tisdag 28 maj 2013

Kapitel 43: Veckans långsammaste dag (Del 1)

Söndag är som alla vet den långsammaste dagen. Ibland tar man igen sig och slickar såren efter en utekväll, andra gånger tar man det bara lugnt och tittar på någon halvdålig film. Det är helt enkelt en dag då man oftast inte orkar ta sig för något större projekt. Det är ju trots allt det lördagen är till för. Julia och Carl brukade spendera söndagarna tillsammans, hos honom. Så var också fallet den här helgen och de vaknade först när klockan börjat närma sig lunchtid. Kvällen innan hade de gått ut med kompisar och haft kul. Carl blev lite full och mådde följaktligen därefter nu dagen efter. Julia däremot var ganska pigg. Det var inte mycket hon hade fått i sig på kvällen, så någon bakfylla behövde hon definitivt inte dras med. Pigg är kanske fel ord förresten. Hon var snarare klarvaken, utan att fördenskull ha någon drivkraft att hoppa upp ur sängen och springa ut, för att göra något spännande eller så. Det var kort sagt söndag, och det kändes just som en sådan. En ursäkt för att inte göra mycket alls, mer än att slappna av och ta dagen som den kom. De låg kvar i sängen och småpratade om allt möjligt i säkert en timme, innan de ens kom på tanken att äta frukost. Även om hon aldrig hade erkänt det så tyckte Julia att det faktiskt var lite mysigt när Carl var småbakis. Det förändrade hans röst, så att den blev ännu mörkare än vanligt. Hon brukade vila huvudet mot hans bröstkorg sådana morgnar, för att känna vibrationerna mot kinden och örat när han pratade. Var Carl riktigt trött kunde rösten bli så djup att hela sovrummet skakade och blev otydligt för Julias blick. Hon tyckte om den känslan men visste egentligen inte riktigt varför. Det var mysigt bara. Men det var också en annan sak som brukade sammanfalla med den där djupa rösten. Hon hade lärt sig att Carl brukade bli extra kåt sådana dagar.



Nu låg hon där igen, med örat och kinden vilande på Carls bröstkorg. För varje andetag åkte hon upp en bit för att sedan glida ned igen, med långsamma hjärtslag som angav livstempot, nästan som trummaren på ett galärskepp av romerskt snitt. Dubbla slag och sedan en paus, så ytterligare två slag, i en oupphörlig upprepning. Carls haka var täckt av mörk skäggstubb nu. Märkligt hur den hade kommit dit egentligen. När de gick och lade sig var han, ja kanske inte nyrakad, men åtminstone inte stubbig. Några timmars sömn senare, och så var hakan sådär rispig igen. Julia sträckte handen mot den och drog med pekfingret från halsen och upp mot underläppen för att känna på strävheten. "Hittar du något?" mullrade Carl vänligt och vibrationerna från bröstkorgen fick hans ansikte att bli suddigt i konturerna. Julia kände munnen ofrivilligt förändras till ett leende. "Kanske det" svarade hon kryptiskt och såg hur Carls ögonbryn trycktes ihop till ett frågande uttryck. Han orkade inte ifrågasätta svaret utan gäspade istället så att Julias huvud åkte högt upp, när bröstkorgen under henne spändes ut. Så sjönk hon nedåt igen när gäspningen släpptes ut som djup suck. "Vad ska vi göra idag?" frågade hon med mjuk röst och såg sedan hur Carl tänkte efter. En stor hand placerades på ena axeln och Carl smekte hennes hals med baksidan av två fingrar. Han svarade inte på frågan. "Du borde sova utan tröja" sade han istället. Det var Carls egen tröja Julia hade på sig. När hon sov hos honom brukade hon låna en t-shirt av honom och sova i den. Helst lånade hon en tröja som var lite använd, så att den blivit mjuk och luktade som honom. "Varför det?" frågade Julia och log inombords. Hon visste varför Carl tyckte så. Det här var långt ifrån första gången som den saken kommit på tal.



"För att du är sexig" svarade Carl. Samma svar som alltid. "Tänk om jag inte vill vara sexig då?" protesterade Julia. Carl skakade långsamt men bestämt på huvudet. "Du är alltid sexig" sade han och fortsatte smeka Julia över halsen med fingrarna. "Men isåfall är jag ju sexig i tröjan också, eller hur?" Carl suckade tungt, irriterad på Julias lite för logiska slutledningsförmåga. "Du är sexigARE utan tröja" fortsatte han spelet, som de spelat så många gånger förut. För varje ord han uttryckte vibrerade Julias hela huvud och hon undrade hur lång tid det skulle ta innan samtalet urartade. Det urartade nämligen alltid. Hon trotsade Carl och efter en stund fick han nog och gjorde något åt saken. Den här gången gick det snabbare än vanligt. Fingrarna som smekt henne över halsen försvann och snart kände hon sin handled greppas av Carls stora hand. Han förde hennes egen mot sitt ansikte och placerade de nätta pek- och långfingrarna mot sina läppar. Julia strök över läppen med fingertopparna och kände den varma andedräkten slå ut över fingrarna. Carl kysste fingertopparna och tittade stint in i ögonen på henne. "Ta av den" sade han långsamt men fortfarande bestämt. Julia skakade på huvudet. "Vill inte" trotsade hon Carl och såg hur hans läppar pressades samman av frustration. "Du gör mig kåt" fortsatte han anklagande och Julia visste hur spelet skulle fortsätta. Hon ville inget hellre än att spela med. "Varför det?" frågade hon, låtsat oförstående. "För att du är sexig" envisades Carl. "Då behåller jag tröjan på" svarade Julia, utan att kunna hålla tillbaka skrattet. Carl svarade inte utan tryckte istället bort henne från sitt bröst. Där Julia låg på mage, stödd på armbågarna tittade hon upp mot Carl som nu såg ännu mer irriterad ut än han gjort alldeles nyss.



"Kom hit!" beordrade han men Julia skakade på huvudet. "Du puttar ju bara bort mig" protesterade hon. Carl spände ögonen i henne och upprepade ordern med sträng röst. Julia skakade på huvudet ännu en gång. Till slut fick Carl nog och utan att säga något mer greppade han tag i Julia med båda händer under armarna och drog henne till sig. När hon var helt nära kysste han hennes mun samtidigt som en lätt suck hördes. "Jag skulle kunna äta upp dig, vet du det?" viskade han när deras läppar lämnat varandras mjuka omfamning. "Nä, det får du inte" svarade Julia och låtsades vara provocerad av det Carl sagt. "Du kan få äta upp mig" fortsatte han istället och Julia började skratta. Carl tog återigen hennes hand i sin egen, förde sedan ned den mellan sina ben där han placerade den rakt på sitt stånd. Han slöt ögonen av njutning när den lilla handen kupades runt hans kön. Han öppnade ögonen igen och stirrade med kåt blick på Julia, vars blick nu blivit blank av upphetsning. "Du kan börja där" sade han och log snett, som han brukade göra när han tänkte på sex. Julia svalde och kände med fingrarna på den hårda kuken som hon tillåtit sin hand dras ned till. Det var så här det brukade sluta, eller börja, lite beroende på hur man såg på saken. Hon smekte över det hårda ståndet och kände värmen från Carls kuk mot sin hand. De tittade på varandra medan hon smekte honom och i hans ögon såg hon njutningen som hennes egen hand skänkte. Det tog inte många sekunder innan Carl fick nog. Utan att bry sig om att först ta bort Julias hand vände han på henne och lade ned henne på rygg. Ögonblicket därefter grenslade han henne och lutade sig sedan på armbågarna som han placerat på varsin sida av hennes huvud. Han tittade ned på Julia och kysste henne.



Långsamt arbetade han sig bakåt med benen och när han låst Julias ben under sig, så att hon inte kom loss, då tryckte han försiktigt ihop brösten och kysste det ena genom tröjans bomullstyg. Sin egen tröja. Det fick räcka nu! Hon hade haft på sig tröjan länge nog. Carl fick tag i linningen och drog upp tröjan en bra bit så att Julias mage blottades. Han smekte den mjuka huden och tvingade in andra handen under ryggen så att han kunde lyfta upp Julias överkropp mot sig. I den ställningen slet han tröjan ännu högre upp och såg nöjt på när hon lyfte armarna för att hjälpa honom att få av den. När den gled över huvudet och ögonblicket därefter föll ned bredvid sängen stirrade han på de mjuka brösten som han längtat så efter. Julia lutade sig tillbaka igen, lade sig platt på rygg och tog emot Carls läppar runt ena bröstvårtan. Han kysste sig fram i en liten cirkel och lät därefter tungan leka runtomkring vårtan tills den styvnade i munnen. När han släppte den för att smaka på det andra bröstet var dess vårta redan styv och han stannade upp för att stirra på den en stund, för att ta in innebörden av dess hårdhet. Snart tittade han upp på Julia och deras blickar möttes en stund, innan Carl dök ned, för att med tungan måla genomskinligt fuktiga penseldrag över det mjuka bröstets mitt. Julia flämtade av välbehag när han behandlade henne så och hon bet sig i läppen för att inte stöna rakt ut av både upphetsning och njutning. Carl fortsatte nedåt över revbenen och snart placerades läpparna mot magen i ännu en mjuk kyss. En liten rörelse åt sidan och Julia kände skäggstubben rispa mot huden, i nästa ögonblick ännu en varm kyss. Därefter ännu fler kyssar och små rispningar följda av mjuka läppar som hela tiden rörde sig nedåt, allt närmare trosorna för varje kontakt mellan läppar och hud.



Istället för att bara dra av Julia underkläderna kysste Carl henne över det tunna trostyget. Först mot magens nedersta del, sedan mot det varma venusberget där ett par hårstrån funnit sin väg igenom tyget och mötte läpparna. Julia flämtade till för varje kyss och ville rymma därifrån samtidigt som hon inget hellre ville än att låta Carl fortsätta. Nästa kyss placerades ännu längre ned och hon kände blodet rusa genom såväl öronen som underlivet. Carl höjde sig över henne nu och istället för att kyssa ännu en gång smekte han med handen mellan hennes lår, lät fingrarna glida allt högre upp, för att slutligen trycka försiktigt mot den våtvarma plats där den sista kyssen landat alldeles nyss. Julia gnydde till när fingertopparna tryckte hårdare och därefter började röra sig i små cirklande rörelser. Snart drog Carl bort handen och han använde båda för att greppa tag i troslinningen på båda sidor om Julias höftben. Utan att tveka drog han trosorna nedåt så att könshåret blottades, han stirrade på det en kort stund och drog sedan ännu mer, tills de fuktiga blygdläpparna mötte hans kåta blick. En snabb snegling uppåt avslöjade Julias upphetsning och han flyttade sig åt sidan för att få av trosorna helt. När han obrydd om var de hamnade slängt dem åt sidan placerade han händerna på Julias knän och tvingade isär dem så att hennes kropp öppnade sig för honom. Hon gjorde knappt något motstånd alls, och den lilla kraft hon trots allt uppbådade var inte på något vis övertygande, bara ännu mer upphetsande. Carl stirrade ned på Julias lilla fitta och på det mörka håret som med sin friserade lilla tofs bara blev ännu vackrare, ännu sexigare.



Carl satte händerna på de lena insidorna av låren, tryckte dem åt sidan och sänkte huvudet för att kyssa Julias andra läppar. Hans läppar möttes av en värme och fuktighet som han bara måste få känna smaken av. Ännu en kyss och den här gången lät han tungan leta sig in mellan blygdläpparna. Julia smakade precis så underbart som Carl visste att bara hon gjorde. Ännu fler kyssar på rad, med tungan letande och på jakt efter nya platser att känna smaken av, nya platser mellan Julias ben att smeka. Han undersökte de inre läpparna, sedan själva öppningen med tungspetsen. Inte förrän Carl smakat på hela fittan flyttade han kyssarna och tungan högre upp. Strax tryckte tungan rakt mot den svullna klitoris och Julia stönade rakt ut när tungspetsen försiktigt masserade både runtom och rakt på. Det mörka könshåret kittlade samtidigt Carl på överläppen och näsan men han älskade den känslan och fortsatte använda tungan i hopp om att få höra Julia njuta. Med vänsterhanden framsträckt kramade han ett av de mjuka brösten samtidigt som tungan fortsatte röra sig i olika mönster över klitoris, ned mot läpparna och öppningen för att hela tiden återkomma till den svullna lilla knappen som skänkte Julia sådan njutning. Mellan de egna benen stramade kuken och den bultade tungt innanför tyget som fortfarande agerade fängelse. Liksom Julia var våt om blygdläpparna, ännu mer nu sedan safterna blandats med saliv, på ungefär samma sätt kände han hur de egna underkläderna var fuktiga. Vilken underbar frustration! Tungan lekte ännu över både klitoris och blygdläppar när Carl drog tillbaka handen som han nyss kramat bröstet med, för att istället smeka sin kuk.



Så fort han började smeka sig märkte han att tyget var mer än fuktigt. På ett ställe var det så blött att fingrarna gled över fibrerna, genom den snuskiga vätska som runnit ut ur den instängda kuken. Julia märkte inget av detta eftersom hon låg och flämtade av de tungrörelser som påtvingade henne sådan njutning. Flämtningarna blev snart till regelrätta stön och hon vred sig över sängen när njutningen hotade att bli för stor, när den hotade ta över henne helt. Carl tittade upp på Julia samtidigt som han lät tungan virvla mjukt mot klitoris och han njöt av synen när hon sträckte sig och ryggen bakut, så att hakan pekade upp mot taket. Hur underbart är det inte att se en vacker person njuta? Hur mycket underbarare är det inte när den personen är den vackraste man vet? Hur mycket Carl än ville dra ned sina boxers och trycka in kuken i Julias underbara kropp, hur gärna han än ville stjäla njutning från henne, ännu mer ville han fokusera helt på hennes. Att få höra hennes försök att hålla inne skriken av tillfredsställelse som alltid bara lyckades halvt. De där försöken som alltid slutade med kvävda ljud när hon antingen pressade ihop läpparna mot varandra och andades tungt genom näsan, eller de gånger hon låg på mage och bet i kudden eller täcket, allt för att slippa höras. Om hon bara vetat hur mycket Carl älskade de där ljuden, oavsett om hon kvävde dem eller ej. Inget ljud var lika underbart som det! Istället för att smeka sig själv släppte han tyget och smekte Julias särade lår. Det både syntes och hördes att hon var nära nu och ändå hade de hela dagen på sig. Hans egen njutning fick vänta. Utan förvarning drog Carl tillbaka huvudet, höjde det och mötte Julias desperata blick med ett hungrigt leende. Hon var på väg att häva sig fram, kanske för att smeka honom, när Carl satte en tung hand mellan brösten och tvingade ned henne. Han skakade på huvudet. "Du först" konstaterade han och blicken som mötte hans egen var fylld av kåt tacksamhet. "Vänd dig om!" löd Carls order.



Julias blick flackade förvirrat men hon dröjde inte med att gå befallningen till mötes utan vände sig genast om, så att hon hamnade på mage. Omedelbart efteråt kände hon Carls hand kilas in mellan magen och sängen. Han lyfte upp hennes höfter med den handen, tvingade samtidigt isär knäna med den andra. Snart låg Julia där svankandes, med stjärten upp i luften, helt exponerad. Hon kände ett par stora fingrar leka med blygdläpparna, kände hur de särades av samma fingrar, som slutligen testade fuktigheten i den bultande fittan. Det största av fingrarna, kanske en tumme, tryckte mot öppningen, men utan att glida in. Runt öppningen fortsatte Carl trycka och testa motståndet och Julia stönade av underbar njutning. Med fingret fortfarande placerat där, testandes motståndet, dök två andra fingrar upp och placerades mot klitoris. Julia flämtade till och blev yr av njutning när fingrarna började massera henne. Tummen var halvt på väg in i hennes kropp när den drogs ut igen så att öppningen slöt sig, de två andra fingrarna fortsatte hela tiden med cirkelliknande smekningar där fram. Julia började skaka. Hon kunde inte låta bli. Av någon anledning fick smekningarna hennes underkropp att skaka och hon kunde inget göra åt saken. Samtidigt som allt detta trycktes ett par läppar mot ena skinkan, där de utdelade en varm kyss. Fler rörelser, fler smekningar och ytterligare en kyss av Carls varma och mjuka läppar. Det växande klotet av njutning i Julias tungt bultande fitta höll på att spricka och hon famlade efter något att hålla fast i, något att bita i. Efter ett försiktigt bett, vars smärta försvann i all njutning, placerades nästa kyss snuskigt långt in mellan skinkorna. De mjuka rörelserna mot klitoris, tänderna mot huden, det stora fingret som retade öppningen, allt detta sammanstrålade till en enda känsla av ohanterlig njutning som snart måste få utlopp på annat vis.



Julia nådde inte till kudden och någon avsikt att röra sig bort från de underbara fingrarna eller den sköna munnen hade hon inte, utan hon tryckte sig åt motsatt håll, bakåt mot Carl. Han kysste och slickade skinkorna om vartannat nu, vandrade med läppar och tunga in mellan dem, närmade sig förbjudna platser och kysste överallt, slickade överallt. Saliven på och mellan skinkorna skänkte en märklig svalka, som i njutningen blandades med värmen från läpparna och tungan tills Julia inte längre visste vad som var vad. Fingrarna mot klitoris fortsatte samtidigt obönhörligt sina sköna rörelser och det blev alldeles för mycket. Carl kunde väl ändå inte förvänta sig att hon skulle klara av att stå ut med allt det där? Julia började få panik och slet efter täcket, fick tag i det och bet ihop käkarna. Nästa stön kvävdes ganska effektivt och det enda Julia kunde känna nu var den klotliknande ansamling av njutning som fortsatte växa mellan benen. Till slut sprack klotet och hon skrek ut sin njutning rakt in i den självpåtvingade munkavle som utgjordes av täckets tjocka bomullstyg. Fingrarna fortsatte trots detta sina rörelser, tungan slickade på den mest förbjudna av alla platser när Julia saknade både kraft och sinnesnärvaro att hindra dess underbara rörelser. Våg efter våg av njutning skrek hon fram genom täcket och stjärten skakade av anspänningen som släpptes lös på en och samma gång, låren likaså. Ännu en våg av njutning drog över henne och Julia mumlade fram sin tacksamhet och tillfredsställelse till ett täcke som inte lyssnade. Men Carl hörde och han log stort åt ljuden som hans fingrar, mun och tunga åstadkom hos den vackraste tjejen i världen. Ljud efter underbart ljud som han var stolt över att ha lockat fram. När fingerrörelserna till slut fick Julia att rycka till, då saktade han ned och rörde istället fingrarna oändligt sakta innan han stannade upp helt. Bara tummen höll han fortsatt tryckt mot den trånga lilla öppningen vars kramper blev mjukare och mjukare. Carl lutade sig fram och drog undan det mörka håret från Julias ansikte, så att han kunde se in i hennes spegelblanka ögon. Hon släppte ut täcket ur munnen och stirrade tillbaka på Carl. "Nu ska jag knulla dig..." sade han till henne. "Nu ska jag knulla dig hårt."

4 kommentarer:

  1. Fruktansvärt tändande. Fortsättning följer?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Egentligen inte... men sen fick jag ovanligt vacker inspiration. Så jo, en fortsättning kommer faktiskt inom kort. :)

      Radera
    2. Vad var det för sorts inspiration då? Fin novell!

      Radera
    3. Jag antar att du läste novellen. I så fall har du träffat henne lika mycket som jag har. Inspirationen alltså. ;)

      Radera