onsdag 2 februari 2011

Kapitel 7: Taxiresan

Som extraknäckande taxichaufför på helgkvällar får man uppleva en del ovanliga saker. Minns bland annat när jag körde ett par hem från en studenttillställning. De skulle cirka fyra mil och jag körde en storbil med flera rader av säten. För att göra en lång historia kort så satte de sig längst bak och när vi kom fram och jag ville ha betalt skyndade de sig att få på kläderna igen, röda i ansiktena men väldigt glada. Själv hade jag inte så mycket emot det hela. Backspegeln kan man ju justera så att man ser lite bättre... För bara ett par helger sedan hände däremot något väldigt spännande. Det var ett långsamt pass som tycktes bli både tråkigt och olönsamt. Tills jag fick en alldeles särskild beställning på taxametern. Den såg inte speciell ut i text och när jag kom fram fanns det såklart ingen väntande kund. Som vanligt, tänkte jag och började vänta in kunden samtidigt som jag lyssnade oengagerat på någon reklamradiokanal som senaste kunden berusat rattat in. Det tog åtminstone bort fokus från regnet som öste ner utanför bilen. Efter några minuter utan att kunden kom ut, Frida hette hon visst, plockade jag fram mobiltelefonen och började slå numret som kommit med i beställningen. Flera signaler gick fram men ingen svarade. Vid det laget började jag bli rätt irriterad. Jag hade trots allt kört ett par mil utanför stan till den här adressen och hade inga planer på att köra tillbaka utan kund. Slog numret igen och efter många signaler svarade någon till slut med förvånad röst; ”Hej, vem är det?” ”Det är din taxi som står utanför och väntar” svarade jag lite extra vresigt för att hon skulle förstå att det var dags att få på sig kläderna och gå ut. ”Jaha, men då kommer jag ut” svarade hon berusat och glatt. ”Det är Frida jag pratar med?” replikerade jag frågande. Man kan aldrig vara säker på helgkvällar. ”Ja, men hur vet du vad jag heter?” löd motfrågan som hördes genom telefonen. ”Strunt samma, vi ses strax” fick jag ur mig, fortfarande med ganska vresig röst. Att jag egentligen log för mig själv behövde ju inte Frida veta.



Huset jag stod parkerad utanför hade några upplysta fönster och bredvid ytterdörren fanns ett smalt högt mönstrat fönster. Jag kunde se att något rörde sig där bakom. Hade det inte regnat så mycket hade jag i vanliga fall gått ur bilen och ställt mig och väntat. Nu öste det ner och jag hade ingen lust att bli dyngsur för en full kunds skull, inte ens om kunden var tjej. Dörren öppnades och den person som visade sig vara Frida klev ut. Hon hade inte mycket kläder på sig. Det är kanske att överdriva. Hon hade en t-shirt på sig med något tryck som jag inte kunde tyda på avstånd. Under det en halvkort kjol som visade knäna och vaderna därunder. Längst ner ett par vita skor med grön rand. Det hade varit fullt tillräckligt en vanlig kväll kanske men nu regnade det ju. Hon skyndade fram till bilen och öppnade dörren. ”Fan också!” hörde jag henne svära. ”Jag glömde en sak, kommer strax!” fortsatte hon och sprang genom regnet in i huset igen. Jag skrattade lite åt hur hon sprang fram och tillbaka genom regnet, men gjorde mitt bästa för att dölja det. Det tog inte lång tid innan hon var tillbaka i dörröppningen igen. Jag såg henne dra några djupa andetag, som om hon förberedde sig på en stor ansträngning. Sedan sprang hon ut mot mig igen. När hon kom in och satte sig i framsätet var hennes svarta hår i stripor. Det verkligen rann av henne ner på sätet och golvet. ”Kraftigt regn?” frågade jag ironiskt och fick ett allvarligt; ”Skitväder!” till svar. Den här Frida skulle tydligen in till stan. Hon frågade vad det skulle kosta och hon fick ett ungefärligt svar på 300 kr. Hon tittade nästan klentroget på mig. Som om jag skämtade med henne. ”Vänta lite” sa jag och saktade ner. ”Har du inte råd?” ”Mjo, det ska jag nog ha” svarade Frida. En färgad liten slinga tittade fram ur det svarta håret, en oväntad färgklick som gjorde att hon såg både yngre och intressantare ut. Hon var nog i mitten av sina tjugo egentligen, men med sin stil och sitt utseende såg hon mer ut att vara precis de tjugo fyllda.  


Jag nöjde mig med svaret. Hon såg ut att frysa där hon satt alldeles våt så jag frågade om hon ville att jag skulle höja värmen. Hon tittade på mig med en tacksam min och nickade, så jag höjde värmen inne bilen. Snart började rutorna imma igen en aning så jag fick sätta på luften vid vindrutan en stund. Efter bara någon minut började tjejen darra. Jag tyckte lite synd om henne så jag bestämde mig för att acceptera lite imma och höjde värmen igen. Vägen mot stan är ganska rak så jag kunde inte låta bli att slänga en och annan snegling mot Frida där hon satt. Hon hade ganska stora bröst för sin lilla kropp och bakom den våta t-shirten såg man deras mjuka sexiga form. Jag fick tvinga mig själv att titta på vägen igen. Hela hon var väldigt sexig där hon satt. Det svarta stripiga håret med färgklickarna som ramade in hennes attraktiva ansikte, som dessutom var målat med kanske lite för mycket svart smink, vilket ytterligare bidrog till hennes ungdomliga utseende. Kanske fick utseendet dessutom lite hjälp av radiokanalen som nu spelade modernt rockig popmusik. Hon verkade gilla musiken. Hennes våta kjol smet åt hennes lår på ett sätt som gjorde att man såg konturerna av dem under tyget. Knäna och vaderna rann det fortfarande vatten nerför. Jag försökte hålla min koncentration på vägen men det blev allt svårare ju fler sneglingar jag slängde åt Fridas håll. Ibland tittade hon tillbaka men då låtsades jag bara ha tittat i backspegeln utanför hennes fönster. Problemet var bara det att min kropp reagerade på det jag såg. Min kuk hade redan börjat bli hård och det fanns inget sätt att dölja det. Jag slutade därför titta på henne, men just att inte titta gjorde att tankarna flög iväg och gjorde mig än mer upphetsad. Fan också, tänkte jag. Det fanns inget bra sätt att komma ifrån problemet. Jag kunde helt enkelt inte sluta tänka på hennes läppar och bröst. Hur hennes läppar slöt sig runt mig och jag tog på hennes... Måste tänka på vägen. Vägen! Taxametern rullade på och vi började närma oss 200 kr nu. Frida tittade plötsligt på mig och utbrast; ”Jag har inte mer än 200 kr, bara så du vet.”


Hela hennes kropp lutades kraftigt framåt när jag tvärnitade. Brösten gungade fram och sjönk snabbt tillbaka igen när vi stannade helt. ”Vad fan menar du med det?” frågade jag henne. ”Innan sade du att du hade råd” fortsatte jag med ilsken ton. Hon såg rädd ut nu. Hennes ögon vågade knappt möta mina och hon sänkte sitt huvud en aning. Hennes svarta hår lade sig som en gardin framför ögonen och hon mumlade något som inte gick att höra. ”Prata högre” sade jag åt henne, ”Och titta på mig.” Hon höjde sakta sitt huvud och håret gled åt sidan. Hennes ögon såg oroliga ut bakom allt svart smink. Skulle...kunna...dig, lyckades jag uttyda den här gången. Vad menade hon egentligen. Min egen fantasi rusade. ”En gång till tack” fick jag ur mig. Frida tittade bedjande på mig. ”Snälla, kan vi inte komma överens om något? Jag har inte mer pengar på mig men jag kanske kan betala på något annat sätt” fortsatte hon försiktigt. Jag kunde inte tro att hon menade vad jag hoppades på. ”Det där har jag hört förr” svarade jag därför. ”Du vill lämna något i pant och sedan skiter du i panten och jag får inte mina pengar. Glöm det!” Hon såg rädd ut när jag pratade men sken upp i slutet. ”Nej, inte så. Jag tänkte att jag gör något för dig så gör du något för mig, låter det bra?” Hon log finurligt mot mig. Menade hon verkligen vad jag trodde? Vad kunde hon annars mena? Jag svarade genom att lägga min hand på ena låret över hennes våta kjol. Hennes leende blev större. De grönblå ögonen såg lättade ut bakom det lite utsmetade svarta sminket. En liten hårtest hade fastnat i hennes piercing och jag sträckte fram en hand för att dra det åt sidan. Hon sänkte huvudet igen och tittade upp på mig med sina vackra ögon. När min hand gled nerför hennes ansikte kysste hon min tumme bara helt lätt. Det här var helt fel. Det var precis sådant här vi fått strikta order om att aldrig göra. Samtidigt var hon så sexig. Jag slets mellan förnuft och upphetsning som om jag vore spänd mellan hästar. Frida måste sett mina kval för hon ökade successivt lockelsen genom att föra ner min hand över hennes våta tröja. Nu hade jag en hand över hennes bröst. Det var runt och mjukt. Den våta tröjan gjorde henne lite kall men till och med jag kände värmen spridas utåt från platsen där min hand låg. Hon gnydde. Det var för mycket. Det fanns inte en chans att jag kunde avstå. Alternativet var att ta hennes 200 kr och slänga ut henne vid vägkanten. Detta alternativ, det förnuftiga, framstod som alltmer orättvist för varje ögonblick som passerade. Så jag släppte de tankarna. ”Vänta” sade jag åt henne. ”Vi måste komma bort från vägen först.”


Jag hittade en liten grusväg som ledde rakt ut på ett öppet fält. Det fick räcka. Det var trots allt nattsvart ute och sannolikheten att någon skulle komma körandes på själva grusvägen var försvinnande liten. Så vi åkte in på den och parkerade. Sedan nästan slängde jag mig över henne. Hennes sexiga bröst måste komma fram. Jag drog upp hennes blöta tröja och fick av henne bh:n trots den underliga vinkeln. Frida fattade vinken och drog av sig sin tröja helt så att bh:n trillade ner i knäet på henne. Hennes bröst var nakna framför mig och jag kunde inte dra min blick ifrån dem. De små rödbruna bröstvårtorna var styva och stod i en vinkel som pekade nästan uppåt. Jag klämde på brösten och fick vårtorna mellan pek- och långfingrarna på respektive hand. Frida flämtade till och stirrade mig rakt i ögonen. Det syntes att hon ville det här. Var det hennes plan redan från början? Jag brydde mig knappt, men hon verkade lite för tafatt för att ha gjort så här förr. Jag tittade henne en stund i ögonen innan jag lade en hand bakom hennes nacke och drog henne mot mig. Hon gjorde inget motstånd, så jag kysste henne. Kanske lite för ivrigt egentligen men jag var så upphetsad att jag inte riktigt kunde behärska mig. När vi kysstes kände jag smycket i tungan. Frida hade piercad tunga. Min upphetsning ökade ännu mer. Hon var sexig på alla sätt och vis den här tjejen och resultatet visade sig genom att jag blev ännu hårdare. När våra tungor långsamt brottades med varandra släppte jag hennes bröst för ett ögonblick och hittade hennes arm. Jag tog tag i den och förde den mot mitten av mina egna ben. Hennes hand landade rakt på min kuk och jag kunde inte motstå att stöna i hennes mun. Hon smekte mig först utanpå uniformsbyxorna, men när jag lät en egen hand glida längs med hennes våta lår upp innanför kjolen tog hon mod till sig och knäppte upp mina byxor. Hon fick upp min kuk som blivit stenhård. Hennes händer kändes så små runt min kuk. Hon började runka mig långsamt och snart kände jag hur hennes händer nästan tappade greppet om förhuden när hon smetade ut min försats över kuken. Jag avslutade kyssen och tittade henne i ögonen igen. Hon tittade i mina en stund, men strax gled hennes blick mot min kuk istället. Hon fick en förvånad min bara ett kort ögonblick. Minen förvandlades snart och hennes ögon såg hungriga ut. Hennes händer som runkade mig var små men så otroligt sköna. Även Frida måste ha märkt kontrasten mellan hennes kalla händer och min varma hårda kuk. Hon tittade på den igen och sedan upp på mig. Jag nickade menande åt henne.


Frida lutade sig fram mot mig. Jag såg bara hennes svarta hår som rörde sig neråt och sedan en underbar känsla runt min kuk. Hennes mun var varm. Den var mjuk och våt. När hon slickade på mitt ollon kunde jag precis känna något hårt då och då. Tungsmycket. Jag stönade och tryckte ner hennes mun runt min kuk. Hon gjorde inget motstånd utan sög mig istället djupt och länge. När jag släppte greppet om hennes huvud sög hon hårt runt kuken och när hon började runka mig igen var hennes händer inte lika hala längre. Vilken snuskig liten tjej Frida var. Hon sög mig ren från allt kladd som funnits där. Det här gjorde mig ännu mer upphetsad. Jag kunde inte nöja mig med det här. Jag måste ha hennes sexiga lilla kropp. Jag måste ha den nu. ”Du förstår att det här inte räcker va?” sade jag retsamt åt henne. Hon tittade upp på mig med glansiga ögon. Hon nickade lite för ivrigt för att inte avslöja vad hon själv ville. Jag tittade mig omkring och mumlade för mig själv. ”Vad?” frågade Frida. ”Öh, vi får nog ta och hoppa bak till baksätet” föreslog jag. Frida gnydde till upphetsat och nickade gillande till svar. Vi kom ur bilen och möttes på nytt i baksätet. På den lilla sträckan hann även jag bli lite blöt. Det rann vatten nerför Fridas bröst där hon satt i baksätet. Jag lutade mig därför fram och började slicka upp de små dropparna. Min tunga rörde sig först över hennes bröst och bröstvårtor och sedan kysste jag bort några droppar från hennes mage. Frida måste ha uppskattat det för hon rös till flera gånger. Snart började jag lirka upp hennes kjol och hon lyfte på rumpan för att hjälpa mig få av den. När den var av och jag såg henne i bara trosorna blev jag ännu kåtare. Hon satt där våt och sexig och hennes ansikte dolde illa hennes förväntan. ”Det är dags att du ger valuta för dealen” sade jag åt henne. Hon blev röd om kinderna när jag påminde henne om hur vi hamnat i situationen. Hon såg lite frågande ut så jag förklarade att hon skulle ställa sig på alla fyra över sätena. Hon gjorde precis som jag sade och snart hade jag hennes rumpa och lår bara ett par decimeter från mitt ansikte. Hennes fitta såg otrolig ut. En liten springa som när jag särade på blygdläpparna dolde ett par inre läppar där innanför som var glansiga av hennes safter. Trots att jag knappt kunde behärska mig passade jag ändå på att kyssa hennes rumpa och röra mig neråt med munnen tills jag kysste hennes våta fitta. Hon stönade till. Så jag lät min tunga glida mellan läpparna och ner mot hennes klitoris. Det här fick henne att göra små upphetsade ljud som gjorde mig ännu mer kåt.


Jag drog ner mina uniformsbyxor. Slängde slipsen över axeln och närmade mig henne med en hand runt min kuk. Jag siktade och tryckte den mot hennes fitta. Innan jag lät den glida in i henne gned jag den mot hennes fitta flera gånger. Hon flämtade och gnydde till svar för varje rörelse. Frida var definitivt riktigt upphetsad. Till slut kunde jag inte hålla mig längre utan tryckte in ollonet, vilket fick henne att stöna lätt. Sedan tryckte jag in mer och mer av kuken tills hela jag var inne i henne. När jag drog ut och tryckte in hela på en gång stönade hon högt. Det gjorde jag också. Hennes fitta var så våt och skön runt min hårda kuk. Varje gång jag drog ut kunde jag se hur hennes safter gjort min kuk nästan glittrig, vilket gjorde mig än mer upphetsad och hård. Snart höll jag om hennes höfter och drog henne över mig. När hon stönade högt av njutning utbrast jag; ”Det är inte mycket pengar du kräver för det här, det vet du va?” Frida gnydde till svar och mumlade något mot rutan som redan var fullständigt igenimmad. ”Vad säger du?”, frågade jag henne. Hon tog mod till sig och svarade. ”Jag vet, jag vet hur billig jag är.” Att hon sade så gjorde mig vansinnig av kåthet och jag kunde inte hindra mig själv från att stöta riktigt hårt in i henne. Jag släppte hennes höft med ena handen och fick tag i hennes svarta hår. En av de färgade slingorna letade sig ut mellan två av mina fingrar. Jag drog hennes huvud bakåt med hjälp av håret och sade; ”För bara hundra kronor låter du dig bli knullad av en taxichaufför, du är en slampa Frida. Det vet du va?” Hon stönade och nickade så att jag drog henne ännu hårdare i håret. Hennes fitta var så skön och jag stötte min kuk in i den hårdare och hårdare. Nu släppte jag höften med andra handen också och tryckte ner hennes huvud mot skinnsätet. Jag såg hennes ansikte under håret och hur hennes kind trycktes ihop mot sätet. Min hårda kuk gled in och ut ur hennes våta fitta och för varje stöt slog min pung mjukt mot henne underifrån. ”Säg det till mig” beordrade jag henne. ”Jag är en billig slampa” viskade hon. ”Högre!” röt jag åt henne. ”Jag är en billig slampa som låter sig bli knullad för hundra kronor” svarade hon lite högre den här gången och svalde sedan nervöst. Det här var nästan för mycket för mig. Jag trodde inte jag kunde bli så upphetsad.


Fridas lilla kropp gungade fram och tillbaka i baksätet för varje stöt jag gjorde in i hennes våta inre och det märktes att hon njöt. Precis som hon rytmiskt gungade på det sättet rörde sig hennes bröst likadant. Jag kunde bara se dem ibland från min position bakom hennes rumpa men de gånger jag såg dem gick det som rysningar genom min kropp och kuk. Frida tände mig så otroligt mycket. Hon vågade nog aldrig riktigt smeka sig själv under tiden jag knullade henne. Det förbryllar mig lite i efterhand. Hon hade ju faktiskt gått med på att bli knullad istället för att betala hundra kronor. Hursomhelst så blev det här snart för mycket för mig. Jag drog mig ur henne och släppte greppet om hennes huvud. Hon tittade bakåt mot mig med oroliga men samtidigt förväntansfulla ögon och jag kunde inte låta bli att kyssa hennes runda lilla rumpa flera gånger. Hon gnydde för varje gång så jag bet i den lite löst vilket fick henne att stöna. Jag slutade och tittade henne strängt i ögonen istället. ”Nu vill jag ha valuta för pengarna Frida” sade jag med den myndigaste röst jag kunde frambringa. Frida såg osäker ut. ”Jag vill ha valuta för hela hundralappen, det förstår du väl?” fortsatte jag med djup och allvarlig röst. Frida förstod inte alls vad jag menade men nickade osäkert till svar. Hennes ögon såg fortfarande osäkra och nästan lite rädda ut. På något sätt hetsade det upp mig ytterligare. Jag tog ett hårt tag om hennes sexiga rumpa och vände henne om. Hon följde mina händer lydigt och låg snart på rygg. Hennes rakade kladdiga fitta såg inbjudande ut men jag stålsatte mig och grenslade henne istället. När jag satt där på hennes mage stoppade jag in min kuk i hennes mun igen. Frida ödslade ingen tid utan började omedelbart suga. Min kuk hade varit alldeles glittrig av både mina och hennes safter men snart skiftade den till en ny sorts kladdighet igen. Frida slickade och sög min kuk så entusiastiskt att den dröp av saliv inom kort. Under tiden passade jag på att smeka hennes stora bröst. Att känna hennes bröstvårtor mellan fingrarna gav mig sådan njutning. Det var uppenbart att Frida också tyckte om det så när hon gnydde till lite extra runt min kuk passade jag på att nypa till dem. Hon ryckte till och hennes ögon åkte upp en bit bakom ögonlocken. Hennes stön skapade vibrationer runt min kuk och jag kände hur pungen drog ihop sig. Jag var så upphetsad att jag kunde sprutat närsomhelst. ”Frida, flåsade jag fram, minns du vilken billig slampa du är?” Hon tittade upp på mig och nickade, fortfarande med min tjocka kuk i sin mun. ”Så här är det” lyckades jag få fram mellan mina flämtningar. ”För den där hundringen ska du svälja min sperma.” Frida tittade storögt upp på mig. Hon såg osäker och nästan skeptisk ut. ”Du vill väl komma hem?”, fortsatte jag lite elakt.


Frida tittade fortfarande klentroget på mig med stora ögon bakom sitt svarta hår. Hon var nog inte säker på om jag menade allvar eller inte. Det gjorde jag. Radion spelade plötsligt en låt som verkade tala direkt till Frida. Sångerskan sjöng gång på gång "You are, the only exception" till ett lugnt komp. Till slut släppte hon ut min hårda kuk ur sin mun och sade med sin speciella dialekt som var färgad av norrländska; ”Ok, jag ska svälja din sperma, för jag måste ju, eller hur?” Hennes ord hetsade mig ytterligare och jag var riktigt nära nu. Jag tog hennes lilla hand och lade den runt min kuk. Frida förstod och började runka mig. Hon tittade upphetsat på mig och min kuk om vartannat och för varje gång hon drog min förhud bakåt ryckte hela jag till. Hennes ögon glittrade när den första tjocka vita strålen träffade hennes underläpp och rann ner för hakan. Själv kände jag hur all min känsel koncentrerades till mitt underliv och hur det strålade ut från ollonet in genom magen av njutning. Jag kunde inte behärska mig utan nästan skrek till henne. ”Ja, runka mig din slampa. Visa att du är värd dina hundra kronor.” Frida fortsatte runka mig och stråle efter stråle av min sperma träffade rakt på hennes tunga. Snart blev det för mycket för henne och hon tvingades välja mellan att spotta ut lite eller svälja redan nu. Hon valde det första alternativet och den tjocka sperman rann snart över hennes nakna bröst. Jag kunde inte bry mig mindre just då utan njöt bara av hennes små fingrar som kramade och runkade min hårda kuk med resultatet att två avslutande strålar träffade hennes tunga igen så att hennes smycke badade i vitt. När jag slutat spruta runkade hon mig försiktigare och slickade alldeles lätt på ollonet så att det blev rent från kladd. Sedan tittade hon upp på mig igen och svalde ljudligt så att jag inte skulle tvivla på att hon gjorde som jag sagt åt henne. Jag var alldeles utmattad och log nöjt åt henne samtidigt som jag lutade mig tillbaka en aning. Då såg jag sperman som täckte hennes bröst och haka. Jag tittade allvarligt på henne. Hennes blågröna ögon såg osäkra ut igen. ”Vi var väl överens?” frågade jag henne med en lite anklagande ton. Frida tittade förvånat på mig. Sedan tittade hon ner på sina bröst och upptäckte hur kladdig hon var. ”Jag antar att du inte vill ha sperma i bilen” nästan konstaterade hon. Jag nickade mitt medhåll. Frida använde sina fingrar för att föra in sperman på hakan i sin mun. ”Resten också?” frågade hon. Jag nickade allvarligt mot henne. ”Vi var trots allt överens, eller hur?” Frida nickade och samlade upp kladdet från sina bröst mellan två fingrar. Jag tog tag i hennes handled och förde handen mot hennes mun. Vi såg varandra i ögonen medan hon slickade av sina fingrar och svalde. ”Såja, det var duktigt gjort” sade jag med nöjd ton. Hon var otroligt sexig när hon skamset tackade för komplimangen.


Vi klädde på oss igen efter det här och satte oss i framsätet igen. Det tog ett tag att få bort all imma från rutorna men snart var vi ute på den asfalterade vägen igen. Det tog inte lång tid att komma hem till hennes adress. Innan hon lämnade bilen fick hon ett visitkort av mig. ”Det är bara att ringa om du behöver åka taxi någonstans” sade jag åt henne. Du kommer direkt till mig på det här numret. Skulle du ha dåligt med pengar igen så vet du ju hur vi kan lösa det.” Frida skämdes uppenbarligen, men hon tog ändå emot kortet och stoppade ner det. Sedan öppnade hon dörren, sa hej då och gick fram till husets ytterdörr. När hon gick in innanför dörren körde jag iväg därifrån. Mitt pass var inte slut ännu på några timmar. Det var dock svårt att tänka på något annat än Frida resten av tiden.




En fortsättning på denna berättelse finns att läsa här!

5 kommentarer:

  1. Bättre än del två. riktigt bra faktiskt.

    SvaraRadera
  2. Kan du inte skriva mer som handlar om ungefär sånthär? Det är bra att det ofta handlar om lite förbjudna saker i novellerna. Och så är språket väldigt bra med. Tack! / superanonym

    SvaraRadera
  3. @superanonym: Du får nog precisera dig liite mer. Eftersom du är så pass anonym borde det ju inte vara något problem. Mer chaufförer eller mer halv-om-halvt-prostitution? Det senare finns ju även med i "Flytthjälp till ett högt pris".

    Tack för berömmet!

    SvaraRadera
  4. jag tänkte väl mer på det där halvt-om-halvt. Den om flytthjälp är också bra. Eller andra lite förbjudna saker.

    SvaraRadera
  5. Jag ska se vad jag kan åstadkomma. Det har varit en del hårda berättelser ett tag nu så jag tänkte mig en som går mer åt det förbjudna hållet härnäst. Håll ögonen öppna! ;)

    SvaraRadera