måndag 8 oktober 2012

Kapitel 37: Mjukt måste inte vara fint

Petter stängde dörren bakom sig och pustade ut, stannade upp med jackans dragkedja bara neddragen till hälften och lyssnade. Det var helt tyst i lägenheten, bortsett från det svaga ljudet av väggklockan som långsamt tickade sig fram genom kökets övriga tystnad. "Hallå?" ropade han ut. Inget svar. "Hallåå, Linn?" försökte han på nytt. Fortfarande tystnad. Petter drog ned dragkedjan den resterande biten, hängde upp den regnblöta jackan på en trägalge och fick av sig skorna. Sedan gick han de tre stegen fram och vände sig om åt höger för att titta in i köket. Där var lika tomt som han förväntat sig, men ögonen dröjde en stund extra på kylskåpsdörren. Mitt i ett hav av vitlackerad metall stack en blekgul liten lapp ut, med snirkliga mörkblå bokstäver prydligt uppradade efter varandra. Petter gick fram för att läsa på lappen. "Är ute och joggar. Kommer hem vid 18 ungefär. Puss, Linn!" Petter sneglade upp mot klockan på väggen. Om cirka fem minuter skulle hon vara hemma. Han log vid tanken på att få träffa henne. De hade förstås träffats senast imorse och i flera dagar innan dess, månader faktiskt, men ändå log Petter vid tanken på att få se Linn igen, att få röra henne och höra hennes mjuka röst. En mild sensation av halstorrhet avbröt dessa tankar och fick honom att öppna samma dörr som lappen var fastklistrad vid och Petter stod en stund och tittade från hylla till hylla, i jakt på någon sorts dryck. En förpackning med tropisk juice stod i nedersta dörrhyllplanet och han lyfte upp och skakade på den. Halvfull, kunde han nöjt konstatera. Utan att bry sig om att stänga kylskåpsdörren skruvade Petter av korken på förpackningen och, efter att ha tittat sig över axeln, förde han öppningen till läpparna för att dricka direkt ur den utan att hämta ett glas. Det var ingen hemma mer än honom, men titten över axeln hade blivit instinktiv vid det här laget. Linn klagade alltid på honom när han gjorde på det sättet, så Petter hade börjat göra det i smyg.



Med korken halvt påskruvad igen hördes ett ljud från hallen, eller snarare utanför ytterdörren. Denna öppnades strax och någon kom in med andan i halsen. Petter satte tillbaka juicen på hyllan och stängde kylskåpsdörren. "Linn?" utbrast han i ett tonläge som var lika mycket ett konstaterande som en fråga. Hon hade ännu inte fått ordning på sin andning och dröjde därför med att svara. Till slut fick hon fram ett ljud som åtminstone någorlunda liknade ett 'ja'. Petter skrattade till och gick ut i hallen för att möta henne. Leendet på hans läppar fick henne att hålla andan tillräckligt länge för att besvara hans mungipors rörelser med motsvarande egna, innan hon började flåsa igen och munnen öppnades för att ta in luft. "Sprang du långt?" frågade Petter samtidigt som han tog Linns hand för att hjälpa henne med balansen medan hon tog av sig löparskorna. Hon andades fortfarande häftigt och gjorde en vågrätt vinkande rörelse med handen, för att berätta att rundan varit lagom lång. När hon drog åt sig handen igen rörde sig Petter mot henne. Linn såg vad han ville och ryggade undan. "Jag är svettig" klagade hon. "Jag bryr mig inte, jag vill ha en kra..." Längre hann han inte förrän Linn avbröt honom. "Jättesvettig!" Petters mungipor gled nedåt och han försökte se så sur ut som möjligt. Det gick av någon anledning inte alls så bra som han hade tänkt sig. Giporna ryckte och ville röra sig uppåt hur mycket han än ansträngde sig för att hålla dem nere. "Låt mig duscha först bara, ok?" Petter kisade misstänksamt med ögonen åt Linn och hummade besviket. "Duscha snabbt då. Jag har ju saknat dig!" De orden fick Linns mun att glida upp i ett stort leende och hennes ögon glittrade av lycka när hon nickade. "Jag lovar att försöka, men jag är helt slut." Petter gav henne en allvarlig och uppfordrande blick som påminde om en gammeldags magisters. "Lova!" Linn skrattade till. "Jag lovar!" svarade hon, kysste honom genom luften och börjde gå mot badrummet.



Linns dusch kändes lång som en hel evighet trots att den inte tog långt mer än tio minuter. När hon var färdig hade Petter satt sig i vardagsrummets soffa för att koppla av och han hörde inte när Linn kom ut ur badrummet. Han satt med huvudet lutat mot soffans ryggstöd och blundade när han hörde ett ljud. Han hade tänt flera ljus på soffbordet och bakom sina slutna ögon märkte han hur det svaga ljuset flackade till. Han öppnade ögonen för att se om det var hon. Där framför honom stod faktiskt Linn, endast iförd ett par svarta trosor i spets och en matchande bh i samma färg. Det var omöjligt att inte stirra på henne. Ögonen rörde sig sakta över hennes kropp, från magen och uppåt för att sedan vända nedåt igen så att han kunde insupa hela hennes underbara fysiska uppenbarelse, höljd i halvdunkel men samtidigt upplyst av ett diffust ljus från de tända stearinljusen. Linn kunde följa Petters blick och hon bet sig omedvetet i underläppen när hon såg var hans ögon stannade, var de inte kunde slita sig omedelbart utan måste dröja, nästan som om han aldrig sett henne förut. När deras blickar slutligen möttes insåg hon vad hon gjorde och släppte på bettet om läppen. "Kom hit" viskade Petter. Hans röst var närmast andaktsfull när han uttalade de två orden som sade så mycket mer. Linn tog ett par steg framåt och snart stod hon precis framför honom. Han sträckte ut händerna och placerade dem på Linns höfter och drog henne ännu närmare. Sedan böjde han sig fram och placerade läpparna precis ovanför naveln där han gav Linn en första kyss. Mjuka läppar mot varm hud, lätt doftande av duschtvål och Petters skäggstubb som rev försiktigt runtomkring. Linn kände så väl igen känslan av Petters kyssar. Hon märkte att hon var varm om kinderna, men det var inte för att hon rodnade. Åtminstone rodnade hon inte av kyssarna, eller för att hon var halvnaken för den delen. Hon rodnade för att joggingturen fått blodet att pumpa så snabbt genom kroppen att hjärtat inte ännu förstått att turen var slut, att avslappning stod näst på schemat. En kyss från Petter var under sådana förutsättningar fullt tillräckliga för att få hjärtat att pumpa bara en liten aning snabbare, tillräcklig för att kindernas kapillärer skulle fyllas med precis så mycket blod som krävdes för att kinderna skulle anta denna lätt rödaktiga ton. Nästa gång hans läppar mötte Linns kropp var det under naveln, ganska nära troskanten. Det rådde inte längre någon tvekan om att kinderna kändes varma.



Linn tänkte precis fråga vad som hänt med den utlovade kramen, när Petter satte händerna i hennes knäveck och drog henne ännu närmare så att hon måste stödja knäna mot soffkudden, ett knä på var sida om Petters lår. I den ställningen drog han ännu mer i Linn med sina starka händer och Linn satte sig till slut grensle över honom. De tittade på varandra en lång stund under tystnad och hon slöt ögonen först när Petters händer smekte uppåt längs hennes lår och vidare över magens sidor. Han stannade upp den smekande rörelsen vid Linns revben och tvingade hennes överkropp bakåt så att han kunde titta på henne. Hon var inte alls på humör för att göra motstånd utan följde hans vilja och lutade sig bakåt. Axlarna drog hon samtidigt tillbaka så att brösten åkte fram och upp en aning, och Linn hörde en lätt flämtning från Petters mun när han stirrade på de framskjutna brösten. För varje andetag kändes det som om hon fylldes med en upphetsning utifrån, som om den inte kom från henne själv utan gavs till henne, påtvingades henne rentav, av Petter och hans hungriga blickar. Hans blick var intensiv när deras ögon möttes på nytt och Petter placerade sina underarmar längs med Linns rygg, händerna på de små skuldrorna och han förde henne mot sig. Deras ansikten och läppar närmade sig varandra i en hastighet som kändes både snabb och långsam på en och samma gång. Så möttes de till slut i en mjuk kyss, sedan en till och ytterligare en. Deras munnar öppnades nästan samtidigt och tungorna snuddade först fuktigt vid varandras spetsar för att ögonblicket därefter försiktigt gnidas mot varandra i en sorts bruten cirkelrörelse. Petter höll Linn hårt mot sig nu och kyssen blev alltmer intensiv. När munnarna slutligen slöts, separerade och de stirrade på varandra igen flämtade de båda, som om ingen av dem kommit ihåg att andas under den tid som kyssen varat. Linn kom till sans och blinkade bort den mest påträngande upphetsningen. Detta var en handling av ganska stor viljekraft eftersom något hårt tryckte uppåt mot hennes rumpa underifrån. Hon förstod mycket vad det där hårda var för något och rös till när hon tänkte på det.



"Skulle inte du bara få en kram av mig?" fick hon ur sig med ett snett och lite utmanande leende. Petter stirrade på henne, fortfarande med intensitet brinnande i ögonen. "Jag vill ha hela dig" svarade han allvarligt utan att anlägga ens en tillstymmelse till leende på sina läppar. Linn kom av sig i sitt försök att skoja och svalde upphetsningen med ett ljud som hon var helt säker på att Petter också måste ha hört. Hans händer greppade henne om magen nu och Linn flämtade till av styrkan han höll henne med. Hon kunde snart känna hur ena handen släppte sitt grepp, känna den röra sig längs överkroppen, bakåt mot ryggen och därefter hur bh:n började strama i en sekund eller så innan den slaknade. Petter drog långsamt ned ena axelbandet för att med andra handen dra ned bandet från andra axeln. Han drog bh:n mot sig tills den var helt av. Medan han fortsatte stirra in i Linns ögon slängde han bh:n åt sidan. När han slutligen sänkte blicken var det för att studera det han precis avtäckt. De runda brösten fyllde honom med stark åtrå och han placerade händerna kring Linns höfter för att tvinga henne att luta sig framåt. Hon följde villigt denna rörelse och tog stöd med händerna mot ryggstödet på soffan medan hon nedanför sig kunde se ett par läppar girigt kyssa först sitt ena bröst, sedan det andra med samma iver. Petters läppar lämnade efter sig små fläckar av skön värme som stannade kvar en stund även efter att läpparna funnit en ny plats att visa sin uppskattning. Snart kom tungan fram, fuktig och ännu varmare där Petter slickade runt ena bröstvårtan så att den började strama och blev styv. Linn kunde inte längre hålla tillbaka utan flämtade oregelbundet och flera gånger när den strävt fuktiga tungan lekte med hennes styvnande bröstvårtor. Petter slöt läpparna om dem, nöp till mjukt och lyssnade på ljuden som tog sig ut ur Linns flämtande mun. Varje ljud motiverade honom att röra tungan på nya och än mer upphetsande vis.



Helt uppslukad av behandlingen från Petter och hans mun blev Linn förvånad när han plötsligt släppte greppet om hennes midja för att trycka henne bakåt. Hon förstod inte. Hade hon gjort något fel? Nej, Petter fixerade henne med blicken och smekte hennes salivkladdiga bröst med skälvande fingrar. "Res dig!" beordrade han med mjuk röst och Linn nickade villigt till svar innan hon reste sig framför honom. Så fort hon stod på fötterna kände hon hans händer på sig och kraften med vilken han vred runt hennes kropp. Med ryggen mot honom blev hon neddragen i soffan igen, den här gången mellan Petters särade ben. Han placerade en arm under Linns bröst, den andra mot magen och höll henne hårt intill sig. En het andedräkt slog ut över Linns nacke och hon kände tydligt det hårda mellan Petters ben mot sin rumpa nu. Denna trubbiga sensation mot stjärten fick henne att flämta till av upphetsning. Denna upphetsning blev än större när Linn kände Petters stora händer krama och smeka hennes salivfuktiga bröst. Han smekte dem först mjukt och sedan oförsiktigt, hårt till och med, men med en åtrå som gav upphov till en underbar känsla inom Linn. Plötsligt kände hon hans heta och fuktiga andedräkt precis vid ena örat. "Du är så sjukt sexig Linn!" viskade Petter med hes röst, men innan Linn hann svara kände hon hans ena hand röra sig nedåt och hon såg hur fingrarna försvann innanför trosornas spetstyg. Med en snabb rörelse tog de stora fingrarna sig fram genom könshåret och snart trycktes de mot Linns blygdläppar, redan fuktiga så kåt hon blivit. Den andra handen smekte fortfarande brösten, från det ena till det andra, kramande, lyftande, ibland små försiktiga nypningar i bröstvårtorna medan den första handens fingrar letade sig in mellan läpparna, mellan benen som Linn höll skamlöst särade. Petters stånd tryckte fortfarande mot rumpan och i utmattningen från joggingturen tog hon emot varje rörelse med en känsla av skön matthet och av att det vore lönlöst att bjuda på motstånd mot Petters lustfyllda vilja. Hon ville faktiskt inte göra det minsta motstånd. Varje smekning gjorde henne snarare bara mer och mer upphetsad, ännu mer kåt.



"Res dig!" Detta var andra gången samma order gavs och Linn lydde lika villigt även andra gången hon hörde orden från honom. Väl på fötter tänkte hon vända sig om men Petter höll henne fast med två fasta grepp om låren med starka händer. Linn såg sig över axeln och fick se hur Petter släppte det ena greppet, hur han tittade på sina fingrar på den hand som han nyss smekt henne mellan benen med. De glänste snuskigt i det flackande ljuset och Petter var som uppslukad utav de spår av upphetsning som hon lämnat efter sig på hans fingrar. Han såg inte att hon såg, eller så såg han det men brydde sig inte, och han stoppade fingrarna i sin mun. Något blixtrade till i Petters ögon när han smakade på Linns upphetsning och i nästa ögonblick slet han ned hennes trosor så att de fastnade mitt på låren i ett hoprullat litet bylte av svart spetstyg. Han lutade sig fram, kysste Linns ena skinka medan ljudet av ett närmast desperat stön vibrerade mellan läpparna och stjärten. Så kysste han den andra skinkan för att därefter sätta händerna mot båda och sära på dem. Linn följde Petters rörelser med blicken samtidigt som hon njöt av att känna hans läppar mot sin stjärt. Plötsligt puttade han till henne genom att trycka mot rumpan, så att hon i förvåning stapplade ett par steg framåt. Petter var uppe på fötter omedelbart. Han vände på Linn, kysste hennes mun intensivt och tryckte sig mot hennes kropp så att hon kände hans erigerade kuk mot nederdelen av sin mage. Därefter ställde han sig bakom henne, knuffade henne bestämt framför sig och placerade henne på knä över soffans ena sittkudde, fortfarande kroppsvarm sedan han själv suttit där. Linn lade återigen händerna mot ryggstödet för att få balans. Hon var beredd nu, mer än beredd på det som hon visste väntade. Ett ljud, vagt metalliskt men ändå mjukt, när en gylf drogs ned. Ett ännu svagare ljud när bältet lossades och en knapp gick upp. Pulsen ökade och Linns andhämtning blev ansträngd när hennes förväntan stegrades mer och mer för varje ljud. En varm känsla tog vid när en stor hand placerades på ena höften och därefter en känsla av att få sin kropps ställning korrigerad efter Petters vilja och snuskiga intentioner.



Bältesspännet slog i golvet med ett skarpt ljud och fick Linn att flämta till. Petter stod bakom henne utan byxor nu. Den starka handen höll hennes kropp på plats och Linn slöt ögonen och fick gåshud på överarmarna när hon kände trosorna dras ännu längre ned. En svag värme rörde sig mot rumpan och baksidan av låren, men ännu var det bara Petters hand som faktiskt rörde vid henne. Så kände hon den. Hård och varm tryckte den mot ena benet, drogs åt ena hållet och sedan åt det andra. Efter sig lämnade den hårda kuken varma spår av kladd. Spår som snabbt blev svala när ollonet fann en ny plats på hennes kropp, denna gång mot stjärten. Det bultade mellan Linns ben, blod pumpades ned till underlivet och fick blygdläpparna att svullna upp så att frustrationen blev ännu större och fångade hela hennes uppmärksamhet. Petters andra hand dök upp på andra höften och han smekte Linn i en rörelse bakåt, kramade hennes runda skinkor med en åtrå som var omisskänlig. Stora fingrar greppade henne, särade på skinkorna, och bakom sig hörde hon Petter stöna av kåthet. Linn öppnade ögonen, ville titta bakåt, se hur Petter tittade på henne, men hann inte vrida huvudet tillräckligt mycket för att hinna se, förrän det där hårda och varma, den kletiga och hårda kuken, trycktes mot hennes pulserande fitta. Ögonen slöts som av sig själva när hon kände kuken mot blygdläpparna, hon vände sig framåt och bet ihop läpparna för att inte stöna rakt ut av njutning när ollonet gled in mellan de andra läpparna. De som var fuktiga, rinnande rentav, av en sorts utmattad upphetsning. Ett märkligt ljud gled ut ur Petters mun, ett tecken på den njutning som han redan nu utvann ur Linns kropp. Så tryckte han sig mer framåt, trängde djupare in i den vackra kroppen som var Linns, och hon greppade soffans ryggstöd hårt för att kunna trycka sig åt andra hållet, bakåt, så att den hårda kuken skulle kunna glida ännu längre in i hennes villiga kropp. Petter drog ett häftigt andetag och greppade hennes höfter ännu en gång. Med starka händer höll han henne fast medan han drog sig halvt ur för att stöta in på nytt.



Nästa stöt blev djup och han trängde nästan hela vägen in i Linn som inte kunde hålla tillbaka längre. Små ljud av upphetsning och njutning smet över hennes läppar och hon insåg att greppen om soffryggen var närmast krampaktiga. Hon släppte efter på styrkan i fingrarna och lutade sig istället mot handflatorna medan den hårda kuken drevs djupt in i hennes kropp ännu en gång, så ytterligare en och flera gånger till i snabb följd. En av de händer som hållit henne på plats vid höften släppte på sitt grepp och medan Petter stötte sin hårda kuk in i Linns fitta smekte han henne över korsryggen, uppåt mot skuldrorna och medan han fortsatte knulla henne följde hans fingertoppar Linns ryggrad nedåt mot rumpan. Plötsligt höll han henne om axeln och med det greppet drog han Linn mot sig medan han tryckte sitt skrev framåt, så att hon tvingades bak över den hårda kuk som han stötte inåt i henne bakifrån. Petter flämtade redan, ljud som av ansträngning, men som mer än något annat kom sig av den kåthet Linns svankande kropp påtvingade honom. Greppet om axeln förändrades. Nu höll han henne om nacken istället. Tummen på ena sidan, resten av fingrarna på den andra. Fortfarande höll han Linn fast, fortfarande stötte han djupt in mellan de våta och svullna blygdläpparna. Den andra handen smekte hetsigt hennes rumpa, smakade liksom av dess runda form, dess mjukhet och sexiga färgton. Så släppte han greppet om nacken, smekte henne över ryggen och ned längs sidan av kroppen för att krama ett av de gungande brösten och därefter längre bakåt för att till slut ge stjärten sin fulla uppmärksamhet. Med en hand på var skinka knullade Petter Linns lilla kropp, med stötar som innebar att hela hans hårda kuk, gång på gång omslöts av hennes varma och sköna inre. Han kramade rumpan, smekte den och särade på skinkorna så att han kunde se rakt in mellan dem. Linn hörde upphetsade flämtningar bakom sig för varje gång hon kände sina skinkor dras isär på det viset.



Hon visste precis vad det var som Petter egentligen tittade på, vad det var som fick honom att inte kunna hålla tillbaka de där ljuden. Hon hade märkt det flera gånger förut, hur han liksom försvann in i en egen värld av kåthet och åtrå när han stirrade in mellan hennes skinkor sådär. Och som Linn njöt av att hennes kropp påverkade honom så. Nästa gång han särade på dem på det sättet stönade hon till för att visa att hon uppskattade hans rörelser och smekningar, att han gärna fick fortsätta göra så. Den hårda kuken som i ständig och underbar upprepning trycktes in i hennes fitta, för att dras tillbaka igen bara för att stötas in på nytt gjorde att det medvetna stönet blev högre än hon tänkt sig och Petter svarade med en upphetsad flämtning samtidigt som hans kuk ryckte till och blev ännu lite större inuti henne. Linn tittade bak över axeln, såg kåtheten i Petters ögon och njöt av vad hon såg. Hon framlät medvetet ett gnyende och fick på så sätt Petter att höja blicken för att möta hennes. Lika mycket kåthet fanns att upptäcka i Linns ögon för hans blick. Tröttheten från joggingturen var nästan som bortblåst nu. Kvar fanns bara den där känslan av matthet som fick Linn att vilja överlämna sig helt i Petters våld och vilja. Han tittade på henne med så mycket kärleksfull åtrå att hon bestämde sig mitt i en skön stöt. Den var bestämd och fick hennes ögon att blinka, men hon svalde och tittade rakt på Petter innan hon gjorde det. Den försiktiga nickningen fick hans ögon att bli stora, de flackade mellan hennes egna ögon och ned mot rumpan, som om han inte alls var säker på att han tolkat henne rätt. Linn nickade igen, med en aning större rörelse denna gång. Tecknet fick Petter att utbrista i ett stön som lät lika mycket som en sorts upphetsat och förväntansfullt gnäll. Han stötte hårt in i Linn några gånger till, tryckte sig så djupt in han kunde, fyllde Linns kropp med sin kuk och höll den kvar där längst inne i några sekunder innan han drog sig ur henne helt.



Petter slet hetsigt i sin tröja så att flammorna från stearinljusen på bordet började fladdra, och han fick snabbt av den. Ögonblicket därefter låg tröjan slängd i en hög på golvet bredvid byxorna. Han gled ned på knä, med sin hårda kuk stående rakt ut från kroppen i en sorts glansig mundering av bådas safter. Med en enda rörelse slet han av Linn trosorna och slängde även dem på golvet. Han smekte Linns lår och sedan rumpan ovanför, särade på de små skinkorna och frustade av kåthet när den rosaglansiga insidan av hennes kropp skymtade fram mellan de fuktiga läpparna. Han lutade sig fram, kysste Linns stjärt och slickade över dess rundade former med ivriga och varma tungrörelser. Han kände kuken rycka uppåt och hur den föll tillbaka till sin ursprungliga riktning flera gånger medan han smakade på de underbara skinkorna. Så särade han på dem längre ned, lutade sig framåt och kysste de halvt öppnade läpparna, kände deras underbara smak, Linns underbara smak, i sin mun och slickade på dem, mellan dem och tryckte tungspetsen mot den trånga lilla öppningen. I nästa ögonblick rörde sig hans tungspets över klitoris och Linn stönade till av njutning. Fler kyssar, överallt nu på den av upphetsning i det närmaste rinnande fittan. Safterna smetades ut över Petters läppar, gjorde hans haka glansig i en smutsig blandning av genomskinlig snuskig vätska och mörk skäggstubb. Samtidigt som han kysste och slickade Linn på det sättet kramade han hennes rumpa, smekte den ömt och kärleksfullt för att ibland låta händerna glida upp längs höfterna och över hennes sexiga rygg. Till slut hamnade händerna ännu en gång på stjärten och hans kyssars vandringsfärd antog en bestämd riktning. Läpparna lämnade klitoris, placerades mot blygdläpparna för en ny sugande kyss, sedan mot öppningen där de stannade kvar extra länge och fick sällskap av hans tungspets. Nästa kyss gjorde att Linn ryckte till, när läpparna placerades mot mellangården. Petter höll kvar läpparna där tills hon slappnade av och placerade nästa kyss ännu högre upp. Återigen stelnade Linn till, men hon slappnade av snabbare denna gång. Hon kände sina skinkor tvingas isär av Petters händer och hon kände en ilning av njutning genom hela kroppen när hans läppar placerades på nästa plats. Den fulaste platsen av alla denna gång. Den som nyss fått honom att flämta så upphetsat bara av att titta där.



Den snuskiga känslan av en tunga just där, mot analen, gjorde att Linn ryckte och stelnade till i kroppen flera gånger om. Ändå lyckades hon slappna av tillräckligt mycket för att njuta av de våtvarma rörelserna. Petters tungspets lekte runt denna andra öppning, retade den och på så sätt också Linn till än mer omfattande kåthet. Han släppte taget om skinkorna och i nästa ögonblick kände hon ett stort finger, förmodligen en tumme, mot sina blygdläppar. Fingret gled in mellan dem, rörde sig nedåt och placerades rakt mot klitoris. Samtidigt som Petter slickade och kysste Linns stjärt så masserade han hennes klitoris med små rörelser som fick henne att flämta häftigt och utbrista i närmast desperata stön av förbjuden njutning. Hon kände den varma tungspetsen trycka mot sin andra öppning, blev orolig, men slappnade av när Petter kompenserade den förbjudna handlingen genom att öka trycket mot klitoris med fingret. Linn sänkte huvudet och tittade bakåt under sin kropp. Petters hand skymde sikten så att hon inte kunde se hans haka, men längre ned, bara bristfälligt dold av soffkudden, såg hon hur han smekte och runkade sin kuk med den lediga handen, medan han påtvingade henne denna förbjudna behandling. Hans purpurfärgade ollon var kletigt av bådas genomskinliga safter, Petters fingrar likaså, och när han släppte taget om den hårda kuken för att med en varm hand smeka baksidan av Linns lår kände hon hur samma vätskor smetades ut över benen i snuskiga spår. Plötsligt försvann tungan från hennes bak när Petter lutade sig tillbaka. Bara fingret mot klitoris fortsatte sina små rörelser, för att till slut försvinna det också. Petter lutade sig bakåt, tog ett ordentligt grepp om Linns höfter och vred henne runt. Hon hjälpte till själv och hamnade snart på rygg med huvudet framåtböjt där hon stödde det mot nedre delen av soffans rygg. Petter rättade till henne, drog Linn mot sig till kanten av soffan och särade sedan på benen så att hon låg helt öppen inför honom.



När han placerade knäna närmare soffan och på så sätt hamnade med skrevet alldeles intill Linns underliv tryckte kuken mot blygdläpparna och Linn flämtade till. De tittade båda varandra i ögonen och Petter lyfte på ögonbrynen som för att fråga för säkerhets skull så att hon inte ångrat sig. Svaret han fick var inte långt mer än ett sväljande ljud och bilden av en upphetsad men också lite nervös Linn, som tydligt kände hur salivkladdig hon var mellan skinkorna. Petter sänkte blicken, lät ögonen studera den sexiga kroppen framför sig och tittade extra länge både på brösten, det mörka könshåret mellan benen och ännu längre ned där Linns fitta var rödlätt färgad och oemotståndligt inbjudande för hans av kåthet pulserande kuk. Petter tog den i handen och förde ollonet fram och tillbaka mellan de läppar vars motsvarande bultande han inte själv kunde känna. Linn gnydde till av ohämmad njutning när det kletiga ollonet trycktes mot henne, när det gneds mot klitoris och in mellan de glansiga läpparna. När Petter sedan tryckte framåt och trängde in i henne slöt hon ögonen och flämtade fram sin njutning. Han var stenhård. Den erigerade kuken tvingade fittans väggar åt sidan för att bereda plats åt sig själv och Petter stötte hela vägen in i Linns kropp samtidigt som han kramade hennes vackert rundade och mjuka bröst. Snart därefter drog han sig ur och tittade ned på sin kuk som nu glittrade på nytt av safterna från Linns inre. Tjocka och utspända vener löpte längs kukens rygg och utmed dess sidor, skänkte en snuskig, ja nästan monstruös bild av en kroppsdel fylld till bristningsgränsen med varmt blod. Han tog kuken i sin hand och kände efter hur kletig den var. Ändå var han inte helt nöjd, så han reste sig från sin plats på knä och grenslade istället Linn över magen. I den ställningen, med Linns huvud stött mot ryggstödet tog han tag i hennes händer och höll upp dem mot soffryggen så att hon inte hade något val. Han kände värmen från hennes kropp under sig och njöt. Fortfarande med hennes händer fasthållna och upplyfta på det sättet sköt han fram skrevet så att kuken snuddade vid Linns upphetsat skälvande läppar.



Linn öppnade villigt sin mun, lät det kletiga ollonet glida in mellan läpparna och kände snart smaken av sin egen kåthet i munnen när hon sög på den hårda kuken. Förhuden gled tillbaka när Petter tryckte sig framåt och ollonet blottades inuti hennes mun. Linn slickade på det, hon sög på hela toppen av kuken och lät medvetet så mycket saliv som möjligt hamna på den. Petter drog sig strax ur, tittade ned på sin kuk och tryckte sedan in den i Linns öppna sugmun på nytt. Känslan av tungan mot ollonet fick honom att stöna tyst av njutning och när han drog ut kuken ur Linns mun nästa gång rann det saliv i långa strängar från den, ned på Linns hals och bröst. Petter var nöjd nu. Kuken var tillräckligt kladdig för att genomföra det som Linn gett honom tillåtelse att göra. Petter reste sig och fick ned fötterna på golvet. I denna rörelse bakåt droppade ännu mer saliv ned på Linns kropp och fläckade henne genomskinligt, med undantag för ett flertal vita bubblor, över magen och på den lilla busken av könshår. Han ställde sig återigen på knä mellan hennes ben, lyfte upp dem och förde ihop dem framför sig. De utväxlade ännu en blick medan Petter tryckte benen framåt, mot Linns bröst och ansikte. Hennes rumpa var blottad igen, men på ett annat sätt nu. Fittan var i den ställningen inte mer än ett rödblossigt streck, omgivet av svullna blygdläppar vars ytor var glansiga av deras gemensamma safter. Med Linns ben i en hand greppade Petter kuken med den andra. Under några sekunder gnuggade han ollonet mot den varma öppningen till den lockande fittan, innan han sänkte kuken ännu en bit, så att Linns saliv på kuken mötte hans egen där den fortfarande var utkletad runt hennes andra öppning. Försiktigt tryckte Petter framåt medan han tittade Linn i ögonen för att försäkra sig om att han inte gick för snabbt fram. Han tryckte lite till men ännu hade hon inte öppnat sig för honom. Linn blinkade framför honom, gjorde små spända grimaser när ollonet utmanade den trånga öppningen, men hon hindrade honom inte.



Petter höll med ett fast grepp om sin stenhårda kuk och höll den stilla med försiktigt men också konstant tryck framåt. "Går det?" frågade han Linn och fick efter några sekunder en nickning till svar. Han tryckte hårdare, kände hur något gav vika och omedelbart därefter hur toppen av ollonet gled in. Det var inte mycket, men Linn hade börjat öppna sig för honom. Försiktigt tryckte han lite hårdare framåt och den trånga öppningen omslöt ollonet så skönt att han flämtade till av häftig upphetsning. De tittade fortfarande varandra i ögonen och Linn nickade uppmuntrande till honom att fortsätta. Petter tryckte lite till och när hela ollonet gled in Linns kropp och han kände värmen från hennes insida, på det fulaste av alla ställen, så stönade han rakt ut. Han kunde snart känna hur Linn började slappnade av, hur hon stelnade till bara för att slappna av igen, och varenda liten rörelse masserade hans bultande kuk på ett sätt som fick hans blick att bli dimmig. "Lite till" sade Linn och Petter tryckte ännu lite mer framåt, trängde ännu lite djupare in i hennes stjärt. Försiktigt började han sedan röra höften fram och tillbaka. Små små rörelser men tillräckliga för att skänka honom stor njutning. Linn som i sin ställning på rygg såg hur Petter njöt av henne kunde slappna av mer och snart blev rörelserna längre, lite djupare in i henne än nyss. Hade hon känt sig uppfylld innan när Petter trängde in i henne framifrån, låt vara att det skett ståendes på alla fyra, så var upplevelsen av att fyllas dubblad nu, minst. Hon hade gett honom tillåtelse att tränga in på dem mest förbjudna öppning hon ägde, men Petter var så försiktig i sina rörelser att hon kände sig trygg. Dessutom var hon så matt av kroppslig utmattning att det som hände kändes rätt på något sätt, förbjudet men ändå rätt. Petter kysste hennes vader, stötte försiktigt fram och tillbaka och i ögonen syntes en njutning som blev så mycket större av den upphetsning det de nu gjorde gav honom. Ändå var rörelserna större nu än förut. Kuken gled in i Linns rumpa och sedan ut igen för att tränga in på nytt. Petter slickade sig om läpparna och andades häftigt, stönade ibland rakt ut och flämtade till varje gång han tryckte sig in i Linns trånga lilla kropp.



Under tiden han stötte kuken in i Linns anal på det viset så särade han på hennes ben. Han höll dem brett isär och sänkte blicken för att stirra på det svullna underliv som var Linns underbart vackra fitta. Någonstans där under gled hans kuk in i hennes lika underbara kropp och åsynen av detta fick Petter att frusta som ett djur av kåthet. För varje gång kuken ryckte till inuti henne blinkade Linn till av en sorts mild chock. Just så känslig var hon. Petter lutade sig framåt och kysste hennes ena bröst, sedan det andra, och känslan av hans varma läppar fick Linn att slappna av ännu lite mer. Hon satte benen runt Petters rygg, lät fötterna mötas och låsas bakom honom och hon tittade upphetsat på när hans tunga lekte med bröstvårtorna. Att bli tagen på det sättet kändes konstigt. Skönt visserligen men också konstigt. Första gången de gjort det hade hon inte varit helt säker på att hon gillade det. Andra gången kändes det lite bättre och vid det här laget hade han gjort det så många gånger att Linn kunde slappna av tillräckligt för att njuta av den märkligt sköna men samtidigt så förbjudna känslan av att bli tagen just där. När Petter lutade sig tillbaka igen och deras blickar möttes på nytt var hans ögon ännu dimmigare av upphetsad njutning. Han kunde inte alls andas normalt längre utan drog häftigt in luft i munnen för att släppa ut den i små ojämna pulser. Svettpärlor bröt fram på pannan, trots att han inte ansträngde sig mer än vanligt när han knullade henne så här. Snarare tvärtom. Tempot i stötarna var så lugnt och jämnt att han borde bli mindre ansträngd än vanligt, men ändå bröt dessa droppar fram vid hårfästet som små pärlor av saltvatten. Han smekte Linns kropp, brösten, magen och upp över halsen medan han fortsatte stöta in i rumpan. Öppningen var så trång att motståndet blev långt större än det varit bara några minuter tidigare, när han tagit henne bakifrån och stött kuken in i Linns sköna fitta.



Petter förde handen vidare nedåt över Linns mage och lekte med fingertopparna genom könshåret tills han nådde fram till klitoris. Väl där masserade han försiktigt och han såg i Linns ögon hur kraftigt hennes njutning stegrades, hur pupillerna försvann till hälften bakom hennes ögonlock. Med andra handen särade han på de glansiga läpparna för att få en skymt av hennes rosafärgade inre. Färgen, glansigheten, ja allt samverkade för att stegra även hans upphetsning och han fortsatte massera den svullna klitorisen med andra handens fingrar. Linn började flämta och utbrast i ett stön som höggs av abrupt när hon pressade ihop läpparna. Nästa stön lyckades hon hålla inne, men känslan i underlivet, i rumpan och genom hela kroppen började bli alltför intensiv. Snart kunde hon inte fokusera på att hålla munnen stängd längre utan stönade fram sin njutning hämningslöst. Dessa ljud av njutning gjorde Petter ännu kåtare och hans kuk ryckte upprepade gånger till inuti Linn som svar på varenda vokal som lämnade hennes darrande läppar. Ju mer han smekte henne över klitoris, desto större blev också hans höfts rörelser och snart stötte han relativt djupt in Linns kropp. Hon hindrade honom inte, utan njöt så mycket av allt som han gjorde med hennes kropp att hon snarare ville ha mer, trots att hon inte var säker på att hon skulle klara av mer alls. Den pirrande känslan i underlivet växte ännu mer och snart blev njutningen som ett stort klot som omslöt hela underkroppen. Petter sträckte just då fram en hand, stack in två fingrar i Linns mun och känslan av att bli fylld både fram och bak på det sättet var så förbjuden, men så osannolikt skön, att Linn inte klarade mycket mer. Fingrarna mot klitoris fortsatte sina smekande rörelser, hårdare nu, och klotet av njutning blev större för varje sekund som passerade. Till slut blev det verkligen för mycket. Linn kunde inte hålla tillbaka längre utan måste ge efter för njutningen.



Orgasmen slet sig fri och tog Linns kropp i fullständig besittning. Hennes bröstkorg hävdes och sänktes, hela hon började rycka genom kroppen, när njutningen spred sig ned i benen och uppåt samtidigt. Känslan i analen, som varit både konstig och skön, blev nu bara skön och inget annat. Linn upptogs helt av denna sensation, smekningarna mot klitoris framstod som sekundära som bäst, trots att det var dessa som utlöst orgasmen som brann genom hennes kropp. Hon fick underbara kramper i både underlivet och analen och eftersom den senare var uppfylld av Petters kuk så kände hon också kuken så mycket mer, så mycket skönare var dess hårdhet inuti henne. På något vis verkade det som att orgasmen börjat i klitoris, spritt sig snabbt genom kroppen för att sedan ta sin fortsättning just där, så intensiv och skön var den att Linn trodde sig vara på väg att gå sönder av njutning. Också Petter märkte av dessa kramper. Han stötte hårdare in i Linn nu, men fortfarande ganska försiktigt. När hon krampade runt honom blev motståndet ännu större, friktionen ännu kraftigare och han skulle snart inte klara av mer stimulans. Linn stönade under honom och han fick en märkligt skön känsla av njutbar panik när han förstod att han inte skulle kunna hålla tillbaka längre. "J-jag kommer Linn" mumlade han grötigt fram mellan häftiga flämtningar. Linns svar, ett högt "Jaaa, kom i mig!" fick slutligen de sista fördämningarna att brista även för Petter. Han stötte in i Linns kropp, kände hennes krampande analöppning sluta sig hårt kring kuken och det blev suddigt för hans ögon. Allt var som ett töcken när han drog sig halvt ur för att stöta in i Linn igen. Deras kroppar satt nästan fast i varandra. Allt Petter kunde göra var små, små rörelser med höften så att den hårda kuken rörde sig trots motståndet Linns kropp bjöd på. Små rörelser som ändå var så sköna att Petters flämtningar blev till högljudda stön som blandades med Linns i en sorts lidelsefullhetens tvåstämmiga kör. Det var hans kropps tur att rycka och Petter sjönk ihop för att omedelbart därefter sträcka ut ryggen igen i sköna kramper, när orgasmen fortplantade sig och tog befälet över hans kropp. Linn kände, genom sina egna sköna kramper, hur också Petters kuk pulserade, hur den växte och sjönk ihop inuti henne i kraftiga konvulsioner. Sedan märkte hon, till ljudet av Petters desperata stön, hur den hårda kuken sprutade rakt in i hennes öppna kropp. Hur den lämnade bevis på sin ägares fullständiga njutning inuti henne, i oregelbundna pulser som skapade sköna iliningar som for igenom hela hennes kropp.



Petter satte händerna på sidorna av Linns mage och höll hårt i henne, som om han riskerade att falla baklänges om han inte höll sig fast i något. Efterdyningarna av orgasmen och utlösningen fick det att rycka genom hela kuken, och för varje sådan konvulsion ryckte också Linn till under honom, blinkande av de ilningar som varje ryck gav upphov till. Han lutade sig fram och mötte Linns glasartade blick med utmattning i sina egna ögon. "Underbart" utbrast han. "Du är verkligen helt underbar!" Linns mun gled upp i ett avmätt men också väldigt lyckligt leende, när hon hörde Petters ord. "Kyss mig" sade hon, utan att ägna en tanke åt var Petters läppar varit tidigare. Det spelade ingen roll. Deras munnar möttes i en kyss, försiktig först, men snart öppnades bådas läppar och deras tungor började långsamt undersöka varandras form och fuktiga strävhet. När kyssen nått sitt mjuka crescendo lutade Petter sig tillbaka och han tittade allvarligt på henne. "Jag älskar dig Linn" konstaterade han med en röst som var lika uppriktig som hans uppsyn, lika kärleksfull som ögonen och hans tillfredsställda blick.


Du vet hur det funkar. Klicka i en av rutorna här nedan och bidra till att Jorunns sagor blir en bättre blogg! :)

11 kommentarer:

  1. Hihi, ännu en gång en mycket bra skriven berättelse =) Det enda som saknas nu är lite mindre väntan mellan inläggen ;) Fast väntan gör en extra kåt när man väl läser den ;D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillade den! Det som verkligen saknas är skrivglädje. Har inte haft det på länge, men denna var riktigt kul att knåpa ihop faktiskt. Analsex tillhör inte direkt vanligheterna här på Jorunns sagor. Får hoppas att det är fler som gillar berättelsen trots temat.

      Kanske börjar bli dags att ta emot önskemål snart igen...

      Radera
  2. Rätt så nice för att va med analsex och så faktiskt men dom där gruppsexhångelsmek novellerna är ändå helt outfuckinstanding!! :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag antar att det är du som har nämnt noveller av det temat förut. Vi får se. Det är inte alls omöjligt att det blir fler såna. Har jag nu hintat om att det kan bli tal om fler önskenoveller så får du väl ta chansen när jag kommer till skott med det där.

      Kul att ni inte hatar novellen bara för att den innehåller analsex. Jag var inte alls säker på att just den här berättelsen skulle bli uppskattad. Mina läsare är bäst! :)

      Radera
  3. Så himla typiskt en kille som skriver sexnoveller att det måste handla om just analsex. Vad är det för fel på vanligt sex då?? Blir så trött!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Löjlig du är. Finns ju massa noveller här som handlar om annat. Det här är den enda av dom jag läst som ens har med det. Jag tycker dom flesta här inte är alls är särskilt typiskt killiga. Snarare tvärtom för en gångs skull. Läs lite andra innan du gnäller tycker jag.

      Radera
    2. Det står lite typ stödord högst upp under rubriken precis. Där kan man se lite vad den handlar om ungefär så slipper du läsa sånt du inte gillar. Dessutom kan det va intressant att läsa om sånt man kanske inte gillar själv ifall det är bra skrivet. Jag tycker den här är rättså bra.

      Radera
    3. Jag får instämma i det anonymerna skriver. Nyckelorden under rubrikerna berättar vad man kan vänta sig, på ett ungefär, av varje berättelse. Gillade du inte temat på den här så finns det en hel del till att läsa som handlar om helt andra saker.

      Kul att ni anonyma tycks ha gillat novellen, eller iaf Jorunns sagor i stort. :) Tanken är ju inte direkt att helt gå över till att skriva om analsex från och med nu. Jag skulle nog mer betrakta det som ett undantag. Konstigare saker än detta har jag väl ändå skrivit om förut?

      Radera
  4. scv: haha ja själv fyller jag år i november, men det ligger nåt i det du säger alla fyller år på våren eller hösten!

    SvaraRadera
  5. Svar: åh det lät alldeles underbart!! :) gick ut imorse med, så himla skönt! Kram

    SvaraRadera