tisdag 29 mars 2011

Kapitel 21: Tagen ur sin sömn

För några år sedan när Pernilla var student i Lund så hände det ibland att hon pluggade med andra inför tentor. Det var inget märkvärdigt med det förstås, hon var långt ifrån ensam om att emellanåt plugga i grupp på sitt program, men en gång hände något ganska oväntat. Pernilla hade bestämt med en kursare att hon skulle komma hem till honom på eftermiddagen nästa dag. Där skulle de utbyta åsikter och diskutera litteraturen hade de bestämt, för att på så sätt få nya infallsvinklar som kunde hjälpa dem bägge att göra bättre ifrån sig på den annalkande tentan. Killen hon skulle hem till såg rätt bra ut tyckte Pernilla, men hon hade egentligen inga planer utöver pluggandet. Det var trots allt en viktig tenta som väntade. Framförallt var kursaren intelligent och brukade komma med bra synpunkter och frågor under föreläsningar vilket spelade större roll i sammanhanget. När hon cyklat genom halva stan, med hörlurarna spelandes hög musik från sin nya ipod, ständigt i uppförsbacke, till hans adress och kom fram insåg hon att det var en studentkorridor han bodde i. Hon hade inte funderat på det ens, att han mycket väl kunde bo så. Det var väl inget problem egentligen tänkte hon när hon kom fram och låste cykeln. Kanske lite litet och trångt om de skulle vara i hans korridorrum förstås. Hon gick uppför trapporna och ringde på hans klocka utanför dörren med glasinfattning som ledde in till korridoren. Hon tittade in genom dörren när hon väntade. Stängde av musiken och tog ut öronsnäckorna. Snart öppnades en dörr i mitten av korridoren och Olof kom ut. Han tittade sömnigt mot dörren där Pernilla stod och började lunka ditåt. Han log när han närmade sig henne och Pernilla log tillbaka. Det var en sådan där stund som tar lite för lång tid så att leendet kändes lite ansträngt när han väl kom fram och öppnade dörren. ”Hej!” sade Pernilla glatt när dörren öppnades. ”Tjena!” svarade Olof trött. ”Du är pigg idag” fortsatte han ironiskt, lika halvsömnigt. ”Jodå, det är jag väl” svarade Pernilla lika glatt som hon precis hälsat. ”Och du verkar trött.” Olof fnös till en aning, halvt skrattande. ”Tja, jo...jag somnade nog lite.” Pernilla blev lite modfälld. ”Du har inte ångrat dig väl? Vi kan ta det imorgon om du inte orkar.” Olof sträckte snabbt på sig. ”Nej för fan, det är lugnt. Nu är jag ju utvilad och redo för plugg.” Han blinkade flörtigt mot henne samtidigt som han sade det. Pernilla sken upp igen och log. ”Vad bra!” utbrast hon. ”Då behöver jag inte avboka morgondagens planer.” Hon var småsarkastisk. De kom bra överens. Olof var inte så känslig utan tålde det mesta och var inte alltid så tråkigt vänlig mot alla hela tiden.
De gick genom korridoren. Pernilla följde Olof hack i häl. Han stannade vid sin dörr, vände sig om och tittade på henne funderande. ”Ska vi plugga på rummet eller i köket?” Pernilla passade på att titta in i hans rum. Det var ungefär så litet som hon förväntat sig. ”Tja, det beror väl på om det blir mycket spring i köket antar jag” svarade hon och tittade upp på Olof. Han funderade en kort stund och svarade; ”Det här är ju inte SSKK så det ska nog gå bra i köket. Dessutom blir det lättare att få plats med alla böcker och block.” Pernilla tänkte på vad han sagt. ”Ok, då tar vi väl köket då” svarade hon. ”Sure thing” svarade Olof. ”Ska bara in och hämta mina prylar.” Pernilla bara nickade till svar. När Olof gick in i sitt rum passade hon på att titta på hans rumpa. Hon nickade gillande inombords. Snart kom Olof ut igen och de gick tillsammans in i köket längst ner till höger i korridoren. Köket bestod av de vanliga köksattiraljerna om än lite mer slitna än i någons privata hem. På andra sidan rummet, förbi köksbordet, stod det tre gamla soffor uppställda runt ett bord i ljus fanér. Den enda sidan som saknade soffa var den som pekade mot den gamla TV:n längre bort. De var ensamma där inne. Pernilla slog sig ner i en av sofforna och lade upp sina böcker på det skrangliga bordet. Olof satte sig i soffan som stod i vinkel mot hennes och slängde vårdslöst ner sina böcker på bordet han också. Sofforna var gamla och slitna, ingen av dem matchade den andre men de var rätt bekväma ändå med sina höga ryggstöd. Pernilla drog av sig sin långärmade tröja. Hon hade blivit varm av cykelturen som ju gått i ständig lutning uppåt och hon ville inte sitta och svettas. Bara ett litet ögonblick fastnade tröjan runt halsen på henne. Hon lirkade den runt hakan och fick av den. När den gled förbi ögonen tyckte hon sig ana Olof snegla på henne. Inte mot ansiktet utan längre ner. Hon blinkade till och slängde tröjan bredvid sig. Hade hon sett rätt eller inbillade hon sig kanske bara? Olof tittade ner i sina anteckningar när hon tittade bort mot honom. Hon hade nog bara inbillat sig bestämde hon sig för. De började jämföra anteckningar. De var överens om det mesta men på vissa punkter blev det diskussion. Ibland kom någon granne in i köket och kokade nudlar. Så där i slutet på månaden hade ingen råd med någon avancerad mat så deras visiter blev korta. Ett snabbt ’hej’, in i micron med nudlarna, vänta ett par minuter och sedan prassel med bestick och så ta med sig maten in på rummet. På det viset gick timmarna och eftermiddagen blev till kväll. Det var mörkt ute när Pernilla och Olof bestämde sig för att ta en lite längre paus.


”Ska vi slå på TV:n?” frågade Olof. ”Tja, varför inte?” fick han till svar. Pernilla var trött. Hon borstade av resterna av suddgummi från sitt linne. Det landade på byxorna. Hon suckade lite uppgivet och började borsta av låren istället. Hon tyckte sig se att Olof kastade små blickar mot henne då och då. Hon satt i soffan som var i vinkel mellan Olofs soffa och TV:n så det var svårt att avgöra utan att vända sig om. Det var inget vettigt på TV som vanligt men de nöjde sig med en halvgammal film som verkade lagom dålig. Pernillas trötthet gjorde sig snart påmind igen och hon lade sig ner i soffan med huvudet mot Olof och blicken mot apparaten. Det tog inte lång tid innan hon dåsade till. Snart gled hon mellan vaket och sovande tillstånd i en skön slummer. Ibland ryckte hon till en aning i hela kroppen och vaknade till. Olof föreslog att hon kanske skulle vila lite så att hon blev piggare sedan. Hon tänkte inte protestera. Idén var alldeles för lockande. Hon vände sig därför på sidan och stirrade in i soffans ryggstöd några sekunder innan hon slöt ögonen och somnade. Som från ingenstans kom bilder och ljud till henne. Hon drömde om allt möjligt. Det tog dock inte lång tid innan drömmarna ändrade karaktär. Hon var naken och en kille tog på hennes rumpa. Hon gillade det. Det kändes otroligt verklighetstroget som drömmar gör ibland. I drömmen kysste hon killen. Hans händer gled från rumpan upp till brösten och hon var upphetsad i sin dröm. De skulle ha sex, det visste hon. Men plötsligt försvann killen utan anledning och scenen de befann sig i revs upp och ersattes av mörker. Pernilla vaknade till. Hon blev omedelbart medveten om att hon var i Olofs korridor och hade haft ansatsen till en sexdröm i en soffa i hans kök. Hon vände sig om och tittade bort mot Olof. Han satt i soffan och stirrade bort mot TV:n. Ljuset från filmen gjorde reflektioner i hans ögon. Hon vände sig om igen och tänkte somna om när hon hörde ett konstigt ljud från den andra soffan. Det lät som en tyst suck. Varför suckade Olof? Hon blev klarvaken när hon insåg vad som hänt. Olof måste ha tagit på henne när hon sov. Eller? Det skulle förklara drömmen iallafall men hon kunde ju omöjligt vara säker. Hon bestämde sig för att testa sitt antagande. Hon slöt ögonen och väntade en stund. Sedan började hon andas tyngre. Sedan ännu lite djupare. När hon legat och låtsats sova en stund hörde hon ett hasande ljud bakom sig. Var det Olof? Det passerade en stund innan hon plötsligt hade en hand på rumpan igen. Denna gång definitivt på riktigt. Hon fick anstränga sig enormt för att inte rycka till.


Den stora handen smekte försiktigt hennes rumpa över de ljusgröna armébyxorna. Hon visste inte om hon skulle konfrontera Olof eller inte. Å ena sidan gillade hon ju honom, å andra sidan var det han gjorde inte ok. Eller? Pernilla kunde inte bestämma sig. Tänk om Olof blev arg om hon konfronterade honom. Borde inte hon vara arg? Hon kände sig förvirrad och visste varken ut eller in. Olofs stora hand gled uppåt över linnet. Han smekte henne över magen. Hans fingertoppar testade underlaget som mjukt gav vika under hans tryck. Pernilla fortsatte andas tungt och låtsas sova. Hon började bli upphetsad. Valet mellan att "vakna" eller fortsätta låtsas sova blev svårare för varje ögonblick som passerade och lutade snart mer och mer åt det senare alternativet. Handen blev modigare och tog på undersidan av hennes högra bröst. Tryckte det lätt uppåt och lät det falla tillbaka. Nu fick Pernilla istället anstränga sig för att inte flämta till. Hon visste att det här inte var helt rätt, men hon kunde inte förmå sig att avslöja sin bluff. Handen kramade hennes bröst hårdare och hennes andning blev tyngre. Handen tvekade, släppte trycket en aning. Avvaktade. Hon insåg sitt misstag men det var för sent att åtgärda. Så hon fortsatte andas lite tyngre en stund. Snart fick handen nytt mod och kramade hennes bröst igen. Pernillas bröst var inte små men Olofs hand var så stor att bröstet kändes litet i hans lätta grepp. Pernilla kunde inte låta bli att njuta av hur han smekte henne. Snart gled hans hand ner för magen igen. Hon kände linningen lyftas på sitt linne och hur handen tog direkt på hennes mage. Det fanns inget tyg mellan handen och hennes hud längre. Den var varm och stor mot hennes mage. Den smekte henne och rörde sig upp mot bröstkorgen igen. Hennes andhämtning blev oregelbunden när handen smög sig ner innanför kupan på hennes bh. Hon var rädd att han skulle sluta men tydligen märkte han inte något. Eller också brydde han sig inte längre. Pernilla var för sin del otroligt nöjd med att hon inte valt en bygel-bh just idag.


Hon kände hur fingertopparna testade bröstet. De trycktes mjukt mot det och smekte lätt hennes små vårtgårdar så att bröstvårtorna styvnade. Hon vågade inte avslöja sig men hade redan blivit oerhört upphetsad. Ett finger tryckte hennes bröstvårta åt sidan och släppte så att den återgick till sin ursprungliga position. Små ilningar spred sig utåt från den. Hon ville bara ha mer. Kunde han inte bara ge henne massor mer? Sedan försvann handen plötsligt ner över magen. Pernilla ångrade att hon lagt sig på sidan så att han bara kunde ta på hennes ena bröst. Hon kände den varma handens fingrar röra sig ner mot byxorna. Ett finger åkte in mellan byxorna och henne. Hon kunde inte undgå att flämta till. Handen frös. Den rörde sig inte ur fläcken under några nervösa ögonblick. Sedan började den smeka henne längs med byxlinningen igen. När den närmade sig gylfen bestämde hon sig för att göra något drastiskt, men på ett listigt sätt. Alla tankar om att konfrontera eller bli arg var som bortblåsta. Istället smackade hon lätt med munnen några gånger samtidigt som hon vände sig en aning så att hon hamnade på rygg. Under hela rörelsen höll hon sina ögon lagom hårt slutna. I paniken över hennes rörelse hade handen stelnat till men nu mjuknade den igen. Den smekte henne försiktigt under byxorna och Pernilla kände hur nära hennes lilla bruna tofs den var. Handen trycktes ner ännu en bit och hon kände hur den skrapade försiktigt mot henne där hon var rakad. Om han bara visste hur upphetsad det här gjorde henne. Hon fick en impuls att sluta låtsas men bestämde sig för att det förmodligen bara skulle skrämma Olof. Det ville hon inte alls. Hennes linne lyftes upp en aning och hon kände ett par mjuka läppar kyssa magen. Bara helt lätt. Känslan av Olofs läppar mot magen fick henne att rysa av njutning. Linnet försvann ännu en bit upp och läpparna fanns plötsligt tryckta mot en ny plats på hennes mage. Hon flämtade till och små knottror uppstod över hennes armar och upp mot axlarna. Sedan fick hon en lite hårdare kyss på sitt lägsta revben. Hennes mun ville göra små ljud men hon kunde inte tillåta det. Vågade inte tillåta det. Handen innanför byxorna försvann. För ett tag trodde hon att det var slut, att det inte skulle bli mer. Hon kände en djup besvikelse som splittrades i samma ögonblick som hon fick en stor hand på vart bröst. De kramade dem. Klämde lätt och släppte. Tryckte dem inåt och lät dem falla utåt sidorna igen. Hon andades tungt. Hon kunde inte låta bli. Samtidigt insåg hon var hon var.


Hon låg på en soffa i Olofs korridorskök. Tänk om någon kom in! Det hade inte varit någon där på en stund men någon kunde ju komma in närsomhelst och hitta dem så här. Hon lugnade ner sig när hon kom på att den personen isåfall troligen skulle fråga Olof vad han egentligen höll på med. Isåfall skulle hon sluta låtsas sova och försvara honom. Det bestämde hon sig för. Båda händerna var på väg in innanför linnet. De lämnade små spår av värme uppför magen och över revbenen. Hon njöt av varje rörelse. Sedan smög de sig innanför bh:n. Kort därefter kände hon sina nakna bröst under Olofs kupade händer. Ett lätt stön slank ur henne och hon ångrade sig omedelbart. Olof verkade dock tolka stönet som ett positivt tecken och kramade hennes bröst i sina händer. Han klämde på dem och lät bröstvårtorna glida mellan två fingrar. Pernillas andning blev ännu tyngre. Hon kände sina bröst bli smekta samtidigt som ett par läppar nuddade hennes egna. Hon vågade inte röra sina läppar till svar utan lät honom bara kyssa henne helt lätt. Hon var så upphetsad att hon trodde hon skulle dö. Kunde han inte snälla kyssa henne igen? Istället hörde hon honom viska tyst. ”Du är så sexig Pernilla. Din kropp är så förbannat sexig. Om du bara visste hur mycket jag vill ha dig.” Hon svarade inte. Han kysste hennes läppar på nytt. Lite hårdare den här gången men fortfarande väldigt mjukt. Pernilla längtade så efter mer. Hennes bröst värkte underbart under hans händer. Han nöp till båda bröstvårtor försiktigt mellan två fingrar och hon stönade till mellan tunga andetag. Ännu en tyst viskning. ”Jag vill knulla dig Pernilla. Jag måste knulla din fitta.” Det gjorde Pernilla ännu kåtare. När hon kände ett par läppar mot sina egna ännu en gång tänkte hon sig inte för utan kysste honom tillbaka. Olofs läppar stelnade till. Händerna likaså. Hon bannade sig själv och undrade om hon förstört allt, men läpparna mjuknade och kysste henne återigen. Hon tvekade först men besvarade snart kyssen. Olofs läppar greppade hennes underläpp och slickade försiktigt på den när han kysste den. Pernilla flämtade till. Hon kände hans tunga i sin mun. Hennes egen tunga lydde henne inte utan rörde vid hans. Olof kysste henne ivrigt. Hon svarade. Hon tog mod till sig och öppnade sina ögon. Olof blundade och såg dem inte. Istället hånglade han med henne.


Pernilla var nästan tårögd av upphetsning när Olof till slut öppnade sina ögon i samma ögonblick som han lyfte sina läppar från hennes. Han tittade rakt in i hennes ögon med en först förvånad min som snabbt förbyttes till en ivrig blick. ”Jag måste knulla dig Pernilla” viskade han grötigt. Pernilla nickade bara till svar. Hennes glansiga ögon såg närmast melankoliska ut. Det fanns inget hon hellre ville i detta ögonblick än att Olof skulle knulla henne. Han drog upp hennes linne över brösten, fick loss bh:n och kastade sig över hennes bröst med sin mun. De styva bröstvårtorna tog han i sin mun, slickade på dem och släppte sedan dem. Pernilla stönade rakt ut men kom på sig själv och tystnade skamset. Olof nöp till dem, hårdare den här gången. Pernilla fick kväva sitt stön under en hand. Sedan åkte Olofs hand ned för hennes mage och han började hastigt knäppa upp hennes byxor. Han fick upp dem och drog ner dem en bit. Pernilla lyfte på stjärten för att hjälpa och hennes armébyxor var snart nere vid knäna. Hon slogs av ett plötsligt självmedvetande och hindrade Olofs händer. ”Det kan ju komma folk, ska vi inte gå in på ditt rum istället?” viskade hon osäkert. Olof tittade upp på henne och frustade. ”Jag tänker inte röra mig en meter härifrån” viskade han tillbaka. ”Jag tänker knulla dig och jag tänker göra det här.” Pernilla blev upphetsad av hans ivrighet men oron över att de bara skyddades av ryggstödet för full insyn av grannarna gnagde henne. Tills Olof lät en hand glida ned innanför hennes trosor och smekte hennes lilla bruna tofs. Det räckte för att övertyga Pernilla. Hon vred sig av njutning under honom när han ritade små cirklar över trosornas nedre del. Hon ville ha honom, nu. Olof såg hennes reaktion och slutade. Istället kröp han upp i soffan och grenslade Pernillas mage. Han hade hennes bröst precis under sig och kunde inte låta bli att smeka dem innan han tittade Pernilla i ögonen och knäppte upp sin gylf. Pernilla tittade upp på honom och hennes läppar darrade av förväntan. Olof fick upp gylfen och drog ut sin kuk. Den var redan hård. Pernilla stirrade på kuken tills hon kom på sig själv och tittade ner, skamsen över hur ogenerat hon stirrat på den. Olof rörde sig framåt med hela kroppen och snart var hans kuk mitt framför Pernilla. Hon förstod vad han ville och öppnade sin mun. Kuken särade hennes läppar och gled in över hennes tunga. Hon började suga på ollonet och kände hela kuken växa och hårdna ytterligare inuti sin mun. Hon tryckte sitt huvud framåt för att få in mer av den i munnen och Olof stönade för varje gång hon tog en stor bit av honom i sig. Samtidigt som han hårdnade i hennes mun sträckte han sig bakåt med ena handen för att rita samma cirklar över Pernillas klitoris som han gjort nyss.


Strax därefter lyckades han få ner hennes trosor en bit trots den märkliga ställningen, och han flämtade till när han vände sig om och såg hennes bruna könshår. Han lutade sig bakåt som för att försäkra sig om att han verkligen sett rätt och hans hårda kuk åkte ur Pernillas mun och lämnade bara ett blött spår av saliv på hennes haka. Han steg av henne och drog av henne det ena byxbenet. Hennes låga kängor åkte av och åt sidan. Det andra byxbenet fick vara kvar vid ankeln. Någon kunde ju komma närsomhelst och då var det bra om de kunde få på sig kläderna snabbt och lätt. Trosorna följde snart samma väg. Olof ställde sig på knä vid Pernillas vader och lade hennes högra ben på sin vänstra axel. Nu låg Pernilla med särade ben framför honom och hans upphetsning var enorm. Han måste få knulla den där fittan, men först ville han känna smaken av den. Ivrigt kysste han Pernillas innerlår och arbetade sig snabbt fram till dess slut. Hon kände hans varma andedräkt mot sitt underliv och gnydde av förväntan. När Olof kysste hennes fitta upplät hon ett långt men kvävt stön. Olof tittade upp och satte ett finger för munnen. Pernilla nickade med desperat blick. Han kysste hennes fitta igen och lät tungan följa springan nedifrån och upp. Han njöt av att känna hennes lukt och smak. Snart började han sakta virvla med tungan under lagom tryck och Pernilla svarade med undertryckta stön och upphetsade rörelser med sitt bäcken. Hon ville ha honom redan nu, men Olof tog tid på sig. Hans saliv blandades med hennes upphetsnings safter när han slickade hennes inre blygdläppar. Han försökte suga in dem i sin mun men de var för små för att få grepp om. Istället lät han sin varma blöta tunga glida uppåt. Pernilla kände hur njutningen stegrades när han började röra sin tunga i cirklar runt hennes klitoris och bara ibland nuddade vid den. Hon tittade åt sidan ner på Olofs underliv och såg honom smeka sig själv. Olof tittade upp mot henne just då och när han märkte att hon tittade på när han runkade slutade han rita sina tungcirklar och frågade; ”Är det min kuk du vill ha?” Pernilla skämdes och vågade inte ens nicka till svar. Det gjorde inget. Olof hade tolkat henne rätt och han visste om det. Han rätade på sig och drog ner sina jeans till knäna. Sedan fick han tag i Pernillas hand och drog upp henne i sittande ställning rakt framför sig. De stirrade in i varandras ögon ett ögonblick. Olof fick tag om hennes knäveck och drog ut henne en bit, mot sig själv. När Pernillas rumpa var precis på soffkanten var han nöjd och lät henne luta sig tillbaka mot ryggstödet. Med en hand runt roten av sin kuk styrde han den mot hennes fitta och Pernilla flämtade till när hon kände dess hårda topp mot sig.


Olof tog Pernillas ben och lade upp dem på sina breda axlar. Han förde sin kuk över hennes bruna tofs och kletade ut både saliv och försats över den lilla hårsamlingen. Han blev ännu mer upphetsad när han såg hennes könshår kladdigt och sänkte kuken igen, gled ner mellan blygdläpparna och tryckte in toppen i Pernillas våta inre. Hon flämtade till när hon kände hans kuk inne i sig. Sedan tryckte han lite till och halva kuken var inne. Han drog ut nästan hela igen och stötte in den till hälften ett par gånger. Pernilla njöt. Hon tittade i Olofs ögon som öppnades och slöts i njutning och Pernilla njöt lika mycket själv. Hon låg nästan ner men hon kunde ändå se hans kuk stötas in i henne, mer och mer för varje stöt. Varje gång den kom ut var den glansig av hennes safter som täckte honom. Snart stötte Olof in den till fullo och han stönade högt när hela han omslöts av Pernillas trånga fitta. Hon tittade på honom och denna gång var det hennes tur att sätta ett finger mot läpparna. Olof uppfattade bara knappt vad hon menade men kvävde snart sina stön han också. En granne kunde komma in närsomhelst utan förvarning. Hans stötar in i henne fortsatte dock precis som förut. Pernillas bröst gungade fram och tillbaka med bröstvårtorna glittrande av Olofs saliv, och han drog hennes kropp mot sig med ett kraftigt grepp om hennes lår. Trots att Pernilla var vältränad såg hennes lår små ut i Olofs stora händer. Han tryckte sig in i henne gång på gång och Pernilla höll nästan på att ramla ner för soffan med sin lilla rumpa som han drog henne mot och över sig. Plötsligt slutade han. Pernilla tittade förskräckt på honom och försökte se bakom sig. Olof lugnade henne viskande. ”Det är ingen där. Nu ska du vända dig om.” Pernilla förstod inte exakt hur han menade utan tvekade ett ögonblick. Hon såg något vilt i Olofs ögon när han inte kunde vänta utan släppte ner hennes ben från sina axlar och grep henne om låren. Hon kände underkroppen vridas och hjälpte till genom att vända överkroppen åt samma håll. Snart låg hon med bröstet mot soffans sittdyna och knäna mot golvet. Olof stirrade storögt på hennes stjärt en kort stund innan han återigen tryckte in sin hårda kuk i Pernillas våta fitta. Först försiktigt, sedan hela vägen in. Pernillas höga stön dämpades bara av att hon tryckte munnen mot ryggstödet.


Olof stötte snart hårt in i Pernilla bakifrån och kraften fick hela hennes överkropp att röra sig fram och tillbaka över soffan. Hennes huvud dunkade mjukt in i ryggstödet för varje stöt. Olof satte sina stora händer runt hennes höfter och drog henne mot sig för varje gång han stötte in i henne. Han kunde knappt kväva sina stön längre. Plötsligt stannade han upp ett ögonblick. Pernilla sneglade bakåt mot honom. När hon mötte hans blick stötte han djupt in i henne. Pernilla var så upphetsad av att bli tagen sådär att det nästan värkte i hennes underliv. Olof stannade upp ännu en gång och deras blickar möttes på nytt. ”Din fitta är så skön” viskade Olof. ”Jag vill att du tar på dig själv när jag knullar dig” fortsatte han lika lågt. Pernilla ville inget hellre så hon sträckte sig bakåt under kroppen och började massera sig själv när Olof började stöta in i henne igen. Hon fick hålla sin andra hand över sin mun för att ljuden hon knappt kunde kontrollera skulle dämpas. Hon kände Olofs kuk djupt i sig och hans bäcken som slog emot hennes rumpa för varje stöt. Handen som hon masserade sig själv med fick rytmiska slag mot sig av Olofs pung som mjukt slog fram och tillbaka under hennes fitta. Hon var nära att komma. Pernilla kände hur hennes fitta upptog mer och mer av hennes medvetande och hur känslan växte sig ut över magen och ner genom benen. Hon kände ett styng av besvikelse när Olof drog sig ur henne. Han tittade på henne med ögon som var blanka av upphetsning. Han hjälpte henne att hamna på rygg igen i samma ställning som hon låtsats sova och sedan lade han sig över henne, lutad på sina händer. Hans kuk trycktes mot hennes fitta och trängde hårt in i henne på nytt. Pernilla stönade högt den här gången. ”Schh” fick hon till svar från Olof som log. Hon skämdes men glömde snabbt bort skammen när Olof stötte djupt in i henne gång på gång. ”Din fitta är så skön” flåsade Olof. ”Den är så skön att jag kommer snart.” Pernilla tog på sig själv och hennes orgasm närmade sig snabbt. Olof stannade upp emellanåt för att inte komma men Pernilla tryckte sig mot honom så att hans kuk rörde sig inuti henne. Något desperat rörde sig i hans blick av hennes rörelser, som Pernilla njöt stort av att se. Plötsligt öppnades en av dörrarna i korridoren. Deras första instinktiva reaktion var att ligga helt stilla och inte ge ifrån sig ett ljud. Bara det inte är någon som tänkt titta på TV, tänkte Pernilla förtvivlat. De hörde steg som rörde sig mot köket och Olofs ögon såg lika panikslagna ut som Pernilla kände sig. De låg visserligen i skydd bakom soffryggen, men vem som än kom ut i köket skulle omedelbart se deras böcker och anteckningsblock på bordet bakom dem. Stegen kom in i köket. Någon visslade ett par meter bort. De hörde skåp öppnas och slås igen. Någon öppnade luckan till mikrovågsugnen och slog igen den. Den började brumma och visslandet tog vid igen. Det rörde sig bort från dem. Grannen verkade vara på väg till sitt rum igen.


Pernilla började röra på sig och Olofs blick blev bönfallande. Hans kuk var djupt inne i hennes fitta och för varje liten rörelse hon gjorde så fördes han närmare sin orgasm. ”Du kan inte..., du kommer göra så att jag…” Olof viskade fram sina böner. ”Din fitta är så skön” klagade han fram en viskning, men Pernilla fortsatte och tog samtidigt på sig själv. Hon var så nära att komma att det var för sent att sluta. Olof kunde inte heller hålla sig utan började stöta djupt in i henne med uppbruten rytm. Han tryckte sig så djupt in i henne han kunde och drog sedan långsamt ut igen. Han tänkte sluta när Pernilla tog om hans rumpa och drog honom djupt in i sig. Olof svettades och flåsade. ”Jag kommer” väste han. ”Åh, jag tänker komma i dig!” Pernilla släppte rumpan och började ta på sig själv. Hon kände Olofs kuk spruta inne i sin fitta och dess konvulsioner fick hennes orgasm att bryta sig ur hennes kontroll. Hon tittade kort på Olofs njutande ögon innan hon slöt sina egna och hennes rygg kröktes under henne när hon kom. Hon var nära att stöna högt rakt ut när hon kände Olofs stora hand över sin mun, ja nästan över hela sitt ansikte så stor som den var. Hennes njutning tvingade henne att nästan skrika men varje ljud dämpades av Olofs hand och brummandet från ugnen vars tid snart måste gå ut. Olof tryckte ihop sina läppar hårt för att stänga inne sina egna ljud. Hans ögon slöts och öppnades om vartannat. När bådas orgasmer runnit av dem låg Olof kvar med sin kuk inuti Pernilla. ’Pling’ sade ugnen och snart hördes visslandet igen. De låg dödstysta i soffan för att inte bli upptäckta av den okände grannen som närmade sig köket. Medan de låg så kunde Pernilla känna Olofs kuk i sig. Det ryckte i den med ojämna mellanrum. För varje gång den gjorde så flämtade hon till. Olof hade släppt sin hand om hennes mun så hon fick själv dämpa varje flämtning så att de inte blev upptäckta. Grannen svor till. Plötsligt klampade han iväg från köket igen. Olof kollade upp över soffkanten när grannen lämnade köket. ”Snabbt” viskade han mot Pernilla. ”Vi måste skynda oss nu.” Han drog sig ur henne och fick snabbt upp sina byxor. Pernilla slängde sig framåt och fick på sig både trosor och byxor. Hon drog ner sin bh över brösten och fick ner sitt linne över magen. Just som hon knöt sina skor hörde de grannen komma ut i korridoren ännu en gång. Fan, fan, fan, tänkte Pernilla. Måste in på Olofs rum. Hon kände hur det rann ut sperma i trosorna. Grannen kom ut i köket och blev förvånad över att se dem. ”Tjena” sade han. ”Var ni här nyss?” Olof skakade på huvudet. ”Nä, vi kom precis hit. Mikron var igång, är det du som lagar mat?” Snabbt tänkt, tänkte Pernilla och fortsatte; ”Du Olof, jag tror jag glömde en grej på ditt rum.” Olof tittade förvånat på henne. ”Ja ok, gå du och hämta det då” svarade han. ”Ska jag följa med?” ”Nej, det går snabbt. Stanna du här så kommer jag strax” svarade Pernilla. Hon vände sig om och hälsade på grannen som hälsade tillbaka och gav henne en misstänksam blick. Hon skyndade sig ut i korridoren och in på Olofs rum. Toaletten var precis till vänster direkt när hon kom in. Hon skyndade sig in och tog hand om problemet samtidigt som hon fick se sig själv i spegeln. Hennes axellånga bruna hår var just axellångt. När hon kommit till Olof hade hon haft det uppsatt. Nu var det rufsigt och hon hade knappt någon frisyr alls. När hon var färdig och drog upp sina blöta trosor så vågade hon knappt gå ut. Han måste ju ha förstått, tänkte Pernilla. Den visslande grannen måste ju ha förstått. Till slut vågade hon sig ut igen och upptäckte till sin lättnad att grannen inte var kvar. De pluggade inte mycket mer den kvällen.

4 kommentarer:

 1. Läckert, kuken står som ett spett skulle bara inte vilja att hon fick gå och torka sig utan att sperman skulle få rinna i trosorna och blöta ner hennes gren

  SvaraRadera
 2. @Herr_Roald: Förstår vad du är ute efter. Det är visserligen inte exakt samma sak men läs ändå "Kvarnhuset" eller "Pokerkvällen" om du gillar kladdiga kläder.

  SvaraRadera
 3. va spelar de för roll om hon torka sej??! Spännande novell i alla fall. en av dom bästa.

  SvaraRadera
 4. Hej ,vi har startat ett nytt projekt och du är utvald till att delta, vill du vara med?

  Mitt namn är Ermin Rajic och jag driver topplistan sexbloggare.topplista.com där din sexblogg listas.

  Först vill jag tacka dig för att du har hjälpt oss att bli en utav Sveriges största topplistor för sexbloggare genom att ha din gryma sida hos oss.

  Jag hoppas att du även får många besökare av oss ( om du inte förståt hur du kollar detta är det numret under "Ut" på topplistan till höger om din blogg.

  Jag har nu skapat sexnytt.com som är en huvudsida till sexbloggare.topplista.com.
  Här kommer alla att kunna dela med sig av sina egna nyheter både via vår blogg och via vårt nyhetsbrev som redan har över ett hundratals medlemar. Alla som vill använda denna sida måste själva vara medlemar i vårt nyhetsbrev.

  På sidan kan du även annonsera om sexpartners ,dela bilder , filmer , och mycket mer.

  Men för att göra sidan ännu roligare vill vi ge 100 st sex skribenter chansen att få äga denna sidan tillsammans och du är en utav dessa 100 som vi vill bjuda in till detta projekt.

  Från topplistan länkas sexnytt.com och en hel del av trafiken därifrån kommer att komma till sidan ,den här trafiken vill vi dela med 100 utav de bästa sexbloggarna i topplistan.

  Du kommer att få ett eget admin konto där du kan logga in och skriva dina egna artiklar precis när du vill.

  Ditt konto kommer automatiskt att läggas på ditt bloggerkonto så att när du skrivit en artikel på din blogg kan du enkelt kopiera detta och pulicera det på sexblogg.com direkt från din blogger.

  Du kommer att få använda egna banners och länkar för att tjäna pengar på sidans besökare.

  Varför vi gör det här?
  Vi bjuder på den här trafiken helt gratis och du kan använda den varje dag i gengäld får våra läsare förhoppningviss massa intressanta sex artiklar att läsa.

  Vill du vara en utav dessa 100 sexbloggare kan du läsa mer här:
  http://www.sexnytt.com/2011/03/skriv-artiklar-nar-du-vill.html

  SvaraRadera