torsdag 9 februari 2012

Kapitel 18: Utlånad till en kompis

Magdalena och Micke satt och åt middag tillsammans en torsdag som inte utmärkte sig på något exceptionellt vis från andra torsdagar. De hade beställt hem thai-mat från restaurangen som nyligen öppnat i stan och var ganska nöjda med vad de fått. Under måltiden satt de och pratade glatt om vad de skulle göra till helgen och Magdalena undrade om inte Micke ville följa med och hälsa på hennes föräldrar. Micke svarade undvikande av vana men skulle förmodligen komma att följa med i slutänden ändå. Han tog en sista tugga av sin mat och när han svalt innehållet i sin mun satte han båda armbågarna mot bordet och lutade ansiktet i händerna medan han tänkte. Magdalena satt mittemot och hoppades på ett positivt svar men såg bara hur Micke gnuggade ögonen med sina handflator. Slutligen drog han fingrarna över sitt rakade hår, fällde ned händerna och tittade upp på henne med framtvingat sömndruckna ögon. "Men jag är ju trött!" utbrast han som om detta gav honom rätt att inte svara på frågan. "Tur att det inte är förrän imorgon då" svarade Magdalena kvickt och kände sig ganska nöjd med sitt svar. Micke sträckte ut tungan åt henne men innan Magdalena hann bli sur på honom började han skratta och sträckte fram en hand åt henne. "Jag bara skojar. Jag följer med" försäkrade han och kramade hennes hand. Magdalena sken upp och blev glad. Hon hade inte alls varit säker på att Micke skulle vilja följa med. De tog sina tallrikar med sig ut i köket innan de gick in i vardagsrummet och tillsammans satte sig i Mickes röda soffa. Han sträckte sig efter fjärrkontrollen och slog på stereon, bläddrade fram bland låtarna på den bärbara datorn tills han var nöjd och lutade sig sedan tillbaka med en suck.





Magdalena tittade på sin pojkvän och log när han mötte hennes blick. Han slog en arm runt och drog henne närmare. "Då får du göra något för mig" viskade han i hennes öra. Magdalena tittade förvånat på Micke när han lutade sig tillbaka men förstod på hans blick vad han var ute efter. Det pirrade till i magen när hon tänkte på vad han krävde av henne. Det var ändå dumt av honom att uttrycka sig på det där sättet för hon hade så gärna gjort det ändå. Magdalena hann precis börja tänka på det hela som ett smutsigt utbyte av tjänster och blev ganska upphetsad av den tanken när det ringde i Mickes mobiltelefon. Han tog upp den, svarade och reste sig från soffan där han lämnade Magdalena kvar att ensam lyssna på musiken. Medan Micke gick omkring i lägenheten och pratade med någon kompis, det lät som Christofer, bläddrade Magdalena ointresserat i en tidning som låg slängd på det lilla bordet. Hon som just börjat tänka intressanta tankar om det hon skulle göra. Att byta en ganska obetydlig uppoffring mot en sexuell tjänst. För det var trots allt inte särskilt ansträngande det hon bett Micke om. Samtidigt var gentjänsten mer betydande på något sätt. Hon tyckte så mycket om Micke att hon utan att tveka hade gjort samma sak gratis men nu ville han ha det som betalning. Vad gjorde det henne till? Fula ord dök upp i Magdalenas tankar och hon rös till när hon tänkte att hon kanske var de där fula orden. Faktum är att hon njöt lite av tanken på att vara just de där sakerna. Det var så olikt henne och så fult. Hon hade just börjat bli riktigt upphetsad av sina egna tankar och fantasier när Micke dunsade ned intill henne.



"Vem var det?" frågade hon utan någon som helst baktanke men Micke gav henne ändå en slug blick. "Hur så?" frågade han tillbaka. "Äh, jag bara undrar vem det var" sade Magdalena. "Ska vi...?" fortsatte hon utan att avsluta frågan. Micke såg plötsligt besviken ut. "Vi hinner inte. Christofer kommer förbi om några minuter. Han behövde låna lite grejer innan han sticker norrut ikväll." Magdalenas mod sjönk när hon hörde vad Micke sade. Hon hade varit så inställd på det som förväntades av henne och tänkt så sköna men förbjudna tankar om saken att hon nu kände sig snuvad på något sätt. "Jaha, ok" svarade hon därför moloket och tittade ned på den ointressanta tidningen istället för att möta Mickes ögon. Hon kände nästan omedelbart något hårt mot revbenen. Samma sensation uppstod ännu en gång och när hon tittade upp på Micke såg hon honom le som om han kommit på hennes största hemlighet. "Magdalena är kå-åt" retade han henne. Magdalena svarade inte utan riktade blicken mot bordet istället. Micke satte sig närmare. "Du är kåt" viskade han retligt i hennes öra medan han strök handen över hennes lår. Magdalena tittade upp på honom. "Det var ju du som var kåt. Skyll inte på mig!" svarade hon. "Visst, men nu är det du som är det" fortsatte Micke med en så irriterande röst han överhuvudtaget kunde åstadkomma. "Vad ska vi göra åt den saken tycker du?" frågade han till slut. "Det kan vi ju inte. Christofer skulle ju komma strax" protesterade Magdalena och tittade förvirrat på Micke. "Vi hinner ju inte. Det sade du själv alldeles nyss." Mickes mun gled upp i ett snett leende som Magdalena kände alltför väl igen. Det där leendet betydde nästan alltid trubbel.



"Jag vill att du runkar Christofer när han kommer hit" sade Micke rakt ut som om det var det naturligaste förslaget i hela världen och Magdalena trodde inte sina öron. "V-va!?" var det enda hon fick ur sig. Leendet spelade fortfarande på Mickes läppar och han verkade inte ha för avsikt att ändra sig. "Du hörde vad jag sade snygging" fortsatte han lika obesvärat som tidigare. Magdalenas tankar rusade. Skulle hon? Runka Christofer? Tanken var så konstig att hon knappt kunde slutföra den. Plötsligt blev hon misstänksam. Var det kanske ett test? Ville Micke se vad hon skulle svara? Magdalena såg framför sig hur Christofer kom in i lägenheten och hur hon själv slöt handen runt hans kuk och började smeka den medan Micke såg på. På något konstigt sätt var den tanken otroligt upphetsande. Hon ville absolut inte svara för ivrigt men sedan hon fått chans att tänka på saken, om än bara väldigt kort, så ville hon faktiskt gå Mickes önskan till mötes. Hon svalde långsamt för att bli av med den mest omedelbara nervositeten innan hon svarade. "Är du säker på att du vill det?" På så sätt svarade hon egentligen inte utan fick några ögonblick extra att försöka avgöra om hon kunde göra detta för Micke eller inte. Det var klart hon kunde men ville hon? Magdalena kände efter och visste vad svaret var. Hon ville. Att runka Mickes kompis framför hans ögon skulle få henne att känna sig otroligt snuskig. Det skulle göra henne till flera av de där orden som hon tänkt på tidigare och långt mer än genom att suga Micke, som nu nickade till svar på hennes fråga. Magdalena kände sig på något sätt redan som en slampa. Utlånad av sin pojkvän till en av hans kompisar. Just det där att hon skulle runka Christofer och inget annat ökade känslan av slampighet ytterligare eftersom hon ju inte skulle njuta av det själv. Eller ja, inte njuta på det sättet i alla fall.



Magdalena tittade blygt ned på bordet när hon viskade sitt svar. "Vad sade du?" frågade Micke och krävde ett tydligare svar. Magdalena drog bak sitt ljusbruna hår bakom öronen och lite tittade skamset på honom. "Ok, jag gör det." Orden stockade sig i hennes hals men hon lyckades ändå få ut dem och när innebörden i orden nådde fram till Micke blev hans ögon hårda. "Din kåta lilla..." började han men Magdalena avbröt honom genast. "För din skull!" utbrast hon, närmast desperat vilket fick Micke att börja skratta. "Ok, vi säger det. För min skull..." svarade han ironiskt och Magdalena skämdes ännu mer för att hon svarat ja, men hon ångrade sig inte. Att Christofer skulle komma dit alldeles strax var det enda hon kunde tänka på. Det och att hon, när han kommit in, skulle smeka honom till orgasm. Hon skulle göra det skönt för honom genom att runka hans kuk. Hon kunde knappt se på Micke när hon tänkte på vad som väntade henne, än mindre möta hans blick. Just i det ögonblicket ringde det på dörrklockan. Var han redan framme!? Christofer måste redan varit på väg när han ringde, tänkte Magdalena vars handflator redan börjat bli fuktiga av nervositet och upphetsning i en enda röra som var omöjlig att reda ut. Micke reste sig från soffan, gick förbi Magdalena på väg mot hallen men stannade innan han kom fram till ytterdörren. Han vände sig om och tittade rakt på sin flickvän. "Våga inte fega ur nu" hotade han men innan han fick ett svar vände han sig på nytt och öppnade dörren.



"Tjena!" hörde Magdalena Christofers röst ifrån hallen. "Tjena Christofer!" löd Mickes svar. Sedan följde ett kort samtal om Christofers chef och hur irriterande han kunde vara ibland, eller om det var alltid. Killarna skrattade när de kom in i vardagsrummet där Magdalena satt och var tyst som en mus. "Hejsan Magdalena!" sade Christofer glatt men fick inte mer än ett lite nervöst leende tillbaka. "Slå dig ner" uppmanade Micke sin vän medan han själv gick ut i köket. Christofer satte sig bredvid Magdalena på den plats där Micke suttit alldeles nyss. Han sträckte ut benen och gäspade innan han vände sig bakåt mot Micke. "Blir det något kaffe eller lurades du bara?" retades han och vände sig sedan mot Magdalena för att ge henne en blinkning som hon besvarade med ännu ett nervöst leende. Situationen var så spänd att hon inte visste vad hon skulle säga men Christofer som inte hade en aning om vilka planer Micke hade för dem båda agerade som om hans närvaro var helt naturlig. Vilket den i själva verket förstås också var. Christofer var ofta hos Micke på besök. Det var inget konstigt med det. Det konstiga var det som skulle hända snart. Om nu Christofer ville såklart. Micke kom ut från köket med en rykande kopp i handen och satte den på bordet framför soffan. "Ah, då håller man sig vaken en timme till i alla fall" skämtade Christofer när han tog upp koppen och drack en klunk av den aromatiska svarta drycken. "Jo Micke, jag skulle behöva låna lite grejer som sagt" började Christofer när han ställt ifrån sig koppen på bordet. Micke nickade. "Det är lugnt. Allting ligger i en låda i hallgarderoben. Du får den när du går. Ta det lugnt!" Magdalena kunde inte förstå hur Micke kunde vara så lugn och naturlig. Å andra sidan var det ju inte han som lovat att göra något förbjudet. Hon försökte komma på något att säga till Christofer men kom inte på någonting som skulle låta normalt. I vanliga fall kom hon ganska bra överens med honom och de pratade ofta obehindrat med varandra men inte just nu.



"Jo Christofer, det var en annan sak också" hörde Magdalena sin pojkväns röst och hon höll på att sjunka igenom soffryggen när hon förstod vart samtalsämnet var på väg. Hon vred sig oroligt och försökte hitta en bättre sittställning men ingenting fungerade. Christofer som tagit ännu en klunk av kaffet ställde återigen ifrån sig koppen när han tittade mot Micke. "Vadå?" Micke tittade först på Magdalena och sedan tillbaka på Christofer. "Jo det är så att Magdalena är ganska kåt ikväll..." Christofers ögonbryn höjdes långsamt i förvåning över det plötsliga bytet av samtalsämne. Han skrattade till eftersom han tog det hela som ett skämt men när han vände sig mot Magdalena och såg hur nervöst hon stirrade ned på soffbordet insåg han att Micke förmodligen menade allvar. "Öh, jaha? Det var ju... eh, synd, eller något" svamlade han fram utan att riktigt veta vad han skulle svara. Han gav Magdalena ännu en blick, försökte se henne i ögonen men lyckades inte få kontakt. "Jag tror hon vill runka dig Christofer" fortsatte Micke och Magdalena kände samtidigt hur det blev varmt om öronen och ut över kinderna av skam. Tänk om Christofer tackade nej. Vad skulle hon ta sig till då? Det var ju redan för sent att backa ur nu. Och varför fick Micke det till att låta som hennes idé? Hon skulle aldrig kunna träffa Christofer igen om han sade nej. Någonsin! Christofers mun gled långsamt upp i ett snett leende som Magdalena bara precis anade i periferin av sitt synfält. Sedan vände han sig mot Micke istället. "Det kan hon väl få göra då, om hon nu så gärna vill det" svarade han. Micke log lika snett han också. "Det vill hon" sade han utan att tveka. "Eller hur Magdalena?" fortsatte Micke och tittade förbi Christofer på sin tjej som satt och ansträngde sig för att inte darra av upphetsning och nervositet. Magdalena tittade upp och gled med blicken från Micke till Christofer. Först nickade hon bara vilket fick Christofer att se tveksam ut. "Ja det vill jag" fick hon till slut ur sig och i samma ögonblick fick Christofer ett helt annat uttryck i ögonen.



"Är du säker på att du är okej med det här?" frågade Christofer med blicken mot Micke när Magdalena puttade undan bordet och utan att säga något satte sig på knä framför honom. "Ja för fan, knäpp upp nu!" manade Micke på sin kompis och Christofer drog ned gylfen på sina jeans. Christofer stirrade rakt in i Magdalenas blå ögon med kåt blick när han knäppte upp knappen, drog ned linningen till sina boxers och fick ut sin fortfarande halvslaka kuk. Han släppte den så att den vilade mot byxorna och Magdalena tittade först på kuken med det gömda ollonet, sedan upp på Christofer och till slut bort mot Micke som nickade uppmuntrande åt henne. Hon stack fram en hand och lade den över den varma kuken och mot handflatan och fingrarna kände hon den pulsera alldeles lätt. Micke satte sig i soffan bredvid Christofer och tittade på Magdalena när hon långsamt drog tillbaka förhuden på hans kompis kuk och blottade dess ollon. Magdalenas inre stormade av motstridiga känslor. Hon var kåt, fruktansvärt kåt till och med men samtidigt kände hon sig fel. Konstigt att det kunde vara så skönt att känna sig smutsig och fel tänkte hon flyktigt när hon lät förhuden täcka Christofers ollon på nytt. Hon drog tillbaka förhuden ännu en gång och redan började kuken växa i hennes hand och bli hård. Snart runkade hon Christofer och drog hans förhud fram och tillbaka över en hård kuk som stod rakt upp ur byxornas öppning. Hon mötte hans blick och tittade tillbaka med ett nytt mod som hon inte riktigt visste var det kommit ifrån. Kanske var det så enkelt att vetskapen om att han blivit hård av henne gjorde Magdalena lite modigare. Kanske tyckte Christofer att hon var snygg? Hon hoppades det.



Med den varma och hårda kuken i sin hand fortsatte Magdalena att runka Christofer och ibland tittade hon mot Micke för att försäkra sig om att han inte ångrat sig. Varje gång hon tittade mot honom på det sättet såg hon hur han bet sig i underläppen av tillbakahållen upphetsning och när han upptäckte att hon tittade på honom mimade han fula ord åt henne. Magdalena var ingen mästare på att läsa läppar men det var ganska uppenbart vad Micke kallade henne när hon satt där på knä och runkade hans kompis. De fula orden stack till i hennes inre men istället för att få henne att sluta upp med sitt skamliga beteende så motiverade orden henne att göra det ännu skönare för Christofer. Hon kände sig precis som de där orden. Hon var nog en slampa som runkade Christofers hårda kuk på det där sättet. En kåt liten slyna som inte drog sig för att göra något så smutsigt. Hon älskade det. Det var fel, det förstod hon såklart, men det var så skönt att få vara en slampa. Att vara en kåt liten slyna vars hand skänkte Christofer sådan njutning att han grimaserade när hon drog hans förhud fram och tillbaka över ollonet. Magdalena sänkte blicken och stirrade upphetsat på den hårda kuken i sin hand. Hon klämde åt med tummen och pekfingret och drog på det viset från roten upp mot ollonet så att genomskinlig vätska rann ut i en stor droppe som hon nästan omedelbart smetade ut över ollonet. Den varma och hårda kukens ådror buktade ut och Magdalena kände hur det bultade mellan hennes fingrar. Kletet på ollonet började sprida sig och snart glittrade övre delen av Christofers kuk av hans egna safter. Magdalena fick kladdet på sina fingrar så att hon halkade fram över kuken när hon runkade den. Hon tittade på Christofer, såg hur han njöt av hennes hand och hon önskade att hon kunde göra mer för att göra det ännu skönare för honom. Hon ville ta kuken i sin mun och suga på den men det hade hon och Micke inte kommit överens om så hon lät bli. Istället bytte hon hand och smekte honom med vänster hand under tiden hon låtsades ta bort damm eller något liknande från sin överläpp. På så sätt kunde hon tydligt känna lukten av Christofers kuk och hon rös till av upphetsning.



Micke som satt bredvid såg precis vad Magdalena gjorde och gav henne en anklagande blick som inte fick någon effekt eftersom hon var alltför upptagen med att runka hans kompis. Det irriterade Micke att hans flickvän var så fokuserad på att göra det skönt för Christofer. Det var visserligen just det de kommit överens om men när hon inte längre sökte hans stöd och bekräftelse lika mycket blev han svartsjuk och ville hämnas. "Ta av dig tröjan Magdalena. Jag tror Christofer vill se dina bröst" sade han medan Magdalena så diskret hon kunde sniffade på sina kladdiga fingrar, vilket fick henne att stanna upp. "Men..." började Magdalena men fick inget gehör för sin protest. "Ta av den!" upprepade Micke och gav henne en hård blick. Christofer blev ännu kåtare av själva tanken på att hon skulle klä av sig inför honom och han stirrade rakt in i hennes blå ögon när hon vände sig mot honom på nytt. Magdalena drog upp tröjan och fick den över huvudet. Hon förde sitt ljusbruna hår bakom öronen när hon lagt tröjan på bordet och lutade sig sedan fram för att fortsätta runka Christofers hårda kuk. När hon sökte ögonkontakt med honom såg hon hur hans blick var fäst vid linnets urringning som visade mer av hennes stora bröst än det egentligen dolde. Hon tog ett ordentligt grepp om den hårda kuken och började runka den hårdare så att överkroppen rörde mer på sig och därmed också brösten. Tilltaget fick precis den effekt hon önskade. Christofer stirrade som besatt på de gungande stora brösten och tittade bara med långa mellanrum upp och mötte Magdalenas kåta blickar. Hans kuk hade blivit kletigare nu och Magdalena var ganska säker på att han snart skulle komma.



Hon tittade menande mot Micke men fick inget svar utöver ett snett leende under ett par hårda ögon som stirrade upphetsat på hennes slampiga beteende. Hon tänkte säga något men kom av någon anledning av sig. "Fortsätt bara" hetsade Micke henne. "Ja, sluta inte" fyllde Christofer flämtande i. Han spände sig och sträckte ut benen på båda sidor om henne och Magdalena var säker på att det inte var långt kvar nu. "Men hur ska jag...?" fortsatte hon ängsligt men Micke lyssnade knappt. "Bara fortsätt!" hetsade han vidare och Magdalena kände sig smutsigare än någonsin förut. Hon kände sig precis som en kåt slampa och hon njöt faktiskt av det. Kanske för mycket egentligen men hon kunde inte låta bli. Kuken var så hård och kladdig i hennes hand, Mickes blickar så förebrående och hårda. Allt var som i en konstig dröm som hon inte ville vakna upp från. Christofer började stöna framför henne och hans ögon for ilsnabbt fram och tillbaka mellan hennes ögon, brösten och handen som runkade honom. "F-fortsätt..." viskade han desperat. "Åh, fortsätt Magdalena!" Hans händer greppade det röda tyget som täckte soffans armstöd och fingrarna försvann in i djupa valkar när han desperat famlade och grep efter sin njutning. Magdalena stirrade på kuken som pulserade i hennes hand. Bultandet var som en kraftigt förhöjd puls som hotade att sprängas om hon fortsatte på samma sätt. Hon höll hårt om kuken och drog förhuden över det kladdiga ollonet med långsamma rörelser. Christofer drog efter andan och jämrade sig framför henne. Till slut gick det för långt och han stönade högljutt av frisläppt njutning. En stråle av vit och tjock sperma sköt i samma ögonblick ut ur toppen av hans kuk och landade kladdig över Magdalenas underarm. Hon fortsatte runka den sprutande kuken och stirrade på nästa stråle som varmt lade sig i en smutsvit sträng över hennes handrygg. Hon drog förhuden över ollonet och såg en genomskinlig droppe falla från ollonet. När hon drog tillbaka den ännu en gång sköt en svag stråle ut, vitstrimmigt genomskinlig denna gång, och även denna landade varmt på handryggen där sperman redan rann långsamt nedåt mot handleden. Åsynen av den sprutande kuken gjorde Magdalena yr av upphetsning och hon fortsatte runka den försiktigt för att kunna skänka en sista njutning åt Christofer vars stön börjat lugna ned sig.



Med tummen torkade hon bort lite klet som runnit längs ollonets undersida, över den lilla strängen och sedan tittade hon nöjd men skuldmedveten på Micke. Han stirrade upphetsat på henne och i hans ögon såg Magdalena alla de där fula orden som hon tänkt och sedan känt sig som. "Vad ska jag göra nu?" frågade hon med försiktig röst. "Gå och tvätta dig! Din smutsiga lilla, kåta..." Micke fick inte fram det sista ordet men det spelade egentligen ingen roll. Magdalena förstod precis vad han menade, såg vad han tänkte om henne och hon njöt i smyg av att vara de där sakerna även i hans tankar. Hon reste sig med armen höjd för att inte spilla Christofers sperma på golvet eller soffan och så gick hon mot badrummet. På vägen funderade hon på om Christofer tänkt samma saker om henne när hon runkat honom. Tankarna och de fula orden fortsatte hetsa upp henne och Magdalena övervägde att smeka sig själv omedelbart efter att ha tvättat av sig. Hon var så förtvivlat kåt att hon knappt kunde vänta. Medan hon stod och sköljde vatten över den kladdiga underarmen hörde hon röster ifrån hallen. Det lät som att de talade om henne så Magdalena lät vattnet rinna när hon gick bort till dörren för att tjuvlyssna. "Vad säger man? Tack eller?" hördes Christofers röst som knappt kunde hålla sig för skratt. Magdalena satte örat intill dörren för att höra bättre. "Det är lugnt" hörde hon Micke svara. "Jag hör av mig nästa gång jag vill låna ut henne." Ordvalet slog ned som en liten bomb i Magdalenas inre. Utlånad, var det vad hon hade blivit? Utlånad som en kåt slampa som gjorde vad som helst. Hon kände sig först lite sårad men så kom hon ihåg hur mycket hon litade på Micke och känslan förbyttes till skön skam. Det var ju det hon hade blivit. Utlånad av sin pojkvän för att ge en sexuell tjänst åt hans kompis. Det var så skamligt... Magdalena blev ännu mer upphetsad när hon tänkte på vad hon nyss gjort och vad det eventuellt gjorde henne till. "Hon är ju förbannat het också, inte minst med de där stora brösten" hördes Christofers röst men till Magdalenas förtret svarade inte Micke på kommentaren. Hon hoppades att han nickade eller log sitt medhåll.



Killarna började prata om grejerna i garderoben och Magdalena fick nog. Hon gick tillbaka till handfatet och stängde av vattnet, torkade av sig och öppnade sedan dörren. Just när hon kom ut stängdes ytterdörren och Micke vände sig mot henne. Hon tittade på honom och möttes av en närmast ursinnig blick som skrämde henne lite. "Vad är det Micke? Gjorde jag något fel?" frågade Magdalena med försiktigt tonfall. "Du vet precis vad du har gjort din lilla slampa" svarade Micke och gick emot henne med snabba steg. Magdalena backade instinktivt men kom inte längre än till väggen ett par steg bakom sig. Hon slog i den med ryggen och hade ögonblicket därefter Micke precis framför sig. "Kåta lilla slyna..." viskade han hårt när han tryckte sig mot henne. Hans händer for fram över Magdalenas kropp som vansinniga och han smekte henne hårt över bröst och mage. "Du tyckte om det. Erkänn!" krävde han av henne och Magdalena visste inte vad hon skulle svara. Hon stirrade tillbaka på Micke med skuldmedvetna ögon som samtidigt njöt av hans beröring. Sedan nickade hon. Mickes ögon slog ut i flammor så kåt han var på sin flickvän där hon stod inklämd mellan honom själv och väggen. Han tryckte munnen mot hennes öra och väste. "Du ska få!" Orden fick Magdalena att flämta av upphetsning och hon började återigen känna sig yr av kåthet. När Micke lutade sig tillbaka stirrade hon tillbaka på honom. "Ge mig..." mumlade hon grötigt fram sitt svar på hans hotelse. Händerna på hennes kropp blev än mer hårdhänta och klämde oförsiktigt på hennes bröst, slöts om hennes rumpa innan de drog henne hårt intill honom. Micke satte en hand på hennes kind och vände Magdalenas ansikte åt sidan medan han slet upp linnet med andra handen. Hon måste hjälpa till genom att lyfta på armarna och när linnet var av höll Micke armarna kvar över huvudet och höll dem fast där medan han ivrigt kysste hennes kropp.



Mickes mun letade sig fram som en hungrig vargs och han slickade Magdalena över halsen och ned mot axlarna. Ibland blev slicken till kyssar, andra gånger till halvhårda bett som stack till av smärta. Magdalenas yrsel tilltog och hon märkte knappt att Micke sträckte bak vänsterhanden för att knäppa upp bh:n. Den föll av och plötsligt stod hon halvnaken inför honom. Micke släppte ned hennes händer från den låsta placeringen över huvudet och hans egna händer kramade snart de nakna brösten. Han klämde till med fingrarna om hennes styva bröstvårtor och fortsatte nedåt för att slita upp byxorna. Knappen gick upp, gylfen drogs ned och alltihop under bråkdelen av en sekund. Han slet i byxorna, drog dem nedåt och snart stod Magdalena med sina jeans runt fötterna, endast iklädd trosor samt en kåt och förväntansfull uppsyn. Micke drog bort henne från väggen och Magdalena snubblade fram med jeansen runt fötterna. Hon fick av sig dem och vände sig mot Micke och under ett par ögonblick stod de och stirrade på varandra. Micke som ett rovdjur som måttade sitt byte, Magdalena som ett skrämt djur vars paradoxala önskan var att bli fångad och uppäten. Hon gav sig till honom och gjorde inte det minsta motstånd. "Ta av dem!" beordrade Micke när han pekade på hennes trosor. Magdalena gjorde som han sade och drog långsamt ned dem. De kom inte längre än till knäna innan han fick nog och vred henne runt så att hon stod med ryggen mot honom. Bakom sig hörde hon hur han slet av sig sina egna kläder. Mjuka och tysta dunsar avslöjade att kläderna slängdes på golvet. Sedan hörde hon Micke närma sig.



Hon kände ståndet tryckas mot sin rumpa redan innan Micke hann omsluta hennes kropp med sina armar. Han drog henne hårt intill sig och kuken tvingades åt sidan. Varm och avlång avtecknade den sig som en stenhård känselsensation mot Magdalena när Mickes händer smekte hennes framsida. Brösten blev klämda på ännu en gång, magen hetsigt strykt. När han fortsatte nedåt letade sig hans fingrar fram genom könshåret och Micke drog efter andan bakom Magdalenas nacke. Han tryckte två fingrar mot blygdläpparna och flämtade häftigt av upphetsning när han kände hur våt hon var. "Din kåta lilla hynda!" utbrast han och fortsatte in mellan läpparna medan han smekte hennes bröst med andra handen. Magdalena kunde inte säga emot. Hon visste att det var precis det där hon var. "Kåtslyna!" fortsatte Micke bakom henne och Magdalena flämtade av upphetsning när hon hörde de fula orden som användes för att beskriva henne samtidigt som fingrarna lekte innanför hennes fuktiga blygdläppar. "Jag ska knulla dig så hårt" fortsatte Micke grötigt och Magdalena nickade ivrigt till svar. "Snälla gör det!" bad hon och orden fick Mickes kuk att rycka till i sin fastklämda position mellan deras sammanpressade kroppar. Han sköt henne ifrån sig men innan Magdalena hann förstå vad som hände slet han tag i hennes hand och drog henne med sig mot köket. När de kom till det avdukade köksbordet tryckte han henne mot det. Han tvingade henne att luta sig bakåt och på så sätt lägga sig på rygg över bordsskivan. Väl i den ställningen lyfte han upp Magdalenas ben, särade på dem och stirrade in mellan dem rakt på hennes bultande våta fitta.



"Jag ska knulla dig som den kåta slampa du är Magdalena" flåsade Micke medan han greppade sin kuk och styrde den mot hennes blottade underliv. Ollonet letade sig in mellan de glatta blygdläpparna men innan han tryckte sig in i henne stannade han upp. "Säg att du är en slampa!" Han väntade otåligt på ett svar med kuken tryckt som hot mot hennes öppning. "J-jag är en kåt slampa. Snälla ge mig..." svarade Magdalena med en röst som var tjock av upphetsning. "Du är värre än så" fortsatte Micke. "Du ska få, det lovar jag!" Sedan tryckte han framåt och trängde in i henne med sin hårda kuk. Magdalena kände hur hennes insida gav vika och plats åt den hårda kuken och hon flämtade av njutning. Micke höll hårt om hennes ben när han stötte in i hennes fitta och han stirrade på hennes gungande bröst med vild åtrå i sin blick. Han var kåt på henne, fruktansvärt kåt och hans andhämtning var lika vild som stötarna hans bäcken utdelade. Han släppte Magdalenas ena ben och smekte ett av de runda brösten medan han knullade henne, förde sedan handen vidare till de lockande läpparna och hon sög villigt på de nyfikna fingrarna. Snart drog han ut dem ur hennes mun och med ett salivkladdigt grepp vände han Magdalenas ansikte från sida till sida medan han stötte hårt in i henne. Mickes kuk var stenhård där den gled in och ut ur hennes villiga kropp. Den tvingade sig in gång på gång och glittrade av safter varje gång han drog tillbaka sin underkropp. Han klämde ännu en gång på Magdalenas bröst och nöp henne i ena bröstvårtan så att hon gnydde till av smärtblandad njutning innan han stack ned handen mellan hennes ben. Samtidigt som han knullade henne hårt på köksbordet började han smeka henne över klitoris och Magdalena var så upphetsad att orgasmen var nära att slita sig på en gång. Micke stannade upp och utan att veta det själv hindrade han henne från att komma.



"Vi vet båda vad du är som runkade Christofer" började han och Magdalena nickade upphetsat till svar medan han började knulla henne igen. Micke flåsade av både ansträngning och njutning när han fortsatte. "Vad är du då om du kommer nu?" Magdalena såg plågad ut. Njutningen av den hårda kuken som envist trängde in i henne och fingrarna som masserade hennes klitoris var för mycket. Hon visste inte vad hon var då, men hon var säker på att det var något hemskt. Något riktigt fult. "Jag vet inte" flämtade hon fram. Micke gav henne en hård blick och stötte riktigt djupt in mellan hennes brett särade ben. "En hora" frustade han och stötte lika hårt ännu en gång. Magdalena såg i Mickes ögon hur upphetsad han blev av att kalla henne något så fult. Ordet stack, ännu mer än de tidigare orden, som en liten kniv i hennes bröst men istället för att ge upphov till smärta lämnade den vassa eggen av fula ord en yrsel av upphetsning efter sig. Även detta ovanligt fula ord gav samma effekt och Magdalena jämrade sig av upphetsad njutning. När Micke såg hur hon reagerade smekte han med mer tryck på klitoris för att göra sanning av sitt smutsiga ultimatum. Magdalena började stöna och vrida sig på bordet framför honom och han tvingade sin kuk djupt och hårt in i hennes kåta kropp. Han stirrade in i hennes blå ögon och mimade hotfullt det där fula ordet för Magdalena medan han fortsatte smeka hennes klitoris. Det blev för mycket och hela Magdalenas rygg kröktes, brösten sköt uppåt när orgasmen slet sig loss och påtvingade henne hela sin njutningsfulla kraft. Hon vred sig över bordet när njutningen sköljde genom kroppen, stönade högt när Micke tryckte sin kuk djupt in i hennes fitta och när orgasmen slutligen klingade av låg hon darrande kvar på bordet med en skamsen känsla över vad hon nu alltså måste vara.



Magdalena hann inte reflektera länge över vad Micke bestämt att hon var som kommit förrän han drog sig ur hennes kropp. Han tog ett fast grepp om sin kuk och runkade sig strax ovanför hennes könshår. Med en yr blick stirrade han på Magdalenas bröst, på hennes glansiga fitta och slutligen in i hennes matta blå ögon. Sedan kom han. Orgasmen trängde sig in i kroppen genom kuken, spred sig i magen och med hårda smekningar lät han sin sperma spruta över Magdalenas mage och könshår i tjocka strängar av smutsig vit färg. Han fortsatte runka men kunde inte hålla ögonen öppna när nästa stråle sköt ut och landade som en kvartscirkel runt hennes navel. Han drog sin förhud fram och tillbaka ett par gånger till medan han frustade och stönade högt av njutning. Några genomskinliga droppar föll ned och rann snabbt över de svullna och våta blygdläpparna. Magdalena tittade på Micke med blanka ögon och log. Hon såg ned över sin mage och noterade att kvartscirkeln av sperma redan brutit sin båge och långsamt rann ned i naveln vilket fick henne att skratta till. Sedan tittade hon upp på Micke som strök sig över sitt rakade huvud med en trött hand. "Vad är du då, som kom av att knulla mig?" frågade hon med en fräckhet som förvånade honom. Han log och tittade Magdalena rakt i ögonen med en tillfredsställd blick. "En horbock antar jag" svarade han skrattande. Han hjälpte henne ned från bordet och innan Magdalena försvann in i badrummet ännu en gång kysste de varandra.

5 kommentarer:

  1. Vrickat sexigt. På ett invecklat sätt. Jag tycker språket är väldigt bra också. Författartalang faktiskt.
    / Vekruset

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tell all your friends! Ok, eftersom jag fattar att du inte kommer göra det så passar jag på att säga tack istället. Så, tack! :) Vad är förresten ett vekrus?

      Radera
    2. "Om stenen faller på kruset, ve kruset. Om kruset faller på stenen, ve kruset.
      Alltid ve kruset"

      Och nej det tänker jag inte göra :) Men tack för en bra blog.

      Radera
    3. Aha! Snyggt citat där, fegis. :P Försökte hitta vem som sagt det från början men kom inte längre än till ett känt diskussionsforum... Hursomhelst, tack själv för att du läser mina berättelser Vekruset. Fortsätt gärna. :)

      Radera
  2. Om nån läser kommentarer här så får man gärna tipsa om andra liknande sidor med mer psykologiska erotiknoveller. Tack på förhand
    // Bims

    SvaraRadera