fredag 23 augusti 2013

Kapitel 46: Bitterljuva hämnd!

Under större delen av arbetsdagen hade Fredrik tänkt på Jonna som väntade på honom där hemma. Det var inte första gången hon sov över hos honom men däremot första gången han tillåtit henne stanna hela dagen när han själv var borta. Detta eftersom vicevärden hört av sig och behövde komma in vid tvåtiden för att byta ut kåpan till köksfläkten. Han hade aldrig gillat det där med att tillåta främlingar och hantverkare i sitt hem när han själv var på jobbet så när Jonna ville spendera natten hos honom var det han själv som föreslog att hon kunde stanna och öppna för Sven, som vicevärden hette. Jonna hade nickat glatt och tyckt att det hela var en jättebra idé eftersom hon ändå var ledig och så var det hela avgjort och Fredrik hade en sak mindre att oroa sig över den dagen. Han var nu på väg hem efter en vanlig arbetsdag utan några extraordinära händelser och han såg fram emot att träffa Jonna och kyssa henne och ta henne i sina armar och förmodligen ligga med henne. Efter det kunde de laga mat tillsammans, äta och prata om allt möjligt och förmodligen ligga med varandra en gång till. Han log bakom ratten när han tänkte på hur dagen kunde arta sig om inget gick fel. En bra dag, på det stora hela, trots händelselösheten på jobbet. Han svängde av från motorvägen, kom in på genomfartsleden och tankarna gled åt Sven och fläktkåpan. Ibland kunde en Jonna vara bra att ha till rent praktiska göromål också, tänkte han och flinade åt den förminskande tanken innan han rättade sig själv och tänkte något mer positivt om henne. 


Fredrik svängde höger och kom in i grannkvarteret, körde några hundra meter innan han svängde vänster och följde sedan sin egen gata i den långa kurvan förbi lekparken för att till slut stanna utanför hyreshuset i vilket hans lägenhet bredde ut sig på tredje våningen. Han steg ur bilen och kastade en blick upp mot sina egna fönster men såg ingen Jonna. Inte för att han egentligen hade förväntat sig att se henne där. Hon var väl troligen upptagen med något viktigare än att stå i fönstren och drälla. Med en knapptryckning låste han bilen och tog de två trappstegen upp till porten. Han slog in koden och öppnade dörren efter att ha hört det mekaniska ljudet av låskolven som gled åt sidan. Trapphuset luktade som vanligt, en blandning av tvättmedel och svåridentifierbara kryddor som någon av de anonyma grannarna på andra våningen tycktes använda en ansenlig mängd av vid varje måltid. Hissen stod för en gångs skull och väntade på bottenvåningen så Fredrik öppnade dörren och steg in. Han tryckte på rätt knapp och när hissdörren slagit igen kände han fötterna tryckas hårdare mot golvet i en liten stöt som mjuknade när hissen började röra sig uppåt i jämn takt. Några sekuder senare var han framme vid sin egen dörr och han stannade utanför den några ögonblick extra för att lyssna efter ljud inifrån lägenheten. Han ville inte stå där för länge vid den händelse någon granne skulle komma ut och undra vad som stod på utan fick snart fram nycklarna när inget ljud trängde igenom dörren. Han låste upp och öppnade dörren. 

"Hallå!" ropade Fredrik när han kom in i hallen men fick inget svar. Nähä, tänkte han och fick av sig skorna. "Jonna?" försökte han men fick fortfarande inget svar tillbaka. Han tog av sig jackan, hängde upp bil- och lägenhetsnycklarna på den lilla mässingskroken på väggen och tog några steg in i sitt hem. Han tittade som hastigast in i köket men fann det vara tomt. Kåpan till fläkten såg inte ut som den brukade så vicevärden hade avgjort varit där och därmed också Jonna. När han kom in i vardagsrummet försökte han en sista gång. "Är du hemma Jonna?" Inte ett ljud till svar. Fredrik började bli irriterad och gick mot sovrummet. Sov hon månne fortfarande? Just när han skulle öppna dörren till sovrummet hörde han ett porlande ljud från rummet mittemot och han insåg att Jonna måste vara i duschen, så han knackade på badrumsdörren. "Jonna, jag är hemma!" Porlandet dog ut och upphörde helt efter några ögonblick. "Jag är i duschen. Kommer snart!" ropade Jonna glatt där inifrån. Fredrik log när han hörde hennes röst. "Det är lugnt. Duscha klart du!" ropade han tillbaka med munnen mot dörrspringan och hörde därefter hur det porlande ljudet av rinnande vatten återföddes och levde upp med förnyad styrka. Han vände sig om och öppnade dörren till sovrummet där rullgardinerna fortfarande var neddragna och han gick in. Dunklet där inne stördes bara av små streck på led efter varandra där solljuset nådde fram till golvet efter att ha smitit igenom de små hål där snörena trätts igenom de tunna aluminiumblad som rullgardinerna bestod av. De föll över golvet som marschberedda små ljussken men hjälpte inte mycket för den som ville se. 

Fredrik ville hemskt gärna just se och gick därför fram till fönstren för att snurra på bladen så att solljuset fick en rimlig chans. Han lät bli att dra upp gardinerna och tog istället ett par steg bakåt tills sängen slog i vaderna. Han satte sig på madrassen, slöt ögonen och lutade sig tillbaka tills ryggen och bakhuvudet mötte det mjuka täcket. Han suckade av trötthet men hade ingen ro att ligga kvar. Han satte sig istället upp igen och svängde runt, öppnade en låda i nattduksbordet och rotade förstrött i den på jakt efter något att underhålla sig med utan att finna något. Besviken reste han sig upp och skulle just gå och fråga Jonna om hon var klar snart när han fick syn på något på andra sidan av sängen. Där på sidan där Jonna sovit under natten låg en sexleksak. En massagestav i rosa som Fredrik sett förut men aldrig i sitt eget hem. Hans mun sken upp i ett snett leende när han tänkte på vad den använts till och han började fantisera om Jonna. Han fantiserade om hur hon låg i hans säng och tänkte på honom när hon tog på sig själv och hur hon inte kunde låta bli att plocka fram staven och använda den när hon tänkte på hans hårda kuk. Fredrik kände hur han hårdnade i skrevet och längtade ännu mer efter att hon skulle bli färdig i duschen. Irritationen och frustrationen över att inte ha henne hos sig när hans fantasi vandrade i de där riktningarna gjorde att tankarna blev mörkare och han blev nästan arg på henne för att hon aldrig tycktes bli klar. 

Staven låg där på täcket och påminde honom om hur sexig Jonna var. Han ville ha henne och han ville inte vänta längre än absolut nödvändigt. Var det verkligen nödvändigt att duscha så länge? Fredrik vred på vänsterhanden och tittade på sin klocka som visade kvart över tre. Han hade fått sluta tidigare för en gångs skull vilket passade utmärkt just denna dag, om det inte vore för att hans tjej tvunget skulle duscha hela dagen. Fredrik blev mer och mer irriterad på att det tog Jonna sådan tid att bli klar och när han tittade på klockan en andra gång började hans tankar glida ännu mer. Kvart över tre... En timme och en kvart efter att Sven skulle komma och byta ut kåpan till köksfläkten. Hur lång tid kunde det ha tagit då, funderade Fredrik. Fem minuter kom han fram till, kanske tio. Som allra mest en kvart. Han tillät operationen ta en kvart och konstaterade att klockan då skulle vara kvart över två. Själv hade han kommit hem för max tio minuter sedan. Massagestaven låg framme när han gick in i rummet. När hade Jonna använt den egentligen? Fyrtiofem minuter var väl i och för sig gott om tid när han tänkte efter men å andra sidan var det tillräcklig tid för något helt annat också. Fredrik slog bort den obehagliga tanken och förbannade sin egen fantasi. Självklart hade Jonna inte gjort något med Sven. Hon hade säkert bara blivit kåt efter att han varit där och bestämt sig för att använda masagestaven. Varför då? De mörka tankarna föll över honom på nytt. Hade hon blivit kåt på Sven? Isåfall var inte steget långt till att hon dessutom haft sex med honom. Fredrik började bli arg. Hur det nu än var så borde hon åtminstone ha lagt undan sin leksak så att han slapp hitta den och börja fatta misstankar. 

"Är du klar snart eller?" ropade Fredrik från sovrummet med irriterad röst men fick inget svar, vilket retade honom enormt mycket. Han gick ut ur sovrummet och bankade hårt på badrumsdörren med en knuten näve. Porlandet inifrån upphörde. "Är-du-klar-snart?" frågade Fredrik på nytt med ilsken röst. "Ja, jag ska bara torka av mig så kommer jag ut sen" hörde han Jonnas röst. Hon lät orolig. Fredrik reflekterade inte ens över att det kunde vara på grund av ilskan i hans röst som hon lät orolig utan tolkade det istället som att hon var orolig för att han kommit på henne med något. Plötsligt slog det honom, med hjälp av svartsjukans skruvade logik, att Jonna duschade så länge för att det inte skulle finnas någon lukt eller spår kvar av Sven på hennes kropp. Han blev rasande och bultade på dörren med näven knuten som innan men ännu hårdare. "Öppna dörren!" krävde han men fick inget svar. Han bultade på den ännu en gång och beordrade Jonna att låsa upp den omedelbart. Han skulle just slå ännu hårdare på den när han såg det röda stiftet vid låset vridas runt och bli grönt. Handtaget trycktes ned och när dörren öppnades stod Jonna på andra sidan invirad i ett mörkrött badlakan. Hon hade duschat så länge att hela rummet ångade omkring henne, vilket gav en smått dramatisk effekt som gjorde att hon framstod som än sexigare, och därför spädde på Fredriks svartsjuka ytterligare. Jonna tittade upp på Fredrik med ett försiktigt leende, såg ilskan i hans ögon och ryggade tillbaka. "V-vad är det som hänt?" frågade hon oroligt. Fredrik stirrade på henne med sammanbitna läppar och andades tungt genom näsan. Han studerade Jonna noggrant och försökte finna tecken på skuld i hennes ögon, ansikte eller hållning men fann inte det han sökte efter. 

Jonna som inte förstod vad det hela handlade om visste inte riktigt hur hon skulle agera. Fredrik tornade upp sig framför henne med ilskna ögon och en anklagande blick och hon kände sig rädd. Eller om hon var upphetsad... Det var ändå något i hans uppenbarelse som tilltalade henne även nu. Kanske de hårda ögonen. Hon visste att han kunde göra vad han ville med henne och att hon var chanslös om han verkligen fick för sig något elakt. Hon hade inte sett honom riktigt sådan här förut och närheten till faran var märkligt upphetsande. Fredrik å sin sida kom av sig när han såg Jonnas ögon som i sin oskuld till det brott hans egna anklagade henne för hade blivit blanka av oro. Hon såg ut som om hon skulle brista ut i gråt eller en kärleksförklaring vilket ögonblick som helst. Han beslöt sig för att hålla anklagelserna inom sig tills han fick mer bevis för sina misstankar och drog istället Jonna intill sig genom att placera en hand i hennes ryggslut och inte låta henne komma loss. Han kände hennes bröst tryckas mot sig genom badhandduken och sin tröja och han njöt av deras mjukhet samtidigt som hans tankar cirkulerade kring möjliga straff för hennes eventuella brott. Jonna tittade upp på honom med huvudet böjt bakåt och Fredrik stirrade tillbaka ned på henne. Istället för att kyssa henne som han först fått en impuls att göra släppte han efter, steg åt sidan, snurrade runt och knuffade sedan ut henne genom dörröppningen så att hon snubblade fram. Han följde efter tätt bakom henne och när de båda var ute i den korta korridoren slet han runt henne så att hon tittade rakt på honom igen. 

Fredrik gick med hotfulla steg mot henne och kände kåtheten växa inom sig. Hans tankar var lika hårda som de var fyllda av åtrå till henne och Jonna såg hur hans ögon kallade henne saker som hon vanligtvis hade blivit sårad eller arg av att höra. I det ögonblicket ville hon faktiskt höra dem. Fredrik ställde sig precis framför henne och fick tag i handdukens kant som hon stuvat ned framför brösten för att handduken skulle sitta kvar. Han slet upp den och ögonblicket därefter stod hon naken inför honom endast iklädd en nervöst upphetsad blick som följde Fredriks trånande ögonkast över hennes nakna kropp. Han tog ytterligare ett steg mot henne och puttade till henne så att hon stapplade baklänges. Sedan svängde han runt hennes kropp och knuffade henne framför sig tills de kom ut i vardagsrummet. Väl där kom Fredrik ifatt henne och han lade ena handen om hennes mage och drog henne intill sig på nytt. Med andra handen fattade han Jonnas haka och hals som han tvingade upp så att hon tittade mot det vita taket. Handen på magen smekte henne oförsiktigt med giriga rörelser uppåt och över brösten. Sedan ned igen över magen, över könshåret och ut över framsidan av låren som om han ville ta på hela henne på en och samma gång. Hela tiden höll han andra handen under hennes haka i ett grepp som var oroväckande likt början på ett stryptag. Jonna hade ingen aning om vad hon gjort för att Fredrik skulle bete sig på det sättet men hon ångrade det inte. Hon kunde inte längre skilja på känslan av rädsla och upphetsning och njöt snarare av att bli behandlad på det oförsiktiga sätt som Fredrik hanterade henne med trots att det också skrämde henne. Fortfarande med handen om halsen och hakan kände hon hans andra hand leta sig fram till underlivet och hon flämtade till av upphetsning när två stora fingrar tryckte mot blygdläpparna. 

Fredrik kände mot fingrarna hur våt Jonna var och morrade till av anklagande upphetsning bakom henne. Han lät greppet om hakan och halsen hårdna när han satte munnen till hennes öra. "Din kåta lilla slyna." Orden smet över hans läppar utan att han reflekterade över om de skulle såra eller inte men att döma av Jonnas andhämtning ökade de snarare hennes upphetsning och detta gjorde honom ännu mer ilsken. Hade hon inte ens vett nog att hålla tillbaka i en sådan situation. Hon förstod inte vad hon gav sig in på. Hans hand lämnade underlivet och han stack in de två fuktiga fingrarna i hennes mun för att tvinga henne att smaka sin egen upphetsning och när hon villigt slickade honom ren frustade han av en upphetsning som inte längre gick att åtskilja från ilskan. Jonnas beteende var oförsvarbart. Hon borde veta bättre, tyckte han, och därför svängde han runt henne så att hon återigen stod och tittade upp på honom. Han satte en hand i hennes nacke och tog tag i hennes hår och höll henne fast. I den ställningen stirrade han på henne och Jonna stirrade tillbaka med en nervös blick som illa dolde hennes egen upphetsning. Fredrik höll henne fast på det sättet och smekte hennes mage och bröst med andra handen. Han fortsatte uppåt och smekte halsen tills han nådde käkens kant. Väl där drog han tillbaka handen en bit och stirrade hårt på henne ett ögonblick innan han gav henne en lätt örfil som fick henne att blinka upprepade gånger av ren förvåning. Snart kände han Jonnas hand mot sitt skrev och han gav henne ytterligare en örfil som straff för hennes snuskiga tilltag samtidigt som han lät greppet om nackhåret hårdna ytterligare så att det stramade i Jonnas hårbotten. Hon slutade ändå inte utan fortsatte smeka honom över byxorna vilket både irriterade och gjorde Fredrik kåt på samma gång. 

"Ner med dig på knä och visa vad du är till för" väste han okänsligt och rått åt henne mellan sammanbitna tänder. Orden fick Jonna att känna sig smutsig och billig vilket var Fredriks avsikt precis. Han släppte håret och lät henne utföra rörelsen nedåt av egen kraft och han tittade på Jonna när hon ställde sig på knä framför honom, redo att ta hans kuk i sin mun. Hon sträckte upp händerna för att knäppa upp Fredriks byxor men fick händerna bortputtade som om hon gjort något fel. Diffust skuldmedveten lade hon istället händerna i knät och såg sedan på när Fredrik lossade sitt skärp, fick upp knappen och slutligen drog ned gylfen. Från underklädernas insida drog han fram sin hårda kuk och Jonna såg hur den hade läckt och var glansig över ollonet. När hon stod där på knä och väntade rann det ut en tjock och genomskinlig droppe ur den som långsamt blev avlång och var nära att lossna för att falla ned på hennes nakna lår. Innan det gick så långt återtog dock Fredrik sitt grepp om hennes hår och med andra handen i ett grepp kring sin kuk smetade han det kladdiga könet över de väntande läpparna så att Jonna blev kladdig en bra bit ut över ena kinden. Därefter tryckte Fredrik ollonet mot hennes mjuka läppar men Jonna höll dem trotsigt stängda för honom. Hon kände hårbottnen strama när Fredrik blev frustrerad och hon tittade upp på honom och såg att han var arg på henne för vad hon precis gjort. Han drog bort kuken och böjde hennes huvud bakåt, sedan gav han henne en lätt örfil igen rakt på den kladdiga kinden så att hon måste blinka igen med ögon som börjat vattnas. Hon förstod vad som förväntades av henne och tänkte inte trotsa honom mer. 

Hon öppnade sina läppar för honom och Fredrik tryckte sin kuk långt in mellan dem så att hon måste gapa stort för att få plats med honom i sin lilla mun. Hans andra hand placerades på sidan av hennes huvud och med ett dubbelt grepp om hennes hår började Fredrik knulla henne. Kuken tvingades in mellan hennes läppar och Jonna måste anstränga sig för att lyckas suga på den samtidigt som han stötte den in i henne. Han krävde mycket av henne och trängde djupt in i hennes munhåla. Vid vissa stötar var det nära att bli alldeles för mycket och Jonna drog snabbt tillbaka sitt huvud för att inte få kväljningar. Den sortens rörelser gjorde honom bara argare och hon kände efter varje undvikande huvudrörelse hur greppet om håret hårdnade ytterligare tills hon inte längre kom undan. Hon måste ta emot kuken så djupt som Fredrik krävde av henne. Hon hade inget val. Jonna sträckte under tiden hon sög honom ned en hand mellan sina lår och började i smyg ta på sig själv när Fredrik knullade hennes mun. Hon smekte sina blygdläppar och kände hur våta de var för att därefter höja handen en aning och massera sin klitoris så att hon flämtade och gnydde av njutning runt den hårda kuken som tvingade isär hennes läppar. Vad hon inte visste var att Fredrik såg precis vad hon gjorde. Han drog snart ut den hårda kuken ur Jonnas mun och stirrade på henne med en mörk blick när han tryckte sitt ollon mot mungipan och lät det salivkladdiga ståndet glida över hennes kinder och haka tills hon glänste av genomskinlig smuts. "Din lilla slampa" hörde hon hans anklagande röst och skuldmedvetet saktade hon ned takten på sina smekningar av sig själv. Hon tittade upp på honom med vädjande ögon och bad om ursäkt. 

Fredrik lyssnade inte alls på henne utan satte en stark hand mot Jonnas ena axel och puttade henne baklänges så att hon måste ta emot sin egen tyngd med bakåtsträckta händer. Hon såg honom ta av sig sin tröja och därefter sina byxor och underkläder men hon rörde sig inte ur fläcken. När Fredrik var naken sjönk han ned och satte knäna på varsin sida av hennes mage. Han stirrade upphetsat på henne innan han tog tag i de små axlarna och tvingade Jonna runt tills hon låg på mage under honom raklång över golvet. Väl i den ställningen fick han tag i hennes ena underarm och han vred den och tvingade den bakåt och in över ryggen. Han höll den fast där och fick tag på hennes andra arm som gick samma öde till mötes så att båda underarmarna strax låg parallellt med varandra över ryggen under en stor och tung hand som låste fast dem i det läget med hjälp av hans kroppstyngd. Jonna kände sina nakna bröst pressas mot det kalla vardagsrumsgolvet och samtidigt hur Fredrik med sin andra hand styrde in sin kuk mellan hennes skinkor. Sin utsatta position till trots putade hon med rumpan och vickade den långsamt från sida till sida för att provocera Fredrik ytterligare och reaktionen lät inte vänta på sig. Han slog henne över ena skinkan med öppen handflata så att ett skarpt ljud ekade genom rummet när Jonna spände rumpan och reflexmässigt tryckte sin underkropp mot golvet för att komma undan. Det tog inte lång tid förrän hon putade med rumpan igen och hon fortsatte vicka på den och nästa slag landade på andra skinkan med samma reflexmässiga rörelse till följd ännu en gång. 

Eftersom hon tryckte upp stjärten och putade med den på det sättet så klämde Fredrik ihop Jonnas lår med sina knän så att han lättare kunde styra sin kuk med handen. Snart kände hon det hårda mot sina blygdläppar och hur Fredrik tryckte sitt bäcken framåt och långsamt trängde in i hennes kropp. Den hårda och tjocka kuken tvingade sig djupare in och snart var den helt begravd i Jonnas fitta. I den ställningen och med Fredriks tyngd både mot baksidan av sina lår samt mot underarmarna på ryggen kunde hon knappt röra sig längre. Det enda hon kunde göra var att ta emot den hårda kuken i sin kropp när Fredrik stötte framåt under frustanden och en häftig andhämtning som förde Jonnas tankar åt inspärrade vilda rovdjur. Hon kände hans bäcken trycka upp hennes rumpa, kände den hårda kuken som tvingade sig in i hennes våta fitta gång på gång och hon kunde inte göra annat än att njuta av behandlingen med kinden tryckt mot golvet. Snart kände hon Fredriks hand runt sin nacke och hur han drog hennes kropp bakåt samtidigt som han själv stötte framåt, som om han trädde hennes lilla kropp över sin hårda kuk. Han flåsade ovanför henne, frustade och morrade av upphetsning när han knullade henne på det sättet. Handen runt nacken blev snart rastlös och efter att ha trevat och tagit ett par grepp om håret kände hon hur han höll för hennes mun istället. Hennes ljud dämpades och Jonna måste andas genom näsan för att få luft när Fredrik tvingade sin kuk in i henne gång på gång i hårda och djupa stötar samtidigt som han tittade ned på den ådriga kuken som försvann in i hennes kropp. 

Fredrik lutade sig fram och satte munnen intill Jonnas öra. "Så du vill ta på dig själv?" Hon försökte nicka men kunde inte röra tillräckligt mycket på huvudet för att svaret skulle gå fram. "Va!? Är det det du vill?" fortsatte han men Jonna visste inte hur hon skulle lyckas förmå svara på frågan så hon stack helt enkelt ut tungan mellan sina läppar och slickade på handen som höll för hennes mun. Känslan av den varma och fuktiga tungan fick Fredriks kuk att rycka till inuti henne eftersom den våtvarma sensationen verkade provocerande på hans sinnen. Han fortsatte stöta kuken hårt in i henne bakifrån och Jonna kände tydligt att den var stenhård. Hon jämrade sig njutningsfullt och slickade på Fredriks hand till hälften i en önskan att han skulle sakta ned tempot och styrkan men lika mycket för att provocera honom att fortsätta. Efter ytterligare några djupa stötar drog Fredrik sig ur och släppte greppet om Jonnas underarmar. Munnen för handen försvann även den och under ett ögonblick undrade hon yrt vad som hände. Det tog inte lång tid förrän hon fick svar med besked eftersom Fredrik vred runt hennes kropp så att hon hamnade på rygg. I den ställningen kände hon ett par stora händer som drog henne bakåt över golvet tills ryggen slog i något mjukt. Det var soffan och Fredrik satte sig på knä ännu en gång med Jonnas kropp mellan sina ben. Han tittade på henne med mörka ögon. "Ta på dig själv nu då" uppmanade han henne. När hon gjorde som han sade åt henne skakade han på huvudet som om han var besviken. "Snuskiga lilla slyna" mumlade han för sig själv när han studerade njutningen som syntes i Jonnas ansikte. Hans kletiga kuk stod rakt ut från kroppen framför hennes ansikte och Jonna fixerade den med blicken när hon smekte sig själv mellan benen. Bara emellanåt tittade hon upp och in i Fredriks ögon där inget annat än sexuell skuld och anklagelser väntade henne. "Slicka mig ren Jonna!" beordrade han henne. "Slicka mig ren från din egen smutsiga kåthet." 

Jonna sträckte sig framåt och slickade på kuken som var glansig av hennes egna safter och snart var den lika kletig av saliv. Hon kände hur en orgasm var nära att slita sig fri och ta henne i besittning men den ville inte riktigt ännu. Fredriks kuk ryckte till flera gånger när hon slickade på dess ollon och hon kunde snart se den där genomskinliga vätskan rinna ur dess topp. Hon smekte sig själv, masserade sin klitoris med två fingrar och tittade upphetsat upp på Fredrik som stirrade ned på henne med lika kåta ögon som hennes. Han tog sin kuk i handen och runkade den framför Jonnas ansikte så att hon såg förhuden glida fram och tillbaka över ollonet gång efter gång. Efter en liten stund tryckte han ollonet mot hennes läppar och Jonna kände hur nära hon var. Fredrik slutade runka och tryckte sitt bäcken framåt så att kuken istället gled in mellan de sköna läpparna och Jonna började suga på den hårda kuken och tog den djupt i sin mun så att Fredrik stönade högt av njutning. Hon fortsatte suga och att slicka på ollonet inne i sin mun och snart kände hon hur kuken började pulsera mellan läpparna. Hon tittade upp på Fredrik, såg hur han njöt och snart inte kunde hålla tillbaka längre och hon smekte sig själv mer intensivt under tiden. Snart gick det för långt och Fredriks andning blev vild och ojämn när konvulsionerna i hans kuk tvingade fram en orgasm han inte kunde hålla tillbaka längre. Jonna kände pulserna mot sina läppar och kände hur något sköt ut ur kuken och landade tjockt och varmt i hennes mun och i samma ögonblick tog den egna orgasmen henne i fullständig besittning så att hon endast med stor ansträngning lyckades hålla Fredriks kuk kvar i sin mun när den pulserande sprutade ännu några strängar av snuskig sperma i munnen. Hon stönade runt den pulserande kuken och darrade genom kroppen under Fredrik när orgasmen härjade i hennes kropp. Hon fortsatte smeka sig själv och kände sig smutsig när hon svalde det som Fredrik lämnat efter sig i hennes mun. Skönt smutsig och lika njutbart snuskig som den kåta lilla slyna som Fredrik anklagat henne för att vara.

20 kommentarer:

 1. Den dagen då du bestämmer dig för att sluta skriva nya sagor kommer jag att bli ledsen
  /D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spara tårarna till något viktigare. Än så länge har jag inte slut på snuskiga idéer. :D

   Radera
 2. Nu kommer jag inte kunna sova ju

  Men tack för en bra novell

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns sämre skäl till sömnbrist än att tänka på innehållet i mina berättelser. Eller hur? ;)

   Radera
 3. Jag behöver vård. Jag gillar att han slår henne :!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är förhoppningsvis en bieffekt i största allmänhet av att läsa på Jorunns sagor, att man börjar uppskatta saker man trodde att man aldrig skulle gilla. Kom bara ihåg nu att inte slåss för mycket. Det blir ingen gladare av. :P

   Radera
  2. Vet. Man blir fucked upp av att läsa här. Ingen fara bara fantasi ju. Finns flera lika den här längre bak. Tryck på "Ilsket" högst upp.

   Radera
  3. Hahaha, jag börjar undra vad det säger om mig som skriver sånt här. Kul att ni gillar berättelserna iaf. Det är inte lika kul när jag blir utskälld för innehållet i dem. :P

   Radera
  4. Jag tror inte det säger något alls om dig mer än att du har bra fantasi och språkets gåva. Du skriver otroligt bra noveller. Särskilt dom med dominansinslag. Det är väldigt ovanligt med den sorten som inte blir osannolika eller bara äckliga. Du håller det på en perfekt nivå med vackert språk och trovärdiga, sympatiska karaktärer. Jag har aldrig hittat det förut annat än i böcker. Det förgyller verkligen min vardag. Tack!

   Jag skriver detta här men det gäller flera av novellerna här på blogen.

   Unni

   Radera
  5. Så många komplimanger på en gång kan jag inte riktigt hantera, men tack för allihopa!

   I en drömlik framtid släpper även jag en bok, eller två eller tre. :)

   Radera
 4. Men är ni allvarliga?! Får man lägga ut sånt här på blogspot ens? Vad tror ni killar tänker som läser sånt här? Det är inte okej helt allvarligt. Kan sluta ganska illa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har läst slarvigt. Hon är också kåt och vill att han ska fortsätta. Läs igen så fattar du. Det är ingen våldsnovell på det sättet egentligen. Den är sexig. Dessutom läser nog inte killar sexnoveller. Jag håller med dom ovanför att den här sorten är bra. Dom ska också va med. Mer arga killar i novellerna ;P

   Radera
  2. Anonym 1: Jag är sällan särskilt allvarlig när det kommer till novellskrivande nej, om du nu ville ha svar på din första fråga.

   På andra frågan får jag svara: ingen aning. Jag kan inte tänka mig annat än att det är helt ok. Det finns ju faktiskt ingen uppmuntran till att utföra något av det som händer i novellen i verkligheten.

   Angående sista frågan så visade en tidigare undersökning på bloggen att killar är en obetydlig minoritet av er läsare. För de få som nu faktiskt hittar hit vill jag påstå att de kommer i kontakt med långt värre saker på en massa andra ställen.

   Anonym 2: Tack för försvaret! :)

   Allmänt: Inte ens jag som skriver de här berättelserna har någon önskan om att utföra allt det som händer i dem. Fantasi och fiktion är en sak, verklighet är något helt annat. Jag är övertygad om att de flesta kan se var det ena slutar och det andra tar vid.

   Slutligen: Välj ett alias! Det är mycket lättare att svara om du skriver in ett smeknamn. Om du sedan kallar dig "Gräddbollen" eller skriver ut ditt riktiga namn, det spelar mindre roll.

   P.S. Jorunns sagor är som roligast att syssla med när ni läsare har starka åsikter om innehållet! :)

   Radera
 5. Tror man allt i noveller är på riktigt så ska man nog inte läsa noveller alls. Argsex blir man kåt av. Så är det bara. Perfekt att det är precis på gränsen till för mycket. Älskar den här bloggen.

  /glowstick

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Kul att novellen inte bara blir hatad. :)

   Radera
  2. verkligen inte bara hatad. fint med den här sorten också. men måste va kärlek med i den här sorten för att dom ska bli bra. Jättebra blog öht!

   Radera
  3. Det mesta här i världen blir bättre med en skvätt kärlek inblandat, är det inte så?

   Radera