onsdag 9 mars 2011

Kapitel 15: Fredrik kommer på besök

Jennifer och Peter satt tysta i soffan. Ingen av dem sa ett ljud. De var båda spända och lite nervösa. Om bara en liten stund skulle Fredrik ringa på dörren och det hela starta. Fredrik var en kompis till Peter. De hade diskuterat saken ett tag och funderat över om det egentligen var en så bra idé att blanda in någon som de var kompis med. Till slut hade de kommit fram till att Fredrik borde passa bäst ändå. Han var diskret till sitt sätt och stabil i största allmänhet. Han och Peter hade varit kompisar i många år och litade på varandra till fullo. Dessutom tilltalades Jennifer av Fredriks utseende eftersom han var både lång och någorlunda vältränad. Inte så mycket att hon någonsin haft planer på att göra något med honom bakom Peters rygg, men i hemlighet hade hon ändå haft en och annan tanke om honom som utvecklats till fantasier där de gjorde både det ena och det andra. Särskilt sedan de kommit överens om att ha Fredrik med i en trekant hade hon fantiserat flera gånger om honom. Nu satt de alltså och väntade på att han skulle ringa på dörren. Istället ringde det på Peters telefon. Peter svarade och signalerade med ögonen åt Jennifer att det var Fredrik på andra sidan. Jennifer kunde inte höra vad Fredrik sade utan fick nöja sig med Peters svar. När han lade på var hon otroligt nyfiken och samtidigt lite orolig för att kvällen helt plötsligt var inställd. ”Vad sade han?” frågade Jennifer ivrigt. ”Han blir lite sen” svarade Peter. ”Missade tydligen tunnelbanan och bestämde sig för att ta bussen istället.” ”Bussen tar ju dubbelt så lång tid” fortsatte Jennifer med besviken röst. ”Var är han nu?” Peter granskade henne ett kort ögonblick, som för att se att hon inte var alldeles för ivrig inför det de planerat. Han bestämde sig för att hon inte var det. Han var ju minst lika spänd själv måste han erkänna. ”Han är snart här” svarade Peter. ”Han trodde det skulle ta tio minuter till. Du får tänka på att han inte bor i Stockholm” fortsatte Peter lugnande. ”Han hade nog ingen aning om att bussen tar så lång tid.” Jennifer lugnade ner sig lite. ”Nej, du har nog rätt” svarade hon. ”Men jag blir bara mer nervös för varje minut som går.” Peter log mot Jennifer. De kände sig båda lite lugnare nu när de kände till läget.
De bestämde sig för att helt enkelt titta på TV tills Fredrik kom. För att lugna nerverna och ha något att göra. De hann knappt komma in i handlingen i en dålig komediserie innan det ringde på dörren. Jennifer hoppade till i soffan och tittade oroligt bort mot Peter som reste sig och gick mot hallen. Jennifer följde honom med blicken nästan hela vägen till dörren. Hon hörde honom öppna och därefter Fredriks röst som glatt hälsade med sin underliga skånska dialekt. Hon satt som på nålar under tiden ytterkläder togs av och hängdes upp. Varför följde hon inte med till dörren? Då hade hon ju sluppit dra ut på det hela ytterligare. Hennes tankar avbröts när Peter kom in med Fredrik i släptåg. ”Tjena Jennifer!” hälsade Fredrik obesvärat när han kom in i vardagsrummet. Jennifer kände hur hennes nervositet avtog när Fredriks avslappnade attityd avväpnade henne. !Hej, gick allt bra?” svarade hon. ”Med resan och så?” ”Jodå” svarade Fredrik. ”Förutom en tokig gubbe på bussen som tvunget skulle ha min plats.” Han log när han pratade och himlade lätt med ögonen när han nämnde incidenten. ”Vad gjorde du då?” frågade Peter nyfiket. ”Jag drog fram min tågbiljett och påpekade att jag hade platsbiljett” svarade Fredrik och bröt ut i ett högt skratt som ekade i hela lägenheten. Både Jennifer och Peter skrattade åt hans tilltag och nervositeten som funnits där släppte nästan helt. För stunden iallafall. ”Vill du ha något?” frågade Peter för att visa på välvilja och gästfrihet. ”Ja, din flickvän” svarade Fredrik allvarligt men blinkade till Jennifer innan han vände sig mot Peter igen. ”Men du kan vara lugn, jag delar gärna med mig.” Peter blev lite ställd över Fredriks rättframma stil men fick ur sig ett ansträngt skratt till slut. ”Ta det lugnt” fortsatte Fredrik. ”Vi får se vad som händer. Hela lägenheten luktar ju nervositet, jag försöker bara lätta lite på stämningen.” Snart satte sig Fredrik i fåtöljen och de pratade alla tre om både det ena och det andra en stund.


Efter ett tag kände de alla hur spänningen tilltog. Samtalet hade inte helt oväntat glidit in på sex och alla tre visste ju vad som väntade. När de började prata om oralsex kände Jennifer plötsligt Peters hand på sitt lår. Hon ryckte till av överraskning men kände samtidigt hur upphetsad hon blev när han strök handen upp och ner över hennes ben samtidigt som Fredrik satt och berättade om hur skönt det var att bli avsugen. Jennifer tog sig i håret och tvinnade små lockar av en kort kritvit hårtest samtidigt som hon intresserat lyssnade på honom. Det skulle hon komma ihåg tills senare tänkte hon för sig själv. I sina fantasier hade hon redan sugit av Fredrik några gånger men nu skulle det snart hända på riktigt. Peter höll med Fredrik om det förträffliga i avsugningar och samtidigt som han sade det så lät han sin hand glida ner mellan Jennifers lår. Hon rös till när hon kände hans varma hand mellan sina ben och slickade sig försiktigt om läpparna. Hon kände smaken av sitt läppglans när hon gjorde så och hon såg att Fredrik lade märke till tungrörelsen. Han tittade verkligen på henne nu. Uppifrån och ned. Nästan som om han bedömde hennes kropp för sig själv. Samtalet gick vidare till en diskussion om hur man bäst slickar fitta och Jennifer berättade att hon var ganska känslig och inte klarade för hård behandling på det sättet. Hon tittade på Fredrik när hon pratade och hennes blick gled ner mellan hans ben. Det såg ut som att han redan hade stånd. Det var genant men samtidigt kände hon sig härligt slampig som berättade det här för Peters gamla kompis. Fredrik nickade och tillade att det brukade vara så med tjejer, att de inte gillade att få sin klitoris för kraftigt stimulerad. Samtidigt som han sade det kände Jennifer hur Peter drog upp sin hand från hennes ben och istället tog på hennes mage. Jennifer blev mer och mer upphetsad för varje ord och rörelse. När de fortsatte prata klämde Peter på hennes bröst och Jennifer flämtade till mitt i en mening och kom av sig. Hon blev röd om kinderna när hon stakade sig och försökte komma på vad hon tänkt säga.


Fredrik avbröt henne genom att resa sig och sätta sig bredvid henne på andra sidan i soffan. Hon kunde knappt andas nu så upphetsad som hon var. Peter sade något nytt som Jennifer knappt registrerade. Hon kunde inte koncentrera sig på att lyssna när Fredrik smekte henne över det andra låret och upp för magen. Hon kämpade tillräckligt för att andas normalt samtidigt som det kändes som att hjärtat rört sig uppåt och flyttat in i halsen. Hon reagerade först när Fredrik avslutade en mening med hennes namn. ”Va, vad sade du?” frågade Jennifer med skälvande röst. ”Jag hörde inte riktigt.” ”Jo jag frågade vad du tycker om att bli tagen bakifrån” upprepade Fredrik milt samtidigt som hans hand rörde sig uppåt mot hennes bröst. ”Jag, jag älskar det” svarade Jennifer flämtande. Fredrik log åt henne och Peter sade; ”Det var ju det jag sa.” Jennifer kände sig förvirrad men otroligt kåt. Hur mycket hade de pratat om henne egentligen? Hon bestämde sig för att det inte spelade någon roll. Sedan undslapp hon sig ett gnyende när de båda klämde och smekte varsitt bröst. Hon sneglade ner mellan Fredriks ben igen och det rådde inget tvivel längre om att han hade stånd. En stor utbuktning i hans skrev avslöjade honom. När hon tittade åt andra hållet och ner såg hon en liknande bula mellan Peters ben. Hon kände hur Peters hand rörde sig neråt över magen under tiden som Fredriks fingertoppar vandrade över hennes bröst för att därefter trycka samman dem från båda yttersidorna. Sedan knäppte Peter sakta upp hennes byxor och hon visste inte vart hon skulle ta vägen. Peter gick ner på knä bredvid henne och drog sakta av henne byxorna och därefter strumporna. Hon tittade på Fredrik och lade sin hand mellan hans ben. Han stönade till när hennes lilla hand sakta smekte hans kuk över byxornas jeanstyg. Fredrik stirrade henne upphetsat i ögonen och hans tidigare försiktiga smekningar övergick till regelrätta klämmanden av hennes runda bröst. Snart släppte han dem och kysste henne. Hans läppar stötte mjukt emot hennes och hon kände hur han drog lite i hennes underläpp med sina. Snart var hans tunga i hennes mun och de kysstes djupt. Deras mjuka tungor lekte med varandra och de njöt av den andres smak. Sedan fick han tag på tröjans nedre kant. Han drog upp Jennifers tröja och hon höjde motvilligt armarna för att hjälpa honom. Hon ville egentligen inte sluta kyssa och smeka honom för en sekund.


Nu hade hon bara bh:n och de rosa bomullstrosorna på sig där hon satt i soffan. Peter satte sig bredvid henne igen och smekte henne över magen och brösten. Fredrik hade lämnat hennes bröst för stunden och hon tittade Peter djupt i ögonen när han smekte henne på det sättet. Peter kysste henne. Deras tungor brottades mjukt med varandra. Helt plötsligt kände hon en stor hand på sitt lår som rörde sig in över trosorna. Hon kunde inte låta bli att stöna till när hon kände Fredriks fingrar röra sig över trosorna ner mot blygdläpparna. Peter hakade av henne bh:n och Jennifers bröst föll ut när han tog av henne den. Hon kände Peters händer lyfta brösten och trycka ihop dem. Hur han tog hennes styva bröstvårtor mellan två fingrar och testade hur de kändes. Samtidigt bultade det av upphetsning mellan hennes ben när Fredriks hand gled in innanför troskanten och rörde sig över könshåret. Han tog ett grepp med båda händerna om troskanten och Jennifer lyfte på rumpan så att han kunde dra av henne de små rosa trosorna. Jennifers kropp darrade av upphetsning när hon såg Fredrik lyfta på hennes ben så att trosorna åkte av helt. Nu satt hon helt naken i soffan mellan Peter och Fredrik och hon kände sig otroligt kåt. Hon ville inget hellre än att bli knullad av dem bägge men ändå blev hon ännu mer upphetsad när hon kände Peters varma tunga slicka hennes ena bröstvårta och sedan den andra. Fredrik reste sig upp. Han stod framför Jennifer när han drog av sig sin tröja. Jennifer stirrade på hans underliv när han knäppte upp sina byxor och de föll till golvet. Hon såg en liten mörk blöt fläck på hans boxers innan han drog av sig dem också och hans hårda kuk sköt upp och svajade till framför henne. Jennifer kunde knappt släppa Fredriks kuk med blicken. Peter släppte Jennifers bröst och reste sig han också. När Peter tog av sig sina kläder greppade Fredrik hennes underarm med en stor hand och förde den mot sig. Jennifer förstod vad han ville och lät villigt sin lilla hand ledas till hans hårda kuk. Hon runkade sakta Fredriks kuk. Drog tillbaka hans förhud med en hand och smetade försiktigt ut hans försats över ollonet med tummen på den andra handen. När hon fortsatte runka honom glittrade hans kuk. Fredrik tog Jennifers lilla hand i sin och runkade sig själv med hjälp av den. Hon lutade sig framåt.


Snart öppnade hon sin mun och kände Fredriks kladdiga kuk mot sina läppar. Den var både tjock och hård och hon slickade på den med sin våta tunga. Fredrik drog hennes hand mot sig och höll fast henne om roten av kuken så att blodådrorna svällde upp. När Jennifer förde sin mun över hans kuk kunde hon känna varje åder mot sina läppar. Eftersom Fredriks kuk var tjock fick hon öppna munnen stort för att få plats med den i sig. Samtidigt som hon sög på kuken kände hon en annan stor hand ta tag i hennes andra underarm. Snart hade hon Peters kuk i sin andra hand och hon kände hur hon smetade ut hans kladdiga försats när hon runkade honom så som hon visste att han tyckte om. Jennifer kände hur hennes upphetsning knappt visste några gränser när hon nu hade en hård kuk i var hand och den ena dessutom långt in i munnen mellan sina läppar. Snart drog Fredrik ut sin kuk ur hennes mun och Peter lade en hand om hennes haka och ledde hennes mun mot sin. Hon omslöt hans ollon med sina läppar och Peter stönade rakt ut av njutning när hon började suga honom. Under tiden kände hon Fredriks händer vandra över sin kropp. Han smekte först Jennifers mage och sedan hennes tunga bröst. Hon stönade med Peters kuk i sin mun och Peter flämtade till svar. En plötslig ilning gick igenom hela Jennifers kropp när Fredrik nöp till i hennes båda bröstvårtor och Jennifer var tvungen att släppa ut Peters kuk ur sin mun och andas tungt några gånger innan hon tog den djupt i sig på nytt. Sedan särade Fredrik på Jennifers ben och tittade rakt på hennes fitta. Han strök över hennes lilla blonda buske med sin hand och gick ner på knä framför henne. Samtidigt som Jennifer sög och runkade Peters kuk kände hon en varm andedräkt mot sin fitta och hon rös till. Ett par fingrar rörde sig mellan blygdläpparna och hon var så våt att det kändes som om hon redan blivit slickad. Fredrik slickade av sina fingrar och stönade till när han kände smaken av Jennifer. Hon sneglade åt sidan och kunde precis se Fredrik i synens periferi där hans ansikte rörde sig mot hennes underliv. Hon blundade igen och sög Peters kuk djupt när Fredriks tunga sakta rörde sig över hennes små rosa blygdläppar. När han lät sin tunga röra sig över Jennifers klitoriskappa och runt hennes klitoris i små cirklar stönade hon tungt. I sina fantasier hade Fredrik visst varit skön, men han var långt skönare i verkligheten kunde hon konstatera nu. ”Jag vill knulla dig nu Jennifer” hörde hon Peter flåsa.


Fredriks tunga upphörde med de små cirklarna runt Jennifers klitoris och Peter drog strax därefter ut sin kuk ur hennes mun. Fredrik steg upp på soffan när Peter tog hans plats mellan Jennifers särade ben. Hon kände Peters kuk tryckas mot sin lilla våta fitta och snart gled hans ollon in i henne. Jennifer stönade högt och greppade Fredriks väntande kuk med en hand och började runka honom igen. Han var en aning mindre hård nu men efter att Jennifer dragit hans förhud fram och tillbaka några gånger kände hon hur hans kuk återigen blev stenhård i hennes hand. Eftersom Jennifers händer var så små kändes hans kuk enorm när hon runkade honom. Peter å sin sida fortsatte trycka in sin hårda kuk i Jennifers våta inre och hon stönade högt när han stötte in den så djupt han kunde. Hon tittade med glansiga ögon från Fredrik till Peter och tillbaka igen. Fredrik sträckte sig mot sina byxor och fiskade upp en kondom ur ena fickan. Han rev upp förpackningen och fick fram den. Jennifer slickade Fredriks kuk så att han skulle hålla sig riktigt hård under tiden han fick på kondomen på kuken. ”Ojsan!” hörde hon Fredrik säga och hon tittade upp på honom. Han hade tappat kondomen som nu låg på soffan bredvid henne. Jennifer plockade upp den och sträckte fram handen mot Fredrik. ”Sätt du på den” svarade Fredrik mellan tunga andetag. Jennifer blev lite nervös. Hon var inte jättebra på att sätta på kondomer men hon ville samtidigt göra precis som Fredrik sade åt henne. Så hon släppte Fredriks kuk med sin hand och klämde ihop toppen på kondomen med två fingrar samtidigt som hon placerade den över hans ollon. Peter stötte samtidigt rytmiskt in sin hårda kuk i hennes fitta och hon fick problem att rulla ner den över Fredriks stånd. Hon fumlade lite och oroade sig för att Fredrik skulle förlora ståndet under tiden hon gjorde sitt bästa. Därför bestämde hon sig för att runka honom ett par gånger så att han verkligen höll sig hård och Fredrik stönade när hon drog ner hans förhud och blottade hans purpuraktiga salivglittriga ollon. Fredrik tog över och runkade sin kuk ett par gånger så att den blev riktigt hård. Jennifer tittade upphetsat på och njöt samtidigt av Peters kuk som stöttes in i hennes våta fitta gång på gång. Sedan tog Fredrik ett ordentligt grepp om kukroten och klämde till så att varje blodåder svällde upp på nytt. Jennifer satte kondomen mot hans ollon igen och lyckades rulla ut den över hans kuk den här gången. När hon rullade ner den över honom kunde hon känna varenda åder mot sina små fingrar. Till och med blodådrorna på Fredriks kuk var hårda och den såg nästan, bara nästan, skrämmande ut.


När Fredrik hade fått på kondomen ordentligt på sin kuk utbrast han; ”Nu måste jag knulla dig Jennifer, jag måste känna din fitta runt min kuk.” Han tittade på Peter, som drog ut sin kuk ur Jennifer. Fredrik klev ner från soffan och ställde sig mellan Jennifers ben där Peter stått på knä. ”Vänd dig om” beordrade Fredrik henne. Jennifer nickade och ställde sig på knä i soffan och tittade ut över soffryggen. Peter tog ett stort kliv över ryggen och ställde sig på andra sidan av soffan så att hans kuk väntade framför Jennifers ansikte. Hon kände hur Fredrik styrde in sitt hårda ollon mellan hennes små blygdläppar och sedan hur han pressade dem åt sidan när han tryckte in sin kuk djupt in i henne. Jennifer stönade högt när hon kände Fredriks hårda tjocka kuk tryckas djupt in i hennes kropp. Hennes fitta bjöd på litet motstånd men hon var så våt att hans kuk gled djupt in i henne utan större svårighet. När han lade sina stora händer om hennes höfter och stötte så djupt in i henne att hon kände hans bäcken mot sin rumpa stönade hon högt av njutning. Hon tittade med glasartad blick upp på Peter som stod framför henne och stirrade på henne med kåta ögon. Han tog tag om hennes blonda hår och förde hennes mun över sin kuk. Jennifer kände tydligt smaken av sig själv när hennes läppar gav efter för Peters kletiga kuk och det gjorde henne än mer upphetsad. Där stod hon på knä i Peters soffa med händerna på soffans ryggstöd och blev knullad bakifrån samtidigt som hon sög Peters hårda kuk djupt i sin mun. För ett ögonblick fick Jennifer en klarsynt upplevelse av självmedvetande. Hon blev knullad av två killar samtidigt. Hon kände sig slampigare än någonsin förr. Hon gillade det. Att få släppa på alla spärrar på det sättet. Samtidigt kände hon sig hemsk. Hur kunde hon ha gått med på något sådant här? När hon kände efter och kände Fredriks händer om sina höfter, hur han drog henne bakåt över sin hårda kuk som han stötte hårt in i henne, hur hon sög Peters kuk och njöt av det lät hon slampigheten ta över. Hon älskade upplevelsen för mycket för att bry sig om något annat just då. Hon hörde Fredriks ansträngda flåsanden bakom sig, Peters njutningsfyllda flämtanden när hon sög honom och kände sina bröst gunga rytmiskt under sig för varje hård stöt som Fredrik gav henne. Jennifer tog stöd med bara en hand mot soffryggen och tog på sina bröst med den andra. Hon klämde på dem och smekte dem. Det var skönt och hon stönade rakt in i Peters kuk. Sedan tittade hon upp på honom och mötte en kåt blick som strålade av både kärlek och rå avskalad sexualitet. Peter var uppenbarligen väldigt upphetsad han också, något som ytterligare ökade Jennifers upphetsning.


Hon släppte ut Peters kuk ur sin mun och tog några djupa andetag under tiden hans salivkladdiga kuk gneds mot hennes kinder så att hon blev alldeles kladdig. Hon tittade upp på honom med en vädjande blick och bad honom; ”Snälla, jag vill att du knullar mig nu.” Peters kuk ryckte till lite när hon bad honom på det sättet och hans ögon flammade upp. Fredrik hade också hört henne och han drog nu sakta ut sin kuk ur Jennifers våta lilla rosa fitta. När hon trodde att hans kuk skulle åka ur helt stötte han in i henne hårt en sista gång och Jennifer blev överraskad. Hon flämtade till och andades häftigt när han så slutligen drog ut kuken ur henne. Jennifer reste sig en aning och kände sig yr. Det var svårt att få tillräckligt med luft när hon sög den enes kuk samtidigt som den andre knullade henne och den lilla syrebrist hon upplevde gjorde att hon fick svårt att hålla balansen, samtidigt som det ökade intensiteten i hela upplevelsen. Peter gick runt soffan och Jennifer tittade på hans hårda kuk som svajade glittrigt mellan hans ben. Hon ville ha den i sig. Fredrik satte sig tungt på soffan bredvid henne och hans kondomklädda kuk stod rakt upp när han satt där. Jennifer vände sig och satte sig på rumpan. Hon sträckte sig efter Fredriks kuk och lade sina små fingrar runt den. Hon började runka honom. Hennes hand blev kladdig av att runka honom och hon insåg strax upphetsat att det uteslutande var hennes safter som gjort honom så kletig. Hon kände ett dunkande i sin fitta. Ett intensivt bultande. Hon måste få bli knullad. Det var det enda hon kunde tänka på. Hon skämdes lite för att hon tänkte så, men det var det enda hon kunde tänka på. Att få sin fitta uppfylld av en hård kuk samtidigt som hon runkade Fredrik. Peter ställde sig på knä mellan hennes särade ben igen. Han tryckte in sin kuk i henne och stötte in den djupt. Jennifer tittade på Fredrik och hennes ögon blev suddiga när hon kände Peters kuk i sig på det sättet. Peter drog ner hennes rumpa till kanten av soffan så att hon nästan föll ner från den, men genom att stöta hårt in i henne höll Peter henne kvar på dynan. Jennifer kände ett par händer på sina bröst. Det var Fredrik som girigt smekte henne. Han klämde på dem och nöp till i hennes bröstvårtor så att en ilning av upphetsning strålade genom hennes kropp ner till hennes våta fitta. Det var så skönt att Jennifer knappt kunde hantera sina känslor. Hennes ögon vattnades och hon stirrade glansigt på Fredrik när hans stora händer smekte hennes bröst på det sättet. Hon älskade det och runkade honom hårt för att ge något skönt tillbaka. Fredrik stönade när hon runkade honom. Hans andhämtning var tung och kuken ryckte flera gånger till i hennes lilla hand. Samtidigt fortsatte Peter knulla hennes våta bultande fitta och känslan av att bli smekt och knullad på det sättet samtidigt som hon runkade Fredrik var alldeles för mycket för henne. Hon trodde hon skulle komma och då hade hon inte ens rört vid sig själv än. Jennifer stönade tungt och flämtade om vartannat.


Känslan i hennes underliv var som något som växte genom kroppen. Hon runkade Fredrik snabbt och slarvigt. Kände hur den där sensationen i fittan växte ännu mer och spred sig genom magen och ner i benen. Det var som om hennes orgasm väntade och gäckade henne precis på gränsen till att bryta ut. Hon gnydde för varje stöt Peter gav henne med sin hårda kuk. Fredrik smekte hennes bröst vårdslöst och hårt. Lyfte upp dem och klämde på dem. Lutade sig framåt och slickade hennes styva små rosa bröstvårtor. Den varma känslan av hans blöta tunga gjorde att känslan växte ännu mer och snart kände hon att det inte fanns någon återvändo. Precis i ögonblicket innan hennes fitta exploderade nöp Fredrik hårdare i båda hennes bröstvårtor och det förde Jennifer över gränsen. Orgasmen var intensiv och hon skrek nästan av njutning. Peter fortsatte stöta djupt in i henne med sin hårda kuk när hon kom runt honom. För varje stöt intensifierades orgasmen ytterligare och hon stönade tungt när hon njöt i fulla drag. När orgasmen lade sig stötte Peter mjukare in i hennes fitta igen. Jennifer skälvde och hon darrade genom hela kroppen. Det var länge sedan hon fått en orgasm utan att ens ta på sin klitoris. Hon runkade Fredriks hårda kuk i ojämn takt och tittade honom i ögonen. Hans blick var fortfarande lika kåt som den varit innan hennes orgasm och hon insåg att hon verkligen ville bli nedsprutad av honom och det snart. När hon lugnat ner sig en aning lutade hon sig därför åt sidan och tog hans kuk i sin mun. Den smakade av en blandning av henne själv och den där typiska kondomlukten. När hon sög honom på det sättet stönade Fredrik högt. Hans andhämtning blev tung och ojämn. ”Låt mig knulla henne nu” vände han sig vädjande mot Peter. Peter nickade och drog ut sin kuk ur Jennifer. Hon kände sig nästan utnyttjad när de pratade om henne på det sättet. Hon skämdes när hon insåg hur mycket hon gillade det. Nu var det Fredriks tur att ställa sig på knä mellan hennes särade trötta ben. Han tryckte snart in sin kuk i henne och började stöta djupt in i hennes fortfarande lika våta fitta. Fredrik tog tag om hennes lår och tryckte dem framåt så att Jennifer kropp liknade ett mjukt Z. Hela tiden stötte han djupt in i henne. Peter grenslade Jennifers bröstkorg. Hans hårda kuk var precis framför hennes mun. Hon öppnade sina läppar och tog hans kuk i sin mun. Hon sög honom hårt och snabbt samtidigt som hon använde en hand för att massera hans pung. Peter stönade högt. Fredrik å sin sida flåsade tungt när han stötte in sin kuk mellan Jennifers blygdläppar gång på gång vilket fick henne att gny och stöna runt Peters hårda kuk.


Både Peter och Fredrik kände att de började närma sig. Den där känslan i kuken som spred sig och blev större. ”Din fitta är så skön” flämtade Fredrik. ”Jag kommer spruta snart.” Peter stötte in sin kuk i Jennifers mun nu. Han kunde knappt kontrollera sig utan knullade hennes öppna mun med sin hårda kuk. Jennifer tog tag om den med sin hand och började runka honom. Hon tittade upp på Peter och mötte hans vilda ögon. ”Jag vill att ni sprutar ner mig” stönade hon tungt fram. ”Jag vill ha er sperma på mig, snälla.” Hennes bedjanden och vädjanden fick omedelbar effekt. Fredrik hade varit nära att spruta inne i henne men drog sig ur henne istället. Han stirrade upphetsat på hennes rumpa och rosa fitta innan han släppte ner hennes ben och ställde sig upp. Peter steg ner från soffan och ställde sig bredvid Fredrik. Jennifer satt kvar och tittade på de två hårda kukarna framför sig. De ryckte till med ojämna mellanrum och svajade glittriga av saliv och hennes egen fittsaft. Hon gled ner för soffan och ställde sig på knä mellan dem. Sedan tog hon av kondomen från Fredriks kuk. Hon knep tag i toppen och drog med andra handen av den. Fredrik stönade till när hon rörde honom. Hon vände sig mot Peter och sög honom en kort stund samtidigt som hon runkade Fredrik. Peter stönade högt. Hon lade sin lilla hand runt hans kuk och började runka honom när hon vände sig mot Fredrik igen och sög honom. Hans kuk smakade annorlunda. Eftersom han haft kondom på sig kände Jennifer smaken både av den och av hans försats som gjorde hela kuken glittrig och kletig. Hon gillade känslan av att suga honom ren. Hon kände sig som en slampa som gjorde så. Sedan tittade hon upp på dem båda när hon runkade deras hårda kukar med sina små händer och fingrar. ”Spruta ner mig nu” bönföll hon dem. ”Kladda ner min kropp.” Peters kuk ryckte till i hennes hand när hon sade så. Han var nära att komma. Jennifer runkade honom hårt och drog förhuden fram och tillbaka men fokuserade på att hela tiden röra handen över hans ollon. Peter började andas ojämnt och snart sprutade hans kuk rakt på Jennifers runda bröst. En stor tjock sträng av vit sperma landade varmt på henne. Peter stönade högljutt av njutning. När Fredrik tittade ner och såg en andra stråle av Peters sperma landa på Jennifers hals blev det för mycket för honom. Jennifers lilla hand runkade honom och han stönade lika högljutt när han kände orgasmen explodera genom hela underlivet. En lång stråle av vit tjock sperma sprutade från hans kuk och landade som en strimma över Peters sperma på Jennifers bröst. Hennes styva bröstvårtor förlorade sin ljusrosa färg för att anta en vit kladdig nyans. De små vårtorna simmade i bådas sperma. Jennifer fortsatte runka dem och Peters kuk droppade av sperma ner på hennes lår. Fredriks kuk sprutade ut ännu en tjock vit stråle. Denna gång landade den så att den lade sig som en lång strimma mellan hennes bröst ner mot magen. När hon fortsatta runka honom droppade det tjockt från hans kuk av en vätska som var blandat vit och genomskinlig. Varje droppe som landade på hennes lår var varm och Jennifer kände sig precis så slampig som hon ville vara just då. När de båda slutat spruta slickade hon deras ollon och deras kukar ryckte till av känslighet.


Jennifer släppte slutligen deras kukar och tittade ner på sig själv. Hon smetade ut sperman över sina bröst så att hon blev kladdig och glittrig. Strängen mellan brösten ner mot magen hade runnit ner ännu längre och låg nu som en tjock vit klump med genomskinlig svans över hennes lilla blonda tofs. Hon kletade ut sperman över sin tofs och sin fitta samtidigt som hon tittade från Peters ögon till Fredriks. De stirrade tillfredsställt på henne när hon kladdade ner sig med det som nyss sprutat ur deras kukar. De runkade sakta sig själva medan de tittade på henne. Jennifer kände sig så fruktansvärt slampig. Hon älskade det men började redan skämmas och känna sig hemsk. Hur kunde hon göra så här? Samtidigt älskade hon känslan det gav henne. Hon avslutade genom att smeta ut sperman på sina lår och nu var nästan hela hon glittrig. Hon tittade ner på sina bröst. Fullständigt nerkladdade. På magen hade hon små genomskinliga strimmor av sperma som runnit. Låren var nästan lika glittriga som brösten och hennes fitta var kladdig av både hennes egna safter och Fredriks sperma. Efter en stund satte de alla sig tungt i soffan och pustade ut. Jennifer tog sina trosor och gick in på toa och torkade av sig. När hon kom ut igen i bara trosorna satt både Fredrik och Peter påklädda i soffan. Hon skämdes för att vara nästan helt naken inför dem. Hon förstod inte varför, efter vad de precis gjort, men känslan fanns trots allt där. Samtidigt gjorde skammen och situationen henne upphetsad igen. De tittade båda nyfiket på henne när hon utförde en sorts omvänd striptease och tog på sig sina kläder igen. Sedan satte hon sig mellan dem och de smekte varandra försiktigt. ”Behöver du någonstans att sova?” frågade Peter men Fredrik skakade bara på huvudet. ”Det är lugnt, jag sover hos syrran” svarade han trött. ”Hon väntar mig så det är inga problem” fortsatte han. ”Men kan vi inte låta bli att prata om henne just nu?” Både Jennifer och Peter skrattade.

3 kommentarer:

  1. Jag har en ny favoritblogg! :) Kommer tillbaka.

    SvaraRadera
  2. Kul! Du är välkommen tillbaka när än lusten faller på. ;)

    SvaraRadera
  3. jättebra "förspel" och att det handlar om vanliga personer och inte är så överdrivet. Funkar för mej ...

    SvaraRadera