tisdag 14 januari 2014

Viljans svaghet inför det förbjudna

Observera att detta är den andra av två noveller om Elisa. Du hittar första delen här!



Jag har en bekännelse. Ja, ännu en. Det jag har skrivit hittills är nämligen en förvanskning av sanningen. Inte helt men åtminstone delvis har jag valt vissa detaljer och utelämnat andra. Men jag intygar att jag inte har gjort det av bedrägliga skäl. Redan utifrån det du vet om mig vid det här laget har du all rätt att döma mig, kalla mig omoralisk eller usel. Jag kommer inte försöka försvara mig mot sådana ord. Jag vet alltför väl att de är sanna och inbillar mig inte att jag är något annat. Den som i min ålder rör en tonårig flicka på det vis som jag har gjort, han gör sig skyldig till förledelse av ungdomen - associationen till Sokrates är ett rent sammanträffande, jag jämför mig på intet sätt med en sådan storhet - och bör inte betraktas som något annat än omoralisk. Kanske också usel. Ändå vore det som sagt en förvanskning av sanningen att avsluta min bekännelse där, när jag övertygade Elisa om att hon borde gå hem och antydde att det var lika så bra att vi hindrats från att gå längre än vi gjorde. För det gjorde vi. Inte just den gången men så tätt inpå att jag skäms en aning för frånvaron av moralisk motståndskraft. Jag erkänner utan omsvep att jag lider av viljesvaghet. Detta är varken en ursäkt eller någon billig bortförklaring. Snarare är det ytterligare en personlig egenskap som jag kan lastas för. Jag har, sedan jag först kysste Elisa på stadsbiblioteket, insett att det är många usla egenskaper som tillsammans utgör min fulla personlighet. Men förhoppningsvis finns där också några goda och försonande drag att ta fasta på. Nej, det är jag säker på att där finns! Vore jag rakt igenom usel hade jag inte brytt mig om henne alls. Det gör jag. Alldeles för mycket tvivelsutan. Men jag märker att jag förhalar det oundvikliga och försöker skjuta det framför mig. Jag har lovat att förtälja sanningen och det löftet bryter jag ej, trots att den är så mycket värre än det du ännu så länge vet om mig. Allt jag ber om är att du ägnar eventuellt försonande drag samma koncentration som allt det usla hos mig.



Två dagar efter vårt första möte ringde det på min dörr. Jag väntade ingen och blev därför desto mer upprymd. Boken jag lånat ut till Elisa var trots allt väldigt kort. Vill man bli teknisk är Duvan enligt gängse definitioner förmodligen att betrakta som en novell. Hursomhelst var det en förhoppning om att få återse Elisas ansikte som jag bar med mig på väg till hallen. Jag satte ögat mot dörrgluggen och kände munnen växa till ett stort leende när den konvexa bilden fylldes av henne och ingen annan. Hon hade alltså inte glömt bort min adress. Jag vet inte riktigt varför jag gjorde det - kanske var det en envis rest av mina moraliska bryderier - men jag väntade med att låsa upp dörren och tittade på Elisa genom gluggen en stund. Det mörka håret ramade in hennes vackra ungdomliga ansikte ungefär såsom jag mindes det, men hon var annorlunda klädd. Låt mig förklara lite mer ingående. Jackan hon hade på sig var densamma som förra gången hon var hemma hos mig, skorna såg jag ännu inte eftersom bilden var förvrängd. Det jag mest reagerade på var att hon hade kjol på sig istället för byxor. Det säger kanske något om min fantasis lumpna enkelspårighet att jag omedelbart mindes hur vårt förra möte hade slutat och hoppades att det var därför som Elisa den här gången valt att ha kjol på sig. Hon såg nervös ut där hon stod, som om hon funderade på att strunta i det hela och bara gå därifrån. "Kysser du mig då också?" frågade hon mig första gången, apropå att komma tillbaka med böckerna en annan dag. Jag ville inget hellre den gången. Det var tyvärr lika sant nu och jag låste upp. "Hej Elisa" sade jag och var noggrann med att inte låta alltför upprymd över att hon var där. "Hej" svarade Elisa. "Jag har böckerna med mig" lade hon till när det blev tyst i någon sekund.



Hon tittade in i lägenheten som om hon letade efter någon. Kanske ville hon bara försäkra sig om att jag var ensam hemma. "Tack!" svarade jag och höll fram handen för att ta emot böckerna. Elisa började rota i sin axelväska och fick fram både Duvan och Parfymen. Det fanns något dröjande i hennes blick när böckerna bytte hand men hon höll det hon tänkte på för sig själv och sänkte snart blicken. Högerfoten skruvade långsamt mot stengolvet men sade fortfarande inget. Det fanns massor av saker jag själv ville säga men inte heller jag fick fram några ord. Elisa såg ut att vara på väg att lämna dörröppningen när jag till slut insåg misstaget. "Men du, den här är ju lånad på ditt lånekort" fick jag ur mig och höll upp Parfymen. Hela Elisas ansikte fick något tacksamt över sig och hon tittade allvarligt upp och in i mina ögon. "Det är ok. Jag litar på dig." Orden levererades med övertygelse och jag kände på mig att de betydde något mer, att de var symboliska på ett djupare plan, än något som hade att göra med att lämna tillbaka låneböcker i tid. "Vill du komma in en stund?" dristade jag mig till att fråga - jag inser förstås att jag borde tackat och tagit farväl, men jag kunde bara inte! - och fick ett leende och en snabb nickning till svar. Jag stängde dörren efter henne och Elisa tog av sig jackan för att hänga upp den på en av krokarna. Hon hade inte samma tröja på sig heller, insåg jag plötsligt. Denna nya var mörkröd, gjord i bomull och hade djup urringning. Djup är egentligen fel ord. Urringningen var snarare stor, eller om bred är ett bätte ord, så att nyckelbenen syntes. Det var först när Elisa fick av sig skorna som jag insåg att hon dessutom hade strumpbyxor på sig. Hela utstyrseln såg ut att vara väl genomtänkt, syftet att hon skulle se så snygg ut som möjligt, utan att för den skull riskera framstå som lättfotad. Det slog mig plötsligt att hon måste vara kall efter att ha gått ute med nästintill bara ben mitt i december.



"Vill du ha något, en kopp te kanske?" frågade jag. Jag vill betona att det var av omtanke och inte för att lura Elisa till att stanna. Det är alltför lätt att döma mig ändå, någon liten förskonande personlig egenskap ber jag om att få tillerkännas. "Gärna" svarade förresten Elisa tacksamt och hon följde efter mig in i köket. Jag värmde vatten till oss båda, hällde upp det i två koppar och fixade fram te ur en plåtburk, att sätta i vattnet. Elisa hjälpte till men vi sade egentligen inte så mycket. Atmosfären i köket var på det hela lite konstig, inte riktigt obekväm men inte heller helt avslappnad. Det var först när vi kom ut i vardagsrummet och satte oss i soffan som det lossnade mer. "Så vad tyckte du om Duvan?" frågade jag. Elisa gjorde en konstig min med munnen när hon tänkte efter. "Den var lite konstig" försökte hon och såg ut att leta efter reaktioner på det inledande omdömet i mitt ansikte. "Tycker folk verkligen att den är bättre än Parfymen?" frågade hon när jag inte genast svarade på den första kommentaren. "Några tycker det" svarade jag och tog en klunk av mitt te. "Folk är konstiga" mumlade Elisa tyst och jag kunde inte låta bli att skratta. "Tycker du?" frågade jag och försökte sluta. Någon sorts sårad stolthet kom över Elisa när hon fortsatte. "Ja det tycker jag. Parfymen är ju mycket bättre på nästan alla sätt" intygade hon, som om det vore världens mest uppenbara sakförhållande. Sedan satte hon läpparna - sina underbart välformade och fylliga läppar! - mot sin egen kopp för en klunk av den värmande drycken. Medan hon var upptagen med att dricka bröt jag in för att tillfoga min egen åsikt i frågan. "Jag håller faktiskt med dig men det finns ju vissa likheter mellan dem. Sluten till exempel." Elisa höll inte med och svalde snabbt för att få möjlighet att svara innan jag fortsatte. "De är ju inte alls likadana. Parfymens slut är mycket bättre!" proklamerade hon självsäkert med hopdragna ögonbryn. "Jaså, det gillade du?" frågade jag retsamt och njöt av att se hur Elisas kinder långsamt började glöda.



"Jonathan är ju ett riktigt tryne" försökte hon rädda sig från genansen och jag lät henne villigt komma undan. Jag kan vara retfull, men vår relation var alltför bräcklig för att jag skulle våga gå för långt. Jag ville trots allt inte skrämma bort Elisa. Tvärtom drogs min blick flera gånger både till de blottade nyckelbenen och kanten av hennes kjol och jag måste anstränga mig för att inte fantasierna skulle skena iväg. "Tryne?" svarade jag, uppriktigt förvånad över ordvalet. Elisa tittade oförstående på mig. "Ja, tråkig" sade hon, som vore slanguttrycket ett av de absolut mest använda och innebörden därför självklar. Det är märkligt hur snabbt man normaliserar det onormala. Jag nämner det eftersom jag inte hade alls samma känsla av brottslighet denna andra gång som Elisa besökte mig. Jag tror det beror, åtminstone delvis, på att hon kom till mig på eget bevåg. Hon var uppklädd och verkade vilja att jag skulle titta på henne. Hur kunde jag låta bli? Så mycket längre var jag dessutom i soffan att jag kunde se en aning ned i den breda urringningen. Jag anade formen av Elisas runda bröst och gjorde mitt absolut bästa för att inte låta blicken dras dit för ofta. Hon satt med låren hoppressade och fötterna bredare isär - jag drar mig för att kalla det flickaktigt, trots att ordet bäst beskriver ställningen - och jag fick anstränga mig lika mycket för att inte stirra där heller. Ändå kunde jag inte skaka av mig de sköna minnena av mina händer mot hennes kropp, hur Elisa låtit mig smeka henne när hon satt över mig i fåtöljen. "Du har en del konstiga uttryck för dig" konstaterade jag med ett leende. "Har jag?" svarade Elisa. Hennes oförståelse fick mig att skratta till och jag lutade mig fram, lade handen på hennes lår. "Du har faktiskt det." Plötsligt märkte jag att Elisa höll andan. Jag tog bort handen och kände mig med ens som någon sorts hemsk snuskgubbe. Elisa andades ut och försökte dölja besvikelsen. Det slog mig plötsligt att hennes blick, som emellanåt tyckts flacka åt olika håll, då och då drogs mot fåtöljen bakom mig.



Jag satte min tekopp på rumsbordet, lutade mig återigen fram, nu för att ta Elisas kopp ifrån henne och jag satte den på bordet bredvid min egen. Detta var ett litet test för att se hur hon skulle reagera. Hon sade ingenting och lät sig utan protest bli av med koppen. Inte exakt den reaktion jag hade hoppats på, men inte långt ifrån. Framåtlutad som jag var tittade jag Elisa i ögonen, lite för länge, för att se om hon skulle vända bort blicken. Det gjorde hon inte. "Du är inte bra för mig" viskade jag och hörde Elisa nervöst svälja saliven i sin mun. "Varför inte?" fick hon ur sig med en hes viskning. "Jag får så många idéer" erkände jag och lade tillbaka handen på låret. Nylonet hindrade på intet sätt kroppsvärmen från att möta och omsluta mina fingrar. Elisa hade kanske varit kall när hon ringde på dörren men nu verkade hon snarare ha feber. Hennes andning började snart bli litet ryckig och ojämn när jag höll kvar handen. "Vadå för idéer?" frågade hon med skälvande röst när jag stirrade djupt i hennes ögon. Hon påminde lite om ett skrämt rådjur där hon satt framför mig och tittade tillbaka med nervös blick, men instinkten att fly tycktes vara som bortblåst. Istället för att svara tog jag risken att luta mig den sista biten och trycka min mun mot Elisas. Läpparna var precis lika underbara som jag mindes dem och hon gjorde inte motstånd nu heller utan besvarade villigt kyssen. Inuti Elisas mun mötte min tungspets hennes och i små ljuvliga rörelser smekte våra tungor sig runtom varandra. Om inte det var ett paradis så har jag aldrig upplevt något.



Luften från Elisas utandning slog ut över min kind när vi fortsatte kyssas och, antar jag, min över hennes. Jag flyttade min hand från låret och upp till magens sida, smekte vidare uppåt och nådde fram till den smala halsen. Så många moraliska spärrar upplöstes där och då att jag strax höll fast Elisa för att fortsätta leken med hennes tunga och jag drog det mörka håret åt sidan. Jag silade lockarna mellan fyra fingrar och fyllde lungorna med den underbart friska doften. Hela tiden höll jag mina läppar tryckta mot Elisas. Det började sticka i kinderna som om de höll på att somna, ett säkert tecken på min djupaste upphetsning. Jag ville sätta mig över Elisa och på så vis spänna fast henne under mig, men något litet fanns trots allt kvar av min försiktighet och därför drog jag henne istället intill mig och hjälpte det ena benet över mina båda. Plötsligt satt vi alltså i soffan på precis samma sätt som vi suttit i fåtöljen bara några dagar tidigare. Jag öppnade ögonen och det långa och mörka håret som föll över mitt ansikte gjorde ljuset dunkelt och jag slöt ögonlocken igen för att njuta av läpparna och tungan, den febriga värmen från Elisas kropp och mjukheten hos brösten som vilade mot min bröstkorg. Mina händer trevade över ryggen och letade sig snart innanför tröjans linning. Ryggen var ännu hetare än låren varit och jag smekte med ena handen i ländryggen och körde den andra långt in för att smeka min förförerska - allt detta kan inte uteslutande vara mitt fel! - över de små skuldrorna och med fingertopparna sedan följa ryggraden nedåt, kota för kota. Mitt ansikte hade redan domnat av stickningarna och jag förstår knappt själv hur jag förmådde fortsätta kyssa den lilla gudinnan. Våra tungor lekte alltjämt i underbart cirklande rörelser runtom varandra och jag njöt ohederligt mycket av alltihop.



Till slut knäppte hon sina händer bakom min nacke och lutade sig bakåt för att titta på mig. "Din skäggstubb kommer ge mig sår" fnittrade Elisa medan hon höll sig kvar runt nacken med högerhanden för att demonstrativt trycka två fingrar mot en rodnad mitt på hakan. En ganska löjlig tanke slog mig, att sådana rodnader var onormala för flickor i Elisas ålder och därmed kunde betraktas som bevis på mina övertramp. "Vi borde kanske inte..." försökte jag, fullständigt utan övertygelse, men Elisa gav mig genast en ilsken blick. "Ska du börja med det där nu igen?" förebrådde hon mig och jag ryckte uppgivet på axlarna. "Det är lätt för dig att säga, men..." fortsatte jag det patetiska försöket till självförsvar. Elisa vägrade lyssna. "Jag är gammal nog att göra vad jag vill, med vem jag vill." Plötsligt lät hon som en annan person, mycket mer självsäker än hon varit för bara någon minut sedan. Jag stirrade på henne och beundrade allt jag såg, läppar och ögon, näsa och haka, håret, nyckelbenen, personligheten. Herregud vilken vacker flicka! "Det är ändå mitt fel" konstaterade jag envist och lät handen smeka längs ländryggen - jag inser att mina signaler var högst tvetydiga. "Det är jag som inte borde vilja göra sånt här med dig" fortsatte jag men lät samma hand falla ned över stjärten, som om jag med orden hade syftat specifikt på den smekningen. Mina fingertoppar darrade av upphetsning när jag vidrörde den sköna lilla rumpan och jag satte till slut båda händerna runt Elisas midja - fortfarande lång ifrån neutral mark, om någon sådan ens står att finna på en vacker tonårsflicka - för att få en någorlunda rimlig chans att tänka klart.



"Vill du inte det då?" frågade hon och log sådär skälmskt mot mig. "Vadå?" frågade jag och kände mig dum som en åsna, som redan glömt vad jag just sagt. Elisa himlade med ögonen. "Göra "sånt här" med mig, såklart." Jag nickade allvarligt och lät händerna glida över revbenen, upp mot brösten. Jag ville inget hellre. Jag styrde inte längre mina händer utan betraktade viljelöst när de kramade runt brösten, tog som en salig idiot emot sensationerna mot handflatorna och fingrarna, som i sin tur skickade livsfarliga signaler till min hjärna om att fortsätta och gå ännu längre. "Jag är för gammal för dig" sluddrade jag utan övertygelse medan mina händer fortsatte smeka de sköna brösten - har jag nämnt att hennes unga bröst är nästintill perfekt formade, som konstverk skulpterade av en mästares hand? Elisa tittade mig rakt i ögonen och log. "Jag vet" svarade hon, ett svar som fick det att sticka till i bröstet på mig av harm, men också mellan mina ben, av förbjuden upphetsning. "Men du kan inte låta bli va?" fortsatte hon och jag kunde inte avgöra om det var för att retas eller om hon snarare försökte hjälpa till att rättfärdiga mina handlingar inför det dåliga samvete som borde hindrat mig. "Nej, hur kan jag låta bli?" tänkte jag högt och klämde händerna runt brösten framför mig. Elisa gav mig en allvarlig blick. "Jag vill inte att du låter bli." Istället för att svara på denna kommentar flyttade jag ena handen från bröstet och ned till kjolen, vars tyg var inkilat mellan stjärten och mina lår på baksidan. Jag drog loss det och stack in högerhanden innanför, placerade den rakt på ena skinkan och utstötte ofrivilligt ett par gutturala läten av kåthet när jag insåg att det Elisa hade på sig var stay-ups och att trosorna dessutom var så små att allt min hand mötte var naken hud.



Min vänsterhand försvann genast från andra bröstet och sökte sig en egen plats intill den högra. Jag drog isär de små stjärthalvorna och klämde på dem på samma sätt som jag nyss gjort med brösten. Beröringen fick Elisa att bita sig i underläppen och inom mig förbannade jag henne för hur sexig hon var, för hur oemotståndlig en kropp som hennes är för en svag individ som mig. I sin röda tröja och den där kjolen påminde hon mig plötsligt om sagans Rödluva, jag själv om ett varglikt rovdjur. Frågan var inte längre om jag skulle sluka Elisa, utan snarare hur länge till jag kunde skjuta upp det oundvikliga. Allt motstånd rann slutligen ur mig när jag kände värmen längst där inne mellan skinkorna, värmen från Elisas lilla springa. Åh, jag blir andfådd också nu när jag tänker tillbaka på det! Av rädsla för min egen framfusighet - motståndet var förvisso borta, men en viss oro kunde jag fortfarande förmå mig själv till - släppte jag taget, drog ut händerna och slet istället tag i tröjan. Jag drog den hetsigt uppåt och Elisa hjälpte till, precis som hon gjort också i fåtöljen, genom att sträcka upp händerna över huvudet. Det tog mig inte mer än ett par sekunder från att tröjan låg på golvet förrän också bh:n var av. Jag stirrade med glupska blickar på bröstvårtorna när de styvnade, liksom av trots, framför mina ögon. Därefter in i Elisas upphetsade ögon. Hon tittade tillbaka på mig och det syntes att hon var kåt. Så fel kan jag inte ha sett. Det spelar ingen roll vad någon säger. Jag lovar på all min heder - om jag fortfarande tillerkänns någon sådan - att hon var lika kåt som jag, eller som allra minst nästan. Sittandes grensle över mig, med bara kjol och stay-ups på sig, framstod hon på något vis som en tidlös sexgudinna, strålande vacker och långt mer aptitretande för alla mina smutsiga drifter än något jag någonsin sett förut.



Jag fick tag på Elisas ena hand och tvingade ned den mellan hennes särade ben, så att hon måste luta sig framåt. Samtidigt som jag kysste hennes mun placerade jag de små fingrarna mot mitt bultande stånd och flämtade rakt in i den halvöppna munnen när sköna ilningar rusade genom kroppen. Över jeanstyget smekte Elisa mig fram och tillbaka medan vi kysstes och jag ljuger inte när jag påstår att hon flämtade lika tungt som jag själv. Stickningarna i ansiktet återkom strax men ackompanjerades nu av liknande sensationer mellan benen, där Elisa fortsatte smeka min kuk över jeanstyget. Jag var så hård att byxorna kändes som ett fängelse, eventuella tankar om rätt och fel misslyckades med att infinna sig. Försök själv att fundera över moraliska frågor när extasen är nära. Inget ämne är mer avlägset just då. Detta är min personliga övertygelse och erfarenhet, men jag vill hävda att båda är universellt giltiga. Mina egna händer smekte Elisas nakna bröst och som hypnotiserad av deras skönhet lekte jag med de styva bröstvårtorna mellan fingrarna. Snart var jag tillbaka med ena handen vid rumpan och mina fingertoppar letade sig in i springan för att få känna den där fuktiga värmen igen. Jag sträckte mig ännu längre runtom Elisa och nådde med två fingrar hela vägen. Vått tyg täckte de svullna blygdläpparna. Min beröring där fick Elisa att flämta våldsamt i min mun men vi fortsatte trots det kyssas, jag sög på  den skälvande underläppen och tryckte min tunga mot hennes. Jag stod inte ut längre. Hur kan någon utstå så gränslös och fruktansvärd frustration när boten för densamma är så nära till hands? Våra läppar särades för ett ögonblick och med snabba rörelser fick jag in händerna mellan Elisas lår och knäppte upp mina byxor. Lika snabbt drog jag ned både jeansen och underkläderna till knäna och tryckte därefter ned Elisa över mig så att hon hamnade i samma position som förut.



Plötsligt verkade hon osäker - min skuld kommer framöver bli mer och mer uppenbar för varje rad - så jag greppade hennes hand igen och förde ned den till min väntande kuk, som jag slöt de tvekande fingrarna runt. Med långsamma rörelser började jag runka mig själv, med Elisas hand inuti min, men redan efter ett par smekningar släppte jag taget så att hon fick fortsätta själv. Hon stirrade fascinerat ned på kuken i sin hand och runkade den med jämna och regelbundna rörelser, som fick mig att flåsa och vrida mig av njutning. Jag stack samtidigt in handen unden framsidan av kjolen och letade i blindo upp de små trosornas övre linning. Jag följde tyget nedåt tills det blev fuktigt - o min skapare, vilken upphetsning kom inte över mig!? - och började smeka. Efter bara några sekunder insåg jag att detta inte räckte. Jag måste få känna de underbart våta blygdläpparna direkt mot fingrarna och drog därför den osedligt lilla tygflärpen åt sidan. Med blicken alltjämt sökande efter en botten i min lilla slinkas vackra ögon smekte jag de svullna läpparna och klitoris. Elisas andning blev nästan omedelbart ryckig och hon flämtade upprepade gånger var gång mina fingrar nuddade vid klitoris. Att hon, liksom jag, var kåt kunde det inte längre råda något som helst tvivel om. Safter täckte mina fingrar som snuskigt bevis för den saken och smetades ut över hela fittan när jag fortsatte smeka och röra där värmen var som hetast. Tanken på att tränga in i denna fuktiga öppning lade sig som en tung filt över alla andra tankar och snart var detta det enda jag kunde fokusera på. Jag måste knulla Elisa. Alla andra alternativ vore otänkbart, brottsligt rentav. Ironin i dessa mina kåtfebriga tankar undgår inte heller mig, men, i ett paradis finns inget fel, bara rätt.



Det var inte mer än en fingertopp som jag tryckte mot öppningen men Elisas kropp bjöd ändå motstånd. Jag smekte därför runtomkring och tryckte bara in väldigt lite av fingret i det fuktiga hålet, för att på så vis förbereda för det jag planerade att utsätta Elisa för. Med handflatan pressad mot klitoris och toppen av långfingret inuti den trånga öppningen rörde jag hela handen i små cirklar som fick Elisa att utbrista i njutningsfulla ljud och tappa koncentrationen på runkandet av min bultande kuk. Det spelade mig ingen roll. Jag njöt så mycket mer av att se reaktionerna på mina egna smekningar. Elisa tog sig samman och började återigen runka min förhud upp och ner, upp och ner, gång på gång. Kletet som runnit ur toppen hade gjort fingrarna kladdiga och nu glittrade de lika mycket som mitt stånd. Jag höjde blicken och fick syn på Elisas mun. Läpparna, de som nästan allra först fångat mitt intresse, var halvöppna och jag lyfte min lediga hand för att röra dem. Elisa tittade mig i ögonen när jag med två fingrar smekte hennes underläpp med mjuka tryck. Jag stack in fingrarna i munnen och rörde vid den fuktiga och lite sträva tungan, smekte den också, lekte med den. Påverkad av min hands smekningar mot klitoris, av fingertoppen inuti henne, hade Elisa svårt för att bibehålla ögonkontakten och blicken föll emellanåt ned på handen och min kuk, sedan till mina ögon igen, längtande. Jag fortsatte leken med den fuktiga tungan och Elisa höjde sin lediga hand till min egen mun. När hon stack in fingrarna och smekte min tunga likadant förstod jag varför hon inte hindrat mig. Det kittlade skönt och smakade lite salt när pekfingertoppen rörde sig över tungan. En kittling som eventuellt kunde ha varit obehaglig annars, men som nu istället påminde om den kittlande sensationen i mitt skrev. Detta var långt mer än jag klarade av. Ja, mer än jag tror att någon kan klara av.



Jag upphörde med smekningarna av den motsträviga öppningen och klitoris och grep istället om mitt bultande stånd. Ja, jag stal det ur handen på Elisa och riktade kuken demonstrativt mot kjolen. Elisa förstod - den oskuldsfullhet jag så gärna tillskriver henne är förvisso inte fullt övertygande - och flyttade sig närmare över mina ben så att kuken försvann in under tyget. Jag riktade toppen rakt uppåt och kände en intensiv, fuktig värme mot ollonet när det gled in mellan de svullna blygdläpparna. Med fingertopparna fortfarande inbegripna i lek med varandras tungor gick kittlingarna som ilningar genom min kropp, från munnen till kuken och sedan upp igen. Jag rös av välbehag men trots de sköna sensationerna drog jag fingrarna ur Elisas mun och tittade allvarligt på henne, tvingade ut hennes fingrar ur min egen mun. "Är du säker?" frågade jag. Jag vill inte berömma mig själv - hur kan jag någonsin göra något sådant efter detta vittnesmål? - men jag hindrade åtminstone mig själv tillräckligt länge för att försäkra mig om att Elisa inte hade ångrat sig. Det hade hon inte. Hon nickade hetsigt. "Ingen vet ju" gnydde hon frustrerat och stirrade längtande i mina ögon, ett svar som gjorde mig yr av upphetsning. Jag placerade därför handen på Elisas höft och tryckte henne över mig, trädde hennes lilla kropp över mitt stånd och trängde in i det trånga hålet. Elisa sänkte sig över mig, ankrade sig med hjälp av fötterna över mina lår och lyfte sedan kroppen, sänkte på nytt för att än en gång höja rumpan. Det slår mig, såhär i efterhand, att Elisa måste gjort detta någon gång förut. Hon var alltför skicklig i sina rörelser för att det skulle vara första gången och det glädjer mig. Samtidigt blir jag vansinnigt svartsjuk om jag föreställer mig någon slyngel i hennes egen ålder göra samma sak. Tanken på hur denne tränger i Elisas underbara kropp på samma sätt gör mig illamående.



Elisas fitta var så trång att jag snabbt insåg att om vi fortsatte som vi gjorde så skulle det inte ta många sekunder innan det underbara var slut. Därför satte jag händerna runt hennes revben och lyfte bort henne. Elisa stirrade upphetsat på mig och lät sig utan protester läggas på rygg med rumpan placerad precis vid kanten av soffan. Utan tålamod, ja nästan ursinnigt, tryckte jag undan soffbordet bakom mig så att jag fick plats att ställa mig på knä framför Elisa. Jag drog upp kjolen och lät den vila på hennes vackra mage. Benen särade jag snabbt på, kanske lite för bryskt såhär i efterhand. Men det ska tilläggas att det var först nu jag såg den ljuvligt trånga fittan som redan skänkt mig sådan osannolik njutning. De små blygdläpparna glänste av safter och var redan rödsvullna av mitt hårda stånds intrång. Den lilla klitorisknoppen var lika svullen och glittrade fortfarande av de safter jag masserat över den innan jag trädde öppningen strax därunder över mig själv. Ingen vet ju, ekade hennes ord i mina öron. Må det förbli så, tänkte jag. Det är förstås överflödigt att påpeka att fallet inte längre så. Efter en snabb blick i Elisas kåta ögon lutade jag alltså mig fram och gjorde det mina tankar och tvingande drifter krävde. Jag kysste den underbara fittan och slickade den ren från kåtsafter, ersatte dem med en tunn hinna av saliv och njöt av den sötaktiga smak av tonårig kåthet, som är förvägrad män av min ålder. Min tunga virvlade mellan blygdläpparna, jag lapade mjukt och cirklade över klitoris med tungspetsen spänd, kände hur det stramade skönt i min bultande kuk för varje ljud som tvang sig ur Elisas mun. Snart måste jag knulla henne igen. Jag ljuger inte när jag påstår att jag annars hade riskerat att svimma av kåtyrsel.



Med ett fast grepp om kuken styrde jag in mellan de salivglittriga blygdläpparna och tryckte mig framåt. Ollonet gled in i värmen, därefter hälften av skaftet. Jag flåsade ogenerat av njutning när mer och mer av kuken trängde in i den sexiga lilla kroppen framför mig. De varma knävecken vilade mot mina underarmar när jag stötte in i den underbara fittan. Utan att för ett ögonblick upphöra med de njutbara rörelserna höjde jag blicken och såg Elisas bröst gunga fram och tillbaka av stötarna. Det är något med den synen som gör mig fruktansvärt upphetsad och det faktum att dessa sexiga bröst tillhörde Elisa... Trots flämtande andhämtning tycktes jag inte få tillräckligt med luft i lungorna. Jag tittade åt sidorna och såg de små händerna knytas, försöka få grepp om soffkudden eller vad som helst. Elisa härjades av njutning - detta är självklart inte heller något försvar - och gudarna ska veta att jag njöt. Den lilla öppningen till hennes unga kropp kramade runt min kuk på ett sätt som var ohållbart, även i denna ställning, och jag visste inte vart jag skulle ta vägen när våg efter våg av intensiv njutning sköljde över mig. Jag stötte hårt in och drog långsamt ut, i ett fåfängt försök att fördröja det oundvikliga. Tekniken gjorde blott min flicka skönare. Jag försökte istället stöta långsamt men kände då varje litet veck inuti Elisa så mycket tydligare, så att orgasmen växte ännu snabbare i mitt skrev. Jag måste ha sett desperat ut när jag sökte hennes blick, en bild som säkert inte mildrades av mitt flämtande, mitt stönande som en besatt. Jag höll på att vikas på mitten av intensiv njutning och patetiska små gnällande ljud undslapp mina darrande läppar när jag fortsatte knulla denna vackra flicka.



Min läsare måste försöka förstå att Elisa redan från början är en synnerligen tilldragande flicka. Både utseende och personlighet får mig att le vid blotta tanken på henne. Naken är hon så mycket vackrare och med en så trång och skön fitta kan man väl omöjligen klandra den som inte klarar av att hantera henne en längre tid? Detta är mitt försvar, om ett sådant nu verkligen krävs av mig. Det är trots allt inte där min skuld ligger. Hursomhelst tittade jag på Elisa med vad jag antar var en mycket desperat blick men hon log bara mot mig. Samma skälmska leende som hon visat mig några gånger förut, med den väsentliga skillnaden att jag inte haft mitt kön djupt intryckt i henne de gångerna. När Elisa log åt mig på det viset den här gången var det bara för mycket. Det svartnade för ögonen på mig och jag drog mig ur den underbart trånga fittan för att runka till den uppenbarelse av ungdomlig skönhet som låg öppnad framför mig. Det började rycka genom den kladdiga kuken och samtidigt som jag veks på mitten, rätade på mig och gav upp en sorts morrande ljud, sköt en första stråle ut och målade en snuskig linje strax ovanför klitoris. Denna linje hade inte ens hunnit börja rinna ned över läpparna förrän nästa stråle sköt ut och fläckade insidan av Elisas kjol, där den vilade över magen. Jag var alltför tagen av min extas - de morrande ljuden och stönen var ofrivilliga, njutningen häpnadsväckande intensiv! - för att upptäcka misstaget och sköt ännu tjock stråle mot min lilla gudinna, denna gång mot insidan av ena låret. Min kuk fortsatte drabbas av kraftiga konvulsioner och jag fortsatte runka, nu med blicken fäst i djupet av Elisas ögon, där hon låg på rygg framför mig med benen brett särade. Långsamt fortsatte sperman rinna ur mig, orgasmen klingade sakta av och extasen förvandlades till utmattning. Med trötta ögon insåg jag plötsligt vad jag hade gjort. Elisa var nedkletad av min njutnings frukters vitaktiga färg av falsk oskuld. Flera smutsiga bevis för min moraliska viljesvaghet stirrade anklagande tillbaka på mig. Men, och jag är inte stolt över detta heller, som om min kropp gick för egen maskin ryckte det döende ståndet till när jag såg sperman rinna mellan de svullna blygdläpparna. Någon liten del av mig ville fortfarande knulla och stöta inåt, just där Elisa var som kladdigast.



Hon stirrade upp på mig med glittrande ögon. Det är svårt att beskriva men både tillfredsställelse och en väldig upphetsning tycktes hemsöka Elisa på en och samma gång. "Jag kunde inte mer" ursäktade jag mig fånigt, lade ned ena benet och föll på rygg intill henne. Jag vände mig om och mötte Elisas livliga blick, mycket piggare än min egen. Hon svarade inte men såg lycklig ut. Det där draget av sorg eller längtan som jag sett förut var borta. Kvar fanns tillfredsställelse och den där upphetsningen som jag själv inte kunde uppbåda, inte så omedelbart efter min orgasm. Elisa blinkade och bet i underläppen. Jag sträckte mig framåt för att kyssa henne. Även nu tryckte hon sin mun lika villigt mot min och vi lekte långsamt med varandras läppar och tungor. Jag smekte Elisa ömt över magen och brösten, rörde vid kinden och hakan med fingrarna, darrande av mental utmattning. Vi tittade länge på varandra och herregud så vacker hon var! Ett leende kom över henne och jag såg att hon tänkte något finurligt. "Vad?" frågade jag avmätt. "Nästa gång kan väl du komma hem till mig?" frågade Elisa, helt allvarligt. Jag blev förbryllad och måste tänka efter. "Bor du själv?" frågade jag, uppriktigt förvånad. "Nej, med mamma" svarade Elisa, fortfarande lika allvarlig när mitt ansikte drog ihop sig i en skärrad min. "Jag tror inte det är någon bra idé" mumlade jag och märkte hur en klump av panik började växa i magtrakten. Elisa började skratta. "Du din elaka lilla..." började jag hetsigt, men bestämde mig snabbt för att inte avsluta anklagelsen.



Situationens allvar kom plötsligt ikapp mig och jag tittade Elisa allvarligt i ögonen när jag försökte komma på hur jag bäst skulle formulera mig. "Det här..." Jag kom av mig och hon tittade frågade på mig. "Det här som vi gjort precis... och det som hände förra gången du var här. Ja, allt. Du förstår att det måste vara vår hemlighet va?" konspirerade jag, smärtsamt medveten om riskerna som är förenade med det jag gjort. Elisa suckade trött åt min paranoia men jag satte handen till hennes haka, tvingade henne att se mig i ögonen. "Såklart" svarade hon allvarligt men läpparna förbyttes strax till ett hemligt leende. "Jag får komma hit igen va?" lade hon viskande till. Jag kunde inte säga nej, ville inte. Istället suckade jag och nickade med slutna ögon, som om att inte se på Elisa när jag erkände min vilja att fortsätta träffa henne på något vis tog udden av min skuld. Jag påstår inte att någon del av den, för de övertramp jag har begått, är hennes. Nej, ansvaret att göra det rätta har hela tiden vilat tungt på mina axlar. Det är jag som borde ha satt tydliga gränser. Ändå var det just jag som lockades till och faktiskt kysste Elisa. Det var jag som inte kunde hindra mig från att ta på henne, från att smeka hennes vackra och sexiga kropp.



Sanningen om mitt fördärv är avslöjad. Men jag vill ändå tillägga, mot bättre vetande och trots att det ställer mig i ännu sämre dager, att jag varje vaken minut hoppas att det ska ringa på min dörr och att Elisa ska stå där och vilja komma in. För oavsett hur fel jag har handlat kan jag inte sluta fantisera om henne. Om nätterna hemsöks jag av febriga drömmar. Hon står framför mig, klädd i trosor och ett enkelt linne, med ryggen mot mig. De små skuldrornas rörelser när hon drar upp linnet hypnotiserar mig, den snabba skymten av ett runt bröst när hon vänder sig om får mig att flämta av upphetsning. Ja, de förföriska läpparna viskar snuskiga önskningar och tvingar min hand till kåta smekningar mellan benen. När hon kommer fram till mig gör jag saker med Elisa som jag inte vågar erkänna här. Tanken är trots allt aldrig brottslig och ännu har jag inte förverkligat alla dessa fantasier. Ja, jag säger ännu. Ringer det på min dörr och hon står väntande på andra sidan så finns det ingen garanti för att jag inte begår också dessa övertramp. Så svag är min moraliska vilja, att jag jämt och ständigt finner mig själv försöka rationalisera dessa förhoppningar. Inte sällan försöker jag lägga en del av skulden på Elisa, trots att jag vet att felet ligger hos mig. Om hon bara inte själv var så villig att hålla min hand på min väg ned i fördärv. Jag antar att det är detta som utgör en del av allvaret i att förleda ungdomen, att ungdomen så gärna låter sig förledas och med sin villighet får det att framstå som mindre förkastligt. Mina moraliska brott är således avslöjade. Jag längtar efter att begå många fler...

9 kommentarer:

  1. "Vuxensagor"? Nja... Men du skriver bra. Kul för småtjejer antar jag.

    / Loppa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänkte väl det. Inte kan jag väl komma undan med ett sånt här tema? På något sätt har jag kommit att uppskatta er intolerans, kära läsare. Jag gör ett litet "misstag" och ni hugger mot strupen direkt! :P Fast det här var förstås inget misstag. Temat "åldersskillnad" mailar ni ofta till mig och ber om. Ibland får ni som ni vill, helt enkelt.

      Om det är bra skrivet så är jag nöjd Loppa. Det är helt ok att ogilla innehållet. Mycket tråkigare om ni inte bryr er alls. :/

      Radera
    2. Jag är nog ganska så ung då kanske men jag tycker ändå dom andra sorterna är bättre. Fast sånna här kanske också va spännande så det tycker jag också kan va med. Kass att klaga på noveller i alla fall för det är ju fritt att läsa dom man gillar. Det är en bra blogg det här.

      Radera
    3. Kul att du gillar vad jag skriver! :)

      Ni får alla tycka vad ni vill om novellerna och gratis kommer de fortsätta vara. Det enda jag önskar är att ni ger ett bra betyg åt mig på länken uppe till höger under "Ge något tillbaka!", för då blir jag glad!

      Radera
  2. Oj va vuxen man kan va då. Spela stor roll hur gammal man är som läser eller? det är ju fint skrivet säjer du ju själv. Det är ju inte så att det är olagligt eller nåt heller. Jag tycker det är bra med olika sorters noveller och den här var minst så bra som många andra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åldern kanske spelar roll för vilka noveller man tycker bättre och sämre om? Fast jag vet inte, det verkar inte riktigt så. Kul med lite uppbackning iaf. Gå inte för hårt åt kritikerna bara. Alla har rätt till sin åsikt, även negativa. :)

      Radera
  3. Det är väl inget "misstag"? Jag gillade det med att han kom så snabbt faktisk! Det är väl inte så kul varje gång men här va det sexigt. Man vet väl inte hur gammal han är så då kan man ju inte säga om det är för mycket i åldersskillnad heller. Bra novell med figurer som är roliga och kåta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej att han kom för snabbt var inget misstag. Att jag skrev den så var snarare en sorts hedersbetygelse åt hur vacker och skön "Elisa" var. Hur stor åldersskillnaden är får man bestämma själv. Bara "Elisa" och "jag" vet sanningen. Ja, och så jag själv förstås eftersom jag skrev novellen. ;)

      Radera