onsdag 2 mars 2011

Kapitel 13: En inställd biofilm

Malin gick omkring i sin lägenhet och väntade. På dörrklockan eller telefonen. De hade inte planerat så noga hur kvällen skulle fortlöpa. Nu var hon färdig för tidigt och därför rastlös. När hon stod i hallen en stund och stirrade på dörren hörde hon ljud i trapphuset. Kunde det vara Jonas? Hon motstod impulsen att gå fram och kolla genom den lilla linsen. Tänk om det var Jonas och han såg henne från andra sidan. Det hade varit pinsamt. Istället stod hon på helspänn och väntade på att det skulle ringa till. Istället dog ljuden sakta bort. Malin slappnade av igen och gick in i köket. Hon visste inte alls vad hon skulle göra där egentligen, men hon kunde ju inte stå i hallen och lyssna som ett fån, tänkte hon. Hon tog fram ett glas och började hälla upp vatten i det. Precis då ringde det på hennes dörr och hon hoppade till en aning. Mer av förvåning än av rädsla. Hon ställde ner glaset och gick exalterad tillbaka till hallen. Hon tittade genom linsen och såg Jonas stå på andra sidan. Han hade förmodligen sett henne när hon kom fram till dörren, för han stod och gjorde en ganska övertygande imitation av en zombie där på andra sidan. Malin låste upp och tryckte ner handtaget. Sedan tittade hon ut. "Hej!" nästan kvittrade hon glatt, och Jonas tog ner händerna och försökte se överraskad ut. Som om Malin hade kommit på honom. "He…  Hej!" svarade han glatt och fortsatte sedan med allvarlig röst; "Vill ni köpa majblommor?" Malin tittade på honom som om han var en idiot. Hon log till slut och skakade på huvudet åt honom. Jonas stod kvar och försökte se sårad ut. "De är jättefina. Jag lovar!" fortsatte han. "Jaja, jag tror dig. Kom in nu" svarade Malin honom och höll tillbaka ett undertryckt skratt. Jonas kom in i hallen och stängde dörren bakom sig. "Jag lovade mina föräldrar att bara sälja i dörröppningen. Inte gå in hos någon..." sade Jonas när han tog av sig jackan och hängde upp den på en galge. "Jag tror dig" spelade Malin med och fortsatte; "men jag är rätt snäll. Du behöver inte vara orolig." Jonas tittade granskande på Malin från topp till tå. Han passade på att titta extra noga på henne, med det spontana rollspelet som ursäkt. "Du ser inte så snäll ut" började han och fick genast en ond blick av Malin. "men väldigt snygg å andra sidan" slutförde han meningen och fick Malin att skina upp igen. Jonas fick av sig sina skor till slut och följde därefter Malin in till köket.
"Hittade du någon bra film att se?" frågade Malin när de stod inne i köket bredvid hennes köksbord. "Nix! Eller jo, men biosalongen var tydligen stängd idag av någon anledning..." svarade Jonas lite besviket. Malin blev också besviken. "Jaha, vad ska vi hitta på då? Hitta en annan bio kanske?" försökte hon och kände hoppet om en bra kväll sakta återvända. Jonas smakade på idén, tuggade den noga men spottade till slut ut den igen med viss tveksamhet. "Vad sägs om att hålla oss här ett tag först?" frågade han. Malin funderade över saken och bestämde sig när hon tyckte sig se något i Jonas ögon. Det fanns något lurigt i dem, som att han dolde något för henne. Kanske en ännu bättre idé än att gå på bio, tänkte Malin. "Ja absolut, det kan vi göra. Vill du ha något? Ett glas vin eller så?" frågade hon, och Jonas nickade gillande. Malin hämtade en flaska och hällde upp ett varsitt glas till dem båda. "Ska vi gå in i salongen kanske?" frågade Jonas glatt och Malin nickade till svar. De lämnade köket och satte sig istället i Malins soffa. Jonas tittade Malin rakt i ögonen, lite för länge, och de kände båda spänningen i luften mellan dem. Efter några långa ögonblick bröt Jonas tystnaden. De pratade om allt möjligt en stund. Hur tråkigt det var att bion hade stängt. Vad det kunde bero på. Jonas föreslog en anledning som Malin måste avfärda eftersom den egentligen var ganska osannolik. Det slog henne inte ens att Jonas kanske ljugit om det där. Det hade han. Han var inte sugen på bio just idag. Bara på att träffa Malin, och det behövde de faktiskt ingen biofilm för. Det tog inte lång stund innan deras blickar möttes och fastnade i varandra igen. Efter några ögonblick, lika långa som förra gången deras ögon fastnat i varandra, slet Malin sin blick ifrån Jonas för att ställa ner sitt vinglas på bordet framför sig. Jonas tog tillfället i akt och när Malin vände sig tillbaka mot honom igen satt han framåtlutad och gav henne en snabb kyss. Malin blev nästan överrumplad, men bestämde sig för att hon gillade initiativet. Därför lutade även hon sig framåt och snart fick hon ännu en kyss av Jonas. Längre den här gången.


Jonas läppar trycktes mot hennes och hon slöt sina ögon för att verkligen ta in hela känslan. Jonas flyttade sig närmre Malin i soffan och snart lade han en stor hand på sidan av hennes mage och drog henne intill sig. Deras läppar särades så att deras tungor till slut fick mötas. Topparna av deras tungor nuddade vid varandra och började en intrikat dans som rörde sig i långsamma cirklande rörelser som bytte färdriktning emellanåt. Jonas avslutade dansen genom att försiktigt dra undan sina läppar. Innan han släppte Malin helt fastnade hans läppar omkring hennes underläpp, som han försiktigt drog emot sig innan kontakten bröts helt. De andades båda ut och öppnade sina ögon för att nyfiket undersöka den andres reaktion på det som hänt. Båda kunde nöjt konstatera att den andre såg exalterad ut. Jonas ögon gnistrade till när han fick en ny idé. Han lade sin hand på Malins bortre lår och smekte det långsamt, vilket fick Malins ögon att se ännu mer exalterade ut, men istället för att röra handen uppåt mot hennes höft och mage så tog han ett fast grepp om det, lyfte det och drog det mot sig. Malin förstod och lät sig flyttas så att hon istället satt på knä i soffan, vänd mot Jonas och grenslandes hans båda lår. Eftersom hon var så kort gentemot Jonas längd hamnade hon i en position där hon hade Jonas ansikte rakt framför sitt eget och deras blickar möttes på nytt. Hon kunde känna hans stora händer som höll henne om midjan. Jonas drog hennes kropp mot sig och deras läppar möttes ännu en gång i en ny mjuk kyss. När deras tungspetsar möttes igen sänkte Jonas sina händer och lät dem vila mot övre delen av Malins rumpa. Malin gillade hur han rörde sina händer över hennes kropp och började bli lite upphetsad. Därför brottades hon tyngre med Jonas tunga än hon gjort nyss och Jonas svarade med samma reaktion. De kysstes ivrigt på det sättet när Jonas höjde sina händer längs med Malins kropp och smekte sidorna av hennes mage, lät dem glida över revbenen och upp mot sidorna av hennes bröst. Hon kunde höra hur Jonas andhämtning blev tyngre och känna mot sin kind hur tungt han andades både ut och in. Plötsligt sköt Jonas Malin ifrån sig och stirrade upphetsat på henne. Hans händer fick tag i hennes tröja, och han drog den hetsigt uppåt så att Malins mage blottades. Malin var lika upphetsad själv så hon tog över och fick av sig tröjan. Nu satt hon grensle över Jonas med bara bh på sin överkropp.


Malin såg Jonas blick sänkas och uppfattade hur förtrollade hans ögon var av de bröst som hennes bh så bristfälligt dolde. Åtrån i hans ögon gick inte att ta miste på. Han ville göra saker med de där brösten. Snuskiga saker. När deras läppar möttes för ännu en kyss kände Malin Jonas händer om sina bröst. Han smekte dem genom tyget och klämde ihop dem. Testade deras mjukhet mot sina egna stora händer. Att döma av ivrigheten i hans läppars och tungas rörelser kunde Malin konstatera att han verkade nöjd med hennes behag. Hon slet sig från kyssen och tog tag i Jonas tröja. Hon försökte få av honom den. Istället för att hjälpa till tryckte han sig bakåt mot soffan och gav Malin en allvarlig blick. Sedan skakade han sakta på huvudet och tog tag i hennes små händer. Han förde dem bakom hennes rygg och höll sedan dem fast där med en ensam stark hand. Malin blev osäker på vad Jonas var ute efter men böjde sig för hans vilja och försökte därför inte slita sig från hans grepp. Hon ville ha honom. Om han ville ta henne på något speciellt sätt så fick han det. Bara han tog henne. Bara hon fick ge sig och sin kåta kropp till honom. Med sin andra hand sträckte sig Jonas runt hennes rygg och knäppte upp hennes bh. Den fastnade mellan kroppen och hennes armar som genom att tvingas bakåt inte lämnade något utrymme där emellan. Jonas släppte trycket på hennes händer så att den kunde falla framåt. Sedan drog han bestämt fram hennes armar och drog av bh:n innan han tvingade tillbaka armarna till positionen där de nyss varit fastlåsta. Malin gjorde bara det minsta möjliga motstånd hon kunde uppbringa. Inte för att hon inte ville lyda, utan för att hon ville känna Jonas styrka när han fick som han ville. Nu höll han istället hennes smala handleder i varsin stor hand och drog dem bakåt så att Malins axlar åkte bak och hennes bröst fram. De stod toppiga uppåt av ställningen och Jonas undersökte dem med intresserad blick. När Malin låtsades försöka slita sig hårdnade hans grepp om hennes armar och Malin flämtade till av upphetsning. Jonas lutade sig fram och kysste undersidan av hennes vänstra bröst. Sedan lät han sina läppar vandra en stig av små lätta kyssar som gick över hennes bröstben mot det andra bröstet. Väl där gav han hennes högra bröst en lång kyss som växte till ytterligare en och sedan en till. Snart hade han Malins lilla bröstvårta i sin mun och slickade försiktigt på den så att Malin inte kunde låta bli att utstöta små ljud av njutning. Jonas öppnade sina läppar och lämnade hennes bröstvårta fuktig av saliv. Istället hittade han den andra bröstvårtan och lät sin tungspets leka med den tills den var riktigt hård. När den blivit det tryckte han den åt sidorna med tungan. Sedan uppåt med tungan och ner igen med överläppen tills Malin gnydde av njutning. Hans grepp om hennes armar lossnade och Malin tittade frågande in i Jonas ögon. "Res dig upp Malin. Vi behöver en säng för det jag tänker göra med dig" sade han allvarligt. Malin nickade ivrigt till svar. Kanske för ivrigt. Hon var inte säker på om hon nickat alltför ivrigt. De reste sig och Malin ledde vägen till sin säng.


När de kom fram ställde de sig vid sängkanten och tittade länge in i varandras ögon. Jonas avbröt det intima ögonblicket genom att peka mot sängen. Malin förstod och lydde honom direkt. Hon satte sig först på sängkanten och tittade frågande på Jonas. "Lägg dig på rygg Malin" fick hon som svar. Hon gjorde omedelbart som Jonas ville. Jonas drog sedan av sig sin tröja och Malin tittade längtande på kroppen som den dolt. Därefter började Jonas kyssa hennes mage. Han började vid bröstbenet och arbetade sig neråt tills hans läppar nådde hennes navel. Där tog han en omväg och kysste henne ut mot sidan. När hans läppar rörde sig tillbaka längs med kanten av hennes jeans rös Malin av njutning och förväntan. Jonas mjuka läppar nådde fram till mitten av hennes mage igen innan han lyfte sitt huvud. Malin lyfte sina händer för att knäppa upp sina byxor men fick dem nedhållna mot sängen av Jonass. "Du ska bara ligga helt still" viskade han till henne. Sedan knäppte han upp hennes byxor och började dra ner dem. Malin var olydig nog att lyfta på rumpan för att hjälpa honom och den rörelsen kom hon undan med utan tillsägelse. Jonas tittade nyfiket på hennes små trosor och lät ett finger glida över dem när han drog av Malin jeansen vilket fick henne att flämta till. Med byxorna av låg hon sedan framför honom i bara trosorna. Jonas strök med ett stort finger längs med övre kanten av trosorna, över Malins mage och slängde lystna blickar på hennes bröst. Som om han slagits av idén där och då greppade han tag i troskanten och drog ner dem så att Malins lilla blonda tofs precis syntes, vilket fick honom att sucka längtande. Malin fick en plötslig impuls att hindra honom. Skulle hon vara naken när han fortfarande hade sina byxor på? Därför hindrade hon Jonas händer från att slutföra rörelsen. Jonas tittade upp på Malin igen med en bestämd blick, och Malin tvekade. "Vad sa jag till dig nyss Malin?" frågade han uppfordrande och fick en skamsen blick till svar. "Jag vill se dig också ju" protesterade Malin försiktigt. "Jaså, det vill du? Vad vill du mer då?" frågade han. Malin fick en förvirrat upphetsad uppsyn och släppte Jonas händer. "Bara det du vill. Allt du vill" svarade hon till slut. Hon gav upp och överlät sin vilja till honom. Jonas lutade sig tillbaka och reste sig upp. "Du ska få som du vill din lilla slampa" sade han samtidigt som han drog ur sitt skärp ur sina byxor. Malin kände hur hon blev nervös. Vad skulle han med skärpet till egentligen? Det fick hon snart reda på när Jonas stack in ena änden i klykan och testade öglan som uppstod. Han såg nöjd ut och höll det kvar i ena handen under tiden han tog tag i Malins händer och placerade dem över hennes huvud på sängen. Sedan öppnade han öglan och trädde den över Malins händer. Han drog åt så att skärpet satt lagom hårt runt hennes handleder och låste det i den längden. Hon var fast nu. Malin följde Jonas alla rörelser och ansträngde sig för att titta bakåt mot huvudänden av sängen. Där bakom hennes händer knöt han fast skärpet i sängen. Nu var hon verkligen fast. På riktigt. Hon ryckte till i skärpet för att testa det och insåg att han gjort ett väldigt bra jobb med att binda fast henne. Hon borde inte gilla det här egentligen. Det insåg hon själv. Men det gjorde hon. Hon älskade det.


Efter att ha kontrollerat skärpet själv tog Jonas ett par steg tillbaka och stod istället vid sängens fotände. Malin stirrade förväntansfullt ner mot honom men hade ingen aning om vad han hade för planer med hennes kropp. Jonas visste precis vad han tänkte göra. Han började med att ta av sig sina byxor så att han bara hade ett par svarta, lite halvt åtsittande, boxers kvar på sig. Sedan sträckte han sig fram efter Malins trosor och drog sakta av dem. Så sakta att det nästan var smärtsamt för Malin att se hur hennes kropp slutligen blottades helt för Jonas, bit för bit. Centimeter efter centimeter. Hennes blonda lilla tofs syntes helt nu och hon var beredd på att Jonas snart skulle se hennes mest hemliga kroppsdel. Snart såg han den lilla springan och kastade trånande blickar efter den samtidigt som han fortsatte dra ner trosorna, ner mot knäna, över knäna, längs med smalbenen och slutligen över hennes små fötter. Han kastade dem åt sidan och lade sig bredvid Malin. "Nu ska du blunda Malin" viskade han till henne och Malin slöt följsamt sina ögon. Sedan lade Jonas försiktigt en hand på hennes mage, vilket fick henne att rycka till bara en liten aning. Han smekte den långsamt och lätt. Rörde den stora handen runt Malins navel och ut mot ena sidan. Sedan tillbaka igen och ut mot andra sidan. Hela tiden med samma lätta beröring. Nu var det gränsen mellan hennes mage och revben som blev smekta av den där handen. Den rörde sig längs med kanten och upp över revbenen, gled ut åt sidorna och följde hennes ben ut mot sidorna, sedan upp mot brösten som Jonas skickligt undvek att ens nudda vid. Istället smekte han Malins nyckelben och lät handen glida upp över axlarna och över hennes överarmars insidor. Först den ena armen och sedan den andra. Inte en enda gång blev beröringen hårdare. Behandlingen fick Malin att rysa av välbehag. Överarmarna täcktes snart av knottrig gåshud och minimala hårstrån som stod rakt ut från de små kullarna. Handen kom tillbaka till hennes axlar igen och snart kände hon hur Jonas lyfte den en aning men lämnade två fingrar kvar på hennes hals. Fingrarna smekte hennes hals upp mot hakan, över vars kant de sakta klättrade, och snart kände hon sin kind bli försiktigt smekt. De två stora men lätta fingrarna gled försiktigt under hennes vänstra öga, på hennes näsa och ner på andra sidan under det högra. När de smekte henne ner för andra kinden och närmade sig hennes mun öppnade hon förväntansfullt läpparna men kände dem smeka läpparna istället för att stoppas in i hennes mun. Malin kände sig tung i hela kroppen. Som om hon inte kunde röra sig längre ens om hon ville. Hon tänkte inte försöka. Snart var fingrarna nere på hennes hals igen och blev till en hel hand som rörde sig över hennes bröstkorg. Den här gången undvek inte Jonas hennes bröst längre. Istället lät han handen cirkla runt dem gång på gång, och för varje cirkelrörelse närmade han sig Malins lilla rosa bröstvårta som stramade och drog ihop sig under rörelserna. Det fick Malin att gny på ett sätt som gränsade till ljudet av olycka.


Jonas undvek att röra bröstvårtan, för att reta Malins känsla av förväntan extra mycket. Istället lät han handen röra sig mot det andra bröstet och upprepade proceduren på det också. Malins gnyende små ljud tilltog igen men Jonas hade ingen avsikt att röra den lilla styva bröstvårtan på det bröstet heller. Malin trodde hon skulle bli tokig. När hans hand var så nära bröstvårtan den bara kunde ryckte hon till i skärpet som höll hennes händer fast. Hon försökte slita sig. Hon kom inte loss. Det var inte ens nära. Däremot fick det den oväntade effekten att Jonas hand av misstag nuddade just hennes hårda bröstvårta vilket fick Malin att flämta till i en andning som påminde nästan mer om ett litet hastigt skratt än ett stön. Jonas drog bort handen och lade den hårt mellan brösten. Malin förstod att hon gjort fel och hoppades förtvivlat att Jonas inte blivit arg på henne och tänkte sluta. Hon var inte beredd på det som istället hände, när Jonas försiktigt tryckte sitt bäcken mot henne så att hon kände något hårt tryckas mot övre delen av hennes lår. Malin förstod direkt vad det var och kände upphetsningen växa ytterligare inom sig. Jonas tände på hennes kropp och var hård. Istället för att fortsätta trycka sig mot henne drog han undan sitt bäcken igen och lättade på trycket hans hand lagt mellan Malins bröst. Hon kände handen röra sig sakta ner mot sin mage igen och hur han målade en halvcirkel runt hennes navel den här gången. Sedan hur beröringen rörde sig längre ner vilket fick henne att flämta till ännu en gång. Känslan av förväntan var nästan olidlig. Istället för att röra handen direkt mot den lilla upphöjningen med den lilla blonda tofsen i mitten lät han handen smeka henne över bäckenbenet på ena sidan. Sedan långsamt och mjukt rakt över upphöjningen för att smeka bäckenbenet på andra sidan. Malin kände handen stanna där i något ögonblick. Innanför sina slutna tunga ögonlock föreställde hon sig hur Jonas hand stod som vid ett vägskäl och funderade på vilken väg som var den rätta. Det fick hon strax reda på när hon kände smekningen röra sig ner över ena låret och in mot dess insida. Denna väg fick henne att börja gny igen i en blandning av ett tyst stön och en häftig flämtning. Hennes kropp ryckte till när handen bytte lår och istället smekte insidan på det andra. Sedan rörde handen sig otroligt sakta uppåt, mot hennes blygdläppar. När den kom fram blev den till två fingrar igen som försiktigt smekte de yttre blygdläpparna på varsin sida när Jonas drog handen uppåt mot det lilla könshår Malin hade sparat. Hon kunde inte hindra sig själv utan stönade tyst av njutning. Hon kunde höra hur tungt Jonas andades och den häftiga flämtningen när han med sina två fingrar kände hur fuktig hon var mellan de inre blygdläpparna. Hon kände hur hans fingrar lämnade små spår av henne själv när fingrarna, så lätt han bara kunde, cirklade ett par varv över hennes klitoris. Sedan drog han undan sin hand, och Malin hörde ett ljud som hon tänkte måste vara Jonas som drog av sig sina boxers.


Det visade sig att hennes tolkning var rätt, för snart kände Malin det där hårda mot sitt lår igen. Denna gång utan tyg och istället med en värme som inte funnits där förra gången. Jonas hand hamnade på hennes mage, men Malin kunde inte koncentrera sig på den längre. Allt hon kunde tänka på var det där varma och hårda som hon kände mot sitt ben. Jonas gned sig mot henne och hon kände hur något kletigt och halt lämnade ett spår där Jonas hårda kuk nyss vidrört henne. Han kunde inte hålla sig längre. Bultandet i hans kuk hade blivit för mycket till slut och han måste få röra Malins kropp med den. Nu! Handen på Malins mage ökade sitt tryck ganska mycket när Jonas kom på knä i sängen bredvid henne. Han började smeka henne ivrigare, med hårdare rörelser. Handen gled hastigt upp över Malins revben och smekte ivrigt sin väg fram till hennes bröst. Med andra handen smekte han sig själv. Han runkade sin hårda kuk till åsynen och känslan av Malins lilla sexiga kropp. Brösten. Han måste känna på brösten igen! Malin kände handen ta på hennes bröst. Kände den klämma på dem hetsigt och slarvigt. Hon gnydde av njutning när Jonas fingrar ivrigt nöp i hennes bröstvårtor och förde dem åt olika riktningar. Jonas släppte bröstet och lutade sig över henne för att kyssa det. Samtidigt som hans läppar tog hennes rosa lilla bröstvårta mellan sig kände Malin hans hårda kuk tryckas mot sin mage. Den gled några centimeter över hennes mage och lämnade ett nytt spår av snuskig hal vätska. Hon kände hur den rörde sig rytmiskt mot henne och förstod att Jonas runkade till hennes kropp. Det fick henne att känna sig smutsig på något sätt. Kunde hon verkligen låta någon göra så? Kanske inte, men hon ville bara att han skulle fortsätta. Hon bestämde sig för att öppna ögonen till slut. När hon gjorde det såg hon Jonas vilda blick. Hon hade aldrig känt sig så åtrådd förut. Smutsigt eller ej så älskade hon det. Jonas slängde en snabb blick mot hennes ansikte och upptäckte att hon öppnat ögonen och nu stirrade upphetsat på honom. "Bryter du mot reglerna igen, kåta lilla slyna?" väste han upphetsat åt henne. Malin kisade oroligt men nickade till svar. "Då får jag se till att behandla dig som en kåt liten slyna också" fortsatte han med samma röst. Malin förstod knappt hur han tänkt sig att behandla henne MER som en kåt slyna än han redan gjorde, men hon såg fram emot att få reda på det.


Jonas slängde över ett ben på andra sidan av Malins kropp och grenslade henne över magen. Hon låg där under honom med händerna bundna och helt utlämnad åt honom. Han gillade vad han såg och studerade hennes ansikte och bröst med snabba blickar. I högra handen höll han sin hårda kuk som han runkade över henne. Malin kunde inte släppa den med blicken. Hon såg den kletiga vätskan på dess topp som redan smetats ut över hennes kropp minst två gånger och hoppades i smyg att Jonas skulle trycka den mot henne igen så att hennes kropp blev än mer nersmutsad av hans upphetsning och njutning. Hon fick ögonblickligen som hon ville när Jonas släppte den och istället tog varsitt fast grepp om hennes bröst med båda sina stora händer. Hans kuk trycktes mot övre delen av hennes mage när han lutade sig framåt för att röra henne så, och än en gång smetades hans försats ut över Malins villigt väntande kropp. Malin suckade njutningsfullt när hon kände sin mage bli nerkladdad på det sättet ännu en gång. Jonas uppmärksammade suckningen och stannade upp. Han anade vad det var som fick henne att sucka på det sättet. Vilken snuskig liten slampa hon är, tänkte han. Han tände på hennes snuskighet och släppte ena bröstet för att runka sin kuk igen. Med ett fast grepp om sitt kön förde han sitt bäcken framåt. Sedan tryckte han sitt kladdiga ollon mot Malins styva lilla rosa bröstvårta och rörde det mot henne som för att torka av sig mot bröstvårtan. Det kladd som var kvar på ollonet efter den rörelsen lät han gnidas ut över undersidan av bröstet. Malin gav ifrån sig små kåta ljud under tiden. Hon förstod inte riktigt varför det här tände henne så mycket. Bara att det gjorde det. Hon ville ha mer. Bli mer nersmutsad, men kladdet verkade vara slut. Hon tittade vädjande upp på Jonas och gapade. Det fick hans hårda kuk att rycka till våldsamt, och när Malin sänkte blicken såg hon något riktigt kletigt rinna ut ur hans urinrör i en lång tunn och genomskinlig sträng som tecknade ett märkligt mönster över hennes andra bröst. Hon kunde knappt tro att Jonas läckte så mycket. Han måste vara otroligt tänd av hennes kropp, tänkte hon skamset men otroligt nöjt. Hon kände sig både vacker och smutsig på samma gång. Jonas tryckte ner sin hårda kuk mot hennes mjuka bröst och smetade ut det där genomskinliga tills halva bröstet glittrade av hans safter. Hon tittade upp på Jonas igen, öppnade sin mun på nytt. Hon ville suga honom. Känna hans hårda kuk i sin mun. Slicka den och kladda ner den med saliv så att han sedan kunde kladda ner henne ytterligare. Jonas tittade ner på hennes ansikte och upptäckte den öppna munnen. Han släppte sin kuk och förde den med hjälp av kroppen mot Malins mun. När den kom fram missade han först läpparna så att Malin blev kladdig om ena kinden. Hon lyfte huvudet för att få in den hårda saken i sin mun. För att få suga den ren och bidra med sin egen saliv. Hon var redo att smutsa ner sin mun i utbyte mot att Jonas fortsatte smutsa ner hennes kropp. Till slut fick hon läpparna runt den och kunde slicka den ren från det kladd som fortfarande fanns på den. Hennes tunga gled lätt över ollonet först, sedan mindre lätt när Jonas safter blandades ut med hennes saliv. Han tryckte sig framåt, in i hennes mun. Han stönade av känslan när Malin använde sin mun för att skänka honom njutning. Hans andning blev omedelbart tyngre och han kände sin puls bulta hårt i halsen och bröstet. Hörde pulsen genom bruset i öronen. Han drog ut sin kuk ur Malins lilla mun och lät den glida över hennes haka så att också den glänste av saliv, precis som hans kuk.


Sedan smetade han ut saliven på sin kuk mot insidorna av Malins bröst. Han lät kuken glida över sidorna och ner mot mitten tills hela området glittrade blött under honom. Han lutade sig framåt, lät kuken vila mellan brösten och tog med båda händerna tag om dem. Från bröstens utsidor tryckte han ihop dem runt sitt kön så att det nästan försvann där emellan. Han fortsatte genom att stöta sin kuk framåt mellan de mjuka brösten och sedan dra tillbaka den igen. Saliven och kletet från honom själv gjorde att hans kuk gled utan motstånd mellan Malins bröst. När han tryckte ihop dem hårt runt sig och kände den mjuka fuktiga känslan av dem så ryckte kuken till, instängd mellan dem. Malin kände det också och kände sig sexig och åtrådd. Hon kände sig skön. Jonas fortsatte stöta sin underkropp fram och tillbaka flera gånger mellan hennes bröst, tills han plötsligt släppte dem och lutade sig fram mot Malins mun igen. Hon förstod vad han ville och sög honom. Under tiden hon gjorde det lutade sig Jonas bakåt och lät en hand glida över Malins mage i en enda lång smekning som fick henne att utstöta små ljud runt hans kuk. När handen passerade hennes navel och begav sig mot hennes underliv stirrade hon upp på honom. Hennes ögon gnistrade av upphetsning och något som liknade tacksamhet. Kanske lättnad över att slutligen få sin njutning tagen till den högsta nivån. Malin blev därför inte besviken när Jonas fingrar, efter att meddelst smekningar ha undersökt hennes blygdläppar och lilla öppning, placerades över hennes klitoris och började röra sig i rytmiska cirklar. Hon stönade med Jonas hårda kuk i sin mun. Sög intensivt på den, bara emellanåt avbruten av sin egen njutnings distraktion. Hon var så kåt att hon trodde orgasmen skulle komma omedelbart. Hon kände sin upphetsnings safter kletas ut över henne av Jonas fingrar. Kände njutningen växa för varje cirkel han målade med sina fingrar över henne. Snart kände hon hur njutningen gick över en gräns. Hur den var på väg att förvandlas till en kraftig orgasm. Den växte i hennes underliv. Spred sig. Blev större och större tills känslan var nära att omsluta hela hennes kropp. Hon försökte fortsätta suga Jonas kuk under tiden men lyckades inte åstadkomma mycket mer än salivfyllda sörplingar när orgasmen bröt ut och tog över hela henne. Med nästan hela Jonas vikt mot undersidan av sina bröst ner mot magens överdel kunde hon inte röra sin kropp på det sätt som njutningen krävde. Istället skakade hon närmast våldsamt under honom av den intensiva känsla som i sin tur skakade hela hennes fysiska väsen. Jonas tittade henne i ögonen och Malin försökte behålla ögonkontakten, men misslyckades när orgasmens mäktiga njutning blev för mycket. Hon kunde inte fokusera sin blick längre och blundade istället.


När orgasmen ebbat ut och skakningarna i hennes kropp förvandlats till lätta darrningar drog Jonas ut sin hårda kuk ur Malins mun. Hon hade försökt suga den så bra hon kunnat, men hennes egen njutning hade distraherat Malin så mycket att Jonas kuk nu droppade av saliv när han drog ut den ur hennes mun. Återigen placerade han den mellan Malins bröst och tryckte dem inåt från sidorna. Hans stötar blev snart hårda och Malin kunde trots sin yrsel se njutningen i hans ögon som slaviskt följde vad som hände där nere mellan hennes båda bröst. Hon kände hur hans tummar gled upp och masserade hennes kladdiga bröstvårtor under tiden han knullade hennes bröst. Det började bli för mycket för Jonas nu och hans stötar blev mer ojämna, hårdare. Han tryckte Malins bröst hårt runt sin minst lika hårda kuk och gned dem över den. Hans andhämtning blev ojämn den också och till slut släppte han hennes bröst för att runka sig över henne. Malin stirrade upphetsat på den hårda kuken vars ollon stirrade tillbaka på henne. Plötsligt stönade Jonas högt och Malin hann slänga en snabb blick uppåt och se njutningen härja hans ansikte innan hon kände den första strålen av varm sperma mot sitt vänstra bröst. Jonas fortsatte smeka sig och snart sköt han ut en ny sträng som landade varm och tjock på Malins andra bröst. Han fortsatte runka sig och Malin såg på nära håll hur det sakta rann ut ytterligare sperma ur ollonet och ner på hennes kropp. Jonas tittade ner på vad han gjort och tryckte sin kuk mot sperman över Malins båda bröst. Smetade ut den över dem så att deras glittrighet fick en vit ton av sperma, i varierande grad av tjockhet över hennes bröst och bröstvårtor. Malin hade aldrig känt sig så smutsig förut. Aldrig så smutsig och sexig på samma gång. Hon kunde inte sluta titta på sina nerkladdade bröst. Till slut lade Jonas sin hand under hennes haka och vände den uppåt så att hon tittade på honom. Han log mot henne. "Tack!" Det var det enda Malin kunde få ur sig. Hon menade det verkligen.

18 kommentarer:

 1. det här är den bästa sexnovell utan sex jag läst ;)

  SvaraRadera
 2. Alltså det va inte meningen att låta dissig. Den är verkligen bra....

  SvaraRadera
 3. Härligt med långa noveller! Fortsätt skriva så. Mysigt med lite halvkinky oxå ;)

  SvaraRadera
 4. Kul att ni gillar den!

  @Tea Snea: Det behövs inte alltid regelrätt sex för att något ska vara sexigt som du märker. ;)

  SvaraRadera
 5. Mycke bättre! skriv mer sånthär. Du har bra språk

  SvaraRadera
 6. Sex kan vara så mycket annat än bara... eh... sex ;P Fantasifullt och skönt. Min favoritnovell idag.

  SvaraRadera
 7. Wow!Den här är väldigt väldigt väldigt bra skriven

  SvaraRadera
 8. Riktigt kul att den uppskattades så mycket!

  SvaraRadera
 9. Den här handlar väl inte om "utnyttjad"? Ämnena är lite konstiga men novellerna är riktigt bra

  SvaraRadera
 10. @Anonym: Det enda jag menade med det är att han kan, och gör, precis vad han vill med henne eftersom hon inte kan röra sig som hon vill. Utnyttjad i en ovanligt positiv bemärkelse med andra ord. :)

  SvaraRadera
 11. Snälla skriv mer sånt här! snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla

  SvaraRadera
 12. Hmm, jag undrar om jag möjligen borde skriva lite mer i den här stilen..? ;D

  SvaraRadera
 13. Bara bäst!... Vart hittar man mer sånthär?

  SvaraRadera
 14. @anonym: Det lätta svaret är... här! :D

  Lite allvarligare så rekommenderar jag nog "Tentaplugg på fyra" om du gillade den här. Eller kanske "Smutsiga erbjudanden". Båda innehåller lite andra saker också såklart men det är nog det närmsta den här som finns på bloggen, än så länge.

  SvaraRadera
 15. Det är precis sånt här som gör en upphetsad... även i verkligheten.. om inget annat så är de det perfekta förspelet ;) Extremt uppskattat!!

  SvaraRadera
 16. @Anonym: Det är min erfarenhet också. Att dylikt uppskattas alltså. Kul att du gillade vad jag skrivit. Läs mer! :D

  SvaraRadera
 17. Varför lägger ni inte den här på förstasidan? Den är ju klart bland dom allra bästa.

  SvaraRadera
 18. @Anonym: Vi, dvs jag, brukar inte ändra på ordningen eftersom kapitlen är numrerade. Lite får man allt leta själv om man vill hitta det bästa. ;) Kul att du gillar den!

  SvaraRadera