fredag 21 januari 2011

Kapitel 3: Biblioteket

Jag har hängt en hel del på stadsbiblioteket i min stad av flera skäl. Dels gillar jag att läsa och dels fick jag genom jobbet i uppdrag att förbereda för ett lokalt nätverk som skulle installeras för att modernisera biblioteket under sommaren. Detta innebar i sin tur att jag arbetade mig igenom varenda rum i huset för att dra kablage. En arbetsdag när jag stod på knä i Hce-avdelningen och skruvade tillbaka en plastlist lade jag märke till en tjej som stod och arbetade sig igenom hylla efter hylla, uppenbarligen på jakt efter någon specifik bok. Trots alla flickor jag sett mellan bokhyllorna under sommarens gång var detta den första som verkligen fångat mitt intresse. Hon stod där, någon meter ifrån mig, och bläddrade sig fram genom hyllan och jag passade på att snegla lite mellan arbetsmomenten. Hennes byxor var ganska lågt skurna så varje gång hon gick ner på huk för att kolla de lägre hyllplanen kunde jag skymta springan i glipan mellan byxorna och linnet. Jag brukar inte vanligtvis vara någon större fluktare men det var en del egenskaper hos den här tjejen som fick igång mina tankar. Jag skruvade slentrianmässigt in den sista skruven och plastlisten var fäst i väggen igen. Fan också, tänkte jag. Nu måste jag ju byta korridor igen. Hon hade fortfarande inte riktigt lagt märke till mig så när jag gick förbi henne slängde jag en blick ner i urringningen och fann två normalstora men mycket välformade bröst som fick mina tankar på avvägar igen. Jag kunde ju inte gå där som ett fån och stirra på hennes bröst hur länge som helst så jag höjde blicken och hittade till hennes ansikte som pryddes av ett generat leende. "God förmiddag" sa jag åt henne och fick ett lite förläget "Hejsan" tillbaka. Ingen tvekan. Hon hade definitivt upptäckt min tidigare aningen lägre blick. Det fick vara som det ville med den saken, jobbet måste göras klart. Det hindrade mig å andra sidan inte från att välja den korridor som hon troligen skulle hamna i härnäst. Jag gick längst in i min nya hyllkorridor och ställde mig på huk för att fortsätta mitt arbete när jag såg henne komma in mellan hyllorna och fortsätta sitt letande, efter en snabb men nyfiken blick åt mitt håll. Jag återgäldade blicken och gav henne ett litet leende. Hon såg lite generad ut även denna gång men böjde sig snart ner på huk igen för att söka igenom lägsta hyllplanet. Hon måste leta i blindo tänkte jag, sökte hon någon specifik bok så var det ju bara att söka i någon av datorerna. Det gav mig dock nya chanser att kolla in hennes lilla kropp. Den var just det, liten. Inte onaturligt liten eller så, men, liten. Hon var inte särskilt lång och dessutom någonstans mellan smal och normal i kroppsformen, vilket sammantaget gav intrycket att hon var liten och nätt. Rätt stor kontrast mot mina nästan två meter inknölade i blå arbetskläder med mejslar och en brandgul multimeter som enda utsmyckning.
När vi upprepat denna procedur ännu en gång och befann oss i en tredje korridor där ytterligare ett par blickar utbytts bestämde jag mig för att gå fram till henne. Jag hade ändå jobbat på snabbare än nödvändigt den senaste veckan och kunde göra lite som jag ville och i den takt jag fann behaglig. Jag la en hand på hennes högra axel och frågade henne om det var någon särskild bok som hon letade efter. Hon ryckte till och mumlade något till svar som inte gick att förstå. Så jag gav henne en chans till och hon harklade sig lite innan hon lyckades klämma fram att det var en bok som hon bara kände till framsidan på och inte titeln. Jag frågade hur omslaget såg ut och förklarade att jag kanske visste vilken bok det var om hon hade tur. Under tiden hon berättade hur omslaget såg ut passade jag på att titta ännu lite mer på henne och hon stannade upp en kort stund när min blick fastnat lite för länge i hennes urringning. Jag bad henne om ursäkt, vilket fick den oväntade effekten att hennes kinder flammade upp i rodnad över att jag satte ord på vårt lilla spel. Hon avslutade sin förklaring men det enda jag lyckats snappa upp var att det verkade röra sig om någon form av rysare eller skräckroman. Jag låtsades inte om den saken utan svarade istället att jag nog faktiskt visste var den boken fanns. Hon sken upp i ett leende och jag bad henne följa efter mig. Hon gjorde som jag sagt och vi passerade ett antal sektioner innan vi kom fram till den dörr som leder ner i bibliotekets källare. Hon såg lite nervös ut men jag förklarade att magasinet låg där nere och hon verkade bli lugnad av det svaret, så vi öppnade dörren, tände ljuset och gick ner för spiraltrappan där innanför. När vi kommit ner ledde jag bort henne till en del av magasinet som jag visste var avstängd för tillfället. Hon undrade om det verkligen var ok att gå in där och jag förklarade att det var en upplysning mer än ett förbud. Jag hade jobbat här nere för ett par dagar sedan så jag visste exakt hur det såg ut och var man kom längst ifrån dörrar och trappor och ledde henne dit. När vi kom fram upptäckte hon att den stora magasinshylla jag pekat ut var tom på böcker och påpekade det för mig med en lite lurig blick. "Ojsan" sa jag med ett leende, "de måste ha tömt den nyligen för det var här jag såg den boken häromdagen." Jag lät nog inte särskilt övertygande för jag fick ett förläget leende till svar samtidigt som hennes blick sänktes mot golvet.

När hon fattat mod igen och höjde sin blick fastnade den rakt på mig och vi fick för första gången ordentlig ögonkontakt. Det var en söt tjej. Vi stod där tysta en stund och tittade på varandra. Jag lade en hand runt hennes midja, men dolde min avsikt något genom att be om ursäkt för att boken saknades. Hon svarade med en blick som inte gick att missta. Jag lade därför min andra hand på andra sidan och stod nu med henne bara en halvmeter ifrån mig. Hennes kropps litenhet blev uppenbar i det här läget eftersom mina händer nådde en bra bit runt henne. Hon tittade ner på mitt grepp och flämtade till en aning. Mitt huvud dunkade av upphetsning och jag drog henne intill mig och kysste henne lätt. Hon besvarade kyssen vilket utlöste en än större upphetsning på min sida. Snart stod vi där i bibliotekets magasinavdelning och kysste varandra djupt och länge. Hon luktade gott. Hon smakade ännu bättre. Min libido gick på högvarv och snart blev mina kyssar mer och mer aggressiva. Hennes armar slöts kring mig och hon gjorde små lustiga läten när hon försökte besvara dem. Det här gick inte. Vi måste ta det ett steg längre, annars skulle jag bli tokig. Så jag sköt henne ifrån mig lite och hon gav mig en blick som kombinerade känslan av besvikelse och bestämdhet om vartannat. Hon tittade mig rakt i ögonen och jag förlorade mig i hennes ett ögonblick innan jag kände hennes händer mellan benen, otåligt smekande samtidigt som hon arbetade upp gylfen på mina arbetskläder. "Snälla, ge mig din kuk" bönföll hon och sjönk ner på knä framför mig. Blodet rusade genom huvudet, ett indistinkt brus fyllde min hörsel och jag blev plötsligt yr av all uppdämd kåthet som nu fick fritt utlopp. Men inte yrare än att jag fattade vinken och hjälpte henne att få fram min kuk som nu började bli stenhård. Hon tog tag om den med en hand och runkade den sakta samtidigt som hon nyfiket tittade på den ur olika vinklar. Hennes små händer var fruktansvärt sexiga när de arbetade med mitt kön och när hon retsamt gav ollonet ett slick för att sedan fortsätta runka mig återkom blodrusandet i hjärnan. Hon såg min reaktion och retade mig lite till innan hon lät min kuk glida djupt in i hennes mun. Varmt. Underbart varmt och vått var det där inne i hennes munhåla och jag kunde inte hålla tillbaka ett djupt stön som undslapp mina läppar samtidigt som hennes läppar masserade mig. Det här kunde inte fortsätta länge till. Om det gjorde det så skulle hela situationen få ett snöpligt slut. Jag räckte henne min hand och hon förstod gesten och reste sig långsamt med en blick som var fastnaglad vid min. Vi stirrade nästan på varandra där vi stod. Jag hade ju lagt märke till hennes välformade bröst tidigare och nu bestämde jag mig för att jag ville ha mer.

Jag tog därför tag i hennes linne och drog upp det så att först magen syntes och sedan hennes bröst innanför bh:n. Sträckte mig därefter med vänsterhanden runtom henne och hakade av låset på bh:n. Det var tydligen en sån där bh som saknar axelband för den föll rakt ner på golvet. Nu var hennes bröst blottade och jag la en stor hand på hennes högra bröst och tog tag om det, lyfte det, klämde och smekte det. Hennes hy var tunn vid brösten och jag smekte henne på utsidan och inåt och avslutade varje rörelse med att låta tummen glida över bröstvårtan som snart styvnade under mitt grepp. Hennes vänstra bröst var precis lika skönt som det högra så jag lät min vänsterhand imitera högerhandens rörelser så att även den bröstvårtan blev hård. Hon hade riktigt sexiga bröst, ingen tvekan om den saken. Hennes bröstvårtor gick i en nyans mellan ljust brunt och rosa och de var så lockande att jag inte kunde låta bli att reta dem med tungan så att de nästan studsade tillbaka mellan mina tungrörelser. Hennes andning blev tyngre nu och jag ömsom slickade ömsom smånafsade på vårtorna. Jag kunde dock inte hålla mig utan var tvungen att ta på dem också. De kändes fantastiska i mina händer och jag tryckte ihop dem något för att se dem tätt intill varandra. Det fick henne att stöna till vilket sporrade mig att fortsätta och snart klämde jag på hennes bröst ganska hårt. Hon andades tungt och stönade tyst om vartannat vilket gjorde mig otroligt upphetsad. Jag nöp henne lite i bröstvårtorna vilket fick henne att nästan kippa efter andan. Mitt tafsande fick uppenbarligen igång henne men jag ville ha mer. Eftersom tjejen verkade tycka om att få sina bröst smekta bestämde jag mig för att resa på mig igen. Jag sa åt henne att gå ner på knä igen och hon nickade lite och gjorde som jag sagt. När hon stod där på knä framför mig tog jag tag om hennes bröst och förde min kuk mot dem. En glänsande droppe av försats höll på att rinna av min kuk men jag lät den landa på hennes ena bröst och smekte sedan ut den över hennes bröstvårta och runtomkring med hjälp av min hårda erektion. Hon verkade gilla detta och runkade mig långsamt men bestämt så att mer försats glittrande rann ut över hennes andra bröst. Hon använde min kuk för att smeta ut det mot det andra bröstet så att båda insidorna av hennes bröst nu var kladdiga. Jag tog tag om båda brösten och tryckte ihop dem så att det skapades en ordentlig klyfta. Den klyftan tryckte hon sedan ner min kuk i och jag började röra den fram och tillbaka samtidigt som jag varierade trycket på bröstens utsida. Hon var mycket koncentrerad på vad som hände nu och tittade neråt på min hårda kuk som omslöts av hennes mjuka underbara bröst. Det här gjorde mig vansinnigt kåt och jag drog mig snart därifrån, vilket resulterade i en utmanande blick uppåt från henne. Jag lyfte upp henne från hennes position på knä och hon följde min vilja. När hon så stod upp igen knäppte jag ivrigt upp hennes byxor och drog ner dem till anklarna. Vi stirrade hela tiden varandra i ögonen och hennes pupiller utvidgades något när jag tog tag om hennes trosor och drog ner även dem.

Eftersom vi trots allt var på en offentlig plats kände jag att det kanske var en dum idé att ta av henne kläderna helt så istället lyfte jag upp henne och satte henne på det andra hyllplanet på den magasinshylla som stod precis bakom henne. Det fanns inga fler hyllplan så hon kunde lugnt luta sig tillbaka mot hyllans bakre vägg. Hon särade på sina ben så gott hon kunde och jag placerade mig själv innanför den ojämna cirkel som uppstod pga att trosor och byxor fortfarande var runt hennes anklar. Hon placerade sina fötter på min rygg och tryckte mig lätt framåt av förväntan. Hennes underliv var fuktigt, nästan vått. Mina fingrar lekte över hennes pubeshår ner mot kappan över klitoris och hennes andhämtning blev avsevärt tyngre. Snart hade jag två fingrar lekandes med hennes blygdläppar och jag kände hur hon blev mer och mer våt. Jag rörde mig mot hennes fitta och hon stönade till när hon kände min varma andedräkt mot sitt kön. Jag lät tungan leka över de inre blygdläpparna, sög in dem mjukt i munnen och släppte igen. Nu andades hon riktigt tungt. Jag lät därför tungan röra sig uppåt mot hennes klitoris och började cirkla runt den för att med ojämna mellanrum låta den glida rakt över vilket fick henne att rycka till lite. Försiktigt förde jag in ett finger inuti henne och kände den våta värmen där inne. Jag slickade henne runt och på klitoris i allt snabbare takt samtidigt som jag lät ännu ett finger glida in i henne. Jag tittade upp på hennes kladdiga bröst som hon nu själv smekte och nöp i. Hennes blick mötte min och hon började nästan skaka lite när jag tryckte mina två fingrar uppåt och mot mig inuti henne. Jag lät mina fingrar arbeta så på ett rytmiskt vis under tiden som jag skrev kåtförklaringar till henne med min tunga. Min kuk hade mjuknat bara en aning av att inte få någon stimulans men när jag kände hennes respons kände jag också samtidigt hur den hårdnade igen för att snart bulta girigt mellan mina ben. Med hennes ben fortfarande runtom mig reste jag mig upp och sa åt henne att jag måste knulla henne. "Vad menar du" frågade hon retsamt, och jag svarade att jag inte kunde vänta längre. "Jag måste få knulla dig" upprepade jag. Hon log och sa att det nog inte var någon bra idé och jag blev ursinnig inombords. "Kanske lite" ändrade hon sig till. Min kuk bultade mellan mina ben och jag var så kåt att jag inte kunde tänka klart längre. Hennes särade ben framför mig var så inbjudande att jag rörde mig lite framåt och lät ollonet glida mellan blygdläpparna och över hennes klitoris. "Jag kan inte knulla dig lite" sa jag åt henne och hon skakade på huvudet till svar. Jag tog det som en signal att hon höll med och tryckte därför mig in i henne. Först gled ollonet in och hon gnydde av välbehag. Jag stötte försiktigt in ett par gånger och drog ut lika försiktigt. "Ja, ge mig mer" sa hon. Jag tryckte därför in i henne nästan hela vägen och hon reagerade med ett djupt stön. Nästa stöt gick hela vägen in och nu var det jag som stönade. Jag tog ett fast grepp om hennes lilla stjärt och drog den en aning över hyllplanets kant och började stöta in i henne i en jämn och hård takt. Hennes fitta var långt skönare än jag ens kunnat ana.

"Ja, knulla mig hårt" sa han. "Ge mig vad jag behöver." Jag tryckte mig in i hennes sköte gång på gång, nästan ursinnigt. Jag pustade, stönade och stånkade som ett ånglok så som jag knullade henne. Hon lutade sig bak mot hyllans bakre vägg och smekte sin klitoris. Hennes bröst rörde sig rytmiskt fram och tillbaka, nästan glittriga av kladd, och jag passade på att känna på dem och att nypa till i bröstvårtorna när hon blev som mest exalterad. Plötsligt slutade jag. "Vill du bli ordentligt knullad" frågade jag henne. Hon tittade mig djupt i ögonen och nickade till svar. Jag drog mig ur henne och hennes blick fick något besviket i sig. "Oroa dig inte" sa jag, "nu ska du få så mycket kuk du klarar av." Något tändes på nytt i hennes ögon och pupillerna utvidgades litet. Jag vände henne om, valde riktning mot en närliggande vägg och puttade henne ditåt. Hon snavade framåt med byxor och trosor runt anklarna och tog emot sig själv med två tunga handflator mot väggen. Jag följde efter henne. När hon nu stod mot väggen tittade hon bakåt med en utmanande blick och rörde sin stjärt i cirklande rörelser. Mitt hjärta slog dubbelslag. Pulsen höjdes. Jag kom fram och lade höger hand på hennes midja. Hennes kropp såg så liten ut när jag gjorde så. Hon svankade för mig, redo att ta emot. Min andra arm lät jag nu placera så att underarmen hamnade strax ovanför hennes bröst. Därefter lät jag min kuk glida in i hennes våta inre på nytt. När jag kommit en bit in i henne använde jag min vänstra arm för att trycka henne emot mig. Så knullade jag henne, snart stenhårt och skoningslöst medan hon upphetsat jämrade sig under mitt fasta grepp. Jag stönade och frustade av ansträngningen men vägrade sluta. "Du ska få så mycket kuk du överhuvudtaget klarar av" sa jag åt henne, men hon flämtade bara till svar. "Ja, gör det. Knulla mig. Visa mig vilken slampa jag är" sa hon. Hon gjorde mig ännu mer kåt med sina ord. Trots vår ställning, med henne upptryckt mot väggen och i mina armars skruvstäd, förde hon ner en hand för att smeka sig själv. "Just det, visa att du älskar att bli knullad som en slampa" flåsade jag i hennes öra. "Visa att du ÄR en slampa, en liten knulldocka som älskar kuk över allt annat." Det blev för mycket för henne. Hon utbrast i flera stön med bruten rytmik och jag förstod att hon höll på att komma. Därför stötte jag in i henne ännu lite hårdare, ännu lite snabbare tills jag kunde känna hennes fitta skönt krampa runt min kuk. Samtidigt som hon kom släcktes lampan i magasinet och vi stod nu i totalt mörker, bortsett från det gröna ljuset från en nödutgångsskylt en bit därifrån. Hon ryckte till mitt i orgasmen av detta men jag släppte inte mitt tag om henne och hade inga planer på att sluta knulla henne i det här ögonblicket, inte ens om så själva ställets chefsbibliotekarie hade kommt in och frågat vad vi sysslade med. Hennes orgasm ebbade snart ut och hon blev lite lös och ledig i hela kroppen.

"Jag vill att du kommer på mig. Det kanske låter dumt men jag vill att du sprutar på mig" sa hon. Vi rörde oss bort mot lampknappen och jag fick igång lyset i lokalen igen. Jag tittade henne i ögonen, såg en förväntan som tände mig enormt, lät min blick vandra neråt, försökte bestämma mig för var jag skulle spruta. Hennes bröst var så jävla sexiga. "Jag tänker komma över dina bröst" sa jag åt henne. Hon mötte min blick och gav ett genuint medkännande i form av att stoppa min kuk i sin mun. Hon började suga mig och måste ha känt en tydlig smak av sig själv. Hon lade båda sina händer runt min påklädda rumpa och tryckte mig emot sig. "Ja, spruta ner mig. Kladda ner mina bröst" bönföll hon mig när hon lät kuken glida ur munnen. Nu runkade hon mig och jag kände en stor värme sprida sig från kuken genom hela underlivet. Det spred sig utåt och jag blev yr i huvudet av känslan. Jag fann mig med en hand runt hennes ena lilla överarm, greppade henne och manade henne att fortsätta runka mig. Det gjorde hon och nu fanns det ingen återvändo längre. "Spruta ner mig som den slampa jag är" sa hon till mig. Jag kände konvulsionerna komma. Kuken bröt ut i spasmer som inte gick att hålla tillbaka. Hon runkade mig och min kuk sprutade ut stråle efter stråle med vit tjock sperma över hennes sexiga bröst. Jag stönade okontrollerat och hon svarade med att fortsätta runka mig och mana på mig att spruta ner henne som en slampa. Snart avtog kraften i mina konvulsioner och det rann bara sakta ut lite mer sperma som landade på hennes mage. Hon stirrade mig djupt i ögonen och började smeta ut min sperma över sina bröst. Den fastnade i små klumpar på hennes bröstvårtor. Hennes händer masserade ut sperman över båda brösten och magen och snart var hela hon kladdig och glansig av min utlösning. Vilken tjej. Helt fantastisk. "Hur gör vi nu?" frågade jag. Hela hon var ju kladdig. Hon kom till vanligt medvetande igen och började skratta. "Vad?" frågade jag. "Jag vet inte" sa hon, "jag har ingen aning." Jag började också skratta lite, situationen var trots allt rätt prekär. Snart kom hon på en idé och gick bort till hyllan där vi börjat och hämtade sin bh. Hon började torka av sig med det lilla tyg den bestod av och jag tyckte lite synd om henne. Så jag erbjöd henne att torka av sig på mina arbetskläder istället. Jag hade trots allt fler i firmabilen som stod parkerad i bibliotekets garage. Hon protesterade dock och sa att det skulle synas alltför mycket på mina kläder när jag gick upp igen. Hon hade visserligen en poäng. Jag knäppte mina byxor igen och när hon torkat av sig vek hon ihop bh:n och stoppade den i en ficka i byxorna. Vi gick upp igen till markplan och gick åt varsitt håll för att inte väcka misstankar. Det var då jag insåg att jag fortfarande inte visste vad hon hette. Jag vände för att gå och fråga henne, men hon var borta. Kanske lika bra det egentligen.

2 kommentarer: