torsdag 18 oktober 2012

Kapitel 38: Redan på andra dejten

Hyreshuset såg inte alls ut som Emma hade föreställt sig det. Det var lägre, rödare och faktiskt också lite mer slitet än vad Magnus hade beskrivit det som. Förra gången de träffades, vilket också var första gången, slutade kvällen så abrupt att det hade känts som att de inte var färdiga. Träffen hade ju gått så bra. Samtalet flöt på helt naturligt och Emma blev nästan orolig några gånger över hur hon verkade förlora sig i Magnus ögon när han pratade. Det där var visserligen en skön känsla men samtidigt gjorde det henne osäker. Det var nästan som att han på något vis fick makt över henne, på ett sätt som inte kunde vara bra, som inte kunde vara nyttigt. Ikväll hade de varit på ett annat ställe än förra gången. Det var Magnus som föreslagit att de skulle gå till ett ställe som hette The Golden Horn. Stället i sig såg på utsidan inte mycket ut för världen, men Magnus intygade redan över telefon att de både hade god mat och spelade bra musik, så det fick bli som han ville. Så fort de beställt mat och dryck togs samtalet upp från förra gången, som om någon av dem bara hade besökt toaletten för några minuter och sedan kommit tillbaka. Allt klaffade så bra mellan dem. Det var just det som gjorde Emma så osäker. Egentligen borde en sådan sak kanske ha fått henne att känna sig trygg, men den där känslan av att han utövade någon sorts makt över henne var både behaglig och skrämmande på en och samma gång. Hon var inte ens säker på att Magnus själv insåg det där, men om hon föll så lätt för honom, hur sårbar tillät hon sig inte samtidigt att bli isåfall? Nu var de i alla fall på väg hem till honom och Emma var inte helt säker på hur det gått till, vem som kommit med förslaget och vem som sagt ja.



En varm fläkt slog emot hennes ansikte inifrån trapphuset när Magnus öppnade porten och höll upp den så att hon fick gå in först. De fortsatte upp för en mindre trappa med fyra steg innan de fortsatte uppför en längre trappa utan att bry sig om hissen. Uppenbarligen bodde Magnus på andra våningen för när de kommit dit hörde hon ljud av hur han letade efter nycklar i byxfickan. De hade inte sagt ett ljud till varandra sedan de kom fram. Samtalet som gått så lätt och naturligt tycktes befinna sig i ett stelt pausläge nu och tystnaden byggde upp en spänning dem emellan som inte funnits där riktigt förut. Inte på samma sätt, inte så påtaglig. Dörren gick upp och Magnus höll upp även denna så att Emma kunde kliva in i hallen till lägenheten. Det luktade inbott där inne. En sådan där svag lukt som är personlig men samtidigt så subtil att den inte går att beskriva med ord. Dörren stängdes bakom dem och Magnus låste den. En flyktig känsla sköljde över Emma av att vara fast, inlåst, men när hon vände sig om och såg hur avslappnat Magnus tog av sig sina skor förflyktigades förnimmelsen. Emma kände sig fånig. Magnus verkade faktiskt vara precis samma person nu som han varit nyss på restaurangen och förra gången de träffades. Ett välvilligt leende öppnade sig i hans ansikte och Emma kände hur de egna mungiporna gled upp för att besvara Magnus leende. "Se dig omkring om du vill" föreslog han medan han tog av sig jackan. Emma tog av sig sina egna ytterkläder samtidigt som hon nickade. Efter att ha stuckit in huvudet för att titta på köket fortsatte hon och var snart inne i ett vardagsrummet. Märkliga tavlor hängde på väggarna. Inte exakt hennes smak kanske men ändå smakfulla, det måste hon erkänna. En soffa, ett soffbord, längs ena väggen två stora bokhyllor som var överfulla med böcker av olika storlekar och färger.



"Du gillar att läsa va?" frågade Emma utan att vända sig för att titta mot Magnus. "Jo, det kan jag väl inte förneka" löd svaret från andra sidan rummet. Emma vände sig och fick syn på honom där han stod i dörröppningen och betraktade henne på avstånd. "Jag också" svarade hon och gick fram till den högra av de två hyllorna. På ett av hyllplanen låg böckerna staplade på varandra och Emma läste på några av ryggarna. Hon svepte med blicken över de andra hyllplanen och uppfattade en titel här, en annan titel där. Mest skönlitteratur verkade det som, men även en del fackböcker i ett par olika ämnen. Där fanns många böcker av klassiska författare, både äldre och modernare. "Vilken är din favorit?" frågade Emma nyfiket medan hon drog med pekfingret över ryggen på en bok av Hemingway. Hon hörde bakom sig hur Magnus kom fram till henne och hon tittade upp på honom när han sökte med blicken längs bokryggarna. "Den du pekade på precis är inte fel, men när det gäller Hemingway så är nog 'Farväl till vapnen' min favorit." Emma tittade nyfiket på när Magnus drog ut en bok med brandgult omslag och titel med guldfärg, vars ton var så lik kartongens att den knappt gick att läsa om man inte höll boken i rätt vinkel. "Har du läst den?" frågade Magnus och tittade på Emma. "Nä, vad handlar den om?" frågade hon och kände sig lite dum som inte hade en aning. De hade ju pratat en del om böcker och hon hade sagt flera gånger att hon läste mycket. Ändå verkade Magnus varken förvånad eller besviken över hennes okunskap. Istället började han berätta. "Tja, om en amerikansk läkare som jobbar frivilligt för Italiens armé under första världskriget." Han gjorde en paus och rynkade på ögonbrynen. "Nej förresten, ärligt talat handlar den nog mest om kärlek faktiskt." Emma tittade på omslaget till boken han höll i, som om den enfärgade kartongen kunde berätta mer om innehållet. Favoriten handlade alltså om kärlek.



"Min absoluta favorit är nog den här ändå" fortsatte Magnus och plockade fram ytterligare en bok. Emma hann inte läsa mer än författarnamnet, det klingade polskt på något vis, innan Magnus tryckte tillbaka boken på dess plats och därefter den förra på sin. Emma kände att Magnus tittade på henne från sidan. Med blicken kvardröjande på ryggen av den sista boken han nämnt vände hon sig långsamt för att se upp på Magnus där han stod bredvid henne. Hon fick böja nacken en aning för att möta hans blick, så lång var han, eller om det var hon som var liten. Kanske var det en kombination av bådas respektive längd som skapade den stora kontrasten. Emma försökte låta bli att svälja nervositeten och drog istället håret bakom ena örat med handen. Ett litet leende dök upp i Magnus ena mungipa men stannade kvar där istället för att förändra hela munnens linje. Han stack fram en hand och med två stora finger rättade han till Emmas lugg och smekte henne samtidigt över pannan. De var tysta nu igen och den där spänningen som byggts upp förra gången de slutat prata tog vid på nytt, än mer påtaglig den här gången. Magnus tittade bara på henne, utan att säga något. Hans ögon var fokuserade, fästa i Emmas, och i dem syntes något som liknade längtan eller åtrå, men Emma var inte helt säker. Hon visste bara att de där ögonen fick henne att känna sig maktlös. Underbart maktlös, men samtidigt var den känslan obehaglig. Hon hade inte sin vanliga kontroll över sig själv längre och därför inte heller kontroll över situationen. Om Magnus ville göra något med henne så skulle hon inte kunna förmå sig själv att säga nej. Den där tanken repeterades inom henne och andra gången verkade idén om att säga nej fånig, nästan absurd. Till vad? Plötsligt blixtrade en bild till förbi Emmas inre syn och hon flämtade nästan omärkligt till, när hon insåg att bilden föreställde henne själv, naken, med Magnus stora händer över sig.



"Vill du ha något att dricka?" hördes Magnus röst och Emma väcktes abrupt ur det transliknande tillstånd hon förlorat sig i. "Ok, visst" fumlade hon fram ett svar utan att egentligen riktigt veta vad hon svarat på. Magnus leende blev större, vitare och han började gå mot dörren som de kommit in genom. "Följ med här!" ropade han över axeln och Emma skakade försiktigt på huvudet, som för att komma till sans efter en omvälvande händelse som inbegripit hela hennes medvetna tankekraft och dränerat den på all styrka. Hur kunde Magnus påverka henne så mycket? Nästan motvilligt följde hon efter honom genom hallen och ut i köket. När hon kom in stod han redan och väntade, pekandes åt två olika håll. "Vad vill du ha? Vin, öl, kaffe, te?" Emma försökte komma på vad hon kunde tänka sig men hann inte svara förrän Magnus kom med ett nytt förslag. "En snaps?" frågade han, fick ett förvånat ansikte till svar och han började skratta högt. "Ok, ingen snaps. Det ser jag" svarade han och Emma skakade på huvudet åt idén medan hon skrattade till. "Te kanske?" frågade hon osäkert och Magnus var redan inne i ett skåp för att ta fram en burk. Han hällde upp vatten, satte det på värmning och fiskade upp två behållare för teet ur en kökslåda. "Det är grannbutiken som säljer det" började han berätta medan han hällde upp i de klotformade nätskålarna av metall. "Grönt te med smak av champagne" fortsatte han. Emma förvånades både över att Magnus hade koll på olika sorters te och över den smak han valt ut. "Är det gott?" frågade hon utan tänka på vad hon sade. "Riktigt gott faktiskt! Smakar inte champagne det minsta om du frågar mig, men gott är det!" Svaret fick Emma att skratta till. "Borde det inte heta något annat då?" Magnus bet sig i sidan av underläppen så att leendet bröts av och han höjde på ögonbrynen när han lutade sig fram mot henne. "Jo, det kan man ju tycka förstås."



När de satt sig vid köksbordet och drack av sina koppar blev det sådär tyst igen som det blivit flera gånger förut sedan de kommit dit. Magnus tittade rakt in i Emmas ögon och känslan av spänning mellan dem tilltog ännu en gång. "Gott?" frågade han med ett enda ord och Emma nickade ivrigt till svar eftersom hon hade munnen full av te och inte ville göra bort sig genom att spilla ut det. Magnus tog emot svaret med ett leende. Sedan fick hans ansikte ett allvarligt uttryck. Emma försökte komma på något att säga, men hon fick inte fram någonting. Varför såg han plötsligt så allvarlig ut? Hon förstod inte. "Du är fantastiskt vacker Emma." Orden levererades utan att Magnus ansikte förlorade sitt allvar för ett ögonblick och Emma visste inte vad hon skulle svara på en sådan sak. Hon blev förlägen och tittade ned på sin kopp utan att säga något. "Farligt vacker" fortsatte han med lika allvarlig stämma som förut. Emma tittade upp på honom med en frågande. "Vad menar du?" Det var Magnus tur att se ned på sin kopp nu. Han vände och vred på den medan han tänkte efter hur han skulle formulera sig, följde kanten med en fingertopp. Till slut tittade han upp och mötte Emmas blick utan att tveka. "Man vill inte göra några misstag med dig. Priset för ett misstag skulle kunna vara för högt. Förstår du hur jag menar?" Emma drog ihop ögonbrynen när hon försökte förstå vad Magnus menade. "Jag vet inte. Nä, jag tror inte det" svarade hon försiktigt, förvirrad över vart samtalet egentligen var på väg. "Ok, så här då. Jag vill inte att du ska få fel bild av mig. För jag gillar verkligen dig Emma. Samtidigt kan jag inte låta bli att säga det jag måste säga härnäst." Emmas blick flackade. Hon blev nervös av hur Magnus pratade nu, osäker. "Vad är det du måste säga då?" frågade hon medan hon tittade ned i sin kopp som var helt slut. Bara han inte var upptagen, i ett förhållande som var på paus eller något sånt dumt. Magnus tittade henne djupt i ögonen utan att svara. Han reste sig istället från sin stol och började gå mot hallen.



Emma kände sig fullständigt förvirrad men drog ut stolen och kom upp på fötter hon också. Med några försiktiga steg rörde hon också sig mot hallen och snart sträckte Magnus fram en hand åt henne. Hon tog den stora handen och kände dess strävhet och värme mot sin egen lilla hand. Magnus drog henne intill sig tills de stod riktigt nära varandra. Emma tittade upp och Magnus ned så att deras blickar möttes. "Det behöver nog inte sägas förresten" viskade han hemlighetsfullt och log. Med en nästan omärklig rörelse skakade Emma på huvudet och höll med. Hon var inte ens säker på att hon ville veta. Sedan kysstes de. Mjuka läppar trycktes mot Emmas och hon mötte dem med en känsla av lättnad inuti bröstet, som om det till slut hände, som båda vetat måste hända förr eller senare. När kyssen väl var ett faktum framstod den som desto mer ofrånkomlig, som om det skulle ha varit ett brott att förvägra den dess tillkommande och existens. Magnus mun öppnades långsamt och ögonblicket därefter gjorde Emmas samma sak. Deras tungspetsar undersökte varandra, först långsamt, sedan hetsigare. Emma ställde sig på tå för att komma ännu närmare och Magnus slog sina långa armar runt hennes kropp. Snart kände hon stora händer som smekte över ryggen, som drog henne ännu närmare så att värmen från Magnus kropp förflyttades till hennes. En hand dök upp på axeln, vilade där och smekte. Han rörde vid henne som om hans händer misstrodde kroppsdelarnas storlek och måste kontrollera dem om och om igen. Handen på axeln klämde försiktigt, kände på de olika sidorna och tryckte hårdare andra och tredje gången. Den andra handen var nere vid Emmas korsrygg. Den hittade in innanför linningen och när Magnus smekte henne rakt mot ryggen utan ett hindrande tyg så upphörde hans tungas rörelser. Istället stönade han rakt in i Emmas mun, tillfredsställd av den mjuka hy som mötte hans sökande fingrar.



Plötsligt slet han upp Emmas tröja till hälften så att både mage och rygg blottades. Den andra handen dök ned och smekte henne över sidan av magen. Emma var redan yr av upphetsning och syrebrist, så länge som kyssen varat. Tydligen hade hon hållit andan men det hade hon inte ens märkt. Nu kände hon Magnus händer på sin kropp, stora och lite sträva där de smekte sig fram. Han slet sig från Emmas mun och tittade ned på henne med ögon som formligen stod i lågor. Åtrån i dem var omöjlig att bortse från, intensiv och rentav vild. Något med hennes kropp gjorde honom uppenbarligen mycket upphetsad. "V-var det detta du måste säga?" stammade Emma. Magnus händer stannade upp mitt i sina smekande rörelser. Han nickade häftigt och stirrade in i Emmas ögon. "Att jag måste ha dig" flämtade han. "Att jag måste ta på din underbara kropp." Något varmt blev större i Emmas bröst och detta något tycktes försöka tränga sig ut genom bröstkorgen. Orden hon precis hört, hon kunde inte tänka sig några skönare att få höra. "Tycker du om den?" frågade hon medan hon lite blyg över sin fråga bet sig i läppen. "Jag älskar den Emma, visa mig den!" Emmas haka sjönk ned i häpnad över det rättframma svaret och där stod hon nu med öppen mun. "Vad menar du? Ska jag..?" Magnus tittade på henne uppifrån och upptäckte osäkerheten i Emmas ögon, hur hon långsamt fick kontroll på underkäken och trots fortsatt villrådighet till slut lyckades stänga munnen. "Du måste ju inte såklart, men, du vill ju själv. Eller hur?" Magnus spände ögonen i Emmas, utmanade henne och blinkade inte på en lång stund. En rörelse i hennes blick avslöjade panik, upphetsning och skam på en och samma gång, men Magnus lät henne inte komma undan frågan. Inte förrän Emma med darrande händer tog tag i linningen till sin tröja för att dra upp den grep Magnus in och räddade henne, om det nu överhuvudtaget kunde räknas som en räddning.



"Ska jag hjälpa dig?" frågade han och såg omedelbart därefter hur något i Emmas ögon förändrades. De utstrålade plötsligt en sorts tacksamhet. På något vis hade han lyckats göra henne tacksam över att bli avklädd. Magnus sken upp i ett snett leende som snabbt blev ännu bredare och avslöjade hur nöjd han var över hur situationen utvecklats. "Släpp tröjan" uppmanade han Emma, som villigt lydde befallningen. Istället greppade Magnus tyget och han drog tröjan långsamt uppåt så att mer och mer av Emmas kropp avtäcktes inför hans glupska ögon. När tröjan kommit tillräckligt högt upp lyfte Emma på armarna för att hjälpa till. Hon var förvirrad. Det var väl Magnus som ville se henne naken? Eller var det hon som ville visa upp sig? Allt hade blivit konstigt så snabbt och hon kände sig osäker på vems fel allt detta egentligen var. Men det var värt det! Oavsett vems fel det var så gjorde åsynen av Magnus blickar på hennes kropp att det var värt det. De stora händerna som smekte revbenen medan han drog upp tröjan, de små ljuden han utstötte när ögonen fann något nytt att titta på och beundra. En tyst och mjuk duns hördes nedifrån när tröjan landade på hallgolvet. Magnus tog Emmas händer i sina och höll upp dem över hennes huvud, tryckte dem mot väggen. Därefter lät han blicken glida över hennes kropp. Emma visade egentligen inte mycket av sig själv, men spänningen mellan dem gjorde henne ändå fruktansvärt upphetsad. Hon hade inga illusioner om att det som skedde nu skulle sluta här. Magnus ville ha mer, det syntes mer än väl i hans ögon. Hans blickar hade blivit som tungor nu och de slickade hungrigt över Emmas blottade kropp, insöp och njöt av att testa hennes linjer och kurvors ljuva smaker.



"Av med byxorna nu" flämtade han och Emma försökte dra händerna till sig men kunde inte röra dem eftersom Magnus fortfarande höll dem fast över huvudet. Hon tittade frågande på Magnus som nickade gillande till svar. Sedan släppte han greppet och tittade på när Emma knäppte upp sina jeans. Gylfen bestod av knappar och vid andra knappen som gick upp kunde hon höra Magnus andning bli ansträngd. Hon tittade ned för att knäppa upp nästa knapp och när hon var färdig med att få upp den sista och just skulle dra ned byxorna så råkade hon höja blicken en aning. Emma stannade upp mitt i rörelsen när hon insåg vad det var hon tittade på. Magnus hade en hand tryckt rakt mot sitt skrev och han gned långsamt över det med handen, smekte just där. Emma tittade upp och mötte Magnus ögon. Han skämdes inte det minsta för vad han gjorde utan uppmanade henne istället att fortsätta, med en hastig nickande gest. Nu var det Emmas andning som inte längre var normal. Hon kunde knappt tro att det var sant. Hon klädde av sig naken inför Magnus medan han smekte sig själv. Hon kände sig smutsig på något sätt, snuskig, till och med skamlös som inte ens protesterade. Samtidigt var det ju inte riktigt hennes fel, tänkte Emma för att försöka rationalisera sitt beteende, det var ju Magnus som smekte sig, inte hon. Det var han som förmått henne att klä av sig från första början. Emmas blick sjönk nedåt på nytt och hon såg den där stora handen fortsätta röra sig över det utbuktande skrevet i ogenerade smekningar. "Du tänker väl inte sluta nu Emma?" hörde hon Magnus röst ovanifrån. Det fick räcka som ursäkt för att fortsätta. Detta måste väl ändå räknas som hans fel?



Emma drog långsamt av sig jeansen. Hon lyfte ena foten och fick av byxbenet, sedan den andra för att få av byxorna helt. När hon sträckte på sig från denna framåtlutade ställning rörde sig ansiktet farligt nära den där snuskiga handen och Emma höll andan för att inte flämta till av upphetsning. När hon stod upprätt igen tittade hon frågande på Magnus för vidare instruktioner. Han slickade sig om läpparna och andades meddelst flämtningar när han stirrade tillbaka på Emma. Återigen lät han blicken glida över hennes kropp. Det brann verkligen i ögonen nu och Emma började förstå vilken effekt hennes kropp hade på Magnus. Utan att ens titta nedåt märkte hon hur smekningarna blev mer intensiva, hur han helt enkelt inte kunde låta bli att ta på sig själv när han tittade på henne. "Vänd dig om!" närmast väste han fram och Emma lydde omedelbart. Långsamt vände hon sig och när hon stod med ryggen mot Magnus sträckte hon på ryggen och bröstkorgen så att rumpan putade ut. En gnällande flämtning bakifrån fick henne att känna sig otroligt sexig och hon ansträngde sig därför för att få rumpan att puta ut ännu lite mer. Från ingenstans kände hon plötsligt fingrar mot sin rygg. De rörde sig sakta men målmedvetet uppåt längs ryggraden och Emma lutade sig med handflatorna mot väggen när hon kände Magnus knäppa upp bh:n. När knäppets båda hakar var lossade drog han ned högra axelbandet, tvingade försiktigt ned handen på samma sida från väggen och fick av bandet helt. När han var färdig tog han Emmas hand i sin och placerade den på samma plats där den nyss varit lutad mot väggen. Sedan var det nästa axelbands tur och processen upprepades på vänster sida. Snart låg bh:n på golvet och Emma hade bara trosor kvar på kroppen. I övrigt var hon helt naken.



Bakom sig hörde hon Magnus mumla upphetsat om hur sexig hon var och Emma log i smyg med ansiktet riktat mot väggen. De stora händerna lades om hennes höfter och rörde sig sedan längs magens sidor och uppåt. Sakta förflyttade sig stora fingrar över först ett revben och sedan nästa. Emma flämtade av upphetsning när hon kände hur Magnus händer bytte riktning och rörde sig mot framsidan av bröstkorgen. När han till slut tryckte med fingertopparna mot brösten underifrån så gav hon ifrån sig ett ljud som inte blev till mycket mer än ett ansträngt gnyende. Brösten var relativt stora, svala och fyllde precis Magnus varma händer när han kramade dem bakifrån, samtidigt som han utstötte ett lågt stön av oförfalskad hänförelse. "Du är underbar. Helt underbar!" hördes viskningar bakifrån och Emmas handflator hade inget annat val än att lämna sitt stöd mot väggen när Magnus drog henne bakåt, mot sig. Med brösten omslutna av dessa manshänder stötte Emmas rumpa emot Magnus kropp och mot ryggslutet kände hon hur hård han var. Det där hårda mellan hans ben tryckte rakt mot henne och Emma kände upphetsningen öka ännu mer, sprida sig från bröstkorgen och ned mot underlivet. Tänk att det var på grund av henne som han reagerade så! Hon kände Magnus smeka och klämma på brösten och därefter hur han tryckte ned ansiktet i hennes hår uppifrån. Han drog in ett djupt andetag genom näsan och strax därefter andades han ut genom munnen, så att ett varmt men osynligt moln av utandningsluft stormade fram genom hårbottnen. Utan förvarning svängde han runt Emma och stirrade henne rakt i ögonen. Blicken kunde inte hålla sig kvar där länge. De av stark åtrå brinnande ögonen sänktes och Magnus suckade längtansfullt när Emmas bröst blev hans blickars objekt.



Han drog henne närmare sig och tryckte sig själv mot henne. Emma kände hur Magnus tryckte sitt skrev mot henne och hur han nästan gned sig mot hennes kropp. Så lade han en hand i hennes nacke och greppade nackhåret mjukt. Han drog det nedåt så att Emma måste titta upp på honom. Sedan lutade han sig fram och Emma ställde sig återigen på tå för att möta hans mun med sin egen. De kysstes. Ivrigare den här gången. Magnus höll kvar greppet om nackhåret trots att Emma villigt lät sig kyssas, men han ville inte ge henne en enda chans att komma undan. Med andra handen höll han henne om ryggen, tvingande Emma tätt intill sig så att de runda brösten trycktes mot hans kropp. Handen gled snart nedåt, smekte över den varma ländryggen och ut över trosornas tyg tills han kände rumpans mjukhet mot sina fingrar. Detta fick Magnus att andas tungt genom näsan samtidigt som deras tungor virvlade omkring varandra, mot varandra, de mjuka läpparna sammanpressade i en underbar kyss. Med hjälp av greppet om rumpan kunde han dra Emmas underliv mot sitt skrev och Magnus tryckte sig tillbaka, mot henne, för att gnida sitt bultande stånd mot denna underbart sexiga lilla kropp. Plötsligt tryckte han Emma ifrån sig och fortsatte trycka tills hon stod med ryggen mot väggen bakom. Han stirrade på henne, på de tunga brösten, vars vårtor styvnat och nu pekade trotsigt uppåt, utan att för en sekund bry sig om en så vardaglig kraft som gravitationen. Med blicken fäst på Emmas kropp började Magnus knäppa upp sina byxor. Han var så upptagen av att stirra på henne att han inte ens märkte hur hon sneglade nedåt, mellan hans ben, på det han gjorde. Gylfen gick upp strax efter att knappen släppt och utan att tveka drog Magnus fram sin kuk ur öppningen.



Emmas kåta yrsel tilltog när hon såg den hårda kuken som Magnus höll i handen. Upphetsningen över det som hände blev ännu svårare att hantera eftersom han inte rörde vid henne just då. Hon blev bara tittad på, objektifierad på ett sätt som hon fått lära sig att inte tycka om, men som hon nu insåg att hon älskade. Det räckte att följa Magnus ögon för att veta hur skön en sådan objektifiering faktiskt kunde vara. Att dessutom se precis framför sig, hur hård hon och bara hon gjort honom var underbart pirrande. Emma ville ta på sig själv, mellan benen, smeka sin klitoris och få utlopp för all denna upphetsning, men det hade varit att gå för långt. Så modig var hon inte. Istället lät hon kåtheten växa sig än starkare medan ollonet på Magnus kuk blev glansigt av den genomskinliga vätska som långsamt rann fram ur toppen, medan han smekte sig till åsynen av henne. "Jag vill att du suger mig" hörde hon Magnus röst, som i ett dis, och hon tittade häpet upp på honom. Han stirrade upphetsat tillbaka på henne med ögon som var dimmiga av åtrå. Emma skulle just be honom upprepa vad han sagt när han gjorde en menande nick nedåt. Hon förstod. Långsamt sjönk hon nedåt och sekunden senare stödde hon knäna mot golvet. I den ställningen befann sig den hårda kukens topp bara några centimeter från Emmas ansikte. Hon tittade på den och skälvde till genom kroppen när hon såg den kladdiga förhuden glida både fram och tillbaka över det rödsvullna ollonet. Emma höjde blicken och tittade upp på Magnus som stirrade tillbaka med en blick som utstrålade snuskig förväntan. Han ville njuta av Emma på riktigt nu. Det fick vara slut med poserandet. Ett kort steg framåt och ollonet slog i de sexiga och mjuka läpparna som öppnades och släppte in honom. En underbar värme omslöt både ollonet och en bit av skaftet när Emma tog in mer av hans hårda kuk i sin mun.



Den hårda och varma kuken upptog större delen av Emmas hela munhåla, men hon sög den, slickade på den och gjorde vad hon kunde för att skänka Magnus så mycket njutning som möjligt. Varenda ljud hon hörde uppifrån fick henne att känna sig än mer sexig, men också smutsig och nästan dålig, som sög av en person som hon bara träffat en gång förut. Flämtningar, stön och utdragna suckar, alla samverkade de ändå till att bekräfta hennes snuskiga ansträngningar och Emma njöt av att ge njutning på det sättet. Med ögonen fortfarande slutna kände hon en stark hand greppa högra överarmen och hon lät Magnus lyfta den, hon lät honom ta hennes hand i sin och föra den till sin kuk. Hon öppnade ögonen och hon tittade upp på honom först när han slutit hennes fingrar runt den varma kuken. Därefter släppte han, efter att först ha visat i vilket tempo och med hurdana smekningar han ville att Emma skulle runka honom. Deras ögon möttes nu och Emma smekte den lena förhuden fram och tillbaka över det salivkladdiga ollonet, gång på gång blottade hon det, bara för att ögonblicket därefter täcka det på nytt. I Magnus ögon såg hon ren njutning. Njutning och åtrå i en glansartad blick som flackade fram och tillbaka mellan handen och hennes ögon. Hon sänkte själv blicken och tittade på den hårda kuken i sin hand. Hon rös till och upptäckte hur det bultade mellan benen av frustrerad upphetsning. Skulle hon ta på sig själv? Nej, det var fortfarande för mycket. Så modig var hon inte. Emma önskade tyst att hon varit modigare. Kanske om de känt varandra längre... Hon lutade sig fram och slickade på toppen av kuken när förhuden var helt tillbakadragen och kände ännu en gång den där smaken av kön mot tungan. Hon öppnade läpparna och tog in hela ollonet i munnen, samtidigt som hon fortsatte runka Magnus med handen. Kuken var så hård mellan läpparna, så varm och så hård. Hon slöt ögonen igen för att, bara för en stund, låta läpparna agera perceptionens enda kanal.



Som från ingenstans dök en hand upp i nacken och stora fingrar drogs igenom nackhåret på Emma, som fortsatte suga på kuken i sin lilla mun. Greppet hårdnade snart en aning och Magnus drog hennes huvud bakåt så att Emma måste luta sig tillbaka, med händerna mot golvet, för att inte trilla baklänges. Det tog inte lång tid förrän han drog sig ur hennes mun och tog ett steg tillbaka. Med häftiga rörelser slet han ned byxorna, fick av sig dem och sparkade dem åt sidan. Tröjan åkte av i en enda snabb rörelse, som fick hans frisyr att bli oordnad och spretig. Snart var Magnus helt naken och han stirrade lystet på Emma när han gick ned på huk och grenslade henne. Han backade en bit, lutade sig sedan fram och så kysste han hennes mun. Nu fanns det ingen hejd längre. Kyssen blev intensiv, närmast vild och deras tungor brottades ivrigt med varandra. Till slut sjönk han ned helt på knä och utan att sluta kyssas satte han sig mjukt på Emmas mage så att den hårda kuken tryckte mot henne mellan brösten där den lämnade snuskiga spår av saliv efter sig. Medan de kysstes gled den fuktigt fram, ryckte till och föll ned på Emma i omgångar, medan deras tungor dansade omkring varandra. När deras läppar slutligen särades och Magnus tittade ned på henne var det som om han inte märkt förrän nu hur kuken tryckts mot Emmas kropp. Först nu upptäckte han de genomskinliga spåren av saliv och försats som smetats ut över henne. Upptäckten fick honom att le och ögonen skimrade av kåthet när han studerade Emmas nedsmutsade kropp. Med kuken i ena handen tryckte han underkroppen framåt, siktande mot den ena bröstvårtan och Emma flämtade till när denna hårda kroppsdel trycktes mot hennes egen. Snart glittrade hela den trotsiga lilla vårtan efter att Magnus gnidit ollonet mot den och tryckt den åt olika håll. Han backade en bit med knäna och lutade sig sedan framåt. När han kysste den kletiga bröstvårtan tryckte den hårda kuken istället varmt och kletigt mot Emmas ben.



Hon kunde inte låta bli utan lät ett ljud smita över läpparna. Inte riktigt ett stön men inte heller enbart en flämtning. Känslan av Magnus hårda kuk mot insidan av låret var nästan för mycket. I kombination med synen av hans tunga som cirklade runt bröstvårtan kunde hon bara inte hålla tillbaka det där ljudet. Det skulle vara omöjligt att kräva något sådant av henne, omänskligt rentav. Magnus läppar förflyttade sig strax över hennes kropp och när de nådde fram till magen så lade Emma sig helt sonika platt på golvet, för att bara känna och njuta. Varma kyssar, små slick, emellanåt en hård kuk som tryckte mot en eller annan plats på benen, så att hon blev kladdig av både saliv och långt snuskigare vätskor. Emma blundade och kände Magnus röra tungan från naveln och ned över magen, mot troslinningen. Hon skakade till när ett pirr sköt som en blixt från underlivet och ut genom kroppen. Bultandet mellan benen tilltog i styrka och Emma måste verkligen anstränga sig för att inte högljutt stöna ut sin frustrerade njutning. Fler kyssar, över trosornas tyg nu, mitt på framsidan av dem. Värmen från läpparna trängde igenom det tunna tyget och lämnade underbara små heta spår över venusberget. Nästa kyss landade som en smärre bomb av njutning mot blygdläpparna och Emma flämtade till häftigt, fick på något vis tag i benet på en byrå som hon inte ens lagt märke till innan och hon kramade träbenet hårt, krampaktigt. Hon öppnade ögonen och lyfte huvudet för att kunna se allt det sköna som hände mellan hennes särade ben. Magnus hår var nästan allt hon såg, men ibland tittade han upp så att hon såg hans läppar formas till en ny kyss och sänkas mot hennes bultande fitta. Nästa gång han tittade upp på henne så log han. "Snart Emma, snart. Ok?" Emma kunde inte förmå sig att göra något annat än att nicka. Hon förstod inte vad Magnus menade, men det måste ju vara något bra. Allt han gjort hittills hade varit underbart. Hon kunde vänta. Eller? Hon måste försöka hålla sig, stå ut med frustrationen bara en liten stund till.



I nästa ögonblick sträckte Magnus på sig. Han förde ihop Emmas lår och grenslade henne återigen över magen. Den hårda kuken vilade i hans hand och Magnus runkade den när han tittade Emma i ögonen. Långsamma smekningar fick ollonet att titta fram för att sedan döljas igen bara för att ilsket stirra på Emma återigen i nästa ögonblick. Han satte andra handen som stöd bakom hennes huvud och höll upp det när han tryckte skrevet framåt. Den svullna toppen tryckte mot Emmas läppar och hon öppnade dem ännu en gång för Magnus hårda kuk. Den gled in i hennes mun och hon slickade på den för att ge honom njutning. Han slöt ögonen och vred huvudet åt sidan, som om detta var det skönaste han varit med om, och Emmas självförtroende ökade i takt med Magnus grimaser av njutning. Hon började suga på ollonet, tryckte själv huvudet framåt och tog in mer av kuken i sin snuskiga mun. Magnus stönade högt nu. Så mycket njöt han av henne. Just när Emma började slicka på ollonet ännu en gång så kände hon en stöt av njutning mellan benen. Hon spärrade upp ögonen av förvåning och såg hur Magnus sträckt sig bak för att smeka henne med andra handen medan hon sög honom. Stora fingrar smekte mot blygdläpparna över trostyget, rörde sig längs med dem och uppåt. Det var svårt att koncentrera sig på att suga när Magnus smekte henne så skönt och Emma insåg plötsligt att hon omedvetet utstötte konstiga små ljud runt den hårda kuken. Hon kunde inte låta bli! Så sköna var smekningarna mellan benen, efter så lång väntan, att hon måste tillåta sig dessa dämpade ljud, som obönhörligt tvingade sig fram och ut genom osynliga springor mellan hennes läppar och Magnus kuk. Hon lutade sig på den stödjande handen och medan hon njöt av den andres rörelser slickade hon istället på ollonet.



Plötsligt försvann handen mellan benen och Emma tittade vädjande upp på Magnus. "Snart. Jag lovar!" intygade han när han drog bort kuken från hennes snuskiga tunga. Han stirrade på hennes bröst och smetade ut saliv över dem med sitt stånd. Magnus ögon glittrade nästan lika mycket som det de stirrade på. Han tryckte snart in kuken i Emma, som villigt tog emot den i sin mun, bara för att ögonblicket därefter dra ut den igen och fortsätta smeta saliv blandad med snuskig försats över de mjuka bröstens insidor. Emma tittade upp på honom med ett förvirrat uttryck men Magnus log bara åt henne. Han satte strax handflatorna mot utsidan av brösten och tryckte ihop dem så att en ordentlig klyfta bildades mellan dem. Hans leende var av en sort som inte har mycket med humor att göra, men desto mer med liderlighet och ohämmad kåthet. Emma såg Magnus bita sig i underläppen och hur hans ögon dyrkade det de såg. Hon förstod det inte riktigt, men känslan av att vara så åtrådd gjorde henne bara ännu mer kåt. Han släppte efter så att klyftan mellan brösten plattades ut en aning och nästan omedelbart placerade han kuken däremellan för att trycka ihop dem igen. Nu omslöt de den varma kuken och Emma kände dess hårda konturer mot sig när Magnus stötte framåt som om han varit inuti hennes kropp. Kåta ljud kom ur Magnus mun, mumlanden utan mening eller innebörd, utöver den åtrå och vilda upphetsning de avslöjade. Han drog tillbaka skrevet och stötte framåt igen samtidigt som han med händerna tryckte brösten mer bestämt inåt. Saliven som han nyss smetat ut över brösten underlättade och gjorde så att kuken gled lätt mellan dem och snart stötte han ännu en gång mellan dem medan han stirrade på sitt smutsiga lilla konstverk av kött och snuskiga vätskor, alla placerade på platser där de inte tycktes höra hemma.



Emma kunde följa rörelserna på nära håll och hon studerade upphetsat hur den hårda kuken försvann mellan brösten bara för att dyka fram igen. Efter några stötar fick hon syn på hur det rann ur ollonet. En tjock droppe, som rann ned och blandades med saliven och i fullbordandet av nästa stöt var den försvunnen, ingniden mot hennes bröst. Stötarna fortsatte mellan brösten och samtidigt använde Magnus tummarna för att trycka mot bröstvårtorna så att Emma kände ilningar som sköt genom kroppen och ned mot fittan. Hon tittade upphetsat upp på Magnus och njöt av att se hur han njöt av henne. En konstig tanke, en önskan, om att han borde haft fler armar, fler händer, dök upp men försvann lika snabbt. Istället för att drömma länge om sådana aspekter av anatomisk morfologi hjälpe hon istället till. Magnus såg Emmas händer dyka upp och han lät snart henne trycka brösten mot kuken själv, medan han knullade dem och stirrade på hur hennes små fingrar rörde sig över de mjuka kullarna, som var så sexiga att han knappt stod ut. Han sträckte ena handen bakom sig och stack in ett finger innanför trosorna så att Emma flämtade till, både av njutning och förväntan. Han fortsatte stöta kuken fram och tillbaka mellan de sköna och kladdiga brösten medan han letade sig vidare nedåt med två fingrar, genom könshåret och ännu längre. Där håret tog slut stannade också fingrarna. Han började smeka Emmas klitoris och kände den lilla knoppen svullna upp mellan fingrarna, när han masserade den försiktigt. Emma stängde samtidigt munnen och pressade ihop läpparna för att inte stöna rakt ut. Ännu en stöt mellan brösten, en till. Den hårda kuken gned sig fram och tillbaka mellan dem när hon tryckte dem mot den. Mjukheten och värmen från dessa bröst var för mycket för Magnus. I kombination med de ansiktsuttryck av njutning som Emma bjöd honom kunde Magnus inte hålla tillbaka längre. Han drog ut kuken mellan de glittrande brösten och började runka sig själv medan han fortsatte smeka Emmas klitoris med andra handen.



"Tryck ihop dem för mig nu Emma" flämtade han fram och Emma lydde villigt den kåta uppmaningen. Hon stirrade på kuken i Magnus hand och såg till sin förvåning att det rann ur dess topp. Tunn och genomskinlig vätska, nästan som vatten, droppade ned på henne och innan hon hann söka färdigt i minnet efter liknande erfarenheter hörde hon Magnus stöna högt. Hon höjde blicken, såg honom grimasera och märkte hur fingrarna mot klitoris inte kunde fokusera på sin uppgift längre. I nästa ögonblick kände hon en varm linje uppstå över ena bröstet och upp mot halsen. Emma flämtade till av både förvåning och upphetsning. I nästa ögonblick sköt en ny stråle ut ur kuken och lämnade ett tjockt vitt spår över andra bröstet. Ur ollonet rann det fortfarande, men vätskan var tjock nu. Magnus fortsatte runka kuken över henne och till ljudet av ett högt och njutningsfullt stön sköt ännu en varm stråle ut ur kuken för att måla ett snuskigt vitt streck från ena bröstvårtan och ut över Emmas fingrar. Denna varma och tjocka sperma som lade sig över henne i snuskiga pölar fick henne att känna sig både sexig och smutsig på samma gång. Magnus smekte fortfarande kuken, drog fortfarande förhuden fram och tillbaka, men ur den rann det nu bara långsamt. Tjocka droppar, som föll ned på Emmas bröstkorg där de lämnade varma spår av hans njutning. Hon tittade upp på Magnus, såg hur han knep ihop ögonen och stirrade om vartannat. Till slut upphörde smekningarna och den ryckande kuken föll ned mellan de halvt ihoptryckta brösten, rakt på en av linjerna av vitaktig sperma. Magnus skakade på huvudet i vantro över hur sexig Emma var där hon låg och med kuken smetade han ut sperman över brösten, så att en tunn och genomskinlig hinna bildades, i vilken smutsiga små vita samlingar av bubblor störde den annars så uniformt glänsande ytan.



Emma tittade storögt på när Magnus smetade ut kletet på det sättet och strax släppte hon taget om brösten så att de gled åt sidan. Långa linjer av tjock sperma målade dem fortfarande i en blandning av hudfärg och vitt mot en rosig kontrast av de styva bröstvårtorna. Magnus tog tag i Emmas händer och drog dem till sig, som för att inspektera dem. Först höll han upp den ena framför ögonen och sedan den andra. Han log stort och nickade. Sedan sänkte han Emmas händer igen och placerade dem över brösten utan att för ett ögonblick bry sig om att han lade dem rakt på pölarna av sperma. Istället gned han ut den smutsiga vätskan med hjälp av de små händerna och dess smala fingrar. Han drog Emmas händer åt sidorna och tryckte dem mot brösten så att de fördes ihop och skapade samma klyfta som han knullat för mindre än en minut sedan. De mjuka kullarna som skänkt honom sådan njutning glänste nu, glittrade av den där tunna hinnan. Inte någonstans där han tittade var de rena längre. "Fortsätt så Emma!" utbrast han medan han kom upp på huk och backade över henne där hon låg. Emma nickade förvirrat till svar och smekte sina kladdiga bröst med de lika kladdiga fingrarna utan att riktigt förstå vad som var på gång. Hon kände sig bara otroligt snuskig som gjorde såhär, som hade tillåtit Magnus att smeta ut sitt klet över hennes bröst på det sättet. Så kände hon plötsligt ett knä mellan benen som tvingade låren åt sidorna och hon hjälpte villigt till att sära på dem. Stora fingrar fumlade hetsigt med trostyget och lyckades dra det åt sidan. Sedan en ny hand, nya fingrar. Dessa rörde sig längs de fuktiga blygdläpparna och in mellan dem. Emma var så våt att fingrarna utan problem gled in mellan de bultande läpparna.



Magnus smekte Emma och tittade samtidigt på när hon smekte sina bröst. Synen av de kladdiga brösten, de glänsande fingrarna som rörde sig över dem och tryckte ihop dem fick hans efterupphetsning att stegras mer än han upplevt förut. Detta var det sexigaste och mest storslaget snuskiga han någonsin sett. Dessutom utfört av den person han ansåg vara den vackraste i hela världen. Det han såg var nästan för vackert, och fult, för att vara sant. Han sträckte fram handen och fick tag i Emmas underarm. Medan han reste sig över henne hjälpte han henne upp och snart stod de mot varandra i en ring av kläder, kringströdda på hallgolvet. Emma stod med händerna hängande längs sidorna, försiktig för att inte kleta ned benen såsom brösten blivit alldeles nyss av egen förskyllan. Magnus tittade på henne med en gillande blick. "Detta, du och... så som du står och... som du ser ut nu Emma." Magnus stakade sig och fick knappt fram orden. "Det är det sexigaste jag någonsin har sett!" Emma tittade ned på sina bröst och upp på Magnus igen. Hon ryckte mjukt på axlarna som svar men log skälmskt åt det hon just hört. "Kom här!" befallde Magnus och Emma tog ett försiktigt steg framåt. Magnus lade ena handen om ryggen på henne och lät den glida ned över rumpan. Han suckade när han klämde på den och placerade andra handen mot Emmas hals, vilande mot axeln. Sedan kysste han henne. Han drog tillbaka huvudet och tittade på henne, sedan kysste han henne igen. Deras tungor möttes för en liten stund men Magnus drog tillbaka sin och sög istället på Emmas underläpp när han drog sig tillbaka nästa gång, så att den drogs ut en bit innan den föll tillbaka på sin plats när han släppte den helt med sina båda egna.



Snart hade han båda händerna på rumpan och han lyfte Emma rakt upp i luften så att hon fick en skön sugande känsla i magen som fick henne att fnittra till. För att lyftet inte skulle gå fel måste Emma slå benen runtom Magnus och sätta armarna runt hans hals. På det sättet bar Magnus in Emma i köket där han satte ned henne på köksbordet. Hon satt där och tittade upp på honom med samma leende fortfarande spelande över läpparna när, till hennes förvåning, Magnus dök ned och kysste hennes ena bröst. Han tog en av bröstvårtorna mellan sina läppar och nöp till försiktigt så att en ilning strålade ut och ned till underlivet som fortfarande bultade tungt av frustration, nu mer än någonsin. Magnus höjde huvudet och kysste Emma med ett par läppar som var fuktiga. De visste båda vad den fukten bestod av, men Emma besvarade trots vetskapen kyssen villigt. Hur kunde hon klaga över något sådant, över smaken eller något annat, när den kom direkt från Magnus egna läppar? Att vägra av sådana skäl skulle vara detsamma som att vägra kyssas. Det var på alla sätt uteslutet för Emma att förvägra just Magnus sina läppar. Han tittade på henne med ett snett leende och lutade sig sedan fram igen. Denna gång slickade han över ena bröstet och kysste sedan Emma igen, med tungan lekandes med hennes. Efteråt tittade Magnus på henne med allvarlig blick. "Du är en snuskig flicka Emma, vet du det?" Orden sjönk in som hårda anklagelser med en mjuk kant. Hon skämdes lite, men inte mycket. Så kom hon att tänka på en sak. Det var ju Magnus som var snuskig och inte hon. "Ä-är jag?" protesterade hon men fick inget gehör för sin klagan. Magnus nickade bara åt henne, anklagande. "Det är du. Riktigt snuskig är vad du är Emma. Ingen fin flicka alls." Nickningarna gick över till ett långsamt skakande och Emma visste inte hur hon skulle försvara sig. Det var väl ändå inte hennes fel något av det som hänt? Eller var det det?



Hon gick igenom händelseförloppet i en dimma av upphetsning när Magnus plötsligt tryckte henne bakåt så att hon hamnade på rygg över köksbordet. Hans kropp sjönk nedåt mellan hennes särade ben och han stannade inte upp i rörelsen förrän ansiktet var i höjd med fittan. Som den värkte och bultade nu! Bara att se Magnus ansikte där mellan benen fick det att kännas som att hon skulle gå sönder av uppdämd frustration. Just i det ögonblicket kände Emma en varm andedräkt rakt mot sina blygdläppar och hon flämtade till av häftig upphetsning. En kyss placerades mjukt mot insidan av låret, väldigt nära läpparna, alldeles för nära. Sedan en till men på andra sidan. Något fuktigt och lite strävt rörde sig längs med de fuktiga läpparna och Emma måste tillåta sig att sucka djupt. Det gick inte längre att låta bli. Ljudet från hennes läppar förvandlades till ett stön men hon brydde sig inte. Så länge som hon väntat på det här så kunde hon bara inte låta bli. En ny kyss placerades rakt mot läpparna och Emma ryckte till i hela kroppen så att bordet skakade till. Därefter kände hon samma fuktiga känsla på nytt och hur Magnus tryckte in tungan mellan hennes bylgdläppar, där han rörde sig först nedåt och sedan upp igen. Nästa tungrörelse tryckte mot öppningen till hennes inre och Emma njöt hämningslöst när tungspetsen trängde in i henne. Magnus drog tillbaka den och upprepade processen. Först en utmaning av öppningen och sedan in i den, inte mer än några millimeter åt gången. Snart fick han nog och slickade högre upp, sög in läpparna i sin mun och slickade på dem där. Smaken av Emmas upphetsning var underbar och han slickade på fler ställen för att få uppleva mer av hennes smaker.



Till slut rörde han sig hela vägen upp och lät tungan glida mjukt över hennes svullna klitoris. Detta fick Emma att vrida sig på bordet. Konstiga ljud kom ur hennes mun, stön och flämtningar och en hel rad andra snuskiga små läten. Magnus lät tungan trycka mot kappan just ovanför den plats där klitoris tittade fram, och han slickade aningen hårdare där innan han sänkte tungspetsen och lät den glida mjukt över klitoris ännu en gång. Emma andades häftigt nu, oregelbundet och djupt om vartannat. Bultandet i fittan avtog inte trots att Magnus slickade henne, utan blev om möjligt än mer uttalade och kraftiga. Tungan rörde sig snabbt över läpparna, upp över kappan och ibland rakt mot klitoris. Emma kunde inte få nog utan njöt och njöt och njöt, av varenda liten rörelse mellan sina ben. Så dök ett finger upp och utmanade hennes öppning samtidigt som tungan fortsatte sin lek. Det gled in och snart fanns där ett finger till. När även detta trängde in i Emmas kropp började hon stöna högre, mer okontrollerat och när båda till slut började röra sig i små koordinerade komhit-vinkningar så blev det för mycket. Emma visste inte vart hon skulle ta vägen. En orgasm växte inuti henne och hotade att släppas lös vilken sekund som helst. Samtidigt kände hon sig plötsligt... kissnödig? Var det verkligen det hon kände? Emma var inte säker. Kåtheten och njutningen förvirrade henne och hon var inte längre säker på något. Men jo, fingrarna rörde sig på ett sätt som fick henne att känna sig... men samtidigt var ju samma rörelser så otroligt sköna. Hon kunde inte för sitt liv förmå sig att be Magnus sluta. Tungan slickade rakt på klitoris nu igen och plötsligt var det för sent. Alldeles för sent för att klaga över något så ointressant och oviktigt i sammanhanget.



En kraftfull njutning slungades ut i kroppen från ett epicentrum någonstans i klitoris, kanske inuti fittan, eller om det var från båda ställena? Njutningen gick som kraftiga elektriska ilningar genom magen och upp mot de glänsande brösten, ned genom låren och ut mot fötterna. Hela Emmas kropp skakade av överväldigande njutning och mitt i orgasmen drog hon knäna mot sig och vände sig på sidan över köksbordet tills hon hamnade i något som påminde om en krampaktig fosterställning. Magnus slutade inte för det. Han fortsatte slicka henne över klitoris och vände på handen så att han kunde fortsätta med samma fingerrörelser som utlöst denna reaktion hos Emma. Hennes stön var okontrollerade nu, avbröts bara emellanåt av hysteriska fnittringar och ibland små ljud som liknade desperata gnyenden mer än något annat. När skakningarna i hennes kropp började avta så förändrades även ljuden. Fnittret och stönen blev till något som mest liknade snyftningar och gnyendena blev ännu mer desperata. Magnus slutade slicka och kysste istället med läpparna tryckta mjukt, rakt mot klitoris. Han höll dem kvar där en stund medan han drog ut fingrarna ur Emmas kropp för att kunna slicka av hennes safter från dem. När han drog bort läpparna och stoppade fingrarna i munnen upptäckte han med tillfredsställelse att hon fortfarande smakade lika underbart. Där Emma låg på sidan, ännu med knäna uppdragna, men mer avslappnad nu, kysste Magnus sig fram längs hennes kropp. En varm och slingrande stig av svalnande kyssars spår tog sin vandring över rumpan, längs magen och upp över bröstkorgen innan Emmas mun fick bli slutmål för läpparna. Magnus sträckte snart fram en hand och erbjöd henne hjälp att komma ned från bordet. Emma tog den och hoppade ned på ben som var ostadiga. Magnus omfamnade henne och efter att ha fört hennes lugg åt sidan tittade han Emma i ögonen. "Nästa gång skulle vi kunna testa att ha, typ, sex också..." Emma var fortfarande omtumlad efter den kraftiga orgasmen och var som i ett töcken. "Va? Ja.... kanske det. Eller va?" Att hon ville träffa Magnus igen rådde det förvisso ingen tvekan om, men vad hon just svarat på för fråga var Emma inte alls säker på. Det skulle säkert ordna sig...



Du vet hur det funkar. Klicka i en av rutorna här nedan och bidra till att Jorunns sagor blir en bättre blogg! :)

8 kommentarer:

  1. Nu blev jag nyfiken på vilken som var absoluta favoritboken.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det håller jag nog för mig själv. Det är min egen favoritbok det handlar om. ;)

      Radera
  2. Hej!

    Först vill jag passa på att säga att du har en väldigt trevlig blogg och läsvärd blogg!

    För dig, som skriver om det, vill jag tipsa om vår recensions-sida, där vi helt opartiskt testar sexleksaker, och skriver väldigt detaljerat om produkten, allt ifrån förpackning till hur man vårdar och tvättar dem.

    Vi söker nu dessutom bloggare som vill blogga hos oss, skriva om sex!

    Hör gärna av dig via vårt kontaktformulära på vår hemsida!

    Önskar dig fortsatt trevlig dag!

    Mvh,
    Administratör Onaneramera.se
    www.onaneramera.se

    SvaraRadera
  3. Grattis till en jättebra blog! Det finns inte många så här bra syndiga svenska blogar. Extra plus för det inte är en massa porrbilder också. Lustfyllda och välskrivna noveller dom jag läst än så länge.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här på Jorunns sagor föredrar vi tusen ord framför en bild. ;)

      Radera
  4. Mer noveller med "posering" i och så. Bästa novellbloggen!

    SvaraRadera
  5. Mmm. Just så. Jadå.

    SvaraRadera
  6. Bra novell. Jag tycker det är fantasifullt och bra språk i alla noveller jag läst här så här långt. Det är sexigt när han klär av henne i denna. Bra att det inte går rakt på sak och är lite psykologiskt också. Skriv flera tycker jag.

    SvaraRadera