torsdag 20 oktober 2011

Gör din röst hörd, få en bättre upplevelse!

Hej älskade läsare!

Jag har funderat mycket över en sak på sistone angående upplägget på Jorunns sagor. Som du säkert sett finns det en länk till höger vilken leder till en innehållsförteckning över de kapitel som redan blivit publicerade. Det jag funderar på är om huruvida den sidan är viktig för dig som läser. Jag ska vara ärlig. Det är tråkigt att sammanfatta noveller till en text på ett par rader, som förmodligen avskräcker fler än de lockar någon till läsning. Det är därför jag är så dålig på att uppdatera förteckningen och dessutom kan du bläddra under rubriken "Bloggarkiv", också till höger, om du letar efter någon specifik berättelse. Nu vill jag veta vad du tycker. Jag vill att Jorunns sagor ska vara så bra som det bara går, på så många sätt som det är möjligt. Så, hade du saknat innehållsförteckningen om den försvann? Lämna en kommentar med din åsikt. I det här fallet är det mig fullständigt egalt om du väljer att vara anonym eller tar ett tillfälligt smeknamn.

Gör din röst hörd, få en bättre upplevelse! Åsikter om andra saker är för övrigt lika välkomna.

Vi syns i kommentarsfälten!

P.S. Om någon ens nämner begreppet "flödesschema" så blir jag sur. ;P

5 kommentarer:

 1. Då ska vi också vara ärliga. Vi har aldrig sett att det finns en innehållsförteckning i hörnet. :D (Men en av oss säger flödesschema, flödesschema, flöööööööödesschema... ;p ) Eftersom det va så viktigt så tar vi ett tillfälligt smeknamn. / Nån

  SvaraRadera
 2. sv: Hahaha, vad för sorts band spelade du i då? Man måste ju vara lite apa på scen, det gör det roligare för publiken :)

  SvaraRadera
 3. @Nån: Jag ser inte riktigt vad det står...

  Det verkar riskfritt att radera innehållsförteckningen då. Eller?

  SvaraRadera
 4. Jag tror man kan ta bort den man hittar ju ändå. Det va förresten länge sen det va med lite strypningar och sånt nu...

  SvaraRadera
 5. @Anonym: Ja än så länge är det ju ingen som protesterat direkt. Jag ger det lite mer tid ändå innan jag bestämmer mig. Vad gäller strypningar och sånt så verkade det inte särskilt uppskattat. Därför har jag inte gett mig in på ämnet igen. Kanske har hittat en uppskattare nu iofs? Det kan nog få återkomma någon gång. ;)

  SvaraRadera