fortsatte umgås. Solens rörelser var snabbare nu och snart hotade de mörka skuggorna att återigen skymma solen. Det var Elin som kom på idén. ”Kan vi inte sätta oss intill buskarna istället men tända en eld?” Hon tittade mot Stefan när hon sade orden men hon kunde förmodligen sagt vadsomhelst egentligen och fått samma svar tillbaka i form av ett glatt leende, ögon som tittade djupt in i hennes och en långsam nickning. Hon kände hur det pirrade inom henne när Stefan tittade på henne på det sättet. I vanliga fall hade hon förmodligen försökt prata mer med en person som Andreas eftersom han var kortare. Inte kort egentligen, bara inte lika lång som Stefan. Han verkade vara hur lång som helst, men när han tittade på Elin på det där sättet så kunde hon bara inte låtsas som ingenting.



De reste sig, packade ihop sina filtar och väskor och gick bort mot buskarna och träden. Det visade sig snart vara en mycket bra idé Elin hade fått. Buskarna stod nämligen i formation så att de hamnade mitt i en halvcirkel av växtlighet, med ett brett betongrör i mitten dessutom som var ditmonterat för eldning och grillning. Att det låg små vedträn i en hög vid dess sida var en oförskämd tur som de hoppade högt av tacksamhet för. Snart var veden staplad och tänd så att en liten eld skänkte dem både värme och extra ljus när de nu satt mitt bland de långa skuggorna. Andreas och Vicky kom uppenbarligen bra överens för snart kunde Stefan prata obehindrat med Elin. Enda kvarvarande problemet var hennes klädsel som fick Stefans blickar att emellanåt sänkas för att snabbt åka upp igen när hon svarade på något han sagt eller frågat. Elin såg också hur hans blickar nyfiket undersökte en region strax under hennes haka, men hon hade börjat tycka om Stefan och att han tittade på hennes kropp gjorde henne ingenting. Snarare tyckte hon om att han intresserade sig för den. Att han ibland tappade koncentrationen på grund av hennes bröst ökade bara det där pirret som hon kände i magen.



Allt eftersom tiden gick blev det mörkare och snart var det knappt några människor kvar förutom de själva. Elin satt intill Stefan. Hon frös egentligen inte. Ändå började hon huttra lite för att se hur Stefan skulle reagera. ”Fryser du Elin?” kom hans fråga precis som hoppats. ”Njae, lite kanske” svarade hon och tittade upp i hans ögon. ”Kom här!” fortsatte Stefan och höll ut en arm. Elin flyttade sig närmare och när Stefan lade sin stora arm runt henne och drog henne ännu närmare blev pirret i magen kraftigare. Hon hade fått precis som hon ville. De satt tätt intill varandra och tittade in i varandras ögon, omedvetna om Andreas och Vickys samtal någon meter ifrån dem. Istället lutade sig Stefan framåt och kysste Elins läppar. Mötet mellan deras kroppar kom som en överraskning, men Elin kände samtidigt hur hela hon blev lättare av läpparnas beröring. Om det kändes så att kyssa Stefan så ville hon ha mer. Han lutade sig tillbaka och tittade djupt in i Elins ögon. Länge. Ett ögonblick långt som en evighet utspelade sig mellan dem där de satt och stirrade på varandra. Sedan sköt Elin fram sin haka en bit och slöt sina ögon. Stefan svarade. Han tryckte mjukt sina läppar mot Elins och smakade på insidan av hennes med hjälp av sin tungspets.



Det tog inte lång tid för Elins tungspets att leta sig fram och försiktigt tryckas mot Stefans. Därefter öppnades deras läppar lite mer och tungorna fick större spelrum att undersöka varandra. Att leka en mjuk och fuktig lek med varandra som fick dem båda att känna sig lika lätta som de fjärilar vars vingar envist fäktade och slog i deras respektive kroppar. Deras kompisar reagerade inte ens på deras kyssar eftersom de själva var på god väg att hamna i samma situation. Stefan lutade sig tillbaka ännu en gång för att titta på Elin. I eldens flackande sken syntes hon vara ännu vackrare än hon varit i solens sken. Hennes ögon gnistrade på ett sätt som gjorde dem rakt av hypnotiserande att betrakta och förlora sig i. Det var först när Elin fnissade till som Stefan insåg hur länge han tittat henne i ögonen utan att säga något. Hans mun förändrades till ett skuldmedvetet leende innan han tog till orda. ”Ska vi ta en promenad?” Elins reaktion var svårtolkad. Hon tittade mot Vicky som var upptagen med att undersöka Andreas läppar och tunga. Eftersom hon inte fick något stöd där tittade hon tillbaka på Stefan. Hennes ögon blev större när hon entusiastiskt nickade och ackompanjerades av leendet på Stefans mun som blev större av hennes svar.



Han reste sig upp och höll fram en hand åt Elin som hon greppade för att snabbt komma på fötter. Sedan tittade han sig omkring och försökte komma på en bra runda att gå. Samtidigt insåg Vicky vad som höll på att hända och tittade på Elin som om hon förstod precis vad det var de höll på med. Elin som inte ens själv visste riktigt vad hon höll på med blev istället generad av sin kompis antagande och var glad över att mörkret förhoppningsvis dolde den lätt röda färg som hon kände hettan av på sina kinder. Hon blev till slut räddad av Stefan som drog henne åt det håll han kommit fram till måste vara det bästa. De kom ut ur buskarnas halvcirkel och ut på den enorma gräsmattan. Frånvaron av eld gjorde plötsligt tillvaron kallare, men så länge hon var upptagen med spänningen mellan henne och Stefan skulle inte några graders svalka hindra henne från någonting. Hon tittade upp på honom där han gick bredvid henne. Förmodligen två meter, tänkte Elin för sig själv. ”Ska vi gå bort till småbåtshamnen?” frågade Stefan. ”Jättegärna” svarade Elin glatt eftersom det lät som en trevlig miljö att promenera bland.



De kom till en grind mellan höga staket som lyckligtvis var öppen. När de smet in var de plötsligt omgivna av små båtar av alla de slag. Enmastade segelbåtar, små fiskebåtar av trä och någon enstaka större lyxyacht. Bortsett från ett tyst brummande från hamnkontorets lokaler var det bara vattnets stilla kluckande som hördes. De gick över en träbrygga vid vilken båt efter båt var fasttyglad men tittade långt mer på varandra än på den gemytliga omgivningen. Slutligen stannade de upp och stirrade djupt in i varandras ögon en längre stund. Allt annat försvann. Kompisar, båtar, bryggor och hamnkontor spelade ingen som helst roll längre. Bara spänningen i situationen och mellan dem gjorde avtryck i deras medvetanden. Spänningen och en förväntan om att något måste hända snart. Att det där något blivit uppskjutet tills nu men inte längre kunde hållas tillbaka.



Det var Stefan som sträckte ut sina armar först. Brett isär så att Elin kunde få in sina egna innanför hans. När hon tryckte sin kropp mot Stefans kände hon hans armar runt sin rygg. Han lyfte upp henne och höll hennes ansikte framför sitt eget. Sedan kysste han henne och Elin lade sina armar runt hans hals för att hålla sig fast. Hon blundade och kände Stefans mjuka läppar mot sina egna. Snart även hans tunga som nyfiket letade efter hennes. Elin hjälpte honom och lät sin tunga bli undersökt. Hon undersökte samtidigt Stefans och kom fram till att den var underbar att leka med. Hon satte sina ben runt hans höfter och de avslutade kyssen för att stirra i varandras ögon ännu en gång. Med underarmarna som stöd lutade Stefan henne tillbaka så att han kunde titta på henne. Elin följde hans ögon nedåt och såg hur de fastnade vid hennes bröst. Enbart dolda av en tunn bikini skulle han se hur hennes bröstvårtor styvnat av både svalkan och upphetsningen över hans beröring. Det gjorde inget. Hon ville att han skulle se. Att han skulle tycka om det och vilja göra mer med henne. Han lutade sig fram. Istället för att kyssa Elins mun kände hon hans läppar mot sin hals och hon kunde inte hålla tillbaka det ljud som råkade falla över hennes läppar.



Stefan hörde ljudet och fortsatte nedåt. När han kysst Elin på platsen där hennes hals mötte nyckelbenen fortsatte han nedåt över hennes bröstben. Elin hade fått kontroll på sina ljud då, men hon kunde inte undgå att flämta av upphetsning när Stefans läppar närmade sig hennes bröst. Hon kände hur en av armarna bak hennes rygg försvann och sedan hur den återuppstod vid hennes bikiniöverdels ena kupa. Hur den sakta drogs åt sidan och blottade en hård liten rosa bröstvårta. Elin tittade ned och såg hur den stirrade uppnosigt mot Stefan. Sedan hur Stefan närmade sig den och slutligen en underbart varm känsla när han tog den mellan sina läppar och slickade på toppen av den. Kontrollen över eventuella ljud från hennes mun var förlorad och Elin gnydde till av den upphetsning som växte lavinartat inom henne. Stefan släppte toppen med läpparna och slickade istället runtom den innan han tog ett nytt mjukt bett om den och nöp till så att en ilning av kåthet rusade genom Elins kropp. När Stefans läppar nådde hennes nästa gång var kyssarna ivriga och hetsiga. Deras tungor lekte inte längre försiktigt med varandra utan inbegrep sig istället i en sorts mjuk men slarvigt ivrig kamp.



Stefan släppte ned Elin på marken och stirrade henne upphetsat i ögonen. Sedan tittade han sig omkring på jakt efter en lämplig plats att fortsätta det han påbörjat. Elin letade lika desperat. Till slut lade Stefan sin hand under hennes haka och lyfte på den tills hon tittade rakt på honom. ”Skit samma, vi hoppar ner i den där båten. Ok?” Elin tittade sig omkring och såg vilken båt han menade. Det var en mindre segelbåt vars däck var försänkt. I övrigt erbjöd den inget som helst skydd för insyn. Hon tvekade bara ett kort ögonblick innan hon nickade till svar. De gick fram till bryggans kant och Stefan höll i Elins lilla hand när hon klättrade över relingen och ned på båtens trädäck. Strax därefter kom Stefan med en mjuk duns som fick båten att gunga på vattnet. De hann inte ens undersöka sina möjligheter till skydd innan de fann sig omslingrade i varandra med mjuka läppar som återigen möttes och hetsigt testade den andres villighet. Elin kände Stefans händer röra sig över hennes kropp som om han försökte ta överallt på henne samtidigt. När de lutade sig tillbaka igen såg hon åtrån som brann i hans mörka ögon. Hon ville ta del av hans åtrå och tryckte sig därför mot Stefans kropp. Mot sin mage kände hon hur hård han var när hans instängda kåthet tryckte mot henne genom kläderna.



Elin tryckte sig hårdare mot Stefan för att få känna tydligare hur upphetsad han var. Hur upphetsad hon gjort honom. Han svarade genom att trycka sitt bäcken framåt och mot hennes kropp samtidigt som han flämtade av upphetsning. Elins lilla kropp måste bli hans. Han måste ta henne. Han fick tag i Elins axlar och sköt henne ifrån sig. Förvåningen över hans tilltag mildrades när hon i hans ögon såg den vilda åtrå som drev hans handlingar. Han tryckte henne bakåt tills Elin fick relingen mot sin stjärt och stannade. Stefans händer drog upp bikiniöverdelen och blottade båda de runda brösten de dolt. När han slängt överdelen på däcket stirrade han upphetsat på dem innan han lyfte dem och tryckte ihop dem framför sina kåta ögon. Han lutade sig ned och slickade på dem. Tog de styva bröstvårtorna i sin mun och slickade på dem. Sedan gick han ned på knä och kysste undersidan av brösten, sade farväl till dem med läpparna och kysste den vackra flickan över magen tills hon rös av njutning. En cirkel av kyssar rundade Elins navel innan Stefans läppar letade sig längre nedåt.



Vid shortsens linning stannade han upp, knäppte upp knappen som förseglade hans åtrås slutgiltiga mål och drog ned dragkedjan innan han med båda händer drog ned shortsen för Elins sexiga små lår. De tunna mönstrade trosorna var det sista hindret men istället för att slita av dem som hans lemmar krävde av honom stannade han upp och kysste Elin rakt på trosorna så att hon ryckte till av förväntan. Sedan drog han försiktigt ned dem och fortsatte kyssa runtomkring samma plats när trostyget gled förbi och hans läppar till sist trycktes mot överdelen av Elins könshår. Hon höll sig fast i relingen när Stefan särade på hennes ben, tittade ned och såg hur hans ansikte närmade sig hennes underliv på nytt. Känslan av mjuka läppar som trycktes i en kyss mot hennes nakna bultande fitta. Sedan en sträv fuktig tunga som letade sig in mellan de små blygdläpparna och undersökande slickade henne tills hon flämtande försökte hålla inne stön av njutning. När Elin insåg vad det var som hände blev hon generad. Hon stod trots allt på en båt, mitt i en hamn och var naken. Naken med benen särade och Stefans tunga mellan sina blygdläppar. Tänk om någon såg? Tanken hann bara göra henne än mer upphetsad innan sensationerna av Stefans tunga övertog hennes medvetande. Han kysste hennes klitoris och sög försiktigt in den och dess kappa i sin mun tills Elin kved av njutning.



Hon kände plötsligt något mot sin öppning. Ett tjockt finger tryckte och masserade hennes våta öppning samtidigt som tungan slickade henne. Det var nästan för mycket. Hon kände hur lätt fingret gled över öppningen och hur Stefan nästan fick kämpa för att inte tränga in i henne. Hon måste vara hur våt som helst. När den andra handen letade sig upp för hennes mage och fann ett bröst måste hon avbryta trots att det var det sista hon ville. Hon klarade bara inte mer. Hon tryckte med båda händerna på Stefans panna tills han lutade sig tillbaka och stirrade upp på henne. Istället för att säga något sjönk Elin ned på sina nakna knän och fortsatte titta upp på Stefan som förstått poängen och rest sig upp. Elin smekte först hans höfter men lät sedan händerna hitta till hans rumpa som hon använde för att dra Stefan mot sig tills hans skrev var precis framför hennes ansikte. Hon tryckte munnen mot den hårda utbuktningen och kände Stefans kuk mot sina läppar. Bara tyg var i vägen. Hon vände sig en aning och kramade det hårda med sin kind innan hon lutade sig tillbaka, släppte Stefans stjärt och sträckte sig för att få upp hans shorts.



När shortsen föll stod Stefans kuk rakt fram och töjde ut underklädernas tyg till vad som såg att vara dess bristningsgräns. Elin tittade på utbuktningen och smekte den försiktigt med sina fingrar. Det fick kuken att rycka till där innanför. Hon testade en gång till och fick samma reaktion. Sedan höjde hon handen, sträckte fram den andra och drog ned boxershortsen. När tyget lämnade ollonets kant flög Stefans kuk upp och vajade framför Elins ansikte. Förhuden var halvt tillbakadragen redan eftersom han var så hård. Hon tittade nyfiket på den grova kuken och slickade bort det kladd som runnit ur dess topp och nedför ollonets undersida. Känslan av hennes tunga fick kuken att rycka till våldsamt. Hon tittade upp på Stefan och såg hur åtrån i hans blick var fortsatt intensiv. Med åtrån trängdes samtidigt en frustration om utrymme. En frustration över att hon ännu inte tagit honom i sin mun.



Elin greppade Stefans kuk i sin lilla hand och kände dess värme mot sina fingrar. När hon sakta började runka den kunde hon känna den stora venen på kukens ovansida mot sig. När hon drog förhuden långt bak mötte andra blodådror upp och smekte hennes fingrar till svar. Hon lutade sig fram och kysste ollonet vilket fick Stefan att frusta av njutning. Till slut särade Elin på läpparna och omslöt hela ollonet. Därefter rörde hon sitt ansikte framåt så att hon fick in en stor del av kuken i sin mun. Stefan kunde inte hålla sig längre. Ett ansträngt stön krävde att få komma över hans läppar när han njöt av Elins mun och händer. Hon tittade upp på honom när hon hörde stönet och såg njutningen i hans ansikte. Ännu en gång tryckte hon sig över kuken, blundade och tog den djupt i sin mun. Hon kände ett par händer som höll om hennes huvud. Som tryckte hennes ansikte framåt igen samtidigt som hon kände hur Stefan försiktigt stötte sitt bäcken framåt så att hans kuk trycktes in i henne. På så sätt lät Elin snart sin mun bli knullad av Stefan. Den breda kuken tvingade henne att öppna munnen stort och Elins upphetsning över tanken på att få Stefans kuk i sin kropp växte för varje gång hon omslöt och sög på den.



Stefan höll Elin bakåt med händerna instuckna i hennes hår. Hon tittade upp på honom med en blick färgad av kåthet och iver som i sin tur eggade honom att trycka sin kuk in i hennes mun på nytt. Det vackra ansiktet framför honom tiggde mer eller mindre om att bli knullat. Stefan förde Elins ansikte framåt igen och tvingade isär hennes läppar med hjälp av sin kuk. När den gled in i hennes mun på nytt kände han den fuktiga och varma munhålan omsluta honom. De mjuka läpparna trycka mot hans kuk. Tungan som retsamt lekte med hans ollon. Han ville knulla henne. Hårt och djupt in i Elins kropp ville han tränga sig. Trycka sig in i hennes sexiga kropp och knulla den hårt. En önskan om att äga Elins kropp började ta form i hans tankar när hon satt på knä framför honom i den guppande lilla båten med hans kuk i sin sexiga lilla sugmun. Äga henne och kunna göra precis vad han ville.



”Upp med dig nu Elin” sade Stefan till slut och hjälpte henne upp på fötter. När hon stod framför honom med sina nakna bröst kunde han inte låta bli att titta på henne. Elin såg också blicken. En värderande blick som rörde sig från topp till tå och tillbaka igen. Sedan det nöjda leendet. Stefan lade sina händer på hennes höfter och koncentrerade sin blick på Elins vackra blå ögon. Den förväntan och kåthet som syntes i dem utgjorde en skarp kontrast till den relativt oskyldiga uppsyn hon haft när han först gått fram till henne och kompisen. Inte ens när de satt och kysstes hade hon tittat på honom på det sättet. Hennes blick gled ned emellanåt när hon tittade på Stefans kuk, och när de kom upp igen syntes längtan i hennes ögon. Stefan drog Elin tätt intill sig och lutade sig fram för att viska i hennes öra. ”Nu ska jag knulla din sexiga lilla kropp Elin.” Kåta små ljud föll över hennes läppar till svar. Hon kunde inte behärska sig längre. Allt hon ville var att Stefan skulle göra precis det. Knulla henne.



Stefan vände på Elin där hon stod så att hon hamnade med ryggen mot honom. Därefter sträckte han sig runt henne och fångade Elins runda bröst i sina varma händer när hans kuk gneds mot hennes stjärt och lämnade snuskiga spår av saliv och försats. Brösten var underbara i hans händer. Varma och mjuka med två små ständigt trotsiga bröstvårtor vars styvhet stod i paritet till hans egen. Han släppte det ena och lade istället handen på Elins rygg och lutade henne framåt. Hon var så upphetsad att hon omedvetet ställde sig bredbent och svankade för Stefan. För att han lättare skulle kunna knulla henne. Allt hon ville… En hand smekte sakta över hennes rygg. Sedan kände hon något mot sin fitta. Något stort och hårt som sökte sig in mellan hennes små blygdläppar. Snart hittade det hårda rätt och tryckte mot hennes våta öppning. Tryckte för att därefter gnida ut den saft som smetades ut över den från Elins läppar och öppning. Ännu ett tryck och denna gång någonting som trängde in i hennes kropp. Elin flämtade av njutning. Stefan tryckte sig närmare henne och hans kuk gled längre in i hennes kåta kropp. Han drog ut kuken en bit för att stöta inåt igen. Ännu mer av hans kuk tog plats i Elins fitta.



Hon kände hans stora händer på sina höfter och hur han drog henne bakåt över sig. Tvingade hennes lilla kropp att ta emot hans hårda kuk. Nästa stöt nådde han hela vägen in och Stefan stönade av njutningen Elins kropp gav honom. Hennes varma, fuktiga lilla fitta klämde runt hans kuk på ett alldeles underbart sätt. Han drog ut för att stöta in den i henne ännu en gång. Samma sköna känsla även denna gång. När han tittade upp på henne såg han hur hon tittade tillbaka på honom. Deras ögon möttes och Stefan tryckte sig djupt in i henne på nytt tills Elins ögon föll tillbaka av den njutning hans hårda kuk skänkte henne när den tvingades djupt in i hennes inre. Elin lutade sig mot relingen när hon blev knullad. Om hon tittat ned hade hon sett svallvågor röra sig från deras båt och ut över hamnens stilla svarta vatten. Svallvågor vars höjd och frekvens ökade när Stefan började knulla henne hårt. Med händerna om hennes höfter stötte han hårt in i Elin gång efter gång. Han tittade ned mellan hennes länder och såg sin kladdiga kuk glida in och ut ur hennes sexiga kropp. Hörde ljuden från hennes mun och blev så upphetsad att han måste knulla henne ännu hårdare.



Elin kände snart hans händer över sin rygg. Hur de rastlöst smekte henne på sin väg mot ett okänt mål. Han ville bara röra henne. Överallt. På insidan såväl som på utsidan. Sensationen från inre mot hans kuk var underbar, men Stefan ville ha mer. Han ville ta in hela hennes väsen på en gång. Med sina händer ville han avgjuta hennes heta kropp mot sina handflator. Känna hennes sköna bröst mot sina fingrar. Tafsa på hennes olovligt sexiga stjärt samtidigt som han njöt av hennes insida. Han fortsatte stöta hårt in i henne utan lugna ned sig. Hur kunde han vara lugn när han knullade den här uppenbarelsen till tjej? När hon tagit hans kuk i sin snuskiga lilla mun och sugit honom. Stefans andning började bli tung. Elin kunde höra honom flåsa bakom sig där han tryckte sig in i henne. Njutningsfyllda stön bröt av andetagen emellanåt, bara för att göra andhämtningen än tyngre när stönet tystnat.



Plötsligt drog han sig ur Elin och fick tag på hennes överarm med en hand vars kraft var hetsig och oförsiktig. Han slet runt henne och stirrade ivrigt i hennes kåta blå ögon. ”På rygg. Nu!” hörde Elin hans hetsiga röst. Hon satte sig lydigt ned i båten och lutade sig tillbaka med Stefan snart över sig. Han satt på knä mellan hennes särade små lår och stirrade glupskt på hennes kropp. När hon sträckte sig framåt för att ta på honom drog han undan hennes hand och lade den över hennes huvud. Han hämtade hennes andra hand och lade den bredvid den första. Sedan en upphetsad blick på hennes bröst följt av ett ljud som påminde mer om en morrning än ett stön. De stirrade i varandras ögon när Stefan greppade sin kuk med sin lediga hand och förde den mot Elins trånga öppning. När hennes fitta omslöt honom och han trängde djupt in i henne föll ögonen tillbaka för ett ögonblick och när han upphetsat tittade på Elin såg han hur hon tvingades sluta sina ögon av ren njutning när hans hårda kuk trycktes djupt in i henne där hon låg och tog emot honom.



Stefan var berusad av både njutning och en upphetsning skapad av den kåta kroppen under honom. Elins sköna kropp som han knullade hårt. Han lutade sig fram och höll fast hennes händer med sin fulla tyngd över henne. Hans kuk gled in i henne och kom ut ur hennes kropp glittrigare av kåta safter än den varit när den gled in. Samma sak gång efter gång. Hennes mjuka bröst tryckta mot hans bröstkorg när han låg på Elin och knullade henne så att båten rörde sig över vattnet. Plötsligt stannade han upp. Han gav Elin en rusig blick och släppte hennes händer. ”Ta på dig själv Elin” beordrade han henne. ”Jag vill känna din sköna fitta runt mig när du kommer” fortsatte han. Elin stack närmast blygt ned sin hand över magen och kom fram till sitt könshår. Där det slutade stannade också handen. Sedan små rörelser över klitoris under tiden Stefan stötte hårt in i henne och stirrade i hennes ögon. Stefans ögon var vilda av njutning. Njutning som hon skänkte honom. Elin älskade hur han njöt av henne. Hur hennes kropp fick honom att tappa kontrollen över sig själv. Hur hennes fingrar i kombination med hans hårda kuk fick orgasmen att växa inom henne.



Stefan som nu lutade sin vikt mot sina knän istället för på Elin sträckte fram sina händer och kramade de sexiga brösten som gungade fram och tillbaka framför hans ögon för varje stöt han producerade och riktade in i Elins kropp. Hypnotiserad av de rosa små hårda bröstvårtorna klämde han hårt på brösten. Tog vårtorna mellan sina fingrar och tryckte för att testa deras hårdhet. Elin stönade högt som svar. Hon stimulerade sig själv samtidigt och orgasmen gäckade henne för varje rörelse med fingrarna, för varje stöt av Stefans hårda kuk och för ilningarna av njutning som sköt genom hennes kropp när han nöp i bröstvårtorna. Den var så nära att brista och omsluta hela henne. Ännu en hård stöt in i hennes fitta fortplantade sig genom hennes kropp. Hon tittade med desperata ögon upp på Stefan och kände nästa stöt. Hon kunde knappt hålla ögonen öppna under tiden vilket också Stefan såg. Han fortsatte knulla henne hårt och kände hur han närmade sig. Han kunde inte hålla tillbaka länge till. Snart måste han. Då kom Elin. Orgasmen exploderade och omslöt hela henne med en njutning så stor att hon trodde hon skulle gå sönder. Hon vred sig under Stefan och kämpade för att få luft mellan djupa stön.



Det var långt mer än Stefan kunde hantera. Synen av Elins kåta kropp som vred sig av njutning under honom gjorde att hans pung drog ihop sig, redo att ta emot den njutning som var på väg. De krampande väggarna på Elins insida klämde underbart mot hans hårda kuk och under tiden hon stönade som mest passerade han slutligen gränsen. Han sträckte händerna upp till hennes axlar och drog hennes kropp hårt mot sig när han stötte djupt in i den trånga fittan. Gång på gång tryckte han sig djupt in i henne och stönade högt när konvulsionerna växte i hans kuk. Pulser genomsköt hans hela kropp och fick sitt slutliga utlopp genom att skjuta ut tjocka strålar av sperma inuti den vackra Elin som låg under honom. Hans kropp ryckte för varje sammandragning och slappnade av i ett rus av fullständig njutning när nästa stråle lämnade honom för att planteras i Elins inre. Den varma trånga fittan slöt sig runt honom och han stönade högt av njutning. Ännu en stöt. Djupt in även den. När han höll kvar kuken djupt inuti Elin och tittade henne i ögonen ryckte den till i en hastig utvidgning för att sedan sakta minska i storlek. Han höll fast blicken i Elins och slöt bara ögonen när njutningen blev för stor och hans kuk ryckte till ännu en gång.



”Herregud vad skön du är…” var allt Stefan fick ur sig. Han var fortfarande kvar inuti Elin. Han lutade sig ned och kysste hennes vackra läppar. Mjukheten och känslan av att kyssa just henne startade någon process inom honom som fick hans kuk att rycka till ännu en gång trots att han var långt ifrån hård vid det här laget. Känslan fick Elin att tillfredsställt le när deras läppar tog avsked. ”Vi kanske borde gå tillbaka till Vicky och Andreas snart” sade hon trevande. Hon ville egentligen inte alls gå tillbaka. Stefan dolde en plågad min och nickade till slut. Han visste ju att Elin hade rätt. Han tittade upp över relingen. Ingen där. Helt otroligt egentligen att ingen reagerat och kommit dit. Det sov trots allt folk i en del av båtarna i hamnen. ”Det är fritt fram” viskade han till Elin. Sedan drog han sig ur henne och hjälpte henne upp på knä. Han fick tag på sina shorts och drog på sig dem. Sedan gav han Elin hennes bikinitrosor och shorts som hon snabbt drog på sig innan hon fick rätt på överdelen och tog på sig även den. Stefan saknade redan hennes bröst så fort överdelen kommit på plats. De ljusa bröstvårtorna var något av det sexigaste han någonsin sett.



När de gick över gräsmattan mot det flackande ljuset bland buskarna såg de på avstånd hur Andreas och Vicky låg bredvid varandra. De kunde inte avgöra vad de gjorde förrän de kom närmare och såg att de kysstes med kropparna inslingrade i varandra. Stefan och Elin tittade på varandra och log. Sedan satte de sig hos sina kompisar och sade hej. Andreas och Vicky reagerade först inte men hörde dem på andra försöket när de ursäktade sig för att promenaden tagit så lång tid. ”Gjorde den?” svarade Andreas uppriktigt förvånat. För hans skull kunde de gärna ha gått dubbelt så långt, men det sade han inte högt. Istället fnissade han med de andra som brustit ut i skratt av hans kommentar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar