söndag 23 januari 2011

Kapitel 4: Pokerkvällen

Vissa helger händer det verkligen ingenting. Jag och några polare brukar försöka få ihop ett gäng för att spela poker sådana helger. Något måste man ju göra. För några veckor sedan fanns det verkligen inga planer alls inför helgen. Vi försökte dra ihop några stycken för att dra ut på en konsert men det var dåligt med finanserna hos de flesta i bekantskapskretsen. Så det såg ut att bli ännu en helg med poker och öl. Denna gång hade turen kommit till Andreas. När fredagens slitgöra var slut var det så dags att dra hem till honom. När jag kom dit framåt kvällen blev jag positivt överraskad över att så många ändå slutit upp. Det såg ut att bli jag, fyra andra grabbar och en flickvän till en av dem. Inte illa ändå när det i början verkat bli max tre personer. Så när jag steg in i lägenheten kunde jag inte undgå att släppa fram ett leende av förväntan. Det här kunde bli kul ändå.

Vi satte oss alla kring Andreas bord där kort och marker delades ut av honom till varje deltagare. Alla lade in 200kr var i potten som i slutänden skulle delas ut till vinnaren och andraplatsen. Jag satt mittemot Danne och hans tjej vilket kändes rätt bra trots den potentiella risken att bli distraherad av henne och därmed spela dåligt. Vi började spela. marker åkte fram och tillbaka mellan spelarna och några timmar in i spelet var Tomas utan och bestämde sig för att inte lägga in mer pengar. Han ville hellre titta på och sköta musikvalet. Finfint tänkte jag. Inte mer pengar att vinna visserligen men istället en ökad chans att faktiskt bli den som vann. Vi spelade ett tag till och till slut tröttnade Tomas och stack hem istället. Det hade gått rätt bra för Danne hela kvällen men nu såg hans hög med marker rätt ynklig ut. Snart var den helt borta, men hans flickvän, som tagit det lugnt med satsandet hela kvällen, gav honom sin hög och han fick spela för hennes räkning istället. Bara fyra spelande kvar alltså. Danne hade fått upp ett gott självförtroende nu när hans hög med marker var stor igen. Kanske lite för bra självförtroende, för snart spelade han sina händer mer och mer aggressivt. Han såg slutligen sin chans att hamna i ledning och gick "all in" med alla sin flickväns marker. Jag tänkte efter, liksom alla runt bordet, och bestämde mig för att syna hans bluff. Om det nu var en sådan. Jag synade och till min stora lättnad hade jag en bättre hand än honom. Nu satt Danne där ännu en gång utan marker. Jag bestämde mig för att jävlas med honom och sa att han kunde få tillbaka hälften av dem om han lät sin tjej suga av mig. Danne blev röd av ilska och sa att jag kunde dra någonstans. Jag flinade åt honom men såg samtidigt att hans flickväns ansikte också var lite rött. Hon såg dock inte det minsta arg ut. Snarare förlägen och lite förvirrad. Jag tittade henne därför rakt i ögonen och hon vek undan med blicken omedelbart. Dannes flickvän var rätt snygg. Några år över tjugo satt hon där med mellankort svart kjol och en t-shirt med något kul eller tufft tryck som jag inte brydde mig tillräckligt om för att minnas i efterhand. Bakom trycket hade hon däremot två små bröst som i min fantasi bad om uppmärksamhet och omsorg. När jag lyckades koncentrera mig på mina kort igen såg jag i ögonvrån hur hon kastade försiktiga blickar på mig i smyg. Jag log inombords och började fundera över hur jag skulle kunna få henne ändå. Visst, det är en polares tjej men hon är rätt het och sådana blickar hade hon aldrig gett mig förut.
Nu var vi bara tre kvar med kort i händerna. Danne satt mittemot mig, utanför spelet, och tittade på samtidigt som han lite småberusad tafsade på sin flickvän emellanåt. Jag blev irriterad på mitt val av plats eftersom jag nu blev distraherad just som jag insett från början att jag kanske skulle komma att bli. Hans flickvän verkade tycka om den plötsliga uppmärksamheten från Danne men när jag tittade henne rakt i ögonen de gånger Dannes händer rörde sig över hennes skrev rodnade hon och tittade bort, för att snart titta på mig igen. Det här höll slutligen på att göra mig tokig så jag sa åt Danne att han kunde få vara med om han lade in sin flickvän i potten istället för ytterligare 200kr. Han undrade vad jag menade så jag förklarade för honom. "Om du vinner så får du alla pengar som finns i potten förutom 200kr som andraplatsaren får. Om du däremot åker ut igen får den som slår ut dig ligga med din flickvän." Hans tjej protesterade men Danne sa åt henne att vara tyst, han måste tänka lite. Han kom med ett motbud istället. Samma som innan om han vann, men, om han förlorade så måste hans tjej suga av vinnaren. Vi andra tittade på varann och nickade till svar. Dannes tjej såg nu lätt blek ut trots rodnaden över kinderna. Hon visste nog inte riktigt hur allvarliga vi var. Danne fick en ny uppsättning marker och vi uppmuntrade honom att spela så oförsiktigt han bara kunde. Alla skrattade åt honom men Danne såg självsäker och lugn ut.

Spelet fortsatte och Danne spelade lugnare än innan och det gick inte så tokigt för honom ändå. Själv var jag nöjd över att slippa distraktionen. Självklart fick han snart gott självförtroende igen och hans spel blev mer och mer oförsiktigt ännu en gång. Det är klart, lägger man inte handräckligen in de där 600kr i potten så känns det kanske inte som att man förlorar lika mycket heller. Han måste ha fått en bra hand vid det här laget för han gick "all in" på nytt. Peter nappade på budet och synade honom. Danne vann. Den tursamme jäveln vann! Nu satt han där med näst störst hög marker och alla tankar om avsugningar började blekna för både mig och Andreas. Vi frågade Peter om han ville lägga in mer pengar men trots löftet om en eventuell avsugning avstod han. Han skämtade om att Dannes tjej kunde få ge en avsugning till andraplatsaren om han fick vara med igen men Danne bad honom hålla tyst. Peter valde till slut att gå hem. Jag och Andreas skrattade åt Danne och han såg ilsken ut nu. Hans flickvän däremot satt och tittade på mig. Jag var inte säker men jag tänkte att hon måste hoppas på och längta efter att Danne skulle åka ut. Efter lite mer spelande såg det mörkt ut för honom igen. Hans hög med marker hade krympt avsevärt och han började se smått desperat ut. Hon däremot såg ut att vara vid ganska gott humör, något hon gjorde en poäng av att inte visa för Danne. Vid nästa hand slog Andreas ut honom och Dannes flackande blick när han insåg sitt misstag var obeskrivlig. Jag och Andreas tittade gillande på varandra och tänkte fortsätta när Danne föreslog en ny deal. Vi blev båda lite förvånade när han nu erbjöd den som kom tvåa en avsugning oavsett om han själv vann eller inte. Vi blev genast intresserade. Dannes flickvän som suttit tyst ett tag frågade om inte det här innebar att hon måste suga av någon av oss andra oavsett om Danne vann eller inte. Danne gav henne en arg blick och sa att "jo, det stämmer mycket bra." Hon blev flammande röd och pep fram ett tyst ok.

Än en gång fortsatte vi spela och Dannes hög med marker växte och minskade i allt raskare takt. Jag märkte under tiden att hans flickväns blickar allt oftare sökte sig mot mitt håll men jag mötte dem bara när det gjorde henne som mest förlägen. Detta fick som effekt att hon rodnade lätt lite då och då vilket på sätt och vis fick henne att se upphetsad ut. Jag tror Andreas märkte det också för snart var hans intresse oftare riktat åt hennes håll än åt spelet. Något måste göras. Jag ville se den här tjejen suga och tänkte inte låta något stoppa mig. Så jag koncentrerade mig på att slå ut Danne så fort jag bara kunde. Hans självförtroende i sin tur växte som vanligt ju längre han var inblandad i spelet. Snart satsade han som en vilde. Visst vann han en del men det riktiga dråpslaget kom när han och Andreas utmanade varandra och fann sig med de flesta av sina marker på mitten av bordet. Jag satt själv med en bra hand och tänkte att det fick bära eller brista. Jag satsade allt jag hade och de var mer eller mindre tvingade att följa med. Alla la upp sina kort på bordet. Jag hade en ganska bra hand, Andreas en ännu bättre. Dannes hand var medelmåttig. Dannes flickvän fick hedersuppdraget att lägga upp de tre första korten på bordet. Efter detta såg Dannes hand lite bättre ut och han såg rätt nöjd ut över utvecklingen. Hans flickvän försökte dölja den besvikelse som tydligt syntes i hennes ögon. När hon la upp det fjärde kortet var situationen oförändrad och Danne började se kaxig ut igen. Det här var rätt illa. Jag såg ut att hamna sist av alla. Så kom det femte kortet och rummet exploderade! Dannes hand var visserligen bra men räckte inte fullt ut eftersom det femte kortet hjälpt både mig och Andreas att hamna över honom. Både jag och Andreas grinade åt honom och strödde lite salt på såren genom att ge hans tjej ett par skamlösa blickar som inte undgick henne heller.

Hon tittade nervöst på sin pojkvän men han vägrade möta blicken. Jag tyckte det var dags att se om Danne hade karaktär eller inte så jag frågade vem som skulle gå först. Hans svar var minst sagt ansträngt, men han fick ut att det var upp till oss själva. Andreas var nog lika upphetsad som jag för han fick knappt fram något svar han heller. Det var dags att ta itu med det här så jag bad henne komma och sätta sig i mitt knä i en fåtölj en bit bort i rummet. Hon reste sig sakta, slängde flera nervösa blickar på Danne men fick ingen respons alls. Jag satte mig därför före henne i fåtöljen och tog emot henne i knät. Hon var inte så lång, och inte var hon särskilt stor heller, så hennes vikt på mitt knä var obetydlig. Min kuk var stenhård innanför jeansen vid det här laget. I mitt huvud såg jag framför mig vad som skulle hända och blev ännu kåtare än jag redan var. Andreas satte sig tillrätta på soffan mittemot och observerade. Danne däremot var inte alls intresserad utan gick ut på balkongen för att röka och tjura. Jag tog det som en vink att det var dags att börja. Jag lät därför min hand glida ner över hennes svarta kjol. När jag nådde slutet så lät jag handen glida tillbaka på insidan och hon ryste till som svar. Jag lät två fingrar smeka henne över könet en stund och fick en tung utandning som svar. Hon var definitivt intresserad. "Ner på golvet" sa jag åt henne och hon gjorde som jag sa. Nu stod hon där på knä framför mig och tittade mig rakt in i ögonen. Hennes var blågröna med rätt mycket smink runt och hon såg mycket generad men upphetsad ut. Hon knäppte upp mina jeans och fick något nästan glasartat i blicken när hon plockade fram min kuk ur mina boxers. Hennes händer började runka mig långsamt och jag fick dirigera hennes blick så att jag kunde förlora mig i hennes ögon samtidigt som hon tog hand om mig. Snart fick hon ett förvånat uttryck och tittade ner. Jag var så kåt att det börjat rinna lite ur mig. Jag sa åt henne att det var ok att smaka och Andreas fick samtidigt ur sig ett märkligt skratt från sin plats på soffan. Hennes huvud sjönk ner och jag kände värmen från hennes tunga när hon slickade i sig försatsen. Det här var bara för mycket, så jag tog tag om hennes bakhuvud och tryckte försiktigt ner henne över mig själv. Hennes mun var underbar. Varm, våt och mjuk. Hon sög min kuk med långa rörelser och jag trängde djupt in i henne. Hon fortsatte så och snart kände jag att det tog stopp där inne.

Jag släppte greppet om hennes huvud och hon tittade upp på mig med en glansig och frågande blick. "Det är Andreas tur nu" sa jag åt henne och Andreas kom fram till oss och knäppte själv upp sin gylf. Hon vände sig mot honom och tog istället hans hårda kuk i sin mun. Han sa åt henne att titta på honom under tiden och hon gjorde med viss möda som han sa. Nu andades Andreas tungt och stötte rytmiskt sin kuk in i hennes väntande mun. Danne stod med ryggen till ute på balkongen och jag passade på att ta mig ur fåtöljen. Jag hade en idé. Emedan Dannes tjej stod på knä med min polares kuk i sin mun rörde jag mig sakta mot balkongdörren. Danne upptäckte mig inte så jag lyckades stänga och låsa dörren bakom ryggen på honom. Jag öppnade dock det lilla fönstret lite grann så att han inte skulle vara helt utlämnad åt sitt öde. Han upptäckte mig snart och började hojta och skrika om att jag skulle öppna dörren, annars jävlar. Jag skrattade och sa att vi kunde flytta showen till precis innanför fönstret så han kunde se att inget otillåtet hände. Han lyssnade inte överhuvudtaget utan fortsatte skrika och gorma. Skit samma tänkte jag och gick tillbaka till hans tjej och Andreas. Hon höll just på att runka av honom samtidigt som hon slickade på hans pung. Andreas såg mycket nöjd ut. Hon hörde nu hur Danne skrek och hade sig, och slutade upp för en stund. Jag förklarade vad som hänt och tillfogade en fråga om hon inte var tvungen att göra detta ändå? Danne hade ju faktiskt lovat. Hon kunde inte annat än hålla med, eller snarare ville hon inget hellre, att döma av den entusiasm med vilken hon nyss runkat och slickat Andreas.

Jag tyckte det var min tur nu igen så jag sa åt henne att följa med bort till den delen av rummet mot vilket balkongdörren vette. Hon tvekade men jag tog tag i hennes ena hand och ledde henne dit. Andreas följde med han också och snart stod hon på knä igen, denna gång med oss båda framför sig och sin pojkvän bakom sig. Han var tyst nu, och likblek i ansiktet. Jag sa åt henne att det nu var dags för henne att bli en riktig slampa och visade med en gest att hon skulle suga oss båda om vartannat. Hon började med att svälja större delen av min hårda kuk samtidigt som hon runkade Andreas kuk med sin högra hand. Hennes blågröna ögon tittade upp på mig emellanåt och gjorde mig vansinnigt kåt. Snart gick hon över till att suga Andreas och det var min tur att bli runkad av hennes söta lilla hand. Hon drog min förhud bakåt och blottade mig för att därefter täcka den igen på ett sätt som var riktigt skönt. Jag kunde redan känna testiklarna röra sig uppåt och pungen krympa ihop. Därför vände jag mig ur hennes grepp och ställde mig istället på huk bakom henne. Danne sa något om att detta inte alls var vad vi kommit överens om, men jag ignorerade honom. Istället lyfte jag upp hennes kjol och förde hennes trosor åt sidan. Hennes fitta var våt, riktigt våt. Hon stönade med Andreas kuk i sin mun och han stönade tillbaka som svar. Danne mumlade utanför fönstret om att detta var fel, det var inte alls så vi bestämt. Hans flickväns våta kön hade gjort mig ännu kåtare och vi vände på oss så att vi hade Danne vid sidan om oss. Jag tog ett rejält tag om hans tjejs hår och drog henne baklänges så att Andreas kuk gled ut ur hennes mun. Han var täckt av saliv och det hängde lite saliv från hans kuk som landade på hennes t-shirt innan jag hunnit föra henne mot mig. Hon började suga mig igen och masserade försiktigt min pung samtidigt som hon kastade en del nervösa blickar mot fönstret där Danne stod och stirrade på oss alla tre. Med mitt grepp om hennes hår stötte jag kraftigt in min kuk i hennes munhåla och hon svarade med att suga hårdare. Jag frågade henne om hon kände sig som en slampa ännu men hennes svar var svårt att tyda. Hon tittade bönande upp på mig och slängde en menande blick mot Dannes håll. Det var inte nog för att hindra mig så jag frågade henne om hon kanske snarare kände sig som en hora. Det här tände henne och hon började själv suga mig snabbt och hårt. Andreas påminde henne om att hon just sålt sig för ynka 400kr och han fick ett "mmhm" till svar vars vibrationer kändes genom hela mitt underliv.

Det här var för mycket för Andreas. Hon runkade honom fortfarande när han tog ett steg framåt och hans bröstkorg rörde sig snabbt upp och ner. Andreas kuk började röra sig i små konvulsioner som fick henne att runka honom hårdare och med mer fokus på ollonet. Snart sprutade hans kuk vit sperma som landade på t-shirten och droppade ner på hennes svarta kjol där den lämnade tydliga fläckar vars vita kontrast strax övergick till en fuktig och ännu svartare ton med tjocka spermaklumpar i mitten av varje fläck. Att bli nersprutad verkade tända henne, för hon kunde inte hålla sig längre nu utan drog upp kjolen och stack ner en hand innanför trosorna. Jag såg henne smeka sig själv och frågade Danne var han hittat en så kåt liten slampa. Danne blev överraskad av uppmärksamheten och det tog alldeles precis lite onaturligt lång tid för hans blick att flytta sig till mig. Gillade han att se detta? Vi som bara jävlades med honom. Han svarade att hon aldrig varit en slampa förut och jag sa åt honom att den saken verkade ha förändrats på senaste tiden. Jag drog ut min kuk ur hennes mun för att låta henne komma till tals men hon slukade mig girigt igen. "Hon verkar inte ha någon åsikt om saken" sa jag till Danne men fick inget svar. Jag drog mig ur henne igen och frågade henne om hon kände sig som en hora eller inte. "Jag är en slampa och jag behöver kuk" fick jag till svar. Danne protesterade och hon slog ner sin blick igen. Jag höll om hennes haka, lyfte den bestämt uppåt och tittade rakt in i hennes ögon. Hennes blick flackade av och an mot fönstret men jag bad henne upprepa sig. Det gjorde hon och jag hörde ett kvidande utifrån. Nu runkade hon mig snabbt och jag fortsatte ställa intrikata frågor om hennes moraliska förfall. Då kände jag plötsligt hur det hettade i hela underlivet. Pungen drog ihop sig ytterligare, och spasmer rörde sig genom hela min kuk och fortplantade sig genom magområdet upp mot bröstet. "Vad gör slampor när män kommer" frågade jag henne. Hon tittade osäkert på mig och svarade "Öppnar munnen?" "Helt korrekt" svarade jag och hon gjorde som hon precis sagt. Hon fortsatte runka mig när jag exploderade rakt i hennes ansikte. Hennes små händer hade tagit mig hela vägen och min kuk sprutade ut tjocka strålar av sperma som landade på hennes tunga och täckte den. När de tjocka strålarna landat kom det några tunnare strålar som träffade hennes läppar och tänder för att studsa och därefter landa på hennes arm för att rinna ut på hennes kjol ännu en gång. En sista stråle vit sperma studsade på ett liknande sätt men landade istället i hennes svarta hår, där det kom att påminna om små pärlor, men av sperma.

Hon såg riktigt stolt ut där hon stod på knä, nedkletad av två mäns upphetsade sprut. "Det var en duktig slampa" utbrast jag, och hon fick något desperat i blicken och vände sig snabbt mot sin pojkvän som stod utanför fönstret och stirrade på hennes beteende. Hon skämdes något oerhört och slog ner blicken omedelbart när deras ögon möttes. Andreas föreslog att vi kanske skulle öppna dörren åt Danne och släppa in honom igen. Jag tvekade men rörde mig snart bort mot dörren och låste upp. Danne kom in. Han hade fullständigt tappat talförmågan. Hans tjej tittade frågande upp på mig och jag undrade vad hon menade. Hon öppnade munnen och jag såg att hennes tunga fortfarande badade i tjock vit sperma. Jag svalde och suckade av tillfredsställelse över synen och hon tog det som en signal och gjorde detsamma. Danne hade precis vänt sig om mot henne och såg hela episoden. Återigen slog hon skamset ner blicken. Danne fick något lurigt i blicken och tog hennes hand. Hon ställde sig upp och Danne drog iväg med henne mot hallen. Jag och Andreas följde dem. Vi trodde de skulle gå in på toa för att tvätta av henne men istället tog de snabbt på sig sina kläder och försvann ut genom dörren. Danne först och sedan hon. Det sista vi såg av henne var ett stort leende som hon fyrade av i riktning in mot lägenheten.

5 kommentarer:

 1. Ah, underbart!
  Nästan så man skulle dra hem några killar till lite poker med Marilyn som värdinna ;)

  SvaraRadera
 2. Härligt att ni gillar berättelsen. Det kommer fler snart!

  @perversaparet: Varför inte? Du såg ju hur intressant det kan bli. ;)

  SvaraRadera
 3. Ja det hade varit helt underbart att få se på medan Marilyn tar mot en eller flera välhängda killar... Mums!

  SvaraRadera
 4. Älskar denna också.

  Herr Roald

  SvaraRadera