tisdag 25 februari 2014

Straff utan vare sig offer eller brott

Klockan var omkring halv åtta på morgonen när Jonathan vaknade, utan att någon klocka hade ringt. Han vände huvudet åt sidan och kunde nöjt konstatera att Elsa låg bredvid. Det visste han förstås redan, men det skadade aldrig att titta efter en extra gång. Det hade blivit söndag och därför väckte han henne inte. Istället skickade han nyvaket längtande blickar mot Elsa en stund. Hon låg med ansiktet mot honom och för varje tungt andetag växte bröstkorgen under täcket för att i nästa ögonblick sjunka ihop och försvinna ut i rummet som en uppvärmd liten vindpust. Jonathan kunde inte låta bli utan placerade handen framför de mjuka läpparna för att känna den varma luftströmmen mot fingrarna, som vore det en del av Elsas själ han tog emot och vårdade sensationen av. Med en försiktig kyss tryckt mot Elsas kind uttryckte han sin sinnesrörelse för detta rödhåriga bylte av fridfull sömn. Andningen bröts av när läpparna vidrörde den lena hyn men hon vaknade inte. Jonathan log. Elsa hade varit ute sent igår med sina vänner och när hon gick och lade sig var hon inte helt nykter. Jonathan hade själv vaknat till när hon kröp ned i sängen men hade inte sagt något utan låtsats fortsätta sova. Han njöt av att känna Elsa krypa tätt intill honom, hur hon tryckte sina ben mot hans bakifrån för att stjäla värme och den lilla armen som hon lagt runt honom för att kunna ligga så tätt intill som möjligt med bröstkorgen mot hans rygg. Värmen bjöd han gärna på och de mjuka brösten suggestiva tryck mot ryggen hade varit nära att ge honom. Ståendes nu bredvid sängen tittade Jonathan ned på Elsa och fylldes av värme i hela bröstkorgen. Det rufsiga klarröda håret täckte halva ansiktet, en olydig lock var på väg in i mungipan. Den vita kudden syntes knappt under allt det röda. Elsa fick sova vidare så länge hon ville. Jonathan hade ändå planer för förmiddagen och Elsa hade ändå mest varit i vägen.



Efter en snabb frukost satte Jonathan sig vid datorn för att påminna sig om det han hade läst om hur man på ett lätt sätt kunde rostskydda centralstödet på motorcykeln, åtminstone tillfälligt. Datorn stod på, vilket förvånade honom en smula. Elsa hade säkert kollat något innan hon lade sig. Han tänkte inte mer på det utan skrev in adressen och började läsa. Silvertejp, så var det. Kanske inte det mest eleganta sätt att gå tillväga, men å andra sidan var det inte fråga om en permanent lösning. Rostskyddet behövde bara hålla ett par månader under vilken tid hojen mestadels skulle stå still i ett garage. Silvertejp hade de dessutom hemma, så han behövde inte åka någonstans för att köpa den. Jonathan stängde ned rutan och skulle just slå ihop laptopen när han upptäckte att en mapp var öppen. Han klickade på den och skrockade till när skärmen avslöjade vad Elsa tittat på innan hon lade sig hos honom långt in på natten. Jonathan hade aldrig sett mappen förrän nu. I den fanns flera bilder och några textdokument med suspekta namn. Han klickade på en av bilderna och fann sig plötsligt stirra på en rörlig bild där en grov manshand smekte ett par bröst med styvnade bröstvårtor. På en annan bild rev lika grova manshänder sönder ett par trosor, medan de satt kvar på en kvinna vars blick tydligt avslöjade sexuell upphetsning. På ytterligare en bild såg det ut som att mannen knullade en tjej mot en vägg. De var båda ganska påklädda så det var svårt för Jonathan att avgöra om det faktiskt var det som hände eller inte. Oavsett vilket spände det plötsligt i Jonathans skrev. Inte så mycket på grund av att bilderna gjorde honom upphetsad, hans och Elsas smak för nakenhet skiljde sig uppenbarligen en del, utan därför att tanken på att hon i smyg hittat dessa bilder på nätet och bestämt sig för att spara dem gjorde honom upphetsad. Din lilla slinka, tänkte Jonathan och log.



Det var inte en medveten rörelse men vänstra handen rörde sig mot skrevet, som för att lägga trycka ned det gryende ståndet, medan han klickade vidare till nästa bild. En kvinna låg på rygg i en säng, till synes fastbunden vid sängkarmen. Ett mansansikte var begravt mellan de särade låren. Jonathan tänkte på Elsas lår och i tanken särade han på dem och kysste insidan av dem. Det började strama ännu mer i skrevet när han föreställde sig smaken av blygdläpparna och han började försiktigt smeka sig själv över jeansen. Ståndet svarade med att hårdna ytterligare och som i en spiral fick det Jonathans fantasier att bli allt snuskigare. Han stoppade två fingrar i hennes mun och hon sög omedelbart på dem som om hon ännu hellre önskade få suga något annat. Ögonblicket därpå frammanade Jonathan bilden av hennes läppar, slutna runt ollonet och det ryckte till i kuken. Han måste sluta. Han hade ju planerat hela förmiddagen. Att fantisera om Elsa ingick inte i planerna. Fast å andra sidan var den hemliga mappen ett ovanligt spännande fynd. Jonathan funderade på hur generad Elsa skulle bli om han nämnde det för henne. Han såg framför sig hur hon skyllde ifrån sig och blev röd om kinderna när hon bedyrade sin oskuld. Tanken fick honom att le snett. Det där gjorde honom bara ännu mer upphetsad. Din lilla slinka, tänkte han och stängde ned rutan. Din kåta lilla slinka Elsa. Han satt kvar en stund och föreställde sig hur hon suttit på samma stol och smekt sig själv kvällen innan, när han låg och sov. Hon kunde väckt honom istället. Få saker var mer värda att bli väckta för än Elsas kåthet. Jonathan kunde släppa den mentala bilden av hur Elsa satt och smekte sig till orgasm till bilder och noveller. Det gjorde honom nästan svartsjuk att han inte fått vara med och hjälpa till. Åtminstone fått titta på och se njutningen i Elsas ansikte när hon kom.



Han stängde av datorn och gick ut genom dörren till garaget medan de snuskiga tankarna obönhörligt fortsatte mala. Motorcykeln stod på sin plats och Jonathan rullade fram den till pallbocken, hissade upp och säkrade den. Från verktygsväggen plockade han ned två hylsnycklar och satte igång. Ett par minuter senare var centralstödet av och Jonathan rengjorde det från salt, grus och smuts på arbetsbänken. När det slutligen var rent plockade han fram silvertejpen och satte igång, allt enligt beskrivningen på nätet. Inte mer än halvfärdig tittade han på resultatet och skrattade. Det såg verkligen ut som ett hemmapatent och inget annat. Det spelade mindre roll. Jonathan var i det här fallet ute efter funktion snarare än elegans. I det avseendet skulle lösningen göra sitt jobb och medan han drog av ännu en bit tejp från rullen hördes ljud inifrån och Jonathan mindes plötsligt bilderna på datorn. Elsa verkade ha vaknat och medan han arbetade tänkte han på henne. Naken, kåt, sexig. Kanske var det snarare han själv som var kåt. Han funderade på om Elsa var bakis eller inte. Förhoppningsvis inte alltför mycket. Tankarna på hennes vackra kropp naken gjorde honom sugen på att avsluta arbetet fort för att gå in igen. Han lindade just en silverfärgad tejpbit runt ett av metallrören när dörren öppnades. "Vad gör du?" frågade en välbekant och nyvaken röst. Jonathan vände sig om och såg Elsa i dörröppningen. Hon hade bara en t-shirt på sig, hans egen. Alldeles för stor för hennes blygsamma storlek. Trots det var Elsa otroligt vacker i sitt vilda röda hår och de trötta men nyfiket plirande ögonen. "Rostskydd till hojen" svarade Jonathan kort och vände sig mot arbetsbänken för att tejpbiten inte skulle hamna fel.



"Det verkar tråkigt. Kan du inte komma in istället?" frågade Elsa från dörröppningen och Jonathan blev genast lite irriterad. "Vadå tråkigt?" svarade han utan att vända sig om, trots att han egentligen ville. Elsa var svår att ta ögonen ifrån och mer än något annat ville han egentligen kyssa henne och trycka hennes kropp mot sin egen. "Ja, tråkigt" svarade hon nonchalant. "Det är inte så tråkigt som det ser ut" svarade Jonathan och lät stött. "Nänä, men jag sätter mig vid datorn en stund" fortsatte Elsa och skulle just vända sig om när Jonathan svarade något som hon alls inte var beredd på. "Jaså, ska du porrsurfa nu igen?" frågade han helt lugnt, utan att vända sig om. "Vad menar du!?" svarade Elsa reflexmässigt, lite för snabbt, och hon ångrade sig genast. Först då vände Jonathan sig om. Han tittade på henne med en anklagande blick. "Du vet nog vad jag menar." Elsa blev nervös och gick igenom gårdagens händelser för sitt inre. Hon hade kommit hem, druckit ett stort glas vatten och gått och lagt sig. Eller? Nej, det var inte sant. Innan hon gick och lade sig hade hon suttit en stund vid datorn. Hon hade slösurfat lite och sedan... tittat på bilderna i den hemliga mappen. Hon hade läst en av de där intressanta novellerna som hon sparat sedan tidigare och sen... Men hur kunde Jonathan veta det!? Hade han varit vaken? Eller hade hon glömt stänga ned mappen? Elsa var alltid mycket noggrann med att stänga ned den mappen när hon tittat på bilder eller läst någon av berättelserna. "Eller hur?" envisades Jonathan och Elsa visste inte vad hon skulle svara. Hon var inte säker på om han var arg eller inte. "Jag förstår inte vad du menar" försökte hon men det svaret resulterade bara i ett snett leende på Jonathans läppar. "Kom hit med dig din lilla kåtslinka!" beordrade han, men Elsa tvekade. Till slut gjorde hon ändå som Jonathan ville och gick barfota över garagets kalla betonggolv till honom.



Jonathan vände henne genast om och placerade händerna över magen och brösten så att tröjan fick stora fläckar. Så smutsig hade han blivit av arbetet med motorcykelns centralstöd. Det var å andra sidan hans egen tröja så han brydde sig inte vad Elsa tyckte om just den saken. Hon sade förresten fortfarande ingenting men andades häftigare när Jonathan kramade de mjuka brösten genom det tunna bomullstyget. "Så det är sånt du tittar på när jag ligger och sover, va?" Elsa skakade på huvudet i ett fåfängt försök att undfly skulden. "Försök inte Elsa" fortsatte Jonathan och kysste henne i sidan av nacken så att hon höll andan av njutning. "Jag visste inte att du var så snuskig" viskade han samtidigt som han med ena handen över Elsas mage tvingade hennes rygg ännu närmare sig själv. "Förlåt" viskade Elsa, osäker på om det var rätt sak att säga eller inte. "Så du erkänner?" Elsa nickade och flämtade plötsligt till när Jonathans stora händer kramade runt båda brösten. Hon sänkte blicken och såg mörka oljiga fläckar på tröjan, några vid magen men de flesta omkring brösten. "Ångrar du dig?" fortsatte Jonathan det märkliga förhöret men Elsa fick nytt mod och skakade på huvudet. Något sade henne att rätt sak att göra var att provocera Jonathan ytterligare, för att se vad som hände. Om han var svartsjuk på bilderna kanske han skulle göra något ännu värre med henne, mer än att förstöra sin egen tröja. Elsa rös till när fantasin för ett ögonblick rusade iväg. "Inte!?" frågade Jonathan upprört. Inom sig kallade han henne redan fula ord. "Nej" pep Elsa försiktigt. Jonathan höll henne hårt fast mot sig med ena handen om brösten och rafsade runt på arbetsbänken på jakt efter något. Han fick tag på det och höll det gömt bakom sig medan han styrde Elsa mot bänken och kilade fast henne mellan bänkskivan och sig själv.



Med en stark hand fick han tag på Elsas ena underarm och drog den bakåt. Ett genomträngande ljud uppstod bakom ryggen på henne och i nästa ögonblick kände Elsa något svalt omsluta handleden. Hon försökte dra handen framåt men Jonathan höll henne fast och hon kom ingenstans. Det där svala och tunna klistrade sig fast mot huden. Hade han verkligen tejpat henne? Elsa svalde den oförklarliga upphetsningen medan Jonathan snurrade rullen bakom ryggen på henne så att tejpen tvinnades. Från handleden stack tejpen ut som ett silvrigt rep, bara några centimeter långt. Han fick tag på Elsas andra arm och tejpade två varv runt den. När han var klar släppte han trycket mot bänken så att Elsa kom loss. Han gick ned på knä och med tänderna mot tejpen bet han ett jack i den så att han fick loss rullen. Elsas händer var fast bakom ryggen. Han vände henne om så att hon tittade upp på honom. "En kåt liten slinka är vad du är" sade Jonathan och tittade rakt på henne. Elsa sänkte blicken men Jonathan lade handen under hennes haka och lyfte den så att hon måste titta honom i ögonen. "Säg det!" Elsa vägrade men kunde inte hålla tillbaka en flämtning när Jonathan ivrigt klämde och smekte med en hand om bröstet och den andra om stjärten. "Erkänn Elsa" uppmanade han Elsa medan händerna lekte med brösten och den mjuka rumpan, så att det bultade mellan benen av blodtillrusning. "Jag är en... liten slinka" försökte Elsa, själv förvånad över sin villighet att erkänna, men Jonathan var ändå inte nöjd. "En vadå?" frågade han och tittade Elsa djupt i ögonen. Hon testade att dra armarna framåt men tejpen runt handlederna satt ordentligt fast och hon kunde inte röra händerna långt alls innan det tog stopp. "En... kåt liten slinka" viskade hon uppgivet, hemligt upphetsad av att tvingas repetera de snuskiga orden om sig själv. Jonathan log och kysste plötsligt Elsas mun, sög försiktigt på underläppen och slickade på den med sin tungspets. "Vems kåta lilla slinka?" fortsatte Jonathan och Elsa tittade honom i ögonen för att understryka ärligheten i sitt svar. "Din kåta lilla slinka. Bara din." Svaret fick det att blixtra till av åtrå och upphetsning i Jonathans ögon. Elsa andades tungt.



Utan förvarning lyfte Jonathan händerna till Elsas hals och väl där greppade han tag i tröjans krage och slet itu den med ett gällt skärande ljud. Elsas ögon blev stora när hon chockad stirrade upp på Jonathan, sedan ned på tröjan. De smutsiga händerna fortsatte dra tyget åt sidorna och det genomträngande ljudet fortsatte när tröjan delades på mitten så att hennes bröst och mage blottades. Elsa blev själv förvånad över hur upphetsad allt detta gjorde henne. Att ha händerna fastbundna bakom ryggen och att istället för att bli avklädd få kläderna avslitna och förstörda. I Jonathans kåta ögon såg hon en vild åtrå och de mörka spåren av svartsjuka. Allt detta för några gömda bilder och novellers skull? Vad tänkte han göra med henne härnäst? Tröjan var delad på mitten och Jonathan slet det slappa tyget åt sidorna för att kunna sluka henne med ögonen. "Du ska suga min kuk." Det var alltså svaret på Elsas outtalade fråga. Hon nickade villigt och fortsatte titta honom i ögonen. Det där ville hon göra. Hon ville ta Jonathan i sin mun och göra det skönt för honom, vara hans kåta lilla slinka med allt det innebar. Ett plötsligt infall fick Jonathan att dra fram en gammal filt som var undanstuvad under arbetsbänken. Han placerade den på betonggolvet framför sig. I vanliga fall brukade han använda filten både att ligga på när han fixade med hojen men fläckarna avslöjade att den mer än en gång även använts för att torka av smuts och olja från händerna. Det brydde Jonathan sig inte om. Han tog fram den för att Elsa skulle ha något mjukt att lägga knäna mot. Ville hon hellre stå med knäna mot det kalla betonggolvet så var det bara att säga till. Några sekunder senare tryckte han tungt på Elsas axlar och hon sjönk ned framför honom. Han fick själv knäppa upp byxorna eftersom Elsas händer var fastbundna och snart hängde kuken halvhård ut från gylfen.



Elsa lutade sig framåt och tog toppen av kuken i sin mun, sög på det och kände hur det svullnade och växte mellan läpparna. Hon tog mer av kuken i munnen och kände hur den växte och hårdnade snabbt när hon tog den djupt i sin mun. Hon slickade och sög på ollonet medan läpparna gled över det styva skaftet, fram och tillbaka. Kuken hade vuxit så mycket att hon nu gapade stort för att få plats med den mellan läpparna. Hon stannade upp och tittade upp på Jonathan, såg njutningen i det grimaserande ansiktet och fortsatte villigt. Mellan Elsas egna ben pulserade och bultade upphetsningen genom hela underlivet. Frustrationen över att inte kunna göra något åt sin kåthet gjorde på något vis så att hon sög ännu mer entusiastiskt på den varma kuken och ovanför henne började Jonathan stöna av njutning. När det hårda ståndet vid ett tillfälle föll ur munnen tittade Elsa ned på sina bröst, fläckiga av smuts, liksom knäna på den improviserade kudden. Jonathan greppade henne om det röda håret och vände upp ansiktet, stirrade med kåta ögon ned på Elsa och smetade, med andra handen om sin kuk, ut saliv och försats över Elsas läppar och kinder så att hon blev alldeles glansig. Elsa kände sig smutsig på mer än ett sätt men njöt av det, sträckte sig framåt mot den glittrande kuken och gav sig hän åt sin roll som kuksugerska. Hon ville vara snuskig, smutsig och kåt. En sådan där kåt liten slinka, som Jonathan anklagat henne för att vara. Om hon nu ändå var en sådan, då kunde hon väl lika gärna också bete sig som en? Epitetet hade redan påklistrats henne och då var det ju för sent, liksom också tejpen om handlederna tagit bort en del av hennes egen skuld. Dessutom hade Jonathan rätt. Hon hade faktiskt tittat på de hemliga bilderna igår kväll. Hon hade läst en av novellerna och efteråt hade hon smekt sig medan hon spelade upp de bästa scenerna i tanken, om och om igen. Hon fick kanske skylla sig själv, trots allt. Elsa sög intensivare och skönare ju mer hon övertygade sig om sin egen skuld, ju mer tankarna fick det att bulta mellan benen desto ivrigare slickade hon på det svullna ollonet mellan inuti munnen.



Trots Elsas upphetsade iver slet Jonathan kuken ur hennes villiga sugläppar. "Res dig!" beordrade han med hes röst och Elsa kämpade med balansen för att komma upp på fötter utan att falla omkull. När hon väl stod upp ställde sig Jonathan framför henne och tvingade henne med sin egen kropp bakåt mot arbetsbänken. Han fortsatte trycka sig framåt och den hårda kuken smetade ut saliv över magen på Elsa, som flämtande stirrade upp på honom. När han backade lämnades en kletig hinna kvar över stora delar av Elsas mage. Jonathan stirrade på henne, på det genomskinliga kletet och de fläckiga brösten och tryckte Elsa åt sidan. Med en enda yvig rörelse slet han ned det mesta från arbetsbänken och så att det föll till golvet med en högljudd skräll. Verktyg och burkar föll huller om buller om varandra men Jonathan brydde sig inte det minsta. Istället vände han på Elsa och placerade handen mot hennes rygg, tryckte henne framåt så att hon måste luta sig över den smutsiga och skrovliga bänkskivan. I den ställningen slet han tag tröjan och slet sönder den ännu en gång. När han var klar hängde den i två delar från Elsas handleder, hindrad bara av tejpen från att falla till golvet. Flåsande av upphetsning fick han tag i trosorna och drog sönder även dem. Jonathan var så kåt att tanken på att ta sig tid till att klä av Elsa var honom helt fjärran. Kanske var det bilderna han sett på datorn, svartsjukan som fick honom att göra så. Dessutom hade han redan förstört sin egen tröja alldeles nyss. Vilken skillnad gjorde det då om också trosorna gick sönder. Han måste knulla Elsa, ta henne hårt! Inget annat spelade längre någon roll. Med handen återigen på Elsas rygg tvingade han isär hennes fötter. Han gned kuken mot skinkorna, särade på dem och gned toppen mot de varma blygdläpparna mellan dem och log nöjt när han kände fukten mellan dem smetas över ollonet. Min kåta lilla slinka, tänkte han och tryckte i nästa ögonblick ollonet mot öppningen. Elsa flämtade häftigt av otyglad upphetsning när den hårda kuken trängde in i henne.



Några försiktiga stötar var tillräckligt för att avgöra hur våt Elsa var och snart började Jonathan stöta hårdare in bakifrån i henne. Trycket av handen mot ryggen tvingade henne att ligga med överkroppen mot den smutsiga arbetsbänken och Elsa kände trycket mot framsidan av låren när Jonathans upphetsade stötar satte hennes egen kropp i gungning. Mot fingrarna kände hon ibland hans mage när han stötte framåt, men hon var oförmögen att använda händerna till något mer än så. Tejpen satt för hårt. Hon kom inte loss men tog villigt emot den hårda kuken i sin bultande fitta, en sorts underbart straff för att hon smekt sig själv till orgasm kvällen innan. Det är din tur nu, tänkte Elsa, du får använda mig hur du vill, det är inte mer än rätt. I hemlighet var hon glad över att Jonathan hittat bilderna och novellerna, att han blivit svartsjuk och anklagat henne. Vore det inte för hennes glömska hade hon kanske inte stått där nu, smutsig över halva kroppen och knullad hårt bakifrån av honom. Den hårda kuken trycktes gång på gång djupt in i Elsa, hon kände fingrar greppa om håret så att det stramade i hårbottnen och bakom sig hörde hon Jonathan flåsa och stöna av den njutning hennes kropp erbjöd honom. Bänken skavde en smula mot magen och brösten men Elsa protesterade inte. Inte ens när Jonathan greppade henne om överarmarna och drog henne bakåt samtidigt som han stötte hårt in i henne. Det var alltför skönt för att hon skulle få för sig att säga något som riskerade få honom att sluta. Istället flämtade hon och utstötte små upphetsade ljud när han knullade henne på det viset, mer brydd om sin egen njutning än hennes.



Jonathan släppte till slut armarna och motvilligt drog han sig ur den underbart sköna fittan. Han fick tag på den tvinnade tejpbiten mellan handlederna och drog Elsa bakåt, bort från bordet. Han vände henne om. De stirrade båda i varandras ögon, i vars färger den andres kåthet och åtrå fuktigt återspeglades. Jonathan drog Elsa tätt intill sig och tryckte sin mun mot hennes. De kysstes, Elsa stående på tå för att överhuvudtaget nå upp, och medan tungorna slingrade sig runtom varandra ryckte det i Jonathans kuk så att genomskinligt klet av bådas kåtsafter lämnade nya snuskiga spår över Elsas mage. De stora armarna slöts runt hennes kropp och mitt i en kyss lyfte Jonathan upp Elsa och det syntes hur han njöt när kuken gled längs insidan av ett av de små låren. När han släppte ned henne igen snuddade ollonet vid de svullna blygdläpparna innan den gled upp över magen och upphetsningen exploderade, rusade som en svallvåg ned till skrevet på honom. Han lyfte Elsa igen, så att det pirrade till i hennes mage, men denna gången satte han ned henne på arbetsbänken. Väl där tryckte han henne baklänges så att hon måste stödja sig på de fastbundna händerna. Han tvingade isär knäna och stirrade in mellan Elsas lår på den bultande fittan, fullständigt hänryckt av kåt upphetsning. Med händerna kvar på insidan av knäna kastade han sig ned för att slicka i sig safterna av Elsas egen upphetsning och de jämrade sig båda två medan tungspetsen letade sig fram över blygdläppar, klitoris och den trånga öppningen. När Jonathan reste sig var han glansig runt munnen och vild av åtrå. Han klämde och tafsade på Elsas smutsiga bröst och snart försvann den ena handen nedåt. Han greppade kuken och siktade mellan läpparna, trängde in under ett djupt stön och drog bakåt för att stöta framåt och tränga ännu djupare in. Ett gutturalt ljud av njutning lämnade Jonathans läppar när det varma ståndet begravdes djupt i Elsas varma och trånga fitta.



Stödd på det viset med händerna bakom ryggen kunde Elsa se njutningen i Jonathans ansikte medan han knullade henne. Med en enkel huvudrörelse såg hon istället den glittrande kuken stöta in mellan hennes svullna läppar och hon visste inte vart hon helst riktade blicken. Jonathan satte händerna om hennes höfter och stötte igen och igen och igen. Han stirrade på de blottade brösten och grymtade av upphetsning, sänkte blicken mot den kletiga magen och himlade med ögonen av kåthet. Ännu längre ned stirrade han på den underbara fittan som tog emot hans bultande stånd och han stönade rakt ut av njutning när ollonet gned mot insidan av Elsas kropp. "Min kåta lilla slinka" mumlade han och stötte ännu hårdare in, så att Elsa själv utbrast i ett stön av njutning. Han höjde blicken och stirrade henne i ögonen. "Vad är du?" frågade han hest och ansträngt. "En kåt liten slinka" svarade Elsa och kände sig yr av upphetsning. "Vems kåta lilla slinka?" fortsatte Jonathan. Elsa log skälmskt mot honom när hon svarade. "Din. Din smutsiga och kåta lilla slinka." Jonathan blinkade desperat och vajade fram och tillbaka med huvudet av lika intensiv upphetsning som njutning. Ena handen lämnade höften för att krama de gungande brösten. "Ner med dig" fick han till slut ur sig, utan att sluta stöta. Elsa skulle just protestera, säga att det kunde hon ju inte om han fortsatte knulla henne, men Jonathans tålamod var kortare än Elsas förmåga att svara snabbt och innan hon hann säga något alls drog han sig ur. Han slet ned henne från bänken och pressade ned henne på knä framför sig. Elsa öppnade villigt munnen och lät den kladdiga kuken glida in mellan läpparna. Medan hon sög på ollonet och slickade i sig smaken av sin egen upphetsning runkade Jonathan skaftet med vilda ögon.



Det tog inte lång tid förrän Jonathan fick nog. Han silade Elsas röda hår genom fingrarna, greppade sedan det och drog håret bakåt så att hon måste titta upp på honom medan han runkade framför henne. Det hon såg var ett ansikte som förvreds av njutning. Jonathan stirrade tillbaka på Elsa där hon stod på knä. Väntandes som en levande knulldocka, villig att ge honom all njutning i världen och lite till. Villig att låta sig smutsas ned på fler sätt. Ännu några smekningar hann Jonathan med, innan den första strålen av sperma sköt ut och lämnade snuskiga fläckar på de redan smutsiga brösten. Han fortsatte runka medan han stirrade intensivt, nästan ilsket, in i Elsas blanka ögon. Nästa varma stråle målade en båge genom luften och landade intill den första, som redan börjat rinna ned över Elsas mage. Jonathan stönade och flåsade, utstötte mörka läten av intensiv njutning medan han runkade så att ännu mer sperma målade Elsas överkropp och droppade ned på låren där hon satt med händerna fasttejpade bakom ryggen, munnen öppen så att Jonathan, om han ville, kunde rikta nästa snuskiga stråle dit. När de kraftigaste konvulsionerna upphörde och det istället rann långsamt ur ollonet drog han Elsas hår uppåt så att ansiktet i sin tur tvingades nedåt. Han tryckte in den läckande kuken mellan Elsas läppar och utan att han behövde beordra henne slickade hon den ren. Åsynen av detta fick Jonathan att utbrista i en sorts gnyenden, dels av överkänslighet men lika mycket av efterupphetsningens tillfredsställelse över att se den han åtrådde mest av alla göra så. Så snuskigt och samtidigt så fint. Han ville kyssa Elsa. Ge henne kärlek som betalning för det snuskiga beteendet. Trots det varma infallet lät han Elsa slicka kuken ren medan den under oregelbundna ryck mjuknade. Sedan hjälpte han henne upp och stirrade på den smutsiga kroppen. Han rös till av tillfredsställelse och tryckte munnen mot Elsas. De kysstes länge och Elsas läppar smakade svagt av både sig själv och honom. För att slutligen släppa henne fri tog Jonathan en kniv från verktygsväggen och skar av den tvinnade tejpen. Elsa vände sig om och log mot honom. Trots allt som hänt tänkte hon ändå skapa en ny mapp och flytta både bilderna och novellerna dit. Om Jonathan hittade den också gjorde det inte så mycket. Hon hoppades nästan på det.

7 kommentarer:

  1. Älskade den texten, och bilderna den gav!

    Anna

    SvaraRadera
  2. ha ha! Har precis exakt en sån map!! Får väl bli sämre på komma ihåg att stänga den kanske :)
    Bra novell.

    Escape

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm, borde jag lägga till en "Obs! Testa in det här hemma"-disclaimer på bloggen? Vill inte bli ansvarig för okända flickors tejp-borttagnings-svid. Nåväl och hursomhelst, lycka till med glömskan och tejpen Escape! :D

      Radera
  3. Mycket kapabelt berättat. Både insiktsfullt och elegant. Jag tror det döljer sig en yrkesskribent bakom den där synonymen. Fantasieggande tanke :)

    C Underwood

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med fjäsk kommer man långt... Men nej, ingen yrkesskribent bakom mitt svartvita nylle. Hur fantasieggande mitt yrke är överlåter jag åt andra att avgöra. Tack för fin kritik C Underwood! :)

      Radera