fredag 18 mars 2011

Kapitel 18: Det omoraliska beslutet

Fredrik satt tillbakalutad vid bänken i den ljusa föreläsningssalen. En bänkrad aningen framför mitten hade han valt för att kunna höra bra men ändå inte behöva hamna i föreläsarens blickfång hela tiden. Det var något som ofta hände. Lärare och professorer hade en tendens att få ögonkontakt med Fredrik under sina föreläsningar, vilket gjorde att Fredrik ibland fick svårt att slappna av. När kursare satt och kollade sina mobiltelefoner efter SMS kände Fredrik att det skulle vara respektlöst att göra samma sak. Anledningen till problemet låg egentligen hos Fredrik själv. Hans vana att titta folk i ögonen när de pratade med honom höll i sig hela vägen in i föreläsningssalarna. Trots att lärarna uppenbarligen inte bara pratade med honom så kunde han inte låta bli. Det var mer en fråga om fokuserad uppmärksamhet än någon sorts inlärd artighet. Nu satt han och tittade på de som kom in i salen. Män och kvinnor, killar och tjejer i spridda skurar. Vissa kom i par och verkade känna varandra. Andra kom ensamma och såg sig vilset omkring efter en bänk med två lediga platser. Allt för att slippa den eventuella pinsamheten att en plats kunde vara reserverad för den redan sittandes kamrat. Fredrik log roat åt skådespelet emellanåt, när det blev ovanligt uppenbart på ett eller annat sätt. När han tittade mot den främre dörren igen såg han föreläsaren komma in. Han vände sig för att stänga dörren efter sig. Samtidigt som den slog igen och han vände sig mot katedern öppnades dörren igen. Försiktigt. En tjej tittade in och frågade om hon kommit rätt. Föreläsaren kontrollerade vilken kurs hon skulle delta i och konstaterade att hon var på rätt plats. Lättnaden syntes tydligt i tjejens ansikte när hon kom in och stängde dörren efter sig. Fredrik trodde knappt sina ögon. "Psst, Jennifer... här!" viskade han så högt han bara kunde. Han brydde sig inte om de nyfikna blickarna från kursarna vid bänkarna runt omkring. Jennifer fick syn på Fredrik och såg uppriktigt förvånad ut. Hon gick snabbt genom rummet och satte sig bredvid honom.



De viskade trots att föreläsningen egentligen inte börjat än. Läraren stod fortfarande och skrev upp föreläsningsanteckningar på den stora vita tavlan där framme, som för att påminna sig själv om vilka ämnen han skulle ta upp och i vilken ordning de skulle betas av. "Vad gör du i här?" frågade Fredrik med ett röstläge som påminde mer om förvirring än något annat. "Utbildning" svarade Jennifer kort. "Åh fan!" fick hon omedelbart tillbaka i en ton som övergått från förvirring till syrlig ironi. Jennifer himlade lätt med ögonen. "Det krävdes tydligen..." fick hon fram innan hon blev avbruten av föreläsaren som började med att välkomna alla och berätta lite om institutionen de nu befann sig på. Fredrik och Jennifer avslutade sitt viskande och tittade istället framåt. När föreläsningen kom igång på allvar antecknade de i varsitt block. När Fredrik satt där framåtlutad och skrev längs raderna på papperet kunde han inte undgå att ibland snegla åt sidan, på Jennifers ansikte. Han var motiverad att klara den här kursen, så han tänkte inte tappa uppmärksamheten, men ibland när hon gjorde någon anteckning så rynkade hon pannan på ett sätt som Fredrik helt enkelt fann väldigt intressant på något sätt. Han kunde inte ens förklara för sig själv vad det var med den där rynkningen som fångade hans intresse. Något var det. Det kunde han inte förneka. Föreläsningen fortsatte och han passade på att snegla mot Jennifer med jämna mellanrum för att få en skymt av hennes ansikte. Det var en märklig situation på många vis eftersom de egentligen inte träffats särskilt mycket förut. Ändå kände de ju varandra bättre på vissa sätt än de flesta i salen någonsin skulle lära känna varandra. Jennifer upptäckte hans blick till slut och gav honom ett leende. Fredrik log tillbaka och fokuserade på sitt skrivblock istället. Nästa gång hans blick gled mot Jennifer upptäckte han att hon tittat mot honom, men tittade ner i sitt block så fort hon upptäckte att hans blick var på väg mot henne. Vad kunde det innebära? Kände hon också den där spänningen mellan dem? Han kunde inte komma på någon bättre förklaring till hennes reaktion. De fick inte göra så här. Peter då? Det var Fredriks kompis sedan länge. Det skulle vara fel på så många sätt. Fredrik var ju inte heller tillgänglig på det sättet. Ändå gick det inte att ta miste på den där spänningen i luften mellan dem när deras blickar möttes, eller inte möttes. Sedan blev det femton minuters rast och de reste sig och gick ut ur salen.


De kom ut i uppehållsrummet och ställde sig vid ett av de höga små borden efter att ha köpt varsin kopp blaskigt studentkaffe. "Det var verkligen oväntat att se dig här" började Fredrik. Mest för att lätta på den lite spända stämningen. Jennifer nickade. "Ja, jag hade ingen aning om att vi skulle hamna på samma kurs" svarade hon. "Var bor du egentligen? Eller du är bara här för den här föreläsningen?" fortsatte Fredrik nyfiket. "Jag kommer få bo hos en kompis imorgon och två veckor framåt" svarade Jennifer försiktigt. Fredrik funderade lite på vad hon just sagt. "Imorgon? Inatt då? Du är väl inte hemlös?" Jennifer skrattade nervöst. "Nja, nästan. Något hotell har väl ett ledigt rum får man hoppas." Fredrik märkte hur hon trevade lite på orden. "Min soffa är ledig annars..." hann Fredrik klämma ur sig innan kursarna började försvinna från uppehållsrummet och gå mot föreläsningssalen igen. "Hopp, dags att gå in igen. Du kan ju tänka på saken. Onödigt att betala en massa pengar i onödan menar jag" fortsatte han medan de gick mot sina platser. Jennifer tänkte intensivt på saken. Hon var inte säker på att det var helt ok att hon gjorde en sådan sak utan att prata med Peter först. Föreläsningen fortsatte och de spenderade de sista 45 minuterna med att göra anteckningar istället för att snegla på varandra. När de slutade och kursarna nästan rusade ut ur salen, som om det fanns något hemskt där inne de tvunget ville fly ifrån, så tittade Jennifer på Fredrik. Hon tvekade. Sedan bestämde hon sig. "Är du säker på att det inte är något besvär om jag sover på soffan då?" Fredrik kände sitt hjärta slå ett par extra slag och ansträngde sig för att det inte skulle synas på honom. Han var minst lika medveten om det eventuellt olämpliga i idén. "Nej nej, det är inga problem alls" började han. "Vi kan ju diskutera kursen och hjälpa varandra." Jennifer såg lättad ut över vad han sade och hur han sade det. "Jo, det låter riktigt bra faktiskt" svarade hon. De gick ut ur salen och genom korridoren mot en av ytterdörrarna. Väl ute visade Fredrik vägen mot busshållplatsen där hans buss gick förbi. De ställde sig och väntade och kom snart med en buss.


Väl hemma hos Fredrik bjöd han på mat och de satte sig därefter i soffan för att prata. Det var svårt för Jennifer att inte tänka på vad de gjort i en liknande soffa senast de träffades men hon försökte skjuta bort tanken. Det gick inte så bra som hon hoppats. Fredrik skämtade om något och Jennifer skrattade. Det fick henne att tänka på något annat för en stund. Hon skämtade tillbaka om föreläsaren och Fredrik skrattade bullrigt till svar. Det kändes ganska bra nu tyckte Jennifer. Fredrik bjöd henne på ett glas vin och de fortsatte prata länge om allt och inget. Allra minst om just kursen de läste. "Det var en ganska fin soffa du har" sade Jennifer och fick en underlig blick tillbaka från Fredrik. "Vad?" frågade hon uppriktigt förvånad över hans blick. "Jag förstår att du inte kan släppa tankarna kring soffor och sånt" svarade Fredrik kryptiskt och blinkade nästan helt omärkbart med ena ögat. Jennifer kände hur en sorts panik spred sig genom henne. Hon kände hettan på kinderna. "Vad menar du?" frågade hon fånigt. "Det är ok Jennifer. Jag har svårt för att inte tänka på det jag också" svarade Fredrik henne. Hans svar var lugnande på något vis. Det borde inte vara det. Det borde snarare uppröra henne, men det gjorde inte det. Hon gillade snarare att även han tänkt de där tankarna under tiden de suttit där och pratat om annat och låtsats som om det aldrig hänt. "Det är svårt att skjuta undan de tankarna. Tycker du inte?" frågade hon, sökande efter mer stöd. Fredrik sken upp. Närmast triumferande. "Så det var det du satt och tänkte på?" frågade han exalterat. Jennifer skämdes igen. Han hade lurat henne. Hon blev nästan arg på honom. Samtidigt måste han ju tänkt på det också som frågade på det sättet. När hon vågade titta honom i ögonen igen svarade hon. "Inte bara jag, uppenbarligen." Hennes nyvunna kaxighet tynade bort för varje ögonblick som Fredrik dröjde med sitt svar. "Nåja, men du borde inte tänka så alls Jennifer, eller hur? Du borde nästan få smisk så smutsigt som du tänker!" Jennifer bröt ut i skratt av hans skämtsamma kommentar. Fredrik skrattade lika glatt. Jennifer kände sig lugnare igen. Spänningen hade ett tag varit tjock så man kunde tagit på den, men nu var det lättsamt igen. "Jaha, men då får du väl ge mig lite smisk då" utbrast Jennifer och vände sig med putande rumpa mot Fredrik under tiden hon skrattade. Det smackande ljudet följdes av en lätt svidande känsla på Jennifers rumpa. Hon satte skrattet i halsen och satte sig ner igen. Fredrik skrattade inte heller längre. Istället stirrade de på varandra. Deras ögon var fastnaglade i varandra under ett ögonblick som kändes som en evighet.


Till slut tittade Fredrik bort. Han nästan ryckte undan sin blick. Som om den suttit fast i Jennifers. När han tittade på henne igen såg han obekväm ut. "Jag tror det är dags att sova" mumlade han för sig själv. Jennifer hörde knappt vad han sade men vågade inte ens be honom upprepa sig. Hon var nervös. Det var ju hennes fel att det blivit så här. Hon kunde inte se det på något annat sätt hur mycket hon än försökte. "Har du tandborste och sånt?" frågade Fredrik henne. Jennifer nickade och reste sig. Hon ångrade inte det hon gjort. Hon skämdes bara för att hon gjort det. När de gjort sin kvällstoalett stod de båda bredvid soffan och tittade på den. "Tyvärr har jag inte så mycket att erbjuda..." funderade Fredrik högt. Jennifer tittade ner på soffkudden och filten som Fredrik lagt fram under tiden hon borstat tänderna. "Jag klarar mig nog" svarade hon självsäkert. Det fick Fredrik att skratta till en aning. Jennifer tittade på honom. Han sade ingenting utan drog av sig sina byxor istället. Han lade dem över kontorsstolen som stod vid skrivbordet. När han tittade mot Jennifer igen insåg han nöjt att hon följt hans rörelser. Jennifer tittade snabbt bort och drog av sig sina egna byxor. Fredrik passade på att titta på hennes små lår och följde dem ner mot knäet över vadens rundning och uppåt igen mot Jennifers stjärt. Han kände hur han saknade känslan av hennes kropp mot sig där han stod och tittade på den. När Jennifer lagt undan byxorna såg även hon hur Fredrik tittade på henne. Hon kände inom sig hur hon gillade det. Hur hon tände på hans förbjudna trånande blickar. Egentligen ville hon så gärna ha honom. Känna honom, men det gick ju inte. Så kunde de ju inte göra. Eller? Fredrik släppte henne inte med blicken och Jennifer bestämde sig för att testa situationen på ett relativt oskyldigt vis. Hon drog därför upp tröjan och tog av sig den. Hon skulle ju sova, så det var egentligen inget konstigt med att hon gjorde så. Det var vad hon intalade sig själv. När hon fått av sig den och tittade mot Fredrik insåg hon att hans blick, innan den mötte hennes, tog ett snabbt skutt uppåt från hennes bröst. Det var ungefär den reaktionen hon hade hoppats på. Fredrik ruskade försiktigt på huvudet. "Vill du ha en godnattkram?" frågade han henne skämtsamt. Det var en ganska fånig fråga. Det insåg de båda. Jennifer tittade på honom och knäppte händerna framför trosorna. Hon nickade sakta samtidigt som hon putade så lite hon kunde med underläppen. Fredrik blev lite förvånad men avväpnades fullständigt och steg fram och kramade henne. Kramen blev bara en aning längre än han tänkt sig och under tiden kände han hur han hårdnade. Inte mycket, men Jennifer kände det också och ville egentligen inte släppa kramen när Fredrik släppte henne.


"God natt" sade Fredrik och vände sig för att gå in i sitt sovrum. "Sov gott" fick han tillbaka från Jennifer som satte sig i soffan. Väl inne i sitt sovrum lade sig Fredrik under täcket och funderade över vad som hänt där ute. Det gick inte att ta miste på spänningen mellan dem. Jennifers sätt att inte riktigt släppa honom när de kramats. Hon måste ju ha känt det. Vad ville hon egentligen? Hur hon låtit honom titta på henne när hon klädde av sig, och hur hon tittat på honom. Ville hon verklig... men Peter då? Det var det enda som hindrat honom. Fredrik tänkte på Jennifers sexiga ben. Hennes rumpa. När tankarna vandrade mot hennes bröst kände han hur han blev hård igen. Hela situationen när de klädde av sig spelades upp för hans inre gång på gång och Fredrik kom på sig med att ta på sig själv. Det kunde ändå ingen klandra honom för. Hans kuk växte under hans långsamma smekningar när han tänkte på hur Jennifer sett ut när hon nickat på frågan om godnattkramen. Det gick inte att förneka att hon sett sexig ut. Sugen. Hon hade sett ut att vara sugen. Ju mer han tänkte på det desto mer säker blev han på att det inte gick att missuppfatta vad hon haft för tankar. Han var hård. Riktigt hård. Fredrik rannsakade sig själv. Han var upphetsad vilket gjorde tankeverksamheten svårare. Till slut fick han nog. Han drog undan täcket och satte sig på sängkanten. Skulle han verkligen? Han reste sig. Gick mot dörren och öppnade den. Han såg Jennifer liggandes i soffan. Hon såg honom och lyfte på huvudet. Hon tittade frågande på honom. Fredrik mötte hennes blick och sänkte sedan blicken långsamt. Han såg att hon följde den. När Jennifer tittade på hans skrev bet hon sig i läppen. Utbuktningen under hans boxers var tydlig. Jennifer reste sig upp i soffan och filten gled ner. Hon hade tagit på sig en t-shirt igen vilket slutligen övertygade Fredrik om att hans misstankar varit befogade. Jennifer nickade utan att säga ett ord och tog tag i sin tröjas underkant och drog av sig den. Sedan satt hon framför honom med nakna bröst och tittade upp på honom där han stod.


Fredrik gick fram till Jennifer. Hon reste sig från soffan och ställde sig framför honom. Hennes blygsamma längd gjorde att hon fick titta upp för att möta hans blick. De sade inte ett ord. Fredrik sträckte sig istället fram och tog tag i Jennifers höfter. Han drog henne mot sig. Hans hårda kuk trycktes mot hennes mage. När Jennifer ställde sig på tå för att kyssa honom kände hon den gnidas mot sin kropp ner mot hennes eget underliv. Fredriks läppar mötte hennes och de kysstes. Det hade funnits något nästan ilsket i Fredriks blick och när de kysstes anade hon samma känsla i hans läppar på något sätt. Fredriks rörelser var våldsamma på ett passionerat sätt. Som att han egentligen inte ville göra detta men inte kunde låta bli. När deras tungor brottades under kyssen var det hårdare än en vanlig kyss brukar vara. Fredrik drog Jennifer intill sig så att hennes bröst trycktes mot hans kropp. Hans rörelser var fortfarande hetsiga, som om han inte kunde hålla sig ifrån henne. Inte ville släppa henne men inte heller röra henne alls. Han avslutade kyssen bryskt och puttade Jennifer framför sig. Hon började bli lite osäker på situationen. Den var nästintill hotfull. Hans storlek och styrka gjorde henne hjälplös på ett sätt som Jennifer inte var säker på om hon gillade. Hennes ben darrade till av nervositet. Fredrik tog ett nytt steg fram mot henne och tittade ner på henne med mörka ögon. Jennifer svalde nervöst. Han tog tag om hennes höfter igen och lät händerna glida bakåt mot hennes rumpa. Han smekte den. Klämde på den ganska hårdhänt. Sedan vände han på henne och tryckte henne framåt på ryggen med en stor hand så att hon tvingades ta stöd mot soffan. Sedan stod hon framåtlutad med rumpan mot Fredrik. Hon tittade bak på honom och såg hans ivriga blick som åt upp hennes kropp av åtrå. Det sved till på hennes rumpa när han daskade till den med en stor handflata. Den skämtsamma ton han haft när han gjort så innan var som bortblåst. Det sved till igen när han smiskade henne ännu en gång. Han straffade henne för hur hon betett sig. Hon förstod det. Förstod att det var hennes fel att han gjorde så mot henne. Hon hade hetsat upp honom. Gjort honom kåt. Nu fick hon sitt straff för sitt slampiga beteende. Hon godtog straffet och flämtade till för varje svidande klapp på stjärten. Hon var också kåt. Hon ville ha honom. Fredriks händer greppade hennes trosor och drog ner dem.


"Du är en kåt liten slampa Jennifer" väste han åt henne bakifrån. Jennifer svarade inte utan nickade bara. "Titta på mig" fortsatte han på samma sätt mellan tänderna. Jennifer vände sig om och tittade på honom. Hon kände en av Fredriks stora händer på sitt ryggslut. Kände tyngden av den när han tryckte ner ryggen så att hon svankade med sin nakna rumpa framför honom. "Vad är du Jennifer?" frågade han henne. Jennifer tvekade. "Vad är du?" Hans röst var hård. Jennifer bröt sin tvekan. "En slampa" svarade hon honom. "Vad sade du?" frågade han argt. Jennifer tittade honom i de mörka ögonen. "Din kåta lilla slampa" tvingade hon sig själv att svara. Fredrik frustade till svar. Han satte sig på knäna och kysste ivrigt Jennifers stjärt. Med händerna kramade han den och kysste den hetsigt. "Det är precis vad du är Jennifer" viskade han ilsket och stack in en hand mellan hennes ben. Jennifers knän darrade igen när hon kände Fredriks hand mot sina blygdläppar. Hon kände hur hans fingrar gled mellan dem. Hon var våt av upphetsning. Plötsligt reste han sig upp och lade sina händer runt hennes midja. Han drog upp henne så att hon stod upp igen. Vände på henne så att han själv fick ryggen mot soffan. Jennifer stod återigen framför honom och tittade upp på honom. Med foten sköt han bestämt undan soffbordet. Jennifer tittade sig omkring. "Lägg dig på golvet Jennifer" beordrade han henne med myndig röst. Jennifer såg inga alternativ än att lyda. Hon satte sig ner på knä på den mjuka mattan. Fredrik drog av sig sina boxers och Jennifer stirrade förundrat på. Hans hårda kön som varit nerspänt under dess tyg flög upp och gungade framför hennes ögon. Fredrik greppade Jennifers lilla hand och placerade den på sin kuk. Hon förstod och började runka den. Hon såg toppen titta fram när hon drog tillbaka hans förhud. Den glittriga undersidan på ollonet som hennes händer kletade ut över skaftet när hon fortsatte runka honom. Fredriks blick var fortfarande mörk och hård när han gav nästa order. "Sug!" Han sade inte mer än så. Jennifer lutade sig framåt och tog den hårda kuken i sin mun. Hon slickade på toppens undersida och kände den hala vätskan mot sin tunga. Sedan tog hon den djupt i sin mun. När hon sakta drog ut den ur sin munhåla kände hon blodådrorna mot sina läppar. Utbuktningen på undersidan mot sin underläpp. Fredrik lade en hand bakom hennes huvud och tryckte henne mot sig så att hans kuk gled djupt in i hennes mun på nytt.


Snart höll han om hennes huvud med båda händer och tryckte sig in i henne. Det var nästan för mycket för henne på en gång men hon ville inte protestera utan sög ivrigt hans kuk för varje stöt han åstadkom. Den tjocka kuken tvingade hennes läppar åt sidan när han tryckte sig in i hennes mun gång på gång. När han drog ut den ur henne tittade Jennifer upp på honom. "Straffa mig för min slampighet Fredrik, snälla!" bad hon honom. Fredrik fnyste och gned sin salivkladdiga kuk över hennes läppar och sedan ut på hennes kinder så att hon blev kletig och kände sig smutsig. "Snälla du, straffa mig" fortsatte hon och tog hans stora hand i sin. Hon förde den mot sin kladdiga kind och daskade till den med hans stora hand. Fredrik drog sig ur hennes hand och vände upp hennes ansikte med andra handen. Sedan klappade han till kinden på egen hand. Jennifer flämtade till av svedan och kved av upphetsning. "Din smutsiga lilla hynda" väste han och höjde handen för att ge henne ytterligare en örfil. "Låt mig få runka dig när du gör så" vädjade Jennifer försiktigt. Hon lyfte sin hand och Fredrik tog tag i den. Förde den mot sin kuk. Jennifer runkade den sakta när hon kände nästa klapp mot kinden. Det sved till och hon stönade när hon samtidigt kände hur hård Fredrik var i hennes lilla hand som smekte hans kuk. Hon fortsatte röra förhuden fram och tillbaka långsamt där hon satt och väntade på nästa örfil. Den träffade hennes kind igen och hon njöt när hon kände hur hans kuk ryckte till samtidigt som svedan blossade upp på hennes kind ännu en gång. Jennifer jämrade sig av upphetsning vilket Fredrik märkte. Han lade en av sina stora händer mot hennes axel och knuffade henne baklänges så att hon föll till golvet. Den mjuka matten fångade henne, men kraften i putten hade fått henne ur balans för ett ögonblick. När hon låg så greppade Fredrik hennes trosor och drog dem av henne. Hon försökte stödja sig på armbågarna men Fredrik stod på knä mellan hennes särade ben och tryckte ner henne mot mattan. Hans stora händer smekte ivrigt hennes bröst. Klämde på dem, oförsiktigt och hårt. Hennes bröstvårtor hade styvnat och Fredrik nöp dem mellan sina tummar och pekfingrar. Hans ena hand smekte henne sedan ner över magen mot naveln. När hans stora fingrar rörde sig ner under naveln mot hennes underliv flämtade hon till igen. Hon visste vad som väntade.


Fredrik lyfte sin hand och greppade sin kuk. Riktade den mot hennes blygdläppar och öppningen mellan dem. Jennifer kände ollonet mot sig och gnydde försiktigt av förväntan. Sedan kände hon hur den tjocka kuken trängde in i henne. Hur den pressade hennes insida åt sidan och tvingade sig in i henne. Hon var så våt att hennes fitta inte gjorde något motstånd alls. Sedan kände hon hur Fredrik tryckte sig djupt in i hennes inre och hur han drog sig ur en bit bara för att trycka sig in i henne på nytt. Fredriks ögon stirrade ner i hennes när han stötte in i henne. Det där vilda och mörka fanns kvar i dem. Den där blicken gjorde henne nästan rädd, men det var så skönt att hon inte ens funderade på att försöka avbryta det som hände. Fredrik tog tag i hennes haka med ena handen när han knullade henne på golvet. Hans stora tumme trycktes mot hennes läppar och hon sög på den när hans hårda kuk stöttes djupt in i henne. Hon slickade på den och sög. Fredrik drog ur tummen och stoppade in pek- och långfingret istället. Då sög hon på dem istället. Han fortsatte stöta in henne och drog ut sina fingrar ur hennes mun. Han stirrade ivrigt på henne och gav henne en lätt örfil på kinden. Jennifer flämtade till. Det sved på kinden men hon blev bara mer upphetsad eftersom hon kände den hårda kuken inuti sig. Kände hur den trycktes djupt in i hennes lilla fitta samtidigt som Fredrik klappade till hennes kind ännu en gång. Sedan lutade han sig framåt och kysste henne. Luften från hans tunga andning genom näsan gjorde att hon kände sig lite kall om kinden som hans kladdiga hand klappat henne med. Sedan stötte Fredrik rytmiskt in i henne medan hans läppar trycktes mot hennes och deras tungor lekte med varandra. Deras varma andedräkter möttes och kyssarna blev blötare och kladdigare allt eftersom deras andhämtning blev tyngre. Fredrik lyfte på överkroppen en aning och gav Jennifer ännu en lätt örfil så att hon jämrade sig av njutning. Den lätta smärtan i kombination med njutningen Fredriks kuk skänkte henne höll på att bli för mycket för Jennifer. Fredrik ställde sig på knä igen mellan hennes särade ben och fortsatte stöta in i hennes våta inre samtidigt som han ivrigt smekte hennes mjuka bröst med de hårda bröstvårtorna. När Jennifer började stöna mer oregelbundet och hon närmade sig orgasm nöp han till hennes bröstvårtor helt lätt vilket fick Jennifer att stöna högre. Han rörde sitt bäcken fram och tillbaka så att hans hårda kuk trängde djupt in i henne gång på gång och när Jennifers orgasm var ett faktum nöp han i dem ännu en gång. Jennifer kände hur nypningarna förde henne över den sista gränsen och hur orgasmen växte i hennes underliv och spred sig ner genom benen. Då nöp han till bröstvårtorna igen, och igen. Jennifer stönade högt när hon njöt genom hela kroppen. När orgasmen ebbat ut flämtade hon gång på gång. Fredrik märkte det och drog sig ur henne.


Han höll sin kuk i handen och runkade den när han tittade på Jennifers lilla kropp. Den hade tänt honom till vansinne och nu ville han smutsa ner den. Visa för Jennifer vilken snuskig liten tjej hon var och kladda ner den med konsekvensen av sin upphetsning. "Vänd dig om!" nästan röt han åt henne. Han var egentligen inte arg. Snarare tvärtom, men kåtheten fick honom att tappa kontrollen över rösten. Jennifer gjorde omedelbart som hon blivit tillsagd och lade sig på mage. Fredrik ställde sig på knä bredvid henne och smekte hennes lilla rumpa. Hon putade med den för honom vilket fick honom att stöna belåtet. Stjärtens runda form hetsade honom ytterligare och hans hand smekte den hårt. Klämde på den. Sedan daskade han till den. "Du vet väl vad som händer med små slampor Jennifer?" frustade han mellan de tunga andetagen. Jennifer tittade bak och skakade oskuldsfullt på huvudet. "Det vet du visst din slampa. Erkänn!" Hans röst var hård men grötig. Han mumlade nästan. Jennifer skakade på huvudet igen och blinkade med ögonlocken. Fredrik blev tokig av upphetsning och smiskade rumpan igen så att Jennifer kände hur den sved till under hans stora handflata. Hon tryckte ner underlivet mot mattan för ett ögonblick men lyfte upp den och putade med den igen. Fredrik klarade inte mer. Han runkade sin kuk och drog tillbaka axlarna när han stönade högt. Sedan såg Jennifer hur en lång tjock stråle av sperma sköt ut ur den hårda kuken och hon kände värmen när den landade på hennes stjärt. Fredrik stönade högt och fortsatte runka sin hårda kuk så att ytterligare en stråle sköt ut och målade en tjock vit rand från Jennifers ena skinka till den andra. Hon kände hur den tjocka sperman rann ner i springan och långsamt rann ner över hennes blygdläppar. Fredrik stönade fortfarande högt och fortsatte runka. Sedan släppte han kuken och lutade sig fram över Jennifers kropp så att den landade på hennes rumpa. Hon kände hur den fortsatte rycka av konvulsionerna. Hur den låg tungt på henne men ryckte till med jämna mellanrum vars intervaller blev alltmer utsträckta. Efter att ha vilat på händerna så några ögonblick vände sig Fredrik upp mot Jennifers ansikte och tittade på henne med en stor värme. Urladdningen hade varit fullständig och nu kysste han kärleksfullt hennes rygg. Jennifer tittade rakt fram och log i smyg.

9 kommentarer:

  1. okej de e bra skrivet men du måste väl inte gå så långt jämt? det blir nästan o-sexit. Du skrev bättre förut faktiskt

    SvaraRadera
  2. Du kan vara lugnt förvissad om att det inte kommer vara lika hårt varenda gång framöver. Ibland får man ta ut svängarna lite, andra gånger tar man det lite lugnare. Precis som i verkliga livet. :)

    Nästa kommer vara klart snällare lovar jag här och nu. ;)

    SvaraRadera
  3. Örfilar har väl inget med sex att göra? Fram till de händer är det en jättebra novell och dom andra oxå :(. Besviken.

    SvaraRadera
  4. Det är ju bara en fantasi! Finns massor med vaniljnoveller att läsa för den som vill det. Jag gillar den ( som fantasi).

    SvaraRadera
  5. Men läs inte då! Det är ju en psyklek och inget annat. Inte min favoritnovell heller men så farligt är det väl inte? Bara bra med annorlunda noveller.

    SvaraRadera
  6. Blandade reaktioner är väl egentligen det bästa man kan få, på något sätt. Gillar man inte den här är det ju bara att läsa de andra som är klart mjukare. Här finns förhoppningsvis lite för alla möjliga smaker och intressen.

    @Anna Stasia: Om du gillar annorlunda noveller så kommer du få en positiv överraskning ganska snart. "Annorlunda" kommer nog behöva bli en ny tagg framöver. ;)

    SvaraRadera
  7. Då är de bättre du har en tagg som heter "våldsporr" så man slipper läsa dom

    SvaraRadera
  8. Det är väl ingen som tvingar nån och läsa nåt. Läs dom här:
    http://jorunnsaga.blogspot.com/2011/03/kapitel-13-en-installd-biofilm.html
    http://jorunnsaga.blogspot.com/2011/03/kapitel-21-tagen-ur-sin-somn.html det kanske är mer din smak. Klaga på nåt som e gratis liksom...

    SvaraRadera
  9. I det här fallet kan jag nog bara instämma med föregående talare. Gillar man inte det ena så gillar man säkert det andra. I värsta fall får man leta efter någon annan skribent. Den här typen av noveller kommer det troligen poppa upp lite då och då oavsett om de uppskattas eller ej.

    SvaraRadera