torsdag 12 juli 2012

Kapitel 32: Sveket

På väg hem till Alex från Maria gick Alina och tänkte på hur mycket hon faktiskt tyckte om sin kompis. De hade inte känt varandra så värst länge egentligen utan hade i själva verket bara varit kursare på universitetet i ett par år. Ändå hade de så mycket gemensamt, kunde skratta åt samma saker och pratade ibland nästan hur länge som helst med varandra. Solen sken och värmde skönt mot Alinas ansikte där hon gick. Hon stannade upp ett ögonblick och slöt ögonen för att bara njuta en liten stund. När hon slog upp ögonlocken igen kunde hon inte låta bli att le. Hon skulle träffa Alex och resten av dagen kunde med lite tur bli hur bra som helst. Johan var också där förstås, men det gjorde inget. Alina tyckte om honom också. Det var länge sedan hon hade konstaterat att han var den av Alex kompisar som hon tyckte bäst om. På något sätt var han mer lik henne än vad Alex var, åtminstone till stilen, och kanske var det därför han var så lätt att umgås med. Hon rundade lekplatsen och kunde se hur någon grävt en djup grop i den plankinramade sandlådan. Plastspaden som använts låg fortfarande kvar, kvarglömd men säkert inte bortglömd. Efter lekplatsen kom hon in i allén av stora kastanjeträd och under dem svalkades hon av den svala skuggan, blev omkörd av en cyklist och såg längre fram hur ett par kom gående, hand i hand, i motsatt riktning. När allén tog slut och bostadskvarteret med studentkorridorer på höger sida inte längre syntes bakom raden av vildvuxna och yviga buskar svängde Alina av åt just det hållet och snart gick hon längs den tvärgående cykelbanan tills hon kom fram till Alex kvarter. Huset han bodde i syntes inte riktigt ännu men Alina visste ju att det låg bakom det låga hyreshuset i vitt tegel som hon närmade sig nu. Hon kände igen nästan allt här. Blommorna i fönstret på första våningen, de ständigt neddragna rullgardinerna på våningen ovanför. Ännu snett ovanför dessa fönster, på tredje och högsta våningen, det där aluminiumfolieliknande materialet som en student, om det nu var en student, hade täckt sina fönster helt och hållet med. Alex brukade ofta kommentera det där när de gick förbi tillsammans. Han kallade sin granne foliehatt, med kanske lite för elak ton, men Alina brydde sig inte om att förebrå honom för det. Hon visste ju att han inte menade något illa med det där. Inte egentligen. Det var han för snäll för, trots att han aldrig skulle erkänna det själv.




Hon vek av åt vänster och rundade hörnet på det vita tegelhuset så att hon hade Alex hyreshus framför sig. Det gick i samma färg och material som det förra. Vita tegelväggar, som om man försökt ge området en medelhavskänsla, med loftgångar utanför tre rader av våningar. Alina kom fram till trapphuset och påbörjade uppstigningen, lade inte längre märke till räckets fläckvist bortslitna färg i mörkt grön nyans utan fortsatte istället steg för steg och kände en sorts lättnad över att snart få träffa den hon tyckte så mycket om. Snart var hon ute på tredje våningsplanets loftgång, Alex våningsplan, och två eller tre fjärilar slet sig fria och flög dansande omkring i Alinas magtrakt medan hon tog de sista stegen fram till den rätta dörren, med hans namn på en liten skylt ovanför ringklockan. Alina brydde sig inte om knappen utan öppnade helt sonika dörren och steg in. De brukade göra så hos varandra, vilket kändes skönt och avslappnat. En sorts bevis på den tillit som fanns dem emellan, att de inte hade några hemligheter för varandra utan kunde komma in när som helst, som en skön överraskning om de inte bestämt något i förväg. Det hade de väl i och för sig idag, men inget speciellt och särskilt ingen bestämd tid. Alina hade berättat att hon skulle umgås med Maria och man visste ju aldrig hur lång tid sådant tog. Eftersom Alex bodde i en tvårumslägenhet stod Alina ensam i hallen när hon tog av sig sina sommarskor. Varken Alex eller Johan hade tydligen hört henne komma. Hög musik hördes dessutom från lägenhetens andra rum, en kombination av sovrum och studieplats eftersom skrivbordet och datorn fanns där inne, vilket också förklarade varför ingen hälsat ännu. Alina hängde av sig väskan på en krok under hatthyllan och gick in i vardagsrummet. Hon hörde röster från sovrummet och började gå ditåt. Dörren stod öppen och hon skulle just gå in när hon upptäckte något inifrån rummet som fick henne att frysa och stanna upp mitt i ett steg. Var det där..? Det kunde det väl ändå inte vara!? En hård klump fick fjärilarna i magen att falla platt till marken och abrupt avsluta sin lekfulla dans. Alina tittade en gång till, noggrannare, och konstaterade bestört att hon faktiskt hade sett rätt redan första gången.



Vad hon såg var Alex och Johan framför den förres dator. På skärmen syntes en bild, men inte vilken bild som helst. Verkligen inte vilken som helst. Det var en av de första bilderna i en mapp som Alina mycket väl visste att Alex hade på datorn. Hon hade ju själv varit med när bilderna togs. Faktum är att utan henne så hade de där bilderna förmodligen inte varit särskilt intressanta överhuvudtaget. Inte för Alex och framförallt inte för Johan. Bilden föreställde Alina själv, ståendes i samma sovrum med bara linne och trosor på kroppen. Hon stod framför sovrumsdörren nu, fastfrusen som om all världens värme försvunnit på ett enda ögonblick, och hon visste inte vad hon skulle ta sig till. Hon måste säga något, avslöja dem innan det var för sent. Innan nästa bild dök upp, eller ännu värre bilden därefter. Av någon anledning vägrade trots det luften ta sig upp ur lungorna, hon fick inte fram ett enda ljud så chockad hon var över upptäckten och sveket. Sveket. Alex hade lovat henne dyrt och heligt att aldrig visa de där bilderna för någon. Inte för någon alls. Det var själva villkoret för att han skulle få ta dem från första början. Ändå satt han nu och visade dem för sin kompis Johan, som ju Alina tyckte så mycket om dessutom. En hemsk tanke slog henne. Hon skulle aldrig någonsin kunna träffa Johan igen, aldrig mer se honom i ögonen. I alla fall inte om... Bilden försvann och nästa syntes på datorskärmen. Alina på knä, bakåtlutad med tyngden på handflatorna medan hon drog tillbaka axlarna för att skjuta fram brösten så mycket som möjligt. Linnet på överkroppen var borta nu och hon hade bara trosor på sig. Alina ville springa in och stänga av skärmen, skälla ut Alex efter noter och skicka ut Johan, men benen rörde sig inte. Liksom luften i lungorna var musklerna bångstyrigt stela och vägrade flytta sig den allra minsta millimeter. Så hörde hon genom musiken hur Alex frågade sin kompis vad han tyckte om bilden. Sveket var överväldigande, oförlåtligt. "Satan vad sexig hon är!" hördes Johans röst besvara frågan, och Alinas ilska fick sig en märklig törn. Hade hon verkligen hört rätt? "Eller hur?" fortsatte hennes svekfulla pojkvän som tittade nyfiket på Johan när han sökte reaktioner på bilden.



Alina tog, förvirrad över sina känslors plötsliga flyktighet, ett steg tillbaka och gömde sig bredvid den halvöppna dörren. Hon var besviken, arg till och med, men kunde samtidigt inte hålla tillbaka lusten och nyfikenheten över att få höra mer om vad Johan tyckte om bilderna på henne. Hur skamliga de nu än var så kändes det skönt att få höra den där uppskattningen också. Skönare än hon hade trott. Dessutom var det konstigt upphetsande att bli uppvisad på det där sättet, just så som de bestämt aldrig skulle hända. Hon kikade fram och tittade runt dörrkarmen för att se hur Johan tittade på bilden, om han log, såg besviken ut eller hur han nu reagerade. Alina såg bara Johans bakhuvud och svor ljudlöst för sig själv. "Du har inte sett häflten än. Vänta bara" hörde hon Alex röst och sedan ett förväntansfullt skrockande från Johan. Hon ville vara arg på honom också men kunde inte. Det var ju inte hans fel att Alex var en idiot som bröt ett viktigt löfte. Bilden på Alina där hon satt på golvet med bar överkropp försvann från skärmen och ersattes av nästa bild. Redan innan den dök upp visste hon vilken det var. Alina hade inte tittat särskilt mycket på de där bilderna egentligen. Hon hade ställt upp på att ta dem för Alex skull. För att han skulle kunna titta på dem när han nu ville det. Själv hade hon tyckt att situationen när de togs var spännande och upphetsande, men att titta på dem efteråt var inte hälften så intressant. Då var tanken på att Alex tittade på dem, utan henne, desto mer spännande. Han hade berättat hur han tittat på dem en gång och inte kunnat låta bli att smeka sig själv. Det var inte så han sagt förstås, inte med de orden, men Alina hade bara avfärdande svarat något i stil med; "Äsch, det är väl inget att titta på?" medan hon egentligen blev upphetsad av innebörden i det han berättat, av orden han använt. Nu syntes bilden där hon stod med ryggen mot kameran och trosorna var halvt neddragna så att rumpan syntes, och mer än så eftersom hon putade ordentligt med stjärten. Hon såg sitt eget ansikte titta bak över den egna axeln och skämdes för att Johan satt och tittade på det där. Tänk om han tyckte det var för mycket, att hon var en...? Alina ville inte tänka ordet, och hann inte heller förrän hon såg hur Johan drog för andan och lutade sig framåt från sin stol för att se bättre.



En ilning av upphetsning sköt igenom hela Alinas kropp när hon såg Johans reaktion på bilden. Andningen stockade sig i halsen och hon gömde sig bakom väggen för att inte bli upptäckt där hon stod och spionerade på dem. Handflatorna började bli fuktiga och Alina torkade av dem mot de korta shortsens tunna jeanstyg, ryggen hårt tryckt mot väggen medan hon lyssnade koncentrerat. Musiken gjorde det svårare att uppfatta vad de sade där inne i rummet men samtidigt var det ju på grund av just musiken som de inte märkt att hon kommit, så hon var motvilligt tacksam för att den spelade på så pass hög volym. Hon var fortfarande arg på Alex men besvikelsen var svår att hålla fast vid när hon reagerade som hon gjorde på Johans rörelser och berömmande ord. "Är hon lika porrig som hon är sexig?" hördes hans röst genom musiken och Alina inväntade nyfiket Alex svar med en känsla av att själv ha ställt en fråga som hon var rädd att få ett ärligt svar på. "Det märker du snart" svarade Alex med självsäker röst och först nu insåg Alina, på allvar och utan tvekan, att han hade för avsikt att visa alla bilderna i den där mappen för sin kompis. Insikten gav upphov till en märkligt pirrande känsla i hela kroppen hos Alina. En känsla som verkade stråla ut från en plats mellan benen och därifrån vidare hela vägen till yttersta spetsen av fingrarna och tårna, för att inte tala om kinderna. Det var såklart hög tid att avbryta dem nu, om hon tänkte göra det alls, vilket hon tänkte. Väl? Eller? Alina kunde inte bestämma sig. Tankarna var förvirrade och känslorna hjälpte inte det minsta de heller för att komma fram till ett vettigt beslut. Hon visste ju vilket som var rätt beslut. Det rådde inga som helst tvivel om det, men ändå stod hon helt stilla utan att komma till skott. Handen som hon hållt på framsidan av låret flyttade sig ut mot höften, som av sig själv för att inte befinna sig så farligt nära den plats mellan benen som den där pirrande känslan utgick från. En tystnad föll som ett tungt teaterdraperi över sovrummet när en låt tog slut och killarna sade inte ett ljud på flera sekunder. Sedan, från Johan på engelska; "Damn!" Tystnad följde, laddad med statisk elektricitet som alstrats genom spänningen mellan dold upphetsning och datorskärmens snuskiga innehåll, och sedan introt till nästa låt. "Jag antar att det där är du?" uttryckte han sig lätt frågande och med ett tillbakahållet skratt. "Vem skulle det annars vara?" svarade Alex irriterat.



Den pirrande känslan i Alinas kropp förstärktes kraftigt nu och åtföljdes av en het känsla på kinderna och över halsen, ända upp mot öronen som brusade högljutt av blodrusningen, när hon utan att titta in i rummet såg bilden framför sig. Hon visste ju mycket väl vad den föreställde. De hade inte bestämt exakt vad som skulle fotograferas den där dagen, men det låg liksom i luften att det skulle komma att bli fulare, snuskigare, än någon av dem antytt från början. Först några bilder på Alina när hon poserade på olika sätt, påhejad av en entusiastisk Alex som kom med det ena förslaget efter det andra, hela tiden mer och mer utmanande ställningar. Han blev så exalterad att Alina gärna fortsatte visa upp sig, trots att hon egentligen inte tyckte om att vara på bild överhuvudtaget, och plötsligt var hon naken framför honom. Det tog inte lång tid förrän hela fotoäventyret gick ännu längre överstyr och Alex byxor drogs ned. Hon mindes hur hon känt sig när hon gick ned på knä framför honom och smekte den hårda kuken med sin hand. Hur Alex andning blev häftig när hon tog den i sin mun och känslan när slutarljudet från kameran hördes när han fotograferade henne med den i munnen just som hon tittade upp på honom. Nu tittade Johan på den där bilden. Johan såg henne med Alex hårda kuk mellan läpparna. "Ser du vilka sjukt vackra ögon hon har?" hörde hon Alex röst, genom musikens och blodrusningens brus, och mot sin vilja slutade Alina nästan vara arg på honom trots det massiva svek han gjort sig skyldig till. "Skit i ögonen" hörde hon Johan svara. "Titta på läpparna!" Alina kikade in och såg hur båda stirrade på skärmen framför sig. Hon ville knappt se bilden på skärmen men kunde inte undgå den eftersom hennes egna stora ögon tittade fram precis mellan killarna. Läpparna tätt slutna kring en hård kuk, bara kanten av ollonet befann sig utanför munnen. Den stora venen på mitten av kuken stod ut, några andra blodådror på sidorna trängde fram på ett liknande sätt och tillsammans fick de Alex kön att se nästan monstruöst ut, kanske också eftersom det upptog så stor del av skärmen att det såg enormt ut. Känslan mellan Alinas ben tilltog ytterligare i intensitet och hon kände hur hela underlivet pulserade, nej bultade, av upphetsning och en ofrivillig kåthet som hon aldrig bett om. Det var ju inte hennes fel, tänkte hon som för att försvara sig inför en osynlig moralisk åklagare.



Alina drog sig tillbaka för att inte bli upptäckt, och mindes samtidigt vilken nästa bild var. De tog många bilder den där dagen, hon tog faktiskt några själv också, men efteråt raderade Alex säkert två tredjedelar av dem, kanske ännu fler. Han sade att det var bättre att bara spara de absolut bästa så att varenda bild man såg gav maximal effekt. "Vadå för effekt?" frågade Alina oskyldigt trots att hon hade en god aning om vad svaret var. Alex tittade på henne ett ögonblick, som kändes oändligt långt, och sedan svarade han. "Så att man blir riktigt kåt, som nu." Efter det hamnade de i sängen, trots att den sista bilden tagits bara femton minuter tidigare. Alex var hård igen, stenhård, och Alina mindes tydligt hur upphetsade de båda varit när han trängde in i henne på nytt. På nytt ja. Det var ju det som hände på nästa bild. Kameran på skrivbordet, inställd på självutlösning efter trettio sekunder. Sedan kom Alex tillbaka och ställde sig bakom henne medan hon stod på alla fyra över sängen. Hans kuk tvingade hennes blygdläppar åt sidan och efter att han trängt in i henne stötte han inåt ett par gånger, innan han drog sig ur till hälften så att man på bilden tydligt såg hur de satt ihop. En stor och hård kuk i en kvinnokropp, Alinas egen kropp, vars rygg böjde sig i en djup svankning som fick rumpan att puta ut i en skarpt rundad båge medan brösten och deras styva bröstvårtor pekade åt andra hållet, framåt. Hon ville gärna veta vad Johan hade att säga om den bilden, allra helst ville hon se hans ögon när den dök upp på skärmen. Det ville tydligen Alex också, för när Alina kikade in i sovrummet såg hon hur han tittade frågande på sin kompis, letande efter den reaktion han hoppades på. Från att ha varit arg på sin pojkvän kände hon sig i det ögonblicket mer som en sorts smutsig medbrottsling, tyst påhejande sin partner i försöket att locka fram ett ord eller två, bara någon sorts reaktion som markerade hur Johan kände inför bilden, vilken reaktion som helst. Båda killarna satt med ryggen mot dörren men Alina såg ändå hur Johan lade det ena benet i kors över det andra innan han harklade sig. "Grym bild." Det var tydligt hur han försökte hålla tillbaka sin entusiasm över det han såg och Alina förstod, i en insikt som slog liksom ett skönt slag mot bröstet, varför han gjorde som han gjorde med benen. Det måste väl ändå vara därför? Tänk att hennes kropp, tagen bakifrån av Alex på sängen knappt en meter ifrån dem, kunde få honom att reagera så, kunde göra Johan hård som om hon vore någon sorts porraktris på en eller annan snuskig bild från internet. Alina rös av upphetsning när hon tänkte på det.



Hon drog tillbaka huvudet igen och stod med ryggen tätt intill väggen medan killarna gick igenom ytterligare några bilder. Alina visste inte vad hon skulle ta sig till. Hon var ju knappt arg längre, så att rusa in och skälla ut Alex kändes som en konstig lösning nu. Hon var inte ens säker på att hon skulle klara av att låta övertygande om hon försökte. Men hon kunde ju inte bara knalla in och låtsas som ingenting heller. Det som skedde inne i sovrummet var verkligen inte "ingenting". En häftig inandning hördes från rummet och som om Johans reaktioner stod i någon sorts osynlig kontakt med Alinas kropp kände hon hur bultandet mellan benen förstärktes av ljudet, som hördes ända ut eftersom ännu en låt tog slut. Kanske kunde hon gå därifrån och låtsas som att hon dök upp först nu? Det var ingen helt tokig idé kom hon fram till. Det var ju bara att gå ut till hallen, sätta på sig skorna och sedan stänga dörren efter sig så tyst som möjligt. Sedan kunde hon ringa på ringklockan, om det gjorde Alex misstänksam så fick det väl göra det då, och komma in som om hon inget visste. Idén kändes bättre och bättre ju mer Alina funderade igenom den. Bara en bild till, en reaktion från Johan till. Det var allt hon önskade, allt hennes kropp krävde. Därför tittade hon in i rummet ännu en gång och när hon tittade mot skärmen såg hon vilken bild det var som syntes på skärmen. Alina flämtade till och vände snabbt blicken mot Johan för att se hur han tittade på bilden. Snett bakifrån kunde hon inte se exakt hur han såg ut, men han såg ut att le stort. Något med kinden gjorde att hon tyckte sig kunna avgöra det. Hon växlade mellan bilden och Johan och blev till slut säker. Han log åt bilden där hon låg på rygg i sängen. Den sista bilden av allihopa. Bilden där hennes bröst var kladdiga av Alex sperma. Alina kom på sig med att skämmas över leendet som syntes i hennes ansikte på samma bild, över hur Johan måste tänka om henne när han såg hur nöjd hon såg ut, trots att hon var så nedsmutsad, så snuskigt fläckad av Alex njutning. Hon drog precis tillbaka huvudet för att förbereda sig inför att smyga därifrån när hennes blick gled snabbt förbi Alex. Hon hann hamna med ryggen mot väggen innan hon insåg vad det var hon hade sett. Hela hennes värld sprack där, i just det ögonblicket. Handflatorna blev omedelbart fuktiga och Alina kände sig kallsvettig om pannan samtidigt som något rörde sig oroligt, vände och vred sig med så häftiga rörelser innanför hennes bröstkorg att hon var nära att bli illamående.



"Du kan komma in nu Allie!" hörde hon Alex röst inifrån sovrummet. Hon ville springa därifrån, ta skorna på sig och aldrig komma tillbaka, men det var redan för sent. Faktum är att det förmodligen hade varit för sent även om Alex inte sett henne den där sista gången hon stack fram huvudet, för musiken var slut. Efter den sista låten började ingen ny, så om hon försökt sig på sin plan hade hon förmodligen blivit avslöjad ändå. Varför var hon tvungen att titta en sista gång? Räckte det inte med hur Johan reagerat på de andra bilderna? Alina bannade hänsynslöst sig själv utan att kunna röra en muskel i kroppen. "Va!? Är Allie hemma?" hördes Johans röst, orolig och osäker. "Inte hela tiden väl?" fortsatte han med en nervositet som inte lyckades nå fram till Alina, som själv var blek i ansiktet av skam där hon stod och gömde sig. "Jag vet inte när hon kom hit" svarade Alex. "Hur länge har du tittat på oss?" frågade han, och Alina kunde inte förstå hur han kunde vara så oberörd av det som hänt, så okänslig för hennes situation. Det var ju dessutom hon som hade avslöjat dem, inte tvärtom. Ändå var det hon som skämdes, hon som kände sig upptäckt. Alina svarade inte och rörde sig inte heller. Däremot hörde hon snart hur stolarna rörde sig över golvet inne i rummet och sedan det svaga ljudet av steg, steg som närmade sig dörren. Plötsligt kom Alex ut och han vinkade åt Johan att följa efter. Alina tittade vädjande på sin pojkvän men till ingen nytta. Alex vinkade ännu en gång och ögonblicket därefter kom Johan ut genom dörren han också. Han tittade på Alina, förvirrad och utbrast lite fånigt; "Hej Allie." Allt han möttes av var ett sänkt huvud och en kompis flickvän som med blicken hårt fäst vid golvet skämdes mer än hon någonsin skämts förut, i hela sitt liv.

Den spännande fortsättningen följer i nästa kapitel!

Passa på att ge ett litet omdöme om första delen här undertill så länge...

6 kommentarer:

  1. Den är bra fram till sista stycket. Men det finns flera andra som är väldigt bra. Läs vidare!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaså? Blev det för mycket där eller? Det hade varit svårt att få med del 2 om de inte kommit på henne, och del 2 gillar i alla fall jag. ;)

      Radera
    2. ....Jao och där kom dom ju på henne igen... ;)

      Radera
    3. Hahaha, så sant. En poäng till dig!

      Radera
  2. Du borde skriva böcker istället! Den här och fortsättningen är nog det sexigaste jag läst. Både böcker och noveller inräknat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ojoj, det tackar jag ödmjukast för! Om det blir någon bok i framtiden får vi se. Man vet ju aldrig! ;)

      Radera