torsdag 2 maj 2013

Kapitel 42: Minnen bundna till Olivia

Jag minns Olivia väl. Jag kommer nog alltid att minnas henne faktiskt. När jag lärde känna henne hade hon precis flyttat hem till sina föräldrar igen och bodde i sitt gamla flickrum. Hon var väl inte helt nöjd med det egentligen och förmodligen var det därför som hon så gärna letade efter, och hittade, ursäkter för att inte vara hemma så mycket. Jag minns inte riktigt hur gammal hon var den våren men hon kan inte ha varit mycket mer än 20, högst 22, år gammal. Första gången vi träffades var på en fest hos en gemensam kompis och trots att jag var ganska mycket äldre än henne så kom vi bra överens nästan direkt. Hon hade ett sånt där mysigt klingande skratt som gör att man får lust att vara rolig bara för att få se och höra det. Kanske var det därför hon gillade mig också, för att jag fick henne att skratta mest hela tiden. Sämre skäl för gillande finns ju, så jag hade inget emot det då och har det inte heller nu de gånger sånt händer. Hursomhelst, ett tag efter den där festen gick vi förbi varandra på stan en dag och vi började prata. Till en början var det lite stelt men efter bara en liten stund skrattade hon sådär igen och därifrån flöt det på ganska bra. Vi bestämde att vi skulle träffas några dagar senare, hos mig eftersom hon som sagt bodde tillfälligt hos päronen, så bytte vi nummer med varandra så det fanns chans att ringa och säga till om något kom emellan eller så. Men inget kom emellan. Några dagar senare satt jag hemma i soffan och lyssnade på musik när det kom ett sms från Olivia. Hon skulle bli en timme sen. Det spelade mig ingen större roll. Det var lördag och jag hade inga planer för söndagen ändå. Lördagen var ju dessutom bokad för häng med just henne. "Latmask!" svarade jag i ett sms och bytte till nästa låt på plattan.



"Men förlåt då!" löd ett nytt sms några sekunder senare. Inga smilies eller så utan bara de tre orden och ett utropstecken. Svårt att tolka, så jag svarade lika kortfattat tillbaka. "Vi får se..." Inget svar. Nåväl, hon skulle säkert dyka upp förr eller senare. Eller ja, ganska exakt en timme för sent verkade det väl som antar jag. Faktum är att hon höll tiden på pricken, den försenade tiden alltså. Mer eller mindre exakt en timme efter den tid vi hade bestämt från början så ringde det på dörren och jag gick ut i hallen för att öppna. På andra sidan dörren stod Olivia och strålade som en sol, med sitt stora leende som ramades in av brunt hår. "Jaså det passar att dyka upp nu va?" frågade jag med anklagande ton och omedelbart försvann leendet och ersattes av sänkta ögonbryn och en näsa i vädret som signalerade både irritation och trots. "Jag sade ju att jag skulle bli sen!" försvarade Olivia sig rappt, och jag fick kämpa för att inte le åt reaktionen. "Jag skojar ju bara, får jag en kram eller?" Ögonbrynen slappnade av och hon log upp mot mig när jag helt sonika slog armarna om henne i trapphuset. Olivia var alltid skön att röra, sådär varm och mjuk som vissa tjejer är, trots att de är ganska smala. Inte för att man måste vara kall om man är smal va, men mjuk är det ju inte lika självklart att man är. Olivia var just det, mjuk, även till sättet. Hur trotsig hon än gjorde sig så fick man en mjuk och behaglig känsla av att ha med henne att göra. Jag undrar hur man blir sån, om jag själv är sån eller om jag snarare framstår som hård. Det är nog omöjligt att riktigt veta om sig själv. Hennes kvävda skratt lät nästan lika härligt som vanligt. "Får jag komma in eller ska vi stå här och kramas hela kvällen?" frågade hon, men jag släppte inte taget om henne. "Vi ska kramas!" svarade jag istället och höll ännu hårdare om henne tills hon fick nog och trampade mig hårt på foten med ena skon.



När undersökningen av Olivias allmänna mjukhet var klar, samt den om skors hårdhet jämte mina strumpklädda tår, släppte jag in henne och låtsades halta lite för att retas. Olivia tittade på mig med löje i blicken och skakade på huvudet. "Skyll dig själv" var hennes enda respons på mitt haltande, så jag slutade. Snart fick hon av sig jackan och skorna och så gick vi in. "Har du bestämt någon film då?" frågade hon bakom mig. "Vadå, ska vi se på film?" svarade jag och sänkte hakan när jag vände mig, så att munnen öppnades, allt för att försöka se ut som en sannskyldig imbecill. Jag vet inte om hon hade tröttnat på mina dumheter redan eller om hon spelade sitt eget lilla spel, men hon brydde sig inte om frågan utan repeterade istället sin egen. Det var lika bra att stänga munnen och svara. "Jodå, jag hoppas att du gillar extrem splatter!" Olivia suckade tungt. "Nä okej då, det är ingen splatterfilm" intygade jag halvskrattandes. "Bra!" svarade hon och tittade frågande mot soffan. "Ja det är bara att slå sig ner" svarade jag, rundade soffan och satte mig strax efter att hon tagit en plats. Jag minns att jag lutade mig mot henne nästan direkt, med en konspiratorisk blick. "Bra att du sitter närmast dörren" började jag och fick en frågande blick som svar. "Då hinner jag smita medan dom tar dig." Olivia skrattade till. "Vilka ska ta mig?" frågade hon. Jag tittade allvarligt på henne. "Du vet, dom!" Sedan ryckte jag till, som om jag tänkt anfalla, men utan att röra mig mer än ett par centimeter. Det var ändå tillräckligt för att Olivia skulle hoppa till av rädsla, och det syntes tydligt hur irriterad hon var över att ha gått på finten.



Filmen som jag valt till den kvällen var i själva verket en thrillerliknande sak som utspelade sig i London under 1800-talet. Vi hade pratat om den filmen under festen då vi först träffades och Olivia hade hört talas om den men inte sett den. Det hade däremot jag och det visste hon, men hon påpekade det inte. Jag antar att hon inte hade något emot det. Efter att ha tryckt igång den lutade jag mig tillbaka i soffan bredvid Olivia, i vars ögon förtexterna redan gnistrade över den blå färgen. På festen hade ögonen sett nästan lite gröna ut men när filmen kom igång och det var mörkt i rummet i övrigt såg de mer blå ut. Det där var något jag fick tid till att undersöka närmare lite senare. Först skulle vi ju se på film. Senare kunde det bli skitsnack och skämtande. Vad som hände i filmen behöver jag kanske inte redogöra för, du kan ju se den själv, men i en scen mot slutet så var det en brottsling som slet sönder sina bojor och rymde från ett häkte. Hur han lyckades med det är lite av en historia i sig, för det var verkligen en klassisk fängelsehåla med alla tillbehör, inklusive beväpnade vakter. En kvart senare var filmen i alla fall slut och eftertexterna rullade långsamt uppåt på skärmen till tonerna av en melodi som inte alls passade bra ihop med filmens tema och tidsperiod. Jag stängde av och tittade frågande på Olivia. Hon såg fundersam ut. "Tyckte du om den?" Hon vände blicken mot mig och bet sig fundersamt i underläppen medan hon tänkte. Herregud vad vacker hon var! Jag undrar om hon hade en aning om det själv? Det bruna håret ramade in hennes ansikte helt perfekt och läpparna missformades helt utsökt när hon bet i dem på det sättet. Jag blev halvt hypnotiserad av att bara titta på henne och fick tvinga mig att ställa fråga på nytt.



"Den var jättebra!" svarade hon till slut men såg inte helt övertygad ut. "Vad?" frågade jag. "Vadå 'vad'?" löd repliken från henne. "Du ser skeptisk ut" påpekade jag och pressade ihop läpparna. "Jo men, den var bra, men... men hur kunde han slita sig från bojorna på det sättet då?" Jag fick tänka efter för att komma på vilken scen det var hon menade. Jag hade inte tänkt så mycket på just den saken när jag såg filmen första gången, men jag förstod ändå vad hon menade. "Äh, det kan jag också göra!" svarade jag till slut, för att släta över frågan. När man rekommenderar en film så känns det ju ibland som att man på något sätt är ansvarig för innehållet i den, att om den inte är bra så är det ens eget fel och inte filmmakarens. Olivia trodde inte på mig och det gjorde väl knappt jag heller, men jag hade en sak i bakhuvudet som hon inte kände till. "Ska jag bevisa det eller?" frågade jag därför självsäkert. "Mm, gör du det. Men var ska du få tag på bojor då?" Frågan fick mig att le. Jag försökte låta bli men mungiporna hade tydligen fått egna viljor och drog sig obönhörligt uppåt när jag tänkte på det sanna svaret på den frågan. Jag kunde ju inte rätt och slätt säga att jag skulle hämta dem i sovrummet, så jag fick komma på ett sätt att distrahera henne under tiden. "Hämtar du drickan i kylen så hämtar jag bojorna så länge. Okej?" Olivia såg uppriktigt förvånad ut men nickade till slut. När hon gick ut i hallen och mot köket flög jag upp ur soffan, sprang tyst över golvet och smög ljudlöst upp dörren till sovrummet. När jag kom tillbaka möttes vi där hallen och vardagsrummet möttes.



"Vad säger du nu då?" frågade jag henne och höll upp de två handklovarna vars sammanbindande kedja gått av på mitten. Det var först då jag lade märke till hennes längd, eller korthet, eller vad man nu ska kalla det. Det är märkligt hur alla människor verkar vara ungefär lika långa så länge man sitter ned. Jag har suttit och pratat med mer än en tjej som inte varit långt mer än 155cm lång, men inte insett förrän vi båda rest oss samtidigt hur kort hon faktiskt varit. Olivia var klart längre än så men alla tjejer är ganska små egentligen, särskilt om man själv är ovanligt lång. Men hursomhelst, jag frågade henne vad hon tyckte om klovarna. "De är ju redan av på mitten" protesterade hon. "Ja, för att jag har slitit sönder dem ju!" svarade jag, som tyckte att min bevisföring borde vara mer än tillräcklig för frågans avgörande. Olivia tittade upp på mig och tvivlet ersattes av tveksamhet. Det syntes hur hon vägde några ord på sin tunga, som om hon försökte avgöra om de var för mycket eller inte. "Varför har du såna?" frågade hon till slut. Jag tittade på henne och log snett. "Vad tror du?" Svaret fick henne att bli obekväm. Inte direkt generad men hon skruvade nästan omärkligt på sig av en nyfikenhet som jag antar kombinerades med nervositet, när hon framför sig, i sina tankar, såg handklovarnas mest troliga användningsområde. "Dumt att de är sönder då" svarade hon till slut och lyckades på så sätt undvika att gå in på ämnet, samtidigt som svaret insinuerade något om hennes känslor inför användning av handklovar. "De funkar nästan bättre nu ändå" svarade jag och kände hur ena mungipan återigen tvingade sig upp till ett nytt leende. Olivia såg förvånad när hon tittade upp på mig med de där vackra ögonen och själv kunde jag inte slita mig ifrån dem.



Ibland känns timmar som sekunder, eller vice versa, och jag kan fortfarande inte släppa hur de där sekunderna, när vi stod där och tittade varandra i ögonen, drogs ut till en halv evighet. Spänningen mellan oss, förstärkt av samtalsämnet och hur Olivia svarat på frågan, allt måste ha samverkat i det ögonblicket. Sen är det någonting med hur en tjej tittar upp på en sådär också, med blanka ögon i vilka man kan se att hon tänker något som hon inte säger. Något man verkligen skulle vilja höra men som man vet aldrig kommer. Det gröna stråket i de blå ögon syntes tydligare där och då, trots den där känslan av lätt yrsel, när den man tittar på är det enda som finns kvar i världen. Det är egentligen mäktigt hur världen kan försvinna så snabbt, hur den reduceras till en enda sak, en enda person, eller kanske snarare två egentligen. Jag ville kyssa Olivia redan där men det kändes inte helt rätt. Kanske var det rätt egentligen men sånt kan man aldrig vara riktigt säker på. Dessutom spelar det inte så stor roll så här i efterhand, kvällen urartade ju ändå, sen när vi satte oss i soffan igen. Jag lade med flit de trasiga handklovarna mitt på soffbordet så att Olivia inte kunde låta bli att titta på dem ibland, och det gjorde hon också. Vi pratade om allt möjligt, om filmen vi sett och vilka andra filmer som var bra, vad hon lyssnade på för musik och vilka band jag gillade för min del. Min plan fungerade! Titt som tätt när vi satt där och samtalade så gled hennes blick från mig och mot bordet där handklovarna låg. Mitt i en diskussion om gammal rockmusik från 70-talet bestämde jag mig för att retas lite extra med Olivia för att se hur hon skulle reagera.



Just när hennes blick gled mot bordet tystnade jag mitt i en mening men fortsatte titta på henne. Det fick bättre effekt än jag hade vågat hoppas på. Olivia vände sig snabbt mot mig och flackade lite med blicken i förvirring, och av en smula genans antar jag. "Va? Vad sade du?" frågade hon, nu fullt fokuserad på att hålla ögonkontakten. Jag fick spänna hela kroppen för att inte brista ut i skratt. Lite elakt egentligen kanske, men det var alldeles för kul att retas för att jag skulle kunna låta bli. "Jag vet inte, du verkar ju mer intresserad av handklovarna än av vad jag säger" svarade jag och fortsatte titta Olivia i ögonen. Hade hon varit kaxig innan, när hon först kom, så var hon betydligt ödmjukare nu. Jag minns inte om hon rodnade eller inte, förmodligen inte, men det märktes att hon letade efter rätt ord men kanske inte lyckades fullt så bra som hon ville. För att understryka det jag sagt vände jag själv blicken mot bordet där handklovarna låg och blänkte, blankslipat stål i bjärt kontrast mot den mörka bordsskivan. Innan Olivia hann svara så vände jag mig mot henne igen så att jag kunde se henne i ögonen när hon svarade på min kommentar. "Förlåt..." började hon lite osäkert. "...men du sa något innan, som jag inte vet om jag förstod riktigt." Jag låtsades vara förvånad över det hon sade och höjde ögonbrynen för att få henne att fortsätta. "Jo men... du sade ju att de funkar bättre sådär. Vad menade du med det?" Nu kunde jag inte låta bli att le längre. Det var alltså det hon hade tänkt på hela tiden medan vi pratade. Leendet gick inte att få bort från läpparna, för jag förstod hur hon hade funderat och försökt förstå på vilket sätt ett par handklovar kunde bli bättre av att vara sönder. Hur skulle hon kunna ha tänkt på det utan att samtidigt tänka på sex? Planen var långt bättre än jag någonsin hade kunnat föreställa mig.



"Man tar ett rep, såhär!" började jag och tog båda handklovarna i händerna. Olivia tittade nervöst på, men också nyfiket, när jag visade hur man skulle trä in ett rep i länkarna som hängde ned från låsanordningarna på klovarna. "Du vet, låset har visserligen nyckel men man kan öppna dem ändå om de är hela." Olivia följde mina rörelser med blicken och hon utstötte ett svårförklarligt ljud av förståelse när hon såg hur sprinten fick låset att gå upp, utan att en nyckel ens kommit i närheten. "Men det kan man väl göra även om de är sönder? Är det inte till och med lättare då?" vågade hon sig på att fråga. "Bara om du har dem framför dig när jag låser" svarade jag och blinkade åt Olivia. "Jo det är klart. Kan man inte komma åt metallbiten bakom ryggen då?" Hon var uppenbart intresserad av det hur det funkade och jag började redan känna mig lite kåt bara av att prata om att låsa fast henne. Det var dock för tidigt att visa det så jag viftade lite med handklovarna så att hon tittade på dem och inte på mig, och framförallt inte mellan mina ben. "Äh, man får vara lite kreativ när man låser fast dig bara" svarade jag och slog upp ett stort leende. Hon reagerade inte ens på att jag hela tiden använde "dig" istället för "den man låser fast" eller något liknande. Olivia nickade och skrattade till, som för att släta över situationens sexuella spänning. Då tittade jag henne rakt i ögonen och när jag funderade på om jag skulle fråga eller inte så försvann omvärlden på nytt. Hennes ögon och mina var det enda jag uppfattade. Det var lika bra att ställa frågan.



"Ska jag visa?" Olivia såg nervös ut och fnissade till. "Ok" svarade hon till slut. "Men bara om du lovar att låsa upp sen." Jag log åt henne och nickade. Visst kunde jag väl låsa upp igen, men inte utan att först retas mer med henne. Utan att ödsla någon tid reste jag mig upp med klovarna i ena handen, och räckte andra handen åt Olivia. Jag ledde vägen och gick rakt mot sovrummet med henne efter mig. Jag undrar vad hon tänkte just då... Efter att ha tänt sänglampan, så att vi åtminstone fick lite ljus, vände jag mig och tittade på henne. I Olivias ögon syntes det att hon var uppspelt, men det var inte lätt att avgöra om det var av upphetsning eller om hon bara tyckte att det hela var lite spännande. Vad jag däremot vet är att jag var upphetsad. Vi stod precis intill min säng och jag hade för avsikt att binda fast henne vid den. Olivias blick var orolig, eller så var hon bara nyfiken. Hon hade ju aldrig varit i mitt sovrum förut. "Lägg dig på sängen" sade jag åt henne och fick en osäker blick till svar. Jag hade ingen lust att börja diskutera hur det hela skulle gå till så jag ändrade bara lite på ordern innan jag repeterade den. "På rygg, på sängen." Blicken var fortsatt osäker men trots det gjorde Olivia som jag sade åt henne. Hon satte sig på kanten av sängen, fick upp benen, lade sig på rygg och skruvade sedan lite på sig tills hon låg bekvämt. "Man måste vara lite kreativ som sagt" sade jag och gick ned på knä bredvid sängen för att sträcka mig in under den och ta fram det smala rep som jag såklart redan visste låg där och väntade. Det hade jag lagt dit redan när jag hämtade handklovarna från början. Jag kunde ju inte veta att det skulle komma till användning så snabbt förstås, men hoppats hade jag såklart.



Med repet i en hög intill knäet sade jag åt Olivia att sträcka sin bortre hand mot mig och hon gjorde det utan att protestera. Ett ögonblick senare satt ena handkloven runt hennes handled och jag spände den lagom mycket, så att hon verkligen satt fast, men inte så hårt att den skavde. Därefter greppade jag den andra handen för att sätta på den andra kloven. Hon var varm om handen och lite fuktig, förmodligen av handsvett. Hon måste ha varit nervösare än hon visade, eller mer upphetsad kanske. Det metalliskt klickande ljudet när kloven spändes åt gjorde åtminstone mig upphetsad. Snart var hon fastbunden i min säng. "Får jag din andra hand igen?" frågade jag henne, och när hon räckte den till mig tog jag upp repet från golvet. Olivia tittade förvånat på det men ifrågasatte inte var det kom ifrån, varför det fanns så tillgängligt. Istället följde hon repändens resa in genom länken och hon tittade intresserat på när jag knöt fast det och testade så att det satt ordentligt. "Den lossnar inte i första taget" mumlade jag, mest för mig själv, och Olivia drog handen åt sig för att testa. "Tror inte jag heller" fick hon fram, men inte mer än så. Med repet i handen gick jag runt sänggaveln tills jag stod på motsatta sidan av henne. Olivia följde mig med blicken hela vägen. När jag sjönk ned på knä och kastade in repet under sängen lyckades hon få fram något mer. Något om att jag väl inte tänkte lämna henne där? Vad skulle jag svara på det? Att lämna henne fastbunden i min säng fanns inte med i planen. Inte för att planen var särskilt väl uttänkt, eller uttänkt alls för den delen. Vid det här laget tog jag det hela mest som det kom.



Det är svårt att följa en plan när man är kåt, ännu svårare är det att sluta vara kåt när en söt tjej ligger halvt fastbunden i ens säng. "Det är nog ditt sista bekymmer just nu" svarade jag kryptiskt utan att reflektera över hur Olivia kunde tänkas uppfatta innebörden av svaret. Jag gick runt sängen igen och hamnade på den sida där jag börjat. "Vad menar du?" hörde jag hennes mjuka röst från sängen. Den lät inte riktigt som förut. "Va? Nej, inget" svarade jag snabbt, samtidigt som jag drog i repet tills jag såg att hennes hand sträcktes ut mot sängkanten på andra sidan. Jag tog tag i handen närmast mig och höll upp den så att jag kom åt länken på handkloven. Olivia tittade upphetsat på. Vid det laget var jag säker på att det var det hon var och inget annat. När repet var igenom länken sträckte jag det genom att dra det mot mig. Jag lade hennes hand på täcket och tittade henne i ögonen. "Säg till om jag sträcker repet för hårt, okej?" Olivia svalde och nickade. I hennes ögon syntes det tydligt nu att detta gjorde henne upphetsad. Hon kunde inte dölja det längre. Jag drog åt repet hårdare tills armarna var fullt utsträcka och när hon inte längre kunde röra på sig så knöt jag en rejäl knut så att repet inte skulle kunna lossna. Nöjd över mitt hantverk log jag stort när jag tittade ned på Olivia där hon låg som ett kors. "Försök komma loss nu då!" uppmanade jag henne. Hon försökte dra armarna åt sig men det såg mest komiskt ut eftersom hon knappt kunde röra dem mer än varsin centimeter på var sida. Drog hon hårdare med en arm så sträcktes den andra ut ännu mer. Olivia tittade upp på mig. "Går inte" svarade hon men inte mer än så. "Kan du öppna handklovarna tror du?" fortsatte jag. Hon skakade på huvudet. "Finns inte en chans" svarade hon allvarligt utan att släppa mig med blicken.



Där Olivia låg nu var hon helt och hållet utlämnad till min vilja. Ville jag vara dum kunde jag bara gå därifrån och hon hade inte haft en chans att någonsin komma loss. Men jag har redan nämnt att jag inte hade för avsikt att lämna henne där, eller hur? Istället stod jag och tittade på henne. Det fanns bara en enda sak i världen som jag ville göra med tjejen i min säng och det var att knulla henne. Redan första gången vi träffats hade den tanken slagit mig och inte mycket hade förändrats sedan dess, åtminstone inte i det avseendet. Jag kände hur det spände i skrevet när jag började bli hård men jag brydde mig inte om att försöka dölja det längre. Det hade varit omänskligt att inte få stånd i den situation vi befann oss. Klandrade hon mig för det, ja då fick hon väl göra det. Efter att vi tittat på varandra en lång stund tillät jag blicken glida nedåt. Olivias läppar var lätt särade och hon andades genom munnen nu, tyngre än innan också. Eftersom jag redan var kåt kunde jag inte låta bli att fantisera om att ha de där läpparna slutna om min kuk, om att knulla Olivias mun där hon låg helt hjälplös. Mina jeans kändes ännu trängre nu än de gjort nyss och jag fortsatte nedåt med blicken för att inte bli tokig av upphetsning. Den vita kortärmade tröjan hon hade på sig dolde inte mycket alls. Brösten hade synts igenom tyget om det inte varit för behån, vars kupor gav illusionen av mörka skuggor under tröjan. Jag ville veta hur Olivias bröst såg ut, hur de kändes och hur de smakade. Jag kom på mig själv med att stirra på dem och tvingade blicken ännu längre ned, inte tillbaka till ögonen, utan till vad jag i min enfald inbillade mig skulle vara ett mindre upphetsande område.



Jag har alltid gillat magar på tjejer. En fin mage är något av det bästa som finns, strax efter en välformad rumpa, och Olivias tröja hade hamnat lite på sned när jag band fast henne. Det innebar att tyget inte gick hela vägen ned till byxorna utan det lämnades en smal flik av naken hud, för mina ögon att sluka med hull och hår. Eftersom våren ännu inte hade kommit så långt den här kvällen så var Olivia inte särskilt solbränd. Från den vita färgen på tröjan var magen bara ett par nyanser mörkare, men herregud så sexig hon var! Jag fick ruska på huvudet för att komma till sans igen och slängde en snabb blick på de jeansklädda benen innan jag tittade henne i ögonen igen. När våra blickar möttes syntes det tydligt att Olivia tyckte om hur jag precis tittat på henne. Hennes andning var försiktig men ändå lite ryckig, vilket ytterligare avslöjade att hon var upphetsad. Om hon bara vetat hur kåt jag var på henne... "Nu kan jag göra vad jag vill med dig, vet du vet?" Orden överraskade även mig själv. "Mm" svarade Olivia försiktigt jakande, inte mer. "Vet du vad jag tänker göra då?" fortsatte jag. Jag kunde inte hålla mig längre. Det fanns bara en sak jag kunde tänka på och det var att Olivias kropp måste bli min. Jag måste knulla henne. Varenda tanke som påbörjades i min upphetsade hjärna slutade med orden "och knulla Olivia". Några variationer förekom säkert men jag kunde inte sluta tänka på hur skönt det hade varit att trycka in min hårda kuk i Olivias sexiga kropp. Hon skakade på huvudet till svar, och det tog lite för lång tid innan jag förstod vad det var hon faktiskt svarade på. "Så här!"



Handling brukar betyda mer än ord så jag sade inte mer än så utan satte istället ena knäet bredvid Olivias mage innan jag svängde över benet och placerade andra knäet på motsatt sida. Grenslande hennes kropp på det viset stirrade jag Olivia i ögonen ovanifrån och hon i sin tur tillbaka upp på mig. Hon slickade sig nervöst om läpparna, pressade ihop dem och andades tungt genom näsan. Istället för att slita av henne kläderna, vilket jag helst av allt ville göra, drog jag istället luggen åt sidan. Olivias kind var nästan febrigt varm mot fingrar när jag smekte den och med toppen av pekfingret mot hennes underläpp drog jag den nedåt tills jag tappade greppet och den snabbt åkte upp för att möta överläppen, med ett försiktigt ploppande ljud. Olivia protesterade fortfarande inte. Jag insåg då att jag absolut måste kyssa henne. Läpparna var alltför mjuka och varma för att motstå impulsen. Det spelade knappt någon roll längre om detta var något som även hon ville. Olivia var trots allt fastbunden och jag kunde ju göra vad jag ville med henne. Så jag lutade mig fram och tryckte mina läppar mot Olivias. De var till och med skönare än jag hade föreställt mig, villigt halvöppna och ännu mjukare nu än mot fingret. Strax möttes tungorna i små cirklande rörelser. För att kyssa Olivia i den ställningen måste jag som sagt luta mig framåt och i den ställningen var det omöjligt att inte trycka skrevet mot hennes mage. Hon var osannolikt skön att trycka sig mot på det sättet. Jag vet inte om det är för att hon faktiskt är mjukare än andra eller om det snarare var min kåthet som fick det att kännas så. Hursomhelst så pressade jag skrevet mot henne och smekte på så sätt min kuk med hjälp av hennes kropp. Vad skulle hon göra? Trycka bort mig? Det kunde hon inte gjort ens om hon hade velat.



När jag avslutade kyssen lutade jag mig tillbaka och stirrade på Olivia där hon låg och andades i ojämna stötar. Jag vet inte om hon kände sig lika yr av upphetsning som jag men hon var i alla fall alldeles avgjort påverkad. Som vanligt kunde jag inte hålla blicken i styr utan tittade Olivia ömsom i ögonen, ömsom på hennes sexiga kropp. Med ett leende flyttade jag mig bakåt över henne och grenslade istället låren. Därifrån var det nämligen mycket lättare att göra det jag hade i åtanke. Med framsträckta händer smekte jag henne lätt över halsen, för att sedan placera händerna på respektive sidor av bröstkorgen. Jag ville se reaktionen i Olivias ögon och fäste därför blicken i hennes när jag tryckte med händerna mot brösten från utsidan. Det var väl inte riktigt så att hon himlade med ögonen, det vore inte en helt rättvis beskrivning. Snarare blev blicken dimmig när jag tryckte ihop hennes bröst. Det var nu uppenbart att hon tyckte om det, att hon inte tänkte protestera mot de friheter jag tog mig med hennes hjälplösa kropp. Känslan av de runda och mjuka brösten mot mina händer gav mig mersmak och med en hetsig rörelse slet jag upp tröjan på Olivia så att magen blottades helt. Hon var förmodligen inte riktigt beredd på den snabba utvecklingen av situationen, för hon flämtade till ganska kraftigt av mitt plötsliga tilltag. Men fortfarande hördes inga protester. Det var det här hon hade velat hela tiden, det minns jag att jag tänkte. Den tanken upprepades gång på gång i huvudet och du kan säkert gissa vilka ord som följde som en svans, varje gång. "Knulla Olivia!" Nu var det mer som en uppmaning från mitt inre, eller kanske snarare från kuken egentligen. En tvingande uppmaning som ledde mina händer vidare.



Med baksidan av fingrarna smekte jag Olivias mage och kände värmen från densamma mot mig. "Knulla Olivia!" De två enkla orden ekade som ett mullrande åskväder inom mig. Jag försökte skaka av mig tanken, åtminstone tänka något mer än det, men det var de orden och inga andra som genljöd starkast inom mig. Vi tittade på varandra och i Olivias ögon läste jag nästan samma ord. "Knulla mig Björn. Snälla knulla mig!" vädjade de ljudlöst till mig. Det finns tillfällen när man blir så kåt att allt annat försvinner, när det sunda förnuftet flyger sin kos och det enda som finns kvar är upphetsningen och det den driver en till. Detta var just ett sånt tillfälle, då man blir vansinnig om man råkar vara ensam, men det var jag ju inte. Olivia låg fastbunden under mig och i hennes ögon läste jag kåta uppmaningar om att utnyttja hennes kropp, att göra vad jag ville med henne, utan någon hänsyn till vad som eventuellt är rätt eller fel. Vilken kåt liten slyna! Tankarna tog nu omvägar kring de två ekande orden och gav plats åt andra, men minst lika fula. "Knulla henne. Knulla den lilla kåtslynan!" ekade nya ordföljder i min överhettade hjärna. Tankarna gjorde mig yr, ja närmast berusad av kåthet, och jag måste ge utlopp för den översvallande känslan på något vis, bekräfta den och ge den näring. "Det var det här du ville hela tiden va?" frågade jag Olivia och hörde själv hur min röst antog en irriterat anklagande ton. Hon tittade häpet upp på mig och skakade på huvudet. "Jo, du ville att vi skulle hamna här. Erkänn!" Hon såg osäker ut, dimmig i ögonen av upphetsning när anklagelsen hamrade mot bröstet.



"J-jag kunde ju inte veta att..." Längre hann hon inte förrän jag satte handen för Olivias mun och fick tyst på henne. Med andra handen smekte jag ena bröstet, klämde på det och njöt av mjukheten som mötte min hand. "Det var precis det här du hade planerat skulle hända, för du är en kåt liten slyna. Eller hur?" Ögonen gjorde en desperat rullande rörelse hos Olivia när jag fortsatte anklaga henne, men hon visste inte vad hon skulle svara, eller för den delen hur. Jag höll trots allt fortfarande för hennes mun och jag kände mot handryggen hur hon hon andades tungt genom näsan för att överhuvudtaget få luft. Mitt i kåtheten måste jag ha insett det omöjliga i situationen, så jag omformulerade mig för att få ett svar. "Är du en kåtslyna?" morrade jag fram. Inget svar. Jag smekte brösten hårdare med andra handen och såg hur Olivia slöt ögonen av njutning. Det var egentligen bevis nog, men jag ville ha ett riktigt svar så jag upprepade frågan. "Är du en kåtslyna Olivia?" Hon stirrade upp på mig med en bönfallande blick om att slippa svara på den frågan. Med ögonen fortfarande spända i hennes upprepade jag frågan ännu en gång. Min kåthet visste inte längre någa gränser. Fick jag bara rätt svar på min fråga så skulle jag knulla Olivia, hårt! Till slut slöt hon ögonen och nickade. Den lilla rörelsen av huvudet släppte lös något vilt inom mig och jag släppte munnen med handen och greppade istället den redan halvt uppdragna tröjan. I en enda rörelse slet jag upp den ännu högre så att brösten bara doldes av den svarta behån. Jag vet inte om tröjan kanske gick sönder lite eller ej. Just då kunde jag inte brytt mig mindre. Vad jag däremot brydde mig om var behåns konstruktion...



Folk brukar säga att jag har ovanligt mycket tur. Jag vet inte om de har rätt eller inte. Själv tycker jag mig inte ha märkt av det så mycket, men å andra sidan kanske man vänjer sig vid en viss nivå av tur, så att det känns normalt efter ett tag. Men åter till behåns konstruktion. Där hade jag i alla fall tur! Eftersom Olivia var fastbunden skulle det ha varit omöjligt att få av henne en vanlig behå. Det tror jag åtminstone, tjejer verkar ju å andra sidan ha en smått otrolig förmåga att ta både på och av sig en behå oavsett omständigheter. Den behå som Olivia hade på sig just den här dagen var av den sorten som man knäpper mellan kuporna, på framsidan. Insikten om detta fick mig att skina upp i vad som måste ha sett ut som ett riktigt varggrin. Jag anade redan brösten där bakom kuporna, och hade ju redan smekt dem genom tröjan, men det räckte inte. Inte när jag var så kåt som jag var. Det tog inte mer än bråkdelen av en sekund att få upp knäppningen men innan jag slet kuporna åt sidan stirrade jag Olivia i ögonen. "Då har du inget emot att jag gör såhär va?" Jag brydde mig inte om att vänta på svar utan slet helt sonika kuporna åt varsitt håll så att de runda brösten blottades. Herregud så sexig hon var! Bröstvårtorna var redan styva och pekade rakt upp. Ytterligare ett bevis på det jag misstänkt hela tiden, att Olivia var lika kåt som jag. Jag ödslade ingen tid utan dök ner med munnen och tog en av de hårda vårtorna mellan mina läppar. Den smakade svagt, men underbart i upphetsningen, och den trotsade tungan när jag tryckte den åt olika håll. Den andra bröstvårtan var lika underbar och när jag lyckats slita mig från även den, då tryckte jag ihop de båda brösten och njöt stort när jag stirrade på dalen som skapades mellan dem.



"Din kåta lilla hynda!" utbrast jag upphetsat och förvånades nog själv lika mycket som Olivia av ordvalet. Hon svarade inte men flämtade ännu kraftigare än förut när hon villigt tog emot de fula orden. Där låg hon alltså, med brösten blottade och glänsande av saliv, med armarna utsträcka åt sidorna utan att kunna röra sig. Bordet var dukat, maten framställd, och jag var hungrig som en varg på Olivias sexiga kött. Det vore fel att säga att jag var trött på brösten, man tröttnar aldrig på ett par fina bröst, men jag ville ha mer, min hunger var liksom av ett annat slag. Sanningen är att jag ville ha hela henne, varken mer eller mindre. Jag kröp därför längre ned längs benen och kysste den sexiga magen, målade en cirkel av saliv runt naveln innan jag kysste Olivia mot nedersta delen av magen. Där gjorde jag ett uppehåll för att istället smeka henne med händerna, från revbenen och vidare ned mot magens underbara mjukhet. Jag greppade henne hårdare där, precis vid höfterna, och stirrade henne i ögonen. De blå ögonen i Olivias ansikte var glansiga och påminde på något vis om vattenansamlingar. Det kan låta lite pretentiöst, men jag bryr mig inte; hennes ögon framstod som laguner i det underbart formade landskap som hennes ansikte bjöd min blick. Utan att släppa henne med ögonen förde jag händerna till byxorna, lät ett finger glida innanför linningen och vidare mot mitten där jag till slut knäppte upp knappen. Ännu en flämtning från Olivias mjuka läppar. Själv måste jag ha andats minst lika tungt. Rösten inom mig var nu på väg att få precis det den upprepat som en mantraliknande befallning.



Gylfen åkte ned och jag drog isär byxorna. Där under syntes ett par svarta bomullstrosor med någon sorts spetslinning längs kanterna. Hade hon tagit på sig just de där underkläderna för att vara sexig inför mig? Det dunkade mellan mina egna ben och jag kunde inte koncentrera mig på något annat än att fortsätta klä av Olivia. Eftersom hon hade det mesta av min tyngd mot sina vader kunde hon inte gjort motstånd men benen försökte inte ens röra sig. Hon ville alltså att jag skulle fortsätta. Därför greppade jag byxorna vid varsin sida och drog dem nedåt. Olivia hjälpte till genom att lyfta på rumpan och höja underlivet mot mig. Att hon gjorde just så fick mig att titta upp och i hennes ögon igen. "Du är kåt nu va?" frågade jag henne med febrig röst men fick inget svar. Det irriterade mig att hon inte ville svara på mina frågor så jag ryckte till hårdare än jag först tänkt och fick ned byxorna till knäna. De svarta trosorna mot huden gav upphov till en sjukt sexig kontrast och jag fastnade med blicken där en lång stund medan jag flyttade på mig så att jag kunde dra av Olivia byxorna helt. "Låter du mig göra vadsomhelst med dig, va!?" Jag kunde inte hålla tillbaka längre men hon svarade fortfarande inte. Istället för att upprepa frågan lade jag en hand mitt på de svarta trosorna och rörde fingrarna sakta över Olivias fitta tills hon började flämta flera gånger efter vartannat och inte kunde andas normalt längre. Sakta lät jag ett finger leta sig nedåt, in mellan låren men hela tiden med fingertoppen mot trosorna. Där nere möttes jag av värme och fukt. Olivia lurade ingen med sin tystnad, allra minst mig. När jag smekte blygdläpparna utanpå trostyget gnällde hon till av njutning. Herregud, hur kan en människa vara så sexig?



Jag flyttade mig och satt strax vid sidan av Olivias mage. I den ställningen var det lättare att använda handen som jag ville och jag stack långsamt in den innanför trosorna, där jag möttes av strävt hår i en avlång figur. Ännu lite längre ned kunde jag känna de mjuka och fuktiga blygdläpparna. Inget tyg var i vägen nu och jag stack ned handen ännu djupare i trosorna tills jag fick in ett finger, sedan två, mellan läpparna. Där innanför var Olivia inte bara fuktig utan direkt våt, och jag kände återigen hur det ryckte till mellan benen på mig själv. När jag drog ut handen och tittade på fingrarna glänste de av Olivias safter. Vem vet om jag log åt åsynen? Det gjorde jag säkert. När jag drog isär fingrarna bildades två snuskiga strängar mellan dem och jag skulle precis stoppa fingrarna i munnen för att smaka på Olivias kåthet när jag fick en bättre idé. Jag förde handen mot Olivias ansikte som hon snabbt vände åt sidan, som för att komma undan, så med andra handen tvingade jag henne att titta rakt på mig och hennes blick flackade snabbt mellan de glänsande fingrarna och mina ögon. Jag höll henne om hakan så att hon inte kom undan och smetade ut safterna över läpparna, utan att stoppa in fingrarna i munnen på henne. Eftersom hennes armar var usträckta och fastlåsta fanns det nu bara ett sätt att få bort det snuskiga kletet från läpparna. Det är ungefär som när man äter munkar med socker på. Det senare fastnar på läpparna och även om det egentligen inte gör så mycket (man skulle kunna tänka sig att låta sockret vara kvar om det fanns någon poäng med det) så är det som om man helt omedvetet ändå slickar bort smulorna. Logiken visade sig stämma lika bra med kåtsafter. Efter bara ett par sekunder slickade Olivia sig om läpparna och tvingades på så vis känna smaken av sig själv.



"Vad gör du!?" frågade jag henne med anklagande röst. Olivia stirrade skuldmedvetet upp på mig men visste såklart inte vad hon skulle svara. "Din lilla slyna" fortsatte jag och hon nekade inte heller till den anklagelsen, varken med ord eller gester. "Jag vet nog vad du vill ha!" väste jag och reste mig. Jag stirrade ned på Olivia där hon låg i sängen medan jag knäppte upp byxorna. "Du vill ha kuk va?" Inget svar. Jag drog av byxorna och såg hur hon stirrade på mitt skrev. "Du vill ha kuk" konstaterade jag nu istället. Det tog inte lång tid att få av sig tröjan och när jag slängt den åt sidan drog jag av mig kalsongerna också så att min hårda kuk stod rakt ut. Olivia kunde inte låta bli att stirra på den och detta gjorde mig ännu kåtare. Snart hade jag knäna på ömse sidor av hennes bröstkorg och jag tittade ned på Olivia där hon låg med min hårda kuk svajande över sitt ansikte. "Du är en kåtslyna Olivia, eller hur?" Fortfarande inget svar och jag höll på att bli tokig, därför lutade jag mig framåt så att kuken snuddade vid Olivias kind. "Säg att du är en kåt liten slyna. Säg det!" beordrade jag och lät samtidigt kuken glida över munnnen på Olivia. Känslan av hennes läppar mot ollonet skickade sköna ilningar genom kuken och upp i magen. "Jag är en kåt slyna" viskade hon fram under mig och orden fick det att kännas som om min bröstkorg skulle sprängas. "En snuskig liten hynda" fortsatte jag och väntade på att hon skulle upprepa orden. När hon tog för lång tid på sig sträckte jag mig bakåt och placerade handen mellan hennes ben. Jag började massera det fuktiga svarta tyget och det tog inte lång tid förrän rörelserna gav effekt. "En snuskig liten hynda" hörde jag Olivia säga. Då ska jag behandla dig som en sådan också, tänkte jag för mig själv och smekte henne hårdare, tills desperata ljud av njutning lämnade hennes snuskiga läppar.



Genom att placera handen under Olivias huvud kunde jag få till en bättre vinkel och med andra handen om min kuk smekte jag mig själv mot hennes vackra ansikte så att kinderna snart glänste av försats, som lämnat spår efter sig i det vackra ansiktet. Jag drog tillbaka förhuden och strök ollonet mot Olivias haka innan jag lyfte hennes huvud ytterligare lite så att kuken tryckte mot underläppen. Jag vet inte om det var samma sockerlogik som gjorde sig gällande återigen men snart kände jag en underbart varm och fuktig tunga som slickade på undersidan av ollonet. Det var otroligt skönt och jag ville genast ha mer, så jag rörde hela skrevet framåt och gled på så sätt in i den ännu varmare munnen som jag längtat så efter. Vilken slyna Olivia var som villigt tog emot min kuk på det sättet! "Sug mig Olivia" utbrast jag och hon började genast suga på ollonet och slicka på det inuti sin mun. "Sug mig som en liten hora!" Det sista ordet fick henne att rycka till och hon tittade upp på mig med en blick som är svår att beskriva. "Gör som jag säger åt dig!" fortsatte jag irriterat och ögonblicket därefter lekte den sköna tungan över ollonet på nytt. Med kuken innanför Olivias sköna sugläppar kunde jag sträcka mig bakåt igen och smeka hennes fitta innanför trosorna. De varma blygdläpparna dröp av kåtsafter och jag smekte först dem och sedan högre upp där jag började massera den svullna klitorisen. Olivia var inte bara sexig, utan också väldigt kåt. Det rådde inget tvivel om den saken. Dessutom sög hon mig otroligt skönt med sina mjuka läppar. Samma läppar som jag nyss lurat henne att slicka rena från de egna safterna.



Snart drog jag mig ur Olivias mun och rörde mig istället bakåt över hennes kropp. Jag kunde inte hålla mig längre, jag måste knulla henne. Nu! Eftersom hon inte var beredd på rörelsen så följde en del saliv med ut ur munnen och den genomskinliga vätskan, säkert utblandad med försats från min kuk, lade sig som ett långt spår över ena bröstet. När jag kommit tillräckligt långt bak greppade jag tag om trosorna och drog dem nedåt. De gled lätt av, nedför låren och snart låg Olivia där naken, sånär som på tröjan som fortfarande låg hopknölad strax under hakan. Den fick vara kvar där eftersom jag inte tänkte släppa loss Olivia. Inte än i alla fall. Utan trosor på sig såg jag det där sträva håret som jag hade känt mot fingrarna innan. Det var brunt, format som en liten triangel på högkant. Åsynen av den medvetet skapade underlivsfrisyren fick mig att andas tungt av kåthet och jag tvingade isär Olivias ben utan att mötas av något motstånd. Där låg hon nu framför mig, öppnad och redo att bli knullad. De våta blygdläpparna glänste inbjudande och fick min kuk att rycka av het förväntan. Jag körde fram mina knän, lyfte på Olivias ben och fick in mina lår under hennes. Sedan lutade jag mig fram och tittade henne i ögonen samtidigt som jag med ena handen styrde in kuken mellan hennes särade ben. Pupillerna vidgades så att det gröna i ögonen syntes mer, när jag kände blygdläpparna omsluta ollonet blev Olivias blick ofokuserad och dimmig. Hon utstötte små ljud av njutning som jag knappt hörde när blodrusningen fick mina öron att susa, samtidigt som jag gled in i hennes kropp.



Värmen från Olivias fitta var alldeles underbar, fuktigheten likaså, och när jag stötte framåt och gled djupare in kramade den trånga fittan otroligt skönt runt min kuk. Ännu jag var jag ändå bara halvvägs inne och jag drog mig bakåt för att stöta framåt på nytt. Olivia tog med tysta stön emot mer av kuken och när jag stötte framåt en tredje gång kom jag hela vägen in och omslöts helt av hennes kropp. Inför nästa stöt höll jag inte alls tillbaka längre, utan tryckte mig djupt in tills Olivia spärrade upp ögonen. Det var väl för att jag fyllde upp henne helt, antar jag, för det gjorde jag verkligen. När jag stötte så långt in det gick så tog det stopp precis när jag inte hade mer att ge och ibland kunde jag känna där längst inne hur något tog emot och mötte mitt ollon. Varenda gång just det hände så stönade Olivia extra mycket, men om det var för att hon tyckte det var skönt eller om det gjorde lite ont vet jag inte. Hursomhelst tror jag att hon tyckte om känslan av att bli helt uppfylld. Jag vet i alla fall med säkerhet att det var skönt för mig. Olivias kropp var ännu skönare att knulla än den var sexig att titta på, och med armarna fastlåsta och utsträckta på det sättet var hon ännu sexigare. Rösten jag berättade om innan, den som sade åt mig gång efter gång att knulla henne, den började säga nya saker nu. När jag tittade på Olivia och stötte in i henne sökte samma röst efter andra ord, nya sätt att öka min upphetsning och kåthet ännu mer. Min hjärna var samtidigt överhettad och att tänka är inte det lättaste i den situationen, så sökandet verkade gå lite som på måfå. Ett ord här och ett annat där letades upp, testades och avfärdades. Sedan hittade rösten rätt och det blev liksom kortslutning i hela huvudet.



Ordet som rösten hittat var det där fula ordet som man fått lära sig att man inte ska använda, eftersom det är förolämpande och på alla sätt och vis helt enkelt fel. Du vet vilket ord jag menar, eller hur? Trots att jag försökte förmå mig själv att tänka andra saker, andra ord, eller att inte tänka alls, så ruskades hela jag om av upphetsning när jag återkom till just det där ordet. Det hände varenda gång och till slut gav jag efter och tillät mig tänka det, att säga det inombords. Din lilla hora, formulerades tanken. Jag hade visserligen redan sagt till Olivia att suga mig som en hora, men det var inte alls samma sak som att tänka att hon var det ordet. Skillnaden kan verka liten men när jag knullade Olivias underbart trånga och sköna fitta så gjorde avsaknaden av det där "som en" hela skillnaden. Andra ord placerades före och efter men det var "hora" som gång på gång orsakade samma kortslutning av otyglad kåthet. Det upprepades hela tiden i tanken och till slut kunde jag inte hålla det inom mig längre, jag ville inte ha det för mig själv längre, stod inte ut med att hålla det gömt. Jag stannade upp i stötarna, lyfte upp Olivias ben och placerade båda fötterna på ena axeln så att den våta fittan klämde extra mycket runt kuken. Sedan tittade jag Olivia i ögonen och sa det, samtidigt som jag tryckte mig snabbt och hårt in hennes kropp. "Din lilla hora!" löd meningen. Olivia spärrade upp ögonen igen, precis som de gånger jag kom för långt in i henne, eller kanske ännu mer, men det var inte därför den här gången. Utan att bry mig om hennes reaktion stötte jag kuken hårt in i hennes fitta på nytt, sedan ännu en gång. "Din underbara lilla hora!" löd nästa utbrott och Olivia reagerade genom att pressa huvudet hårt bakåt mot sängen så att ryggen gick upp i svank.



Att ett ord kan göra så stor skillnad... Ändå räckte det inte. Jag måste få höra henne säga det själv. Tänk att få höra Olivia säga det om sig själv samtidigt som jag stötte min kuk djupt in i henne. Herregud! "Säg det!" flåsade jag fram. Det var svårt att prata när hon var så skön, ännu svårare att säga något med en innebörd utöver den njutning ett stön avslöjar. Olivia tittade upp på mig och om hon tvekade eller bara väntade vet jag inte. Hon gungade samtidigt fram och tillbaka av mina stötar, brösten likaså. Jag stötte hårt in i hennes fitta och stirrade på henne. "Säg det Olivia!" lyckades jag få fram. "Jag är..." började hon men avbröts av sitt eget stön. "Jag är en liten hora" sade hon sedan till slut. Min inre värld exploderade! Kraftfulla ilningar gick genom kroppen och ned till kuken, som ju var omsluten av Olivias kropp. Den snuskiga lilla slynan, den lilla horan. Hon sade det verkligen! Orden ekade länge i mitt huvud, dånade fram som åska. Den mjuka rösten som använde såna ord om sig själv, nej jag klarade inte mycket mer. Jag ville vända henne och knulla henne hårt bakifrån, dra henne i håret och göra de fulaste saker jag kunde komma på, men det gick såklart inte. Hon var ju fastlåst och kunde inte vända sig om, eller bli vänd på för den delen. Istället drog jag mig ur Olivias fitta och tog hennes båda ben i händerna. Trots att det inte gick att vända på henne så kunde jag fortfarande flytta benen. Så jag gjorde just det, vinklade dem åt sidan och placerade henne i en ställning som, såhär i efterhand, påminde lite om Jesus på korset med böjda ben. Eller en fosterställning kanske, du får kalla det vad du vill. Armarna var i alla fall utsträckta och trots att Olivia låg på rygg så kunde hon vrida tillräckligt mycket på höften så att låren gick i en rät vinkel ut från kroppen, därefter en böj vid knäna och så fötterna i riktning mot sängslutet, bredvid mig.



Med Olivia placerad i den ställningen makade jag mig bakåt och stirrade på hennes kropp. Varenda kurva och linje tiggde i mina tankar om att bli knullad, varje liten yta av slät hud på kroppen beordrade mig att trycka in kuken i henne på nytt. Olivias rumpa presenterade en syn för mina ögon som fick mig att stöna högt av åtrå. En sekund utanför hennes underbara kropp var en bortkastad sekund och jag tog därför tag i ena vaden och drog den bakåt, in mellan mina ben, samtidigt som jag tryckte det andra benet uppåt. Olivias fitta hypnotiserade mig, de genomskinliga safterna som fick den att glittra precis som min kuk gjorde det svårt att andas. Samtidigt cirkulerade det där ordet i mina tankar. Där låg hon nu och lät mig vända och vrida på henne precis som jag ville. Vilken underbar liten kåtslyna hon var ändå, vilken snuskig liten hora. Samma sorts kortslutning uppstod ännu en gång och jag kände kuken rycka till för att därefter landa mot insidan av Olivias lår, strax ovanför knäet. Med den hårda kuken i handen fortsatte jag framåt och placerade mig så att jag med lätthet kunde trycka mig in i Olivias våta fitta. I ögonvrån anade jag hur hon tittade på mig men jag kunde inte släppa den underbara fittan med blicken, hur ollonet försvann till hälften in mellan blygdläpparna, sedan helt och hållet när värmen omslöt mig och slutligen den berusande åsynen av hur hela kuken försvann in i Olivias kropp. Jag kunde inte andas ordentligt, ännu mindre tänka klart. "Slyna" slank ett hetsigt ord ur mig. "Kåta hynda!" fortsatte jag utan att kunna hindra mig själv, när jag stötte hårt in i henne och smekte brösten slarvigt med vänsterhanden. Fler stötar och underbar njutning sköljde över mig. "Vad är du för något?" Nu hade den där inre rösten fått kontroll över mig fullständigt. Den måste få höra Olivia säga det igen. Även jag måste få höra det igen.



"Din kåta lilla hora" hörde jag Olivia benämna sig själv mellan två stön och i samma ögonblick ryckte kuken till inuti hennes kropp. Nu var det på allvar. Jag klarade faktiskt inte mer, och vem kan klandra mig? Jag stötte ännu hårdare in medan den lena röstens ord genljöd i huvudet. Tre stötar, sedan två till, omsluten av Olivias sköna värme och ackompanjerad av hennes ljud när jag penetrerade den våta fittan. Därefter blev pirren av njutning alldeles för kraftfulla och jag drog ut kuken ur henne. Med vänster hand tvingade jag hennes böjda ben nedåt mot sängen medan jag runkade mig med den andra handen. Kuken pulserade redan och jag stirrade på brösten, sedan på Olivias ansikte när jag smekte mig själv. Till slut kom det, till slut kom jag. En kraftfull stråle av vitaktig och tjock sperma målade en båge genom luften och landade som ett långt och blekt piskrapp över sidan av Olivias mage. Jag drog tillbaka förhuden och njöt stort av känslan när nästa stråle letade sig ut ur min kuk, denna gång ännu kraftfullare. Den snuskiga sperman nådde hela vägen till den uppdragna tröjan, som nästan omedelbart mörknade där jag träffat, och från tröjan lade sig kletet som en svans ned till ena bröstvårtan. Jag fortsatte runka och uttryckte min njutning genom både stön och flämtningar när en svagare stråle föll ned på låret och den övre skinkan. När jag fortsatte smekningarna rann tunnare droppar ur mig och gjorde Olivias kropp genomskinligt prickig. Min njutning på hennes sexiga kropp. Jag kände mig nästan elak som förfulade den med min sperma, men även i detta tillstånd var hon otroligt vacker, kanske till och med vackrare än förut!



Jag kan fortfarande se bilden helt klar framför mig, hur hon ligger där och biter sig i underläppen, med ögon som är vilda av kåthet. Hennes propp besudlad av min sperma och tröjan likaså. Senare, när jag släppt loss henne och vi klätt på oss igen, satte vi oss i soffan och fortsatte prata. Då var det inte längre Olivias blick som gick vilse mot bordet. Istället var det min egen som inte kunde låta bli att snegla mot den vita tröjan med fläckarna, beviset för vad jag gjort med Olivia, vad vi hade gjort i rummet intill bara en liten stund tidigare. Redan då ville jag knulla henne igen, men det kändes som att det var hennes tur nu, att få njuta lika mycket som jag hade njutit av henne. Innan hon gick hem, till flickrummet hos föräldrarna, fick jag av henne kläderna igen. Olivia visade sig smaka nästan lika underbart som hon var skön. Det är synd att vi inte träffas längre, men sånt är livet, antar jag.

3 kommentarer:

  1. Älskar alla dina "sagor", blir så härligt våt och kåt ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det var ju bra! Det är lite det som är tanken antar jag. Med lite tur blir det fler kapitel innan sagan är slut. ;)

      Radera
  2. Du skriver väldigt bra. Fortsätt skriva och helst med lite lagom bondage i.

    SvaraRadera