fredag 28 december 2012

Kapitel 39: Inte riktigt släkt (del 1)

Tyra var inte mer än 17 år och bodde fortfarande hemma med sina föräldrar. Nu var tiden kommen att för första gången hälsa på i Malmö där hon skulle få bo hos Ulf i några dagar. Planen var att han, som kände till stan, skulle visa henne runt och dessutom ta med henne för att upptäcka Skåne. Detta var en stor grej för en ung tjej som Tyra, som annars var van vid landsbygden och dess brist på roliga affärer och nöjen. Ulf hämtade henne redan på perrongen när hennes tåg rullade in, bar hennes väska till taxin och pratade med henne på ett sätt, som om hon vore vuxen, hela vägen hem till sin lägenhet. Samma lägenhet som Tyra skulle sova i de kommande dagarna. Hon var lite nervös över att sova hos Ulf. Inte minst eftersom de inte träffats så mycket. De kände varandra såklart, men inte mycket mer. Mest hade de träffats på olika släktkalas genom åren. Tyra hade nog egentligen tyckt, i största hemlighet, att Ulf var snygg ganska länge men det gjorde bara hela saken än mer pinsam. Hade han bara varit en tråkig och ful töntig "vuxen" så hade det nog inte varit så farligt. Nu var han istället lång, mörk och storväxt. Dessutom var han konstnär, eller något åt det hållet i alla fall. När de slutligen kom in i lägenheten pekade Ulf ut soffan som hon kunde sova på. Tyra som fortfarande inte riktigt vågat sig ur sitt skal tog blygt av sig sin jacka och sina skor utan att yppa ett ord. Därefter gick hon in och satte sin väska bredvid den soffa som Ulf pekat på.



Tyra gillade redan hur hon blev behandlad av Ulf. Hon kände sig mer vuxen än någonsin, som åkt tåg hela vägen helt själv och sedan pratat med honom utan att tvingas bli behandlad som ett okunnigt barn. Han hade frågat henne om hon var hungrig och Tyra hade omedelbart svarat nej av ren instinkt. Det där var något som hon lärt sig de senaste åren och hade egentligen inte mycket att göra med om hon faktiskt var hungrig eller ej. Han stod snart med ryggen mot henne i köket och lagade till någon mat ändå. "Jaja, jag hoppas du blir hungrig snart för jag pallar inte sätta i mig allt det här själv" skrockade han framför spisen. "Jag ska göra mitt bästa" svarade Tyra, ganska glatt och tyst. Hon började trots allt redan krypa ur det där skalet lite. Hon tittade på TV och lät Ulf sköta matlagningen själv tills det var dags att äta. Den tidpunkten gick inte att missa för Ulf basunerade ut det så högt att hela kvarteret förmodligen visste att det var matdags. Tyra tittade på honom med stora ögon, nästan skärrad men fick inte mer än ett gapskratt och ett pekande finger till svar. Han är ju inte riktigt klok, tänkte Tyra, men skrattade inombords åt den galna släktingens beteende.



Vid middagsbordet hällde Ulf upp en stor portion av någon mat hon inte sett förut och lämnade sedan över sleven till Tyra. "Hungrig ännu?" frågade han samtidigt som han log ironiskt. "Inte egentligen, men jag tar lite ändå" svarade hon och hällde upp lite på sin tallrik hon också. Under tiden de åt pratade de om planerna för dagarna framöver, mest Ulf men Tyra svarade artigt och ställde några frågor. Ulf hade planerat en del saker som Tyra visade sig uppskatta. De skulle gå på stan i Malmö, spela TV-spel, dricka någon öl (men absolut inte berätta det för Tyras föräldrar!) och gå på konsert. Utöver detta skulle de också träffa några av Ulfs kompisar. Tyra visade sig vara exalterad inför allt som var inplanerat och ville gärna börja spela TV-spel direkt. "Jaja, gör du det. Får jag äta klart först eller?" frågade Ulf henne med en helt oberörd blick. Tyra insåg att hennes beteende kanske inte var helt passande, inte så vuxet helt enkelt, och ångrade sig. "Ja, jo... det är klart vi kan" svarade hon tyst. Ulf svarade med en ironisk kommentar om hur snällt det var av henne. Tyra tog mer mat och undvek under tiden Ulfs förvånade blickar så gott hon kunde. Till slut kunde han inte hålla sig längre. "Jaha, hur mycket äter du när du ÄR hungrig då?" Tyra blev generad och kunde inte förmå sig själv att svara. Som tur var skrattade Ulf bort situationen och fick Tyra på bra humör igen genom att från minnet räkna upp vilka spel det fanns att välja på.



Han hade tydligen lånat en del av dem bara för hennes skull visade det sig. Snart gick de bort till soffan och spelade. Tyra visade sig vara mycket bättre än Ulf på de flesta av spelen men hans humör var lika bra för det och Tyra kände sig duktigare än vanligt. När de satt där i soffan bredvid varandra och spelade hände det då och då, utan att det var meningen, att de råkade röra vid varandra. Dels när någon förlorade och frustrerat slängde sig mot soffryggen men också när de lyckades med något tillsammans i ett spel och slog ihop händerna för att fira. Vid ett tillfälle fastnade deras blickar och då tittade de på varandra extra länge. Detta fick Ulf att börja tänka över situationen på allvar. Tyra var trots allt en väldigt söt liten 17-åring och det vore mycket dumt att förlora kontrollen eller låta saker och ting gå för långt under den tid hon var där. Han bestämde sig helt sonika för att detta inte skulle bli något problem, och skulle det ändå bli det så skulle han stå emot och ta sitt ansvar. Det lät så bra i tanken det där. Ulf kände sig lite stolt för ett ögonblick och började slappna av. Strax möttes deras blickar på nytt och säkerheten och den stolthet han nyss känt var som bortblåsta på en tiondels sekund. Han fick anstränga sig för att absolut inte fästa blicken längre ned än på Tyras haka, men detta visade sig vara svårare än han först trott.



Hon hade trots allt en välutvecklad kropp, med ganska stora bröst och hennes klädstil dolde dem inte direkt. Snarare tvärtom. Bara hon inte upptäcker att min blick dras dit ibland, tänkte Ulf och kände sig skyldig till ett ohyggligt brott. Allra minst misstänkt. Det där var det sista han behövde just nu, tänkte han nervöst. Tyra däremot var av en lite annorlunda åsikt. Hon hade redan märkt hur Ulf ett par gånger snabbt halkat upp med blicken när hon tilltalat honom och hon gillade faktiskt att han var intresserad av hennes kropp. Det fick henne att känna sig ännu mer behandlad som en vuxen på något vis, att en vuxen man tittade på hennes kropp på det sättet. De fortsatte spela en stund tills Ulf helt plötsligt for upp ur soffan som ett skott. Tyra blev chockad och utan att röra sig ur fläcken tittade hon storögt upp på honom. "Äh, ska bara hämta öl" konstaterade Ulf lika lugnt som nyss varit häftig i rörelserna. Han gick iväg och kom tillbaka med tre stycken. "Törstig?" frågade Tyra ironiskt, som för att härma hur han pratat med henne vid matbordet. "Ja det är ju dumt att behöva springa fram och tillbaka hela tiden" svarade Ulf, med ett uttryck av stolthet över hur smart han tänkt till där. Tyra höll med honom och tittade sedan på när Ulf öppnade en av ölen och läppjande överdelen av burken började dricka. Han insåg snart att Tyra tittade på honom och slutade dricka. "Vi borde nog handla lite" började Ulf långsamt och en smula osäkert. "Jag har glömt det där med dricka inser jag nu. Gillar du läsk?"



Tyra kände omedelbart frustrationen över att bli behandlad som ett barn, särskilt som det kommit helt plötsligt och skapade en sådan kontrast mot hur de pratat innan. Hon gillade det inte alls och bestämde sig för att chansa. "Jag dricker gärna öl annars" pep hon fram, spänd i hela kroppen över vad svaret skulle bli. Ulf tittade på henne och Tyra tittade tillbaka med en allvarlig uppsyn som ganska effektivt dolde den osäkerhet hon så noggrant dolde. Deras blickar fastnade, milt bråkande, i en sorts kamp mellan trots, lathet och ansvar. "Vad gjorde du förra veckan sa du?" frågade Ulf. "Var på fest i tre dagar" svarade Tyra helt ärligt. Ulf höjde på ögonbrynen och funderade över eventuella problem som kunde uppstå om han bjöd Tyra på öl. "Det får bli en då" utbrast han när latheten till slut vann. Tyra hurrade inombords medan hon tog emot en burk som hon öppnade direkt. "Skål... då" sade Ulf med viss tvekan i rösten. Tyra log stort och svarade; "Skål!" Utropet följdes av ett utdraget klunkande från Ulf och Tyra ville inte verka sämre utan drack hon också ur burken, som såg mycket större ut i hennes hand än i Ulfs. Hon gillade inte ens smaken av ölen, men detta hade varit en viktig kamp på något sätt. Det fick smaka hur det ville för hon tänkte inte låta bli att dricka. "Mer TV-spel?" frågade Ulf när han satte ned ölen på bordet och vände sig mot Tyra igen. Hon nickade, höll tillbaka en rapning, och så fortsatte de spela.



Efter ytterligare ett tag fick Ulf nog och frågade om de inte kunde ta en paus och lyssna på lite musik. Tyra tyckte idén var helt ok och de satt snart bredvid varandra på soffan och lyssnade på en skiva som Ulf valt ut. De pratade om musiken och Tyras skola, om världen och allt som råkade komma upp och falla dem in att diskutera. Tyra märkte att Ulfs blickar fortfarande kom blixtsnabbt upp från hennes bröst emellanåt. De där sneglingarna gjorde att hon kände sig sexig, när han inte kunde låta bli att titta på hennes kropp och dessutom försökte dölja det. Hon undrade om de inte kunde titta på en film istället och Ulf nickade. "Visst, vi kan se precis vad du vill. Kolla i hyllan som vetter mot sovrummet. Jag har en rejäl samling!" svarade han entusiastiskt. "Vänta, jag ska visa" fortsatte han och de reste sig båda från soffan och började gå mot hyllan där filmerna stod uppradade. Ulf stannade framför och slog ut med armarna i en överdrivet dramatisk gest. "Ditt val är min lag" utbrast han högtidligt och med helt annan dialekt. Tyra fnissade till och började ögna igenom utbudet. Hon gick från sida till sida för varje hyllplan när hon undersökte vilka filmer det fanns att välja på. Varje gång hon stannade vid hyllans vänstra sida blev Ulf rastlös och lite nervös, vilket även Tyra märkte efter ett tag. Nästa gång hon kom till vänstersidan såg hon att det stod några andra filmer där på ett av hyllplanen som hon inte fäst blicken vid förut. Porrfilmer. Dessa filmer utövade en märklig dragningskraft för hennes blick och varje gång Tyra kom dit, för att påbörja undersökningen av ytterligare ett hyllplan, så tittade hon extra länge på dem, men var samtidigt noga med att inte titta för länge.



Ulf var inte riktigt tillfreds med den här situationen. Han trummade med fingrarna mot ett hyllplan och stod mest lite i vägen, bara halft med flit. Tyra bestämde sig slutligen för en film som stod på hyllan precis över porrfilmerna. Ulf kände svetten tränga fram i pannan när han såg henne sträcka ut handen men slappnade av med en illa dold suck när Tyra drog ut filmen ovanför och läste på baksidan, nickade nöjt och tog ett steg tillbaka. När hon rörde sig så stötte hon rakt in i Ulf som tittade ner lite nervöst när han än en gång tänkte från vilken sida av hyllan som filmen hämtats. "Oj, förlåt" utbrast han över sammanstötningen när Tyra vände sig om och tittade upp på honom. Hon sade ingenting utan tittade bara. Ulf mötte hennes blick men sade ingenting han heller. De verkade inte kunna sluta titta på varandra på det sättet. Till slut tvingade Ulf sig själv att säga något. "Vilken film blev det?" Tyra rycktes våldsamt ur det märkligt spännande ögonblicket och tittade ned på vad hon höll i sina händer. "Rosemarys Baby" svarade hon, nästan förvånat, och Ulfs ansikte sken upp i ett lättat leende. "Åhå, bra val!" berömde han henne. När de gick tillbaka till soffan funderade han frenetiskt över varför han tittat på Tyra sådär. Flörtade hon med honom förresten? Han var inte säker, men hon hade helt klart tittat på honom på ungefär samma sätt. Vilket sätt? Hela situationen kändes fel. Tyra däremot var nöjd över vad som hänt. Ulf fick henne verkligen att känna sig snygg och utan att ens säga något om saken dessutom.



De satte sig återigen i soffan och Ulf satte igång filmen genom att snabbt navigera sig fram genom menyerna. Snart hördes inledningsmelodin till filmen genom rummet och Ulf satt på sin sida av soffan och nynnade med. Obekymrat berättade han, eftersom han läst om det så många gånger att det knappt kändes verkligt längre, den morbida historien och ödets ironi angående filmens tema och regissörens senare missöden i livet. Tyra blev lite uppskrämd av dessa oväntade faktoiderna och frågade om filmen var läskig. Ulf insåg snabbt att det kanske inte var vidare smart att skrämma upp den lilla tjejen alltför mycket och sade därför lugnande att den inte var så farlig trots allt. Tyra verkade inte riktigt tro på honom men hon protesterade inte utan istället fortsatte de titta. Det tog ett tag innan det hände något skrämmande i filmen, men när det väl kom så hände det något underligt även i soffan. Tyra klamrade sig fast vid Ulf under en scen med ovanligt hög puls och förvirring. När det senare visade sig att filmens huvudrollsinnehaverska var i stånd att bli tagen, i sin säng, av djävulen själv blev Tyra väldigt medveten om sitt beteende, men hon ville heller inte släppa Ulf. Hon klamrade sig fast vid hans stora arm och kände sig trygg där. Under luggen tittade hon upp på honom från filmen och Ulf vände sig och tittade på henne. Han log lugnande. Tyra log tillbaka men lyckades inte vända blicken mot TV:n igen. Ännu en gång fästes deras blickar således i varandra och de satt så en stund medan Ulfs tankar rusade fram och tillbaka som en veritabel störtflod av motstridiga argument.



’Ok, det här är Tyra’, tänkte han. ’Jag kan ju för fan inte göra något med henne. Hon är inte äldre än 17 år, oskuld förmodligen, och framförallt släkt. Eller... inte släkt egentligen när man tänker efter.’ Ulf förstod inte själv hur han kunde tillåta sig att tänka på det sättet. ’17 år Ulf’, tänkte han allvarligt. ’Bara 17 år! Det går inte. Hon är ju låtsasdotter till en släkting!’ Ulfs inre samtal blev hetsigare och hetsigare medan han såg rakt in i Tyras ögon. De rationella argumenten försvagades och de rationaliserande alltmer slipade under tiden som hennes blick blev mer och mer längtande, eller inbillade han sig bara det där? Ulf ville ruska henne av och ifrån sig, trycka bort henne på armlängds avstånd. Ja, bara få möjlighet att kyla ner sig lite och kunna tänka över det här på ett bra och moget sätt. Kort sagt klara av att säga nej. När hon klamrade sig fast sådär mot honom och tittade upp på honom skymtade hennes bröst fram där nedanför i linningen till tröjan. Ulf blev arg på henne och kallade henne fula ord i sina tankar, nya ord som han aldrig behövt begagna sig av tidigare. Sedan ångrade han sig och tänkte fina tankar om henne istället. Det var ju inte hennes fel att hon hade bröst och var så förbannat söt. Till slut tog lusten överhanden och Ulf sträckte sig fram den ytterst lilla bit som krävdes för att kyssa Tyra på munnen.



Först frös Tyra till is. Hon kände Ulfs läppar mot sina och förstod precis vad som hände men vågade inte svara. När Ulf höll på att ge upp fick hon istället panik och kysste hon honom tillbaka. Trots det drog han sig hastigt ifrån Tyras ansikte. "Vi kan inte göra så här Tyra, det är inte rätt" började han mumla, mer för sig själv egentligen än riktat till henne. Tyra tittade skamset upp på Ulf. "Har jag gjort något fel?" frågade hon, uppriktigt orolig över hur det som hänt skulle påverka deras relation och resten av tiden i Malmö. Ulf skakade på huvudet. "Va? Nej nej, du har inte gjort något fel!" fortsatte han förvirrat men ändå bestämt. "Det var bara filmen och att du tog på min arm sådär" försökte Ulf förklara. Sedan tystnade han och tittade Tyra allvarligt i ögonen. Hon såg nästan rädd ut men han tyckte inte längre synd om henne. Ulf lade istället en hand i hennes nacke och drog Tyra intill sig. Han kysste henne på nytt och hon svarade direkt med läpparna den här gången. Hon kände samtidigt Ulfs stora fingrar i nacken och nackhåret, kände hur han smekte henne över halsen och upp mot kinden. Tyra njöt av varenda liten rörelse över sig.



Ulf släppte henne igen. "Nej, det är inte rätt!" förbannade han sig själv. Tyra samlade allt mod hon hade eftersom även hon förstod att det inte var hon som hade mest att förlora på det som hände. "Vi är ju inte riktigt släkt, eller hur?" konstaterade hon mer än vad hon frågade. Ulf blev förvånad över hennes relativa lugn. Han som var rädd att han hade skrämt henne fullständigt. "Nej, alltså... det har du ju rätt i förstås" svarade han försiktigt. Nu var det Tyra som kysste Ulfs läppar. Det brast slutligen för Ulf och han omfamnade Tyra i ett fast grepp och kysste hennes små mjuka läppar. Han smakade på underläppen och kysste henne ännu en gång. Snart satt de och kysste varandra med tungorna brottandes i och mellan varandras munnar och läppar. Ulf kände upphetsningen öka inom sig. Han ville inte ta det här för långt och gjorde sitt bästa för att ignorera och trycka undan sin åtrå. När de släppte varandra och istället för läpparna lät blickarna mötas såg Ulf hur Tyras grönblå ögon närmast glittrade. Hon såg lycklig ut. Eller var hon också upphetsad? Han visste inte säkert. Han hade inte varit 17 år på över tio år och under den tiden hade han glömt bort mycket av hur livet tedde sig, innan man fick ordning på sina känslor och sådär. När han nu satt och tittade in i Tyras ögon såg han hur pupillerna långsamt blev mindre från att ha varit uppspärrade som en på en katts i mörker. Han gav henne en kortare men desto mer intensiv kyss. Tyras pupiller var återigen uppspärrade när deras blickar möttes ännu en gång. Hon måste vara upphetsad, konstaterade Ulf.



Han tog ett grepp om Tyras arm och drog henne tätt intill sig. När hon var så nära hon överhuvudtaget kunde fortsatte Ulf dra i henne och Tyra tog själv beslutet att sätta sig grensle över honom på sina knän. De stirrade rakt in i varandras ögon och Ulf lade två stora händer om Tyras små höfter. Hon rös till och lutade sig fram mot honom, som kysste henne samtidigt som hans händer smekte sidorna av hennes mage. Han sköt henne ifrån sig för ett ögonblick och tittade allvarligt på henne. "Du förstår väl också hur fel det här är Tyra?" Hon nickade bara till svar. Ulf nickade han också. Sedan nästan slängde sig Tyra framåt och kysste honom med armarna runt hans hals. När hon kysste honom på det sättet rörde hon sig samtidigt omedvetet över Ulfs ben och skrev. När hon släppte hans hals och satte sig ner igen kände hon något hårt mot sig som inte funnits där innan. Hon förstod vad det var och kände hur humöret förändrades på ett märkligt sätt. Det som hände var både spännande och samtidigt ganska skrämmande. Ulf var ju vuxen på allvar. Hur stor var han där nere egentligen? Det enda Tyra hade gjort förut var att känna på en kille där vid skrevet. Killen, vars namn hennes nyvunna humör trängt undan, hade också varit hård men det var ändå inte samma sak. Det där var dessutom säkert ett halvår sedan. Hon blev nervös. Ulfs händer vandrade nyfiket över hennes kropp och han smekte sidan av hennes kropp över revbenen och upp mot brösten, sedan nedåt igen, över höfterna tills han rörde vid hennes lilla rumpa. Tyras andning blev oregelbunden och ansträngd redan av detta, vilket Ulf märkte och blev än mer upphetsad av att höra och känna mot sin haka. Tyra blundade och drog in doften av honom genom näsan. Någon okänd after shave luktade han av, blandat med lukten av honom själv förmodligen. Tyra var nästan berusad av alla intryck som kom på en och samma gång.



"Vi ska nog inte ta det här längre än vi redan gjort" föreslog Ulf i ett ögonblick av förnuft. Tyra tittade bestört på honom med en frågande blick, med en uppsyn som om hon tappat någon annans pengar och inte mindes vart. "Jag vill inte att din första upplevelse ska bli förstörd av mig" fortsatte han. Tyra såg oförstående ut. "Vadå första upplevelse?" frågade hon lite kaxigt, trots att hon förstod precis vad Ulf menade och dessutom visste att han ju faktiskt hade helt rätt i sitt antagande. "Det är inte första gången då?" frågade Ulf, märkbart lättad. "Nej då" ljög Tyra nervöst. Ulf tittade skärskådande på henne, nästan igenom henne. Tyra svalde med stor ansträngning en hård klump av nervositet som tycktes fortsätta hela vägen ned till magen. Sedan kände hon Ulfs stora händer på sin kropp igen. Han lät dem uppehålla sig vid hennes rumpa en stund, klämde flämtande på den och släppte, lyfte den sedan en aning med ett fingrarna placerade precis i det lilla veck där rumpan går över till lår på båda sidor. Tyra gnydde till av välbehag och detta lilla ljud fick Ulfs blick att bli vild. Hans händer klättrade uppför ryggen och runt sidorna mot brösten. Tyra utstötte återigen något litet ljud vilket motiverade Ulf till ytterligare handgripliga undersökningar. Snart hade han ett bröst i varje hand. De var precis som han anat ganska stora. Hon var trots allt bara 17 år, men i kontrast mot hennes i övrigt nätta kroppsbyggnad framstod de som större än de kanske i självka verket var. De var underbart mjuka och sköna mot hans ivriga händer och fingrar. En het kyss utverkades i snabb takt och med slarviga rörelser. Läppar som möttes för en kort, närmast elektrisk, kontakt för att sedan skiljas åt när Ulfs smekningar tilltog i intensitet och tryckte Tyras kropp bakåt.



Tyra kände sig sexigare än hon gjort någonsin förr. Hon var fortfarande nervös för det som förmodligen väntade, men just i det ögonblicket kändes alltihopa bara helt underbart. Ulf å sin sida njöt stort av att känna Tyras lilla kropp mot sina händer och mot sin kropp. Han ville ha henne, ta hennes kropp hårt. Tillägna sig den, äga den och göra vad han ville med den. Han måste ha henne nu! Han drog i upphetsningens berusning upp Tyras tröja och fick snart av den. Hon satt plötsligt grensle över honom med inte mer än en bh på sig, som visade mer av brösten än han fått se innan. Upphetsningen gjorde att hans andedräkt var tung och varm mot Tyras bröstkorg och hon njöt av varje ögonblick, av varje liten het luftrörelse som mötte och omslöt henne. Han sträckte vänsterarmen runtom henne och hakade loss låset på bh:n. Den föll fram och Ulf lirkade av axelbanden och sedan kuporna för att därefter slänga bh:n på soffbordet bakom Tyra. Hennes bröst stod nu rakt ut mot Ulf och de små bröstvårtorna pekade nästan uppåt, lika trotsiga som deras ungdomlighet kunnat antyda även påklädda. Ulf stirrade närmast chockerat på dem innan han tog tag om Tyras bröst med händerna och kramade dem. Nakna var de ännu mjukare i hans händer, ännu lenare och underbara att röra vid.



Han flämtade till av upphetsning och flyttade en hand till hennes rygg. Han drog Tyra emot sig och fångade upp ena bröstvårtan med munnen. Försiktigt rullade han bröstvårtan mjukt mellan sina läppar innan han slickade på den med fuktig tunga. Den hade styvnat redan innan han tog den i munnen och när han slickade på den gjorde den spänstigt motstånd. Han släppte den och sträckte sig girigt mot det andra bröstet. Han slickade på denna halvhårda bröstvårta tills den styvnade helt och stod ut som den förra. Sedan tog han den mellan sina mjuka läppar och tryckte försiktigt ihop i en försiktig nypning. Tyra gnydde till och utstötte flera olika små ljud som bevis på den upphetsning som härjade genom hennes oerfarna kropp. Hon försökte trots allt vara tyst men hon kunde inte, inte ens med risk för sitt liv, hålla tillbaka de där små pinsamma ljuden. Ulf hörde dem han också men han njöt bara ännu mer av bevisen på Tyras njutning.



Snart lutade sig Tyra tillbaka och hon började dra i Ulfs tröja. Han fattade snabbt vinken och lutade sig framåt så att hon kunde dra den av honom. Därefter lutade han sig en aning tillbaka och drog samtidigt Tyra intill sig så att deras nakna överkroppar möttes. De kände båda den andres värme och tryckte sig ännu tätare intill varandra. Ulfs händer smekte nu över Tyras rumpa och ner över lårens sidor. Hennes händer rörde sig i sin tur över hans rygg och skuldror. Hon tyckte om hur Ulfs kropp kändes. Den var stor och hård jämfört med hennes mjukhet och försiktiga storlek. Ulf sköt Tyra ifrån sig och började knäppa upp hennes jeans. Nu började hon bli ännu mer nervös, men samtidigt kände hon sig trygg med Ulf. Han får göra vad han vill med mig, tänkte Tyra för sig själv, precis vad han vill. När byxorna var helt uppknäppta lyfte Ulf på henne så att hon reste sig upp. När hon stod på golvet framför honom drog han sakta hennes byxor ner över benen. Tyra darrade i hela kroppen så uppspelt hon var men hon gjorde allt i sin makt för att dölja dessa små rörelser, i hennes tycke löjliga och barnsliga. Till slut hade hon bara trosor på sig och Ulf smekte insidan av Tyras lår sittandes framför henne med ögonen sökande längs hennes nakna överkropp. 



Hon lade båda sina händer på Ulfs huvud och drog dem sakta bakåt över hans kortklippta hår. Hon rös när Ulf kysste henne på magen och lät tungan slicka förbi naveln och ned mot troskanten. Hon var inte lika säker längre på om det här verkligen var en bra idé. Hon kände efter men hela hennes kropp protesterade mot tankarna och skrek i förtvivlan åt henne att låta det fortsätta. Tyra lydde kroppens signaler och lät Ulf kyssa henne över trosorna. Hela underlivet verkade bulta nu. När hans kyssar rörde sig ännu längre ned kändes det underbart skönt och Tyra tänkte snabbt att det var pinsamt att hon lät någon röra henne just där. Att denna någon dessutom var en person som hon nästan var släkt med gjorde inte saken det minsta bättre. Samtidigt älskade hon det! Hon kände sig i det ögonblicket som den sexigaste tjejen i hela världen. När han rörde henne så, kysste henne där. Ulf fick tag om kanten med fingrarna och började lirka ner trosorna av tunt bomullstyg. Tyra tittade ner på honom och såg genom kåtyrseln vad han gjorde. Hon lät det hända och hennes trosor föll snart till golvet efter att ha fastnat vid knäna under vad som verkade som ett ögonblick men lika gärna hade kunnat vara eoner av tid. ’Gör vad du vill med mig’, ekade hennes inre röst gång på gång. Ulf kysste henne över könshåret och Tyra rös till av både upphetsning och njutning. Hans ena hand rörde sig uppför insidan av hennes lår och hon började darra när handen kom hela vägen upp och hon kände Ulfs stora fingrar mot sina fuktiga blygdläppar. Han tvingade in ett finger mellan de bultande läpparna, smekte dem från insidan och drog sedan ut det igen för att stoppa fingret i sin mun. Sedan tittade han upp och Tyra mötte en blick som skrämde henne. Han såg vild ut och ögonen tycktes brinna eller vara besatta. Han släppte greppet om Tyra med andra handen och började istället knäppa upp sina egna byxor.



Tyra stod där och tittade nervöst på när Ulf drog av sig sina byxor. Under hans boxers såg hon någonting stort stå nästan rakt upp. Hon visste precis vad det där var för något. Innan hon hann tänka mer på saken lutade sig Ulf fram och drog Tyra till sig. Hon grenslade honom på nytt och den här gången drog han henne så tätt intill sig att hon kände hans hårda utbuktning rakt mot sitt nakna underliv. Tyra flämtade till häftigt när hans kön gneds mot hennes, bara ett tunt tyg skiljde dem åt nu, samtidigt som han smekte henne och tryckte henne mot sig. Hon njöt av beröringen men var inte säker på vad hon borde göra härnäst. Hon lutade sig fram så att Ulf kunde slicka på hennes bröst igen. Det hade hon ju förstått att han gillade, och det var inte särskilt svårt att göra heller. Han kysste och slickade girigt på bröstvårtorna och ut över brösten med hjälp av läpparna och sin blöta och faktiskt lite sträva tunga. Tyra njöt av varje rörelse tungan utförde med sin kropp som villig mottagare. Till slut fick Ulf nog och tog ett fast grepp om Tyras lilla kropp. Han höll den stilla och tittade henne allvarligt i ögonen. Hon såg rädd ut. Eller kanske bara nervös. Definitivt upphetsad. Ulf bestämde sig för att lugna ner sig en aning, men han visste vad han måste göra. Han måste ta henne. Han måste Tränga in i Tyras underbara kropp. Det var det enda som spelade någon roll. Han förstod samtidigt att hon inte var så van. Han lyfte på henne en aning, lät henne ta stöd för att stå på benen själv och drog sedan själv ner sina boxers så att den hårda kuken stod rakt upp mot henne.



Hon tittade storögt ner på den samtidigt som hon satte sig på Ulfs lår. Kuken vilade mot hennes mage och ryckte emellanåt till så att den lämnade henne för att nästan omedelbart därefter slå till hennes mage på nytt, varm och litet kladdig, som om den hade en egen vilja. Samma tanke som förut dunkade genom huvudet i takt med pulserna i underlivet. ’Gör precis vad du vill med mig, precis som du vill.’ Tyra tänkte det men yttrade inte ett enda ord. Istället tittade hon på när Ulf tog tag i sin kuk med handen och tvingade upp henne en aning med den andra. Därefter förde han sin kuk mot de pulserande och fuktiga blygdläpparna och förde den fram och tillbaka mellan dem, så att hans egna safter blandades med Tyras. Hon stirrade på Ulf av både förväntan och nervositet. Deras blickar möttes och hans ögon var lugnande när han underifrån tryckte in toppen av sin kuk i Tyra. Sedan satte han sina händer på hennes höfter och började långsamt tvinga ned hennes kropp över sig. Tyras ögon blev stora av förvåning när hon fylldes upp mer och mer av den hårda kuken. Hon hade inte trott att det skulle kännas så mycket. Ulfs kuk var grov och redan när han tryckt in toppen i henne hade den känts för stor. Nu trodde hon inte att hon skulle klara mer, men Ulf fortsatte trycka hennes höfter nedåt. Till slut satt hon där med hela inuti sig och Ulf tittade med glansiga ögon upp på henne. Han lyfte upp Tyra igen och lät hennes kropp sjunka ner över sig på nytt. Hennes fitta var precis så liten och trång som han hade föreställt sig. Eller om det var han som var stor. Det spelade egentligen ingen roll. Tyras våta lilla fitta var det skönaste han känt och han tvingade hennes kropp upp och ner över sitt stånd, gång på gång. Trots ett par små grimaser av obehag tycktes hon njuta desto mer av rörelserna hon också.



När Tyra rörde sig på det sättet gungade hennes bröst framför Ulfs ansikte och han kunde bara inte få nog av dem. När han tittade på dem blev han som hypnotiserad. Han kysste dem, slickade på dem och lyfte en hand för att smeka dem, klämma på dem. Tyra gjorde små kåta ljud när hon kände Ulf både inuti och på sig. Hon ville ändå inte låta för mycket. Det skulle kännas dumt tyckte hon, men det var så svårt att låta bli. Ulf själv lät inte så mycket men andades desto häftigare. När Tyra smekte honom över axlarna och ner över armarna fick han gåshud och tryckte sig hårdare uppåt och in i henne. Tyra var fortfarande inte van vid rörelserna hon borde göra och tyckte därför om när han stötte in i henne på det sättet. Snart insåg även Ulf att Tyra var ovan, om det var de dåligt avvägda rörelserna eller kanske hennes nervösa uppsyn, och han bestämde sig för att dra sig ur henne. Tyra tittade förvånat och en aning besviket på Ulf när han gjorde så men han tog ingen notis om blickarna. "Lägg dig på rygg i soffan" beordrade han henne istället, utan en tanke på att anmärka hur besviken hon såg ut.



Tyra gjorde omedelbart som han sade åt henne och snart stod Ulf på knä framför henne och särade hennes ben. Han särade dem så mycket att Tyra blev generad. Samtidigt ville hon att han skulle göra precis som han ville, så hon motstod impulsen att hålla tillbaka och göra motstånd. Ulf tog sin hårda kuk som glittrade av deras safter och återigen tryckte han den mot Tyras fitta. Så ångrade han sig och lyfte istället upp hennes ben och lade dem på sina axlar innan han tryckte sin kuk mot hennes trånga öppning på nytt. Tyra tittade upp på honom från sin ställning på rygg och kände hur det där stora, Ulfs hårda kuk, trängde in i henne ännu en gång. Hon stönade till av njutning när den långsamt gled in i henne. Ulf höll sina händer mot framsidan av Tyras lår och tryckte sig djupt men försiktigt in i hennes kropp, drog ur och stötte sedan in igen. Tyra upplevde det som om hela hennes kropp blev uppfylld av honom och måste erkänna för sig själv att hon älskade det. Ulf stack fram en hand och smekte ivrigt hennes bröst med åtrå spelandes i sina blickar. Tyra trodde inte det kunde bli skönare. Det kunde det.



Ulf sträckte handen ännu längre fram och placerade tummen över Tyras haka. Han höll hennes huvud stilla i ett läge så att de tittade på varandra när han stötte in i henne med sin kuk. Tyras kropp gungade fram och tillbaka över soffkudden av kraften i Ulfs stötar. Tummen rörde sig längre upp över hakan mot Tyras underläpp, hon öppnade sin mun och Ulf stoppade in fingret mellan hennes mjuka små läppar. Hon började suga på fingret och Ulf stönade till av den njutning och de tankar detta gav upphov till hos honom. Han stötte hårdare in i Tyras fitta och varje gång han drog tillbaka var hans kuk glittrig av deras safter. För varje gång han stötte in kuken i Tyras trånga fitta kom den ut glittrigare än den nyss varit, fuktigare och ännu mer blank kring och på de utstående ådrorna. Tyra var så kåt att det nästan rann av henne, vilket hon dessutom tyckte var lite genant, men Ulf njöt fullt ut av hennes underbara våta inre.



Han släppte ner Tyras ben från axlarna och höll henne i knävecken så att benen stod i en vinkel med fötterna rakt upp i luften. Könshåret och den trånga fittan gjorde Ulf ännu kåtare när han tittade ned mellan Tyras samtidigt som han knullade henne. De små blygdläpparna, det mörka håret. Det var nästan för mycket på en gång. Han stönade högt och stötte djupt in i Tyra gång på gång. Hennes gnyende svar och den oregelbundna andningen när stötarna fortplantade sig genom hennes kropp sporrade honom att knulla henne hårdare. "Din kropp är så skön Tyra" frustade han fram. "Jag tänker spruta ner den snart" fortsatte han flåsande. Tyra tittade upp på honom med en närmast skräckslagen min. "Du behöver inte oroa dig, det blir nog bra" lugnade Ulf henne när han, i smyg, blev extra upphetsad av hennes rädsla. Han stötte sin hårda kuk långt in i Tyras kropp. Hårt. Djupt in i henne. Utan uppehåll knullade han henne. Den pirrande känslan omkring och inuti ollonet fortplantade sig ner genom kuken och pungen drog ihop sig till en liten slät boll under skaftet. Kuken hårdnade ytterligare något när han ännu en gång tryckte den djupt in i Tyras mjuka och våta fitta. Sedan drog han ut den och började runka mellan hennes särade ben.



Tyras blick var skärrad men också nyfiken när hon följde hans rörelser. Hon kunde nu själv se det glittriga ollonet och hur Ulf drog sin förhud fram och tillbaka över det när han smekte sig till åsynen av hennes blottade kropp. Hon kände sig nästan genast sexig igen. Tänk att han gör så för att han är tänd på mig, tänkte hon. Hon visste ungefär vad som skulle hända men hade faktiskt aldrig sett det på riktigt. Ulf började stöna ännu högre än förut och när hans kuk slutligen sprutade blev hans stön ansträngda och brutna. Tyra såg en lång och tjock vitaktig stråle sköt ut över hennes mage för att landa varmt på henne. Hon stirrade på strängen av sperma när det kom ytterligare en lång stråle som landade bredvid den första. Hon förundrades över den vita färgen och hur tjock vätskan var. Upphetsad tittade hon upp på honom när han stönande fortsatte runka sig själv över henne. Sedan tittade hon ner igen på kuken och såg hur det rann från den och ned på henne i en lång kladdig sträng som såg ut att gå av närsomhelst.



Den varma känslan mot hennes mage var en ny upplevelse, en helt ny sensation, och påminde inte om något hon varit med om förut. Hon bestämde sig för att hon gillade det. Hon kunde dessutom knappt tro att det hänt på grund av henne. Att hon gjort honom så upphetsad och att hon varit så skön. Återigen kände hon sig sexigare än någonsin förut. Snart tittade de båda två på varandra och Ulfs andning började lugna sig. Han såg helt slutkörd ut. När han satte sig bredvid Tyra tittade han på hennes mage. Tyra tittade också. De studerade mönstren en stund tills sperman började bli vattnig då Ulf gick för att hämta en handduk åt henne, men han hjälpte henne själv att torka bort kladdet. Han gnuggade försiktigt den mjuka handduken mot hennes mage, länge, som om han med förklädda smekningar försökte utrota alla spår efter det som hänt. Ulf tittade på Tyra med en allvarlig blick. "Det här måste vara vår hemlighet, för alltid. Det förstår du va?" Tyra förstod precis och nickade ivrigt för att visa att hon förstod precis. Hon ville nog egentligen berätta om allt detta för en specifik person, men hon bestämde sig för att inte göra ens det. Riskerna var för stora. Dessutom var de ju nästan släkt. Det kunde lätt missuppfattas.



Dagarna efter denna första hittade de på allt möjligt kul just som Ulf planerat. De gick på stan och när de kom hem fick Tyra mannekänga sina nya kläder för honom. Även det slutade som de båda i hemlighet hade hoppats. Till slut kom dagen då det var dags att åka hem och Tyra var hemskt besviken över hur snabbt tiden gått. Ulf följde henne till stationen, bar återigen hennes väska, tyngre nu än när hon kommit, och han kramade henne farväl på perrongen. De smög till sig en snabb kyss också, skuldmedvetna och förmodligen alldeles överdrivet smusslande. Den gemensamma hemligheten pratade de aldrig om, och nästa gång det var släktkalas försökte de bete sig så normalt som möjligt mot varandra. Det höll tills Ulf blev ombedd att hämta mer dricka i källaren och Tyra bestämde sig för att följa med och hjälpa till...


Du vet hur det funkar. Klicka i en av rutorna här nedan och bidra till att Jorunns sagor blir en bättre blogg! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar