söndag 12 februari 2012

Kapitel 19: Främlingen på gymmet

Trots att det var söndag så vaknade Linda av sig själv redan vid åtta på morgonen. Hon hade inte gått ut dagen innan vilket hon ofta gjorde på lördagar och förmodligen var det därför hon vaknade tidigt. Hon steg upp ur sängen och gick in på toaletten. Där såg hon sig i spegeln och mötte ett par klargröna ögon som tittade tillbaka utan att se särskilt trötta ut. Hon gjorde morgontoalett, tillagade sedan en ordentlig frukost med avsikt att ha energi nog för att klara av ett par timmar på gymmet och satte sig vid köksbordet för att äta. Hon tittade ut genom köksfönstret och såg några barn leka på gården. Konstigt att barn är så morgonpigga, tänkte Linda. Hon mindes inte riktigt om hon själv varit lika pigg i den åldern men kom desto starkare ihåg hur morgontrött hon varit i de tidiga tonåren. Snart var maten uppäten och Linda gick och satte sig framför TV:n en stund. Hon bläddrade runt bland kanalerna och avfärdade den ena reklamen efter den andra. Det enda som gick var just långrandiga reklaminslag samt en och annan repris av någon gammal serie som knappt varit bra när den sänts första gången, än mindre 15 år senare. Hon slog av TV:n och packade istället sin väska inför träningen. Hon kände sig riktigt motiverad. Det var fortfarande tidigt på dagen, gymmet skulle troligen vara halvtomt och hon hade ätit ordentligt. När väskan var packad tog Linda på sig sina ytterkläder och gick ut. Det tog väl kanske inte riktigt en timme att komma till lokalen men man visste ju aldrig vad som kunde hända på vägen. Mycket riktigt mötte hon en annan morgonpigg kompis efter att ha bytt buss och snart var framme. Kompisen skulle av på samma hållplats och när de steg ur bussen fortsatte de prata en stund tills Linda kände att det började bli dags att ge sig iväg till gymmet. De tog farväl, bestämde sig för att fika en dag under den kommande veckan och sedan gick de åt skilda håll.





Från busshållplatsen tog det inte mycket mer än fem minuter för Linda att komma fram. När hon öppnade dörren till sitt gym och gick genom korridoren till damernas omklädningsrum var det nästan spöklikt tyst i lokalerna. Hon öppnade sin väska och bytte kläder, tog på sig träningsskorna och gick med vattenflaskan för att fylla på den i kranen. När hon var klar gick hon ut i korridoren på nytt och öppnade dörren in till själva gymlokalen. Det var helt tomt där. Eller vänta, det där ljudet hon hörde snett framifrån till vänster måste vara en annan tränande. Lokalen var inte helt rektangulär och ljudet kom från den inbuktning i den ena längre väggen där motionscyklarna, roddmaskinen och ett par löpband var placerade. Linda tog sin vattenflaska och gick raka vägen dit. Inte egentligen för att kontrollera om hon var själv i lokalen utan för att värma upp inför träningspasset. Den här tiden på söndagar hölls inga pass i grupper utan det var fria vikter och ett fåtal elementära maskiner som gällde. Lika bra att vara ordentligt uppvärmd, tänkte Linda, så slipper man sträcka sig eller något annat dumt. Hon kom fram till inbuktningen i väggen, egentligen ett eget rum med tre väggar, och såg där en kille med brunt hår som cyklade på en av motionscyklarna. De uppmärksammade varandras närvaro, nickade till varandra utan att säga ett ord och sedan ställde sig Linda på ett av löpbanden. Hon startade det och började jogga långsamt med den okända killen bakom sig. Efter en stund ökade hon takten och snart kom flåset igång. Killen som suttit på motionscykeln smet förbi och gick ut i den egentliga träningslokalen och Linda följde nyfiket hans gång genom rummet. Hon noterade hans välbyggda kropp och hennes blick följde musklernas linjer under det svarta linnet han bar på överkroppen.



Linda sprang en stund till på löpbandet medan killen ställde sig vid en smith-maskin och lastade på vikt efter vikt. Det förvånade Linda en aning att han satte på så mycket vikter. Han såg visserligen vältränad ut men han var inte ett av de där överdrivna muskelpaketen som också frekventerade gymmet. Han måste ha bra teknik eller bara vara naturligt stark, tänkte Linda när hon sänkte tempot på löpbandet. Hon lunkade fram i ytterligare en minut innan hon stängde av bandet helt och klev av. Hon tog några klunkar av sitt vatten och tittade upp på väggen där klockan satt. Dags att börja lyfta. Hon gick fram till en bänk eftersom hon tänkt börja med bröstmusklerna och ställde in höjden på den. Hon hämtade lämpliga vikter och reflekterade över skillnaden på hennes och killens val av tyngder när hon började göra sina repetitioner. Nu gjorde killen i och för sig knäböj-övningar och kunde därför lasta på mer vikt men Linda tvivlade inte på att han säkert lyfte en hel del även i bänkpress efter att ha anat bröstmusklerna under linnet när han gick förbi henne en stund tidigare. Hon utförde ytterligare ett set och hörde emellanåt ljuden av ansträngning bortifrån smith-maskinen. Killen tog verkligen i. Det hördes hur luften stockades i halsen på honom när han reste sig från den hukande ställningen med den belamrade skivstången på axlarna. När Linda var klar med sitt andra set tittade hon i smyg bort mot killen och såg hans benmuskler spännas när han reste sig. Han tog ett steg framåt och lämpade av stången och vände sig sedan om för att dricka. Mitt i vridningen tittade han bort mot Linda och deras blickar möttes för ett kort ögonblick innan hon blev först till att se bort.



När hon var klar med bänken var det dags att ställa sig i cable cross-maskinen och Linda ställde in lagom vikt innan hon tog de två handtagen i varsin hand. Killen hade gått och fyllt på sin vattenflaska och när han kom tillbaka ställde han sig i en likadan maskin, vänd mot Linda. Han gjorde strax samma övning och de kunde inte göra annat än att titta på varandra under tiden med mindre än att de fick vända bort huvudet. Plötsligt fann sig Linda i en situation där killen med det bruna håret stirrade på henne medan han drog de två handtagen framåt så att nästan hela överkroppen spändes. Linda försökte låta bli att stirra tillbaka men eftersom han stod rakt framför henne på bara några meters avstånd gled blicken förr eller senare ditåt vad hon än gjorde. Hon märkte att han inte bara tittade mot utan faktiskt på henne och hon kunde inte låta bli att gilla det. Hans bruna ögon tittade intensivt framåt på henne medan han ansträngde sig och det bruna håret som var friserat i en lite rufsig sidbena drog han fingrarna igenom när han var klar med ett set och väntade på att börja med nästa. Linda som också tog en paus drack ur sin flaska och gav killen att stulet ögonkast när hon satte ned flaskan för att börja på nästa set. Trots att han pausade möttes deras blickar även nu och killen log hemlighetsfullt åt Linda så att hon inte kunde undgå att le själv. När hon tog tag i handtagen och precis skulle börja på nästa omgång tittade hon fram och såg att killen synade henne från topp till tå. Hans blick fastnade lite längre på särskilda delar av hennes kropp och när de fick ögonkontakt såg han gillande på Linda från sin egen maskin. Han greppade sina egna handtag och påbörjade sitt set med blicken riktad rakt mot Linda. Hon tittade tillbaka på honom och kände sig lätt inuti på något sätt.



De hade knappt hälsat på varandra när Linda kom in och ställde sig på löpbandet och nu var det redan för sent trots att det kändes som att de borde säga något till varandra efter de där blickarna. När han var klar med sina övningar stod han kvar en stund och tittade på Linda när hon gjorde sina sista repetitioner och hon kunde knappt koncentrera sig när han tittade på henne sådär. Hon tänkte att om det fortsatte såhär så skulle det inte bli någon ordentlig träning men hon ville definitivt inte att han skulle titta bort. Hon önskade bara att de hade hälsat på varandra från första början så att tröskeln inte vore så hög inför tanken att säga något. När hon var klar med sina övningar drack hon lite mer vatten ur sin flaska. Det är svårt att avgöra om det var på grund av nervositet eller om det var med avsikt men Linda råkade spilla lite vatten som rann nedför hakan så att hon måste torka bort vätskan med baksidan av handen. Hon såg att killen fortfarande tittade på henne med sin mörka blick och hon slickade sig om sina naturligt plutande läppar för att få bort det sista vattnet. Rörelsen verkade tända något killens ögon och hans blick mörknade ytterligare. Det rådde inte längre något tvivel om vad han tänkte när han tittade på Linda. Hans ögon klädde av henne linnet och byxorna och Linda kände sig väldigt sexig när han tittade på henne på det sättet. Hon gick bort mot hantelstället och såg till att inte överdriva för mycket när hon vickade lite extra på rumpan på vägen. När hon stod och övervägde vilka hantlar hon skulle välja kom killen fram och ställde sig på andra sidan stället. De tittade på varandra under ett långt ögonblick utan att säga något tills killen valde ett par hantlar och tog några steg bakåt.



Linda valde ett par hantlar som egentligen var aningen för lätta men genom att lyfta dem istället för ett par tyngre kunde hon bättre koncentrera sig på att möta killens blickar. Hon lyfte sina hantlar och tittade på hans bruna hår som nästan lockade sig på huvudet. När hon sänkte blicken en aning märkte hon att han tittade på henne igen och deras ögon fastnade i varandra en stund medan de lyfte sina respektive vikter i en sorts känsla av autopilot. Linda ville inte bli klar men måste till slut ge upp. Hon gick fram till stället, lutade sig fram och satte tillbaka vikterna. När hon sträckte på ryggen igen och tog ett steg tillbaka gick hon rakt in i en hård kropp. Hon såg sig över axeln och där stod han. Hon ville be om ursäkt, bara öppna munnen och säga ett enkelt 'ursäkta' men orden svek henne. En kraftig hand slöt sig varmt om hennes överarm och killen log åt Linda när hon tittade urskuldande på honom. Hon vände sig om och de stod nu tätt intill varandra utan att säga något. De bara stirrade in i varandras ögon utan att något behövde sägas. Attraktionen var så uppenbar att ord var överflödiga. Killen höll fortfarande sin hand på Lindas överarm och efter att ha dragit sin korta lugg åt sidan placerade han den andra handen på hennes höft. Linda svalde av spänningen som låg tung i lokalen och strök sedan undan sin egen rödbruna lugg från ansiktet. De var nästan lika långa. Bara några få centimeter skiljde dem åt på längden och samma avstånd skiljde deras svettiga kroppar åt. Killens ögon var mörkt bruna och Linda kände redan upphetsningen växa inom sig över situationen de båda hamnat i. Antingen borde någon av dem säga något snart eller så måste något hända. Det hade gått alldeles för långt för att avsluta i det läget.



Hon hann inte tänka mer på saken förrän killen lutade sig fram och kysste hennes läppar. Linda slöt sina ögon och lät det hända. Händerna på höften och överarmen fann nya platser på hennes kropp och snart stod de ihopslingrade på gymmets golv och kysstes häftigt. Hon kände hans händer leta sig fram längs ryggen och ned över rumpan och hon tryckte sig mot honom när han tog sig sådana friheter. Hon slog armarna runt hans breda hals och hängav sig åt den passionerade kyssen medan han upphetsat smekte hennes kropp. Stjärten blev klämd på och hon kände en stor hand smeka uppåt längs med revbenen tills den nådde fram till hennes bröst. Handen var stor och Lindas bröst ganska små vilket gjorde att hon kände sig liten hela hon när han smekte henne. Hon tryckte sig mot honom igen och kände att han var hård vilket ökade upphetsningen ytterligare. Plötsligt slog han sina händer runt Lindas överarmar och han tryckte henne ifrån sig. Linda stirrade förvirrat på honom och undrade vad som gått fel men hon fick en listig blick tillbaka som tittade menande bort mot lokalens dörr. Hon nickade med vidöppna ögon och när han tog hennes hand följde hon villigt efter och bort mot den stängda dörren. Killen öppnade den och såg sig hetsigt från sida till sida i korridoren. Han bestämde sig för en riktning och drog Linda med sig. De svängde runt ett hörn och på andra sidan möttes deras läppar i ännu en het kyss med vandrande händer som kramade och smekte på sätt som inte borde åses av åskådare. Killen slet sig loss från Lindas mun ännu en gång och hon såg i hans ögon att han ville ha mer av henne. Långt mer.



Han tog hennes hand i sin och så drog han med Linda till en av dörrarna till herrarnas omklädningsrum. Linda tvekade först av gammal vana att följa med in men lät sig dras med in i rummet. Väl inne stängde den fortfarande namnlöse killen dörren efter dem och tryckte sig mot henne. De kysstes intensivt och tog på varandras kroppar medan deras tungor lekte mellan slutna läppar. Killen släppte efter, vände sig mot en av de två bänkarna som stod längs omklädningsrummets väggar och drog fram den så att den blockerade dörren. Han drog dörren mot sig för att testa sin improviserade konstruktion och dörren öppnades inte mer än några centimeter. Det var bra nog och han nickade nöjt. Sedan drog han fram den andra bänken och ställde den mitt i rummet medan Linda såg på och kände upphetsningen växa sig starkare. Killen kom tillbaka och stirrade på henne med sina bruna ögon. Han knyckte med huvudet åt bänken och Linda följde med honom dit. De kysstes ännu en gång men nu nöjde han sig inte längre med att ta på Linda genom kläderna. Han drog upp hennes tröja och fick av den. Händerna smekte omedelbart därefter Lindas mage och höfter när de var nakna framför honom. Han vände henne om och smekte sig uppåt med varma händer mot brösten. Han klämde på dem medan han ivrigt kysste Linda i nacken och han tryckte ihop brösten mellan sina händer. Tränings-bh:n åkte av och med händerna över de nakna brösten drog han Linda tätt intill sig så att hon kände mot sin rumpa hur hård han var. Smekningarna var bestämda och när Linda kom ur hans grepp och vände sig om såg hon honom ta av sig sin tröja. Hon studerade hans kropp och muskler med kåta ögon och när han fått av sig tröjan tittade de med lika kåta ögon på varandra.



Ord var överflödiga vid det laget. Hade de inte sagt något innan så behövde inget sägas nu heller. Istället drog Linda av sig sina träningsbyxor medan killen tittade på. Hans ögon lekte över hennes kropp och smekte henne på samma sätt som hans händer nyss gjort. Innan hon fått av byxorna helt började han ta av sina egna och när de stod i bara underkläder framför varandra tog han ett bestämt steg framåt och tvingade samtidigt ned Linda på bänken med två tunga händer. Hon satte sig på träbänken, tittade upp på den namnlöse främlingen och hon lät honom dra henne mot bänkens kortsida. När hon satt där han ville tryckte han henne bakåt så att hon hamnade på rygg över bänken och han ställde sig själv på knä vid bänkens slut. Hans stora händer drog av Linda trosorna och snart tvingade han isär hennes ben så att hon låg öppen för honom. Hon tittade ned och förbi sin kropp och såg hur hans bruna ögon slukade henne hel och hon kände sig otroligt sexig. Han drog ned sina boxers och rörde sig närmare så att kuken nuddade vid Lindas fitta. Hon kände det hårda ollonet leta sig in mellan blygdläpparna och i samma ögonblick insåg hon hur våt hon faktiskt var. Den hårda kuken trycktes mot öppningen som genast gav vika och snart var Linda uppfylld av honom. Hon flämtade av njutning när den hårda kuken försvann in i hennes kropp och när hon tittade på honom såg hon tydligt hur mycket han njöt av henne. Han tryckte sig djupt in medan han höll henne om låren och efter att ha dragit sig bakåt en bit tryckte han sig lika djupt in i igen. Bänken som Linda låg på ruckades fram och tillbaka medan han började knulla henne och ingen av dem tänkte längre på dörren som när som helst kunde öppnas till en tillräckligt stor springa för att någon nyfiken skulle kunna se allt det snuskiga som hände där inne.



Efter en stund fick killen nog och reste sig upp. Linda kunde se hans hårda kuk stå glittrande ut från den tränade kroppen och hon hävde sig upp i en sittande ställning. Killen slet tag i henne och när hon kommit på fötter tryckte han henne framför sig mot ena väggen. När de var framme vid den rörde hans händer sig över Lindas rumpa och han utstötte frustande läten av både upphetsning och frustration. En av händerna smet runt midjan på Linda och hon kände sin höft dras bakåt så att hon snart stod i en svankande ställning med underarmarna höjda som stöd mot väggen. Killen ställde sig bakom henne och med hjälp av andra handen styrde han in sin kuk mellan hennes skinkor och vidare in mellan de fuktiga blygdläpparna. När han trängt in i henne på nytt placerade han båda händerna på Lindas höfter och med två rejäla grepp höll han henne stilla medan han knullade henne stående bakifrån. Händerna blev snart rastlösa eftersom han inte tycktes kunna få nog av hennes kropp och de rörde sig varmt förbi Lindas midja och upp mot hennes sexiga små bröst som han kramade hårt. Bakom sig hörde hon en häftig andhämtning som blev alltmer ojämn för varje gång han tvingade sig in i henne. Han slickade och kysste hennes skuldror och rygg, håll hört om henne medan han knullade hennes fitta och Linda kände sin rumpa pressas mot hans mage varje gång kuken trängde in i henne. Snart tycktes även denna ställning frustrera honom så han drog sig ur Linda och vände henne om efter att snabbt ha smekt hennes rumpa med sina stora händer. Hon fann sig snart stå öga mot öga med honom och de stirrade utmanande på varandra. Killen steg framåt, tog tag i Lindas handleder och tryckte dem mot väggen medan han kysste hennes läppar. Kyssen var hetsig och deras andedräkter slog varmt ut över den andres kinder medan deras tungor lekte vilt med varandra.



Killen släppte bara Lindas armar för att lyfta upp henne och med sina armveck sammanflätade med hennes knäveck höll han henne uppe medan han tryckte hennes rygg mot väggen. Hans kuk stod snett uppåt ut från hans kropp så när han tog ett litet steg framåt trycktes dess topp mot Lindas fitta och de stirrade in i varandras ögon när han trängde in ännu en gång och fyllde upp henne med sig själv. Med Linda tryckt mot väggen på det sättet stötte han in i hennes kropp. Deras ögon stirrade upphetsat på den andre och de flämtade båda två av njutning. Det verkade som om Lindas gröna ögon nästan hypnotiserade honom för han kunde inte slita sig från dem medan han knullade henne. Han stötte hårt in och ögonen stängdes nästan under tiden men varje gång han drog sig utåt var blicken än brunare, än kåtare och så stötte han hårt in på nytt. Det var tydligt att han inte skulle klara av detta länge till, det förstod Linda, men hon älskade hur hennes kropp påverkade honom. Hon stirrade utmanande tillbaka på honom och uppmuntrade honom med sina blickar att fortsätta på samma sätt, att stöta in i henne så hårt han ville och utvinna så mycket njutning han kunde av hennes kropp. När han väl lyckades slita sig från de klargröna ögonen någon gång så sänktes hans blick och han stötte ännu hårdare när ögonen föll på Lindas uppnosiga bröst. Blicken sänktes ytterligare en bit och han stirrade i något ögonblick på sin kuk där den försvann in i denna okända rödbrunhåriga tjejs sköna fitta. Han fortsatte stöta, frustade av njutning och de fick ögonkontakt på nytt. Svetten pärlade sig i hans panna av ansträngningen det innebar att både lyfta Linda och samtidigt knulla henne men han slutade inte. Han flåsade och började snart få allt svårare att hålla tillbaka sina stön.



Linda stirrade på honom och mötte den mörka blicken. Hon nickade åt honom som för att säga att hon ville att han skulle komma. Som om han läst hennes tankar stötte han djupt in och höll kvar kuken där, helt och hållet omsluten av Lindas kropp. Han knyckte till med huvudet och drog sig tillbaka, stötte sedan lika djupt in på nytt och flämtade kraftigt av njutning. På så sätt knullade han henne hårt men långsamt och Linda kunde känna hur hans redan hårda kuk blev ännu hårdare inuti henne. Hans ögon grumlades medan han fortsatte och ögonlocken tycktes vara tunga att hålla uppe för han blundade nästan vid nästa stöt. När han drog tillbaka sitt bäcken ännu en gång spärrade han upp ögonen och stirrade hetsigt på Linda med en närmast desperat blick som hon mötte med ännu en nickning. Det blev för mycket för honom och han tryckte sig hårt in i Linda och stötte flera gånger djupt in i henne medan orgasmen fortplantade sig genom hans kropp. Linda kunde känna den hårda kuken pulsera i sin fitta och hur den sprutade inuti henne till ljudet av ansträngd andning som trängdes med dämpade stön av fullständig njutning. Han tryckte sig fortsatt hårt in i henne och pressade hennes rygg mot väggen under tiden. Efter en liten stund kunde han åter fokusera sina ögon och de stirrade på varandra i den ställningen. Snart släppte killen ned Linda och hennes fötter tog mark på omklädningsrummets golv. Ingen av dem ville säga något eftersom ingenting hade sagts vare sig innan eller under tiden de haft sex. De räddades paradoxalt nog av att någon drog och slet i dörren till rummet.



Med snabba rörelser fick de tag i sina kläder och de klädde hastigt på sig. När de var påklädda och personen utanför flera gånger frågat vad det var fråga om och varför han inte fick komma in riktade killen en menande blick mot toalettdörren. Linda fattade vinken och smög in. När hon låst om sig och stod där väntande hörde hon bänkarna dras på plats och sedan mannen utanför som kom in i rummet. Han krävde ett svar av den namnlöse killen men fick inget och blev därför än mer irriterad. Dörren till rummet stängdes och den nyanlände muttrade för sig själv vilken idiot den brunhårige killen var vilket gjorde att Linda fick svårt för att hålla sig för skratt när hon insåg hur situationen måste tett sig för honom. Efter att ha gömt sig inne på toaletten i ytterligare en minut eller två hörde hon steg utifrån omklädningsrummet och sedan en dörr som stängdes. Hon tog chansen, låste upp sin dörr och steg ut. Ingen där. Hon smög ut i korridoren och vidare in i träningslokalen. En okänd man stod vid en skivstång och lastade på vikter. Det var inte hennes främling. Han syntes faktiskt ingenstans. Linda blev först besviken men kom efter stund fram till att det nog var lika bra. Vad skulle de säga till varandra egentligen? Fanns det verkligen något att säga?

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. @datingfactory: Tack, men det behövs ingen spam här. Vi klarar oss så bra ändå...

    SvaraRadera