söndag 30 december 2012

Kapitel 40: I dryckesförrådet (del 2)

Ulf och Tyra satt nära men ändå inte riktigt intill varandra under middagen. Det som gick av stapeln var ett släktkalas, hemma hos Tyra, men det var inte hon som fyllde år utan hennes halvbror Stefan. Ulf som var Stefans kusin var långt äldre än den senare men brukade dyka upp på dessa tillställningar för att inte tappa kontakten helt. Eftersom Tyras pappa gift om sig med Ulfs faster och tagit med sig Tyra till den nya familjen så var de egentligen inte släkt alls. De träffades mestadels på de här släktkalasen som anordnades så fort någon av kusinerna fyllde år. Tyra hade kommit in bra i släkten, blivit väl mottagen som om hon också vore släkt genom blodsband och de sista två åren hade hennes pappa och låtsasmamma anordnat kalas för henne med inbjudningar till samma släkt som också dök upp varenda gång för att fira. Eftersom Ulf faktiskt var en av kusinerna brukade han komma på kalasen och hade till och med kommit på Tyras senaste födelsedagskalas. Efter att hon bott hos honom i ett par dagar, för några månader sedan nu, hade hon sett fram emot sin lillebrors annalkande kalas och hoppats både öppet och i smyg på att Ulf skulle dyka upp som vanligt. Nu satt de alltså slutligen där på varsin sida av bordet och pratade till synes med alla utom varandra, trots att de båda egentligen helst ville just det och gärna hade undvarat de andra en stund.



Ulf hade visserligen slängt mer än ett par sneglingar åt hennes håll under tiden de åt, som Tyra besvarat, men det hade inte blivit mer än så, kunde ju såklart inte bli mer heller. När middagen närmade sig sitt slut och drickandet fortsatte hade många släktingar börjat bli lite berusade efter att ha skålat sig igenom ett par snapsar under måltiden och några till inför efterrätten som var hemlagad äpplepaj med vaniljsås till. Stämningen var märkbart mer uppsluppen nu och ljudnivån på sorlet höjdes kontinuerligt allteftersom tiden gick. Ulfs sneglingar över bordet mot Tyra blev fler efterhand som tiden gick men Tyra märkte också hur orolig Ulf var för att någon skulle upptäcka honom. De betraktades trots allt i allt väsentligt som kusiner och det de gjort hemma hos Ulf fick aldrig någonsin bli känt. Samtidigt gillade Tyra både uppmärksamheten Ulf gav henne och det hemliga, det farliga, i deras blickspel. En annan kusin ropade just då från andra sidan bordets långsida efter Ulfs uppmärksamhet och visade sig mest vilja få en flaska skickad till sig vilket Ulf gjorde med ett leende för att dölja nervositeten.


När han lutade sig tillbaka i sin stol igen tittade Tyra rakt på honom. "Det verkar som om drickan håller på att ta slut." Det var det första någon av dem sagt till den andre, förutom en kort och ganska formell hälsning sedan de satt sig, och Ulf blev lite överraskad. "Nja, än så länge är det nog rätt lugnt" svarade han bara. "Kanske det, men det är ju dumt om alla får vänta sen när den verkligen är slut" fortsatte Tyra. "Kan inte du gå och hämta mer redan nu?" frågade Tyras låtsasmamma, Ulfs faster, som gick förbi bakom ryggen på henne och uppenbarligen hade hört vad hon just sagt till Ulf. Tyra studsade till av förvåning när hon hörde Guns röst precis bakom sig. "Eh, jo..." började hon staka sig innan Gun avbröt henne. "Du kan väl ta med dig Ulf så att du får med dig tillräckligt så det räcker ett tag?"


Ulf tittade upp på sin faster och log ett stelt leende. Tyra för sin del tittade på Ulf samtidigt som hon tänkte febrilt. "Ok, vad ska vi hämta?" frågade hon Gun och fick svar direkt. Tyra tittade bort mot Ulf. "Kommer du då?" Han fick anstränga sig för att hålla inne sina känslor, som var svåra nog att hantera i det fördolda. Sedan reste han sig från bordet och följde efter Tyra ut i köket där de blev ensamma. "Är drickan fortfarande där den brukar vara?" frågade Ulf henne och Tyra nickade till svar. Hon tänkte precis säga något när Ulf gav henne en sträng blick så att hon tystnade. De gick ut i hallen och fick på sig skorna. Drickan förvarades fortfarande i garaget, i en stor kyldisk som var placerad i byggnadens källare. Tyra fick med sig en nyckel och så de gick ut och förbi fönstret, innanför vilket alla släktingar satt och pratade glatt och lyckligt ovetande om deras förflutna.


När de kommit runt huskröken lade Ulf en tung hand på Tyras axel och stannade henne. Tyra som än så länge varit ganska avslappnad kände hur allvaret plötsligt sänkte sig över hela situationen. "Vad?" pep hon försiktigt när hon tittade upp mot Ulf. Han tänkte efter ett ögonblick med en allvarlig min men ångrade sig. "Inget, nu hämtar vi drickan." De fortsatte gå och kom snabbt fram till garagets sidodörr. Tyra låste upp dörren och de gick in. När den slog igen bakom dem lade Ulf sin hand på Tyras axel igen. Den här gången tvekade han inte en sekund utan vred henne runt och mot sig. Hon tittade återigen upp i hans ögon men Ulf tog utan att tveka tag om och lyfte upp henne mot sig, vände sig om mot den korta korridorens vägg och tryckte Tyras rygg mot den. Väl i den ställningen kysste han hetsigt hennes mjuka små läppar. Tyras händer rörde sig smekande över Ulfs rygg och hon låste benen bakom hans höfter. De stod så och kysstes en stund innan Ulf släppte ner henne på golvet igen.


Han tittade allvarligt på henne. "Tyra, du måste väl inse hur fel det här är? Vi kan inte göra så här." Tyra tittade djupt in i Ulfs ögon och nickade för att visa att hon förstod. Hennes nickning borde övergått till ett skakande men gjorde det inte, vilket även Ulf uppmärksammade. "Ok, mot källarförrådet!" beordrade han henne med handen utsträckt i rätt riktning och Tyra började trumpet gå mot trappan. De kom ner i källaren och öppnade dörren till rummet de hela tiden varit på väg mot. Något surrade tyst där inne, troligen någon sorts kylaggregat, och de tittade sig omkring efter de sorter som Gun beställt för hämtning. Två plastbackar med läsk och öl skulle de ta med sig och Tyra fick välja läsk själv så kunde Ulf välja ölsorter. Av någon anledning gick det ovanligt snabbt att fylla backarna och snart var dörren till det kalla rummet stängd igen, de själva ståendes utanför. De tittade båda på varandra utan att säga något.



Ulf fick plötsligt nog och drog Tyra tätt intill sig. Han kysste henne och smekte girigt hennes lilla kropp med sina stora händer, som fick henne att se ännu mindre ut. Hans kropp var varm mot hennes och Tyra tryckte sig villigt mot honom som om hon inte brydde sig om hur fel deras relation blivit. Ulfs varma händer smekte henne över ryggen och ner mot rumpan vilket fick Tyra att rysa till när hon mindes vad sådant smekande hade lett fram till senast de träffades. Hon var inte så säker på att det här var en bra idé men hon lät trots det Ulf ta på henne precis som han ville. Han var så stor att hon förmodligen inte skulle ha kunnat hindra honom ändå, om hon nu hade velat. Det ville hon inte. Hon älskade hur Ulf tog på henne eftersom det avslöjade hans tankar om henne.



Ulf tryckte Tyra en bit ifrån sig och stirrade henne nästan vilt i ögonen. Deras blickar var som fastnaglade i varandra och när hans blick flyttade sig följde Tyra den slaviskt med sin egen. Den rörde sig nedåt och snart stod Tyra och tittade på Ulfs skrev. Han tog hennes lilla hand i sin och placerade den rakt på den utbuktning som stod ut just där. Tyras hjärta började rusa när hon kände hans kuk genom byxornas tyg, redan hård för hennes skull. Ulf knäppte upp gylfen och plockade fram den. Med osäker blick tittade hon upp på honom och möttes av en bestämd min som inte vek undan. Ulf visste vad han ville och det visste Tyra också. Hon lyfte därför sin hand och tog emot Ulfs varma och hårda kuk i den. Den var nästan tung mellan hennes små fingrar och hon började sakta runka den. Ulf flämtade till av upphetsning men tog tag om Tyras hand med sin egen och visade henne hur hon skulle smeka honom, tvingade henne att runka honom snabbare och med fastare grepp om kuken.



Hans kuk växte ytterligare något i Tyras hand och blev ännu hårdare än den redan var. Hon kunde snart känna konturerna av de stora ådrorna mot sina fingrar när hon smekte förhuden fram och tillbaka över det svullna ollonet. Tyra svalde nervöst och sökte ögonkontakt med Ulf för att få stöd och vägledning, så att hon inte gjorde fel. Blicken som mötte henne såg mer arg än njutande ut och Tyra blev orolig för att hon gjorde just något fel. "Vill du att jag sk..." hann hon fråga innan Ulf utstötte en kort frustning som fick Tyra ur balans. Hon tystnade. Inom loppet av ett par sekunder knäppte Ulf hetsigt upp hennes jeans och drog ner dem till knäna. Tyras nervositet ökade snabbt och hennes puls ökade i samma takt. Något susade i öronen där hon stod och Tyra började känna sig yr. Med ivriga rörelser smekte Ulf hennes små lår och Tyra njöt av värmen som strålade ut från hans stora händer mot insidan av hennes ben. Strax därefter drog han ned trosorna också, så att hon stod där med underlivet blottat. Han rörde vid den lena huden från magen och fortsatte nedåt över könshåret mot den lilla springan därunder, vars omgivande blygdläppar redan bultade hårt. Tyra kunde känna i sin hand hur Ulfs hårda kuk ryckte till när han tog på henne där och hon runkade den därför ännu snabbare för att göra det så skönt som möjligt för honom. Toppen på den hårda kuken var kletig och Tyras små fingrar gled ibland över den, vilket fick hela Ulfs kön att se glansigt ut. Till slut fick Ulf nog. Han vände hafsigt på Tyra så att hon tvingades ta stöd och luta sig mot kylrummets dörr. Byxorna, fortfarande inte neddragna längre än till knäna, tvingade henne att hålla balansen med hjälp av händerna istället. Hon kände Ulfs fingrar över sin rumpa och in mellan skinkorna som hon inte kunde göra annat än att puta med i sin ställning, alltmedan Ulf särade på dem till ljudet av ansträngda andetag.



De tjocka fingrarna rörde sig snart mellan Tyras blygdläppar och hennes egen upphetsning märktes ännu tydligare när fingrarna, med hennes safter som hjälp, gled helt och hållet utan något motstånd. "Du är en liten kåtunge Tyra, och du kommer få precis vad du behöver nu" flämtade Ulf upphetsat fram bakom henne. Det här var inte alls så som det varit hemma hos honom, när de haft så försiktigt sex i soffan. Det skrämde Tyra en aning att Ulf var så ivrig med hennes kropp, att han denna gången inte kunde behärska sig alls lika mycket. Samtidigt gjorde det henne än mer upphetsad att han inte kunde hålla tillbaka sin åtrå. Hon visste inte vad hon skulle svara, utan nickade bara till svar utan att vända sig om. Precis då kände hon något hårt mot sin rumpa. Det hårda var dessutom varmt och kladdigt så Tyra förstod att det måste vara Ulfs kuk. Han smekte den över hennes rumpa från sida till sida så att det kladdiga smetades ut över henne och Tyra svalde av både nervositet och av den kåthet som hans snuskiga smekningar orsakade hos henne. Ulf stack han in en arm framför Tyras båda lår och drog henne bakåt så att hon måste puta ännu mer med sin lilla rumpa mot honom. Hon höll andan och väntade.



Ulf lät sin kuk vila mot Tyras rumpa och lade den andra handen tungt på hennes ländrygg så att hon tvingades svanka med ryggen. När han slutligen var nöjd med hennes ställning tog han tag i sin kuk och styrde in den under Tyras rumpa och upp mot hennes våta små blygdläppar. Hon kände dem tvingas isär, hur den stora kuken trycktes in i henne och hur hennes insida tvingades ge vika för att erbjuda plats åt den. Ulf stönade till när han var halvvägs inne i henne och han drog sig ur en bit nästan direkt. Sedan tryckte han in den på nytt och trängde djupare in den här gången. Tyra flämtade och kippade efter andan när han tryckte in den för tredje gången och fyllde upp henne ännu lite mer än förut. Hon kände de stora händerna om sina höfter när Ulf höll henne stadigt fast, samtidigt som han gång på gång tvingade in sin hårda kuk i hennes trånga men våta lilla fitta. Värmen från händerna spred sig och Tyra tyckte det kändes som att han nådde nästan hela vägen runt hennes kropp. Hon var nästan säker på det.



För varje stöt in i henne rörde sig Tyra framåt en aning och snart gneds hennes kind mot dörren hon lutade sig mot. Ulf tog henne verkligen. Han använde hennes kropp som han ville och Tyra njöt av det. Hon njöt av att Ulf utnyttjade hennes kropp för att uppnå egen njutning. Hon sade inget, vågade inte fråga, men hoppades att hon var det skönaste han någonsin känt. Han var så stor och trängde så djupt in i henne. Måtte han bara tycka att det var lika skönt som hon. Hans andning och de stön han tillät sig tydde på att han njöt av henne och att höra dessa ljud fick Tyra att njuta ännu mer, av att bjuda ut sin kropp och sin fitta till honom på det sättet. Ännu mer njöt hon eftersom risken att bli upptäckta var så stor, av att det de gjorde var så fullständigt förbjudet. Plötsligt hårdnade Ulfs grepp om hennes höfter och han stötte ännu hårdare in i Tyras lilla kropp så att hon vacklade och måste anstränga sig för att hålla balansen. För varje stöt kände hon hans bäcken slå mot hennes rumpa och hur han tryckte hela hennes kropp framåt mot den där dörren. Hon flämtade och började nästan fnittra för sig själv av njutningen hon påtvingades genom kuken och Ulfs oförsiktiga rörelser.



Han släppte hennes höft med ena handen och lade den istället på Tyras axel. Med handen placerad där drog han Tyras kropp bakåt mot sig, över sin kuk, och stötte hårt och djupt in i henne för att möta rörelsen. Stötarna var kraftfulla nu och Tyra fick en känsla av att hon rikerade gå sönder om det blev mer intensivt än så här. Samtidigt ville hon vara allt hon kunde för Ulf. Hans att göra precis vad han ville med. Vad var det nu han hade kallat henne? Kåtunge. Hon ville vara hans kåtunge, mer än något annat. Ulfs andhämtning blev tyngre och sedan liksom ryckig. Stötarna förlorade sin tydliga rytmik men blev istället desto mer intensiva på något vis. Han rörde sig in i henne, trängde gång på gång djupt in i hennes kropp, på ett sätt som Tyra inte skulle kunnat beskriva med ett annat ord än djuriskt. Hon blev verkligen uppfylld av hans hårda kuk för varje stöt som påtvingades henne. Den hand Ulf nyss placerat på hennes axel gled ned, runt Tyras rygg, och hon stönade till av njutning när hon kände sitt ena bröst försvinna i Ulfs stora och varma hand.



"Åh Tyra, jag kommer spruta dig full" stönade Ulf högljutt, alldeles för högljutt, bakom henne och fortsatte stöta hårt och intensivt in i hennes villiga kropp, hans bäcken hårt pressat mot rumpan. Tyra svarade inte, rädd som hon var att någon skulle höra dem, utan njöt istället både av Ulfs hårda kuk inuti sig och av behandlingen hennes bröst fick av hans hungriga hand. Hans stönande andhämtning intensifierades ytterligare och när orgasmen slutligen spred sig och omfamnade hela hans underkropp tryckte han in sin kuk så djupt in i Tyra som han kunde. Långt där inuti henne ryckte kuken till och började pumpa ut stråle efter stråle av tjock sperma, i konvulsioner som fick hela hans kropp att rycka. Han tryckte sig hårt mot Tyra och drog hennes rumpa bakåt, mot sig och över sin ejakulerande kuk. Tyra kände något hända inuti och förstod precis vad det var som skedde. Hon hade inte upplevt det inne i sin kropp förut men nu njöt hon av konvulsionerna som det var tydligt fick Ulf att njuta så kraftigt av henne. Han drog ut sin kuk bara en liten bit och tryckte den sedan djupt in i henne på nytt. Detta gjorde han ett par gånger till under ojämna stönanden medan pulserna i den hårda kuken långsamt avtog.



Till slut stannade Ulf upp och sträckte en hand upp till Tyras ansikte. Där drog han undan lite hår och försökte få henne att vända sig mot honom. Tyra förstod och gjorde precis som han ville. Medan de tittade på varandra fick Ulf plötsligt något panikartat i blicken. "Fan, fan, fan!" mumlade han för sig själv. "Vad?" frågade Tyra lite lojt. "Vi måste ju gå in igen innan någon undrar vart vi tagit vägen" fortsatte han och Tyra insåg motvilligt att Ulf hade helt rätt. Han drog sig ur henne och de fick snabbt på sig kläderna igen. Ulf tog en av läskbackarna i ena handen och de delade på tyngden av den andra mellan sig medan de gick upp för trappan. När de kommit till ytterdörren av byggnaden hejdade han Tyra för ett kort ögonblick. "Titta på mig Tyra" sade han åt henne. Tyra lydde och tittade leende upp på Ulf. Han nickade nöjt. "Skulle bara kolla så att det inte syns för tydligt på dig vad vi gjort" fortsatte han och log han också. "Det hoppas jag verkligen inte" svarade Tyra utan att sluta le. De kom snart in i köket, som var tomt. De satte ner läskbackarna och andades ut en stund. Just då kom Gun ut i köket. "Ah, står ni här och pratar?" skrattade hon. "Kom in med er så sjunger vi för Stefan." Tyra och Ulf tittade på varandra. De trodde knappt att det var sant. De verkade faktiskt ha kommit undan med det  här också.



Du vet hur det funkar. Klicka i en av rutorna här nedan och bidra till att Jorunns sagor blir en bättre blogg! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar