fredag 30 september 2011

Kapitel 2: Tentaplugg på fyra

Ingen tycker om att plugga inför en jobbig tenta. Det var lika sant för Linus, Alex, Sara och Siri som någon annan. Därför hade de bestämt sig för att träffas på torsdagskvällen för att plugga tillsammans och få möjlighet att diskutera de teorier som de förväntades kunna använda sig av inför tentan dagen efter där de alla måste svara på fyra essäfrågor. Uppåt fyra sidor skulle de alla producera på den där tentan. Fyra sidor per fråga. Ingen av dem var särskilt sugen på att plugga alls eftersom studiemedlet kommit samma dag men nu var situationen som den var och genom att plugga tillsammans kunde de åtminstone göra det bästa av den. De skulle mötas hemma hos Siri i hennes etta. De andra bodde i små korridorsrum med gemensamma kök där grannarna hade stört om de försökt plugga och ingen av dem var särskilt sugen på att sitta i biblioteket där de måste vara tysta. Valet hade därför till slut fallit på Siris lägenhet och hon hade inget emot det valet. Det innebar att hon slapp ta sig hem när de var klara. Blev det sent kunde hon i princip bara släppa böckerna, ställa klockan och lägga sig i sängen för att sova. Dessutom kunde hon kanske övertyga Linus om att stanna någon minut extra när Alex och Sara gått hem. Det var hennes hemliga plan. Hon hade tittat lite extra på Linus flera gånger sedan de börjat samma kurs och hon gillade hans personlighet. Dessutom var han snygg. En bra kombination helt enkelt. Om de fick vara ensamma bara en liten stund kanske något skulle hända. Samtidigt var det bra att tentan skulle skrivas dagen efter. Då kunde han inte förvänta sig så mycket av henne eftersom de båda måste lägga sig i tid så att de inte försov sig.





Klockan började närma sig fyra på eftermiddagen när Sara ringde på dörren. Siri kom snabbt upp ur sin soffa och gick ut i hallen för att öppna. De hälsade glatt och när Sara klätt av sig ytterkläderna frågade Siri om hon ville ha något. Kaffe eller te var det enda hon hade att erbjuda men Sara tackade nej till båda alternativen. Istället gick de tillsammans in i rummet och satte sig i soffan så fort Sara lagt sina böcker och anteckningsblock på det lilla soffbordet. "Har Linus och Alex hört av sig?" frågade hon Siri som skakade på huvudet till svar. "De kommer väl snart får man hoppas" följde hon upp huvudrörelsen med. "Ja, det är väl inte så förvånande. De brukar ju inte ens vara i tid till föreläsningarna" fortsatte Sara och skrattade. Siri och Sara kände inte varandra särskilt bra. De hade träffats för första gången på introduktionsmötet bara några veckor tidigare och inte ens talat med varandra den gången. Det var först senare som de börjat prata i uppehållsrummet under pauserna. Siri tyckte att Sara verkade vara trevlig. Det var därför hon kommit på idén med att bjuda in henne till tentapluggandet. Hon var egentligen inte orolig för att vara själv med Linus och Alex men hon tänkte att den sociala dynamiken säkert skulle bli bättre om de var två tjejer och två killar. Dessutom hade Sara verkat duktig och ambitiös under föreläsningarna. Räckt upp handen och ställt smarta frågor exempelvis. Siri hann inte svara på kommentaren om hur sena killarna brukade vara förrän det ringde på dörren igen.



När hon öppnade dörren stod båda två utanför och väntade. De slog upp stora leenden när de såg Siri i dörröppningen och hälsade glatt. Siri hälsade lika glatt tillbaka och såg till att inte titta för mycket på Linus. De tog av sig sina jackor och snart var alla tre på väg in i rummet där Sara satt i soffan och väntade. Nya hälsningar och leenden följdes av en låtsat irriterad kommentar från Linus. "Jaha, golvplats för de som är sena. Jag sade ju att vi skulle skynda oss Alex." När han tittade mot Alex fick han ett uppräckt finger till svar som fick honom att skratta. "Någon av er kan ta min plats om ni vill. Jag kan hämta en stol från köket istället" sade Siri där hon stod bredvid dem. Linus tittade på henne och log i vad som liknade spelat medlidande. "Nä, sätt du dig. Vi klarar oss nog på golvet. Bordet är ju inte så högt. Eller hur?" Siri log bara till svar. "Ok, men säg till om ni vill ha stolar iallafall." Både Linus och Alex skakade på huvudet åt erbjudandet. I själva verket hade det snarare varit sämre att sitta på en stol när bordet var så lågt och med en så mjuk matta som Siri hade så var golvet förmodligen bekvämare ändå. Till slut slog sig Siri ned i soffan på nytt och snart var bordet fullbelamrat med böcker och skrivblock. Siri plockade fram några ex-tentor och snart var diskussionen igång. Sara bedyrade den ena hegemonins betydelse för den andra perifera staten och Linus sade emot och lade fram något argument angående världssystemets cykliska natur. De tog sig igenom den första ex-tentan under loppet av två timmar och när de var färdiga frågade Alex om det möjligen fanns kaffe.



"Ja, såklart. Det glömde jag ju fråga när ni kom. Vill alla ha?" Siri tittade sig omkring, fick två ja och ett nej. Linus föredrog te. Sedan reste hon sig upp och gick ut mot köket. "Behöver du hjälp?" hörde hon Linus röst bakom sig. "Nej då, det går snabbt" svarade Siri utan att tänka sig för. Det var klart hon ville ha hjälp. Inte för att hon på något sätt behövde det. Snarare för att det hade gett henne en liten stund ensam med honom medan Alex och Sara satt kvar i rummet. Hon ångrade sig men tänkte att det nog inte spelade någon roll. Det skulle säkert komma fler chanser. När hon öppnade skåpet och tog ut kaffet hörde hon någon bakom sig. När hon vände sig om och tittade efter såg hon Linus torna upp sig i dörröppningen. Han var så lång att han nästan slog i dörrkarmen. "Jag tänkte jag skulle hjälpa dig ändå. De klarar sig nog själva så länge" sade Linus och nickade menande ut mot rummet. Siri kände en skön glädje inom sig över att han kommit för att hjälpa henne ändå. "Vad vill du ha för te?" frågade hon när hon hällde upp vatten i kaffekokaren. "Det spelar ingen roll. Ta något som du tycker om själv" svarade han och log åt henne. Siri hade en liten plåtlåda i vilken hon förvarade några sorters te som hon tyckte om. Hon öppnade den och började läsa på förpackningarna. "Citron?" föreslog hon. "Varför inte?" sade Linus och slog upp ett nytt leende. "Kokar vi på plattan eller har du vattenvärmare?" fortsatte han och Siri bad nästan om ursäkt för att hon saknade det andra alternativet vilket fick Linus att börja skratta. "Det funkar nog bra på spisen också" sade han tröstande och hällde upp vatten i en liten kastrull han hittat i diskstället. "Häll upp till mig också" sade Siri. Det var fjantigt såklart, men att välja samma dryck som Linus gjorde ändå på sätt och vis att de fick något litet gemensamt. Något som skiljde dem åt från Alex och Sara.



Hon smet runt honom för att hämta fyra koppar i ett av skåpen och när hon satte ned dem på det lilla köksbordet för två hörde hon hur Linus rörde sig bakom henne. Snart såg hon hans arm sträckas över sig själv och bordet mot en av luckorna på andra sidan. Han fick böja sig framåt för att nå över henne och hela vägen fram. Vad han var ute efter hade Siri ingen aning om men hon tyckte om känslan av att Linus var så nära. "Har du socker där?" frågade han och Siri vände sig om och insåg hur nära han stod. När han lutat sig fram hade han nästan rört vid henne. Hon funderade på om det varit meningen. "Nej, men där" svarade hon och pekade på ett skåp alldeles bakom honom. "Ah, typiskt" fick hon till svar och när hon cirklade runt Linus i det trånga köket drogs deras armar mot varandra under ett kort men förvånansvärt spännande ögonblick. Hon plockade ned paketet med bitsocker och när hon stängde skåpsdörren hade kaffekokaren puttrat klart. "Är ni färdiga snart eller?" hörde de Alex röst utifrån. Det var Linus som svarade. "Lugna dig. Du ska få ditt kaffe. Har du abstinens eller?" Han tittade mot Siri och gjorde en cirklande åtbörd med pekfingret mot sin tinning vilket fick henne att börja skratta. De hällde upp de varma dryckerna och tog sedan två koppar var med sig ut i rummet. När Linus ställde fram den ena koppen till Alex tog han till orda igen. "Drick nu inte för snabbt min son. Du vet hur du blir när du får för mycket av det där." Alex tittade bara trött upp Linus där han stod och log åt sitt dåliga skämt. Han orkade inte ens besvara kommentaren utan började dricka istället. Linus satte sig bredvid honom och smuttade på sin kopp. Sedan tittade han på Siri. "Mm, fantastisk smak. Det smakar... citron!" utbrast han triumferande. Både Siri och Sara började skratta åt hans löjliga beteende. Pausen från diskussionerna fortsatte under tiden de drack och vid flera tillfällen tyckte Siri det verkade som att Linus tittade lite extra länge på henne när Alex eller Sara sade något som tog längre tid att avsluta. "Vad säger du Siri?" hörde hon plötsligt Sara fråga. Hon hade inte lyssnat på vad som sagts och skämdes över att inte veta vad hon skulle svara. Ganska oväntat kom Linus till hennes räddning. Eller om han bara gjorde saken värre. Det var svårt att avgöra. "Siri var nog lite avundsjuk på mitt goda citronte. Jag var iallafall upptagen av dess utsökta smak. Vad pratade ni egentligen om?" Sara verkade förstå problemet och upprepade sig så att Siri fick en ny chans att ge sitt utlåtande. När Siri var klar tittade hon på Linus med en tacksam blick som han besvarade med en knappt märkbar blinkning. Nu var hon säker. Det måste varit meningen att ställa sig så nära ute i köket. Hon blev alldeles varm inombords av den behagliga insikten.



När allt kaffe och te var uppdrucket plockades nästa ex-tenta fram och diskussionerna fortsatte om nya frågor och lämpliga sätt att besvara dem på. Klockan började närma sig halv nio när Sara började sträcka på sig i soffan. "Jag vet inte hur det är med er men jag börjar bli sjukt trött" utbrast hon när hon släppte ned händerna igen. Hon tittade sig omkring. Siri ville inte svara. Hon hoppades på att det bara var Sara som var trött. Själv var hon lite mosig i huvudet efter att ha påmint sig om alla teorier som behövdes för att svara på frågorna men att bli av med Linus var det sista hon ville. Den här gången var det Alex som räddade situationen. "Gå du hem om du är trött. Vi kan fortsätta själva. Jag tror du har bäst koll på det här av oss allihopa ändå." Sara ville säga emot, för sakens skull, men insåg också att Alex förmodligen hade rätt. Om det var någon av dem som hade pluggat mycket så var det hon. "Ok, men då gör jag nog det. Jag vill sova så mycket som möjligt innan det är dags" sade hon när hon reste sig upp från soffan. När hon började gå mot hallen reste sig de andra också. Siri tog täten med både Linus och Alex hack i häl. Snart stod de alla och trängdes i hallen medan Sara klädde på sig. De gav varandra varsitt lycka till innan de sade hej då och Sara öppnade dörren för att gå. När hon stängde den bakom sig tittade Siri på killarna. "Ska vi fortsätta?" frågade hon med ett försök till entusiasm. Det var sant att Sara förmodligen pluggat mest av dem men diskussionerna hade ändå visat ganska tydligt att ingen av dem missförstått eller glömt bort något av den för tentan relevanta kunskapen. Linus pustade ut av trötthet. "Kan vi inte ta en liten paus först?" frågade han och fick ivrigt medhåll av Alex. Även Siri såg värdet i att ta det lugnt en stund och protesterade inte det minsta.



"Är det lugnt om man lägger sig på din säng lite?" fortsatte Linus när de kom in i rummet igen. Siri hade lagt på ett överkast för den händelse någon skulle få just den idén men hade i själva verket inte brytt sig det minsta om Linus lagt sig där rakt på täcket. Därför nickade hon med ett leende på läpparna. Han gick fram och satte sig på sängkanten innan han lutade sig tillbaka så att han låg på tvären över hennes breda säng. "Aaah!" hörde hon honom utbrista i någon sorts lättnad över att få vila. Alex tittade på henne med närmast bedjande ögon. "Jag tror jag skulle behöva ligga lite på rygg en stund jag också" sade han och tittade menande mot sängen han också. Siri skrattade till och gjorde en välkomnande gest i riktning mot sin säng vilket fick Alex att le av tacksamhet. Han satte sig på motsatta änden, vid kuddarna, och lutade sig tillbaka på samma sätt. "Åh vad gött!" utbrast han när han låg på rygg med benen dinglande nedför kanten. Siri satte sig i soffan så länge. Hon var visserligen sugen på att vila hon också men det kändes inte riktigt passande att lägga sig mellan två killar i sin egen säng på det sättet. När det varit tyst lite för länge började hon istället prata. "Känner ni varandra sedan tidigare? Jag har märkt att ni har ungefär samma dialekt." Det var Alex som svarade. "Det är väl en fem eller sex år tror jag." Linus fyllde i. "Vi spelade i samma band en gång i tiden. Det var så vi lärde känna varandra." Siri blev förvånad över vad de sade. Hon hade ingen aning om att någon av dem var musiker. "Oj, spelar ni fortfarande tillsammans?" Det blev tyst en liten stund. Till slut svarade Linus på frågan. "På sätt och vis men ändå inte. Bra svar va?" Alla började skratta åt det meningslösa svaret. Tills Linus avbröt dem allihop. "Tysta! Hör ni?" Alex vände huvudet mot honom och lyssnade. "Hör vadå?" frågade han klentroget. Linus satte ett finger mot sin mun så att han skulle vara tyst och lyssna mer noggrant. "Det där ljudet..." viskade han. Siri förstod ingenting. Hon lutade sig fram där hon satt i soffan och lyssnade uppmärksamt efter det ljud Linus upptäckt. Ingenting. "Vad menar du Linus?" frågade hon när hon givit upp.



Han satte sig upp och stirrade rakt ut i luften på det sätt personer gör som lyssnar riktigt intensivt efter något. "Där. Hör ni inte det? Det låter som en visslad melodi nästan." Siri hörde fortfarande ingenting. Ett tag hade hon trott att Linus drev med dem. Det verkade ligga i linje med hans övriga personlighet men hon började ana att han kanske menade allvar ändå. "Jag hör inte det. Tyvärr" svarade Siri. Alex satte sig upp han också. "Joo..." började han försiktigt. "Det har du rätt i. Det låter som om någon visslar på en melodi, men ändå inte riktigt." Siri stirrade på dem som om de var idioter. Eller som om hon själv var en idiot som inte hörde vad de hörde. "Ni skojar väl inte med mig?" frågade hon osäkert. Linus skakade på huvudet. "Kom hit och lyssna själv." Siri reste sig sakta ur soffan och gick de få stegen fram till sängen. Hon satte huvudet på sned och lyssnade intensivt. Fortfarande ingenting. "Lägg dig på rygg Siri. Jag lovar att du kommer höra det" manade Linus på henne. Siri började fatta misstankar. Det var osannolikt att de skulle göra något elakt men hon kunde inte vara helt säker. Ändå satte hon sig på sängkanten. Hon lyssnade igen men förstod inte vad de menade. Sakta lutade hon sig tillbaka och lade sig på rygg över sängen precis som de gjort. Till slut hörde hon något. Ett visslande ljud. Hon log stort när hon upptäckte det som om hon till slut kommit med i en hemlig gemenskap. "Nu hör du det va?" frågade Alex med glad röst. Siri nickade. "Ingen särskilt vettig melodi va?" utbrast hon och skrattade till. Linus gjorde en eftertänksam grimas. "Njäe, inte vanlig kanske men man skulle kunna använda det som inspiration för att skriva lite halvt atonala grejer." Alex nickade sitt medhåll. "Det skulle faktiskt kunna bli rätt coolt" föll han in i Linus idé med.



"Vi lägger oss allihopa på rygg och blundar en stund. Kan vi inte göra det?" föreslog Linus. "Så kan vi se om det kommer någon intressant melodi" fortsatte han. Alex tyckte det var en bra idé och Siri såg ingen särskild anledning att låta bli. Hon var lättad över att de inte försökt lura henne och kände ett visst behov av avslappning som ett lyssnande med slutna ögon på rygg mycket väl kunde tillfredsställa. När hon slöt sina ögon och lyssnade insåg hon att det måste vara ventilen i taket som åstadkom ljudet. Luft strömmade konstant in i rummet mellan röret och den plastskiva som satt i dess mitt. Förmodligen var det det trånga utrymmet mellan röret och skivan som fick det att låta som en vissling. Hon hade aldrig reflekterat över det förut och hade hon upptäckt det så hade hon nog aldrig kommit på tanken att ligga och lyssna på ljuden som uppstod. Hennes tankar skulle precis konstatera att folk som spelar musik måste vara lite annorlunda än andra när hon blev abrupt avbruten. En stor hand placerades plötsligt på hennes mage. Hon vågade knappt öppna ögonen för att se vem av dem det var men hoppades febrilt på att det var Linus hand som spred den där sköna värmen mot henne. Överraskningen fick Siri att tappa andan och hon försökte undvika att låta det märkas när handen började smeka henne där den låg. Hon måste få se vem det var. Försiktigt kisade hon med ögonen och tittade nedåt. Visst var det en hand hon såg. Hon rörde ögonen åt Alex håll men fann till sin lycka ingen utsträckt arm. När hon tittade åt andra hållet däremot såg hon att handen tillhörde Linus. Insikten gjorde återigen hennes andhämtning ansträngd. Så fräck han var som utnyttjade situationen på det sättet. Som utnyttjade hennes slutna ögon så. Plötsligt kom hon på sig själv med att önska att han skulle göra något mer. Röra henne lite mer. Kanske någon annanstans.



Linus som tagit en chansning andades ut. Tydligen hade han inte missuppfattat signalerna från Siri helt fel ändå. Hon föste inte undan hans hand och det måste betyda att hon ville ha den på sig. Inom sig kände han en distinkt känsla av att ha vunnit. Han började smeka Siris mage och märkte till sin lättnad att hon fortfarande inte gjorde något som helst motstånd. Oändligt försiktigt ändrade han ställning så att han hamnade i sidoläge och kunde luta huvudet mot en uppsträckt hand. Från den positionen kunde han titta på Siri när han smekte henne över magen. Hon var vacker där hon låg och blundade intill honom. Det vita linnet visade nästan lika mycket som det dolde eftersom Linus var så mycket längre och därför låg längre upp mot sängens andra kant. Han kunde se formerna på hennes bröst och även in i urringningen. Han tittade snabbt upp på Siris ansikte för att kontrollera att hon inte öppnat sina ögon och såg var han tittade på henne. Sedan bort mot Alex som fortfarande låg med ögonen slutna och lyssnade på visslandet. Han förde handen uppåt och smekte Siri över revbenen. Hennes andning blev tung av hans rörelser och Linus slutade för ett ögonblick så att Alex inte skulle komma på dem. När Siri andades lugnt igen fortsatte han rörelsen uppåt och smekte undersidan av hennes bröst. Den mjuka känslan mot fingrarna fick honom att försiktigt sucka av åtrå. Hon var inte bara vacker. Hon var fruktansvärt sexig också. Han hade tittat på Siris lilla rumpa flera gånger under pauserna på deras föreläsningar. Flera gånger hade han satt sig bakom just henne för att få en skymt av den på nära håll när hon reste sig. Han hade bara inte varit säker på om hon tänkt likadant om honom. Det visste han väl i och för sig fortfarande inte, men av hennes reaktion att döma var det nog så.



Siri kunde knappt tro att det var sant det som hände. Linus låg och smekte henne i smyg när Alex låg på andra sidan om henne. När som helst kunde han öppna ögonen och avslöja dem. Vad skulle han säga då? Vad skulle han tänka om henne? Hade Linus pratat med honom om henne förut? Tänk om allt det här var planerat! Men det kunde det ju inte vara. Hur skulle de kunna veta att hon hade en ventil i taket som gjorde visslande ljud? Det kunde de inte för ingen av dem hade varit där förut. Linus smekningar gjorde henne lycklig men samtidigt otroligt nervös. Kombinationen resulterade i en konstig upphetsning som hon knappt ville erkänna för sig själv. Den var verkligen inte passande men ändå så svår att motstå. På ett sätt ville hon att Linus skulle fortsätta. Smeka henne på långt fulare sätt. Titta på hennes kropp och vilja ha henne. Siri kisade en gång till och vred så försiktigt hon kunde huvudet åt sidan för att titta på honom. Hon insåg snabbt att det inte var möjligt utan att ändra ställning så mycket att Alex skulle märka rörelsen och lät därför bli. Istället tittade hon nedåt och såg Linus hand vars fingrar precis smekte undersidan av hennes bröst. Det var för mycket men just eftersom Alex var där kunde hon inte säga till. Hon ville ju bli smekt av Linus och om hon sade ifrån nu kanske hon missade sin chans att få träffa honom mer. Hon fick helt enkelt ta risken att Alex avslöjade dem.



Linus tittade över Siris kropp och bort mot Alex som låg på hennes andra sida. Han ville få hans uppmärksamhet utan att samtidigt väcka Siris misstankar men det var lättare sagt än gjort. Alla ljud skulle väcka misstänksamhet eller förstöra hela situationen och att knuffa till honom var lika omöjligt. Plötsligt kom han på det. Eftersom Siri var kortare än både honom och Alex kunde han hålla huvudet uppe av egen kraft och använda armen han använt som stöd för att sträcka sig över till Alex och försiktigt väcka hans uppmärksamhet. Han höll därför upp huvudet och sträckte ut armen så långt han kunde. Det saknades bara några centimeter. Istället för att flytta sin kropp närmare Siris valde han att trycka ned fingrarna i sängen intill Alex kropp. Ingen reaktion. Han väntade några sekunder och tryckte igen. Alex slog upp sina ögon. Försiktigt drog Linus tillbaka handen och satte ett finger för munnen så att Alex skulle förstå att han måste vara tyst. Alex nickade så försiktigt han kunde. Sedan vred han sin kropp oändligt försiktigt så att han låg på samma sätt som sin kompis. Linus pekade på Siri så att Alex såg vad han gjorde. Upptäckten fick honom att le lömskt och Linus besvarade leendet med ett eget. Sedan flyttade han sin hand ned mot magen igen och pekade med sin andra på Siris bröst. Han avslutade genom att höja på ögonbrynen så att Alex skulle förstå att han borde ta över där Linus hand nyss varit placerad. Alex skakade långsamt på huvudet vilket gjorde Linus irriterad. Han pekade ännu en gång och spände blicken i sin kompis ögon medan han nickade långsamt. Alex tvekade några ögonblick innan han lyfte sin egen hand och rörde den i riktning mot Siri. När han var helt nära signalerade Linus åt honom att vänta. Med Alex hand alldeles nära Siris bröst förde Linus sin egen längre nedåt tills han nuddade linningen på hennes korta jeanskjol. Spänningen fick Siri att hålla andan.



Hon kände fingrarna som rörde sig vid hennes kjol men kunde fortfarande inte förmå sig själv att säga åt Linus att sluta. När handen fortsatte ut över kjolstyget och lades på det ena av hennes lår måste hon till slut dra ett försiktigt men djupt andetag för att inte få syrebrist. När hon andades ut igen befann sig Linus hand nere vid kjolens slut och snart kände hon de varma fingrarna och den breda handflatan direkt mot sin hud. Linus smekte sig fram mot insidan av låret och hennes upphetsning var så långt gången att hon trodde hon skulle dö. Ett virrvarr av känslor genomfor Siris tankar när fjärilar tvingades brottas med nervösa små hårda klumpar i hennes mage. Just när handen rörde sig uppåt och in mellan hennes ben kände hon plötsligt en annan hand på sina bröst. Hon kunde inte förstå hur Linus lyckades använda båda händer på det sättet. Visserligen var han lång och hade minst lika långa armar men ställningen hon sett honom ligga i tillät på intet sätt att han gjorde så. Hon måste kisa igen. Se hur det gick till. Se händerna som smekte henne på det sättet. Av rädsla för att avslöja sig själv öppnade hon ögonlocken så långsamt hon kunde tills hon kunde ana ljuset i rummet. Händerna på hennes kropp var inte mycket mer än konturlösa skuggor. Hon måste våga lite mer. Sakta fortsatte hon och såg snart handen som tog på hennes bröst. Armen som den var fäst vid var inte samma som den förra handens. Faktum var att den inte ens kom från samma sida. Med andra ord måste det vara Alex hand! Siri ville protestera. Berätta för Linus och Alex att hon inte var sådan. Att hon inte gjorde sådant som de var på väg att göra med henne. Ändå lät hon bli. Hon visste knappt varför men spänningen och den förbjudna upphetsningen var för stor för att hon skulle klara av att be dem sluta smeka hennes kropp. Hon hoppades bara att Linus inte skulle tänka annorlunda om henne för att hon tillät det ske. Hennes tankar avbröts plötsligt när Linus hand nådde sitt mål. Med ett par fingrar tryckte han försiktigt mot hennes blygdläppar genom trosorna.



Linus ansikte sken upp i ett stort leende när hans fingrar försiktigt tryckte mellan Siris ben. Alex såg leendet och såg frågande ut vilket fick Linus att vrida huvudet åt sin hands håll och lyfta på ögonbrynen så att han skulle förstå. Alex mun gled upp i ett lika stort leende när han förstod vad Linus menade. Hon var alltså våt. Han fortsatte trycka försiktigt mellan Siris ben och när Alex smekte hennes bröst lite hårdare lät Linus fingrarna glida uppåt för att där låta dem röra sig i små cirklar över vad han måste anta var Siris klitoris. Han insåg till sin belåtenhet att han förmodligen måttat rätt när Siris bröstkorg hävde sig i en stor och ojämn inandning vars efterkommande exhalation avslutades med det försiktigaste lilla ljud av njutning han någonsin hört.



Siri hade slutit ögonen för länge sedan. Hon tänkte inte protestera men att se på när de båda smekte henne på det sättet var för mycket. Det skulle göra skamligheten i det hela alltför påtaglig. Känselintrycken fick räcka. De var intensiva nog i kombination med de känslor som härjade hennes snuskiga tankar. Den häftiga inandningen hade inte ens varit avsiktlig och de visste nu alla tre vad som pågick. Fick hon bara låtsas att Alex inte var medveten om vad som hände och ännu mindre delaktig så skulle situationen vara mer uthärdlig. Att Linus fingrar fortsatte röra sig i de där små underbara cirklarna över hennes klitoris gjorde inte saken lättare. De stora fingrarna var så sköna. Så fantastiskt sköna mot hennes mest privata del. Handen som smekte hennes bröst och klämde på dem gjorde Siri än mer upphetsad. Att två killar tände så på henne på en och samma gång fick henne att känna sig så sexig. Handen mellan hennes ben, Linus hand, letade sig snart mot trosornas kant. Han drog dem åt sidan och körde in fingrarna innanför det tunna tyget så att han tog rakt på henne och Siri kunde inte undgå att gny av upphetsning när hon kände honom rakt mot sig. När fingrarna sedan letade utmed blygdläpparna och fann sin väg in mellan dem kunde hon höra hur Linus flämtade till när hans fingertoppar blev fuktiga av hennes kåthet. Han gned försiktigt fram och tillbaka mellan de hala läpparna och Siri såg för sin inre syn hur han slickade sig om sina egna läppar av åtrå till henne. Fingrarna slutade inte undersöka henne. Snart tryckte de försiktigt mot hennes öppning och testade dess motståndskraft. En av fingertopparna gled in i hennes kropp men istället för att fortsätta trycka inåt började han måla de där cirklarna mot öppningens väggar. Han drog ut fingertoppen och fortsatte likadant utanpå tills Siri måste stöna av njutning. Fortfarande öppnade hon inte ögonen.



Linus drog bort handen från Siris kön och drog den till sig. Han tittade lystet på sina glansiga fingertoppar och sedan på Siris ansikte. Alex kastade en avundsjuk blick på hans hand och klämde hårdare om det ena bröstet. Linus förstod och nickade mot Siris underliv och tittade sedan tillbaka på Alex som började le. Sedan tittade Linus på Siris ansikte igen och lade de fuktiga fingrarna mot hennes läppar. Var hon kåt skulle hon minsann inte komma undan. Att tvinga henne slicka av sina egna safter kunde vara ett lämpligt straff och när Siri inte gjorde någonting med hans fingrar tryckte han därför in dem i hennes mun. Väl där inne mötte Siris tungspets hans fingrar och Linus började andas tungt när hon slickade på dem. Han kunde knappt tro att hon kunde vara så sexig. Så snuskig. Han drog till sig handen igen och fick Alex uppmärksamhet. Snart sträckte de båda ned varsin hand och tillsammans drog de av Siri trosorna utan att hon så mycket som lyfte på rumpan till hjälp. De lämnade inte sina platser utan lät trosorna hänga kvar strax ovanför knäna som de sedan greppade för att sära mer på hennes ben. När de var klara lyfte Linus på kjolens framsida och lade upp den över Siris mage så att de båda kunde se rakt på hennes nakna kön. De smekte henne över varsitt lår längs insidorna och upp mot underlivet så att hon gnydde av förväntan över vad de skulle hitta på med henne därnäst.



Det var Alex tur att leka med henne insåg Siri när hon vågade sig på att kisa med ögonen ännu en gång. Insikten gjorde henne lite besviken men när hon såg Linus hand röra sig mot hennes bröst blev hon glad igen. Han klämde på henne. Kände på hennes mjuka bröst med sin stora hand och tryckte dem uppåt för att sedan byta riktning och trycka det ena bröstet mot det andra. Han verkade tycka om hennes bröst och det i sig gjorde Siri både glad och upphetsad. Inte minst eftersom Alex hand tagit sig hela vägen fram till hennes kön där den smekte henne på ett väldigt skönt sätt. Hon kisade inte längre. Vetskapen om vem som tog var på henne var tillräcklig. Plötsligt kände hon hur sängen gungade till och hörde hur Linus rörde på sig. När rörelserna stannade upp tyckte Siri sig känna en svag men knappt märkbar värme mot sitt ansikte. Hon hade inte känt fel. Snart kände hon fingrar som drog hennes lugg åt sidan och började smeka henne över kinden. De rörde sig över hennes ansikte och spred en skön värme som långsamt försvann i deras osynliga spår. Ett stort finger, förmodligen en tumme, trycktes mot hennes läppar och denna gång öppnade Siri dem villigt för att ta emot det som erbjöds hennes mun. Hon sög försiktigt på tummen och slickade den del som var inuti henne. Alex hand smekte hennes klitoris och hon måste släppa ut ett stön av njutning runt tummen. När Linus drog åt sig handen undrade hon oroligt om hon gjort fel. Om hon bara fick njuta av det som han gjorde med henne. Hon tystnade i avvaktan men kände en kraftfull inre lycka när tummen ersattes av något annat. Ett par mjuka läppar trycktes mot hennes och Siri kände på doften att det måste vara Linus.



Åsynen av Siris läppar som sög på hans tumme hade blivit för mycket för Linus. Han ville smaka på den sexiga tjejen framför honom som låg där och njöt av hans och Alex hungriga händer. Smaka på de vackra läpparna vars avsmalnande mungipor hade satt sig som stoder huggna i sten i hans minne redan tidigare. Han hade längtat efter de där läpparna länge. Försökt låta bli att stirra på dem de gånger han och Siri pratat med varandra i skolan. Till slut fick han chansen. Han tryckte sina läppar mot hennes och kysste henne. Han blev nästan förvånad när han märkte att hon återgäldade kyssen. Det tog inte lång tid förrän läpparna öppnades och snart lekte Linus med Siris tungspets som vore båda deras tungor vilda djur som stångades i en vänskaplig men ändå förhållandevis vild lek. Han smekte hennes bröst samtidigt som deras tungor dansade med varandra och tryckte ihop dem mellan sina händer. Samtidigt fortsatte Alex sina smekningar mellan Siris ben utan att Linus ägnade det hela en tanke. Han var istället fullständigt fokuserad på Siri, hennes bröst och välsmakande mun. Han lade sig på mage så att hans ansikte kom i ett skönt läge för att fortsätta kyssa henne. Ibland tappade hon koncentrationen och kom av sig med sina tungrörelser när Alex hand tydligen gjorde det alltför skönt för henne men hon kom hela tiden tillbaka till Linus och hans tunga som hon girigt kysste och smakade av.



Alex smekningar av hennes kön började bli för mycket. Siri kände hur hela underlivet bultade av njutning och när Linus dessutom kysste henne på det där sättet så kunde hon inte stå emot. Njutningen började sprida sig genom hennes kropp och hon fick allt svårare för att koncentrera sig när hon försökte kyssa honom tillbaka och återbörda de underbara rörelserna hans tunga gjorde mot hennes. Hon försökte verkligen låta bli men kunde inte undgå att ibland stöna rakt in i Linus mun vilket å andra sidan tycktes få honom att kyssa henne allt intensivare. Det var inte långt kvar innan hon skulle korsa gränsen och inte längre kunna hålla tillbaka njutningen. Alex hand smekte hennes klitoris i små rörelser under ett mjukt men hårdnande tryck och snart skulle hon explodera av underbar njutning. Hon visste det men försökte hålla tillbaka för att få fortsätta den underbart långa kyssen med Linus. Det gick inte. Njutningen var obönhörlig och tvingade sig på henne. Just i det ögonblicket släppte Linus hennes bröst och Siri kände hur han tog tag i den hand som legat längs med kroppen under hela tiden. Han drog den mot sig och snart kände Siri något hårt mot sin handflata. Det var Linus kuk. Den var stenhård där innanför hans byxor. Hård på grund av henne. Hennes kropp hade gjort honom så hård. Siri kunde inte sluta tänka på det. På den. På vad den kunde göra med henne. I henne. Till slut brast det för henne och orgasmen slet sig loss som ett muller av njutning som spred sig genom hela henne. Trots det fortsatte Linus att kyssa henne. Hans tunga lekte vildsint med hennes och Siri försökte verkligen följa rörelserna trots att orgasmen slet i henne och krävde hela hennes odelade uppmärksamhet. Hennes rygg böjde sig när hon drog rumpan bakåt i spasmer som skickade ut signaler av underbar njutning genom hela kroppen samtidigt som Linus mun krävde hennes. Krävde hennes läppar och tunga samtidigt som hon kom. Samtidigt som hon kände hans hårda kuk mot sin hand och det löfte dess hårdhet gav. Hon kramade Linus hårda kuk när njutningen anföll henne. Kramade den och önskade att hon kunde göra mer för att ge honom njutning i samma ögonblick. När orgasmen till slut klingade av sänkte hon ryggen mot sängen igen och darrade i benen av tillfredsställelse när Linus långsamt avslutade den underbara kyssen. Hon kände hans sköna läppar tryckas mot sina egna ett par gånger till innan han kysste henne i mungipan en sista gång. Ett avsked som hon återgäldade genom att krama hans hårda innestängda kuk med sin hand.



När även Alex lämnat Siris kropp kunde inte Linus vara tyst längre. "Märkligt visslande det där..." sade han som om inget hade hänt. Siri öppnade till slut ögonlocken och tittade sig omkring med ögon som hunnit bli sömndruckna av det långtida blundandet. När hon såg Linus och Alex som tittade på henne och log skämdes hon när hon samtidigt insåg att trosorna fortfarande satt kvar runt knäna. Hon försökte undvika deras blickar när hon sträckte sig ned för att dra på sig dem. Hon lade ner kjolens jeanstyg över sitt underliv och borstade av kjolen som om hon spillt kaksmulor på den. Hennes åtbörd fick dem båda att skratta vilket fick Siri att skämmas ännu mer över vad som hänt. Vad hon hade tillåtit hända utan att ens protestera en enda gång. Till slut vågade hon sig på att titta in i Linus ögon och blicken som mötte henne sade långt mer än Linus hade kunnat säga med ord. "Klockan börjar bli mycket hör ni. Det kanske är dags att dra sig hemåt så vi inte missar tentan imorgon?" hörde hon Alex röst bakom sig och hon måste hålla med. Han hade trots allt helt rätt i det han sade även om hon gärna hade sett att åtminstone Linus stannade lite till. Killarna reste sig och kom på fötter framför sängen när Siri satt kvar och rättade till frisyren. Hon kunde se hur de båda hade utbuktningar på framsidan av sina byxor och kände sig återigen sexig. Tänk att de båda blivit sådana på grund av henne. När hon var färdig med håret sträckte Linus fram en hand och hjälpte henne upp. De tog sina böcker och block innan de gick vidare ut i hallen där killarna började klä på sig medan Siri stod och tittade på utan att säga något. Hon ville säga något trevligt men det de nyss gjort gjorde alla tänkbara samtalsämnen och kommentarer överflödiga på något vis. "Just fan! Jag ska bara ta en grej" utbrast plötsligt Linus och började gå mot rummet. Siri följde efter utan att riktigt veta varför och när Linus rundat hörnet gick hon nästan in i honom. Han lutade sig fram och viskade tyst. "Ska vi fika efter tentan imorgon, bara du och jag?" Siri växte flera centimeter när hon insåg vad som precis hänt. Hon nickade ivrigt och glatt till svar och blev ännu gladare när Linus lade en hand i nacken, drog henne till sig och kysste henne mjukt på munnen.



Efter att ha kysst Siri skyndade Linus ut i hallen igen och mötte upp Alex som stod och väntade utan att veta vad som precis hänt inne i rummet. "Ska vi gå?" frågade han lite rastlöst och fick en nickning av Linus till svar. Dörren öppnades och de gick ut efter att ha sagt sina farväl till den ovanligt sexiga värdinnan för sitt tentapluggande. När dörren stängdes igen gick Siri in och satte sig på sin säng. Hon kunde knappt fatta vad som hänt. Det sista hon hade i tankarna efter det där var allt som de diskuterat innan Sara gått hem. Det skulle nog gå bra ändå på tentan. Hon hörde Linus och Alex genom det halvöppna fönstret på andra sidan av rummet och gick bort till det för att lyssna. Hon såg till att gömma sig ordentligt men kände sig ändå som en brottsling när hon tjuvlyssnade på dem när de pratade med varandra. "...är min. Ok?" hörde hon Linus röst när de gick förbi. Om det betydde vad hon trodde så skulle morgondagen bli bra hur det än gick på tentan. Hur bra som helst faktiskt.

10 kommentarer:

  1. Det här var en mycke bra novell. Lite onödigt med "kärlekshistorien" mellan Siri och Linus men sexdelen var verkligen en av dom bästa. Mas!
    / barock

    SvaraRadera
  2. är det verkligen en kille som skrivit denna? superbra i vilket fall :)

    SvaraRadera
  3. @barock: Onödigt vet jag inte om jag håller med om att kärlekshistorien var. Den finns där för att sätta en speciell ton till det hela. Kul att du gillar berättelsen.

    @anonym : Jag intygar på heder och samvete att jag är kille. Inte nog med det... Jag är snygg också! ;D

    Öh ok, jag är på bra humör idag märker jag.

    SvaraRadera
  4. Kul att du är snygg ;) men ni borde också skriva ut vem som skrivit vilken novell så man vet. Den här är hur bra som helst btw. Tack! :)
    / play-it-again

    SvaraRadera
  5. @play-it-again: Jo, ganska kul är det allt. :P Jag intygar på lika mycket heder och samvete att "vi" som skriver bara är jag, dvs B. Om några berättelser verkar vara skrivna av någon annan så beror det troligen på en av två orsaker. Antingen är novellen gammal, eller också är den tänkt att vara i en helt annan stil än de andra. Ja och så kan det vara så att jag helt enkelt inte lyckats så bra någon gång också. Man kan ju inte ligga på topp jämt.

    Tack för berömmet!

    SvaraRadera
  6. Den här är väldit bra på massa vis! Bra med lång inledning och att det är så detaljerat beskrivet allting och fint språk. Får gärna va mer sånna här som är lite "försiktiga" :) Tack för en fin blogg! / whiskas

    SvaraRadera
  7. @whiskas: Läs den senaste om vadslagning isåfall ;)

    SvaraRadera
  8. Perfekt söndagsläsning :) Tack....

    SvaraRadera
  9. Hoppsan så trevligt :p och bra att "storleksskillnad" kommit tillbaka. Fint för den som är liten ... :) / tantgrön

    SvaraRadera
  10. @tantgrön: Om jag är dålig på att skriva ut den taggen så beror det mest på att alla tjejer är små för den som själv är stor. På sätt och vis ingår det i alla berättelser om du förstår hur jag menar. Om det är ett tema som är populärt kanske jag får fokusera lite mer på den aspekten i fortsättningen...

    Nå kära läsare, är ni små? ;D

    SvaraRadera