måndag 4 november 2013

Fristående novell: Genom två fönster

Ibland räcker det att titta. Nej förresten, det stämmer inte alls. Men trots all frustration som uppstår så är det ibland väldigt skönt att titta. För inte så länge sedan hamnade jag i en ganska konstig situation som jag inte riktigt visste hur jag skulle hantera, där det handlade om just det: att titta. Jag och Olivia har varit bekanta ett tag och det råder ingen tvekan om att hon är snygg. Faktum är att hon har en förbannat sexig kropp och att hon är het i största allmänhet. Just den kombinationen av sexighet och bekantskap kunde ju vara ett guldläge tänker kanske du, men saken är den att hon är upptagen och det är det mest frustrerande av allt. Men åter till situationen jag nämnde, för den har med allt det här att göra. För ett par veckor sedan hjälpte jag en polare att flytta. Erik som han heter är en god vän och självklart ställer man upp för sådana. Problemet är att han inte har körkort, så det blev min uppgift att köra lastbilen som han hade hyrt inför flytten. Dealen var att jag skulle sköta allt körande för att i gengäld slippa bära saker. Nu slutade det i och för sig med att jag bar en del lådor ändå, men det klandrar jag honom inte för eftersom jag till slut erbjöd mig att bära upp dem. Detta är alltså bakgrunden till den situation som plötsligt uppstod under dagen då flytten gick av stapeln, ja mitt under flytten faktiskt.



Utnämnd chaufför som jag var så tog jag mig till uthyraren och rekvirerade nyckeln av en orakad man på kontoret, med läderartad hud och grönblekta tatueringar på underarmarna. Jag ljuger inte om jag påstår att han såg ut att ha muckat från handelsflottan för mindre än ett dygn sedan. Hursomhelst fick jag nyckeln i handen och en beskrivning av var på parkeringsplatsen som lastbilen var parkerad. Jag gick ut och letade en kort stund innan jag fann den. Erik visade sig ha plockat fram stora spenderarplånboken, för lastbilen var den största som företaget överhuvudtaget hade. Jag kontrollerade snabbt så att kapellet var stängt och fäst och klickade därefter upp låset med knappen på nyckeln. Två steg under själva dörren hjälpte mig upp och när jag kom in i hytten och stängde efter mig var utsikten det första som slog mig. Från platsen bakom ratten såg jag över taket på de bilar och minibussar som stod parkerade omkring mig utan att ens behöva sträcka på halsen. Sikten skulle uppenbarligen inte bli något problem. Värre vore det väl om jag måste köra under någon ovanligt låg tunnel. Det där fick bli ett senare problem och visade sig i slutändan inte bli något problem överhuvudtaget. Motorn gick igång med en dämpad hostning och en stund senare var jag på väg mot Eriks gamla lägenhet. Han väntade på mig med tre andra kompisar och de hade redan staplat flyttkartonger bredvid varandra, tre på höjden. Så fort backat in framför porten tog de varsin låda och stånkade sig fram till baksidan av lastbilen. Jag stängde av motorn och hoppade ut för att öppna kapellet åt dem.



"Här drar vi inte fötterna efter oss märker jag!" hälsade jag med en blinkning när jag kom runt till baksidan. Alla fyra såg allvarliga och allmänt effektiva ut när de hälsade tillbaka genom att titta menande mot flaket. Jag skrattade till och lossade gummiremmarna så att de kunde ställa in sina lådor. Erik stannade kvar uppe på flaket och placerade ut lådorna så att vikten blev jämnt fördelad. Innan de tre andra kom tillbaka hoppade han ut för att själv hämta nästa låda. Jag var uppriktigt imponerad över arbetsdisciplinen men undrade samtidigt lite över hur länge den skulle hålla i sig. Att flytta bohag är välkänt supertråkigt och det brukar bara vara en tidsfråga innan flit och effektivitet byts ut mot förlängda samtal och allmän lojhet. Hursomhelst tog det inte lång tid förrän släpet började fyllas upp och snart var det dags att köra iväg alltihop till den nya lägenheten i grannstaden. En diskussion uppstod, som väntat, om vem som skulle åka i vilket fordon och det slutade med att de blev tre i Eriks bil samtidigt som siste man fick åka med mig i lastbilen. Den som åkte med var Anders, som jag inte känner så bra. Hade det inte varit för att jag laddat upp med bra skivor så hade resan förmodligen blivit väldigt tyst. När vi kom fram hoppade han i alla fall snabbt ur och så var de alla igång med att lasta ur allt, som de mindre än en halvtimme tidigare hade blivit färdiga med att lasta in. Under tiden tog jag en promenad till närmsta butik för att inhandla lite frukost. Den hade jag nämligen hoppat över just den här dagen. Dubbla skäl för att inte anstränga sig alltför mycket, vilket jag leende påpekade för alla fyra utan att få ett enda leende tillbaka som svar.



Sådär fortsatte dagen fram till lunch, då livliga diskussioner uppstod om var alla ville äta. Erik bestämde till slut att eftersom det var han som bjöd på maten så bestämde han också vilken restaurang de skulle åka till. Det argumentet var svårt att bemöta så det fick bli så. Själv reserverade jag mig, med en dålig ursäkt om att jag inte var sugen på just pizza. Erik ville sträcka till mig en hundralapp men jag vägrade ta emot den. Det hade känts konstigt att ta emot matpengar när jag inte burit en enda pinal varken till eller från lastbilen. Till mitt försvar har jag förresten hjälpt honom flytta flera gånger förut och då har jag burit mer än de flesta, så just det hade han inga som helst synpunkter på. Sådan var dessutom vår deal. Vi kom till slut överens om att mötas två timmar senare vid den gamla lägenheten och mindre än en minut senare var jag på väg. Osugen på lunch körde jag helt enkelt inom en bensinmack och köpte på mig en "färsk" olivbaguette med någon sorts tonfiskfyllning. Inte den bästa maten kanske, men det fick duga. Med en Festis till maten var jag så gott som nöjd. Jag hoppade in i lastbilen och körde tillbaka dit där vi börjat, för att invänta honom och de andra grabbarna. När jag kom fram och tittade på klockan insåg jag att det var 45 minuter kvar tills de skulle komma. Nåväl, bara att sätta på en bra skiva och luta sig tillbaka en stund. Även om jag hade velat hjälpa till genom att lyfta ut några lådor så kunde jag inte, för Erik hade själv den enda nyckeln med sig. Alltså satt jag kvar och tog det lugnt till tonerna av min favoritmusik. Och det var här som den konstiga situationen uppstod.



Nästan mittemot Eriks förra hyreshus ligger en nästintill exakt likadan byggnad, mindre än 20 meter från vägg till vägg. Husen har bara två våningar och är av den anledningen ganska låga. Detta visade sig vara en fördel som jag alls inte hade räknat med. Husen ligger som sagt mittemot varandra, parallellt skulle man kunna säga, men trots att de ligger i linje på det sättet så är de liksom snedställda, såtillvida att det ena börjar 15 meter innan det andra för att sluta lika många metrar tidigare på andra änden. Som ett likhetstecken där man av någon anledning förskjutit det ena strecket lite åt sidan. Erik hade hela tiden bott i mittenporten på sitt hus, så för hans del spelade detta ingen som helst roll. Olivia däremot, vars lägenhet låg (och ligger) i huset mittemot, bodde längst ut mot ena husgaveln. Detta innebar rent praktiskt att Erik för sin del hade vissa besvär med insyn från grannarna, trots att lägenheten låg på andra våningen. Olivia däremot slapp alla sådana problem, tills just den här dagen bör såklart tilläggas. Eftersom jag inte var stressad hade jag tagit mig tid att noggrant backa in, så att bakänden på lastbilen stod i 90 graders vinkel mot Eriks port. Med släpet och hyttens längd adderade innebar detta att jag i bakåtlutad ställning kunde se precis runt kröken på hans hus, samtidigt som jag i min upphöjda position betraktade grannhusets andra våning som om jag stått cirka 15 meter därifrån, i höjd med våningsplanets golv. Detta visade sig spela en avgörande roll när det konstiga plötsligt inträffade.



Jag satt och trummade med fingrarna på ratten utan att titta på något särskilt när jag upptäckte en rörelse i ett av fönstren på huset mittemot. Min blick drogs dit utan att jag egentligen var särskilt intresserad, sådär som blickar ibland gör av sig själva. Inget intressant hade trots allt hänt på gårdsplanen under de fem minuter jag dittills varit parkerad. Det jag såg när jag tittade mot det andra hyreshuset fick mig därför att haja till desto mer. I fönstret näst närmast husgaveln stod en halvnaken tjej och rotade i ett skåp. Jag tänkte mig överhuvudtaget inte för utan tittade helt ogenerat på henne då hon böjde sig fram, rätade på sig och slutligen vände sig åt ett annat håll. Hon verkade inte bry sig det minsta om huruvida någon såg henne eller inte. Det tog en stund för mig att inse det jag nyss beskrev, att hon inte var van vid att någon kunde se in i lägenheten. Ytterligare några ögonblick passerade innan jag dessutom insåg vem tjejen var. Jag minns det inte helt tydligt längre men jag kan nästan garantera att jag log stort av upptäckten. Plötsligt blev jag istället självmedveten och tittade mig omkring åt alla andra håll. Såg någon mig? I Eriks hus kunde omöjligen någon se mig eftersom nosen på lastbilen stack ut framför husgaveln. Från marken kunde man som bäst se mitt huvud sticka upp i rutan, om ens det. Så högt belägen var hytten. Den enda riktning som återstod var rakt åt vänster, det vill säga från Olivias lägenhet, för det var hennes och ingen annans. Men hon verkade inte ge lastbilen ute på gården den minsta uppmärksamhet och därför kunde jag, om jag ville, fortsätta titta på henne. Klart jag ville titta, hon var halvnaken säger jag ju!



Det enda hon hade på sig var en sorts linne med ett diffust mönster mellan skuldrorna som såg ut att vara ett spetsmönster. Linnet var inte så tight och längst ned hängde tyget fritt, vilket innebar att det rörde ganska mycket på sig när hon tog ett eller flera steg åt något håll, vilket i sin tur innebar att lite av rumpan skymtade förbi flera gånger. Jag nämnde att hon är sexig va? En spänd förväntan om att rumpan när som helst skulle skymta fram på nytt försatte mig i helspänn där jag satt, och varje gång de runda formerna blottades för mig flämtade jag till av upphetsning. Jag var snart inte alls tillbakalutad längre utan fällde istället fram ryggstödet så att jag hamnade så upprätt som möjligt. Denna ställning innebar att jag skymtade låren också, särskilt när Olivia emellanåt ställde sig på tå och sträckte sig efter något på en hög hylla. Jag kom på mig själv med att stirra helt hämningslöst och bestämde mig för att titta åt andra hållet en stund. Det tog inte många sekunder förrän min blick letade sig tillbaka till samma fönster. Nu syntes hon istället i fönstret bredvid. Från min vinkel var det svårt att avgöra var i rummet hon stod, men jag antar att hon inte stod precis vid fönstret. Hade hon gjort det så hade det nämligen inte bara varit jag som sett henne. och det gjorde jag tvivelsutan. Såg henne alltså. Förmodligen var det sovrummet hon var i nu, en tanke som förstärktes ännu mer när hon plötsligt, och till min odelade glädje, drog av sig linnet. Jag trodde knappt mina ögon! Där stod hon nu med bar överkropp, ryggen sensuellt vänd åt mitt håll. Jag hoppades och hoppades, innerligt, att hon måtte vända sig om och när hon gjorde just det kunde jag inte låta bli längre.



Min hand styrde sig själv. Det vill jag åtminstone intala mig, även om jag knappast kan försvara mig genom att säga att jag försökte hindra mig själv. Oavsett hur det ligger till med den saken så hamnade handen i alla fall på skrevet och jag tog försiktigt på mig själv när jag beundrade Olivias runda bröst i profil. Satan vad sexig hon var! Om det är för att hon är yngre eller ej vet jag inte, men Olivias bröst är av den där typen som trotsar själva gravitationen, med  bröstvårtor som pekar lite uppåt. I min hand hade jag plötsligt väldigt mycket mer kuk att smeka, för jag var redan hård av det mina ögon insöp. Olivia rörde sig återigen och när håret svängde fram och tillbaka dolde det ibland de sexiga brösten, vilket bara innebar att jag blev ännu kåtare när de väl syntes. Visst hade jag tänkt fula saker om Olivia förut, men det kunde inte på länga vägar jämföras med hur mina tankar rusade där och då. Hon vände sig mot den inre väggen, som verkade vara en enda lång rad av garderober. Med en av dörrarna öppnad ställde hon sig på tå igen och försökte få tag på något där på översta hyllan - jag älskar höga hyllor! Först nu såg jag att trosorna som Olivia hade på sig var av stringmodell. De var inte enfärgade, så mycket såg jag, men vad det var för mönster kan jag inte säga. Avståndet mellan oss var inte stort, men tillräckligt för att den sortens detaljer skulle passera obemärkt förbi. Hursomhelst stod Olivia på tå ganska länge. Tillräckligt länge för att jag skulle få en ordentlig titt på hennes smärta skinkor. Den undre rundningen, ned mot låren, gjorde mig ännu kåtare och jag smekte mig själv ganska ordentligt vid det laget, om än fortfarande över byxorna. Tänk att ställa Olivia på alla fyra och knulla henne, rusade de kåta tankarna genom mitt överhettade huvud.



Den tanken höll i sig en bra stund och utvecklades på flera sätt. Jag kunde se det framför mig, hur jag placerade Olivia på alla fyra över sin egen säng, hur jag drog av de små trosorna och öppnade upp henne för mig. En hand på varsin skinka för att dra isär dem så att inget längre hindrar mina nyfikna ögon. Olivias nyrakade fitta med lena blydläppar välkomnar mina fingrar med en varm och inbjudande fuktighet, när hon svankar för att visa upp sin kropp för mig. Jag kunde inte låta bli längre utan knäppte upp knappen till jeansen. Gylfen åkte ned omedelbart därefter. Har man sagt A så får man säga B, och så vidare... Till slut antar jag att Olivia hittade det hon letade efter på hyllan för hon vände sig om och placerade något på en bänk bakom sig. Jag insåg snart att det snarare måste vara sängen som hon lagt garderobsfyndet på. Olivia var definitivt i sitt sovrum. Bara hon inte fick för sig att dra ner rullgardinen! Oron ersattes av upphetsning när jag nu stirrade på henne rakt framifrån. Inget hår i vägen längre, bara underbart välformade bröst, en sexig mage och det vackra ansiktet ovanför denna ögonbuffé. Nya fantasier korsade mitt sinnes horisont och jag såg Olivia framför mig, liggandes på rygg över sin säng, med lätt särade ben. I nästa ögonblick sitter jag gränsle över den lena magen och runkar min kuk till åsynen av de sexiga brösten och det vackra ansiktet. Olivia andas in så att hela bröstkorgen växer under mig och det blir tydligt hur underbara brösten i själva verket är, eftersom de inte faller helt åt sidan utan sticker upp. Två symmetriska linjer i form av revben får huden att slutta nedåt tills magen tar vid helt. Jag lutar mig fram, stryker mitt svullna ollon mot ena bröstvårtan och utmanar dess styvnad. Den hårda knoppen möter min kuk, börjar glittra av klet och nu ryser jag av kåthet. Jag vill knulla dig nu Olivia!



Det visade sig att Olivia trots allt inte funnit det hon var ute efter, för hon tog upp plagget som hon plockat fram, från sängen, och kastade upp det på hyllan igen. Hon böjde sig (åt sidan!) en kort stund och där blev det för mycket för mig. Rumpans sexiga kurvor i profil gjorde mig så kåt att jag inte hade en chans att stå emot impulsen längre. Med byxorna redan uppknäppta drog jag ned linningen till mina boxers och fick fram kuken som bultade hårt mellan benen. Jag tittade mig nogrannt om för att verkligen vara säker på att ingen kunde se vad jag gjorde, men dels var det ingen på gården och frågan var om ens Olivia kunde ha sett vad jag gjorde från sitt fönster. Kanske, men jag tvivlar på det. När jag nu började runka på riktigt reste hon sig igen och sträckte sig upp mot samma hyllplan som förut. Skillnaden var att hon kom högre upp den här gången. Vad hon sträckt sig efter från sidan kan jag förstås omöjligt veta, men det kan mycket väl ha varit en pall, för plötsligt såg jag inte bara den välformade lilla rumpan utan också låren under den. Sexiga smala lår som, eftersom de inte syntes i sin helhet, tycktes sträcka sig från rumpan och in i evigheten. Jag stönade tyst av upphetsning och kände hur kletig vätska fick förhuden att röra sig lättare över ollonet när jag fortsatte smeka mig själv. Olivia hittade något annat plagg, som hon tog ned ifrån hyllan och hon vände sig om innan hon steg ned från den där pallen, eller vad det nu kan ha varit för något. Rörelsen innebar att jag, som tittat på låren och rumpan, plötsligt stirrade rakt på framsidan av Olivias trosor. Hon tog ett steg ned och lutade sig framåt (över sängen?). När hon rätade på sig igen hade hon inga trosor alls på sig längre, och jag dog inombords av kåthet.



Nedstigen från pallen kom Olivia ned en bit och jag kunde inte riktigt avgöra vad det var jag såg. Antingen var hon för kort, eller också såg jag rätt och i så fall var hennes fitta helrakad. Jag såg åtminstone inget hår någonstans. Tankarna rusade iväg och levde plötsligt sitt eget syndiga liv. Din lilla slyna, tänkte jag, din kåta lilla slyna som rakar fittan för att vara sexig! Du vill bli knullad Olivia, rusade tanken vidare, du vill bli tagen av mig och min hårda kuk eller hur? Plötsligt sitter hon på knä med låren hoppressade så att jag bara anar hårlösheten mellan dem. Olivia tittar upp på mig med ett lite underdånigt bett om underläppen med framtänderna. De mandelformade ögonen söker frågande och nästan lite oroligt min blick och jag möter dem och blir vimmelkantig av upphetsning. "Du ska suga min kuk nu Olivia" säger jag åt henne, och hon nickar villigt till svar. "Åh, min kåta lilla slyna. Öppna munnen för mig!" Hon gör som jag säger och jag rör mig framåt så att de mjuka läpparna omsluter mig med underbar värme. Olivia tittar fortfarande upp på mig när hon börjar suga min bultande kuk. Snart släpper hon ut den och greppar istället ståndet med sina smala fingrar. Hon drar förhuden fram och tillbaka och runkar mig långsamt men bestämt, målmedvetet, innan hon håller upp kuken för att låta tungan leta sig från roten och uppåt. Den sköna tungspetsen vispar skönt på den spända strängen innan den når hela vägen upp till ollonet. Hon gör likadant på vänstra sidan av kuken, sedan den högra, men hinner bara följa ovansidans sprängfyllda blodådra halvvägs innan jag blir alltför frustrerad och greppar henne om håret. Jag tvingar först huvudet bakåt så att jag kan stirra in i de vackra ögonen och känna hela bröstkorgen fyllas av åtrå för min lilla sexleksak. Därefter tvingar jag huvudet framåt och trycker kuken djupt in mellan de mjuka läpparna. Olivia börjar villigt suga på det salivkladdiga ståndet och med en skön hand runkar hon samtidigt allt det som inte får plats i den lilla sugmunnen. "Min kåta lilla hynda har övat!" säger jag åt Olivia och möts av en underbart skuldmedveten blick som får henne att se förvånansvärt oskyldig ut, trots att hennes mun är fylld av min kuk. Jag håller fast huvudet och knullar Olivias mun bara aningen hårdare än hon egentligen är bekväm med och hon stirrar hjälplöst upp på mig med blanka ögon som får min kuk att rycka till mellan läpparna.



Min kuk var förresten nästan lika kletig som hård vid det laget och, säker som jag var på att vara utom synhåll, runkade jag den med bestämda tag medan jag observerade Olivia hålla upp en tröja framför brösten. Jag saknar dem redan efter ett par sekunder. De där runda och sexiga brösten som hon förmodligen själv inte förmår inse hur fina de faktiskt är. Jag satt där i förarsätet och drömde om att smeka dem, om att ställa mig bakom Olivia och pressa henne mot mig, med händerna runt varsitt mjukt bröst. Jag känner värmen från den nakna kroppen trycka mot magen och bröstkorgen, njuter när kuken gnider mot skinkorna och, nästan lika omedelbart som kletigt friktionsfritt, glider uppåt mot hennes korsrygg. Mina händer kramar fortfarande brösten och jag trycker dem mot varandra. Olivia tittar bak på mig och jag kysser de förväntansfulla läpparna innan jag tittar henne rakt i ögonen och nyper till om bröstvårtorna så att hon gnyr av upphetsning. En flämtning, och andedräkten är varm och sötaktig av kåthet mot mina kinder. Olivia blinkar till när jag försiktigt klämmer åt med tummar och pekfingrar om de styva vårtorna en gång till. Hon stirrar rakt in i mina ögon och i nästa ögonblick ligger hon på rygg. Jag sitter återigen grensle över henne och smeker brösten med kuken så att de blir glansiga av både försats och saliv. "Du vill bli knullad va?" frågar jag henne och får en allvarlig nickning till svar. "Säg det!" kräver jag av Olivia. "Knulla mig Björn" ber hon. "Snälla du, knulla mig som bara du kan!" fortsätter hon vädjande och mitt huvud exploderar av upphetsning. Jag tappar talförmågan men lyckas flåsa något om hur jag ska knulla henne tills hon ber mig sluta. Ett mystiskt leende på Olivias läppar säger mig att det kommer hon aldrig att göra.



Om det var rätt tröja hon hittat eller ej vet jag inte, men plötsligt såg jag Olivia röra sig mot fönstret. Jag insåg mycket väl att jag borde slutat runka, att jag borde gömt mig eller åtminstone tittat åt ett annat håll, men Olivias uppenbarelse hypnotiserade mig fullständigt. Kanske såg jag helt fel dessutom men där hon stod i fönstret, just i färd med att dra ned rullgardinen, så stannade hon upp och tittade rakt mot mig. Inte länge, vi fick inte ens ögonkontakt men hon stannade trots det upp och ångrade sig. Slutligen tittade hon bort och lät gardinen vara uppe. För min skull? Jag vet ärligt talat inte. Min kuk var varm och fortsatt kletig i min hand när jag fick den bästa bilden hittills, av Olivias ansikte och bröst. Hon måste ha sett mig! Gjorde hon det så tror jag att hon förstod och gillade det hon såg, även om hon säkert inte skulle erkänna det, allra minst för mig. Hon vände sig i alla fall om och gick ett par steg tillbaka från fönstret. I nästa ögonblick försvann hon. Min besvikelse visste knappt några gränser och kanske blev jag därför så mycket lyckligare när hon dök upp igen, på sin säng, antar jag. Två hudfärgade trefjärdedelscirklar höjde sig bakom fönsterkarmen och stannade kvar där. Satan vilken sexig liten rumpa Olivia har! Hon står på alla fyra framför mig, brösten och ansiktet tryckta mot sängen när hon svankar så djupt hon kan. Mellan de runda skinkorna syns svullna blygdläppar och det rinner genomskinlig kåtsaft mellan dem. Olivia tittar bak på mig och i hennes ögon syns det precis hur kåt den lilla slynan är. Ingen skam alls i kroppen har hon. Jag flyttar henne bakåt, mot sängkanten och ställer mig på knä bakom. Den våta fittan doftar av kåthet och jag dyker in mellan skinkor och lår för att smaka på den. Min tunga letar sig in mellan blygdläpparna och smaken på min tunga är ljuvlig, rentav berusande.



Snabbt reser jag mig upp och min stenhårda kuk står rakt ut från kroppen, redo att tryckas in i den villiga kroppen framför mig. Ett litet steg framåt och ollonet snuddar vid de heta läpparna. Jag blir vansinnig av åtrå och daskar till skinkan så att ett skarpt ljud far genom rummet. Du ska få, går mina tankar, du ska få så jävla mycket kuk Olivia! Hon sträcker händerna bakåt och särar sina skinkor för mig. Min åtrå och kåthet känner inga gränser och lika gränslöst vill jag trycka in min kuk hårt och djupt i Olivias kropp. När ollonet glider in i den trånga öppningen gnyr hon njutningsfullt och biter i täcket. Jag placerar händerna runt den smala midjan och håller Olivia hårt fast när jag tränger djupt in i hennes sköna fitta. Värmen där inuti hennes kropp är det skönaste jag upplevt och jag stöter lika hårt in igen och känner hur den lilla fittan tar slut. Jag håller kuken kvar där längst in och masserar ollonet mot den lilla tappen med små höftrörelser. Snart drar jag ut kuken halvvägs för att stöta lika hårt in på nytt. Så ligger Olivia istället på mage helt plötsligt och jag särar de putande skinkorna så att de kåtkladdiga blygdläpparna tvingas isär. Jag är vimmelkantig av upphetsning när jag trycker ollonet mot värmen. Strax tränger jag lika djupt in igen och den fruktansvärt sexiga rumpan trycker mjukt tillbaka mot min mage. Med händerna på de små skuldrorna lägger jag hela min tyngd på dem så att Olivia inte kan röra sig ur fläcken när jag knullar henne. "Det tycker du om va?" viskar jag hest och stöter ännu hårdare inåt när hon svarar med en nickning och ett stön. I nästa ögonblick har jag två fingrar i Olivias mun och hon suger på dem som om de vore min kuk. Alla dessa tankar dök alltså upp när hon stod där på alla fyra i sin säng och... ja, jag vet inte vad hon gjorde, eller för vem. Jag var ju inte ens säker på att hon verkligen hade sett mig.



Det började nästan bli för skönt där jag satt och smekte mig själv till bilderna i fönstret och mina egna fantasier. Jag hade dessutom inte funderat mycket på vad jag skulle ta mig till när jag till slut kom. Det hela var så spontant som ett runk någonsin kan bli. Några desperata blickar senare fann jag ett par gamla, men oanvända, servetter i dörrens förvaringsfack. Jag hade inte sinnesro nog att bry mig om var de kom ifrån, utan tog tacksamt upp dem och lade dem på passagerarsätet. Bara tanken på att spruta fick mina tankar att ta nya vägar och inom loppet av en sekund ser jag återigen Olivia på alla fyra framför mig. Hennes kropp antar formen av en djup båge när hon svankar för att hetsa upp mig ytterligare och jag smeker den sexiga ryggraden med handen, fortsätter ned mellan skinkorna och trycker mot den spända lilla analen. Skinkorna dras reflexmässigt ihop men Olivia slappnar snart av och nästa gång jag trycker med tummen mot det förbjudna lilla hålet så flämtar hon av upphetsning. Jag håller upp tummen och dränker den i saliv innan jag återvänder till den trånga öppningen. Med andra handen smeker jag Olivias klitoris samtidigt som toppen av fingret glider in där bak. Det stjärnformiga hålet - varför tänder det mig så mycket!? - spänner runt tummen och bara tanken på att trycka in kuken där fick det att rinna genomskinligt ur min kuk, som jag började runka allt hårdare när dessa tankar vann över mig på sin sida. "Du vill ha mun kuk där va?" frågar jag mina fantasiers grekiska gudinna av skönhet och hon nickar till svar. Jag får svårt att andas. "Din smutsiga lilla slampa!" Olivia stirrar förläget bak på mig men jag låter henne inte komma undan nu, inte efter det skamlösa svar jag fått på min otillåtna fråga.



Olivia grimaserar när jag försiktigt pressar ollonet mot det trånga hålet men hon protesterar inte, ber mig inte sluta. När ännu mer av kuken tränger in flämtar hon vilt. Hon stirrar bakåt med en vild blick, ser ut att vara på väg att ångra sig, men det är redan för sent. Min kuk är halvvägs inne och jag drar långsamt skrevet bakåt för att stöta försiktigt in i det trånga och sköna hålet. De stirrande ögonen blir ännu större när kuken tränger längre in och Olivias underläpp skälver när jag stöter framåt, inåt, ännu en gång. I fönstret såg jag henne nu samtidigt resa sig från sängen och ställa sig på den där pallen, eller vad det nu var hon stod på. Var det verkligen inbillning att hon upptäckt mig, eller växlade hon vikten från ena foten till den andra av någon helt annan anledning? Hur det än låg till med den saken så innebar rörelserna att hon vickade på rumpan när hon ännu en gång låtsades letade efter något i garderoben. En rumpa att döda för, eller åtminstone att runka till. Kuken vibrerade i min hand, så utspänd att svällkropparna kändes som avlånga stenar mot mina fingrar. Jag tittade snabbt ned och såg hur toppen av min kuk var täckt av glänsande försats, som pärlade sig runt ollonets kant. Om Olivia bara varit en sisådär 15 till 20 meter närmare för att slicka mig ren! Tanken på detta gav mig svindel. Och plötsligt står hon återigen på knä framför mig med lätt särade läppar, redo att göra det hon är till för. "Gör din plikt!" närmast ryter jag åt henne. Alla hämningar är borta nu när jag är så nära att komma. "Visa mig vad du är till för!" Olivia förstår precis och tar den kletiga kuken i sin sköna sugmun. Inom loppet av några sekunder har hon slickat i sig allt kladd och när hon öppnar munnen för att slicka sig om läpparna så löper flera genomskinliga strängar från ena läppen till den andre. I all sin vulgaritet är den mentala bilden fortfarande för mycket för min feberkåta hjärna att hantera.



Vid det laget visste jag att det inte var långt kvar och allsköns snuskiga bilder flimrade förbi i blixtsnabbt tempo. Ena sekunden ligger Olivia på rygg med benen brett särade. Jag knullar henne hårt och klämmer ivrigt på de gungande brösten. I nästa sekund ligger hon på mage och jag över henne. Min ena hand har ett fast grepp om håret och Olivia tvingas böja huvudet bakåt. Den sträckta halsen får mig att vilja bita henne men istället kysser jag den lena huden och njuter av dess värme mot läpparna. Ögonblicket därefter har tanken övergett halsen och istället känner jag hur Olivia försiktigt masserar min hopdragna pung, samtidigt som hon slickar på den. Den sköna lilla handen runkar min hårda kuk när Olivia skänker pungen värmen från sin mun. Handens hårda smekningar står i perfekt motsatt proportion till mjukheten i tungans och läpparnas sköna rörelser. Jag känner hur trycket byggs upp ända från testiklarna, genom kuken och upp till ollonet. "Du vet vad som händer om du fortsätter så va?" frågar jag Olivia och det skälmska leendet på hennes läppar avslöjar att det alls inte är en tillfällighet att hon smeker mig på det sätt hon gör. Hon vet mycket väl vad det kommer resultera i och hon arbetar målmedvetet med just den avsikten. Mitt ollon glider i nästa ögonblick in mellan de mjuka läpparna och med naglarna rispar Olivia försiktigt längs med pungens undersida, så att en skön ilning går längs ryggraden, upp i nacken den den får mig att rysa av välbehag. Hon gör sitt bästa för att ta hela kuken i sin mun men lyckas inte riktigt, så hon försöker igen. Hon tittar upp och möter min blick medan hon andas några gånger för att göra ett sista försök, men min kuk är fortfarande för stor för hennes lilla mun och hals. Underbara lilla kåtslyna!



"Vad gör du när jag sprutar?" frågar jag upphetsat och Olivias ansikte skiner upp i ett leende. Hon svarar inte men pekar med det smala pekfingret mot sin mun. "Sväljer du allt?" flämtar jag fram och hon nickar intygande att just det är vad hon tänker göra. Än en gång ryser jag av kåthet och lägger handen om hennes så att vi runkar min kuk tillsammans. "Tänk om det kommer utanför då?" stammar jag i låtsad oro. "Då slickar jag upp det!" svarar Olivia allvarligt utan att sänka blicken. Alla de fulaste orden dyker upp på en och samma gång och slåss vilt om min febriga uppmärksamhet. Olivia blir kallad slyna, slampa och långt fulare tillmälen i min frenetiska fantasi, snabbare än densamma hinner uttala dem. Jag ser framför mig hur min kuk sprutar ut tjocka strålar av sperma, som dränker den lilla tungan i smutsigt vitt. Jag ser en lång stråle landa på hakan och hur Olivia håller handen undertill så att hon fångar upp det klet som hänger fritt därifrån. När kuken slutat spruta sväljer hon snabbt det hon har i sin mun och med blicken fäst i min håller hon upp sina kladdiga fingrar. "Gör det!" säger jag åt henne och hon sänker blicken mot handen. Med tungan utsträckt fångar hon upp litet sperma, som målar en avlång och bubbligt vit linje över den skära tungan. Synen fick hela min kropp att rycka till. Förhäxad av sådana tankar och fantasier runkade jag min kuk allt hårdare och snabbare. Jag stirrade storögt på Olivia där innanför fönstret och försökte föreställa mig hennes dofter och smaker. Smekningarna och fantasierna hade fört mig långt utöver min njutnings gränser och jag kände hur hela kuken bultade i handen. Med en snabb framhasning över sätet satte jag andra handen framför ollonet samtidigt som jag fokuserade smekningarna mot ollonet. Olivia lutade sig, nästan som på ett givet kommando, långt in i garderoben så att rumpan stack ut i en fruktansvärt sexig vinkel och jag kände konvulsionerna hela vägen från pungen och genom den pirrande kuken. Sköna lilla hora, tänkte jag och kände bröstkorgen fyllas till bristningsgränsen av åtrå. Hon slickar villigt i sig all sperma som en skön liten hora, fortsatte den oförlåtliga men samtidigt så upphetsande tanken. I samma ögonblick som orgasmen fick min kropp att börja skaka kände jag den första varma strålen mot vänster handflata.



Som en skön liten hora, min kåta lilla slyna. Sådär gick mina tankar okontrollerat genom huvudet när min kuk sprutade. Julia sitter återigen på knä framför mig men nu håller jag henne i ett svart koppel med den långa kedjan virad runt handen medan hon runkar mig. Jag drar i kopplet så att hon missar sin villigt öppnade mun och strålarna av smutsvit sperma landar överallt, fläckar min sexiga lilla kåtslyna i de mest eggande mönster. Vi vet båda vad hon kommer göra när jag sprutat klart, hur jag kommer tvinga henne att slicka upp allt och hur villigt hon kommer lyda min befallning. Som en underbart skön liten kukälskande hora, löd den sista tanken innan jag insåg att jag pratade högt för mig själv i lastbilshytten, till levande bilder av en levande person som jag dessutom är bekant med. Servetterna till höger om mig kom till användning när jag strax därefter torkade av handen från allt det klet mina smekningars sköna orgasm producerat. Jag slängde en snabb blick mot klockan på instrumentpanelen och insåg plötsligt, med en växande känsla av panik, att Erik och grabbarna redan var sena. Några snabba blickar ut genom rutorna senare, omedelbart därefter en noggrann kontroll av backspeglarna, tittade jag upp mot Olivias fönster igen. Hon var borta. Varken i sovrummet eller i det andra fönstret syntes något av hennes vackra uppenbarelse till. Hade hon sett mig eller inte? Förstod hon vad jag gjorde och var det därför hon var naken så länge? Jag har ingen aning och vet inte om jag egentligen vill veta heller. Säkert är i alla fall att Olivia är förbannat sexig. Så sexig att jag fortfarande har svårt för att kontrollera mina tankar de gånger vi träffas på stan eller en fest hos en gemensam bekant. Det räcker med ett leende från henne för att hon i mina tankar plötsligt ska stå på alla fyra och vänta på min hårda kuk. Herregud vad jag hade knullat henne om verkligheten vore lika tillåtande som mina fantasier...

8 kommentarer:

  1. Hur bär du dig åt? ;) Detta är för bra för att vara sant :D keep up the good work!!
    //Denke

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blundar, väntar och skriver sedan ner det jag börjar se och tänka. Vad det blir av det hela beror mycket på humöret. Såatte... nu vet du! ;P

      Radera
  2. Spännande! Mer! :)

    SvaraRadera
  3. Mer killfantasier. Det var spännande. Brukar inte gilla voyerism så mycket men på det här sättet blev det riktigt sexigt. Fyra stjärnor :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Smygtittande är inte så tillfredsställande det heller så känslan är förhållandevis ömsesidig. Kul att du ändå gillade berättelsen! :)

      Radera
    2. Men lite spännande kan det väl va ändå eller? Spännande att hon kanske visste om det tyckte jag. Jag läser gärna mera åt det hållet. Det är ändå hans fantasier som blev mest intressanta ;p
      /glowsticks

      Radera
    3. Ja lite spännande förstås men det är mer frustrerande än tillfredsställande, så det räcker ju inte i längden. Du menar väl inte att själva flytten var ointressant jämfört med de fula tankarna? :P

      Radera
    4. Klart inte. Läser egentligen hellre flyttnoveller än sexnoveller egentligen men det finns inte så många :D Som fantasi tycker jag i alla fall det räcker bra. Men i verkligheten kanske det varit annorlunda.
      /glowsticks

      Radera